Tisztelt Desko 74,Dolmi Mackó,Dolmár Fan!Nézegetem itt a fórumot,és lenne hozzátok kérdésem.Mi az oka annak,hogy ti ennyire utáljátok a Stihl gépeket?Soha egy pozitiv vélemény,mindig csak a gyalázkodás megy részetekről.Lassan megérjük,hogy szerintetek még egy fát sem vágtak ki Stihl géppel,mert olyan rosszak,gyengék,munkára alkalmatlanok.A Stihl külön utat járt be a gépek fejlesztésében,másként gondolkodott sok mindenben a más gyártókhoz képest,de általában nem a legrosszabbak voltak a gépei.Nekem úgy alakult,hogy inkábbStihl gépek jutottak,szerelni is,használni is,szerintem nem annyira szutyok gépek,ahogy ti leirjátok.Nem a márkahűség szól belőlem,nálam kritikusabb ember szerintem nem nagyon kellene fűrész ügyben.Ismerek sok másik márkát is,de soha nem fikáztam őket csak ugy meggyőződésből.Esetleg nektek negativ tapasztalatatok van a Stihl gépekről,esetleg emberi problémátok volt az alkalmazottakkal szemben?A Stihlek ára tényleg indokolatlanul sok nekünk,magyaroknak,na de ez nem csak ebben van igy.Nem kötöszködni akartam,csak kiváncsi lennék a Stihl iránti gyűlöletetek okára!