Keresés

Részletes keresés

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 110
Sporttars!

Ez nem hangzik olyan rosszul. Csak vigyazni kell, mert ezt a kocsmat masok is olvassak es meg a vegen lenyuljak elolunk oket. Bar lehet, hogy Matu-nak igaza lesz abban, hogy Csonginak nem kellenek az ilyen jatekosok, mert ezek tamadojatekosok es meg a vegen nyernenk idegenben is es az mar nem fer bele az IMAGE-ba.

MEg mindig nem birok napirendre terni ezek felett a hirek felett...

Előzmény: Törölt nick (108)
Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 109
sporttárs
Biztos, hogy a Csongi nem tartana rájuk igényt, tudod velük támadó futballt kellen játszani az pedig nem fér bele a célkitűzésbe (idegenben jó lesz az iksz). Egyébként mivel nem voltak gázszeresek szóba sem jöhetnek. Pedig milyen jól jönne most a Korsós!!
Tényleg szerintetek mi lesz Waltner Robival? Eladja a Dózsa? Vagy jön vissza hozzánk és együtt alkotják majd a Waltner, Korsós, Lendvai csatársort??
Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 107
Győző!

Én is csak a maradásra tudlak bíztatni a lemondás helyett. Tudom nagyon nehéz és kilátástalan ez a "meló", de tényleg a tökükre kellen lépni azoknak a rohadékoknak akik (most már azt hiszem kimondhatjuk) tönkre akarják tenni a Vidit és újjáéleszteni a sárga majmokat.
Hidd el, ha ott lennénk Veled mi is örömmel ugrálnánk a farkukon, mert ha nem tennénk akkor tényleg nyeregben éreznék magukat. Persze kérdés, hogy a szavunk mennyit számít? Ezt inkább Te tudnád megmondani, mindenesetre, hogy pályaedzőnek a Csató Sanyit kérték fel talán jelenthet valamit.

Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 106
Győző!
Ha az új vezetőség is a gázszar újraélesztését akarja akkor tényleg itt a vég. Nem értem Csongrádi pesszimizmusát. Miért ne lehetne úgy nekivágni, hogy most aztán megmutatjuk. Minden hozzánk hasonló "újonc" (pl. Tatabánya., MTK, stb) tovább tudta vinni lendületét amikor visszakerült. Mi ezek szerint még csak meg se próbáljuk??? Évekig az általad említett "régi mentalitás" miatt bukdácsoltunk.Ha jövőre tényleg az "idegenben jó, ha döntetlent érünk el, itthon nem szégyen kikapni az MTK-tól, Vasastól, Újpesttől" felfogásban játszunk akkor tényleg hátat kell fordítanunk ennek a focinak és igaza lesz annak aki azt mondta így nincs értelme inkább szűntünk volna meg. Ahjánlom a Csonginak és a vezetőknek hogy változtassanak a hozzáálláson és a célkitűzésen, mert nem akarom azt látni ősszel, hogy ilyen fasza játékosállománnyal otthon beállunk bekkelni, ha jön az MTK vagy a Dózsa!!!
Egyébként a kék-sárgáknak ki a támogatójuk? A Németh?
Az engem is elkeserít, hogy mindenki más gőzerővel építi csapatát mi meg ilyen gázszarosokkal küszködünk!! Most kellene összekapni magunkat és akkor hosszútávon egy jó csapatunk lenne. Úgy látszik az önkormányzat csak félmunkát végzett (legalábbis ha ez így marad) Ez aztán az ablakon kidobott pénz.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 105
Ma reggel szokasomhoz hiven kinyitottam az FMH szennylapot a sport-nal... Hat majdnem sirva fakadtam! :( Szeretett csapatomrol szolo cikk kozepeben egy GAZSZAROS egyenruhaban allo emberke mosolygott kifele. ITT A VEG! Szep kis gondolatok kozepette elolvastam azt a cikket, amiben Horog elvtars szinte orul annak, hogy Csongi visszahozza az egykori rohadek mocskos bandat. EZT NEM BIROM! Most mi a franc lesz velunk? EZ NEM EDZO,HANEM EGY BARBAR! Egy senkihazi!

