Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1650
Fcf te hol voltál?
Előzmény: The Evil (1649)
The Evil Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1649
A rohadt életbe. Lett volna kedvem nekem is sírni egyet hogy ilyen nincs, nemcsak a Milinte Árpinak.
Ez a *********** Győr mindig így nyeri meg a meccseit, idegesítő.
Előzmény: fcf (1648)
fcf Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1648
szerintem (és reméljük a MLSZ szerint is) le
Előzmény: isz-akos (1647)
isz-akos Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1647
Szevasztok
(Többet nem fogok tippelni:/)
Amugy szerintem a második félidöben nagyon átadtuk a terepet az ETOnak (nemtudom mennyire volt ez tudatos..vagy az ETO lett volna ennyire jo?) és ez sajna megbosszulta magát. Én azonban azt mondom hogy ha minden 5-ik meccsen kapunk csak ki akkor nagy gond nem lehet.
Felejtsük el a mai meccset és koncentráljunk szombatra hogy szépen zárjuk az idényt (Kiskapusi letölti buntetését a kupán vagy nem?)
bye és HAJRÁ VIDI
fcf Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1646
"Győri ETO FC-Videoton FCF 2-1 (0-1)

Győr, 3000 néző. Vezette: Juhos (Vámos, Répássy)

CSERE: Baumgartner helyett Nagy L. (4) a 35., Korsós helyett Csehi (-) a 63., Nagy L. helyett Balla (-) a 73., Zombori helyett Gáspár (-) a 74., Szalai T. helyett Csernijenko (-) a 86. percben

GÓLSZERZŐ: Földes (0-1) a 24., Vayer (1-1) a 80., Kenesei (2-1) a 82. percben

SÁRGA LAP: Baumgartner (Tóth Balázs elütéséért) a 20., Kiskapusi (Kenesei lerántásáért) a 27., Udvari (Nagy L. felrúgásáért) a 47., Csehi (Balla lerántásáért) a 88., Győri (Milinte szabálytalan támadásáért) a 89. percben

KIÁLLÍTVA: Kiskapusi a 81. percben

SZÖGLETARÁNY: 9:2 (4:2)

4. perc: Vasas pontos keresztlabdát tálalt a jobb szélen tartózkodó Baumgartner elé, aki hátragurított, és Kenesei 16 méteres lövése éppenhogy elkerülte a kaput.

11. perc: Szép és nem veszélytelen fehérvári akció gördült a pályán. Zombori pontosan adott a középre befutó Földes elé, aki azonnal a mellette érkező Korsóshoz továbbított, de Kiser az utolsó pillanatban jó érzékkel lépett a labda útjába, és a lábáról a mezőnybe vágódott a labda.

17. perc: Kiser középen hozta fel a labdát, senki sem támadta meg, s ezért mintegy 22 méterről lövésre szánta el magát, és a labda a jobb oldali léc mellett zúgott el.

24. perc: Sorozatos és nagy győri hibák meghozták a vendégek vezető gólját. Győri a felezővonal környékén, de már a Videoton térfelén elvesztette a labdát, Szalai Tamás pedig egyből, laposan a győri kapu felé passzolt. Stark senkitől sem zavartatva akart felszabadítani, de lábáról a saját kapuja felé perdült a labda, Földes rácsapott, és két lépés után a kimozduló Posza mellett, tíz méterről, jobbal, laposan a jobb alsó sarokba lőtt.

0-1
32. perc: A bal szélen felfutó Vasas nagy erővel lőtte középre a labdát, és az Baumgartner fején csattant. A győri játékost levitték a pályáról, s nem is tért vissza. (Dr. Szűcs Jenő, a győriek orvosa elmondta: „Az erős labda Baumgartner arcán csattan, fülét és arccsontját fájlalja, erősen szédül is, így nem tud tovább játszani.")

38. perc: Földes robogott előre, majd a győriek tizenhatosához érve a támadást bal szélen követő Korsós elé játszott, aki ballal, 12 méterről keresztbe lőtt - az is lehet, hogy beadni akart -, de tény, hogy a labda kiment a bal oldali léc mellett.

48. perc: Bal oldali támadás végén Győri 18 méterről küldött nagyerejű bombája a bal oldali lécen csattant.

64. perc: Csehi tört előre, majd a keresztbefutó Földest játszotta meg, aki a kiinduló Posza mellett elvitte a labdát, de aztán kisodródott helyzetből az oldalhálóba lőtt.

