Keresés

Részletes keresés

Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.02 -2 1 233419
Előzmény: Magdi60 (233415)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 2 233418

Ironizáltam, ott a :D

Előzmény: Magdi60 (233417)
Magdi60 Creative Commons License 2020.07.02 -3 0 233417

"lehet, hogy tényleg olyan okos, hogy arra nincs is szükség" - de igen! A felsőoktatásban a tanárok saját jegyzeteket adnak ki, amiket szóról-szóra kérnek, nagyon száraz, de tudni kell (+megvásárolni) és Luca azt hiszem valami közgazdasági szakra jár ezeket a tárgyakat nem "kirázza a vizsgákat a kisujjából" hanem nagyon is meg kell tanulni...

Előzmény: bk_barát (233416)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 2 233416

Aliz megint nagyot alakított, bement az egyetemre, beszélni a rektorral, mint vmi dedóban... Luca felnőtt nő, ha nem akar tanulni, akkor nem akar, ebbe a rektor tuti nem fog beleszólni, akármennyit fizettek... Persze gondolom, nem fogják visszaadni a tandíjat... :D Az kicsit meglep, hogy ő a legjobb diák, nem hittem volna, hogy a sok drogos buli meg szerelmi dráma mellett tanulni is volt ideje, de lehet, hogy tényleg olyan okos, hogy arra nncs is szükség, kirázza a vizsgákat a kisujjából.. :D De legalább addig már eljutottunk, hohy megmondta az anyjának az igazat...

Na, szerencsétlen Adél már megint úgy viselkedett, hogy tovább fognak romlani a népszerűségi mutatói.. Ez az intimpistáskodás,  kész Magdi néni... :P Pedig Szonját pont az zavarja, hogy mindenki az ő szerelmi életével foglalkozik, amúgy nagyon is jól kijön Vincével,  nagyon oda lehet érte  a srác, hogy még mindig kell neki... Azt se értem, ha mindketten a Trash designra buknak, akkor mért a roncs derbit nézték? Vagy ezt a részt más írta? :D

Máté tényleg azt hiszi, ha Adél kidobja Gergőt, az ő karjaiban fog kikötni? Mit fáj neki annyira, ha boldog? Vajon milyen hátulról mellbe tervvel készül megint, hogy kiüsse a "riválisát"? Nagyot koppan a végén, de meg is érdemli... Szegény Panni meg hiába teper, észrevehetné, hogy Máté levegőnek nézi... :P

Magdi60 Creative Commons License 2020.07.02 -4 0 233415
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 -3 3 233414

Ennek a Vincének fura gusztusa lehet. Nem biztos, hogy férfi létemre szívesen mennék abba a kertecskébe, amelyben nem is olyan régen még legalább 3 kertész is "tereprendezett"! :D

Magdi60 Creative Commons License 2020.07.02 0 2 233413

Alíz a pólójára felvesz egy kombinét. Már a másodikat - most ez a divat?

Bárcás cemende Creative Commons License 2020.07.02 -3 5 233412

Jujj! Hívja valaki proxot, ez neki is tetszeni fog. Kár, hogy lelépett.

Előzmény: Tulipántoss (233410)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 -2 1 233411

Nem beszólásnak szántam. Személytől függetlenül nem csípem, ha valaki ír egy kis önképzőköri dolgozatot arról, hogy szerinte miért nem lehet valami úgy, ahogy, ahelyett, hogy pár pillanat alatt utána nézne.

De jó, hogy kérdezted, mert épp rád gondoltam, mikor láttam az 5 mínuszt a konkrét tényeket közlő hozzászólásom mellett, te pedig négyet kaptál csupán azért, mert feltettél egy kérdést. :)) Szóval itt a válasz a kérdésedre, hogy mire "jók" ezek a jelölések. Kb. erre. Pontosabban semmire. Ha valaki  megsértődik, mert nem értettél egyet a véleményével, akkor egy darabig minden hozzászólásodra kapsz tőle egy mínuszt. És mivel némelyekről gyanítjuk, hogy több néven is futnak, 10 mínuszt is összeszedhetsz még arra is, ha csak annyit írsz, hogy kék az ég. :)

Nem kell foglalkozni vele. :)

Előzmény: Üvegszemű Juhász (233405)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.07.02 0 6 233410

Visszanézve az elmaradt részt rájöttem - amit eddig is tudtam -, most már egyre  jobban irritál Adél viselkedése.

Túúdom, túúdom a fenti mondat után szinte érzem is a "hegyomlást a fejemre", de sajnos akkor is úgy érzem.

Ráadásul, Adél és nagymamája sorozatbeli megjelenéséről mindig Natasa (a három grácia)  megjelenése jut eszembe.

Igaz, Adél nagyija meghalt, addig Natasáé egy földkörüli utazáson kering még. Az anyja Kanadába távozott,  Natasa maradt.

De a végén sokan azt vártuk már, hogy mikor fog elmenni  az édesanyja után Kanadába?!

Adél nagyija meghalt,  de ő is maradt, mint anno Natasa. ( Egyébként Adél és a nagymamája sztoriját szívesen nélkülöztem volna, főleg a nagyi szenvedéseit.) Most már Adél esetében sem bánnám, ha eltávozna mint Natasa, aki azóta sem hiányzik! -, más táján tanítana a világnak.

Elnéztem, hogy mennyire nem áll jól neki a számonkérés, a nyomozás. (Sem Gergő után, Szonja után meg pláne nem.)

A lóellenzős viselkedésével, a szinte mindig búvalbélelt képével  nem dobja fel az embert. (Elég nézni Alíz állandóan duzzogó fejét!)   Ráadásul Gergő és Adél között az égvilágon semmi kémia nincs. Adélban csak az állandó kételkedést,gyanakvást látom Gergő felé,  viszont a bizalomnak a  legkisebb jelét sem!  Ugyan nincs a karakterben rosszindulat, nem rafinált, nem fifikás,

de pont a felsoroltak miatt olyan "semmilyen" karakter. Szerintem.

( Persze ez csak az én kizárólagos véleményem, tiszteletben tartva mások eltérő véleményét! )

bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 2 233409

A visszaállítás már csak azért se ment volna, mert oda teszi vissza, ahonnan törölte, és a pendrive nem volt bedugva, az előbb megnéztem  az epizód végét... Ráadásul rá is kérdez a végleges törlés előtt, és az sem volt... Ezt csak úgy lehet értelmezni, hogy bár bedugta a pendriveot, de a saját gépéről törölt, ahova már korábban bemásolta, és oda is állította vissza. Azt nem lehet tudni, hogy Tünde elvitte-e a "villanycsótányt", amire már korábban lecsapott.. De lehet, hogy nem is kell ezt annyit ragozni, a lényeg, hogy Gergő, az okosfiú ügyesen kijátszotta a két akadékoskodó nőt, mert ugye a vér nem válik vízzé... :D

Előzmény: Törölt nick (233406)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.07.02 -2 3 233408

Én inkább arra tippelek, hogy ideggyenge.

Előzmény: Ilhilla (233407)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 -3 1 233407

Ha jól figyelünk, Adél hajszínének árnyalatai alapján következtetni lehet arra: 

- melyik részt vették fel tavasszal és

- melyiket már a vírushelyzet alatt, majd most összevágták egy sztorivá, miközben a valóságban eltelt legalább két hónap.  

Előzmény: Üvegszemű Juhász (233396)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.02 0 1 233406

Jó hát a forgatókönyvírók nem informatikusok, sőt talán még a gépekhez se értenek alapszinten se. Hanna új laptopján mai napig lehet röhögni, amiben 64 magos proci van és 64 megás SSD.  Korábban meg Pali a Sajátgépet bámulva jött rá, hogy Miklós lemásolta a titkos tender anyagát CD-re.

Emlékszem olyanra is mikor Clau mondta, hogy mindjárt megyek ,de még dolgozom, és közben látszott a monitoron a Fekete Özvegy.

Előzmény: fundaluk (233394)
Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.02 -3 3 233405

Mazsola sokat szokott okoskodni, hogy így beszóltál neki? xD

Előzmény: Apádfüle (233403)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 -3 0 233404

Sajnos van ilyen. Ha valaki féltékeny típus, az mindent elhisz, gyanakszik, keresi az áruló jeleket. Még csak egy névtelen levélke se kell hozzá. Sosem fogom megérteni.

Előzmény: bk_barát (233399)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 -6 0 233403

Ahelyett, hogy itt okoskodsz és sorolod, hogy ki mindenki nem lehet Norma Bates, beírhatnád a google-ba a nevet.
De hogy ne kelljen fáradnod, elárulom: a "klasszikus" Psycho-n kívül van egy Bates Motel - Psycho a kezdetektől című sorozat is. Ebben bemutatják az előzményeket, hogy hogyan lett Norman Batesből, abból a jobb sorsra érdemes gyerekből az, aki. A kedves mamát pedig Norma Batesnek hívták. Igen hátborzongató hölgy volt, nem a külsejét, hanem természetét és a nevelési módszereit tekintve.
Itt is adta valamelyik tv-csatorna pár éve.

Előzmény: Mazsola0070 (233395)
Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233402

Az biztos, hogy az ilyen "jótét lelkeket" könnyű manipulálni, ha kellően naivak is mellé. De Adélnál az is furcsa, hogy egy vadidegennek, mint Tünde, sőt egy anonim levélírónak is első szóra elhisz mindent, míg Gergőt rögtön meggyanúsítja, anélkül, hogy utánajárna az igazságnak. Ez minimum azt jelenti, hogy piszkosul nem bízom meg a páromban, még ha nem is merem ezt magamnak bevallani. 

Előzmény: Apádfüle (233393)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233401

Azért Clau régen se volt angyal.. Mikivel folyamatosan küzdöttek a cégvezetésért, és egyikük se riadt vissza semmitő, hogy kijátszhassa a másikat... Max. annyi a különbség, hogy ő sosem alkalmazott nyilt erőszakot, amit Miki vagy Zsolt igen.. Zsófi és Hanna iránti gondoskodása a nagyasszony másik arca, de ilyen Mikinek sőt Zsoltnak is van, a családjukért, a gyerekeikért ők is mindent megtesznek... 

Előzmény: aerith22 (233398)
Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233400

Ezt csak úgy tudom feloldani, ha a gyilkost is nők játsszák - ezért Norma és nem Norman -, akik közül az egyik Varga Iza lesz.

Előzmény: Mazsola0070 (233395)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 1 233399

Én inkább azért haragszom Adélra, mert símán felült az anonim rágalmazónak, még mielőtt megtudta, hogy Gergő mit tett Clau adataival... Mert ugye Gergő eredendően rossz, akit neki kell kordában tartania.. És a legrosszabb, hogy ezt a srác is elfogadja..

aerith22 Creative Commons License 2020.07.02 -3 0 233398

Amúgy Klaudia mikor lett ennyire gonosz? Régen foggal körömmel védte Zsófit, hogy ne járjon Zsolttal, mert hogy micsoda gazember. Nagyon szerette Zsófit, aki csak az unokahuga volt, és bármit megtett volna érte. Ehhez képest most... egy szociopata lett belőle. A saját unokáját, mátét lesz*rja ahogy csak van, most is csak azért foglalkozott vele, hogy infókat szedjen ki belőle. Ráadásul nemrég forrott is a levegő közte és Zsolt között, akitől anno úgy védte Zsófit. Ennek semmi értelme! A Hannás időszakokban is normális és törődő volt. Igaz, hogy mindig is nagyságos asszony volt, de sosem volt gonosz. Amióta visszatért, azóta undorító.

r.tonyo4 Creative Commons License 2020.07.02 0 3 233397

a pendrive tartalmát előbb áthelyezte a gépre, majd onnan törölte. Aztán lomtárból visszaállította és visszarakta a pendrive-ra

:))

Előzmény: fundaluk (233394)
Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.02 -1 5 233396

Le se tagadhatná, hogy Lepkeagyú Alíz rokona. Viszont ezt az Adélt se értem, a parkban úgy sétált mint egy búvalbaszott fapina, néhány órával korábban az irodában meg tüzelő szukaként vetette magát rá Gergőre. Pedig már akkor is tudott az üzenetről. Mintha a két jelenetet két forgatókönyv apján vették volna fel, vagy ami esélyesebb, Adélka teljesen eszelős vagy minimum ideggyenge.

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.07.02 -1 1 233395

"Ha Varga Iza Norma Bates,"

Na de ki az a Norma Bates?

A Psycho gyilkosa NormaBates, azaz egy férfi karakter, a filmben Anthony Perkins játszotta.

A zuhányzó hölgy karakterének neve Marion Crane.

Ha Norma Bates esetleg Norman anyja lenne, az meg egy mumifikálódott holttest... ezt játszaná Iza?

Előzmény: Noirette (233383)
fundaluk Creative Commons License 2020.07.02 -2 1 233394

A tegnapi részbe csúszott egy baki szerintem. Ha jól láttam Gergő a HAL9000 mappát a pendriveról törölte. Aztán később a Lomtárból állította vissza. Ez azért nem így működik - a pendriveról törölt fájlok nem kerülnek a Lomtárba. Azokat ravaszabb módszerekkel kell helyreállítani.

Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 0 2 233393

Még csak nem is "magánlaksértőt" fogott, hanem egy közönséges betörőt. De ez is csak arról szólt, hogy Tünde előadta a szegény becsapott asszony szövegét, Adél pedig rögtön a pártjára állt.

Tulajdonképpen veszélyes ez az ártatlan, jótét léleknek tűnő típus, mert nagyon könnyen manipulálható. Ha valaki kiismeri ezt a tulajdonságát, azt csinál vele, amit akar, csak kellően elesettnek kell mutatkoznia.

Ja, és Adélka a jó hírét is féltette. Tünde seperc alatt megzsarolta, vagyis megígérte neki, hogy az etyepetye is titokban marad, ha mindketten tudnak titkot tartani. Na, én akkor vágtam volna pofán, vagy hívtam volna rá a zsarukat, de minimum Nórát riasztottam volna. Jó ideje együtt járnak Gergővel, mindenki tudja. Mi van, ha kiderül, hogy az irodában smároltak? Gondolom, kép- és hangfelvétele nincs Tündének, de ha lenne is, a kalapja mellé tűzhetné. Gergő jogosan tartózkodott az irodában, Adél pedig vele volt.

Előzmény: Mazsola0070 (233382)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233392

Azért ezt nem értem: 

Gergő: Imádom ezt a koratavaszi feelinget!

Milyen koratavasz? Ezek még mindig márciusi felvételek? (amúgy elég zőld volt már az erdő körülöttük)... Vagy csak meg akarják őrizni a folytonosságot, ezért öltölteztetik túl a szereplőket?

Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 -6 1 233391

Azt a célt szolgálná, hogy minősíthesd az előtted "szólók" véleményét anélkül, hogy írásban reagálnál, így tudsz anonim maradni (még a nick neved sem derül ki). 

Szerintem viszont csak arra jó, hogy ismeretlenül ismeretlen embereket kritizálj (sőt megbánts) anélkül, hogy saját véleményedet felvállalnád és leírnád!

Én ezt egy "árokásó módszernek" tekintem, ezzel lehet ismeretlen embereket egymásnak ugrasztani és az ellentéteket szítani, elmélyíteni! 

Előzmény: Üvegszemű Juhász (233386)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 0 1 233390

Én arra gondoltam, hogy a laikus Tündének még meg is mutatta, hogyan kell "eltüntetni" a gépről az anyagot. Tünde megnyugodott, hogy milyen rendes ember is ez a Gergő, pedig ha értene hozzá, tudhatta volna, hogy vissza lehet állítani a lomtárba dobott fájlokat (hihi, ezt még én is tudom!). 

Előzmény: bk_barát (233387)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233389

"Amúgy tényleg "nem túl előnyösen" néz ki szőkés parókával, de ha gyilkost játszik, akkor szempont is lehetett, hogy ijesztő legyen..."

Ezt mondom én is... :)

Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233388

Azért az andragógia  a felsoroltaknál talán kissé piacképesebb, lényegében egyfajta pedagógusképzés, csak felnőttekre fókuszálva. Mondjuk a gyakorlati haszna nagyjából annyi lehet, hogy ha valaki tréner vsagy HR-es akar lenni egy cégnél, esetleg növelheti az esélyeit, ha van papírja róla, hogy konyít a felnőttek oktatásához.

https://eduline.hu/erettsegi_felveteli/andragogia_alapszak_11TWCO

Előzmény: Bárcás cemende (233375)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233387

Arra gondolsz, hogy a törölt mappát kiszedte a kukából? Ha Adél nem lenne ilyen tanár nénis, talán értelmesen meg is győzhette volna, hogy neki van igaza.. Hát nagyon aggódtam, hogy jó kisfiú akar lenni, és véglegesen megsemmisití a lopott anyagot, látszott, hogy vivódik, de szerencsére győzőtt a Berényi vér... :D Viszont hogy lebukott, azt magának köszönheti, meg kell tanulnia szép csendben örülni, és nem nagy hangon hencegni az ellenfélnek...

Előzmény: Ilhilla (233378)
Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.02 -6 0 233386

Ez a + meg - a hozzászólás mellett mire jó, mit jelent?

Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 -3 1 233385

Na, ezért jó, hogy Izabella szerzett egy másik "szakmát", mert ha a BK befuccsol, szegény csak ilyen szerepekre számíthat, mert "öregecskedő" színésznőből van elég. Ráadásul olyanok, akik nem csak ugyanazt a karaktert alakították huszonéven keresztül, hanem a szakma kiválóságaivá váltak.  

Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 1 233384

Ebben nyilván szerepe volt annak is, hogy Adél neheztelt Gergőre a nêvtelen levêl tartalma miatt (persze anélkül, hogy tisztázná vele, mi is történt, de nyilván szándékosan írtàk meg így), illetve Tündének biztos olyan ártatlan képe volt... Amúgy ha már fogyatékos karakter, akkor Tünde is az, egy tömény karikatúra, és Murányi Tünde szórakoztatóan hozza a hülyét. :)

Előzmény: Mazsola0070 (233382)
Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233383

Itt olvasható egy bővebb leírás az Örkény Színház projekjétről, persze megint másról van szó, mint amit a korábban belinkelt cikk sugallt:

https://nlc.hu/szabadido/20200630/hatvan-magyar-szineszno-psycho-evfordulo-zuhanyjelenet/

Tehát dióhéjban arról van szó, hogy a Psycho  híres gyilkolós zuhanyjelenetét kopírozzák le 60 magyar színésznővel, a film 60. évfordulója alkalmából. A résztvevők között Varga Izabellán kívül a BK-ból Mérai Kata és Nagy Alexandra is szerepel. Az egyes színésznőkkel készült felvételeket összesnittelik, tehát mindenki csak pár másodpercre lesz látható. Főleg az arcukat, a testüket, no meg a sikolyukat adják hozzá, és nem is mindenki az áldozat bőrébe bújik, hanem egyesek a gyilkoséba. Ha Varga Iza Norma Bates, akkor gondolom, ő is az utóbbiak közé tartozik. Amúgy tényleg "nem túl előnyösen" néz ki szőkés parókával, de ha gyilkost játszik, akkor szempont is lehetett, hogy ijesztő legyen...

Előzmény: Apádfüle (233370)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.07.02 0 5 233382

Nekem azért nagyon visszás volt, hogy Adél ott talál egy ismeretlent nagy szerelme irodájában, amint éppen könyékig turkál szerelme cégének dolgai között, és ahelyett, hogy rögtön hívná Gergőt, hogy közösen tisztázzák a magánlaksértővel, hogy mi a bánatot is keres ott, egy két szó utána a betolakodó oldalára áll szerelmével szemben.

Előzmény: Apádfüle (233381)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 -2 1 233381

Igen, Adél amolyan "megmentő" típus. Minden - szerinte szerencsétlen - lénynek a hóna alá akar nyúlni, és segíteni rajta, annak akarata ellenére, ha fene fenét eszik is. Ezt csinálta Leventével is az iskolában, most pedig Szonja életét akarja helyes mederbe terelni. És persze az a helyes és megfellebbezhetetlen, amit ő annak gondol.
Kár, hogy Luca nem neki öntötte ki a lelkét! Na, ott aztán nyüzsöghetne, nyomozhatna! :)

Előzmény: Noirette (233379)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.02 -2 0 233380

Elvben egyetértek, csak Tünde konkrét esetében nem. Gergőnek eszébe se volt bárkit is belekeverni a "piszkos ügyeibe". Tálcán kínálkozott egy alkalom, a konkurens cég adatai az ölébe pottyantak. Hülye lett volna nem kihasználni. Főleg, hogy van mit megbosszulnia Claudián.
Ha Tünde nem olyan hiú, és bevallja, hogy valamit elnyomott a gépen, az egész cirkuszt megúszhatták volna. És Tündének még a főnökasszony haragjától se kellett volna tartósan szenvednie, mint egy igazi munkahelyen. Nem áll alkalmazásban, csak egy beugró ... nem is tudom, kicsoda. Előző nap még nem dolgozott ott, ha Claudia kirúgja, hát akkor ennyi volt a "munkássága" a cégnél. Szóval akárhogy is forgatjuk, ez a dolog elsősorban Tünde sara.

Előzmény: Ilhilla (233378)
Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233379

Még annyit, hogy Adél szerintem Szonjának is jót akar, csak rossz módon fejezi ki, nem lehet egy 35 éves nő életébe ilyen módon beleszólni, és a háta mögött intézkedni. Viszont az, amit Szonja tesz, őt és Gigit is közvetlenül érinti, talán ne menjenek haza, hogy ne botoljanak bele az aktuális "kéjpasiba"? Bár most, hogy tényleg alakul valami Szonja és Vince között, ez talán már a múlt...

Előzmény: Noirette (233376)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 -2 0 233378

Nekem nem azzal van bajom, hogy Gergő próbál Klaudiának visszavágni az elvesztett villa miatt, hanem az, hogy

- átveri azt a nőt, akit -saját elmondása szerint- a világon a legjobban szeret és

- hülyének nézi a jóhiszemű Tündét, aki semmit nem konyít a számítógépek működéséhez!

Ez aljas dolog! Játsszon Klaudia ellen olyan fegyverrel, ahogy az játszik, de másokat ne keverjen bele a dologba! 

Előzmény: bk_barát (233371)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 -3 0 233377

...de elmondhatja, hogy 47 éves korára két diplomás! :-)

Előzmény: Bárcás cemende (233375)
Noirette Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233376

Igen, az erkölcscsősz vonás engem is zavar Adélban, de Alizzal egy lapon nem említeném, szerintem a fogyatékosságban az utóbbi viszi a pálmát, ő primitív, korlátolt és aljas. Adélnàl az a probléma, hogy általában túl jóhiszemű, de valami miatt pont Gergővel kapcsolatban túlzottan gyanakvó, talán a srác általános habitusa és előélete miatt. Rosszindulatúnak emiatt még nem nevezném, ártani senkinek sem akar, de könnyen lesz elfogult, és akkor tud irracionálisan viselkedni. Konkrétan ismerek hasonló nőket a való életben is, az ilyesmi sokszor belső bizonytalanságból fakad.

Előzmény: Üvegszemű Juhász (233374)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.07.02 -4 1 233375

Andragógia? Az pont annyira lehet hasznos és piacképes szak, mint az esztétika, filozófia vagy szabad bölcsészet.

Előzmény: Ilhilla (233373)
Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.02 -5 3 233374

Szerintem Adélka karaktere a legfogyatékosabb az egész sorozatban. Alíz csak szimplán hülye, de ez a nő hülye és mellette rosszindulatú. Amikor rajtakapott egy számára vadidegent könyékig a fiókban turkálni, a legnagyobb problémája az volt, hogy mióta volt ott. Aztán előjött belőle az erkölcscsősz és az igazság bajnoka és természetesen Gergő lett a főgonosz. Akkor bezzeg nem volt ilyen erkölcsös, amikor Gergőt szopta az irodában. Szerintem ő a legirritálóbb és legvisszataszítóbb karakter. Mit gondoltok?

Ilhilla Creative Commons License 2020.07.02 0 0 233373
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233372

Tünde: villanycsótány, hát ilyen pendrájk... :XD

bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 2 233371

Na végre, talán alakul vmi Szonja és Vince közt, hacsak a csaj nem hív fel holnap egy újabb bérfiút, de ennyire hülye azért ő sem lehet...

Nem értem Gergő mért adja folyton a bűnbánó kamaszt a szigorú tanárnéni előtt, mért nem lehet elmondani, hogy Clau milyen szemét módon túrta ki a kis 200 millás villájából? De hálisten volt annyi esze, hogy a szemétből visszahozza a mappát, pontosan tudtam, hogy ezt fogja tenni... Azt nagyon bírtam, ahogy fölényes mosollyal kezelte a két nőt, akiknek azt adott be, amit akart... :D Végre tisztázták a "megcsalás" ügyét, jól tette, hogy elmondta a rámenős ügyfél hölgyikét, így ő már teljesen tiszta. Azért majd biztos kinyomozza, ki volt a "jóakaró"... D Máté elég sunyi módon támadta hátba, megérdemel egy kis leckét... :D

Apádfüle Creative Commons License 2020.07.01 -2 1 233370

Elég egyértelmű, ha valaki tud magyarul.

"Varga Iza az új szerep szerint Norma Bates-t játssza, a darab címe pedig Psycho 60."

Eszébe sincs civilben hajszínt és frizurát váltani. Főleg nem ilyet, mert rémesen áll neki. Nem egy szőke típus. De egy horrorba pont jó.

Előzmény: Magdi60 (233360)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.07.01 -3 4 233369

Nekem a vérszegény szó jut róla eszembe.

Előzmény: Tulipántoss (233368)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.07.01 -1 3 233368

Teljesen egyetértek.

Pontosan így látom én is.

(Én még a "kissé élettelen" jelzővel illetném. Nem a legjobb, de ez jutott eszembe még róla.)

Előzmény: Betty.Ford (233349)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.07.01 0 3 233367

Visszanézve a tegnapi adást, Berényiék irodájában igencsak nagy volt a forgalom! :)

Ki ezért, ki azért kutakodott.  De sem Adél, sem Tünde nem járt sikerrel. (Tényleg kabaréba illő jelenetek voltak.)

Laciról és Ildikóról a  "kecskére káposztát" mese jutott eszembe. :)

(Persze, még véletlenül sem a vén kecske és a só  esetére gondoltam!)

Ildikó pedig élvezi a helyzetet és nem fog leszállni Laciról. Jobb ha Gizi "siet" haza. Vagy még sem?! :)

Azt hittem, Claudia arról a célduláról fogja faggatni Mátét, amit Adél táskájába "lopott" bele?!

(Amiről társalgott az unokájával, az komolytalan volt. Szerintem)

Attila kicsit  rendbe rakta Máté önbizalmát. 
Tetszett, hogyAttila  tartotta magát az adott szavához és nem árulta el Julinak sem Máté titkát.

