Köszi. Csak a hangszórókat akarom cserélni a kábelekkel együtt, ill. a mélyládához egy erősítő. Meglátjuk mi lesz belőle. + beszereltetem a Nokia 618-as autótelefonomat.
Üdv az octavia kombi tulajok között.Bár az enyém már 1 hetes a boldogság, hogy ilyen autóm van nem lankadt sőtt!A hifisnél mit rakatsz bele csak hangszórókat vagy másik fejegységet is? Sok sok balesetmentes kilómétert:
Hát hazahoztam! Az átvétel köröl minden rendbe ment, papírok előkészítve. A kötelezőt nem a szalonba kötöttem, a forgalmi fénymásolatával máshová mentem. A megrendelt extrákon túlmenően az átadásra kértem még egy ruhafogast és első sárvédő gumikat. Felszerelték, munkadíjjat nem számoltak fel. (ez jól esett) Első út a benzinkút. 17e (ez nem esett jól) Hazajöttem majd elvittem a családot egy próbakörre. iPod aux csatlakozóra ráköt, működik, király. A hangzás érdekes. A magas hangokat nagyon szépen szólaltatja meg a rádió, viszont mint ha nem is lenne benne mély-közép hangszóró. Sebaj majd a mélynyomó.
A csomagtartó elég nagy, mégsem volt elegendő amikor szüleimtől, anyóséktól az elismeréseket begyűjtöttük az új autót bemutatván.
Motor: Olvastam itt a fórumba, hogy 1,9 PDTDI teljesítményét az 1,6 benzinesével lehet összehasonlítani. Hát, számszerűleg lehet, hogy hasonló értékeket mutatnak de a "feeling" az teljesen más. Nem ragozom, nagyon tetszett. Az a kis finom rezonancia amit átad a motor a kasztninak engem pont az varázsol el. Egy erős, robosztus motor illuzióját kelti bennem, még ha tudom is hogy 77Kw-ról van szó. 100km lehet a masinában a computer adatai szerint átlagfogyasztás 5L/100km.
Az gondolom ennyi ömlengés elég lesz, boldog vagyok.
Ma 14.00-tól belátható ideig nem leszek gép közelbe. Hogy miért, megyek átvenni az autót. A versenyt ezennel lezárom. Este beszámoló. (juj de fel vagyok dobódva)
Köszönöm kérdésed. A helyzet az, hogy ma hívtak, hogy éppen a "0" revíziót végzik az autón, hogyan konfigurálják a computert. Angol v. német, 15e v. 30e. Bátortalan és óvatos ígéretet kaptam a holnapi napra. Tudod Okmányiroda!
vinous!
Volt idő mikor hármunk versenyében meg voltam győződve arról, hogy nem is kétséges a kimenetele. A nyerő én leszek. Azt jött mogyi1 és áthúzta a számításomat nem is kicsit. (1 hét. Ez már az összes idő (a megrendelés napjától kezdődően) tekintetében sem kevés))
Hát ha első nem, akkor második sííímááán. Aztán itt vagyunk. Lehet hogy percek órák fogják eldönteni az ezüst érem sorsát. Akár hogy is lesz:
Alábbi mintázatú felnit keresnék megvételre, ha valakinek volna eladó (1 db is elég lenne.) A felni 17" és Sputniknak becézik Skodáék :) 5x112, Octi 2-re való.
Sziasztok! Van egy alufelni, csak nem tudom felmegy-e a haverom Octavia-jára, ebben szeretném a segítségeteket kérni! Méretei: 7,5x16-os, ET38, 5x100-as! Elméletileg plug & play! Jól gondolom? Előre is köszönöm a válaszokat!
Gondolom, mikor beteszi a 100-ast és letolja, akkor b.ssza agyon az áram vagy áll egy kés a hátába. Vagy egyszerűn a kihúzható rész a gránát biztosító szöge (vagy mi a fene a neve). :o)
ELADÓ 195/65 R15-ös nyári gumi, 5 ágú /5x100/ Hijoin alufelnire szerelve. A gumi 2007.01.havi gyártású Vredestein Hi Trac, kb 5000 km használtam. Szinte újak. /Octavia I., Golf IV, Bora, Leon I re jó/ Ár: 85 E /5*112-es acélfelni téligumival Oct II. re érdekelne, cserealap/ Képet küldök e-mailben.