68. perc: Tetszetős Győri-Kenesei akció végén Győri a visszakapott labdát, 16 méterről lőtte kapura, de lövése nyomán a felső léc élét találta el.

76. perc: Mracskó kapu elé ívelt labdája átszállt a védők felett, Kenesei 12 méterről, kissé kisodródott helyzetből célozta meg a kaput, de Milinte bravúrral hárítani tudott.

80. perc: Bal oldali szögeltrúgás során Kenesei Farkas B. elé gurított, ő középre adott, és Vayer 10 méterről, a jobbösszekötő helyéről a kapu bal oldalába csúsztatta a labdát.

1-1
81. perc: Kiskapusi az őt lendülettel lefutó Vayert lerántotta. Sárga lapot kapott, s mivel ez már számára a második volt, így Juhos kezében villant a piros lap is. A szabálytalanságért megítélt szabadrúgást Kenesei végezte el, mint 35 méterre a vendégek kapujától. Jobbal ívelt a kapu előterébe a labda az öt és feles közelében a földrepattant, többen is rámozdultak, mindez megtévesztette Milintét, és a földről felpattanó labda a léc alá vágódott.

2-1

Láthatóan jókora önbizalommal lépett pályára a Videoton a bajnokság során két hazai győzelemmel (a Kispest ellen 3-2, a Vasassal szemben 1-0) büszkélkedhető ETO ellen. Megkérdőjelezhetetlen, Csongrádi Ferenc eddig nagyszerű munkát végzett a fehérvári együttessel, hiszen ha az alapszakaszt nem vennénk figyelembe, három győzelemmel és egy döntetlennel, tíz pontot szerezve a Videoton állna a tabella élén.

A fiatal szakember hozzáértését bizonyítja, hogy szombaton hat meghatározó labdarúgó nélkül is szervezett, tudatos, támadó futballt játszottak tanítványaik. Kényszerűségből ezúttal Daniel Usvatot állította a védelem jobb oldalára, az irányítást pedig ismét Zombori Zalánra és a fiatal, nagy tehetségnek tartott Tóth Balázsra bízta.

Az ETO ezen a találkozón is győzelemre készült, bizonyítván, hogy nem véletlenül erős hazai pályán. Ennek megfelelően három csatárral kezdtek a győriek, Baumgartner a jobb szélen, Kenesei Krisztián középen, Vayer Gábor pedig a bal oldalon próbálta feltörni a Videoton védelmét. Kiser a hazai védelem előtt futballozott, Farkas Balázs pedig megpróbálta szervezni a játékot. A közönség természetesen nem bánta, hogy egyik csapat sem állt be védekezni. Előbb a hazaiaknak voltak helyzeteik, majd a mélységben is sokat mozgó, nagy kedvvel futballozó Földes Gábor lőtt fölé. A félidő közepén aztán már nem hibázott a Videoton szélvészgyors csatára, igaz, a gól előtt Stark elemi hibát vétett. A gól után valamivel gyorsabb s talán kicsivel agresszívebb lett az ETO. Ám a Videoton nyugodtan, megfontoltan, már a saját térfelének közepén megszűrte a hazai támadásokat. S aztán a megszerzett labdákkal Zombori és Tóth mértani pontosságú átadásokkal dobta támadásba Korsóst és Földest, akik rendre veszélyt jelentettek Posza kapujára. Ám a középpályások nem elégedtek meg a labdaszerzéssel és a passzal, valamennyi akciónál megpróbáltak felzárkózni a két csatár mögé.

Még a szünet előtt cserélt Garami József, persze kényszerűségből, ugyanis Baumgartnert fejen találta egy labda, s a játékos nem tudta folytatni a játékot. A csatár helyett Nagy László lépett pályára, aki szintén szélsőként próbált a Videoton-védelem mögé kerülni, kevés sikerrel. Támadott, támadgatott az ETO, de a tudomány csak a Vidi tizenhatosáig tartott. Ott azonban rossz passzokkal, határozatlan játékkal könnyítették meg Keneseiék a vendégvédők dolgát. Balassa vezérletével a földön és a levegőben is a Videoton volt az úr. Így aztán a távoli lövéseken kívül egyetlen valamirevaló helyzetet sem tudott kidolgozni a nyögvenyelősen futballozó Győr.