Sőt, még füllentett is Máté kedvéért.

Ilhilla Creative Commons License 2020.07.01 -4 2 233366

Nyugi, ha profilban látnád, még "fel is sírnál álmodban"! :D

Előzmény: fundaluk (233363)
Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.01 -3 0 233365

Köszi és elkezdtem kicsit visszaolvasni. Hát.... na persze engem nem zavar, igazan én is inkább kritikusként nézem mint fanként

Előzmény: bk_barát (233364)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 -3 0 233364

Üdv a klubban!

Előzmény: Üvegszemű Juhász (233361)
fundaluk Creative Commons License 2020.07.01 0 3 233363

Hát ez eléggé borzasztó egy kép. Még jó hogy nem este láttam meg mert talán meg is ijedtem volna a sötétben.

Előzmény: Magdi60 (233362)
Magdi60 Creative Commons License 2020.07.01 -3 1 233362

Üvegszemű Juhász Creative Commons License 2020.07.01 -2 0 233361

Sziasztok. Még új vagyok, de Varga Iza a kedvencem. Alig várom, hogy kibeszéljük a sorozatot.

Magdi60 Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233360
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 4 233359

Ha Te pont nem is, de az, akit itt előadsz a nickneveddel tuti... :D

Előzmény: Bárcás cemende (233357)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 1 233358

Adélnak Áron azért kellett, mert úgy gondolta, hogy Gergő "rosszfiú", akivel nem szabad összejönni... Aztán mikor kiderült, hogy nem is ő a rossz, hanem pont Áron, boldogan omlott a karjaiba... Ehhez hozzájárult, hogy Gergő a legkritikusabb pillanatokban képes volt tökéletes úriemberként viselkedni, amivel nagyot nőtt a csaj szemében...

Előzmény: Noirette (233354)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.07.01 -3 0 233357

Engem nem kényszerít senki, ezek szerint én ribanc vagyok???

Előzmény: Noirette (233354)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.07.01 -3 2 233356

Abigél tényleg nagyon bájos, viszont Adél bőréhez egyáltalán nem illik a haja és ezen valahogy az általad bocinak nevezett mélyen ülő szemek sem segítenek.

Előzmény: Ilhilla (233351)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233355

Szonja...

Előzmény: nlion (233350)
Noirette Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233354

Adélt sem mondanám riibancnak, bár nála a Gergő - Áron - újra Gergő váltásokat éreztem kissé gyorsnak. Gigi pedig legföljebb a múltja miatt nevezhető annak, de ha kényszerítették a szexuális szolgáltatásokrs, akkor ő sem.

Előzmény: Apádfüle (233352)
Noirette Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233353

Amennyit láttam belőle (nem az elejétől), szinte az egész egy kabaré volt, pláne a Berényi Kft.irodájában és a Laciéknál történtek. Lehet, hogy rátaláltak, milyen műfaj passzolna a BK-hoz? :)

Előzmény: Magdi60 (233341)
Apádfüle Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233352

Jócskán idejét múlt a cikk, Aliz még Ádámnál tart. Szonja pedig még ki se volt találva, pedig ő is nyugodtan beállhat a ribancok sorába.

A sorozatban amúgy minden nő ribanc, az egyetlen Bözsi mama kivételével. De ami késik, nem múlik, még az ő szekrényéből is kieshet egy-két csontváz, ahogy Magdi anyusról is kiderítették vénségére, hogy ő se volt kimondottan szent életű.
Ez csak azért van, mert spórol a főnökség. Nem költ statisztákra, ezért mindenkinek a meglévő, stabil szereplőgárdából kell kielégíteni szexuális igényeit. Egyedül Szonja van olyan kivételezett helyzetben, hogy mindig új pasival kefélhet.

Előzmény: nlion (233350)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.01 -1 0 233351

Adél arca a  "bociszemektől" érdekes. Emlékszem anno Szerencsi Évának (lásd Abigél) volt ilyen kicsit távol ülő szempárja, de az ő arca valóban "babaarc" volt! Nagyon kedveltem. 

Előzmény: Noirette (233345)
nlion Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233350

Szerintetek ki a legjobb csaj a sorozatba? Szerintem Gigi és Szonja.
Jó kis kvíz véletlen akadtam bele :D https://velvet.hu/gumicukor/2014/12/21/ki_a_baratok_kozt_legnagyobb_ribanca/

Betty.Ford Creative Commons License 2020.07.01 0 1 233349

Nem tudom... nekem pont a voros haja miatt nem szimpatikus. Olyan, mintha reklamozni akarna vele: vigyazat, en kulonleges vagyok. A szoke egy fokkal jobban tetszett, mar epp meg akartam dicserni, mire ujra voros lett😒 

Fekete hajjal viszont kifejezetten tetszene. Illene a feher borehez es a nagy kek szemeihez, kifejezetten baba-szeru lenne😌 Meg az oltozkodesen kene javitani es maris nem lenne olyan elfuseralt a megjelenese.

DAttis Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233348

Ábel Anita meg a Szeleburdi családban szerepelt talán először?

Boros Zoltán (Radó szerepe Szeleburdi család szintén) meg ismert szinkronhang mai napig

Előzmény: Törölt nick (233333)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233347

Igen a vörös haj elég gyakran fehér bőrrel társul, sőt néha szeplőkkel, mivel a fehér bőr sokkal érzékenyebb, de ez nem feltétlen baj... Én mindig azt mondom, Adél (Papp Barbara) kinézetével nincs baj, Adél, a karakter néha (sokszor) hülye, de ilyennek írták... :-)

Noirette Creative Commons License 2020.07.01 0 2 233345

Adélal, illetve Papp Barbarával kapcsolatban bk_barát említette egyszer a "bájos" szót, nekem is ez jut eszembe a kinézetéről. Van benne. valami naiv ártatlanság, de lehet, hogy ez a "babaarc" sokaknak nem jön be. Amúgy nekem akkor volt a legfurcsább, amikor egy időben kiszőkített hajjal látszott, szinte össze lehetett téveszteni Gigivel. A vörös hajszín sokkal jobban áll neki, valahol különlegessé teszi, ezért jó, hogy újra ezt választotta.

Előzmény: kumbaja (233344)
r.tonyo4 Creative Commons License 2020.07.01 0 1 233343

Igen, mégpedig a Mikroszkóp szinpadról. Emiatt aztán az egész adás eléggé idiótának látszott.

Előzmény: Magdi60 (233341)
Magdi60 Creative Commons License 2020.07.01 0 2 233341

A tegnapi rész jelenetekben és a zenei aláfestésben nyomokban kabaréjeleneteket tartalmazott :-) 

Előzmény: bk_barát (233340)
bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 -1 1 233340

Gergő: Nagyon sietek, fontos meetingem lesz

Jó, egy kávé jól esne..

Olyan gyönyörű vagy Adél, nem is gondoltam, hogy ilyen délutáni programom lesz... 

bk_barát Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233339

Ehhez képest ő vitte ki..

Előzmény: Magdi60 (233337)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.01 -3 1 233338

Ildi alakja semmivel sem "csodásabb" Gizi alakjánál, mindkettő egy "tömör gyönyör", nagy csöcs, nagy fenék... Laci az ilyenre bukik, Ildi jól vette észre (ez lesz a veszte majd, szerintem elcsábítja).

Ildi annyival tűnik "jobb nőnek", hogy jóval magasabb Gizinél és a többletsúly jobban eloszlik rajta! ...és tudja magát kelletni, pedig anno Gizinek is "kenyere" volt az ilyesmi! :-)

Előzmény: bk_barát (233335)
Magdi60 Creative Commons License 2020.07.01 -1 0 233337

- Laci visz ki?

- Sörös.

- Tessék?

- Laci sörös.

- Jaaa...

Magdi60 Creative Commons License 2020.07.01 0 0 233336

Adél a cicababát kereste az irodában :-) 

Előzmény: bk_barát (233335)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233335

Clau komolyan gondolta, hogy Máté fecsegte el az infókat Adélnak, az meg tovább adta Gergőnek? És ő mégis honnan tudta? Juli a sztori szerint kb. hetedikes fiával (lassan gondolkodnod kéne a továbbtanulásodról) beszéli meg a céges ügyeket? Hát elég nyakatekert logika... Többet néztem volna ki Clauból... Pl. hogy kiffaggatja Mátét, mi volt az a levél, aztán vhogy hasznosítja ezt a "megcsalás" ügyet... Adél meg jobban is bízhatna Gergőben, ne felejtse el, hogy a srác mit meg nem tett a kapcsolatukért, és akkor egy névtelen levél elég? Most is hogy rávetette magát az irodában, Tünde meg ott feszengett az asztal alatt... :D Meg azt sem értem Adél minek jött vissza miután Gergő elment, ő is kutakodni akrt a cuccai között?

Ildikó jól pofára esett, Laci vette a lapot, és ügyesen kibújt a csapdából... Csak rendes férj, nem használja ki Gizi távollétét, hiába balhézott a kocsiban... Röhögtem, hogy dícsérte Ildi alakját, persze az ő meg Gizi vonalaihoz képest tényleg csodás... :D

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.30 -2 0 233334

"A betolakodó."

"Végképp eltörölni!"

- ez a két filmcím jutott eszembe. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233333

Németh Kristóf is a Szomszédokban kezdett, először mint ózdi rokon, majd mint JulcsiLovag

Előzmény: Noirette (233332)
Noirette Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233332

Bendegúzt Olvasztó Imre játszotta, és ő szerepelt még pár másik filmben, de róla azt olvastam, maga döntött úgy, hogy nem lesz színész, és végül nyomdász lett belőle. Megrendítő volt olvasni, hogy pár éve 46 évesen holtan találták, talán öngyilkos lett... Kovács Krisztián sem lett színész, hanem informatikus, és úgy tűnik, a Lucát játszó Koller Virág sem lesz az, pedig ő egyértelműen tehetséges, és még szinkronszerepben is hallottam. Lehet, hogy tipikusabb, ha valaki felnőttként már nem érez erre elhivatottságot.

Azért vannak ellenpéldák is, pl. Ullmann Mónika (ő ugye játszott a BK-ban is), illetve a Tutajost játszó Seregi Zoltán a Tüskevárból. Utóbbi a békéscsabai színház igazgatója, tehát ha minden igaz, ő az Adélt játszó Papp Barbara főnöke.

Előzmény: Törölt nick (233326)
Noirette Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233330

Ezt a definíciót elfogadhatónak tairtom, de a közbeszédben azért használják az "amatőr színész" kifejezést olyanokra, akik fellépnek filmekben, sorozatokban vagy színdarabokban, de nem ez a tanult szakmájuk. A gyerekszínész is ilyen szerintem. És olyan valakinek is lehet ösztönös színészi tehetsége, aki sosem tanult színművészetin, ugyanakkor tanult színészek is gyakran élnek a külsődleges, modoros ripacskodás eszközeivel, ha belsőleg nem tudnak eléggé azonosulni egy szereppel (sajnos volt alkalmam ilyet látni filmen és színpadon egyaránt).

Előzmény: Mazsola0070 (233298)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233327

Én inkább azt nem értem, mért nem jár bringával? Simon megcsinálta seperc alatt...

Előzmény: Ilhilla (233323)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233326

Bendegúzt játszó színész az Indul a Bakterházban is gyerekszínész volt, asszem később nem is volt nagyobb szerepe, felnőttként már nem volt jó.

Előzmény: Ilhilla (233324)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.30 -3 1 233325

Papp Barbara jó alany lenne egy franciás eleganciával öltöztetett karakterhez - kár, hogy a stylistnak fogalma sincs arról, hogy ez mi fán terem...

Mondjuk máshoz se sokat konyít, a szereplők öltöztetése sokszor a kriminális kategória.

Előzmény: Ilhilla (233323)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233324

"Gyerekszínész" kategória, azt gondolom ezzel a mércével kell(ene) értékelni. Vannak remek gyerekszínészek, akikből aztán felnőtt korukra nem válik színész, pl. anno Kovács Krisztián (Hahó Öcsi...stb. filmek) nagyszerű volt, mégsem lett belőle filmszínész.

Ott van pl. a leukémiás kisgyereket alakító kisfiú, aki máris nagyszerű szinkronszínész lehet(ne), érdekes a hangszíne és jól is bánik a hangjával. 

Az újMátét alakító srác egy aranyos arcú, szerethető fiúcska, aki -mint sok más kamasz- motyogva beszélt, ha majd kinövi még színész is lehet belőle! Számtalan felnőtt színész van, akinek sokszor alig érteni a szavát! :-)

Előzmény: waterman888 (233322)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.30 -1 0 233323

Én nem is értem, hogy Adél miért cipeli a hátizsákot és még egy hatalmas szatyrot is állandóan az iskolába? Farkas esetleg elvette tőle a saját íróasztalát, szekrényét és hozza-viszi a benti cuccokat? 

Az ódivatú, 90-es évekbeli ruháiról nem is beszélve! Ennyire rossz az ízlése, vagy ennyire rosszul keres? Juli szerint az elvesztett "sál méregdrága", igaz, azt Gergőtől kapta (nem is illik egyik holmijához sem)!

Előzmény: waterman888 (233318)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.30 -3 4 233322

Grenelle itt a minap kikérte magának, amiért valaki szerint nem egy színészlegenda ez a pupák.

Előzmény: Apádfüle (233320)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.30 0 1 233321

Ez akkor sem biztos, hogy jó döntés... Ha nem teteti be azt a protézist, tovább romlik a lába, lehet, hogy később már jóvátehetetlen baj keletkezik... 

Előzmény: Ilhilla (233317)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.30 -1 0 233320

"Én a tapintat és udvariasság élő szobra vagyok, de hazudni nem fogok..."

Én is így vagyok ezzel. De szerencsére hazudnunk nem kell, nem szegezik nekünk nyíltan a kérdést, hogy tehetséges-e ez a gyerek. Az meg már a tapintat és udvariasság kategória, hogy nem dörgöljük kéretlenül az orra alá. Szerintem anélkül is tudja.
Szimpatikus kölök, legyen sikeres az életben, csak színésznek ne akarjon állni. :)

Előzmény: waterman888 (233318)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233319

Szerintem is jól jártunk ezekkel a cserékkel.

Előzmény: Ilhilla (233316)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.30 -2 2 233318

Én a tapintat és udvariasság élő szobra vagyok, de hazudni nem fogok: ez a kölyök nagyon tehetségtelen.

Más téma. Ildi tuti arra játszik, hogy Gőzeke kilépjen a képből, és akkor a lakás gondja is megoldódik és legalább Laci pénzét költheti. Adélka meg azzal a megpakolt hátizsákkal úgy nézett ki, mint egy sörösló.

Előzmény: Apádfüle (233314)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.30 -1 0 233317

A sztori sem "bírná el", hogy hónapokra eltűnjön, a műtéti szálat egyszer már eljátszották. 

Előzmény: Elhaym1 (233315)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.30 -1 0 233316

Szerintem a legutóbbi két csere: Tünde és legújabbMáté az eddig látottak alapján bejött!

Tünde remekül alakította tegnap a megszeppent nőt, még könny is csillogott a szemében, kitűnő!

Máté is jól játszotta a szerepét, természetesnek tűnt, azt, hogy jóval idősebb fiút látunk, majd elfelejtjük! :-)

Elhaym1 Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233315
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233314

Tapintat és udvariasság is van a világon. Ha ebben a fórumban ritkán találkozunk is vele. :DD
Mégis csak egy kamasz gyerekről beszélünk, akinek a lelkébe talán még az újságírók se szívesen másznak bele.
Szerintem itt kellene lezárni ezt az ügyet, mindenkinek kellemesebb, ha nem ragozzák tovább. Mármint az érintetteknek, mert nekem aztán tök mindegy.

Előzmény: nlion (233312)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233313

" a hülye Novákkal azt csinál, amit akar..." - bizony, bizony, sok esetben még az se kell, hogy hülye legyen a férj :-)

Előzmény: bk_barát (233310)
nlion Creative Commons License 2020.06.30 0 0 233312

Ha azért váltották volna le mert nem megfelelő akkor azt írták volna meg de majd kiderül. Nem finomkodnának szerintem.

Előzmény: Apádfüle (233294)
PCSGibson Creative Commons License 2020.06.30 0 1 233311

Ebben a 23 percben több izgalom volt, mint az elmúlt években (pár jónak induló, de elbaszott szálat leszámítva) összesen :D

Előzmény: bk_barát (233263)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.29 -2 1 233310

Azért azt hittem, a kölykök személyesen mondják meg Adélnak, mit láttak, ez a névtelen levél elég gyáva dolog, és pont ezért nem is kéne igazán komolyan venni, származhat bármilyen rosszakarótól is... Máté tényleg egy sunyi alak lett, és a sálat se akarja visszaadni.. Clau látta hogy becsempészte a levelet a lány táskájába, gondolom ki fogja faggatni, de túl sok újat nem fog megtudni, esetleg ő is megpróbálja szétbomlasztani Adélék kapcsolatát... Sztem Gergőt csak az üzlet érdekli, és mert látja, hogy ez a nő tényleg egy férfifaló, hát kicsit beveti a sármját, és nem riad vissza egy kis flörttöl sem, de nem hiszem, hogy érdekli a csaj.. Azt viszont nem csinálja jól, hogy ennyire Clau orra alá dörgöli, mi mindent tud róla, így hamar kiderülhet, mit tett, ami azért mégse volna jó.. Amúgy jól tette, hogy megszerezte azt a wellness központot, ennyi járt nem csak a villa miatt, de Miki is pont ezt tette a Duna parti telekkel, igaz azt nem is tudja, hogy Clau pénzéből...

Ildi Lacinál és Gizinél is igyekszik bevágódni, közben szépen egymás ellen hangolva őket némi hazudozással... Ha Gizi tényleg elmegy Londonba, a hülye Novákkal azt csinál, amit akar...

fundaluk Creative Commons License 2020.06.29 -1 1 233309

Újmáté egy pszichopata alak. Még a szeme se áll jól.

janderka Creative Commons License 2020.06.29 -11 3 233308

Ez csak kamu. Rájöttek végre hogy totál alkalmatlan volt a csávóka, akárcsak az elődje - hiába volt az is valakinak a valakije. Ez a legújabb gyerek legalább nem átlagon aluli. És már ez is valami!

Előzmény: Mazsola0070 (233293)
janderka Creative Commons License 2020.06.29 -13 2 233307

Ezzel a Tündemama meg Mátégyerek cserével bizonyította be a BK legfrissebben, hogy Seprényit kurvára nem azért írták ki mert a színésznek lett elege a szerepéből, hanem mert a stábnak lett elege a karakteréből.

Előzmény: bk_barát (233285)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.29 0 0 233305

Oké, egy gyakorlatlan gyereket tényleg nem lehet még szinésznek nevezni (az más kérdés, hogy sajtóban mindenki sztár, aki megfordult a tévében), de a különböző szinitanodákban, akadémiákon és studiókban pár évig szinészetet tanuló és szinházi gyakorlattal rendelkező fiatal szinészeket igen, pont e definíció alapján... A Bk szereplőgárdáját nagyrészt ők alkotják.. Viszont érdekes, hogy pl. Solti Ádám semmilyen szinészi tanulmányt nem végzett, de már 2000-től számos darabban játszott, és a Madách Szinház is több főszerepben alkalmazta, a BK-ban is jó szinészi teljesítményt nyujtott... Rá a hosszú évek gyakorlata kitétel illik...

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.29 -1 0 233304

Mennyivel jobban megoldották a Szomszédoknál, ott ha egy színész kilépett, kegyvesztett lett vagy meghalt akkor simán helyettesítés nélkül írták ki. Ha a színész meghalt akkor a szerepét játszó is meghalt, a sorozatban, ha kegyvesztett lett mint Gyulárium vagy Ottlakán Géza akkor meg simán nem bukkantak fel többé és magyarázat nélkül tűntek el. Egyedül Matyit cserélték egyszer 1.0 helyett jött Matyi 2.0, aki már beszélni is tudott.

Viszont színész újrahasznosítást bevetettek ott is meg a BK-ban is, igaz Szomszában kevésbé látványosan, mert eleve ritkábban került műsorra, kevésbé tűnt fel, hogy pl. a postás Mimike az első pár részben még Jutka iskolaigazgatója volt, mert csak jó 10 évvel később tért vissza mint postás, persze most mikor nem heti meg kétheti adás van, könnyebben feltűnik, BK-ban is azért tűnhetett fel, mert nem vártak eleget. Az ugyanazt a szereplőt más színész játssza jelenség is megvan mindkettőben ill. BK-ban az azonos keresztneveket is kerülik, anno pl. sokáig Norbinak említették Tilda öccsét, de mire beleírták a Norbi nevet már Tóni árva haverja lefoglalta így Ricsi lett.  De pl. Luca volt korábban is, Misi barátnőjét, aki teherbe esett csak nem Misitől is Kozák Lucának hívták, később Aliz lányát is ugye, de addigra már ki emlékezett, hogy volt egy Luca korábban is.

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.29 -2 0 233303

Az de szánalmas volt, mikor még ráadták a bőrdzsekit is, amit Géza viselt mindig, úgy állt rajta mint tehénen a gatya, vagy 2x belefért volna.

Akkor asszem pár hétig kellett Gézát pótolni, mert volt egy balesete, ami miatt nem forgathatott Németh Kristóf. Mintha rémlene olyasmi is, hogy a Tónit játszó gyereknek is volt egy konfliktusa a 7-es buszon, valaki kiadósan orrba simogatta, de azt akkor beírták a sorozatba, hogy a drogdíler elverte mikor nem akart fizetni.

Előzmény: nlion (233254)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.29 -2 5 233302

Szerintem pedig semmi probléma a motyogós kölyök kifejezéssel. És ráadásul még igaz is. Motyog is, és kölyök is. És ez nagyon konszolidált hozzászólás tőle, már azokhoz képest amiket korábban produkált. Ez csak ürügy a számodra, hogy szítsd a feszültséget és utána házmesterkedhess.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233299)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.29 -6 4 233301

Hogy akadnál fenn valami máson....

Előzmény: Mlle. Grenelle (233299)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.29 -1 0 233300
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.29 -5 1 233299

A gyerekszínész külön kategória, mondjuk nem is ezen akadtam fenn, hanem 

a) a "motyogós kölyök" kifejezésen;

b) másrészt Mr. Prox azon gyakorlatán, hogy akibe tud, belerúg.

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.29 0 0 233298

Mondjuk a Máté 4-et adó érdekes beszédű kiscsávót valóban erős túlzás színésznek nevezni...

Egy idézet a netről: "A színész olyan személy aki a hivatását, mesterségét az erre létrehozott iskolai keretek között tanulta, vagy hosszú évek gyakorlatával, és a szakma elismerésével, elsajátította. Színész nem tévesztendő össze az amatőr szereplővel."

Előzmény: Mlle. Grenelle (233295)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.29 -3 7 233297

És te kötelességednek érzed, hogy folyamatosan házmesterkedj? A másik topikban, ahol fél óránként megosztod, hogy éppen miért vagy meztelen, kiálltam melletted. De már látom, hogy kár volt. Elég nyomorult lehetsz, ha ebből áll az életed.

prox1 Creative Commons License 2020.06.29 -5 3 233296

Páros lábbal!!!

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.29 -7 2 233295

Mr. Prox, ön kötelességének érzi, hogy mindenkibe beleszálljon, aki csak szembe jön?

Előzmény: prox1 (233289)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.29 -2 1 233294

Tényleg? :)

Mindenki azt hisz (el), amit akar. Az ember már csak ilyen.

Előzmény: nlion (233292)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.29 0 0 233293

Ezt már szombaton belinkelte bk_barát, azóta arról beszélgetünk, hogy vajon valós-e ez az indokolás, vagy más volt a tényleges ok.

De hamar kiderül, mert ugye azt mondják, vírus már nincs, úgyhogy ha tényleg csak ez volt az ok, akkor már jöhet is vissza Máté 4. (mint egykor a szintén egészségügyi okból történ Németh-Karalyos-Németh gyorsváltáskor Géza szerepében), különösen, ha akkora színészzseni, mint a szintén bk-barát által linkelt cikkben írtak róla. 

Előzmény: nlion (233288)
nlion Creative Commons License 2020.06.29 -3 1 233292

Pont ez az mindenki azt hitte ezért volt, közbe kiderült h tényleg a korona miatt ahogy valaki írta.

Előzmény: prox1 (233289)
Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233291

Nekem tetszett👌🏼 Kis nosztalgia... ma ugy sem volt friss resz😌

Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233290

Nekem is feltunt. Megnyugodtam, h nem a hallasommal van baj😌

prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 4 233289

"A színészt azért cserélték le,"

Milyen színészt? Én csak egy motyogó kölyökre emlékszem.

Előzmény: nlion (233288)
nlion Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233288
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233287

Nekem is feltűnt. Szerintem még eltelik 6-8 rész, és akkor valaki rákérdez. Mondjuk Gizi. És akkor majd hallunk valami rettentően szellemes magyarázatot... :)

Bomc Creative Commons License 2020.06.28 -2 0 233286

En azon csodalkozok hogy Vili bá rotavirusa milyen hamar elmult... kb 1 nap alatt

bk_barát Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233285

Aki látta a Bátrak földjét, Murányi Tünde Gréti nénit alakította, nagyon jól... Ha már róla van szó, csak nekem tünt fel, hogy rendszeresen "Adukának" hívja Bözsit... Van ennek vmi oka, mert amúgy nem beszédhibás...

Előzmény: aerith22 (233281)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233284

Igy van, itt akár ugyanaz a személy is adhat 15 minuszt, ha van türelme és energiája 15 emailcímről beregisztrálni... :P

Előzmény: Magdi60 (233283)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233283

Nem érdekes, ne törődj vele, amíg nem írjátok a mínuszolást észre sem veszem. Viszont a fb-on látszik, hogy ki tetszikel, dühíti vagy viccesnek tartja a hsz-t, ezt az index is átvehetné, hogy lássuk.

Előzmény: aerith22 (233282)
aerith22 Creative Commons License 2020.06.28 -6 2 233282

Mi van, mi nem tetszik azon, hogy leírtam, hol szinkronizál a színésznő? Nem off topic. Szánalmas.

aerith22 Creative Commons License 2020.06.28 -6 3 233281

Nekem csak most esett le, hogy Alíz anyja, Tünde ( Murányi Tünde ) Mandy szinkronhangja a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással című rajzfilmből. Innen volt olyan ismerős a hangja. Az éjsötét árnyékban is szinkronizált, meg most es viszonylag új felnőtteknek szóló rajzfilmben, a Bojack Horseman-ben. De máshol nemnagyon hallottam. 