Focika:Jut eszembe. Ez az egesz mozgolodas azert van, mert mi szivunkon viseljuk a szeretett csapatunk sorsat, ellenben veled, aki nagy ivben leszarja es mindent rahagy a 'vezetosegre'.

Sporttars!
Na miccolsz ezekhez a fejlemenyekhez? Nem ezt mondtuk neked Szombaton is? (Amugy ha valami mondatot viccesen 'irsz', akkor javaslom a SMILEY-k hasznalatat.;) )

Gyozo!
Mi lenne ha lemondas helyett, inkabb ott maradnal es mindig a farkara lepnel a mocskoknak, nehogy ziccerben erezzek magukat a gazszarra alakitas utjan.

The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 104
Rohadt életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Győző (103)
Győző Creative Commons License 2000.06.14 0 0 103
Tegnap este tárgyaltunk (Baráti Kör vezetőség)a Dósa Matyival, Csongrádi Ferivel és a Szigli Istvánnal. Eléggé elkeserítő a dolog. Az elején tisztáztuk, hogy mi volt az oka az ellenséges szurkoló hangulatnak. Az új ügyvezetőnek elmagyaráztuk, hogy mi is ez a gszar - Videoton ellentét, s, hogy mi volt a kiváltó ok. Elkeseredve hallottuk, hogy 5 falusival tárgyalnak, akiket a kék-sárgák legnagyobb támogatója kíván idehozni. Nekem az az érzésem, hogy még mi fogunk feléjük kegyet gyakorolni: nálunk játszhattok gyerekek, máshol már úgysem kelletek. Salacz, Földes, Árki, Szalai. Ilyen nevek ismeretében persze, hogy a hányinger fog el. Arról nem is szólva, hogy a Csongi már megint azzal jön, hogy jó, ha nem esünk ki, meg ez a csapat még nem játszott komoly ellenféllel és ez megtéveszt bennünket. Hát akkor mi a 101 pont, a több, mint 100 rúgott gól? Visszatér a régi mentalitás, miszerint idegenben jó, ha döntetlent érünk el, itthon nem szégyen kikapni az MTK-tól, Vasastól, Újpesttől stb. Véleményem szerint most jön a tipikus langyosvíz, aztán 4-5 fordulót követően szaladgálhatunk új edző, meg a létünk után. Ráadásul 3 "peremfradistával" is tárgyalnak. Szó mi szó, alakul a csapatunk a rendesen, miközben minden más klubnál hajlandóak a zsebük mélyére nyúlni és neves edzőt szerződtetnek, mert tudják, hogy most a túlélés a cél.
Szó esett a sajtó és a Videoton kapcsolatáról is, de ezt sem veszik komolyan. Persze az utóbbi két évben mit vettek komolyan? Aztán bebizonyosodott minden esetben, hogy a szurkolóknak volt igazuk.
Egyszóval el vagyok keseredve, újra és újra harcolnunk kell az ellen, hogy az agárdiak nehogy lenyúljanak bennünket.
Egyre erősödik bennem a szándék, hogy az idénynyitó ankéton lemondok, én nem tudok partner lenni szeretett klubom megcsúfolásában.

Üdv:SZEVI

Előzmény: The Evil (102)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 102
Ja ja!
Én is kezdek bedühödni, idén a 19 hazai mellett Dunakeszi, Cegléd, Százhalombatta, Dabas, BKV, Kerület, Békéscsaba, Csepel, Sopron, BVSC, ráadásul a hazai meccsekre is 150+ km-t utazok összesen, szóval tényleg pofa be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 101
Focika!