Győri János hatalmas kapufája jelezte, hogy az ETO nem adta fel a meccset, s ezután parádés negyedórát produkált az ETO. Beszorult a Videoton, Balassáék a tizenegyes pontig hátráltak vissza, s a mérkőzés ezen időszakában csak elvétve jutottak át a felezővonalon. A győri közönség érezte, segítségére lehet csapatának, és óriási buzdításba kezdett, ráadásul hatalmas tűzijátékkal honorálta Keneseiék próbálkozásait. Negyed óra telt el, és kijött a szorításból a Videoton. Gyors, élénk, változatos játék folyt a pályán. Erőlködött a Győr, a Videoton pedig növelhette volna előnyét, ám Földes hibázott. Jó iram, élvezetes, ám közepes színvonal jellemezte a találkozót, majd következett egy újabb Győri-kapufa. Az ETO játékosai rendre középen Keneseihez passzolták a labdát, s a csatár kényszerítő után próbálta helyzetbe hozni társait. A felállt védelem ellen azonban nem sikerültek a tizenhatos előtti átadások. Érthetetlen módon „magára húzta" az ETO-t a Videoton, Zomboriéknak jóval többet kellett volna birtokolniuk a labdát, ám az oldalpasszok helyett inkább a gyors, hosszú indításokat választották. Így aztán csak pillanatokig volt náluk a labda.

Bár jóval többet támadott az ETO, semmi jel nem mutatott arra, hogy fordítani tud a szervezetten, olykor hősiesen védekező Videoton ellen. Aztán a hajrában bekövetkezett a fordulat. A mezőny egyik legalacsonyabb játékosa, Vayer fejelt gólt, s ettől még nagyobb lendületbe jött az ETO, és aztán jött a második, mindent eldöntő találat, s Kenesei Krisztián boldoggá tette ezzel a hazai szurkolókat.

Az ETO elmondhatja, hogy hazai pályán mindhárom meccsét megnyerte, de a Videotonnak sem kell szégyenkeznie, hiszen a bajnokságban egy jól játszó Győrtől szenvedte el első vereségét.

Mestermérleg

Garami József: - Az első félidőben nem vettük fel azt a ritmust, ami az eredményességhez szükséges lett volna. Szünet után felpörgött a csapat, átvette a játék irányítását, és határtalan akarattal sikerült egy vesztésre álló mérkőzést megfordítanunk. Örülök, hogy kezd tartása lenni egyre egységesebben játszó csapatomnak.

Csongrádi Ferenc : - Az ETO olyan mérkőzést nyert meg, amelyhez tulajdonképpen semmi köze nem volt. Nem tudok egyetérteni a játékvezetői felfogással, az egész találkozó során ítéleteivel rendre a csapatomat sújtotta.

Így bíráskodott (9)

Juhos Attila rendkívül jól vezette a találkozót. Csak két apró hibát lehet a számlájára írni: a 8. percben elfelejtett sárga lapot adni Kiskapusinak, igaz a 22. percben megkapta a Videoton védője, ám akkor viszont nem járt volna neki.

Fény

Hat hónap után tért vissza Vayer Gábor az ETO csapatába. A játékos autóbalesetet szenvedett, s a válla olyan súlyosan sérült, hogy fél évet ki kellett hagynia. Az apró termetű balszélső azonban tényleg nagy erőssége a csapatnak. Három meccsen három gólt rúgott (a Vasas ellen nem volt eredményes, a DVSC ellen kettőt is szerzett), s most az ő találata adott újabb erőt az ETO-nak a győzelemhez.

Árnyék

Büszkén veregette a mellét az az ötszáz hazai szurkoló, aki a második félidő derekán „színpompás" tűzijátékot rendezett az ETO-stadionban. Nyilván a kispesti drukkerektől irigyelték meg a látványos előadást, ám nem gondoltak arra, hogy ezzel nehéz helyzetbe hozzák az amúgy is pénzszűkében lévő klubot. A szabályok ugyanis tiltják a pirotechnikai eszközök használatát, s aki megszegi a szabályt, pénzbüntetéssel sújtja a HLASZ.

Videoton Milinte 5
-
Balassa 6
-
Usvat 4
Kiskapusi 6-2=4
Udvari 5
-
Szalati T. 5
Tóth B. 6
Zombori 6
Németh 5
-
Földes 6
Korsós 5

Vezetőedző: Csongrádi Ferenc
"

Oborzil Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1645
Ja még erről a gólról jut eszembe, egyszer pont a kölcsönadott Sallói egyenlített ellenünk az utolsó percben 1-0-nál Győrben, milyen érdekes, az is egy utolsó őszi meccs volt még a Kaszás-érában.