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233280

"Az aktualitást nem tudom, hogy értetted, de istenments a napi eseményektől, mint pl. a koronavírus..."

Nem a konkrét, a való életben létező aktualitásokra gondoltam, hanem arra, hogy a történet éppen valahol tart. Évekkel később  tök mindegy, engem legalábbis teljesen hidegen hagy, hogy sikerül-e anno Dani randevúja, vagy ki győzött Miklós és Claudia 10 évvel ezelőtti összecsapásában. Ezért nem érdekelnek a sokéves epizódok, mert mára teljesen érdektelenek az akkor aktuális "izgalmak".

Előzmény: bk_barát (233275)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233279

Nem azért, de nekem kimondottan tetszett az a jelenet, mikor Máté bátortalanul megszólította Olivért, még Panni elrablása előtt... Pont úgy hebegett, ahogy az egy gátlásos kiskamasztól elvárható...

Előzmény: Noirette (233278)
Noirette Creative Commons License 2020.06.28 -5 1 233278

Azért nem mindig motyogott, amikor szegény Pánnit lekislànyozta és lényegében lekoptatta, akkor teljesen érthetően tette. Én hajlok arra, hogy rendezői utasításra beszélt úgy, ahogy, és a motyogást nem azért írták be, mert úgy beszélt, hanem direkt azért beszélt úgy, hogy beírhassák. :) A filmeknêl és a sorozatoknál a színészek (ide értve most az amatőröket is) jórészt végrehajtók, a rendező utasításait követik, és nem rájuk írják a szerepet, hanem a szerephez válogatnak megfelelő szereplőt.

Előzmény: Apádfüle (233272)
Noirette Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233277

Hát ez egy elég fura cikk, főleg egy 168 Óra profilú lapban. Amit a stáblistákról írt a szerző, azzal nagyrészt egyetértek, moziban és a tévében is megrögzötten végig szoktam vàrni, hogy lemenjen a stáblista. Néha vannak benne kifejezetten érdekes dolgok, pl.  az egyik francia vígjátéknál benne volt annak a báránysültnek a receptje, amit a séf főszereplő elkészített a filmben. :) No de hogy pont a BK a példa, és pont Szilágyi Zsuzsa és Kiss Lénárd... Olyan volt, mint valami bújtatott BK-promó. De eléggé összefüggéstelen is volt az egész, nem világos, minék az apropóján szúletett az írás.

Előzmény: bk_barát (233236)
prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233276

Aktualitás: Mikit Nagy Ferenc felrobbantása miatt csukták le. Az a rész 1998-99 körüli lehet. Pont akkoriban szüntette meg Pintér Sándor a szervezett bűnözést, de a közvéleményben még élénken éltek a pár hónappal-évvel korábbi robbantásos merényletek.

Nem hiányolom én se a vírusos részeket, de átestek a ló túlsó oldalára azzal, hogy szinte kínosan ügyelnek arra, hogy még csak utalás szintjén se említsék. Pl. Balázs megemlíti, hogy Marci kórházi időpontját átrakták másik kórházba a vírus miatt. Nem oszt, nem szoroz a cselekményben, de legalább letudnák ezt is.

Előzmény: bk_barát (233275)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.28 -3 0 233275

Csak érdekességnek tettem be, senkinek nem kell megnézni... Az igaz, hogy akkor voltak szépen kibontakozó főszálak, mint Miki lecsukása, vagy hogy Misi tévesen értelmezte az apja pénzét, ilyenek voltak később is, mint pl. a sokak által kevésbé értékelt bosszú, de sajnos per pillanat nincs semmi ilyen... Az aktualitást nem tudom, hogy értetted, de istenments a napi eseményektől, mint pl. a koronavírus...

Előzmény: Apádfüle (233271)
prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233274

Ez az, ezt kerestem. Jól emlékeztem. Köszi.

Előzmény: Apádfüle (233273)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 -2 0 233273

Kalamár diszkrét volt és tapintatos, mint mindig, de a Blikk újságírója többet kötött az orrunkra a kincstári indoklásnál.

"A munka által megkövetelt elvárások mellett azonban, úgy tudjuk, az emberieket sem igazán teljesítette Magda Szilvi. Információnk szerint a 17 éves lány igazi pimasz fruskaként viselkedett a forgatásokon. Szilvi miatt rendszeresen csúsztak a forgatások, ráadásul a lány még a rendezőnek is beszólt."

https://www.blikk.hu/szilvit-kitettek-a-baratok-koztbol/wj1whp4

Előzmény: Mazsola0070 (233265)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 0 2 233272

"Nagyon sok bántás éri ezt a kis srácot, főleg a motyogós beszéde miatt, de arról nem ő tehet (sok kamasz beszél így), hanem aki beválogatta. A fiú egyébként kedves kis jelenség volt a képernyőn."

Már megbocsáss, de ez a srác egy napi sorozat jelentős szereplője volt. A nézők szemében ő csak a motyogós Máté, így aztán nincs okunk sajnálni, hogy lecserélték. Bizonyára kedves kis jelenség civilben is, de ettől még alkalmatlan volt a szerepre.
Abban teljes volt az egyetértés, hogy az a hunyó, aki beválogatta.

Előzmény: Ilhilla (233267)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 -2 3 233271

Ha nem haragszol, nekem semmi kedvem végignézni ezt a régi videót. Hogy jobb volt vagy rosszabb, mint most, ebből úgysem lehet eldönteni. Egy napi sorozatnak pont az aktualitás (kellene hogy legyen) a lényege.
Régen a BK a Berényi család és környezete életének fontos eseményeiről szólt. Megöregedtek, felnőttek, kihaltak, oké, ez az élet rendje. De a helyükre lépő szereplők nem túl fajsúlyosak, a pitiáner ügyeik pedig nemigen hozzák lázba a nézőket. Hetekig húznak egy-egy teljesen érdektelen szálat valamelyik mellékszereplő életéből. Ha véletlenül egy érdekesebb témába belevágnak, azt meg félbehagyják, tele van elvarratlan szállal.
Mindig reménykedünk, mikor kicserélik a vezérkart, hogy az új seprők majd jobban sepernek, de egyre silányabb a minőség "odafönt" is.

prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233270
Előzmény: prox1 (233269)
prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233269

Nekem rémlik, hogy akkoriban arról írtak, hogy egyrészt játszotta a sztárt, másrészt összeszűrte a levet talán egy operatőrrel? De régen volt, így lehet rosszul emlékszem és nem igaz.

Előzmény: Mazsola0070 (233265)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.28 -3 3 233268

Csak amiatt jegyeztem meg, mert olyasmit minősített le a "mínuszkommandó", ami tény volt!

Tudom, hogy nem tetszik nekik a "pofám", (másik topik óta követnek) de majd megunják, mert nem sikerül eltántorítaniuk a vélemény-nyilvánítástól! 

Előzmény: Mazsola0070 (233257)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.28 -2 2 233267

A régi újMáté még csak kiskamasz a jelenlegihez képest és valószínűleg általános iskolás. Az otthon tanulás feladata nem lehetett egyszerű, ráadásul ott volt a vírushelyzet. 

Emlékezzetek rá, hogy Rékasi (aki ugye nem gyerek) is csak bizonyos feltételek esetén vállalta a forgatást, Juli és Attila sem véletlenül volt hosszabb ideig távol. 

Nagyon sok bántás éri ezt a kis srácot, főleg a motyogós beszéde miatt, de arról nem ő tehet (sok kamasz beszél így), hanem aki beválogatta. A fiú egyébként kedves kis jelenség volt a képernyőn. 

Előzmény: Mazsola0070 (233256)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.28 0 2 233266

Egy csere még érthető, amikor a gyereket egészen kiskorában játszó kisgyereket lecserélnek egy felnőttebbre, az volt pl. Bandika esetében is.

De Bandikát ezt követően egészen a mai napig ugyanaz a srác játszotta, és a karakter lényegében ugyanannyi idős, mint a megformálója.

Ezzel nincs gond, viszont szerintem a Timike 5., a Máté 5., stb., meg amikor a karakter egyik pillanatról a másikra 2 fejjel magasabb és 20 kilóval nehezebb lesz, vagy amikor a kerekfejű duci csávóból egy kisportolt nőkbálványa lesz hirtelen, az már kicsit röhejes.

Előzmény: Apádfüle (233259)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233265

"Az eredeti Vanda volt a másik, akit kidobtak, de őt nem az alkalmatlansága miatt, hanem mert folyamatosan visszabeszélt és játszotta a primadonnát."

A kincstári indokolás az ő esetében sem ez volt, bár Kalamár mester magyarázata az ő esetében is felvet néhány kérdést (pl. a castingnál nem derült ki, hogy a szereplő nem megfelelő Vanda karakterére, ha ilyen goyrsan el kellett távolítani, meg ilyenek):

https://www.origo.hu/teve/20070403varatlan.html

Előzmény: prox1 (233260)
prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233264

Pedig igen, szerintem jobb volt. A cselekmény is izgalmasabb volt és akkor még megvolt a Lófej, Malteros, HoMisi, ZsuBálna, Magtalan. Barthának is három szeme volt.

bk_barát Creative Commons License 2020.06.28 -2 0 233263

Mindenki folyton azt hajtja, hogy régen milyen jó volt a BK... Hát ime egy kis nosztalgia az ősidőkből, a facere tette ki vki...

https://www.youtube.com/watch?v=fmCxWJjeBdA&feature=share&fbclid=IwAR09Ix_48TQ0EfFWxNsZz6NUDcN8BFfcFjiBxmFtUxLtrxqwQvx_-sFHBZY

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233262

Tényleg, kösz, a Vanda-ügyről már el is feledkeztem. Az arcát se tudtam visszaidézni, meg "kellett" néznem a neten.
A két eset annyiban tér el egymástól, hogy "Vanda" mint ember nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nyilván a válogatáson még nem pimaszkodott és játszotta a sztárt, csak később derült ki, hogy összeférhetetlen.
Az viszont nem valószínű, hogy "Máté" a válogatás után felejtett el érthetően beszélni. Nem tudom, aki alkalmasnak találta, hová tette a fülét. 

Előzmény: prox1 (233260)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233261

Kapom a hírlevelet az rtlmosttól: Örömhír, ezek a sikersorozatok folytatódnak! - és ott van a Tanár, az Apatigris, stb., ne maradj le, június 30-ig elérhetők! Hát nem, becsapódtam, mert kódot kér az rtl+hoz, kész átverés.

prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -1 0 233260

Azt az összesen kb 15 percet, amit az elmúlt 3 hónapban szerepelt, azt fél nap alatt leforgatják. Az eredeti Vanda volt a másik, akit kidobtak, de őt nem az alkalmatlansága miatt, hanem mert folyamatosan visszabeszélt és játszotta a primadonnát.

Előzmény: Apádfüle (233259)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.28 -3 0 233259

Timi és Máté is a sorozatban születtek. Az ő időnkénti lecserélésük indokolt és érthető, ahogy növekedtek, változtak az idők során.  Erre még nem volt példa, hogy valakit az alkalmatlansága miatt cseréltek le (legyen bármi is a hivatalos indok), pedig az életkora, külseje még megfelelő lett volna.

(A "felelősségteljesen gondolkodó szülők" elég sértő megjegyzés a mostani szereplő szüleire nézve, akik engedik a gyereküket forgatni. Gondolom, valami kedveset akart írni a szerző, csak nem gondolta végig, és pont az ellenkező hatást érte el vele.)

Előzmény: Mazsola0070 (233255)
prox1 Creative Commons License 2020.06.28 -2 1 233258

Szerintem meg nem kellene foglalkozni vele. Akárki csinálja, pont azért teszi, hogy beszéljünk róla.

Előzmény: Mazsola0070 (233257)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.28 -1 1 233257

"kaptam rá 4 mínuszt!"

Ha már a mínuszolgatást figyeled: 6-ot.....erre a hozzászólásodra meg 8-at....:)

Előzmény: Ilhilla (233240)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233256

"Lehet, hogy a felelősen gondolkodó szülők nem vállalták, hogy hozzák-viszik a srácot a forgatásra."

Akkor ezek szerint vagy Máté 5. szülei nem gondolkodnak felelősen, vagy Máté 4-től eltérően Máté 5-ön nem fog a vírus (ja, vagy a kincstári szövegtől eltérően mégsem a vírus volt a csere oka)...:)

De ha tényleg a vírus volt az ok, azt hamarosan meg kell látnunk, ha a Máté 4-et adó csávó tényleg egy olyan korszakos színészzseni, mint ahogy a belinkelt cikkben az újságíró fejtegeti, akkor haladéktalanul jönnie kell a visszacserének.  

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.28 0 2 233255

Nem tudok róla, hogy visszaírnák őket, csak példaként írtam, hogyha ennyi egy szereplőt lecserélni, mint Máté 4-et Máté 5-re, akkor miért kell kiírni a karaktereket olyan esetben, ha a karaktert adó szereplő akar lépni (vagy kirúgják) ilyen-olyan okból a BK-ból?

Ott van például a sorozat indulásakor alapszereplő Hoffer család, akiket úgy eltüntettek, hogy még a BK honlapján sem találhatóak meg az egykori szereplők között. Az egy dolog, hogy Konta és Halász összekülönbözött a sorozat egykori Mindenható Urával, na de miért nem jöhetett Eszter 2. és Misi 2.?

Egyébként megnéztem, eddig Timike volt a csúcstartó (a jelenlegi  a Timike 5.), őt érte be most Máté 5.

A Németh-Karalyos gyorsváltásokat azért írtam, hogyha tényleg a vírus az oka Máté 4. lecserélésének, akkor a vírushelyzet javulásával elvileg jöhet(ne) egy visszacsere is.

(Különösen, ha a Máté 4-et adó gyerek egy akkora színészzseni, mint ahogy a tegnap belinkelt cikkben megírták.) 

Minden esetre nekem egy kicsit furcsa volt, hogy előbb a sztoriba is beleírták Máté 4. beszédhibáját (ami már korábban is megvolt, csak addig nem tűnt fel senkinek), aztán meg hipp-hopp, jött Máté 5.

(Akin Máté 4-től eltérően nyilván nem fog a vírus.)

Előzmény: nlion (233254)
nlion Creative Commons License 2020.06.28 0 0 233254

Miért volt szó róla hogy Kingát és Gézát visszaírják? Egyébként Karalyos csak helyettesítette akkor Németh Kristófot az nem konkrét színész lecserélés volt. Máté után Linda a rekorder őt három különböző csaj játszotta.

Előzmény: Mazsola0070 (233191)
Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233252

Igy van. Nagyon remelem, h nem fog visszaterni😒

Előzmény: Apádfüle (233248)
prox1 Creative Commons License 2020.06.27 -6 2 233251

Persze, tudom és nyilván van olyan is amikor egész tűrhetően (na jó, JÓL) néz ki. Viszont a legtöbb hölgy szereplőnek az arca közelről tiszta ragya. Nem tudom ez attól van-e hogy napi sok órában ki vannak sminkelve és kikészül a bőrük.

Előzmény: Ilhilla (233250)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.27 -4 2 233250

Ez egy nagyon előnytelen fotó. Hidd el, megfelelő smink nélkül, rossz világításnál minden szereplő hasonlóan nézhet ki! 

Adél hófehér bőréhez ez a tarka-barka "pumuklis" hajszín nagyon rosszul néz ki. 

Előzmény: prox1 (233247)
prox1 Creative Commons License 2020.06.27 -5 2 233249

Nagy lehet a tanácstalanság a produkció készítői körében, ha már nem tudnak mit kitalálni a nézettség növelésére, mint hogy behoznak egy kiöregedett szépségkirálynőt, és az egészet jól megpromózzák a bulvár médiában.

Ki lesz a következő? A Bódvarákói 1993-as falunap sörivó versenyének a győztese is szerepet kap?

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/polgar-ildiko-miss-hungary-szepsegkiralyno-baratok-koztben-uj-szereplo/fqr2r01.amp

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.27 0 3 233248

A hivatalos verzió igen udvarias, és igen jól jött a srácnak. Sokkal kevésbé ciki, mint ha hivatalosan is az ordító és mindenkinek szemet szúró alkalmatlansága miatt kellett volna lecserélni.

Előzmény: bk_barát (233235)
prox1 Creative Commons License 2020.06.27 -8 3 233247

A legszepp Epres Adél, aki a szélnek mindig háttal áll, hogy a haja jól álljon.

Előzmény: MadSane299 (233245)
MadSane299 Creative Commons License 2020.06.27 -8 2 233245

Adél a legszebb nő aki az utóbbi 10 évben a Barátok köztben megfordult.

Előzmény: prox1 (233185)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.27 -4 3 233244

Az Ondruss galeri örömmel fogadna egy ilyen szálat.

Előzmény: idooogeep (233243)
prox1 Creative Commons License 2020.06.27 -4 2 233241

A mínuszok neked szóltak biztos. Ne is foglalkozz vele.

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.27 -9 1 233240

233194 alatt pontosan ezt jelöltem meg a csere okaként és kaptam rá 4 mínuszt! :D

Lehet, hogy a felelősen gondolkodó szülők nem vállalták, hogy hozzák-viszik a srácot a forgatásra. 

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233239

Ha nem írják be a csávó nevét, azt hittem volna, hogy Latinovits Zoltánról vagy Sinkovits Imréről van szó....:) 

Csak tudnám, hogy egy ilyen színész őstehetséget hogyan engedhetett el ilyen könnyen a Retek?

Előzmény: bk_barát (233236)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233238

Na de állítólag már nincs vírus, akkor lesz visszacsere is? (Lsd. korábban a Németh-Karalyos-Németh villámcserék Géza szerepében).

Egyébként érdekes, azt mondták, hogy a gyerekekre nem annyira veszélyes a vírus, és pont egy gyerek lép ki emiatt?

prox1 Creative Commons License 2020.06.27 -5 1 233237

napra pontosan egy évig szerepelt az RTL Klub napi sorozatában, ugyanis tavaly július 26-án tűnt fel először

Úgy látszik bulváréknál 11 hónap egy év. Nekem fel se tűnt a csere,  ebből is látszik mennyire jelentéktelen szereplő. A Noel egyébként nem a rejtett erőforrásaink körében igen kedvelt név?

bk_barát Creative Commons License 2020.06.27 -2 1 233236

Hoppá! Utána akartam nézni, hogy Kiss Lénárd hány éves, és ezt találtam... Olvassátok el amit róla írnak, és csodálkozni fogtok...

https://168ora.hu/itthon/ami-a-kepernyon-lathato-es-ami-mogotte-van-tudjuk-e-hogy-az-illeto-szineszek-mikeppen-kezdtek-a-palyajukat-mit-jatszottak-korabban-es-hogyan-jutottak-el-a-szappanoperaig-186250

bk_barát Creative Commons License 2020.06.27 -1 2 233235

Itt a hivatalos verzió, előző Matet a vírus miatt kellett lecserélni

http://sorozatwiki.hu/hirek/a-koronavirus-miatt-le-kellett-cserelni-a-baratok-kozt-egyik-szereplojet

waterman888 Creative Commons License 2020.06.27 -5 4 233234

Főleg, amikor kirakja a csöcseit.

Előzmény: Noirette (233233)
Noirette Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233233

Igazából mindenkit meg lehet szokni, ha eleget mutatják, de Újluca személyisége az, ami köszönőviszonyban sincs a régiével (bár lehet, hogy ha Koller Virág marad, vele is ugyanezt játszatták volna el). Amúgy a szőke Lucát valahogy én is nehezen szoktam meg.

Előzmény: doria (233232)
doria Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233232

Szia ! Nekem kellet jó pár nap, hogy felfogjam, ki ez a szőkepi... hallottam Luca nevét, de őt nem láttam. Imádom, amikor egy tök más kinézetű szerepcsere van, idő kell, amíg megszokom vagy nem a képüket :-)

Előzmény: Mazsola0070 (233218)
Noirette Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233231

No de ott volt Stella is, igsz, hogy nevelt gyerek volt, de úgy tűnt, hogy ő is "genetikusan" rajong a fociért. Ha nem írják ki a karakterét, mostanra már junior nőifutball-sztár lehetne. :)

Előzmény: bk_barát (233225)
Noirette Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233230

Puha Kristóf mint gyerek tényleg szerethető volt, de ő sem játszott természetesen, a beszédjén is érződött, hogy betanult szöveget mond föl. Az előző Máténál számomra a félszegség életszerű volt, sőt valamennyire még a motyogás is, de nem ennyire. :) A mostani Máté viszont tényleg messze a legjobb, leszámítva, hogy kissé "túlkoros". De hát úgy látszik, Máté szerepére nincs minden szempontból tökéletes választás.

Előzmény: Betty.Ford (233227)
Noirette Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233229

És még mindig csak holtversenyben van Timivel, neki is az 5. inkarnációját látjuk, őt a 2 korai énjét leszámítva 4 évente cserélték le, és úgy tűnik, olyankor életkorban is mindig 4 évet ugrott. :) Azt hiszem, amikor Lucát behozták, akkor "hozzánövesztették" Timit is, de a mostaninál is átugrottak pár év serdülőkort.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233198)
Bomc Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233228

Ki castingolta be az Újmáté1-et? Nem vette észre hogy nem tud beszélni? Nem a sorozatban kellett volna megtanitani beszélni hanem a sorozaton kivül.. most jobb hogy egy 12 éves gyereket 15 évessel játszatnak el?

Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233227

Sztem azert , mert Puha Kristofot sokan szerettek ( sztem is cuki volt) , a motyogos Ujmate viszont abszolut egy kepernyore alkalmatlan figura volt.

Előzmény: Mazsola0070 (233199)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233226

Nekem meg a My Fair Lady Elizája ugrott be The rain in Spain stays mainly in the plain, főleg ahogy Máté belelkesedett a végén... Hát az tény, hogy ez a másik gyereknek nehezebb lett volna... Talán pont ezért cserélték le most? 

Előzmény: Noirette (233217)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.27 0 0 233225

Laci azt mondta néhány százezrest dugott el a pénzből, szóval úgy kb. egymillát kaphatott.. Azért az nem annyira rossz...

Linda 2014-ben távozott az MK térről, Daniella úgy ötéves lenne, persze Bk mértékkel akár tíz is lehet... És ma már egy lány is rajonghat a fociért, bár ez hihetőbb lenne, ha mondjuk inkább Laci unokája lenne...

Előzmény: Ilhilla (233221)
prox1 Creative Commons License 2020.06.27 -5 3 233224

Az egérképű szerint Máténak kiváló nyelvérzéke van, csak mert el tud makogni egy néhány szavas nyelvtörőt. És ez tényleg tanár? És micsoda véletlen, hogy ez a vörösre sírt szemű Panni is ugyanazt a nyelvtörőt hadarta el, amint beállított. Máté meg úgy szagolgatja azt a sálat, mintha kifejezetten a szúrós izzadtságszagra gerjedne.

idooogeep Creative Commons License 2020.06.27 -1 0 233223

Vibrátort mégsem vehet még neki:-)

Előzmény: Ilhilla (233221)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.27 -4 0 233222

"De legalább egy kis öniróniát belecsempészhettek volna az újabb gyors Mátécserébe, pl. ... Panni  mondhatta volna, hogy "Szia Máté! De megváltoztál tegnap óta."

Ja, és ez esetben Panni tűnt volna hülyének az értelmetlen megjegyzése miatt. :)  A történet szerint ugyanis Máté semmit sem változott, az új szereplő ott folytatta, ahol a régi abbahagyta.

Előzmény: Mazsola0070 (233218)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.27 -4 0 233221

mennyi pénzt adhatott...

Laci szerint sokat, nagyon sokat! Ahogy láttuk, egy barna borítékban volt, ami valóban soknak tűnt, de -szerintem kitolásból- Simon direkt ötszázasokban adta a pénzt és ez Novák fogalmai szerint valóban sok, nagyon sok lehetett!

Amire viszont felfigyeltem: Gizi unokája már igencsak nagy LÁNY lehet, ha dedikált FOCIs mez kell neki. Minek egy lánynak ilyesmi? 

Előzmény: Mazsola0070 (233219)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.27 0 1 233220

"Nóra rettentő erőszakos, egyik fél se akarja a közös üzletet, de ő addig nyomul, amig csak összejön..."

Úgy tűnik, az is elfelejtődött, hogy amióta Nóra a Kft. ügyvezetője nem végez ügyvédi tevékenséget, de ezek szerint most újra szolgálatba helyezte magát. Más kérdés, hogy ügyvédéknél ez nem így megy, de hát miért pont erre figyélnének oda...

Előzmény: bk_barát (233214)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.27 0 1 233219

"Gizi felveszi azt a két számmal kisebb tigrismintás kabátot (jól kihízta az utóbbi időben)"

Ha színpadra vinnének egy élőszereplős Muppet-show-t, szerintem nem kellene sokat gondolkodni azon, hogy ki alakítsa Miss Röfit....:))

De rendesen megterebélyesedett Janza is.

Nem tudom, hogy Kúrógép mennyi pénzt adhatott az idióta Lacának (Kúrógép azt állította, hogy nem sokat), de úgy tűnik, most van pénz minden faszságra, és most már ketten is segítenek Lacának, hogy a pénz pillanatok alatt elfogyjon.  

Előzmény: Ilhilla (233212)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.27 0 2 233218

"A legújabb Máté jobban beszél, mint az előző, de nekem még szokni kell a fejét... :-)"

Nem tudom, de én például Újlucát még mindíg nem szoktam meg, talán azért mert az új szereplő karakterében is nagyon eltér Koller Virágtól és Újluca is nagyon más lett mint a Koller Virág által alakított szerethető, kedves Luca.

Legújabb (5.) Máté meg jól indított, rögtön egy sálfétises kiscsávó lett belőle, már azt hittem el is élvez Adélka sáljától (persze aztán nem tudhatjuk, a szobában mi történt).

De legalább egy kis öniróniát belecsempészhettek volna az újabb gyors Mátécserébe, pl. amikor megérkezett a most már inkább a gyorsan fejlődő Máté kishúgának kinéző Panni, mondhatta volna, hogy "Szia Máté! De megváltoztál tegnap óta." vagy valami....:)

Noirette Creative Commons License 2020.06.27 -1 0 233217

Nkem is szimpatikus a srác, és végre egy Máté, aki rendesen tud beszélni. Ennek a hátterén kit érdekel, ha egy kicsit túl idősnek tűnik? :) Amúgy Panninak sem árt, ha menet közben kislányosból egy kicsit kamaszosabbá válik.

Viszont ez a "She sells seashells by the seashore"  nem annyira könnyű nyelvtörő, nehezebb, mint a klasszikus "picked a pack of pickled pepper"-es. Mondom ezt úgy, hogy általában nincs különösebb gondom a nyelvtörők kimondásával.

