Lehet, hogy nem csomó, de egynél biztosan több, valószínűleg a többszöri odafekvés-leimádkozás közepette történt.
Nem az első alkalom volt ennek a szerencsétlen nyominak, hogy ezzel próbálkozott (sőt, sokadik), mindig megúszta, bevitték, de nem ért zárt intézményt a története.
Ezzel együtt nem észrevenni, elütni úgy, hogy ő mozdulatlan, majd otthagyni olyan szinten alkalmatlanság, amire nincs mentség.
A hajnal az a napfelkelte körüli időszak, "kora reggel".
A sok ostoba firkász szerint hajnal az éjszaka közepe!
Attól még nem mentség, hogy simán átgázol az út közepén fekvő testen, aztán lazán továbbhajt és azt kamuzza, hogy azt hitte, hogy hókupac. Persze bazmeg, a kibaszott forgalmas Üllői út közepén hókupac van...
Ha egy "csomó autó" kikerült egy úttesten fekvő embert, akkor előszedik a legközelebbi köztéri kamera felvételét, beidézik szépen csoportosan mind azt a "csomó" autóst, és szépen megszexuálják őket?
Én nem vagyok jogász, de szerintem ha átment valakin az autójával, akkor közlekedési balesetben érintett és az úgy cserbenhagyás:
"Cserbenhagyás
239. § Ha a közlekedési balesettel érintett jármű vezetője a helyszínen nem áll meg, illetve onnan eltávozik, mielőtt meggyőződne arról, hogy valaki megsérült-e, illetve az életét vagy testi épségét közvetlenül fenyegető veszély miatt segítségnyújtásra szorul-e, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."