Aztán Sallói is szerzett még nekünk kellemes perceket később.

Előzmény: Oborzil (1644)
Oborzil Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1644
Matu!
Én az 5-ösben voltam, pont a másik térfélnél.
Nem is kerestelek, azt hittem, a Vidi-táborban leszel.
Keneseinek eszében sem volt gólt rúgni, egy rosszul sikerült beadás volt az, ami végül beszédült a kapufáról. Úgyhogy még jöhet.
Előzmény: Matu (1643)
Matu Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1643
Obo

Hol ültél? Kerestelek, de nem találtalak meg. Én a 2-es szektorban voltam.
Kenesei akkor most nem jön hozzánk? Vagy ha igen akkor miért lő leendő csapatának gólt? Neki sem lehet mindegy, hogy jövő ősszel bajnokcsapatban fog játszani vagy sem :))))))

Smile ETO Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1642
Hi!
Na nem baj jók voltatok (egy kicsit). Isz-akos! Jók a megérzésied! Majdnem bejött...
Azért a stadion előtt többet vártam tőletek. A koreotok igényes, ám kicsit nevetséges volt.
Kíváncian várom a tavaszt!
Csá!
Előzmény: Oborzil (1641)
Oborzil Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1641
Az első félidő pedig olyan volt, mint az álom, idén még egyszer sem játszottunk úgy.
Lefociztuk őket teljesen, Zombori egyenesen fenomenális volt. Akkor el kellett volna már dönteni a meccset, mert nyilvánvaló volt, hogy 1-0-ra nem nyerünk.
A lesre én is kíváncsi leszek, mindenesetre a partjelző már előbb behúzta, mint ahogy Zomborihoz pattant a labda, így megspóroltam magamnak egy fölösleges gólörömöt.
Viszont Földes is kihagyott már akkor egy nagy helyzetet, arról nem beszélve, amikor Korsós beadása suhant el előtte a kapu torkában.
Aztán a második félidőben teljesen leálltunk, csak a bekapott gólok után jöttünk ki, addig csak egy két emberrel támadgattunk néha. Így is volt Földesnek egy üreskapus helyzete, na és ha Korsóstól nem pattan el 10 méterre a labda, amikor átveszi a kapussal szemben tök egyedül...
Aztán jött Zombori helyett a védő Gáspár, attól kezdve csak imádkozhattunk, hogy megússzuk, nem sikerült, nem is sikerülhetett.
Az első gólról nem tehetett Milinte, közelről csúsztatták meg és pont a kapufa mellé ment a labda, a második nagy potyának tűnt, egy oldalvonal mellől beívelt labdát nézett el, tán azt hitte, majd valaki hozzáér még.
Kiskapusi második sárgája jogos volt, az elsőt viszont szerintem semmiért kapta.

Pedig milyen szép is lett volna, ha a holnapi UTE-FTC meccs döntetlen, az élről várhattuk volna a tavaszt, 8 perc hiányzott.

Előzmény: Matu (1640)
Matu Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1640
Igazhitű FANatikus barátaim!

Remélem mindenki épségben hazaért. Én is, bár amikor hazafelé betértem inni egy "védőitalt" a helyi krimóba, hirtelen "meleg lett a pite" szerencsére nem volt semmi komoly.
Ordítani tudnék a fájdalomtól de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Egy megnyert meccset vesztettünk el, ráadásul érthetetlen számomra miért nem játszottunk úgy ahogyan az első félidőben. Remélem nem az volt a taktika, hogy tartani a 0:1-et. OK, hogy az ETO is nagyon feljavult (gondolom Garami üvöltött velük mint állat) de a mi helyzetkihasználásunk ma nagyon rossz volt. Be kellett volna őket darálni már az első félidőben. A második gólunk előtt nem volt les (max egyvonal) pont ott álltam így jól láttam az esetet. A 2. félidőben már lehetett érezni, hogy baj lesz amikor az ETO azt a két disznónagy kapufát rúgta. Reméltem, hogy érvényesül a foci nagy alapigazsága, hogy ha az egyik csapat kihagyja a helyzeteket akkor a másik berúgja. Sajnos nem így történt (gondoljunk csak az oldalhálóra). Azért én vitatkoznék west24-gyel. Lehet, hogy benne volt a gólban az Árpi, de védett egy pár nagyot és azért Ő legalább összefüggően kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Szóval, hogy a gólokról mennyire tehet? Nem tudom. Majd megnézem holnap az összefoglalót. Kiskapusi kiállítása viszont jogosnak tűnt (sajnos) Volt már egy sárgája és ezt nem lehetett megúszni (igaz a győri rájátszott egy kicsit). Talán ha nem szabálytalankodik nem lett volna baj belőle. Talán. Na de mindegy. Lényeg, hogy azért jól játszottunk. Most minden erővel a szombati meccsre kell koncentrálni. Tovább kell jutni és akkor szépen zárjuk az őszt.