Előzmény: Magdi60 (233203)
Noirette Creative Commons License 2020.06.27 -1 0 233216

Gergőnek is lesz nemulass, ha a kölykök beárulják Adélnál, pedig valszeg csak vmi jó üzletet kötött a csajjal, de a látszat nagyon nem ez, se a leányzó kinézete, se a bizalmas hangnem nem erre utal... 

Úgy kell neki, ha két ember csak üzleti kapcsolatban van, akkor miért bizalmaskodnak úgy, mintha egy évődő szerelmespár lennének? :) Persze nem zárható ki, hogy korábban volt köztük valami...

Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.26 -1 2 233215

Szóval ez lesz az a csajszi, ......... akire Adél féltékeny lesz... Hát ha a srác fenekét fogdossa, nem is alaptalanul.. :D  "

Elolvasva a cikket  Polgár Ildikó szépségkirálynőről, szerepel benne a  " csajszi "  hobbija is! :)

„Évek óta járok állatmenhelyekre, segítek nekik, amiben csak tudok, és persze rendszeresen, hetente többször sétáltatom a kutyákat. Van, hogy egy nap húsz kilométert kirándulok velük. ..........Igyekszem az ismerőseimet is bevonni, vannak olyan barátaim, akik rendszeresen velem tartanak, amikor a kutyusokkal találkozom. A Barátok köztben is sokaknak tetszett az ötlet, Pesák Ádámmal pedig már meg is beszéltük, hogy ő is csatlakozik a sétáltató csapathoz” – újságolja lelkesen Polgár Ildikó. 

Szerintem itt nem csak Adélka lesz féltékeny, hanem "Pesákné" is. :)

(Vagy, Ő is megy kutyát sétáltatni?! :)

Előzmény: bk_barát (233201)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.26 -1 0 233214

Jellemző, hogy az idióta Laci legnagyobb álma a pénzeső, Ildi ebben is segít, igyekszik bevágódni Novákéknál, közben egy csomó lóvét dugva a saját blúzába... Laci tényleg ennyire hülye, hogy nem veszi észre? De mindegy is, mert váratlanul beállít Gizi, ami elég meglepő, mert ugye ott lakik... :P

Gergőnek is lesz nemulass, ha a kölykök beárulják Adélnál, pedig valszeg csak vmi jó üzletet kötött a csajjal, de a látszat nagyon nem ez, se a leányzó kinézete, se a bizalmas hangnem nem erre utal... Máté vetélytársat lát Gergőben, akit ha beéget, talán ő rughat labdába... (szerinte :D) Anno Csaba is rohant Nórához, mikor látta a felnőtt pasiját vmi nővel puszilkodni az utcán. Sőt még össze is verekedett vele, ahol nyilván ő hüzta a rövidebbet.. Reméljük Máté nem megy el idáig... A legújabb Máté jobban beszél, mint az előző, de nekem még szokni kell a fejét... :-)

Nóra rettentő erőszakos, egyik fél se akarja a közös üzletet, de ő addig nyomul, amig csak összejön... Azért mikor Levente a békés megoldásokról papolt nem tudtam nem gondolni a kis firkászra.. :D Továbbra se tudtuk meg mi történt anno a csokipudinggal, de talán egyszer az is kiderül...

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.26 -4 0 233213

Úgy tűnik, Panni Iszak Esztivel forgatott jelenetei és a mai rész között szintén eltelt legalább két hónap, csak ezt most vágták be, mert mintha a lányka jóval magasabb és fejlettebb lenne. Ezek a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba! :-)

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.26 -3 1 233212

Mi azon szoktunk röhögni, amikor Gizi felveszi azt a két számmal kisebb tigrismintás kabátot (jól kihízta az utóbbi időben), mert "megy dolgozni" a pár méterre lévő a Rózsába. :D

Előzmény: bk_barát (233207)
fundaluk Creative Commons License 2020.06.26 0 2 233211

igen úgy szaglássza Adélka bugyiját mint a japán aberráltak

Előzmény: Bomc (233210)
Bomc Creative Commons License 2020.06.26 -3 2 233210

UjMate2 ugy szagolgatja azt a ruhadarabot mint egy perverz

Magdi60 Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233209

Mondjuk a zenés képbevágásoknak eddig nem volt köze a jelenetekhez, Budai vár, Széchenyi Fürdő, de itt pont vidéken voltak, országúton mentek, nem illett az évszakhoz a napraforgóföld így, sárgán.

Előzmény: Magdi60 (233208)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233208

A napraforgónak meg késő nyáron lesz tányérja.

Előzmény: bk_barát (233207)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233207

Igen az nekem is furcsa, hogy ezek már elvileg májusi felvételek, az újrakezdés után, de a szereplők többsége mégis kabátot hord... Akkor ezeket mégis még március elején vették fel? Nehéz eligazodni...

Előzmény: Magdi60 (233205)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.26 -2 0 233206

Bedugták gyorsan egy Borg érlelőtartályba, 'oszt jó napot...

Előzmény: Ilhilla (233204)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.26 0 3 233205

Tegnap Simon télikabátban volt, a vidéki képbevágáson meg érett napraforgómezőt mutattak :-) 

Nem kell ide hozzáértő, semmilyen téren, nem tudás alapon választanak szerkesztőt sem :-(

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.26 -3 0 233204

Igen, tehetséges, de ismét egy "időugrásnak" lehetünk tanúi: két-három hét alatt Máté jó pár évvel idősebb lett! 

Előzmény: Magdi60 (233203)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.26 -1 1 233203

Nekem tetszik a gyerek, jó lesz. Érdekes neve van a színjátszó társaságnak Gójostól.

Előzmény: Ilhilla (233202)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233202

https://gojostol.hu/csizmadia-mate-noel/

Ő is Máté és úgy tűnik, van némi "színészi" gyakorlata. 

bk_barát Creative Commons License 2020.06.26 -3 1 233201

Szóval ez lesz az a csajszi, akit Gergő lecsap Clau kezéről, és akire Adél féltékeny lesz... Hát ha a srác fenekét fogdossa, nem is alaptalanul.. :D

Előzmény: Elhaym1 (233196)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.26 -4 0 233200

Talán nem akarják megbántani, mégis csak egy gyerek.
Nagyon rossz választás volt, hiába erőlködnek vele, képtelen kinyitni a száját és értelmesen, érthetően beszélni. A lámpalázát sem tudja leküzdeni. Nem erre a pályára való.

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233199

Az az érdekes, akárhogy is keresgélek, a bulvárban sehol nincs egy szó sem LegújabbMátéről, vagy a Mátécsere okáról. (De lehet, hogy én kerestem rosszul.)

Amikor a jóllakott napközis forma Mátét (Máté 3.) lecserélték Újmátéra, tele volt vele a bulvár.

Előzmény: Mazsola0070 (233197)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233198

Őfelsége, V. Máté, a BK rekordere! 🙂

Előzmény: Mazsola0070 (233197)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.26 0 1 233197

"(Lehet, a vírushelyzet miatt a szülők nem engedték szerepelni az előző srácot)."

Megint nagyon jóindulatú vagy!:)

Szerintem inkább belátták a BK-nák, hogy motyogós-hadarós Újmáté nem alkalmas a szerepre, és lecserélték. 

A wiki szerint a LagújabbMáté már Máté 5., az szerintem még a BK-ban is csúcs.

Előzmény: Ilhilla (233194)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.06.26 0 2 233196
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.26 -3 0 233195
Előzmény: Ilhilla (233194)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.26 -6 0 233194

Ez a gyerek legalább olyan ütemben "fejlődik", mint anno Oszkár (ó, de ellenszenves volt az a nagydarab gyerek is). Inkább hagynák benn a szekrényben, mint ilyen feltűnően aránytalan cserét csináljanak! (Lehet, a vírushelyzet miatt a szülők nem engedték szerepelni az előző srácot). 

Két okból is nagyon furcsa lesz ez a változás: 

- ez az új srác szerelmes Adélba és

- ebbe az új srácba szerelmes Panni (aki Mátéhoz képest valahogy "megállt a fejlődésben"). 

Előzmény: lorelisa (233192)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.26 -1 0 233193

Mondjuk egy szereplőt nem kellene kétszer/többször felhasználni, mint Bátyai Évát vagy Karalyos Gábort - az ilyenért haragudni szoktam - de a kettős szereppel adtál egy jó ötletet - lehet, hogy az íróknak is?

Előzmény: Mazsola0070 (233191)
lorelisa Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233192

Ezt a képet a holdponton találtam pár hete, néztem is hogy milyen furcsán néz ki Máté :D

Előzmény: nlion (233189)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.26 0 2 233191

Úgy tűnik, Újmátét egyszerűbb volt lecserélni egy Legújabb Mátéra, mint a korábbit megtanítani rendesen beszélni....

Csak azt nem tudom, hogy amikor Újmátét castingolták (nem volt olyan nagyon régen), akkor nem tűnt fel senkinek, hogy milyen motyogósan-hadarósan beszél a gyerek?

Viszont ha egy fiatalabb szereplőt pillanatok alatt lecserélnek (akár többször is), akkor miért nem jöhet egy Újkrisz, egy Újmiki vagy akár egy Újgéza és Újkinga.

Persze Újgéza szerepében nem Karalyossal, mint egykor, persze az is érdekes lenne, ha Karalyos adná különböző maszkban Levit és Gézát is, és találkozna saját magával....:) 

Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.26 0 1 233190

De jo! Vegre nem kell azt a male motyogosat neznunk😌

nlion Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233189
borobogyo1 Creative Commons License 2020.06.26 0 1 233188

Na tessék! Most miattatok törölték az én decens hozzászólásomat is! Mit műveltetek, aminek lánctörlés lett a vége?

Előzmény: prox1 (233185)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.26 -1 0 233187

Lehet, hogy Luca nem is gondol  Csongorra mint tettesre, de mert ő is ott volt kérdezgeti és az elszolja magát...

Előzmény: Mazsola0070 (233186)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.26 0 3 233186

"többet érne egy olyan kép, ahol legalább a közelében van..."

Ezt az egész képnézegetést nem értem, olyan kép biztosan nem lesz, hogy egy jól felismerhető csávó éppen a mosdóban döngeti a bedrogozott Lucát.

Az meg, hogy bárki is ott volt egy buliban, ahol Luca is? És? Az mit bizonyít? Szivaron kívül volt ott még egy csomó bebaszott ürge, aki megdughatta.

De a forgik persze megint nem így fognak gondolkodni, de nem írok többet, akit érdekel, ott a holdpont.hu.....:)

Előzmény: bk_barát (233170)
prox1 Creative Commons License 2020.06.26 -4 1 233185

Nekem pedig inkább a viselkedés számít, aztán persze a kinézet. Adélka viselkedése nálam mostanában, az elmúlt fél évben - ahogy mindenki dolgába beleüti a pisze orrocskáját - enyhén szólva is kiveri a biztosítékot. És ehhez hozzájön a nem túl előnyös kinézete (és ma ennél tényleg nem megyek messzebb).

Előzmény: bk_barát (233184)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.26 -1 0 233184

Ez nyilván túlzás, de határozottan bájos teremtés, ami nálam többet ér mint a szépség... Az meg, hogy hogy Adél hogy viselkedik, más lapra tartozik...

Magdi60 Creative Commons License 2020.06.26 0 1 233177

"Luca jól rátolta Szonjára a keresést, mert ő nem bírja... Jópofa.." - az is jópofa volt, hogy Luca simán odament a hűtőhöz, kivett egy félliteres vizet és iszogatta... Ez ugyebár Gigi lakása, nem tudom hogy egyeztek meg a lányok, hogy közös-e minden a hűtőben, na de Luca hogy jön hozzá?

Előzmény: bk_barát (233170)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.26 -4 0 233171

Ez mondjuk abból a szempontból igen veszélyes, hogy valaki akár élethossziglan igazgató lehet, ha és amennyiben mindenkit kirúg, aki ellene pályázik vagy aki potenciálisan veszélyt jelent rá...

Előzmény: Mazsola0070 (233169)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233170

Szegény Levente mindenhol csak bajt csinál, de azért Timinek se kellett könyörögni, sőt azt is mondhatnám, hogy ő sózta rá a szabást, és el se igazán magyarázta mit hogy kell, csak elrohant... Na mindegy, úgyis tudjuk, hogy a végén a műhelyben köt ki...

Luca jól rátolta Szonjára a keresést, mert ő nem bírja... Jópofa.. :P Csongor már ott vigyorog a képernyőn, hogy nem vették észre, mielőtt elmentek? Persze ez még csak azt bizonyítja, hogy ő is ott volt a bulin, akkor még nem is ismerték egymást Lucával, többet érne egy olyan kép, ahol legalább a közelében van...Azért furcsa, hogy ő sem emlékezett a lányra, vagy legalábbis nem beszél róla..

Vandáék végülis hazavitték a kissrácot, ez a legokosabb amit tehettek, de lehet, hogy az ápoló ötlete volt.. Igy Vanda is tölthetett vele még egy kis időt, hisz nem volt könnyű őt is elengedni.. Szívből remélem, hogy ezzel le is zártuk ezt a nem túl vidám szálat, már csak Marcikának kell meggyógyulni, és nem lesz beteg kisgyerek a sorozatban...

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.26 0 0 233169

Az lehet, hogy itt igen, de a valóságban a fenntartó nevezi ki/váltja le az igazgatót.

Egy cégnél sem a kollektíva szavazza meg, hogy ki legyen a főnök, vagy hogy leváltsák-e, hanem a tulajdonos nevezi ki/váltja le és pont leszarja, hogy a beosztottak elégedettek-e a döntésével.

Ezért volt röhej, hogy szó esett itt a tantestületről, meg a szülői munkaközösségről, de a fenntartóra még halvány utalás sem volt (pl. hogy Levente bement volna a tankerületi központba és ott elmondta volna, hogy ténylegesen mi történt). 

A valóságban általában az igazgató ellen pampogók, áskálódók repülnek, mint arról korábban cikket is linkeltem.

De emlékszem olyanról is, hogy a fenntartó nem a tantestület által 100%-ban támogatott jelöltet nevezte ki, hanem mást.

Előzmény: bk_barát (233168)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233168

Pedig úgy emlékszem, hogy már őt is a tantestület választotta meg, valszeg azért, mert az előző igazgató kiöregedett, ugyanis előzőleg arról volt szó, milyen jóban vannak....

Előzmény: Mazsola0070 (233167)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233167

"Farkas kapott az alkalmon, és azzal szédítette a kollégákat, ő mennyivel jobb lenne.."

Az lehet, csak éppen egy iskolaigazgatót nem a tantestület nevezi ki, sőt, a kinevező sokszor magasról leszarja, hogy a tantestület kit szeretne igazgatónak.

Úgyhogy attól,mert Levit kicsinálta, még egyáltalán nem biztos, hogy Farkas lenne az igazgató.

De hát egy olyan sorozatban, amelyikben leukémiás kisgyerek gyógyul meg egyik pillanatról a másikra (a gyógyulásnak ugyanis semmilyen előzménye nem volt, sőt legutóbb a minden titkot tudó ápoló bácsi éppen azt mondta Vandának, hogy nagyon rosszul van), ott miért éppen egy iskolaigazgatói kinevezés lenne életszerű....  

Előzmény: bk_barát (233162)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233166

"Levente csak egy helyről kapott kedvezőtlen visszajelzést. Vagy a többit nem mutatták?"

Alighanem ez történt. Hogy a többit nem mutatták. Mert valóban csak egy elutasítást említett konkrétan, aztán lelkendezett, hogy milyen jó iskolák vannak még ... aztán otthon süt, főz, vasal és mosogat...

Előzmény: Noirette (233161)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 -2 0 233165

Hát sajnos igen, pedig pl. Gergő segíthetett volna kinyomozni mi történt, reméltem, hogy "mikisen" megoldja a kérdést, de ő is csak elhintett néhány bölcsességet, és gyakorlatilag semmit nem csinált... :P

Előzmény: Mlle. Grenelle (233164)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.25 -1 0 233164

Az n-edik elvarratlan szál?

Előzmény: bk_barát (233162)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.25 -1 0 233163

"...az, hogy egyszer eldurrant az agya, lenullázza mindazt, amit addig pedagógusként és esetleg igazgatóként elért..."

Sajnos a való életben is megtörtént már, hogy valakinek egy szerencsétlen mondata vagy cselekedete zárójelbe tette az egész életművét...

bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 -1 0 233162

Igazából nem is a videó volt a baj, azt úgyszólván meg se vitatták, hanem hogy Farkas kapott az alkalmon, és azzal szédítette a kollégákat, ő mennyivel jobb lenne.. Én azt vártam, hogy majd kiderül, ő készítette a videót, éppenséggel felvehette volna, ahogy Levente a diákokkal kiabál, senki nem figyelt volna rá.. De úgy tűnik, azt az ügyet már lezárták... :(

Noirette Creative Commons License 2020.06.25 -2 1 233161

Hát nem tudom, én úgy emlékszem, Levente csak egy helyről kapott kedvezőtlen visszajelzést. Vagy a többit nem mutatták? :) Amúgy azzal egyetértek, hogy a lemondásával együtt a felmondását is beadhatta. És az, hogy egyszer eldurrant az agya, lenullázza mindazt, amit addig pedagógusként és esetleg igazgatóként elért? Amikor a valóságban könnyen neveznek ki akár igazgatónak is "rovott múltú", esetleg diákokat zaklató egyéneket? Halottam már ilyesmire is példákat, igaz, inkább belterjesebb egyházi berkekben...

Előzmény: Apádfüle (233157)
Noirette Creative Commons License 2020.06.25 -2 0 233160

Mondjuk ez is elképzelhető, de itt már szinte egy csatáról van szó, és úgy tűnik, először Simon húz be az egyik beosztottjának. Felvesz munkásokat, és rögtön azzal kezdi, hogy nem fizeti ki őket, amikor meg panaszkodnak, akkor eljár a keze? Kicsit életszerűtlen... Levente pedig Simont védve megy le kutyába? Persze már a botránylap szerkesztőjének is megmutatta, hogy tud ő "másképp" is beszélni, mint békésen és illedelmesen, és Nóra akkor még meg is dicsérte. Nos, ezúttal biztosan nem fogja... 

Előzmény: Bárcás cemende (233146)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233159

Anno 2004-2005 között mikor kollégista voltam és szobatársakkal néztük a zajládának és háttérzajnak tartott tévémen a BK-n röhögtünk , lestük ,hogy Tilda ugyanazt a fekete lakkcsizmát hordja már hónapok óta és még otthon se veszi le este is abban ül otthon a kanapén stb.  Az unalmas magolásokat feldobták a sörözéssel összekötött meetingek arról vajon mennyi gombát tenyésztett már ki benne ill. az ilyen "kikerázva" takarítás meg kosztümben vasalás ill. nyakkendőben ül még a tévé előtt is otthon és abban viszi le Bandikát Bamba a játszótérre is féle dolgokon.

Már a Szomszédokban is néztem anno pedig még elég kicsi voltam akkor, hogy mi a tökért van Böhöm közös képviselő állandóan zakóban és csokornyakkendőben mikor csak a kukát tolja ki meg az olvasószobában csinálja a semmit ill. Kerei adótanácsadó miért öltözik ki öltöny és propeller nyakkendőbe szilveszterkor ha egyedül él és egyetlen programja az volt, amit eltervezett, hogy otthon ül a tévé előtt és váltogatja a csatornákat, mert ugye Janka nénit is, akivel véletlenül találkozott a lépcsőházban erre a programjára invitálta meg.

Előzmény: Mazsola0070 (233132)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.25 0 1 233158

Röptében volt a Tilda csere ez volt asszem az első színész csere, és akkor még lestünk ezen, hogy bement régiTilda a szobába pár mp múlva kijön újTilda, aki tök másképp néz ki és elég gagyi volt ,hogy fel se tűnik senkinek. Később már meg se lepődtünk ezen. Még poénkodott is vele Fábry, hogy mi lesz ha majd Berci kutyát kell cserélni, eldobják a botot neki elmegy érte egy labrador majd visszahozza egy fekete puli és rezzenéstelen arccal dicsérik meg ,hogy ügyes vagy Berci. Berci kutya nem lett cserélve simán magyarázat nélkül eltűnt a gazdájával együtt.

Előzmény: derek (233118)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.25 -3 2 233157

Levente lemondott, aztán felmondott. Érthető, hogy nem szívesen lett volna beosztott ott, ahol addig főnök volt. Pláne Farkas alá rendelve. Azt hitte, válogathat majd az álláshelyek között, nem számolt azzal, hogy hiába vették le hamar a videót, gyakorlatilag elkaszálták vele.

(De tényleg nem így megy az életben. Egy iskola nem úgy működik, mint egy kisvállalat vagy kft.)

Előzmény: Bárcás cemende (233153)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.25 -5 4 233156

De közönséges vagy.

Előzmény: idooogeep (233155)
idooogeep Creative Commons License 2020.06.25 -3 3 233155

A tartalom "szerzői" sem tudhatnak mindent.

Tapogatóznak, mint vak a  pinán:-)

Előzmény: Magdi60 (233148)
idooogeep Creative Commons License 2020.06.25 0 1 233154

Találó a javasolt cím!

Előzmény: Mlle. Grenelle (233149)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.25 0 1 233153

Azért ez nem így megy, főleg nem egy iskolában, hogy egyik napról a másikra kirúgják. Nem is az igazgató gyakorolja a munkáltatói jogköröket, bár lehet tévedek.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233150)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233152

Igen, csak a többi iskola se akar olyan tanárt, aki így kommunikál a diákokkal, legalábbis ezt válaszolták a jelentkezésére... Bár arról volt szó, hogy azért vetetik le a videót, hogy az ne rontsa az esélyeit, és ez sikerült is, úgy látszik, továbbra sincs rá kereslet..

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.25 -1 0 233151

Hiba a Mátrixban - vagy csak a jövőbe látott az előzetes írója...

Előzmény: Magdi60 (233148)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.25 -1 0 233150

Leventét vagy a videó miatt függesztették fel/bocsátották el, vagy Farkas Tamara győzött az igazgatóválasztáson, és jó magyar szokás szerint egyből kirúgta az ellenfelét.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.25 -1 3 233149

Így lesz a Barátok köztből Bolondok közt...

Előzmény: idooogeep (233147)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233148

"Oszkár barátnőjét, Lucát" - a 07.09-i tartalomban némi tévedés látszódik :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (233136)
idooogeep Creative Commons License 2020.06.25 0 2 233147

Ahogy beleolvastam az előzetesbe, úgy tűnik ez az "írógárda" szeretne mindenkiből hülyét faragni:-)

Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.25 0 2 233146

Nem, csak a Kúrógép nyilván megpróbálja átverni vagy nem kifizetni őket. Ebből lesz a dulakodás, ahol Levente kap Éva pofont. Aztán jön a hejehuja.

Más... Levente mi a ráktól lett munkanélküli? Eddig úgy volt, hogy csak az igazgatói kinevezését adja vissza.

Előzmény: Noirette (233144)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.25 0 2 233145

Ezek szerint kb 3 órára fizetett. Ez lehet a tarifa, a fiú kinézete, a bevett árképzés és üzletpolitika alapján:

30 perc: 10.000

1 óra: 15.000

2 óra: 30.000

3 óra: 40.000

4 óra: 50.000

Éjszaka: 80.000

(Ez nem az én tarifám!)

Előzmény: Magdi60 (233143)
Noirette Creative Commons License 2020.06.25 0 1 233144

És valami váratlan dramaturgiai "piruett" révén egy bunyós, balhés alakot csinálnak a BK egyik legbékésebb, leggalamblelkűbb szereplőjéből. Vajon mi a végcél, a kocsmázós, lecsúszott alkesz? És vajon kik azok a munkások, valami álcázott bűnbanda tagjai, akik ki akarják fosztani a műhelyt, hogy ekkora bunyóra kerül sor köztük és a Somogyi fivérek között? 

Előzmény: Mazsola0070 (233135)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.25 0 1 233143

Szonja két húszezrest tett a pasi alsógatyájába? (érdekes foglalkozás, Ádám szégyellte)

bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233142

Én most nem olvastam el, csak rákerestem, hogy ki mikor és hányszor fog szerepelni... Luca minden nap, szóval most ő a legfontosabb szereplő... Juliék most sincsenek..

Előzmény: Mazsola0070 (233138)
Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.25 0 0 233141

Ez jo otlet. Raadasul jol banik a kisbabakkal.

Előzmény: bk_barát (233140)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 0 2 233140

Nem a legjobb választás... Jobb híján még akár dajkálhatná is a kis Lilit, szegénykére úgysincs ideje senkinek, még a Nagyi is inkább dolgozni jár (és olyan munkát végez, amihez nem ért.. :P)

Magdi60 Creative Commons License 2020.06.25 0 3 233139

Biztos hülye amerikai sorozatokból veszik a kliséket... - pedig elég lenne 2-3 forgatókönyvíró, de magyar! És lehetőleg író.

Most meg van 5 író, 20 forgatókönyvíró, 1 vezetőíró, szerkesztő és több dramaturg...

Előzmény: Mazsola0070 (233137)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.25 0 2 233138

Én direkt nem linkeltem be, múltkor írta valaki, hogy akiket érdekel, írják be, hogy holdpont.hu, és nézzék meg.

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.25 0 4 233137

Nóra hazaérkezéskor közli, hogy legszívesebben lefeküdne és magához (ténylegesen inkább magára) húzná Leventét, de aztán inkább hajnalig dolgozik. (A kanos, de aztán lelohasztott Levi csalódott pofát vág.)

Először baromira tetszik Nórának Levi otthoni tüsténkedése, de aztán már tele van a töke az egésszel.

Levi hálából kioszt egy nyelvtan egyest Nórának.

Vanda lebassza az utcai cuccait a leukémiás Húgó ágyára, majd le is ül rá (már nem Húgóra - bár itt azon sem csodálkoznék - hanem a kórházi ágyra).

De ez nem is gond, mert kiderül, hogy Húgó nem is halálos beteg, vagy ha az is volt, fél nap alatt meggyógyult, de annyira, hogy már a vizsgálat napján (?!?!?!) mehet is haza. 

A minden vizsgálati eredményről, orvosi titokról folyamatosan tájékoztatott ápoló az orvosi titkot el is mondja egy vadidegennek, aki közli vele, hogy ne monnyák már meg a Húgónak, hogy nem is halálos beteg, mert szar lenne a Húgónak, ha megtudná, hogy nem is hal meg.

A BK fentieket író forgija keresi az elgurult gyógyszerét, de aztán mégsem veszi be, mert mondták neki, ha nem írogat össze ilyen eszement baromságokat, akkor Ondruss asszony könnyen kirúghatja....

