Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
egyrészt a babakocsi nagy helyet foglal.
régi típusú peg peregó kocsi, a váz+mózes+sportülés.
nehéz, és ronda, ez a rossz benne. a jó: állati kényelmes a babának nagy sétákra, jól bírja a göröngyös utakat. jól téliesíthető, és nagyon sok cucc pakloható a csomagtartójába. a nagylányom motorja, + a bevásárlás simán elfér alul. bkv-zésre nem javaslom. szóval olyan vegye meg, aki a környéken, esetleg rossz utakon akar vele sétálni. van hozzá esővédő, lábzsák is (ez utóbbi a sporthoz és a mózeshez is.)
így hirtelen ezt találtam róla, ha nem találok jobbat, akkor lefotózom.
a gyermeket nem adom!
én egy könyvet keresek Zsófinak, már-már antik darabnak számít, mivel 1974-ben adta ki a Móra kiadó, és természetesen már nem lehet kapni. Gyerekkoromban még meg volt nekünk is, de persze már égen-földön kerestük, és hát pont ez nincs meg. Osvát Erzsébet írta a címe "Zsémbes Zsófi ébredése". Talán valakinek, valahol a padláson, vagy a pincében hever még egy darab....... Esetleg a szülőknél........
Bogi 5 éve született, iszonyú hasfájós baba volt fél éves koráig. Egy barátnőm hallott erről a dézsásról egy külföldi ismerősétől, de akkor még hiába kerestem itthon.:-(
Pedig a hasfájósoknak kifejezetten ajánlják, mert éri a pocakjukat a meleg víz és a felhúzott lábak is bélmozgásra késztetnek.
Persze, ha akkor tudtam volna, hogy végszükség esetén egy vödör is megteszi..de azt hittem, van vmi spéci, amit azzal nem tudok helyettesíteni.
(Most nem azt akarom mondani, hogy felmosóvödröt vegyetek, mert azért biztos, hogy ennek más a kialakítása, csak azt, hogy sajnálom, hogy anno nem próbáltam ki egy mezei vödröt)
Nekünk 3 évvel ezelőtt még nem volt ilyenünk de Somának tuti bejött volna!Ugyanis Ő utált háton fürdeni és mindig állni akart a kiskádban.Nevettünk is,hogy valami csőben kellene fürdetni és tessék,pár év múlva itt van a megoldás!
vac-ila: velemenyem szerint klasszikus furdetesre nem alkalmas. mi ugy hasznaltuk hogy ebben eloaztattuk, jatszott benne, kidugdosta a laba, kesobb matricat ragasztottunk belulre, vakagatta, felallt benne hamar mert meg tudta tamasztani a hatat, stb. aztan at a kadba es ott lecsutakoltuk. de ha uton voltunk ezt vittuk akkor nem csutakoltuk hanem babafurdetot tettunk a vizhez.
mi 3 hetes kortol hasznaltuk 1 evesig, imadta Lili ! itt eloszor tettuk be : -)
Juditmama! Mi már akkor sajna nem tudtuk használni, mert állandóan kimászott belőle :-)
Ez a melegítő egyébként azért is jó, mert nem csak a cumisüveget, hanem a bébiételt is meg lehet benne melegíteni. Főleg akkor volt hasznos, amikor úton voltunk, mert a szivargyújtóról is lehet használni.
A mis kisfiunk nagyon szerette. Állítólag olyan érzés, mintha az anyaméhben lenne a baba, a hasfájást is csökkenti, mivel a víz a pocakját is ellepi, ill. a testartás miatt.
Ne haragudjatok, hgoy ilyet kérdezek, de még sose láttam elötte ilyen dézsát, mint ezen a képen... Ez jó? hogy tudjátok ebben megfürdetni a gyereket? SZereti? Mondjuk, legalább nem fázik benne, mint a kiskádban, ahol 15 cm-es vízben van... Praktikus? Ugyanúgy meg lehet benne mosni?
Sziasztok! Örülök, hogy Rátok találtam. Nekünk is vannak felesleges cuccaink. Előzetesen: egy Philips bébiétel- és cumisüveg-melegítőnk - ezért 7.500 Ft-ot szeretnénk kapni -, ill. egy Tummy Tub fürdetővödrünk - ezt pedig 3.000 Ft-ért adnánk el. Megpróbálok képeket is feltenni, de még abszolút új vagyok itt, bocs, ha nem sikerülne.
Feltettem IDE egy rakás rugit, pulcsit, stb 74-92-es méretben, amiket Gergő és Krisztián már kinőtt. Ikreseknek van egy csomó dupla cucc. Akit érdekel oda írjon vagy magánban.
