Én is így szoktam az elléseket levezetni, de webkamerám nekem sincs, csak egy digitális videó kamera és egy digit fényképező és felváltva használom mind kettőt, közben burkot bontok, meg kiszedem ha valaki farfekvéses és nem akar kijönni, meg zsinórt kötök.:))
Köszönöm, hogy figyelemmel fogsz kísérni, legalább lesz, aki segít, ha valahol valami kérdésben elakadok! Jó tudni, hogy vannak még segítőkész emberek! Komolyan egyenes adásban megy ez a szülés????? Máskülönben, én is ilyen vagyok, mint ahogy te csinálod! Mindent feljegyzek és, ha van pici időm, fényképezek!! Sajnos nekünk nincs webkameránk, de biztos 1-2 év múlva lesz!! Majd értesíts a kis jövevények érkezéséről, szeretnék legalább lélekbem veletek szurkolni!!! Jó egészséget a leendő kismamának!!!!!!!
Kb 2-3 hét múlva lesznek kisbabyk nálunk a gyönyörű coboly mamától :-)) Egyik kezemben digitgép, a másikkal segitek kibontani a burokból a soros babyt.... tele vagyok riportfotókkal a szülésekről. Közben jegyzetelek, órát, percet, súlyt és ismertetőjegyeket.... Első 24 órában háromszor készül képsorozat, aztán naponta, később már nem minden nap:)) De egyenesadásban szülünk a neten jelenlevő szurkológárdával általában! És webkamerám is van:)
Szurkolok, hogy sok szép eredményetek legyen! Ezentúl úgyis figyelemmel kísérem:)))
Szia Tibbe! Mikor várhatóak nálad kisbébyk??????? Remélem, csinálsz róluk képet?! A szép eredményedhez nagyon Gratulálok és kívánom, hogy az idei évedet is majd ilyen szépen zárd! Bízom benne, hogy az idei évet mi is majd jó eredményekkel fogjuk zárni!!!
Az "öreg" nálad mit jelent? Nekem hét éves kor után már nyugdijas ivartalanitottak a tenyészszukák, elkerülve az esetleges szövődményeket. Bár az átlagéletkoruk nekik 14-16 év, de nem akarok daganatokat és méhgyulladást kockáztatni, (legalábbis ilyen korban már megnő az esélye.)
Átadják a két év körüli fiataloknak a kismamaságot cirka 5 évre. Rajtuk most a "világ", vagyis az én világom szeme:-))))))) Várom a jövő reménységeit én is!:-)
Kétlábú baba is van talán már kilátásban nálatok?:))))))
9en voltak, sajna kettő nagyon fejletlen volt és elpusztult, de a többi makk egészséges kutya lett.
Drukkolok a kutyiaidnak.
Mi mostanában nem várunk babákat, legalább is 4 lábút nem, majd talán ősszel még egy almot az öreg Bassettől lehozunk,mert nagyon jól örökít és utána ő ki lesz pakoltatva.
Nekem "csak" ilyen van. A kép bal szélén van egy kicsi, aki kicsit feljebb van mint a többiek és a seggénél van egy kis fehér folt, na ő az én új reménységem.
Amint írtam nem tesók hiszen, Bálna 14-én lesz 7 hónapos Bilyke meg 31én volt 6 hónapos.
Bálnától a bíró is el volt ájulva, hogy régen látott ilyen jó felépítésű szép fejű kutyát, Bilyke nem mutatta magát a ringbe, de ő is tetszett neki, de nem lehetett igazán megnézni, mert ott nem állt így be.
A nyugott szót nem használná rájuk, pláne nem a Bilyre, le nem lehet ütni, az hogy így sikerült le fotózni, felér egy csodával, Bálna egy picit egyszerűbb eset, de ő is be tud pörögni.
Mi is a szinük miatt szeretünk beléjük, mert a fakó bicolor nem igazán tetszenek nekünk.
Jó formás kutyák! Szép a színük. A " Bálna " baba nekem nagyon tetszik!! Talán mert a barna szín nála jobban dominál! Nagyon szeretem ezt a színt! Mindkettő a korához képest hatalmas és fantasztikusan jó beállásuk van! Ez a fajta ennyire nyugodt???? A Bilady inkább kecsesebb, lányosabb! Ők testvérek??? Nagyon hasonló a pofijuk! Valamit mesélj róluk, szerintem mindanyian keveset tudunk erről a fajtáról! Ha van béby kori kép, kérlek tedd fel, hadd lássuk, milyenek nagyon picinek! Amúgy Gratulálok hozzá!!!!
Gondolom az az oka,hogy vannak jobb eredmények,meg kevésbé jók és dicsekvésnek tünik. Amióta nekem szóltak,elkerülöm. Régi dolgog mehetnek aktuális állitólag illetlenség. Igy tartsuk magunkat a szokásokhoz
Dehogy orrolok én meg!:) Csak nem tudom mi az akadálya, h. eredményeket írjunk ki?hm... Ez egy fórum, szerintem nyílt lapokkal nyugodtan lehet írogatni. De, ha nem, hát nem.