Előzmény: bk_barát (233124)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.25 -2 0 233136
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.25 -2 0 233135

Ehhez képest az előzetes szerint az öccsének fog besegíteni a bicikliszereldében.....

(És ott egyéb dolgok is történnek vele, a holdpont.hu-n már elérhető az előzetes.)  

Előzmény: bk_barát (233133)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.25 -3 3 233134

Nekem van egy olyan sejtésem, hogy az "erőszaktevő" Csongor volt és azért férkőzött Luca közelébe, hogy a lány gyanúját elaltassa azzal az éjszakával kapcsolatban. Arra természetesen nem számított, hogy ilyen következményei lettek a "dolognak".  

Nem hinném, hogy Veréb feladta a zenei karrierjét emiatt a sorozat miatt és hosszabb távon maradna, emiatt is gondolom ezt (valahogy ki kell majd írniuk).

Off. A "szakács" Szabó Máté szinkronizálja a Life tv-n a BK előtt adott török sorozat főszereplőjét, aki egy nagyon helyes férfi és a hang remekül illik hozzá! :-)

Előzmény: bk_barát (233124)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.25 -2 2 233133

Leventének talán az lenne a legjobb, ha tanítványokat vállalna, korrepetálást, érettségire, felvételire való felkészítést, akár felnőtteknek is.. Csak nem látta minden szülő azt a szerencsétlen videót... Vagy megkereshetné azt a barátját, aki a magániskolához hívta, és akár tanárnak is jelentkezhetne, hátha ő hinne neki. Esetleg körülnézhetne, hogy újságnál, weboldalnál nem keresnek-e vmilyen munkatársat, akár újságírót, ha Aliznak ment (bár azóta nem igazán beszéltek róla...), talán neki is menne, persze vmi komolyabb lapnál... Ez a tengés-lengés nem neki való...

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.25 -1 0 233132

"Reggel felvesznek vmit, Timi pl. olyat, amiben más bulizni megy, aztán estig abban vannak, függetlenül attól, hogy hol vannak és mit csinálnak.."

És így vajon milyen szaguk lesz estére?:) 

Előzmény: bk_barát (233131)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 -3 1 233131

A BK-ban nincs olyan, hogy munkahelyen meg otthon.. Reggel felvesznek vmit, Timi pl. olyat, amiben más bulizni megy, aztán estig abban vannak, függetlenül attól, hogy hol vannak és mit csinálnak.. Csak a futáshoz, vagy edzéshez szoktak átöltözni...

Előzmény: Noirette (233130)
Noirette Creative Commons License 2020.06.24 -2 2 233130

Ezt kérdeztem én is korábban, még a német ügyfél látogatásakor is ilyen öltzözékben volt, pedig ez nem túl "bizniszkonform". Néha viszont szűk ruhában van, ami nagyon előnytelen, hétfőn látszott, mennyire kihangsúlyozza a hátsóját. A munkahelyen inkább valami pulcsi-szoknya vagy pulcsi-nadrág kombó illene hozzá hosszabb blézerrel, otthon pedig pl. egy hosszú pulóver cicanadrággal.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233128)
Noirette Creative Commons License 2020.06.24 -2 1 233129

Ez az "egérke barátnő" érdekes kifejezés, kíváncsi vagyok, vajon Adél kinézetére vagy a "mérgezett egér" stílusú pörgésére vonatkozott-e. Talan az utóbbira, mert a külseje alapján szürke kisegérnek azért nem nevezném.

Amúgy szerintem Szonja néha olyan jelzéseket ad, amik azt tükrözik, hogy Adélt nem kedveli túlzottan, vagy irritálja őt, pedig "hivatalosan" barátnők. Adél viszont túl sokat üti bele sz orrát mások dolgába mostanában, ami Szonja és Vince között van, ahhoz igazából semmi köze.

Előzmény: prox1 (233099)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233128

Apropó Vanda!

A stylistja nem ismer mást, csak a miniruhát, meg a hosszú szárú csizmát?

Noirette Creative Commons License 2020.06.24 0 1 233127

A mai részt még nem láttam, de Luca és Timi az előző részekben is undorítóan viselkedett. Timit részben menti, hogy amikor Bandit lekapta a tíz körméről, még ő sem tudta, hogy Luca valójában terhes, de amikor Csongort kiosztotta, akkor már igen. De az egész hazugsággyár Lucától indult, Timi inkább csak cinkos. Mindenesetre Luca megérdemelné, hogy ha kiderül, mi a szitu, Csongor soha többé ne álljon vele szóba - hacsak nem ő a sáros, de akkor meg megérdemlik egymást, akárcsak Balázs és Vanda.

Előzmény: bk_barát (233125)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.24 -6 3 233126

Azt rögtön gondoltam. Aki fehér szegélyes barackszín fürdőköntösben van, az nem is hívhatja máshogy.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233122)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 1 233125

Lucának már rég el kellett volna mondania Bandinak az igazat... Oké, szörnyű lehet neki, de akkor se hozhat másokat ilyen kínos helyzetbe...

Előzmény: Bomc (233123)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233124

Na már azt hittem, Luca végre elmondja az anyjának, de már megint terel... Az előzetesben mintha Csongort láttam volna felvillanni, esetleg egy bulin készült képen.. Hát gondoltam már rá, hogy esetleg ő is ott volt a buliban, és akkor mégse olyan jófiú, mint amilyennek igyekszik beállítani magát...

Szerencsétlen Levente, hát nem tudom, tényleg Farkas győzött, és ő nem fog tudni tanítani, de ha így van, meg fogja enni az unalom... Jó úton halad, hogy Attis nyomdokaiba lépve tökéletes háziasszonnyá képezze ki magát, de ez azért neki kevés... Azért Nórát is megértem, elég idegesítő lehet, hogy a tegnapra kellett volna irományt nem tudja kinyomtatni, pár elmaradt vessző meg kisebb nyelvtani hiba miatt...

Szóval a nemrég még halálán lévő kis Hugó hipp-hopp meggyógyult, sebaj, én örülök, még mindig jobb mintha meghalna... Viszont kapitális baromság ezt eltitkolni, és végső soron egy elég önző ötlet Vandától. A gyereknek nyilván az a legjobb, ha minél előbb visszakerül a saját családjába, a megszokott környezetébe, és igyekszik elfelejteni azt a sok szörnyésűget, amit a korházban átélt. Gondolom Simon is annak örülne, ha minél előbb kikerülne az életükből ez a kisfiú, akit nyilván sajnál, de neki igazából senkije...

Bomc Creative Commons License 2020.06.24 -2 0 233123

Arrol sincs szo hogy Bandi elment-e megszuretni magát es mivel nincs hpv-je, nem tole "kapta el" Luca, szoval neki is hazudott

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.24 -2 0 233122

Nekem is csak per Timi.

Előzmény: waterman888 (233119)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.24 0 3 233121

Meghallgatva Szőke Zoltán interjúját és egy az egyben azt gondolom, amit Magdi60 fórumtárs remekül összefoglalva leírt már! (  233111 hsz. )

(Egyébként nagyon hiányoltam a "hálát", hogy minek is köszönheti, hogy ott tart ahol, oda utazhat ahova, úgy élhet már ahogy akar stb. ) Az is lehet, hogy Peruban eltüntették az egóját a szelleméből a hálával együtt?! 

Előzmény: Elhaym1 (233109)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233120

Hát igen, Tildácskának is megvolt aki csak lehetett... :P

waterman888 Creative Commons License 2020.06.24 -7 2 233119

Neked csak így Timi? Csak nem együtt homokoztatok?

derek Creative Commons License 2020.06.24 -1 1 233118

Pont akkor volt a váltás. A sztorit még Erélyi Timivel kezdték , de már Szabó Erika ment Lacival a vidéki szállásra.

Előzmény: r.tonyo4 (233117)
r.tonyo4 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233117

Tilda1 vagy Tilda2 (?) Lacival is kikezdett, erre határozottan emlékszem. Valami hotelben is voltak, és Lacit az ágyban várta egy szál semmiben. Az is nagyon szar jelenet volt.

Előzmény: derek (233116)
derek Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233116

Ez mikor is volt? Egy időben Tilda Lacit akarta elcsábítani valszeg akkor.

Nem. Ez akkor volt , amikor Tilda fel akarta dobni a Palival lassan unalomba fúló házasságát és beállított hozzá az irodába (a jelenlegi kisboltba) ebben a szerkóban. Csabával még Tilda1 kezdett ki. Lórival Eszter kavart Móni háta mögött.

Előzmény: Törölt nick (233114)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233115

Én úgy emlékszem, hogy Palikának vetkőzött le az irodában. Ekkor már kacsingatott Erik felé, de még be akarta magának bizonyítani, hogy Palit szereti. De pechje volt, mert a srác a munkát választotta...

Előzmény: Törölt nick (233114)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233114

Ez mikor is volt? Egy időben Tilda Lacit akarta elcsábítani valszeg akkor. Mikor Laci nemet mondott megvádolta, hogy kikezdett vele, bosszúból. Csabánál is próbálkozott, de ő is elhajtotta és róla is azt állította rá akart mászni. Tilda örökölte az anyjától ezt a nekem minden pasi kell és nem is bírta ki egy mellett. Begyűjtötte Danit, Zümit, aztán Lóránt, Pali,  Dzsordzsót vagy hogy hívták ZsóFika tesóját, és még lehetne sorolni.

Előzmény: Mazsola0070 (233102)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.24 0 1 233113

Persze, igen. De egyik sem említi, hogy mindenét ennek a karakternek köszönheti, az rtl-nek, a sorozatnak.

Előzmény: bk_barát (233112)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233112

Azért van ennek másik oldala, mi is hálásak lehetünk Berényi Mikiért, én hosszú éveken keresztül miatta néztem a BK-t... Az utóbbi években már  nem volt az igazi, talán tényleg "elfáradt" a karakter is meg a szinész is? Mindegy az ő élete, az ő döntése, joga van hozzá..

Érdekes, hogy hozzá hasonlóan Csórics Balázs és Seprényi László is "megvilágosodott"... Talán a BK-ban valami, ami erre tereli a szinészeket?

Előzmény: Magdi60 (233111)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.24 0 4 233111

Most már tuti nem jön vissza a BK-ba. Felébredt a szelleme, találkozott az egojával, Peruban meg kigyógyították az egot a szelleméből. A kerámiában meg megtalálta a hat elemet: föld, víz, tűz, türelem, szerelem.

Kár, hogy a hála kimaradt, egy jó szót nem szólt Berényi Mikiről, akinek mindent köszönhet, na mindegy.

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.24 -2 0 233110

Csórics Balázs is valami hasonlóval jött és lám, semmire sem vitte!

Elhaym1 Creative Commons License 2020.06.24 0 2 233109
Noirette Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233108

Igen, és ha jól emlékszem, akkor is mutatott valamit a testéből, amikor Szonja szexis cuccba öltözve várta Balázst az első "legitim" szexuális együttlétükhöz. Az az ütődött pedig a várost rótta valamilyen különleges borért, miután Vandától elszabadult, ahelyett, hogy rohant volna Szonjácska karjaiba, aki akkor tényleg "rákészült" az alkalomra. Igazából Balázs hülyeségeire visszagondolva valahol megértem Szonját, hogy ilyen kapcsolat soha többé nem kell neki, de persze amit most csinál, az a másik véglet... 

Előzmény: bk_barát (233104)
Priincessina Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233107

Vagy Gyozo+Szonja+Adel+Gigi

Előzmény: Mazsola0070 (233101)
Bomc Creative Commons License 2020.06.24 -2 0 233106

Himringyónak csaja van, lehet a csaja is k**válkodik... azért csodálkoztam rajta amikor Szonnya smacizott vele, mert prostival nem szokás smacizni, ennek meg még csaja is van

bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233105

Előzmény: bk_barát (233104)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233104

Korábban már Bátyai Éva is megmutatta magát bikiniben, mikor Balázzsal készültek Miki nászútjára, és nem is nézett ki rosszul... :-)

prox1 Creative Commons License 2020.06.24 -2 1 233103

Uhhh, kiállnak a bordái. Az a melltartó meg jóval nagyobb, mint amire szüksége lenne, úgy áll rajta, mint tehénen a gatya.

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 233102

Pedig korábban már volt nemegyszer, hogy egyes szereplők (Tilda, Kinga, Zsófi) elég lengén öltözve jelentek meg, Bátyai Éva ennyit nem vállal be, mint ahogy pl. Szabó Erikát láthattuk?

Vagy Ondrussnak az a koncepciója, hogy csak a hölgynézők szemét kell kielégíteni, a férfiak le vannak szarva?:))

Előzmény: bk_barát (233100)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.24 -2 0 233101

Hát az biztos, hogy a csávó láthatóan nagyon elégedett a testével.

A nézettségi adatokon nem csodálkozom, a BK nézők túlnyomó része (ideértve a hölgynézőket is) nem azért ül le nézni a sorozatot, mert chippendale-show-ra kíváncsi.

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy a nézettség növelése érdekében még jobban elmennek-e a szexualitás folyamatos emlegetése/mutogatása irányában, pl. lehet majd olyan jelenet is, hogy Szonnya és a bérfarok a nappaliban állnak neki kefélni, rájuk nyit Adélka, és a bérfarok pucér seggét meglátva - kifejezetten a te kedvedért - beszáll harmadiknak...:)))

Előzmény: prox1 (233097)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 233100

Szonnya miért öltözte túl ennyire a csávót??:)

Mert a sztriptiz még a konyhában volt (hol másutt, csak katten laknak rajta kívül a lakásban, plusz Gergő is folyton ott lóg, de tőle bármit csinálhat), aztán szerencsére behúzta a hálóba, így a lényeget már nem mutatták, és onnan már fürdőköntösben bújt elő... Mellesleg nem értem, mitől annyira izgalmas, hogy a srác egy sálat hurkolt a saját csuklójára... Még ha Szonját kötözte volna meg... :P

Előzmény: Mazsola0070 (233095)
prox1 Creative Commons License 2020.06.24 -2 1 233099

"Ne vigyorogj! Szívtelen voltál! Te direkt nem fogod fel miről beszélek?" (És a további rikácsolás...). Csak nem Szonja "egérke barátnője"(ahogy Erik találóan nevezte) osztott ki a változatosság kedvéért valakit?

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.24 -3 1 233098

"Love Island Erik, ezt olvastam."

Vajda Győző karakterét (mert a bérfarok karakternek neve is van, és a várakozásokkal ellentétben nem Dugó Dani vagy Farok Berci) a stáblista szerint Lőrincz Erik úr Kossuth-díj gyanús alakításában láthatjuk. (A Kossuth-díjhoz egy picit még csiszolni kell a dolgon, pl. egy jó beszédtechnika tanárral simán el lehet érni, hogy a szövegének legalább a 75%-át érteni is lehessen.

Lőrincz úrra valószínűleg azért ragadt a "Love Island Erik" megnevezés, mert a Retek "Love Island" című hígfos rendkívül magas színvonalú műsorában is mutogatta a kigyúrt izmait (már azoknak, akiket érdekel Lőrincz úr teste).

Az nem teljesen tiszta, hogy a Reteknél ez a fajta megnevezési mód mikor alkalmazandó, mert például Kamarás Norbert urat is "Éenbé Lali" néven futatják a bulvárban, ugyanakkor nem tudom, hogy akkor Szőke Zoltánt miért nem "Béká Miki", Varga Izabellát "Béká Nóri", Várkonyi Andrást pedig "Béká Vilitata" néven ismerhettük meg.   

Előzmény: Magdi60 (233090)
prox1 Creative Commons License 2020.06.24 -2 3 233097

Felfújt hólyag. És újabb példája a jól megérdemelten rég elfeledett házicelebek felmelegítésének, ami körül kiváló bulvár médiahisztériát lehetett kelteni. (Lásd Blikk, Velvet, stb. áprilisi cikkeit.) Azt hiszem az Ondruss bagázs elhozta nekünk a színvonal legalját, de ha nekem nem hisznek, nézzék meg az imént belinkelt nézettségi adatokat.

bk_barát Creative Commons License 2020.06.24 -2 0 233096

Csak az a szomorú, hogy a nézettség közben egyre romlik

http://sorozatwiki.hu/hirek/25-heti-nezettseg-ujabb-negativ-rekordot-dontott-a-baratok-kozt

Talán nem a szex a legjobb módszer, behoznatnának vmi komolyabb, izgalmas szálat...

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.24 0 2 233095

Úgy tűnik az Ondruss bagázs mini chippendale-show-k közbeiktatásával gondolja növeli a nézettséget...

Nem tudom, szerintem a nézők zömét (beleértve a hölgynézőket is) baromira nem érdekli, hogy az a Furanevű Erik fürdőgatyában grasszál le-fel, és mutogatja a testét, amire láthatóan baromira büszke.

A beszéd nála sem volt szempont, mert olyan furcsán-hadarósan beszél, hogy a felét nem érteni, amit mond.

Egyébként meg a szexuálisan túlfűtött Ondruss bagázs ne csak a hölgynézőkre gondoljon, ha már a bérfarok egy szál kisgatyában adta elő magát, Szonnya miért öltözte túl ennyire a csávót??:)))

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.23 -1 0 233094

Szép vezetékneve van! 🙂

Előzmény: Magdi60 (233090)
prox1 Creative Commons License 2020.06.23 -2 1 233093

Milyen traumákat? Amúgy szép próbálkozás volt ahogy a minap megpróbáltál kitiltatni. Vicces, hogy még csak válaszra sem méltattak a modik.

Előzmény: MadSane299 (233091)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.23 0 0 233092

Na, Luca nagynehezen rájött arra, amit már rég sejtünk, hogy a drogos bulin történhetett vmi... Nyilván az lenne a legjobb, ha mindezt a saját anyjával beszélné meg, még ha ez történetesen Aliz is, örökre úgyse tudná titokba tartani, főleg, hogy az se kizárt, hogy meg akarja tartani... Muris, hogy Timinek, (aki mellesleg megint rémesen nézett ki a kis hétköznapi szettjében :D), egyből Oszi ugrott be, ami a sráccal szemben is elég durva bizalmatlanság...

Szonja iszonyűan magányos, de még a folyton alsógatyában grsszáló bérfiúnak is van barátnője, és náluk pont az érzelmi közeledés számít megcsalásnak... :P Szerencsére Vince megint jókor van jó helyen, és talán nem késő, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat... Ha így lesz ő egy végtelenül toleráns srác...

Ildi mindenáron be akarja kómáztatni Lacit a rengeteg szénhidráttal, ez talán nem sikerül, (amúgy baromi ügyes, hogy meg tudott melegíteni egy csomag konyhakész núdlit), viszont majdnem lebuknak Gizi előtt, aki boldog, hogy végre jóban vannak... Biztos lesz idő, amikor ennek már nem fog annyira örülni... :P

MadSane299 Creative Commons License 2020.06.23 -4 4 233091

Menj el egy orvoshoz feldolgozni a téged ért traumákat.

Előzmény: prox1 (233087)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.23 0 0 233090

Love Island Erik, ezt olvastam. 

Előzmény: r.tonyo4 (233088)
r.tonyo4 Creative Commons License 2020.06.23 0 0 233089

Pély Barna?

r.tonyo4 Creative Commons License 2020.06.23 0 0 233088

jaj ki ez a faszi, aki dugja szonját? olyan ismerős

prox1 Creative Commons License 2020.06.23 -10 3 233087

Jellemző, hogy micsoda szélkakas ez az Adélka. Ez a szőröslábú luvnya eddig mindenhol azt óbégatta, hogy Leventét mekkora sérelem érte, és ezt nem szabad annyiban hagyni, akár Brüsszelbe is el kell menni. Aztán ahogy Szonja kandúrozni kezdett, "Az Ügy" már nem is volt annyira fontos, hiszen most Szonját vegzálhatja. Milyen praktikus, hogy együtt laknak, így Adélka azt a lópofáját folyamatosan nyitogathatja neki, mintha csak a tüdejét szellőztetne.

Előzmény: Noirette (233081)
MadSane299 Creative Commons License 2020.06.23 -4 0 233086

Nincs szó Osziról... Ha ez történt volna akkor Timi inkább használná a "pasim" szót... Bár új írók...

Előzmény: Ilhilla (233082)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.23 -5 0 233085

"jegelik" a témákat!  A  baj csak az,  ha "kienged a  jegelt téma " egy nagy totty lesz!"

Ez tetszik! Igen szemléletes. :))

Előzmény: Tulipántoss (233084)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.23 0 4 233084

Ahogy elnéztem a tegnapi részt vagy az előzeteseket, az ember mindig jobbat vár és rosszabb jön?! 

Hiába próbálok hinni az új csapatban. Nem megy. Megújulás?! Változás?! "Ígéret a jobb irány felé?!"

Csak ígéret maradt úgy látom. És egyre több, kontroll nélküli butaság?!

És valóban így igaz, "jegelik" a témákat!  A  baj csak az,  ha "kienged a  jegelt téma " egy nagy totty lesz! Ez egyre jellemzőbb.

Hogy így, jegelve "terelnek" minket! Ez jó a forgiknak, újra és újra elővehetik a jegelt témát. A néző pedig nem is emlékszem már arra, hogy fejezték be mondandójukat?! Ez a trotty a jegelt sztori!  Szerintem.

Ez a helyzet Julival és Attilával is.Már most sem emlékszem az utolsó jelenetükre. De arra sem, hogy Máté megtanult-e már rendesen beszélni?!  Vagy arra sem, hogy mi a helyzet az iskolával?! Hiszen  Adél sem foglalkozik vele, hanem fogadatlan prókátorként  ( "akinek ajtó mögött a helye "!!), Szonja dolgába kavar.  

Ami Luca karakteréről irnak, az pedig már mindennek a csimborasszója! :( 

Marad minden változatlan! Jó Bk-s szokás szerint majd egy karakternek sikerüll egy ütős pletykát kihallgatni a kapualjban vagy a lift környékén.

Vagy valaki egy potenciális tárgyat jól látható helyen fog felejteni és olyan ember találja meg akinek nem kellene. Ezeket már ismerjük, de azt hiszik az írók, a néző ezen fog  izgulni holnapig?! :)))))))))))))  

idooogeep Creative Commons License 2020.06.23 -4 4 233083

A végén Lucából nagyobb kurvát csinálnak, mint Alíz valaha is volt.
Bár ő sem volt piskóta.

Előzmény: Ilhilla (233082)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.23 -4 1 233082

https://rtl.hu/rtlklub/baratok/luca-oszitol-terhes-a-kovetkezo-reszben?fbclid=IwAR0gO1fTzJGbBnJbGeC7KbDqNzAWDjQksZ7oU2TDxltvie2fjYeGWh14_x4

Mi vaaaan? Volt eddig egyáltalán szó arról, hogy Luca testi közelségbe került Oszival? Szerintem soha! 

Noirette Creative Commons License 2020.06.23 -2 0 233081

Közben megnéztem a spoilert, Juli is elő fog kerülni a jövő héten. 

Ami az iskolát illeti, a szubjektív véleményem, hogy még nem zárták le ezt a szálat, csak pihentetik. Merthogy most Adél Gergő üzletkötésével és vélt megcsalásával kapcsolatban fog nyomozni, ez köti le, nem ér rá Farkas Tamarával foglalkozni. :)

Előzmény: Mazsola0070 (233080)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.23 0 2 233080

"Attila, Juli és Máté viszont eltűnt! ...jó nagy lehet az a szekrény! :D"

Érdekes, a hírekben csak a két öreg eltüntetéséről volt szó (persze arról elfelejtettek írni, hogy milyen dilettáns módon tüntetik el őket, különösen Vilit), arról nem hogy Juliékat is.

De nagy kuss van az iskoláról is (pedig Adél ott dolgozik továbbra is, így legalább beszélhetne róla), ezek szerint Farkas győzött? Vagy csak jegelik a témát?

Előzmény: Ilhilla (233075)
szévike Creative Commons License 2020.06.23 0 3 233079

Egyetértek. Gergőnek időnként vannak kamaszfiús húzásai. Ez is az volt.

A Trinitasról megszerzett infókat pedig majd akkor fogja felhasználni,

amikor azokból haszna származik, neki, vagy a Berényi cégnek.

Addig jegeli.

Noirette Creative Commons License 2020.06.23 0 0 233078

Igen, szerintem is Clau hiúsága volt a kulcsszó, és Gergő akciója is inkább trolkodás és bosszantás volt, mint zsarolás. De Claut tênyleg lenne mivel zsarolni, ha Gergőnek van ilyen szándéka, és ha már hozzájutott a gépéhez. Csak akkor önkéntelenül lebuktatná Tündét is, ezt pedig nyilván nem akarja.

Előzmény: Ilhilla (233074)
Noirette Creative Commons License 2020.06.23 0 1 233077

Máté és Attila biztosan elő fog kerülni hamarosan, mert a srác a nevelőapjának vallja be, hogy szerelmes Adélba. Juliról egyelőre nem szól a fáma, úgy tudom... De legalább ez egy életközeli szál lesz, és nem Aliz és a családja meg Laci tolja fullba a kretént. Amúgy nekem is üdítő, hogy Alizt tegnap nem is mutatták...

Előzmény: Ilhilla (233075)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.23 0 0 233076

Igen, ez csak egy kis poén volt, hiszen az appot akár hivatalosan is felajánlhatta volna az idősotthonnak... De így végre kedvére rosszalkodhatott a nagyasszoy rovására, csak a kis tanárnéni meg ne tudja... :D Azt meg ügyesen megoldotta, hogy Clau még csak ne is sejtse, milyen infók birtokában van, és így Tündét se keverte bajba...

Előzmény: Ilhilla (233074)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.23 -3 0 233075

Senkinek nem tűnt fel, hogy a "megújult Barátok közt" minden nap elkezdődött időben, 20.10-kor megy a főcím? Igaz utána "félidőben" véget nem érő a reklám és az ajánló.

...és már második nap nem láttuk Alízt! (Nem mintha hiányozna!) Attila, Juli és Máté viszont eltűnt! ...jó nagy lehet az a szekrény! :D

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.23 -2 0 233074

Gergő kizárólag a nagyasszony hiúságával operált, amikor ezt a "tréfát" kitalálta, mert ezt nem nevezném zsarolásnak, hiszen szinte megállapíthatatlan: "ki van a maszk mögött"! Ráadásul a fotós által készített képek után még ingyen reklámot is csinált volna a kozmetikusnak az "ilyen volt, ilyen lett" témával. Ha Klaudia észnél lett volna, ezzel vág vissza és nem megy bele a vásárlásba (bár ezzel még jól is járhat, az idősek háza átadásánál).

