bár én nem hallottam a cd-t, és a kezemben sem volt még, de sztem nincs rajta, mert ez a moho sapiens-nek egy új lemeze, az általad említett két dal pedig r-go szerzemény. bocsánat, ha hülyeséget mondtam.. :)
Igen, én is pont ezen gondolkozom, h. életemben először rászánom magam erre a tettre...
Főleg ha már ennyire rajta vagyunk a közönségtalálkozón, legyen látszatja is annak, h. mennyien kedvelik ezt a sorozatot. Olyan jó volt látni a sok reklámot!!
A tegnapi rész végén, mikor már ment a stáblista, nem a szereplők énekelték a dalt? Úgy hallottam, mintha Urbán meg Karády hangja néha elég beazonosítható volt ...
A tegnapi rész végén kicsit elszomorodtam, már ennek is olyan vége-szaga volt, és ugye már csak 1 rész van :-(
De félre bánat, hiszen felvettem az összes részt! :-)))))))
Figyelmedbe alyánlom a SZTAR-FM Rádiót ugyanis a filben való számok közül elég sokat le szoktak játszani az eredetibe sőt valamelyik nap még a főcímdalt is halottam.
Szerintem bármelyik Cd boltban legalábbis a nagyobbakban van.De nekem is marad egyelőre a jó kis szétnyüstölt kazi annak olyan nosztalgikus már a hangzása is:-)
Életem első eredeti CD-je lesz, kivételesen nem gyalázom meg az előadókat:) De hol lehet kapni? Pl a Corvin mozi mellett iCD boltban? Vagy van attól nem messze a körúton egy másik bolt. Esetleg ott? Megvette már valamelyikőtök?