Megvenném a 68-74-es csapatból a 74-es, meleg, kockás kertészgatyót és a boots vászon kertészgatyót is. Átvétellel kapcs. írj mailt a cuiccolo@yahoo.com ra .
Eladó egy fonott mózeskosár, csipkés huzattal és szivacs betéttel, keveset használt, sérülésmentes, teljesen újszerü állapotban. Mérete kb: 75 x 43 x 31 cm. Ára 6000 Ft. Átvehetö Bp- en a XVIII. kerületben. Tel. : 295-3820, 06-20-996-8589
Eladó Roan típusú babakocsi bordó színben. Fél évet használtuk. Átfordítható kar, vízszintig dönthető, sportkocsivá alakítható, esővédővel, szúnyoghálóval, nagy felfújható kerekekkel bármilyen terepre, nem rázza a gyereket Típus: Jolly Roger
Plusz képeket tudok küldeni a sportkocsis üzemmódról is. Összecsukható.
További képek: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=8140
eladó egy GRACO Voyageur többfunkciós babakocsi,sárga-fekete mosható huzat,3 helyzetbe dönthetö támla,nagy bolygositható kerekek,autós biztonsági üléssel (ami a babakocsira menetiránnyal szemben rápattintható) 0-8-9 hónapos korig használható.Nagyon jó állapotban van, és nagyon útban van.
IÁR:30 000,de megegyezünk
BREVI autóba szerelhető fémvázas biztonsági ülés,mosható,fiús (zöld kockás) huzattal, saját 3 pontos ővvel.
Eladó egy Pesztonka tejszívó és orrszívó készülék. Ár megegyezés szerint! Még garanciás! Ezenkívül egy kád állvány és egy baldehin tartó is eladó. Szintén ár megegyezés szerint!
készségfejlesztő játék, de ujszülött kortól használható, maga az "állványa" is sipol ha a földöz csapkodják, a legnagyobb karika csörög-zörög, a középső ha meghúzzuk a "vasmacskát" berregve megy vissza, a legkisebb is csörög, lógnak halacskák rajtuk, többféle anygból van varrva, stb.
3. :)
már nem használom. két gyereket kiszolgált.
igaz még szoptatok, de már féllábon is, akárhol, akármilyen pózban, nincs szükségem segédeszközökre ;)
SOS!Keresek régi piros tasakos Libero pelenkavédőt,akinek még van valahol eltéve,vagy maradt feleslegessé vált,megvásárolnám magas áron,néhány db is jó lenne.Ezket a sancella hungary kft gyártotta kb a 80 as évek közepén.A tasakra 2 kisbaba volt rajzolva,ha valakinek még lenne ilyene,és megválna tőle kérem,irjon sms-t a 06-30-398-7379 es számra vagy a cerrone@freemail.hu -ra.Köszönöm,mindenkinek,ha esetleg ír.
Eladnám a kinőtt rucikáinkat. A kislányom márciusban született, a 32. hétre, így vannak kicsi koraszülött ruháink is. Aztán nyáron a napozók, bodyk, rugik. Tényleg szépek megkíméltek a ruhák. Gyorsan nőtt, szinte van amit fel se tudtam rá adni, mert már kicsi lett mire megkaptuk, megvettem. Sok ruhát Bécsben vettünk, de van a brendonból, sok a megatoys-ból. Nézegesd meg őket és írj.
LADYBIRD 9-12 hónaposra, szuper anyag, meleg, a cippzárak alatt a nyaknál extra "szigetelhető", himzés elöl és az ujjakon, kesztyűvel, cipőcskékkel, 4.000.-
közben eszmbe jutott, hgoy áll it még egy felesleges régi típusú sangenic vödör is. van hozzá egy rakat utántöltésre alkalmas nejlon is, na nem gyári, de legalább olcsó. illetve ingyér van hozzá :)
mondjuk 5000 ft?
Eladom a kis Cárevicsem kinőtt overallját. Nem gagyi, sötétkék, kispasis, van hozzá kesztyű, lábtyű. 3000 ft. nyegle@freemail.hu
Ja, és 62-es méret, zsákká alakítható, alig használt.
Vennék belül bundás bébicipőt, cippzártosat, tépőzárasat, gumisat, bármit, csak ne kelljen bogozni és rajta maradjon a kalimpáló lábakon! Egy nagylábú öthónaposra kell, hosszú távra. (6-12 hónaposra jó cipők érdekelnek).
Sziasztok! Eladnám 1* használt babazsákunkat és van egy szoptatós párna is, ami felesleges. Félhold alakú, a 2 oldalán egy-egy pánt, amit a háton kell összekötni. Ezt a párnát én sajnos nem tudtam használni, mert túl kicsi vagyok, és nem volt akkora hely, hogy a baba is elérjen.