Egyébként Klaudiának nem is állt rosszul a maszk, fekvő helyzetben pedig szépen kisimult a nyakán a sok ránc és a dekoltázsa sem volt rossz! :D

Előzmény: Mazsola0070 (233072)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.23 0 3 233073

Sztem is elég kisstílű volt a tegnapi "zsarolás", bár ez nem igazán a zsarolasol akart szólni... Gergő egojat sértette Clau lekezelő stílusa a múltkori csevelynel, és olyan kínos szitut akart termteni, ahol ő diktálja a feltételeket... Claut amilyen sznob, biztos zavarta volna, ha az előkelő barátai ilyen intim helyzetben látják. A Berényi név elég ismert lehet a BK univerzumban, már az ásványvíz, meg főleg a mérgezési botrány kapcsán is, és ugye a bulvár minden xart el tud adni vmi hangzatos címmel. A celeb hírek nagytobbsege nulla infót tartalmaz... Ettől függetlenül ez az egész elég gyerekes volt, meg ahogy a végén mindenáron azonnal el akarta mondani a nővérének a kis kalandját, és tett rá, hogy az raer-e, vagy erdekli-e a sztori...

Előzmény: Mazsola0070 (233072)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.23 -1 2 233072

Clau zsarolása tényleg egy röhej volt.

Amikor Gergő először örömködött, hogy mit talált a gépéről lelopott anyagok között, azt hittem, ő is műbránert, esetleg hímringyót rendelt magának, esetleg szexmasszázsra jár vagy valami nemi betegsége van, esetleg valami olyan durva dolgot csinált, amivel zsarolni lehet.

Azt nem is értem, hogy Gergő egyáltalán miért tartotta zsarolási eszköznek azt az információt, hogy Clau bejelentkezett egy arcpakolásra a kozmetikusához.

Előzmény: Tulipántoss (233065)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.22 -6 4 233071

Bocsi, házmester. Térjünk akkor vissza a topikhoz. Inkább, mint hogy levetkőzz.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233068)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.22 0 0 233070

Vannak olyan kozmetikai anyagok, amiknek finoman szólva sem kellemes az illatuk... az pedig általánosan igaz valamennyire, hogy lehetőleg szájba ne kerüljön...

Előzmény: bk_barát (233069)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.22 0 1 233069

Lehet, hogy az a kezelés vmi állat ürülékével, vagy vmi hasonlóan undorító trutyival készült? A kozmetikus is hangsülyozta, hogy nehogy hányjon közben... :P

Előzmény: Mlle. Grenelle (233053)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.22 -5 2 233068

Csatlakozom.

Ez a topik nem rólam szól, és nem is szeretném, ha rólam szólna.

Előzmény: bk_barát (233064)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.22 -3 1 233067

?

Előzmény: bk_barát (233064)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.22 0 0 233066

Lehet, hogy nem Novák Laci, hanem Gizi távozik majd a sorozatból?

Én úgy emlékszem, hogy a szinházban is játszó szinész a cikk szerint férfi, pedig Csekka se csak a BK-ban játszik... Majd meglátjuk, ki megy el összel, de még az is lehet, hogy senki...

Előzmény: Tulipántoss (233065)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.22 0 3 233065

Kedvelem Gergőt, jópofának is tűnt ahogy sertepertélt a kozmetikai kezelésnél Clau körül, de gyenge kísérlete ez a zsarolásnak. Szerintem. (A "régi" Claudia tényleg kinevette volna Gergő próbálkozását.)

Úgy érzem vagy remélem inkább, hogy Gergő ebből az elterelő jelenetből még sokkal durvább dolgot fog  majd kihozni, amivel komolyabban fogja zsarolni mostohaanyját. 

Úgy tűnik, hogy Laci és Ildikó között kezd kialakulni valamiféle összhang. Lehet, hogy nem Novák Laci, hanem Gizi távozik majd a sorozatból?! ( Vagy megvan már a két távozó karakter csak nem figyeltem?!)

Ildi bocsánatkérését úgy erőltették, mintha óvodában lennének. Lassan már sarokba fog állni Ildikó?!

(Nagy büntetés lenne ennek az örökmozgó karakternek. :)))

Adél jelenete a kapualjban tök felesleges volt. Egy kívülállónak, aki nincs a témában,  annak Adél ajánlattétele inkább tűnik irigységnek, mint baráti jó indulatnak.
Vanda pedig nagyon ért a nagyanyja nyelvén. Úgy tekeri az ujjai köré, ahogy akarja. Szerintem.

bk_barát Creative Commons License 2020.06.22 -2 7 233064

Kérhetném, hogy ne keverjük a topikokat?

Előzmény: waterman888 (233063)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.22 -6 2 233063

Az milyen? Éjszaka meztelenül alvós? xD

Előzmény: Mlle. Grenelle (233062)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.22 -5 0 233062

Olyan "Fejes Endré"-s hangulata volt a címnek...

Előzmény: Apádfüle (233059)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.22 0 0 233061

Off.

Jó, hogy felhívtad a figyelmemet, már meg is néztem, megtalálható a net-en, egy Filmmúzeumos videóban, holnap meg is fogom nézni! 

Előzmény: Apádfüle (233057)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.22 0 0 233060

Igen, ezt benéztem. Olyan "rövid combja" volt az illetőnek a farmerben, azt hittem Vince. ( ...és pocakja is volt) :D

Előzmény: bk_barát (233056)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.22 -2 1 233059

Hát neki semmi köze nem volt hozzá. Talán Hábetlerékkel kevered össze (Rozsdatemető).

Egy remek Várkonyi-film volt, Szakáts Miklóssal a címszerepben, Ruttkai, Latinovits, és a kor legjobb színészei játszottak benne.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233055)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.22 -2 0 233058

Én Claudia helyében körberöhögném Gergőt, de én én vagyok...

...amúgy az üzletember szerepe jobban áll neki, mint a pitiáner zsarolóé...

Előzmény: bk_barát (233056)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.22 -2 1 233057

Foto Háber! Én is felkaptam rá a fejem. :)  Láttam vagy ... annyiszor. Micsoda sztárparádé volt, és milyen remek film! Érdemes megnézni, ha még hozzáférhető valami archívumban. Bér érdekes, hogy ha egy régi, jó krimit látok, mindig mosolygok rajta, hogy miért találtuk olyan izgalmasnak. Valahogy sokkal "ráérősebben" folytak az események. Kevesebb volt az akció, viszont élvezetesebb a színészi játék. Talán a régi Agatha Christie-filmek is azért élvezhetők sokadjára is.

Előzmény: Magdi60 (233054)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.22 0 2 233056

Na, mégis mi hallottuk jól, a bérpasi ajánlotta a "választékot"... Szegény Adél tök fölöslegesen teper, csak olaj a tűzre.. És azt is megértem, hogy Vincének már elege van Szonjából...

Gergőt se igazán értem, oké jópofa volt ez a kis közjáték a kezelésen, de most akkora deal, hogy rásózott egy appot? Én a helyében vmi sokkal durvábbra használnám a megszerzett dokumetumokat, és mikor a nagyasszony már kétségbeesett, visszakövetelném a villát, mert az mindenképpen Gergőt illeti, 200 millát perkált le érte... "Juli" úgy látszik beteg, vagy nagyon nem akar forgatni, mert erről a generációs képről kimondottan hiányzik...

Már megint eröltetik ezt az Ildi kérjen bocsánatot mindenkitől vonalat.. Persze meg is tette, mert vissza akar kerülni a lakásba.. Tünde szó szerint a szemébe röhögött, így marad Novákék nyakán, viszont Lacival kezdik megtalálni a közös hullámhosszot...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.22 -2 0 233055

Fejes Endre?

Előzmény: Magdi60 (233054)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.22 0 1 233054

Fotó Háber :-) 

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.22 -2 1 233053

Két kérdés:

- miért férfi a kozmetikus, és ha már az, miért beszél és viselkedik úgy, mint egy meleg? Azt gondolják, hogy ez a sztereotípia vicces?

- hogyan gondolják, hogy kellemetlen helyzetbe lehet hozni bárkit azzal, hogy lefényképezik egy kozmetikai kezelés során, majd a képet nyilvánosságra hozzák? Ez még egy közszereplő esetében sem jelentene kellemetlen szituációt - főleg, hogy Berényi Claudia nem is közszereplő, nem sok ember ismeri. 

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.22 -4 0 233052

Szerintem az előzetesben mutatott lábrészlet nem tartozik egyikükhöz sem, még mindig az építészre gondolok! :-)

Előzmény: bk_barát (233051)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.22 0 4 233051

Pontosítsunk hármat mutattak, a harmadik egy kissé dagadtképű fazon volt, aki kijött reggel a szobából, és a másik két lány köpni - nyelni nem tudott... Ettől függetlenül lehetett több is, nyilván nem töltötték ki velük az egész adásidőt...

Előzmény: Noirette (233050)
Noirette Creative Commons License 2020.06.22 -3 0 233050

Pont ez az, nem biztos, hogy mindegyik partnert az orrunkra kötötték. :) Amikor Vince odament hozzá, akkor azt mondta, hogy a "fél várossal" randizott már, ami arra utal, hogy több "bérszeretője" is lehetett már Szonjának, akik közül kettőt történetesen mutattak is, a harmadik csak az lett volna, de lelépett a Rózsából. De ha Szonja valakinek a tartós kapcsolat látszatáért akar fizetni, akkor most fog komolyabb pénzeket elkölteni. 

Előzmény: Bárcás cemende (233049)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.22 -1 4 233049

Pár százezret? Azért ne vicceljünk már! Eddig 2 hímringyóval volt (ha többel lett volna, nyilván mindet az orrunkra kötik): az első aki a harisnyát húzta fel gumi helyett, a második a lófarkas gizda. A harmadik amelyik otthagyta a presszóban még nem kérhette el a pénzt, mert a mi szakmánkban, ha egész éjszakára foglalsz és előtte elmegyünk pl étterembe, a pénzt csak a szállodai szobában vagy a lakásban szoktuk elkérni.

Ez tehát 2 hímringyó. A szőrmók eléggé legalja, minimum tarifás lehet, az első alsó középkategóriás. Úgy saccolom a kettő együtt kb éppen százezer alatt van.

Előzmény: Noirette (233048)
Noirette Creative Commons License 2020.06.22 -2 0 233048

Nem most lesz az, hogy Szonja magasabb fokozatra kapcsol, és már azért is fizetni akar a ki tudja, hanyadik bérpartnerének, hogy tartósan vele maradjon? Amúgy nem tudom, mennyi lehet az óránkénti "tarifa", de ezekre a "bérkéjelgésekre" már elkölthetett minimum pár százezret ennyi idő alatt. 

Előzmény: Ilhilla (233045)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.22 -1 0 233047

A tulajdonos képviselője pár órán belül cáfolta is az Index értesülését, minden esetre nagyon furcsa, hogy egy csomó újságíró, élükön a főszerkesztővel közzétesz egy ilyen közleményt, anélkül, hogy több forrásból is tájékozódnának. Persze aztán az is lehet, hogy Bodolai tudja rosszul....

Az is érdekes, hogy az Index és a tulajdonosa így üzenget egymásnak, ahelyett, hogy ezt először házon belül megbeszélnék. De biztosan valamiért nagyon sürgős volt ezt a közleményt vasárnap este feltenni főcímnek, és nem várhatott a dolog hétfő reggelig-délelőttig....

https://media1.hu/2020/06/21/bodolai-laszlo-felrevezettek-az-indexet-nincs-veszelyben-a-szerkesztoseg/

Előzmény: waterman888 (233046)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.21 -8 1 233046

Hol folytassuk, ha megszűnik az index? Az index.hu egyáltalán nem fog hiányozni, a topik annál inkább. Gondoltam, jó lenne valami B tervet kitalálni arra az esetre, ha ez nem csak a szokásos duma, ami a tarhálást és koldulást szokta megelőzni.

https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2020/06/21/az_index_szerkesztosege_veszelyben_van/

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.21 -5 1 233045

Én így raktam össze a sztorit: az építész összetalálkozott a bérelt pasival, elbeszélgettek és rávette, hogy adja neki oda az eszközöket, majd megjelent Szonjánál. A többik majd meglátjuk! :-)

Előzmény: Mazsola0070 (233036)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.21 -5 1 233044

Jól lefárasztottam magam...

...de ez a topik nem rólam szól.

Előzmény: waterman888 (233043)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.21 -6 2 233043

Milyen volt a biciklizés?

Előzmény: Mlle. Grenelle (233042)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.21 -7 0 233042

Igen, a fiúknak tetszik.

Nekem már annyira nem, rávettek, hogy felmásszak velük egy-két régi gőzmozdonyba, hát hozzányúlni se nagyon volt kedvem semmihez, vagy rozsdás minden, vagy olajos, vagy csak szimplán koszos... és fából volt a padló, ami azt illeti, még az én 60 kilómmal sem éreztem magam rajta különösebben biztonságban...

Egy vasutas és én...? Fura gondolat... én már abban sem v'ok biztos, hogy tudnék-e egyáltalán szerelmes lenni...

Előzmény: Ilhilla (233033)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.21 -5 0 233041

Nah ez az.

A karakterrel sosem volt teljesen rendben minden, de egyre inkább egy pszichiátriai eset irányába kezd hajlani.

Előzmény: Mazsola0070 (233040)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.21 0 2 233040

És pedig ezt Szonja élvezheti, a bérfarok gondolom azt csinál meg neki, amit megrendel tőle a pénzéért.

Persze aztán az is lehet, hogy Szonja kötözi ki vagy bilincseli meg a csávót, mert azt élvezi, hogy dugás közben uralkodhat a férfi felett.

De ha Szonjának ez ilyen perverz szex jön be, ez hogyhogy nem merült fel sosem, amikor Mikival vagy Balázzsal voltak együtt (sőt Balázzsal sokáig még a szimpla dugástól is húzódozott).

Előzmény: Mlle. Grenelle (233039)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.21 -5 0 233039

Az se kóser teljesen, akinek a bilincselés vagy a kikötözés jelenti az élvezetet.

Kíváncsi lennék, Szonja karakterét miért írták ilyen "perverzre"...

Előzmény: Mazsola0070 (233036)
nlion Creative Commons License 2020.06.21 0 0 233038

Mert az autók menőbbek mint a kerékpár. Amúgy mondja azt hogy vállalkozó az úgy is menő :D

Előzmény: Mazsola0070 (232991)
nlion Creative Commons License 2020.06.21 -1 1 233037

Mivel a nőből úgysem mutatnak semmit így nem :(

Előzmény: Mazsola0070 (233003)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.21 0 2 233036

Szerintem tévedsz, az építésszel még egy sima dugás sem akar összejönni (mint egykor Balázzsal sem), nem hogy rögtön bilincselős, kikötözős. De majd meglátjuk.

Előzmény: Ilhilla (233034)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.21 0 1 233035

Direkt meghallgattam, de sztem a másiké... Mondjuk ő is sötétkék nadrágban van. Na majd kiderül.. Elég meglepő lenne.. :D

Előzmény: Ilhilla (233034)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.21 -4 0 233034

miért mutogatják azt, hogy a bérfarok bilincset is hozott a szexhez?

Lehet, hogy tévedek, de én mintha nem is a bárfarok hangját hallom az eszközválasztásnál? Mintha az építész srác hangja lenne!

Előzmény: Mazsola0070 (233029)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.21 -3 2 233033

Többször jártatok már ott. Mi lesz, ha halálosan beleszeretsz egy "történészbe", akiről utóbb derül ki, hogy eredetileg "vasutas"? :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (233024)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.21 -2 2 233032

A sötétkék egy jó szín. Még a kezdet kezdetén a Berényi iroda falai is sötétkékre voltak festve.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=155140881&t=9231593

Előzmény: Mlle. Grenelle (233024)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.21 -2 4 233031

Ha pedig valaki a testéből él, akkor szinte lehetetlen. Ebben nagyon együttérzek Gigivel, amikor az a tapló szakács a szemére hányja, hogy korábban kéjelgett. Pedig ő nem is az út szélén strihelt, nem tudja, hogy milyen hideg tud lenni késő ősszel egy miniben. 

Előzmény: DAttis (233030)
DAttis Creative Commons License 2020.06.21 0 0 233030

"...Szerintem ameddig valaki "műveltségi mutató" alapján próbál párt találni és nem "érzelmi alapon", addig nehezen fogja megtalálni a társát!..."

Pedig a valóságban is erre van a példa (így működik a társkeresőkben - van benne tapasztalatom), aki diplomás az "lenézi" a szakmunkást egy társkersőben és a szakmunkás nem is mer diplomás társat keresni mert úgy is elutasítják....

Előzmény: Ilhilla (233014)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.21 0 3 233029

"Lehet, nem akartak túl nagy megbotránkozást kelteni."

Akkor lehet, hogy nem kellene belemenni ennyire a részletekbe.

Rendben, értjük, hogy Szonjának az érzelmi alapokon nyugvó kapcsolat helyett inkább hímringyók kellenek, de miért mutogatják azt, hogy a bérfarok bilincset is hozott a szexhez?

Előzmény: Noirette (233015)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.21 0 3 233028

Teljesen egyetértek. 

Ismerünk egy jogász nőt, volt neki egy nagyon jófej pasija, imádott színházba járni, olvasni, zenét hallgatni, azaz kifezetten művelt is volt (szerintem műveltebb is, mint a csaj).

A nő már akkor is eléggé furcsán viszonyult hozzá, amikor együtt voltak, de a srác ennek ellenére rajongott érte, a tenyerén hordozta, pedig a nő különösebben szép sem volt.

Aztán egyszer hallottuk, hogy szakítottak, a csaj egészen egyszerűen nem tudta megemészteni, hogy a jogász évfolyamtársnőitől eltérően neki "csak" egy burkoló jutott. (Abba most bele sem megyek, hogy egy burkoló mennyivel jobban keres, mint egy jogász.)

A nő most közelít a 60-hoz, soha nem ment férjhez, mert senki nem volt jó neki....

Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.21 0 1 233027

Tenyleg, Adel es Levente jok lenennek egyutt👌🏼

Előzmény: Noirette (233019)
Noirette Creative Commons License 2020.06.21 -2 0 233026

Ebben sok igazság van, az ismeretségi körömben is tudok hasonlóról. Amúgy az ilyesmi mögött önértékelési problémát szoktam sejteni, ha egy nő attól érzi magát "valakinek", hogy dr. X.Y.-nénak szólítják, ott érdemes elgondolkodni. Viszont azzal vitatkoznék, hogy kizárólag Magyarországra jellemző az ilyesmi, úgy tudom, pl. a franciáknál is elég erős a rangkórság.

Ami a szakmunkásokat illeti, az Ozone Tv-n megy a Hasznos hulladék (Money for Nothing) c. angol műsor, ott mesteremberek alakítanak át tárgyakat, és van köztük műbútorasztalos, kárpitos, bútorrestaurátor, bőrműves és kovács is (aki történetesen nő). Igencsak kreatív dolgok kerülnek ki a kezük alól, és a való életben is "menőnek" számítanak. És ilyen szakmákra Magyarországon is rá lehet építeni pl. egy iparművészeti felsőfokú képzést.

Előzmény: Apádfüle (233025)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.21 -2 4 233025

A magyar nők elképesztően sznobok. Az is hungarikum, hogy az erősen alulképzett és -művelt, jóseggű Mancika hozzámegy a professzor úrhoz, de minimum egy szürke vállalati jogászhoz, és onnantól doktor Izé Mizéné a hivatalos neve. A világon sehol sem teheti hozzá a saját nevéhez a doktori címet valaki csak azért, mert a házastársa doktorált. A vicc, hogy sok kollégám és ismerősöm nem használja a hétköznapi kapcsolatokban a doktori címét, mert minek. De olyan feleséggel még nem találkoztam, amelyik elmulasztotta volna bemutatkozáskor vagy aláíráskor  hangsúlyozni, hogy ő doktorné. :p

Előzmény: Noirette (233020)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.21 -5 0 233024

De igen.

Az unokatestvéremmel voltam, meg a két fiával.

Előzmény: waterman888 (233023)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.21 -6 1 233023

Nem láthattalak tegnap a vasúttörténeti parkban?

Előzmény: Mlle. Grenelle (233022)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.21 -4 0 233022

Szonjából egy pszichiáter tanulmányt írhatna... egy hallgató meg diplomamunkát...

Előzmény: Noirette (233015)
Bomc Creative Commons License 2020.06.21 -1 2 233021

Ez csak Mo-n van igy, Nicholas Cage összejött egy pincérnővel, Julia Roberts meg egy operatőrrel

Előzmény: Noirette (233020)
Noirette Creative Commons License 2020.06.21 0 3 233020

Igen, a műveltségbeli és szocializációs háttér nagyon fontos egy párkapcsolatban, de ebben még diplomás és diplomás között is lehetnek különbségek, ezt tapasztalatból mondom. Sem a középfokú, sem a felsőfokú végzettségűek nem képeznek homogén masszát. És van olyan is, hogy valaki ugyan továbbtanulna, de esetleg nincs meg hozzá az anyagi háttere, viszont egy szakmával a kezében jól elboldogul, és ettől még lehet művelt és olvasott ember (a rokoságunkban is volt ilyenre példa). Ahogy egy diplomás ember is lehet adott esetben szakbarbár.

Az eredeti hsz-ben viszont arról volt szó, hogy amikor egy diplomás nő már együtt van valakivel, akinek az övéhez képest alacsonyabb a végzettsége, akkor szégyelli a párja szakmáját. Pedig adott esetben - ha csak a szakma elnevezését nézzük - nem hangzik olyan rosszul, hogy "kőművesmester", "pékmester" vagy "műbútorasztalos". És az sem, ha az illetőt "mester úr"-nak szólítják, nem pedig "doktor úrnak", "mérnök úrnak" vagy "tanár úrnak" - már ha sznob szemüvegen keresztül nézzük a dolgot, és valakinek ez fontos szempoint. :)

Előzmény: bk_barát (233017)
Noirette Creative Commons License 2020.06.21 -1 0 233019

Amikor már látszott, hogy Adélt össze fogják hozni Gergővel, eleinte én is kapálóztam az ötlet ellen. Amikor Gergő először udvarolni próbált a lánynak, ki is derült, mennyire különbözőek. Szerintem abban, hogy összejöttek, szerepe volt annak, hogy Adél előtte nagyot csalódott Áronban (meg ott volt még a háttérben a Mária halála miatti fájdalom is),  és mintegy belemenekült Gergő karjaiba, akiről kiderült, hogy nagyon segítőkész, és van egy romantikus oldala is.

Szerintem Adél és Gergő olyan páros, akikről nem lehet elmondani, hogy első látásra összeillenek, de egymáshoz csiszolódhatnak. Gergőnek le kellett hozzá vetnie a "" védőpáncélját", Adélnak pedig folyamatosan gyakorolnia kell az elfogadást. Amúgy Adél tényleg eléggé elvarázsolt, de személy szerint nekem sokkal szimpatikusabb egy ilyen ember, mint egy cinikus (bár utóbbiak filmen nézve néha szórakoztatóak).

Amúgy ha az első látásra való összeillést nézzük, Adélhoz Levente illene a legjobban férfiként, Gergőhöz pedig Szonja, ha ő nem pont a testvére lenne. :) Nórát viszont nem tudnám tartósan elképzelni Gergő mellé, mert ő nem tudná sokáig elviselni a srác zabolátlanságát, ha a korkülönbség önmagában nem is lenne akadály.

Előzmény: Betty.Ford (233013)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.21 -3 13 233018

Ne haragudj, de te mekkora paraszt vagy! Nem csoda, hogy mindenki utál a fórumon. Na menjél inkább napozni.

Előzmény: Mlle. Grenelle (233010)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.21 0 1 233017

Nem feltétlen az iskolázottságban, de kimondottan a műveltségben levő különbségek könnyen tönkrevághatnak egy kapcsolatot... Pl mikor az egyik (és mindegy, hogy a férfi vagy a nő), szeretne szinházba járni, a másik viszont szenved ettől... egy két dolog még áthidalható, de ha alapvetően másképp érzik jól magukat, már megette a fene az egészet...

bk_barát Creative Commons License 2020.06.21 -1 2 233016

Sztem Gre a két szinész külsejét hasonlította össze, (mellesleg ez mindkettőnek egy elég előnytelen kép), az viszont nekem se tetszik, hogy Adél próbál kiölni minden eredetiséget Gergőből, és egy jó kisfiút nevelni belőle.. Az jó volt, mikor a kutyás kalandnál a srác valósággal engedélyt kért, hogy kiüthesse a pasast, aztán olyan is lett az ütés.. :P Most ennél a laptopos sztorinál talán visszakapunk vmit az igazi Gergőből... :-)

Előzmény: Betty.Ford (233013)
Noirette Creative Commons License 2020.06.21 -2 2 233015

kérdés, a hímringyó a sálat milyen célra kívánja felhasználni, persze ezt a harisnynál sem osztották meg a nézőkkel

Lehet, nem akartak túl nagy megbotránkozást kelteni. Amúgy szerintem az aktuális "bérszerető" harisnyával kötözhette meg Szonját (ahogy a sállal is), de még vadabb dolgokat is el tudok képzelni...

Mondjuk annyiban megértem Szonját, hogy Balázs mellett nagyon el volt hanyagolva, talán 1-2-szer ha lefeküdtek, és a titkos vágyait egyáltalán nem élhette ki. De az, hogy futószalagon "használ" minden rendű és rangú férfiakat, már beteges, és ahogy említette itt korában valaki, az ilyesmi könnyen vezethet ön- és férfiutálathoz, ha egyszer kijózanodik. Egyébként is lenne mit megbeszélnie egy pszichiáterrel, először, a bossúprojekt idején volt a megrögzött hazudozás és színlelés (igaz, "magasabb cél," érdekében, és utálta is, da akkor is megtette), utána a lebukás után a depresszió és az önsajnálat, most pedig ez... Szonja egy alapvetően okos és művelt nő, de totális káosz lehet a lelkében.

A szado-mazo témakörben pedig ajánlom a Titkárnő c. filmet Maggie Gyllenhaallal és James Spaderrel, kicsit pikáns, de eléggé empatikusan és intelligensen, azonkívül humorosan dolgozza föl a témát.

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.21 -2 10 233014

Szerintem ameddig valaki "műveltségi mutató" alapján próbál párt találni és nem "érzelmi alapon", addig nehezen fogja megtalálni a társát!

Ha két ember szereti egymást, akkor eltűnnek az iskolázottságbeli különbségek és el sem hinnéd, milyen sok művelt ember van a szakmunkások között és mennyi bunkó a diplomások táborában!

Előzmény: Mlle. Grenelle (233010)
Betty.Ford Creative Commons License 2020.06.20 -4 2 233013

Sztem meg egyaltalan nem illik hozza. Sokkal jobb not kepzelnek melle, mind kulsoleg mind belsoleg. Adel vmi elvarazsolt vilagban el, Gergo nem (volt) ilyen. Mas kerdes h hozzaamortizaltak az idok soran. Pl egy Szonja vagy Nora tipusu no sztem sokkal jobban mutatna mellette. 

