Elvtársak! Ez a fidel kasztró lakótelep 1917-es számú épületének alagsori mosókonyhájában székelő pártalapszervezet hivatalos hejisége, ahol kéretik a pártszerű viselkedés szerint osztályharcolni!
Az alapszervünk vezetősége (akik ugye a demokratiKUSS centralizmusból kifojólag egyszemélybe mind én vagyok) felhívja az alapszerv tagságának figyelmét az illegalitás és a konspiráció szabájaira, amennyiben ellenséges aknamunka beszivárgásának gyanúja merül fel!
A tevékenységünk alapja a munkásmozgalom évszázados hagyományaira alapozott kíméletlen osztályharc, aminek egyik legfontosabb fundamentuma a józsi bátyánk (a sztalin elvtárs a egyengébbek kedvéért) elkötelezetten baloldali gyökerű tanítása, miszerint:
"nem engedhessük meg magunknak elvtársak a valóság nem megfelelő értelmezését!"
Kitartás, éljen a párt!
'A párt úgy véli, hogy a magyar családok már alig tudják kifizetni „a bevásárlást, a dráguló benzint és a hiteltörlesztőket”, ezért ők majd „kisöprik a milliárdos elittel és az orbáni pedofilhálózattal együtt ezt a rendszert az országból”.'
Több dolog is eszembe jutott. Az első egy kijelentés "beledöglünk ebbe az erős forintba". Be is írtam a Googléba, rengeteg találat közül az egyik:
Gyurcsány: "beledöglünk ebbe az erős forintba"
"Aki ma Magyarországon erős forintot tart fenn, az azt mondja, hogy zárjunk be vállalatokat, csökkentsük a munkahelyek számát, tegyük lehetetlenné, hogy fejlődjön a magyar gazdaság, ezért kell kamatot csökkenteni, és ezért kell ennél egy érdemben gyengébb forint" - idézi Gyurcsány Ferencet a TV2 reggeli műsorából az MTI.
Az euró bevezetése a másik. 2002-ben már volt egy céldátum: 2008.
"Medgyessy Péter miniszterelnök szerdán bejelentette, hogy Magyarország 2008. január 1-től kívánja fizetőeszközként bevezetni az eurót. Az eurózónához történő csatlakozást megelőzően legalább két évig, a kormányfő közlése szerint már jövő májustól az ERM-II árfolyamrendszerben kell mozognia a forintnak, amely - ha megvalósulnak a kormányzati tervek - 62 évvel 1946-os bevezetés után szűnik meg."