Van pár lányos rucim (melegítő, 1-2 kisebb rugi, hálózsák, póló, ünneplősnaci -blúz, pulcsi, stb.), kb. 86-98-104-es méretig. (Rózsaszínt azért nem adok a fiamra. :-)) Akit érdekel (200-1000 Ft-ig vannak, szép állapotúak, csak nem akarom már tárolgatni), írjon e-mailt és küldök képeket.
Remélem, sikerül a képet idetennem. Amennyiben nem, úgy várom e-mailben a jelentkezőket.Azt elfelejtettem írni, hogy a kocsi 7 kg körüli súlyban van és az első kerekei bolygósak.
Megnéztem a képet, amit betettem, szóval még két-két bigyót lehet alapból hozzárakni ahhoz az egyhez amivel fel vannak lógatva, de az már nekünk nagyon is lelógott. Úgyhogy van bőven mivel variálni, és lehet más akasztós dolgokat is ráaggatni, a játékokat váltogatni, így érdekesebb lesz.
Már szét van szedve, nem tudom megmérni, de vannak összekötő elemek, amikkel a magasság állítható, attól függően, hogy mit akasztasz rá. Mert rá lehet mást is akasztani, mint ami rajta van. Szóval lehet kicsit és nagyon is lelógatni a dolgokat.
Eladnék egy párszor használt bárányszőrt.
Melegen tartja a babát a téli hidegben is. Nemrég született, vagy télen születendő babáknak ideális a sétákhoz.
Ja, ha neked ketten is használták! :-)) Az érdekelne még, hogy milyen magasságban vannak a játékok a fekvőszinttől. Ami ugyanis nekünk volt, valószínűleg gorillabébiknek készült; olyat szeretnék, amin a játékok úgy 25 centire lógnak be.
A hátul megkötös alatt azt értem, hogy a félhold két csücskén lóg egy madzag és azt hátul a derekadnál magadra tudod kötni, így ha felálsz valamiért, rajtad tud maradni a párna.
Ezek szerint neked nem ilyened van. :(
Kár, mert láttam egy barátnQmnél ilyet és beleszerettem, mert úgy érzem, hogy nekem egy ilyen kellene.
Ilyen: (persze gyerekek nélkül) Nincs egyébként komoly baja, annyi, hogy az egyik oldalon az egyik (kettő van) bekattintos pöcök eltört. Van rajta tükör, zenélő maci (ez elemmel megy), forgatható, pörgethető herkenytyű is.
Nekem van, de az egyik tartólábának az egyik fele egy kicsit sérült, ami azt jelenti, hogy nagyobb baba könnyen összedöntheti, de persze nem nehéz. Meg mi úgyis felügyelettel játszottunk vele.
Nem pont gyerekholmi, de azért beirom ide, hátha:-)
Nekem egy babahordó kendő kéne. Épitkezés miatt nincs rá pénz, cserére gondoltam.
Tudok adni egy használatlan Norbi Update könyvet (első) és van két kordbársony tépőzáras (nem kertész tipusú) kismamanadrágom. Sajnos a harmadik terhességnél nem jön rám. Amikor jó v olt rám, olyan 60-65 kiló voltam, 160 centivel.
Más nem jut eszembe:-((
Ja, a kendő nekem márciusig ráérne, április elsejére vagyok kiirva.
Engem érdekelne, küldenél egy képet. Sejtem, h milyen, de igy a leirásod alapján nem vagyok benne biztos, h az-e amit én keresek. Ha az amelyikre gondolok, akkor egy kéne a kisebbnek, mert a nagyobbnak van.
Üdv! Eladó összesen kb. 10 alkalommal használt ABC Design Novus S Beach típusú kétfunkciós sport babakocsi, vízszintesig több fokozatban dönthető támlával, nagy, bolygósítható gumikerekekkel, ajándék ABC Design lábzsákkal és esővédővel. A színe kék/világoskék. Nagyon megkímélt, szinte teljesen új, garanciával! Érdeklődni e-mail-en. Irányár: 39.000 Ft.
Nem akarlak idegelni, de szerintem az arvaknak se add. Baratnom egy evig dolgozott arvakkal, aztan mar nem birta, hogy a vezetoseg az osszes adomanyt lenyulta es eladta. Ha meg megsem, akkor azert nem adtak oda a gyerekeknek pl. a ruhakat, mert akkor leltarba kellett volna venni, ahhoz meg senkinek nem volt kedve...
(en szemelyesen szoktam odaadni olyanoknak, akiket pl. mar tobbszor lattam a kozertben, ahol lakom, es latom, hogy pl. mindig csak 10 dkg parizsit vesznek, azt is kiszamolt penzbol, stb.)