Hajrá Vidi

Előzmény: west24 (1639)
west24 Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1639
Sziasztok!

Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy már csak egy igazán jó formában lévő kapust kellene venni a vidibe, mert mostanában nagyokat hibázik az Árpi, ma sajnos még a meccs is eluszott miatta...

HAJRÁ VIDI!!!

Árpádra_szaró_UTÉ-s Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1638
Atti rossz hírek:
Kenesei és Vayer góljával fordított a Gyôr.
Előzmény: AttiVidi_d (1636)
Árpádra_szaró_UTÉ-s Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1637
Szia Atti

Földes góljával vezettek 1–0-ra

Előzmény: AttiVidi_d (1636)
AttiVidi_d Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1636
Ciao skacok!
Már 1/2 órája elkezdődött a derby, és nekem 1 qrva infom sincs, hogy alakulnak a dolgok!
Ivi, ha netközelben leszel, nyomass otthonra 1 részletes és kimerítő jegyzetet (lehet esszéformában is), hogy tájékozott lehessek!
Amúgy Hail, VIDIKE ezerrel, és alázzuk meg a Rába-partiakat!

isz-akos Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1635
Hali! "Eljött a nap amire vártunk..." (azaz dübörög az RBD busz Györ felé a fedélzeten szerencsére végre 1x én is ott leszek) :)
Remélem minden zökkenömentes lesz (a meccs is) és 3 ponttal gazdagabban térhetünk haza.
Tippem: 1-2 (G:Vayer ill. Földes Korsós) Jahh és lesz a Zomborinak egy kapufája is:)
80 ik percig 1:0-ra fog vezetni a Győr aztán 10 perc alatt megforditjuk az eredményt. Jahh akit nem érdekel az esti meccs eredménye az ezeket ne olvassa el:))
Szoval remélem jo kis buli lesz ez a mai kis kirándulás és remélem ezentul rendszeressen (ha nem is minden alkalommal) el tudok majd menni ilyen könnyed kis turákra;-)
bye és hajrá VIDI!!!
Matu Creative Commons License 2000.11.29 0 0 1634
Srácok!

Az Erzsébet térről minden órában indul busz Győrbe, amely valóban a stadion előtt halad el. Szerintem is van megálló a közelben, de ha nincs meg lehet kérni a sofőrt, hogy le lehessen szállni. Vonattal gyorsabb (dél után megy egy jó pár és 1 óra 20 perc alatt itt van - igaz helyjegyet kell váltani -2) de a vasútállomás messze van az ETO stadiontól, így ekkor még a helyi közlekedést is bele kell számítani. Este Győrből Bp-re a menetrend szerint 19:00-kor elmegy az utolsó busz, de vonat megy 19:26-kor (IC), 19:50-kor (az Arrabona és még helyjegy sem kell rá!), és még utána is. A vasútállomásról a 8-as helyijárattal lehet kimenni a stadionhoz (ill. vissza)

Na minden jót FANatikusok. Találkozunk a meccsen.

Oborzil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1633
Csak akkor egyeztetni kéne, hol találkozunk, mert én biztos nem megyek a kapu mögötti szektorba.
tudod még a számom?
Előzmény: The Evil (1632)
The Evil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1632
Köszi, szuper! :)

fcf remélem ott vagy még irc-n, megyek oda.