(Mondjuk a Nora-Levente paros sem hiteles a szememben. )

Persze, ez csak az en velemenyem🤷🏽♀

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.20 -5 2 233012

Most őszintén: van valami is, amit a másik szemére lehetne vetniük?

Pesák Ádám jóképű férfi, de messze nem olyan, akiért bomlanának a nők;

Papp Barbara csinos lány, de ő sem az, akinek úgy kellene seprűnyéllel elvernie maga körül a férfiakat.

Harmonikus kettős, szerintem, egyik sem jobb klasszisokkal a másiknál.

Előzmény: waterman888 (233002)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.20 -3 4 233011

Miért kell folyton piszkálni Adélt?

Előzmény: waterman888 (233008)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.20 -21 1 233010

Én sosem kezdenék egy szakmunkással.

Túl nagyok a kulturális különbségek.

bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 -2 0 233009

Azt hiszem Luca akkor ütütte ki magát egy drogos buliban, mikor Bandi szakított és lelépett Londonba... Sanszos, hogy azt se tudta mi történik vele... Csak azt nem értem, miért mondta Timinek, hogy "használtunk gumit".. Kivel? Bandival? De hát Luca is tudja, hogy nem ő az apa...

Előzmény: Mazsola0070 (233004)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.20 -8 1 233008

Szerintem Áron sokkal jobban illett ehhez a ribihez. 

Előzmény: bk_barát (233006)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 -2 0 233007

Ez olyan mint Rókus volt Hannának, csak az a különbség, hogy Szonja élvezi is... :P

bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 -1 0 233006
Előzmény: waterman888 (233002)
waterman888 Creative Commons License 2020.06.20 -2 4 233005

Milyen jó, hogy Lepkeagyú lányának magán nőgyógyászra is futja. Kétszer is. Először a kankó tesztnél, amikor mondta a rombuszfejűnek, hogy magánklinikát keressen. Másodszor, amikor Hercegnő nőgyógyásza aznapra adott neki időpontot, vagyis sanszos, hogy az is magán.

Előzmény: Mazsola0070 (233004)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.20 0 1 233004

Luca gyerekének ezek szerint nem Bandi az apja, és mivel Csongor sem lehet (ha jól értettem, még nem keféltek, ehhez kérte Luca a vizsgálatot Csongitól, ahol végül az ő terhessége derült ki), ezek szerint egy random csávó, akivel felcsináltatta magát Luca egy buliban vagy az idióta "törzs"-ben.

https://rtl.hu/rtlklub/baratok/kovetkezo-resz-elozetes-promo-2020-06-22

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.20 0 2 233003

Na úgy tűnik visszatér a harisnyás hímringyó, és már hozott bilincset és sálat is a keféléshez:

https://rtl.hu/rtlklub/baratok/kovetkezo-resz-elozetes-promo-2020-06-22-1

Úgy tűnik, az Ondruss bagázs lassan áttér az extrém szex válfajainak bemutatására is.

Ezek szerint Szonnyának nem elég, ha a hímringyó szimplán megdöngeti párszor, most már az is kell, hogy megbilincseljék, kikötözzék, netán fojtogassák közben (kérdés, a hímringyó a sálat milyen célra kívánja felhasználni, persze ezt a harisnynál sem osztották meg a nézőkkel)?

Lehet, hogy a BK-nak lassan műsorsávot és korhatár-besorolást kell változtatnia? 

waterman888 Creative Commons License 2020.06.20 -11 2 233002

Szerintem Gergő csak alibiből van vele, hogy ne nézzék melegnek. Mert különben mégis miért lenne együtt egy ilyen Adélka kinézetű lánnyal?

Előzmény: bk_barát (233001)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 0 1 233001

Nehogy Adélnak kelljen már Szonját irigyelni, mikor neki van pasija (Gergő, a gyengébbek kedvéért), annak meg nincs... :D

Előzmény: Bárcás cemende (233000)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.20 -5 1 233000

Nem is lenne baj, legalább nem kellene Adélka búvalbaszott fejét nézni és legalább Szonját sem oszthatná ki utána.

Előzmény: DAttis (232999)
DAttis Creative Commons License 2020.06.20 -1 0 232999

"...Simon neki is eljátszotta a lovagias szerelőt, aki mindig a legjobbkor bukkan fel, de szerencsére tőle nem kért olyan szolgáltatásokat mint Vandától...".

Pedig a fejembe járt, hogy Adélt is "elviszi egy körre" Simon már csak ilyen....

Előzmény: bk_barát (232995)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 0 1 232998

Azért érdekes, hogy Clau mindenkivel megszünteti a pertut, aki már nem puszipajtás, legyen az volt szerető, vagy mostohafiú...

bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 -1 1 232997

Gergőnek biztos olyan okos nyomtatója van, amit telepíteni sem kell, pl. egy ilyíen:

https://hvg.hu/tudomany/20100416_nyomtatas

Előzmény: Ilhilla (232996)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.20 -4 1 232996

Gergő tényleg nagy "ász" lehet a számítógépek terén! Ki tudta nyomtatni Klaudia gépéről az árajánlatot, pedig ARRA nem is volt installálva a nyomtató! 

A "vírusirtóval" pedig simán minden lemásolt, követni fogja Klaudia minden lépését, ahogy ezt az előzetesben is láttuk! Visszaadja az azbesztes dolgot, a "maszkos fotót" gondolom felteszi a netre! :D

Ha Simon "kerékpár szervíz"-t  mondott volna, az kicsit "elegánsabb" lenne! :D 

Egy egyébként igen jó biznisz, főleg, ha a környéken sokan használnak kerékpárt (és mint tudjuk: igen, még külön sávot is kaptak városszerte). 

Előzmény: bk_barát (232995)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.20 0 1 232995

Gergő a Nagy Varázsló a kisujjából kirázott néhány trükkel elkápráztatta a hölgyeket, közben megsütötte a maga kis pecsenyéjét a nagyasszonnyal szemben... Hajrá, én neki drukkolok.. Tünde így még be is vágódhat Claunál, de akkor tényleg át kéne szervezni a Fekete családnál háztartási teendőket...

Örömmel látom, hogy Adél biciklije még megvan, és nem puhult el teljesen a dúsgazdag Gergő mellett, aki Teslaval fuvarozza.. Simon neki is eljátszotta a lovagias szerelőt, aki mindig a legjobbkor bukkan fel, de szerencsére tőle nem kért olyan szolgáltatásokat mint Vandától... Vandára nagy hatással van a nagyanyja, pont úgy gondolkozik, mint Clau, pedig Nováknak jár az a pénz, akármekkora tapló...És a bicikliszerviz se olyan rossz üzlet. Lehet, hogy jobban hangzik, hogy egyelőre nem csinál semmit, de majd lesz egy autoszervize, de ha ezt felfuttatja, idővel még az is lehet, persze ehhez kitartás és sok munka kell, majd elválik bírja-e..

Úgy látszik, ennyi volt Iszak Eszti szereplése, pedig azt hittem ő fogja visszaadni Gigi önbizalmát.. De nem, ezt most Olivér tette meg, nagyon kedvesen, feledtetve, hogy néha milyen bunkó is tud lenni..

Noirette Creative Commons License 2020.06.20 -2 3 232994

Talán arról van szó, hogy sok diplomás nő restelli, hogy a párja kevésbé képzett, mint ő, és nem lehet vele villogni. És bizonyos körökben a szakmunkás végzettséghez egyfajta stigma tapad, kvázi hogy szakiskolát csak az végez, aki továbbtanulásra nem alkalmas. De hát az ilyen sulit végzettek javítják meg a vízvezetéket, az autót, cserélik ki a falban a villanyezetékeket, sütik meg a reggelire vett péksüteményt, és még sorolhatnám. :) És adott esetben tényleg jobban megélnek, mint egy diplomás.

Noirette Creative Commons License 2020.06.20 0 1 232993

Remélem, hogy nem, de a Simont alakító srác egy pillanatra tényleg "Lacis" manírokat produkált, szerintem direkt rájátszott erre.:) 

Előzmény: Mlle. Grenelle (232988)
Noirette Creative Commons License 2020.06.20 0 0 232992

Nekem is szimpatikus volt Iszak Eszter, szerintem csak egy rész erejéig ugrott be a BK-ba, afféle cameo-ként. Bár nem biztos, hogy ez a sorozat lenne a megfelelő terep celebek futtatására, de ez más kérdés.

Előzmény: Ilhilla (232976)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.20 0 2 232991

Az ilyen sznob csajoknak egy kétkezi munkás csávó alapból nem eléggé elegáns.

Számos olyan valós esetről hallottam az ismeretségi körünkből, hogy a csajnak nagyon bejött a srác, de csak amiatt nem lett tartós a kapcsolat, mert a nő értelmiségi volt, a férfi pedig szakmunkás.

De ha össze is jönnek, valóban nem kérkednek a férjük foglalkozásával, egy ismerős tanárnő például az asztalos férjét faipari üzletemberként szokta bemutatni, egy jogász csaj pedig a kőműves csávójáról szokta mondani, hogy ingatlanos (?!) - persze végül is igaz, ingatlanokat szokott falazni...:)

És az asztalos, meg a kőműves nagyon jól keres (többet, mint a feleségek), szép házuk, autójuk van, de a nők mégis szégyellik a férjük foglalkozását.

Úgyhogy ilyen szempontból nem tudom, Vandának miért kevésbé menő ha Simonnak kerékpároktól lesz olajos a keze, mintha autóktól lenne az.

Előzmény: Apádfüle (232989)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.20 -1 2 232990

Érdekes, hogy Tünde azt mondta Klaunak, hogy az anyjának be kellett feküdnie a szívklinikára.

Hová, vazze? Eddig nem arról volt szó, hogy szanatóriumba kellett mennie?

Egy klinikán/kórházban a betegek kezelését, gyógyítását végzik, a szanatóriumban pedig az utógondozást.

És miért kellett Bözsének egyik pillanatról a másikra befekednie egy szívklinikára? (De úgy, hogy még be sem csomagolt, mert ezt is kihangsúlyozták, hogy Tünde küldte utána a csomagját.)

Ja, és így sikerült még érthetetlenebbé tenni Vili eltűnését.  Netán befeküdt ő is a szívklinikára Bözse mellé, vagy meghúzza magát addig a portásfülkében, amíg Bözsét kezelik?

Úgy tűnik, az Ondruss bagázs úgy gondolta, hogy nem sikerült eléggé dilettáns módon megoldani Viliék nagyhirtelen kiírását, így még rátettek egy lapáttal. 

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.19 -2 2 232989

Nem gondolom. Szerintem Simon pont most találta meg a helyét. A kezébe vette a dolgokat, és megvette a bicikliszervizt. Egyedül, nincs kiszolgáltatva egy ilyen majomparádénak, mint Novák. Kedve és tehetsége is van ehhez a munkához. Más kérdés, hogy Vandának, aki lassan már nagyobb sznob, mint a nagyanyja, ez az üzlet nem elég nagy falat. Főleg nem elég elegáns, nem lehet vele kérkedni. A közös jövő fölött gyűlnek a viharfelhők, de Simonért nem aggódom.

Aztán persze lehet, hogy egészen máshogy lesz. :)

Előzmény: Mlle. Grenelle (232988)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232988

Lehet, hogy Simon lesz a Novák Laci 2.0?

Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 -3 0 232987

Eközben Alíz meg csak szenved, Zsolt viszi a Rózsa ügyeit (a borhiányt Alíz észre sem vette), Tünde a kis Lilit, délután Alíz végre felszolgált, remek!

Előzmény: bk_barát (232986)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232986

Hát ez az, hogy minek kell Tündének egyáltalán dolgozni? Nem elég a háztartás, meg a kis Lili, akit még a bölcsibe is ő vitt.. Meredek, hogy Bözsi még ezt is elvárja a lányától... És ki fog főzni, amig ő napestig a villában bénázik? Aliz meg Luca biztosan nem, a lány még a bevásárlásnál se tolongott...

Előzmény: Magdi60 (232984)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232985

Sz'tem abból nagy buli lenne - nem jó értelemben véve.🙂

Előzmény: Magdi60 (232984)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 -4 1 232984

Meg aztán képzeljük már el, mit szólna a főnökünk, ha holnap valamelyik rokonunkat küldenénk be magunk helyett... :-)))

Előzmény: Mlle. Grenelle (232983)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232983

Ott a pont!🙂

Előzmény: Magdi60 (232982)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232982

Tünde Bözsit helyettesíti - de eddig nem volt arról szó, hogy Bözsimamát titkárnőnek vették volna fel!

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.19 -4 0 232981

Ha látta az elmúlt hetekben a barátnője "szereplését", el fog gondolkodni azon: mi lesz, ha "ráég" ez a szerep! :D

Előzmény: Mazsola0070 (232980)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232980

"nem hinném, hogy Alexa barátnője lenne."

Iszak az alább belinkelt cikkben ezt nyilatkozta:

"Az egyik legjobb barátnőm Nagy Alexandra, akivel egy időben együtt is laktunk. Akkor általa közelebb kerültem a Barátok közthöz”

bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232979

Magyarul kitöltenek vele néhány epizódot - jobb híján...

Előzmény: Mlle. Grenelle (232978)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232978

Nem, nem akar színész lenni, ő csak felbukkant a sorozatban, mint már jó pár ismert ember - szerepe csak annyi, hogy jön és megy.

Előzmény: Bomc (232974)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232977

Nagy Alexa sem maga az ördög civilben - szerintem kimondottan szórakoztató és humoros egyéniség.

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.19 -3 0 232976

Eszter is csak annyit szerepelt, mint más ismert ember, jött-ment! 

Anno az első Nagy Duettben szerepelt, SP partnere volt, egész ügyesen szerepelt "civil" énekesként. Akkor habarodott bele a zsűriben ülő Dobrádi Ákos, lett belőle egy nagy szerelem, ami mára persze kihunyt. 

Eszter legalább nem egy "dubajozós aranyásó", mint a többi modell , de ő is kezd "kiöregedni". Megfelelő smink és frizura után egész jól tud kinézni. Egyébként pedig nem egy "plázacica", értelmesen beszél (jó, most nem érthetően) és aranyos, kedves személyiség, nem hinném, hogy Alexa barátnője lenne.

Előzmény: Mazsola0070 (232965)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232975

Szerintem Iszak nem akar színész lenni, a BK-ban akart szerepelni, hogy forogjon a neve (lám itt is mennyit beszélünk róla, pedig előtte a nagy többség azt sem tudta, kicsoda), írjon róla emiatt a bulvármédia, stb.

Hogy aztán egy TV sorozatban hogyan lehet szerepelni színészi tudás és képességek nélkül, ehhez szükséges megfelelő beszédtudás nélkül (erre persze már volt itt számos példa, pl. Újmáté), azt nem tudom, úgy tűnik, elég ha valakinek vannak összeköttetései a csatornánál, Nagy A. barátnője, stb. 

Előzmény: Bomc (232974)
Bomc Creative Commons License 2020.06.19 -1 0 232974

Ez akar szinész lenni? Túl gyorsan beszél, néha érteni se lehetett mit mondott

Előzmény: Mlle. Grenelle (232957)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232973

Nekem pont nem.

Előzmény: Mazsola0070 (232963)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232972

Most én is azt mondom, hogy a múlt régen volt, ráadásul Gigit kényszerítettek mint azt láthattuk, mikor Hanna is beépült.. Tomciban a megmentot látta, az meg se fordult a fejecskejeben, hogy ez az ember az oka minden szenvedésnek, és valljuk be, elkápráztatta a pénz és a csillogás.. Mikor megismertük ő is egy felszínes szőke liba volt, aki nevetségesen tipegett a pink cuccaiban.... De azóta kiderült, hogy egy kedves, érző lény akinek van szive... :-)

Előzmény: Mazsola0070 (232969)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.19 -2 0 232971

Viszont ez általában nagyon rosszul fizet. Nem tudom a Red Dália mennyit vont le, de IRL viszonyok alapján Giginek egész nap vonaglanak kellett a kamera előtt, ha keresni is akart. Illetve nem kellett, mert jött Tomci.

Előzmény: r.tonyo4 (232970)
r.tonyo4 Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232970

pikáns videócset= camos maszti=egymás, vagy csak az egyik fél kielégítése videostream szolgáltatás segítségével

Előzmény: Mazsola0070 (232969)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 -2 0 232969

"Pikáns videócsetelt vagymi."

Magyarul az ügyfél előtt levetkőzött és eljátszadozott magával (vagy azt csinálta, amit az ügyfél kér)?

Mert egyébként mit jelent a "pikáns videócset"?

Előzmény: Magdi60 (232967)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232968

Ő is látta az ügyfelét, nem volt szemérmes mint most. Egyszer a Rózsában felismert valakit.

Előzmény: Magdi60 (232967)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232967

Pikáns videócsetelt vagymi.

Előzmény: Magdi60 (232966)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 -1 0 232966

Csak pózolt és dumált.

Előzmény: Mazsola0070 (232964)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 -1 5 232965

Én nem akarom minősíteni a hölgyet, de ez az Iszakeszti (akit úgy állítanak be a BK-ban, mintha valami amerikai sztár lenne), baromira nem hiányzott.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232954)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232964

"Red Dáliában is kamera előtt dolgozott."

Miért, mi a fenét csinált végül is Gigi a Red Dáliában? Pornófilmeket is forgattak vele, vagy miért kellett kamera előtt dolgoznia?

Előzmény: Magdi60 (232947)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232963

"a készítők azt gondolják, hogy a hülyék szórakoztatóbbak"

Miért, a különböző tehetség(telenség) kutatókban is az eleje a legszórakoztatóbb, amikor még ott van a sok fahangú önjelölt szerencsétlen, akiket bevallottan azért mutogatnak, hogy a nézők röhögjenek rajtuk.

Előzmény: Noirette (232944)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.19 -3 2 232962

"Aki kurvának áll..." :)

Előzmény: Apádfüle (232961)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.19 -1 0 232961

"Aki korpa közé keveredik..." :)

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.19 -1 4 232960

Lehet, hogy öregek vagyunk már a celebek iránti rajongás megértéséhez? A viszonylag normális, szorgalmas, okos, jó tanuló Pannika is úgy odavolt, hogy majd' bepisilt a meghatottságtól és a megtiszteltetéstől, hogy maga a Nagy Iszak Eszti ereszkedett le hozzájuk. Aki miről is híres? Arról, hogy ő az Iszak Eszti. :)

Előzmény: prox1 (232951)
prox1 Creative Commons License 2020.06.19 -3 7 232959

Ezt nem tudtam, de egy gyors kereséssel utána is néztem és már minden világos.

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem egyáltalán nem tetszik, hogy az RTL az elfeledett házicelebjeit felmelegíti és szerepelteti a Barátok köztben. Ez nem az első alkalom, és nyilván nem is az utolsó. Persze érthető, mert a máshoz egyébként nem értő "celeb" így körbeturnézhatja a sajtó legalját képviselő bulvármédiát, melynek bugyraiban dagonyázva elmondhatja, hogy őt felkérték, szerepet kapott, stb. Ezután jöhet az RTL saját bulvárműsora, a Fókusz, ahol a szerkesztő nedves bugyival vezeti fel, hogy attól hangos a magyar médiapiac, hogy az RTL celebje szerepel a Barátok köztben. Miután lement az a pár rész, amiben mérsékelt sikerrel pózerkedett, ismét jöhetnek a bulvár lapok és a Fókusz, ahol elmondhatja, hogy mekkora kihívás volt önmagát alakítani és milyen családias volt a légkör. És a kör kezdődik elölről, mert ha igény nincs is rá, néző mindig lesz.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232957)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232958

Sajnos Gergő is eléggé statisztaszerepbe került az utóbbi időben, nem tudom megvan-e még, aki azokat a jó beköpéseit írta... Talán most lesz végre vmi ezzel a trinitasos laptoppal... Teljesen jogos, ha kicsit megszivatja, azok után, hogy az az ő villájában pöffeszkedik...

Előzmény: Mlle. Grenelle (232955)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 -1 1 232957

Iszak Eszter önmagát alakítja.

Előzmény: prox1 (232956)
prox1 Creative Commons License 2020.06.19 -4 2 232956

Jajj, nem mondtam semmi rosszat rá. Még egy képet is betettem róla, hogy majd az unokáinak mutogathassa. Gondolom Iszákos Esztert is valami kiváló színésznő alakítja.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232955

...vagy éppen Nóra "imádkozó sáska"-jelenetét a bíróságon, szerintem az volt a karakter mélypontja...

Én úgy veszem észre, hogy a BK abba az irányba indult, hogy a "népet" szórakoztassa, legyen kin röhögni azoknak is, akiknek úgymond "nem jön be" a Dr. House vagy az Agymenők-féle intellektuálisabb humor - azon viszont jókat nevetnek, ha azt látják, hogy vannak náluk butább/szerencsétlenebb figurák is.

Gergő jókat tud beszólni, Pesák Ádám pedig jól hozza a karaktert, főleg, ha hagyják neki - mostanában nem nagyon hagyják...

Ludwignak volt egyfajta kesernyés humora, mondjuk én irtóztam tőle, de ez már az én bajom... a visszatérése pedig botrányosan rossz volt, azt nagyon eltolták.

Orsi és Laci szellemileg nagyon nem passzoltak, Ági pedig ugyanúgy egydimenziós "képregénygonosz" volt/lett, mint amilyennek mostanában Claudiát is próbálták beállítani. Miért gonosz? Csak.

Előzmény: Noirette (232944)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.19 -2 0 232954

Hm... most aztán Iszak Eszternek is kijut a jóból...

Előzmény: prox1 (232951)
DAttis Creative Commons License 2020.06.19 0 2 232953

"...Megoldja! Ura a helyzetnek! Hazudik, mint a vízfolyás, a felelősségvállalást hírből sem ismeri. Ezt a mentalitást adta át annak az... édes, kedves bájos, Aliz nevű leányának is, aki aztán tökélyre fejlesztette. Most legalább egy pillantást vethettünk a háttérre is..."

He-he... van aki ilyen gyakorlatiasan nézi a sorozatot

Ahhoz képest a "régi Luca"  egy "jó kislány" lett, akiből aztán csak előtört a hozott vérvonal, a hazudozás stb... :) 

Más

A Juli-Attila páros  hogy eltűnt, úgy látszik a COVID19 veszély alatt ők (alakító színészek) nem akartak (tudtak) a forgatáson  résztvenni? Még annyira se mint Vili bá akit telefonon láthattuk

Előzmény: Apádfüle (232950)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232952

"Tünde nem a laptop egerét használta, hanem egy rendeset,"

Ezt nem is figyeltem, de ezek szerint Clau se boldogult a laptopegérrel.. :D Én nagyon szeretem, mert sokkal kényelmesebb, akár az ölembe is vehetem a gépet, vagy bárhova vihetem, nem kell hozzá asztal..

prox1 Creative Commons License 2020.06.19 -5 6 232951

Te jóságos ég! Azt hiszem inkább kirakom Adélka képét az ágyam fölé. Hogy is mondta Panni? A fél osztály szerelmes bele, a másik felének meg ez a  példaképe. Elég sekélyesek lehetnek az osztálytársai...

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.19 -1 2 232950

Én sem szeretek más gépén dolgozni, és persze a sajátomhoz se engedek oda idegent.

Tündével nem az a baj, hogy nem ismerte ki magát a gépen, hanem hogy ezt képtelen volt elismerni. Pedig kérdezni nem szégyen. Inkább nyomkod mindent össze-vissza, és akkor sem kér segítséget, mikor látja, hogy baj van. Mert ő tudja! Megoldja! Ura a helyzetnek! Hazudik, mint a vízfolyás, a felelősségvállalást hírből sem ismeri. Ezt a mentalitást adta át annak az... édes, kedves bájos, Aliz nevű leányának is, aki aztán tökélyre fejlesztette. Most legalább egy pillantást vethettünk a háttérre is.

Előzmény: Ilhilla (232948)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232949

Pont mikor elküldtem jöttem rá, hogy lehet, a mostani forgatókönyvírók nem is tudnak a Red Dáliáról, hiszen a nagyon tehetséges valaki aki nyilatkozott ugye azt mondta, hogy ami régen történt az nem az ő ügyük...

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.19 -3 0 232948

Azt sem tudta, hol kell bekapcsolni...

Múltkor elromlott a laptopom és amíg szervizben volt, a Férjem gépét használtam, ami egészen más típusú, mint az én gépem. Képzeld: mindig bal oldalon kerestem a bekapcsoló gombot és más billentyűk is egészen máshol voltak rajta (ins. del. stb.). :-)

Előzmény: bk_barát (232945)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232947

"Szegény Gigit viszont megint megtalálták a sértő kommentek" - nem értem Gigi miért lámpalázas ha elindítják a kamerát, lefagy, bénázik, hiszen a Red Dáliában is kamera előtt dolgozott.

(Tünde nem a laptop egerét használta, hanem egy rendesen, de az asztalterítőn nem tudta rendesen görgetni, viszont én akkor is úgy láttam, hogy nem véletlenül kattintott, hanem direkt, mert felvillanyozta a nyert egy okostelefont dolog.)

Előzmény: bk_barát (232934)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232946

Ez Ilhillának ment volna...

Előzmény: bk_barát (232945)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232945

Én se gondolom, hogy nem ismeri a számítógépet, de sürün nem használta, laptopot pedig még soha, azt se tudta, hol kell bekapcsolni.. Érdekes, hogy jól elboldogult a laptop más rendszerű, ujjal húzogatós egerével, ami elsőre biztos szokatlan.. A fő hibája az volt, hogy úgy csinált mintha mindent tudna, pedig Claudia megmutatta volna, mit hogy csináljon, és akkor sokkal gyorsabban tudott volna haladni.. Azt viszont nrem mutatták, Clau mikor vágta a fejéhez azt a sok sértést, de ha ennyit szidta a nap folyamán, még kevésbé értem, hogy nem rugta ki, a nagyasszony nem szokott túl türelmes lenni...