PegPerego babakocsik, kiegészítők, használt babakocsk, használt babaruhák nekünk anyukáknak, és téli gumi kínálat, számítástechnikai cikkek az apukáknak!
Sajnos szerintem ez minden szervezetnél így van, mert olyan nagyon önzők és harácsolók vagyunk mi emberek.:-( Hiába nem vagyunk kimondottan rászorulva, de ingyen van..:-(
Amikor még vidéken éltem, az ottani kolléganőm anyukája volt Vöröskeresztes , ne tudjátok meg milyen szuper cuccokban járt a család.. A külföldről érkezett csomagokat először a dolgozók és családja válogatta át.:-((
Így én is mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy keressen személyesen olyan családot, akinek odaadhatja feleslegessé vált dolgait. (Habár én is ezt tettem 2 éve, mégis sikerült kiválasztanom azt, aki nem érdemli meg. Újsághirdetésben találtam egy háromgyerekes anyukát, havonta küldtem neki ruhát, élelmiszert, ajándékot a gyerekeinek, majd kiderült, hogy nem is olyan szegények, és azóta is levelekkel, sms-ekkel bombáz, hogy küldjek ezt-azt, pl. most a huga szül, neki is.. )
Pumukli
Bocs az OFF-ért
egyszer nálam is összegyűlt egy rakat gyerekcucc, ami már nem eladni való, a védőnőnek adtam, ő ismeri a környékbeli családokat... meg a régi porszívónktól is így "szabadultunk" meg. egy állandóan taknyos kisgyerek családjához került, nem tudtak orrszívózni addig...
Hát ez elég undorító...De sajna én is hallok ilyeneket, más helyekről is (pl. MÁltaisok).
Ők is a nagycsaládosok orsz. szöv.-nek gyűjtenek.
Szerintem ha tuti akarsz lenni, akkor kérdezd meg a helyi gyerekorvost, vagy védőnőt, ők ismerik a rászorulókat, vagy keress egy gyermekorrhont.
Én így szoktam csinálni, közvetlenül adom oda, akkor tuti lehetek benne, vagy legalábbis remélem, hogy tuti.
Kék színű váz, a huzata kék kockás, világoskék és sötétkék váltogatva piros csíkkal elválasztva. Szerintem uniszex. Teljesen jó állapotban van, egy baba használta 7 hónapig. Van hozzá szűkítő is. Van kupolája is. És van kétféle zsák hozzá, még egyenlőre lehet választani, az plusz 1000 Ft. Talppal vagy talp nélkül kéred? Ha kell a talp is akkor a zsák ajándék.
Ők kinek gyűjtenek? Most hallottam, egy anyukét, aki dicsekedett, hogy sógoráék tagjai a nagycsaládosok orsz, szövetségének, és hogy ők is mennyi játékot lenyúlnak onnan, pedig csak egy gyerekük van és nem olyan szegények, hogy ne tudnának neki játékot venni. Szóval jobb szeretném árváknak adni a játékokat.
Niacska, hat mekkora a te fiad???:) Botond 6300 gramm, de meg minit hordunk:) mondjuk nekunk is van meg egy csomag bontatlan, az mar lehet nem fogy el...:)
Segítséget kérnék, mert nincs igazán időm visszaolvasni se. Szóval nem emlékszik valaki, hogy az elmúlt hetekben nem kínáltak-e itt fel eladásra kengurut (amibe a babát magunkra lehet kötni)? Íelőre is köszi a válaszokért!
Új vagyok itt, de van rengeteg eladó gyerekruhám, akár kilora is,külföldről szármatósok kabát, pulcsi minden..0-164-ig, és némi felnőzz is.
Ha valamit kerestek akkor szívesen válaszolk, hogy van e mennyi és küldök képet is.
Ha válogatás nélkül viszi valaki a gyerekholmikat 20-kg-tól 1000 ft/kg.
Ne értsétek félre nem turi, nem nagyker kaptuk és kell a hely.
Játékok is vannak hasonló formában, de nem kézségfejlesztők,,plüssök inkább.
Playmobil nem elketromos vasút majdnem 4 méternyi sinnel 7500 ft. Ez a gyűjtőknek és pici gyerekeseknek lehet a legérekesebb, erről tudok képet készíteni.
Amit én vennék, Legó-lényos formában..bellville, Scala és lovak..legó-ló és minden egyébb, rózsaszín pónik nem.
Eladó LaHalle-ban vásárolt vadiúj téli overall, 80-as (18M) méret. Rápatentolható kiscipő van hozzá.
A méretei (kiscipő nélkül):
Teljes hossza válltól: 68 cm
Ujja válltól: 27 cm
Lába belső oldala: 20 cm
Szélessége hónalj alatt: 34 cm
Ár: 3.500,-
[image1]
közeli:
[image2]