Előzmény: Oborzil (1631)
Oborzil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1631
Ha ott maradnátok közlekedés nélkül, két embert el tudok hozni Fehérvárig.
A szurkolói busz sofőrje nem mindig vesz fel potyautast.
fcf Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1630
ez jól,de lefelé bizonytalan,szerintem nem megy Győrbe minden órában busz,úgy mint Fehérvárra,igaz ez csak akkor számit,ha nem tudsz sokkal korábban odamenni a busz-p.u.-ra.
Előzmény: The Evil (1629)
The Evil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1629
Busz biztosan megy, ha hazafelé nem, akkor vonat vagy rbd-busz. Hogy hangzik?
Előzmény: fcf (1628)
fcf Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1628
Az tök jó,de mi van ha nem megy busz?
És milyen járművel jössz vissza?
Visszafelé is megáll ott busz?
Előzmény: The Evil (1626)
Oborzil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1627
Na, a Vasas ellen ez bejött!
Idézet a Népsport 1980 május 11-ei számából:

Rába ETO-Videoton 2-5 (1-2)
Győr, 3500 nézö (emlékszem, kurva hideg szél fújt) Vezette Bártfai(*****)

Videoton: Disztl 7 - Végh 6, Kovács J.6, Baranyi 7, Horváth 7 - Karsai 7 (Vadász 83.p.), Burcsa 8,Csongrádi 6 - Nagy T. 5 (Preszeller 61.p.), Szabó 6, Tiber 9

Góllövő: Burcsa 8., Kovács J. öngól 18.,Burcsa 29.,Tiber 60.,Szabó 72.,Tiber 80.,Póczik a 83. percben

A 8. percben Karsai jobbról, 25 méterről szabadrúgásból nagyszerűen csavarta kapu elé a labdát, amely átszállt Szabó ás Baumann felett, Burcsa rácsapott és 6m-ről laposan a kapu jobb oldalába lőtt. 0-1

A 18. percben Szabó O. gyorsan végzett el egy szabadrúgást, amely a visszafutó és menteni akaró Kovács J. lábáról akimozduló Disztl mellet a jobb alsó sarokba vágódott. 1-1

A 29. percben Onhausz elcsúszott, Tiber megszerezte a labdát, középre adott, Csongrádi hátragurított és a lendülettel érkező Burcsa 12m-ről egyből a jobb alsó sarokba bombázott. 1-2

A 60. percben Burcsa két csel után Tiberhez játszott, aki befelé indult, majd 20 méterről nagy lövédt küldött kapura. A labda térdmagasságban a bal oldali léc mellett a hálóba vágódott. 1-3

A 72. percben Tiber a jobb szélen vezetett támadást, majd remekül támadt a védőkről leforduló Szabó elé, aki 12 méterről félmagasan a kapu bal oldalába bombázott. 1-4

A 80. percben Csongrádi, Burcsa, Tiber volt a labda útja, utóbbi 14 méterről befelé indulva 14 méterről nagy lövést zúdított a bal alsó sarokba. 1-5

A 83. percben Póczik kapott labdát, 22 m-ről lövésre szánta el magát, s a labda a jobb felső sarokba vágódott. 2-5

Lantos Mihály: - Nagyon okos játékkal vertük meg ellenfelünket, úgy érzem győzelmünk jogosságához nem férhet kétség. (még szép...)
Kovács Imre: - A Videoton minden részében és minden tekintetben jobb volt, ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

**** (négy csillag)

Hát ilyen csapatunk volt uraim, az a csapat ma 10 pont előnnyel lenne bajnok.

Azért holnapra is várok valami hasonlót.

The Evil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1626
Le lehet szállni, 150 méterre a stadiontól kb.
Előzmény: fcf (1625)
fcf Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1625
Az érdekes lesz.Miért nem vonattal?Azt meg tudod nézni a neten is,igaz a úgyrémlik,hogy a Volánbusz Győrbe menet elmegy az eto stadion mellett,igaz lehet hogy elterelik addig,de talán le lehet szállni a közelben.
Előzmény: The Evil (1624)
The Evil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1624
Megyek, de nem tudom melyikkel. Azt se tudom mikor indulnak.
Előzmény: fcf (1623)
fcf Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1623
The_Evil!

Hányórás busszal mész Győrbe?
Ha nem mész,akkor melyikkel mentél volna?

Előzmény: The Evil (1621)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1622
Hellosztok!

Most jottem Gyozotol es amit Ivan is mondott: Udvozol mindenkit! A tippje a holnapi meccsre:
gyoritetvek - VIDIKE 0:3 Golszerzo: Gyurovath

Parmi!

Sajna nem tudok elmenni megsem. :((( Kiszurtak velem a cegnel nagyon. :(

Hajra Vidi! ;)

Előzmény: The Evil (1621)
The Evil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1621
Győző mindenkit nagyon sokszor üdvözöl!!! Ha minden jól megy, szombaton már a Szentélyben is találkozhatunk vele!
Előzmény: The Evil (1620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!