Ha fotós állványt, vagy azok tartozékait vennél, vagy adnál el, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Biztos, hogy kell a tok? Én is azt hittem. Csináltattam egyet a nejemmel, de néhány alkalom után rájöttem, hogy nem praktikus. Egyrészt fotótúrán bonyolult mindannyiszor elővenni, elrakni az állványt (Man190ProB). Ha kiveszem, nincs hova raknom a tokot. Ha a gép átmenetileg állványon van, a tokot külön kell vinni. Ha jó az idő, nincs szerepe. Ha esik, akkor a vizes állvány a "dunsztban" nem jó ötlet.
Most van rajta egy karabínerrel egy vállszíj. A hátizsák mellé veszem a vállamra, vagy néha hozzácsatolom. Időnként van a társaságban vki, aki egy időre átveszi... :)
Nem zárom ki, hogy másnak bevált a táska, ezek az én tapasztalataim.
Valaki használ(t)-e gitzo G1564 monot? Elszállt a Neotec monom (az alsó részét nem lehet összecsukni, elvileg javítható, igaz kényelmes ötlet, csak nem túl megbízható), helyette Manfrotto 680 van kéznél, de nem sok a bizalmam ehhez a kapcsos módszerhez. Szívesen veszem a tanácsokat.
Alacsonynak tünik, de egyszerű: fogj egy valamit, ami hasonló magas, rakd rá a gépet és próbálj fotózni. Mondjuk egy kicsit hosszabb ideig is.. Szerintem szék nélkül nehezen megy ezzel, de ki tudja...
sziasztok! Ha valaki tudna felvilágosítást adi a Manfrotto 718SHB állványról megköszönném, mert megszeretném rendelni neten , de nem tudom hogy jó lenne -e, a felszerelésemhez..(eos 350d,sigma 70-300),tehát elég stabil,megéri -e megvenni. csak 123 cm-es magas,nem tudom elég-e... köszi!
Annyiban tesók, hogy minkettő gitzo és háromlábú, teljesen más sorozat, más középoszlop kiképzés (enyém hagyományos a másik oldal forgatható-dönthető), és szerintem az enyém nem is alu. Itt össze tudod hasonlítani és még árak is vannak, egy telefont megér a tripontba ha érdekel, hátha van is nekik, bár én most a 1224-est venném a magassága miatt: http://www.warehouseexpress.com/index.cfm?binsandscopes/tripods/gitzo.html#cr
A 488 és 490 között szerintem hasonló minőségbeli különbség van mint árban és terhelhetőségben( 8 és 12 kg). Én az 50-500 alatt szemmel láttam a különbséget...
"végül egy gitzo explorer 1220-at vettem" most csak az explorer 2220 van listában ilyesmi áron, gyanítom tesók lehetnek... ennek tükrében nem egészen vágom hogy mért kevésbé stabil...
"manfrotto 490 rc4-es fejjel" megnéztem, kicsit durvának tűnik... a 488as tesója mennyivel gyíkabb?