Noirette Creative Commons License 2020.06.19 0 1 232944

Úgy látszik, a készítők azt gondolják, hogy a hülyék szórakoztatóbbak, ezért tengenek túl a BK-ban az Aliz-, Tünde-, Ildi- és Laci-féle karakterek. De a magasabb IQ-tartománybam levők szintén lehetnek azok, példa rá pl.az Agymenők vagy a Dr. House. A BK-ban pl. az értelmesebbek között ott van Gergő, neki is jó beszólásai vannak, amikor elemében van (mostanában kevésbé). De Ludwig is egy intelligens, bár gonosz figura volt, csak a "halála" utáni visszatérése eléggé irreálisra sikeredett. A női karakterek közül talán Orsi és Ági ütötte meg a legjobban ezt a mércét (hogy egy jó-gonosz párost említsek), de fura volt, hogy az előbbit pont az ütődött Lacival hozták össze, utóbbiból pedig kilúgoztak minden humorosságot, csak a sztereotip gonoszságot tolták nála. Nóra és Szonja van még értelmesebbnek beállítva, de ők néha orbitális hülyeségeket tudtak csinálni, lásd pl. Szonja mostani randizós-szexelős ámokfutását.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232935)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.19 -2 0 232943

...azért az látszott, hogy Tünde valamit konyít a számítógéphez, csak esetleg a "táblázatkezelő" program nem megy neki és nem sűrűn használ gépet, jobban tud kézzel listát írni és számolni, dossziét rendszerezni (azt viszont ügyesen, Zsolt is megdicsérte). 

Ha nem értene hozzá, az egeret sem tudná kezelni! Emlékszem anno, még az akkori "özönvíz" idején, amikor először fogtam a kezemben ez "egeret" és a tanfolyamon magyarázták, hogy "ide húzzam, oda toljam", nekem meg sehogy sem állt a kezemre! :-)

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.19 -2 1 232942

Én egyáltalán nem bántam, hogy Bözsi helyett Tündét láttam és ma fellélegezhettünk kissé, mert Alízt viszont egyáltalán nem mutatták!

...és Tünde mennyivel jobban alakítja Tündét! Látszik, hogy színésznőre bízták a szerepet: a mozdulatai, a hanghordozása, a mimikája, remekül hozta! 

nlion Creative Commons License 2020.06.19 -1 0 232941

Igen az durva. Ők képtelenek elválasztani a valóságot a fikciótól. 

Előzmény: Mazsola0070 (232938)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.19 0 0 232940

Ez csak nem azt jelenti, hogy Iszakesztinek nem a mai volt az első és egyben utolsó megjelenése?

Előzmény: bk_barát (232932)
3x_ Creative Commons License 2020.06.18 0 0 232939

Technikai kérdés, nálam most először fordult elő, hogy az RTL moston totál elcsúszott a hang a képtől. Másnál is?

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.18 0 0 232938

"nekem akkor is kicsit furcsa, hogy lehet ennyire gyűlölni egy kitalált karaktert."

Itt csak beszélgetünk róluk, de hány olyan sztorit lehetett olvasni, hogy egy gyűlölt karaktert alakító színész IRL beszólásokat kapott az általa játszott karakter dolgai miatt.

Előzmény: bk_barát (232923)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.18 0 0 232937

😁😁😁

Előzmény: bk_barát (232936)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.18 0 1 232936

Sztem Bözsi ügyesebben helyt állt volna... Nekik Vilivel már van egy kis számítógépes tapasztalatuk...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.18 -1 1 232935

Úgy látszik, Tünde lesz az új Bözsi.

De vajon kell ennyi hülye egy napi sorozatba?🤔

bk_barát Creative Commons License 2020.06.18 0 1 232934

Nagyon úgy tűnik, hogy Tünde az abszolút hülyék táborát fogja gyaraptani, de sebaj, van min röhögni.. :D Clau már Bözsit is csak falból akarta alkalmazni, helyettesre meg végképp nincs szüksége, pláne ilyenre.. Látott ez a nő már laptopot? Nagyon úgy tűnik, hogy nem, de még számítógépet se sűrűn... Kb. egy szinten lehet Pirikével, akit Gergő próbált bevezetni az elektronikus rendelés rejtelmeibe... Csoda, hogy egyáltalán megtalálta az emaileket, mondjuk az is furcsa, hogy Clau nem védi jelszóval a postafiókját, de ezt itt már megszoktuk... Az csak hab a tortán, hogy még vírussal is elárasztja a gépet... Én csak azt nem értem, Clau hogy nem rugta ki páros lábbal, miután rájött, hogy totál alkalmatlan, nem rávall az antitalentumok totojgatása... :D

Laci is muris volt, ahogy a bokor mögül hallgatta, Simon mennyire semmibe veszi őt, és eszébe sincs kifizetni.. Viszont a srácnak Levente és Vanda is leckét adott nagyvonalúságból biztos meggondolja magát...

Panni egész lázba jött, hogy személyesen maga Iszak Eszti látogatott el a konyhájukba, úgy látszik a tiniknek ez nagy dolog, és a kiscsaj is úgy nyomta, mint egy egazi influencer. Szegény Gigit viszont megint megtalálták a sértő kommentek... :P

prox1 Creative Commons License 2020.06.18 -7 3 232933

Nem tudnál valami egyedit kitalálni, ez már volt (gy.k. harmadik a listán):

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=155032484&t=9011267

Igazából hármas ikreim születtek egy Adélkára nagyon hasonlító lánytól, de nem akarta az abortuszt és most fizethetem a gyerektartást. Ennyi. Túl is léphetünk rajta és talán visszatérhetünk a topik témájához, mielőtt újra ránk töri az ajtót a moderatúra.

Előzmény: Priincessina (232931)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.18 -1 1 232932
Priincessina Creative Commons License 2020.06.18 -2 4 232931

*egy lányba, aki nagyon hasonlított Adélra.

Priincessina Creative Commons License 2020.06.18 -2 7 232930

Prox szerelmes volt egy lányba, aki állandóan kikosarazta. Az is lehet, hogy csúnyán megalázta.

Ezért gyűlöli annyira Adélt.

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.18 -5 1 232929

"Ami Apádfüle megjegyzéseit illeti, azok ... tök jogosak, de nekem akkor is kicsit furcsa, hogy lehet ennyire gyűlölni egy kitalált karaktert... Én még az igazán gonosz szereplőket (Ludwig, Áron stb.) se gyűlöltem soha..."

Nagyon jópofa és érdekes, amit írsz. Hogy lehet ennyire gyűlölni egy ostoba libát, mikor még az igazán gonosz szereplőket sem gyűlöli az ember? Ezen tényleg el lehet gondolkodni. Nos, én nem gyűlölöm Alizt, csak mérhetetlenül utálom. Nem szeretem a megbízhatatlan, link embereket, a lustákat, a felelősséget semmiért sem vállalókat, az élősködőket. Mindegyikhez volt "szerencsém" az életben. Aliz pedig mindezek esszenciája, a karakterébe sűrítették szinte az összes irritáló tulajdonságot.
A Ludwig- és Áron-féle elvetemült alakokkal szerencsére ritkán hoz össze a sors. Ezért őket képesek vagyunk bizonyos távolságból nézni. Csak a történet szereplőiként látjuk őket, nem ébreszt bennünk személyes emlékeket. Nem hasonlítanak senkire az ismeretségi körünkből. 
Kicsit olyan ez, mint mikor szemrebbenés nélkül nézzük a véres krimikben a hullahegyeket, de összerándul a gyomrunk, ha a híradóból megtudjuk, hogy a szomszéd utcában megöltek valakit. 

Szerintem alaposan körbejártuk ezt a témát, érdemein felül sokat foglalkoztunk Alizzal, igazán meg lehet velünk elégedve. :))

Noirette Creative Commons License 2020.06.18 0 0 232928

Jó, nyilván a hang Nagy Alexandráé, ez adottság, de a mondott szöveg Aliz karakteréhez tartozik, és ez az, ami idegesít. Luca dettó: Truckenbrod Fanni egy csinos fiatal lány, akivel nincs semmi bajom, de Lucaként az az első gondolatom, ha meglátom, hogy na vajon most milyen sunyi húzása lesz, vagy mit fog kamuzni? Csak hogy érezhető legyen a különbség. :)

Előzmény: Bárcás cemende (232926)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.18 -1 2 232927

Nagy Alexa ezen a képen úgy néz ki, mint egy kórházi ápolt, rózsaszín pizsamában.

Erre még a környezet is ráerősít.

Stylist? Sminkes? Díszlettervező? 

Előzmény: Magdi60 (232924)
Bárcás cemende Creative Commons License 2020.06.18 -11 2 232926

ha a rekedtes hangját meghallom, már fölmegy bennem a pumpa

Le lehet szállni Nagy Alexáról! Köszönöm.

Előzmény: Noirette (232925)
Noirette Creative Commons License 2020.06.18 -4 3 232925

nekem akkor is kicsit furcsa, hogy lehet ennyire gyűlölni egy kitalált karaktert

Csak a magam nevében tudok beszélni, de én nem gyűlölöm Aliz karakterét, hisz kitalált szereplőként semmilyen módon sem ártott nekem. :) Inkább azt mondanám, hogy borzasztóan idegesít. Úgy vagyok vele, hogy ha a rekedtes hangját meghallom, már fölmegy bennem a pumpa, mert nagyjából tudom, hogy mi fog következni. A mostani Luca viszont másképp irritál, neki valahogy a sunyi és őszintétlen tekintete veri ki nálam a biztosítékot. Ezt a két karaktert pont a jellemtelenség túltolása miatt már nem érzem szórakoztatónak, de gonosznak azért én sem mondanám őket. Ludwigot és Áront pedig valahol én is szórakoztatónak éreztem, mert - ez a szubjektív véleményem - jól el voltak találva, és az őket alakító színészek is jól hozták a figurákat. Valahol mindkettő szórakoztató volt, de Áronnál jobban túltolták a pszichopátiát. Ludwig stílusában több volt az irónia, és Zubornyák lényegében egy intelligensen megrajzolt karikatúrát csinált belőle. 

Magdi60 Creative Commons License 2020.06.18 -6 2 232924

- Mert te csak magaddal törődsz! - mondta Alíz Zsoltnak, és nagyon elégedetten elnézett jobbra fel, UFF, hogy milyen jól megaszonta, ugyanis csak Zsolt hibás, ő meg nem.

bk_barát Creative Commons License 2020.06.18 -4 4 232923

Már ne is haragudj, de a botlábú, ragyás, kapafogú stb. megjegyzések nem csak a karakterre, de a szinésznőre (direkt írtam szinésznőt) is vonatkoznak, (ráadásul nem felelnek meg a valóságnak), hiszen az ő testében jelenik meg a karakter.

Ami Adél jellemét illeti abban én is sokszor találok kivetni valót, főleg mikor szerencsétlen Gergőt szivatja, aki a lelkét kitenné érte... :P Ugyanakkor a mostani iskolai szereplése nekem határozottan tetszett...

Ami Apádfüle megjegyzéseit illeti, azok tényleg kizárólag Aliz jellemére, vagy inkább jellemtelenségére vonatkoznak, és tök jogosak, de nekem akkor is kicsit furcsa, hogy lehet ennyire gyűlölni egy kitalált karaktert... Én még az igazán gonosz szereplőket (Ludwig, Áron stb.) se gyűlöltem soha, hanem igyekeztem megérteni őket, és jól szórakoztam rajtuk... Aliz meg nem is igazán gonosz, "csak" önző és ostoba, bár mostanában tényleg túltolják... Ez csak egy film (ráadásul jó messze a valóságtól, ami nem akkora baj), nem kell véresen komolyan venni... :-)

Előzmény: prox1 (232922)
prox1 Creative Commons License 2020.06.18 -8 4 232922

Csakis. Nem tudom a nő nevét aki alakítja, de a hozzászólásaim között egyetlen olyan sincs, amiben azt írom, hogy "Kovács Krisztina" ilyen, olyan, amolyan. Hanem végig Adélkáról beszélek. A célom NEM a valódi személy sértegetése és remélem ő sem így érzi ha olvassa, hanem sokkal inkább a karakteré, mivel rendkívül irritálónak találom mind megjelenésében, mind tulajdonságaiban.

Előzmény: Magdi60 (232921)
Magdi60 Creative Commons License 2020.06.18 -5 1 232921

(Csakis :-) Ez a hajfestés meg szerintem direkt ilyen.

Előzmény: prox1 (232920)
prox1 Creative Commons License 2020.06.18 -11 4 232920

Ha már így meg lettem említve. Alíztól Adélka annyiban különbözik, hogy utóbbi olyan csúnya, hogy az anyja is háttal szoptatta. Nézzétek meg, a hajáról is kopik a festék. Amikor betipeg azokkal a csámpás botlábaival és előadja az igazság bajnokát, vagy kioszt valakit, amiért nem elég erkölcsös, na olyankor azt kívánom, hogy bárcsak megnyílna alatta a föld. És erre rájön Gizi és Laci állandó becézgető Adélkázása, mintha egy 3 éves gyerekről beszélnének. (A tévedések elkerülése végett mindez kizárólag Adélkára mint karakterre vonatkozik.)

Előzmény: Noirette (232916)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.18 -5 4 232919

"Nem tudom nem észrevenni, hogy te nagyjából úgy gyalázod Aliz karakterét, mint egy másik olvtárs Adélét. Ezt pedig már kezdem unni. 

Tényleg minden alkalmat megragadsz, hogy újabbnál újabb becsmérléseket találj ki rá. "

Nem szeretek személyeskedni, de ha már így megszólítottál, egy kicsit kénytelen vagyok. Csöppet sem érdekel, hogy tetszik-e neked a véleményem, vagy sem. Egy nagyobb közösségnek írom, biztosan van, aki egyet ért vele, más pedig nem. Egy fórum már csak ilyen.

Én is furcsállom, hogy most épp az ördög ügyvédje szerepében tetszelegsz, főleg azok után, hogy régebben az önkéntes moderátor szerepében fontoskodtál, és mindenkire rászóltál, aki nem volt elég finom és illedelmes.

Az összehasonlítás a másik olvtárssal nagyon sántít. Sosem írtam olyasmit, hogy  N.Alexa ronda, görbe a háta, nagy a füle vagy az orra, ragyás a képe, sőt, büdös. Én Fekete Aliz hányingert keltő személyiségét, a karaktere viselkedését kritizálom. Nem kell becsmérléseket kitalálnom, megtették helyettem a fk-írók. Nem is tudnék ennyi negatívumot összeszedni egyetlen emberben, mert szerintem ilyen selejtes nőszemély a világon nincs. De biztosan megvan rá az okod, hogy ennyire véded, nyilván rokonlélek.

A jövőben nyugodtan ugord át a hozzászólásaimat, megvan rá a lehetőséged.
Szép napot!

Előzmény: Mlle. Grenelle (232912)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.18 0 3 232918

Lehet, hogy szándékosan butítják le és teszik ennyire ellenszenvessé és ő lesz, akit "a sorozatban ismertünk meg és ősszel távozik a BK-ból"?

Lányi Balázs áradozásából kiindulva ez nem valószínű... Egyébként lehet, hogy azért nem nevezték meg a két karaktert, mert nem biztos a távozásuk... És a szinészek jelenlegi lehetőségei mellett még az is lehet, hogy szép csendben maradnak...

Előzmény: Ilhilla (232917)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.18 -4 3 232917

Én felvállalom, hogy U T Á L O M  Alízt, mint a bűnt, de gyalázni nem szoktam és Apádfüle sem ezt tette, csak leírta, milyennek látja a jellemét!

Egyértelmű, hogy Alíz egy pénzéhes, hisztis, szerethetetlen nőszemély, aki a pénzért talán még arra is képes lesz, hogy ismét Zsolt ágymelegítője legyen!

Gree sem Alízt védi, hanem az őt alakító Alexát, akire sajnos teljesen "rá fog égni" ez a karakter, a facebook bejegyzéseket olvasva hamarosan ott tart, hogy "leköpik a metrón"! 

Lehet, hogy szándékosan butítják le és teszik ennyire ellenszenvessé és ő lesz, akit "a sorozatban ismertünk meg és ősszel távozik a BK-ból"? Reménykedem, hogy igen, de ha nem, akkor legyen kedvelhetőbb, mert lassan nézhetetlen!

Előzmény: Noirette (232916)
Noirette Creative Commons License 2020.06.18 0 0 232916

Ami Aliz "gyapázását" illeti, többen tettek itt rá eléggé elítélő megjegyzéseket, többek között én is. Sajnos ez a karakter az egyik leggusztustalanabb lett a BK női szereplői közül, Lucácskával együtt, de nem hasonlïtanám ahhoz, amilyen megjegyzéseket Adél karaktere kap Mr. Proxtól, ami már tényleg kimeríti a gyalázás fogalmát. 

Ami Alizt illeti, a karaktere sajnos egy két lábon járó sztereotípia, sokáig az együgyűsége és kétbalkezessége volt a védjegye, de legalább fél éve megrögzötten sunyi és tenyérbemászóan undok a legtöbb jelenetben, amit már jócskán túltoltak nála. Én inkább arra lennék kíváncsi, miért jó, hogy ilyen bicskanyitogatóra formáltak egy női karaktert, és most mar Luca is a nyomdokaiba lépett. Sokatmondó, hogy amikor a FB-on lehetett észrevételeket tenni, ott is elég sokan tették szóvá pont Aliz viselt dolgait. Persze nyilván úgy reális, hogy minden karakternek legyenek hibái, de amilyenné Alizt és Lucát tették, az már irreális.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232912)
Noirette Creative Commons License 2020.06.18 0 0 232915

Gyurta Dánielre pont nem emlékszem, de rajta kívül is több való világbeli aktuális celeb szerepelt a BK-ban a saját nevén, pl. pár éve Vastag Csaba (főleg arra emlékszem, hogy folyton az őt üldöző fruskàk elől menekült), továbbá Fördős Zé és Wossala Rozina, ők jutnak hirtelen eszembe. Kokó, a bokszoló is megfordult benne egy rövid ideig, de már nem emlékszem, hogy ő önmagát alakította-e, vagy egy szerepet. Tehát messze nem Iszak Eszti az első a sorban.

Engem egyébként a fiktív világ és a valóság keverése kapcsán az is zavar egy kicsit, hogy egyes helységnevek valósak, míg màsok fiktívek (utóbbiak közé tartozik Kangyal vagy Makkosfüzitő). Továbbá az egézs BK Budapest fiktív XXIV. kerületében játszódik, de sem a város neve, sem valós budapesti helynevek nem kerülnek szóba soha. A JR készïtői ezt jobban csinálják, az egész cselekmény a fiktív Csillagkúton játszódik, bár nem tudom, valós helységnevek elhangoznak-e.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232914)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 0 0 232914

Gyurta Dániel is saját magát alakította a BK-ban, és talán nem is ő volt az egyetlen.

Ez egy alternatív univerzum, amiben mégis sok minden úgy van, mint a miénkben. Például Afganisztánban súlyos harcok dúlnak, a magyar katonák tartják ott a frontot nehéz milliókért, hogy az ellenség el ne özönölje Európát - és mégis van benne Iszak Eszti... fura egy világ ez. A nem-tudom-hányas Föld, mint a Marvel-képregényekben...

Előzmény: Mazsola0070 (232913)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.17 0 1 232913

"Iszak Esztiről én is csak annyit tudok, hogy vmi közismert celeb, biztos örül, hogy most ő is szerepelhet a BK-ban..."

Mivel vezetett már valami műsort az RTL-en, tartok tőle, hogy megint valami műsor közelébe engedik, és ezért van a keresztpromója a BK-ban.  

Leginkább arról szoktak írni, hogy éppen kinek a csaja, úgy rémlik, valahol azt olvastam, hogy jelenleg Gyurtával fut.

Egyébként Krisz Afganisztánba utazása kapcsán volt szó arról, hogy a BK nem dokumentumfilm.

Ez így is van, viszont akkor hogyan jelenhet meg benne a saját nevén valaki?

Gondolom a BK univerzumban (ahol a magyar katonák frontharcosnak mennek Afganisztánba és valami horribilis zsoldjuk van) nincs olyan, hogy Iszak Eszti.......:)  

Előzmény: bk_barát (232905)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 -5 0 232912

Nem - Zsolt azon munkálkodik, hogy a Rózsát újra a saját kezére játssza. Nincs akkora lovag, hogy segítsen a testvérének, mindig csak a saját érdekeit nézi - még akkor is, ha neki tulajdonképpen semmi szüksége nem lenne a Rózsa bisztróra, jól megvan nélküle.

Ha segíteni akarna, az más lenne.

Nem tudom nem észrevenni, hogy te nagyjából úgy gyalázod Aliz karakterét, mint egy másik olvtárs Adélét. Ezt pedig már kezdem unni. 

Tényleg minden alkalmat megragadsz, hogy újabbnál újabb becsmérléseket találj ki rá. Elismerem, van némi alapja, de ez az én olvasatomban már sok. Erre nem szolgált rá.

Előzmény: Apádfüle (232911)
Apádfüle Creative Commons License 2020.06.17 -3 4 232911

"Az előzetesben is benne van: Aliz reklamál nála, hogy főnököt játszik a Rózsában, erre odanyom neki egy pénzes borítékot, hogy fogja be a száját."

Na igen. És most min is vitatkozunk tulajdonképpen? Zsolt egy nagy gazember, de rátermett, és nem fogja hagyni, hogy a Rózsa tönkremenjen. Alíz meg egy pénzéhes cafka. Ennyi. Sokkal több szót nem érdemes pazarolni rá.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232907)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 0 1 232910

A számlákat fizetni kell, és semmit sem kapsz a boltban ingyen...

...más jövedelemforrása meg nemigen lehet...

Előzmény: bk_barát (232909)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.17 0 1 232909

odanyom neki egy pénzes borítékot, hogy fogja be a száját.

Na ja, a hölgyike pedig elgondolkozik, hogy ennyiért érdemes...

Előzmény: Mlle. Grenelle (232907)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.17 0 0 232908

Azért az tetszett, hogy Aliz azt mondta Vandának : "Jó neked!" Hát tényleg rohadt jó, neki csak egy halálos beteg kisfia van, az is a világ másik végén... :P

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 -1 3 232907

Családi cég, ugyan, ne nevettess már... ez sose volt "családi cég", és különben is, el tudnád képzelni, hogy Zsolt mellett akár Krisztián, akár más labdába rúghatna?

Nem, Bartha itt meglátta a kínálkozó lehetőséget, hogy visszaszerezze magának a Rózsát, dehogyis gondolkodik ő családi cégben, "Zsolti bácsi" a főnök, mindenki másnak coki, a Rózsa jó lesz ikszedik pénzmosodának vagy legális(nak látszó) fedőcégnek.

Ami a beszállítót illeti, Krisztiánt nem merte átverni/emberkedni vele, de azt egyből kihasználja, hogy nincs itt a főnök, és egy nő helyettesíti... Nincs otthon a macska, cincognak az egerek, az meg pláne undorító, hogy egy nővel szemben mindenkinek kinyílik a csipája... volt dolgom ilyen emberekkel...

Jah. Virágzó üzlet. Nem Krisztiánt várná az haza, az már Zsolt biznisze lesz addigra... vagy szerinted az öreg Bartha kiszállna a főnöki székből önként és dalolva? Ugyan már... 

Az előzetesben is benne van: Aliz reklamál nála, hogy főnököt játszik a Rózsában, erre odanyom neki egy pénzes borítékot, hogy fogja be a száját.

Előzmény: Apádfüle (232903)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.17 -6 2 232906

Remek ötlet!

Akit érdekel, majd megnézi a linket, aki pedig nem szereti előre tudni a történetet, nem nézi meg! 

Így is elég sokat és sokszor spoilerez a csatorna is!

Nekem például elég LÁTNI Alíz ámokfutását, nem akarom előre olvasni.

Ha ő lesz az egyik távozó, örülni fogok! Lehet, azért szerepel ennyit és azért ilyen hülye, hogy minden néző megutálja,mert még csak a fele utálja! :D

Előzmény: bé.kááá (232902)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.17 0 1 232905

Nem tudom, Giginek mért kell bohócot csinálni magából, csak mert feltesz a netre egy videót? Sztem a haja és a blúza is rémes volt, Panni egész normálisan nézett ki mellette... Iszak Esztiről én is csak annyit tudok, hogy vmi közismert celeb, biztos örül, hogy most ő is szerepelhet a BK-ban...

Én is jót mosolyogtam a két csaj Zsolt elleni szövetségén, amihez még a hülye Laci hozzábrummogot a maga bunkó stílusában, pedig most a legjobb dolog, ami a Rózsával történhet, ha Zsolt veszi át az irányítást... Aliznak pedig be kell ismernie, hogy ő főleg a felszolgáláshoz ért, abban tegye magát hasznossá.. (és ne Vandával csevegjen)..

Luca változatlanul hazudik tovább, csak Timi tudja a titkát, és eszükbe se jut pl. közölni Bandival, hogy ő nem tehet semmiről... :P.. Bírtam, hogy Luca azzal próbálta leszerelni az anyját, hogy megálmodta Krisz halálát, na az aztán tényleg megnyugtató.. :D Azért kíváncsi leszek, mi lesz a bébivel...

TonyBrasco Creative Commons License 2020.06.17 -4 3 232904

Kijazaiszakeszti?! Ismernem kéne?! 

Apádfüle Creative Commons License 2020.06.17 -5 1 232903

Tényleg szörnyű lenne, ha Krisztián arra jönne haza, hogy a drágalátos bátyja átvette a Rózsa vezetését, ami így jobban megy, mint az utóbbi időben bármikor. Ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a húgyagyú Alizka, aki még egy jól bejáratott, régi hússzállítóval se képes zöld ágra vergődni, és ezen kívül is minden meghaladja a képességeit, tönkretegye a családi céget.

Aliz, az a szent asszony pedig sose tiltakozott erőteljesen, mikor Zsoltnak kedve támadt az irodában a falhoz nyomni. Pedig akkoriban nem is szorult vigasztalásra. Zsolt bolond lenne lecsapni az öccse kezéről ezt a ... nőt. De lehet, hogy már "vigasztalni" sincs kedve, kiismerte alaposan. Rajta tartja a szemét a Rózsán, hogy Krisztiánt egy virágzó üzlet várja, amikor hazajön. Ezzel többet segít, mint ha kifizette volna az adósságot.

Előzmény: Mlle. Grenelle (232901)
bé.kááá Creative Commons License 2020.06.17 0 1 232902
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 -1 0 232901

Laci most a lényegre tapintott... pikkpakk újra "Zsolti bácsié" lesz a Rózsa, Aliz meg vagy összejön vele, vagy mehet, amerre lát...

...jobb is lesz, ha Krisztián nem jön haza, milyen lenne már, ha azt látná, hogy a távollétében a drágalátos bátyja átvette a helyét?

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 0 0 232900

A vele készült interjúkban mindig a közgazdasági végzettségét emeli ki.

Előzmény: bk_barát (232899)
bk_barát Creative Commons License 2020.06.17 0 0 232899

Pedig a face oldalt a gugli is feldobja..

Előzmény: Mlle. Grenelle (232898)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.17 0 0 232898

Nem mindenki a Facebookról tájékozódik... 🙂

Előzmény: bk_barát (232897)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!