Na kedves lelkiismeretes idegen! Ki vagy te, hogy jossz es rogton biralsz anelkul, hogy elobb informalodnal? Nem gondolod, hogy talan valami oka is van annak, hogy mi ezt tettuk? Neeem.... Te vagy olyan hulye (mar bocsi), hogy elhitted Horognak azt a hulye dumajat, hogy CSAK azert utaljuk mert a Gazszernel volt edzo. Nos szeretnelek felvilagositani, hogy csupan ennyiert ezt nem tennenk meg! Ezt mar millioszor leirtuk, hogy miert mert ahany ilyen jott-ment beteved ide csak anyazik ez nem nez a dolgok moge, hanem megelegszik azzal amit az FMH szennylapban olvas. De a kedvedert kivetelt teszek.
Az altalad vedett 'kedves' Csongradit a hatukon vittek a sracok, mert akkor meg kovette el azt a gerinctelenseget amit kesobb megtett. Ugyanis O VOLT AZ AKI EZT A TABORT A GAZSZAR ELLEN HERGELTE, es o kopkodott rajuk! Ezek utan atment a Gazszerhez. A Gazszer meg egy rakat szemetseget muvelt (jatekos 'lopas', stadionra palyaztak, majd mikor szarban voltak jott a fuzio otlete -vagyis a penzunkre utaztak-). Most ezek utan van pofaja idejonni az osszes GERINCTELENNEK, hogy a mi csapatunkbol legalisan gazszart csinaljanak! EZ AZ AMIT MI NEM HAGYUNK! Mert ha Csongi jon -es sajnos jonni is fog-, akkor jon a palyaedzo, a segedek, a jatekosok stb....
Jo lenne ha ezeket figyelembe venned mielott biraskodsz. Imadom, hogy olyan emberek szolnak be nekunk akik eletukben nem lattak idegen meccset eloben (talan hazait sem), es ok huzzak rank azt a vizes lepedot, hogy mi nem is vagyunk szurkolok.
ES EZEN NAGYON FEL TUDOM BASZNI MAGAM, HOGY AMIG OTT ORDITOK TORKOM SZAKADTABOL TISZAUJVAROSTOL KEZDVE SOPRONON AT PECSEN, hogy HAJRA VIDI! Addig masok a seggukon ulve otthon doglenek es meg nekik all feljebb minket leszolni! Kimondtad te valaha a szadon 1x is, hogy HAJRA VIDI???
Ezert kerlek legyszives, hogy ezt most hagyd abba! MErt nem helyes!

(Bocs a hangnemert, de felbosszantottal..)

The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 100
Arra én is kíváncsi leszek, hogy Csongival a Vidi hogy nyeri majd a meccseket! Persze nagyon szorítok, hogy minden meccsen győzzünk!

Arra is kíváncsi leszek, hogy te hol leszel, ha szarul megy a csapatnak? Mert mi itt mindannyian végig a lelátón voltunk a másodosztályban, az 3 osztályozós évben, meg ilyesmi. De a bölcs "nyugdíjasok" mintha elfogytak volna a környező szektorokból!

Előzmény: FOCIKA (98)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 99
Te értékeled túl magadat.
A szurkoló nem fog szurkolni, ha a klubvezetés rossz döntéseket hoz, pláne ha tudatosan.
Ez olyan, mint a politika. Ha a kormány hülye meg lopni akar, akkor te is fellázadsz és fejeket követelsz.
FOCIKA Creative Commons License 2000.06.14 0 0 98
Egyvalamire kíváncsi lennék?
Ha a VIDI jól szerepel,nyeri a meccseket akkor mit fogsz kiabálni???
Vagy akkor megint megutálod az Iron Maident?
FOCIKA Creative Commons License 2000.06.13 0 0 97
Egy kicsit túlértékelitek magatokat.
A szurkoló szurkoljon, a döntéseket pedig majd a klubvezetés meghozza.
The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 96
"Videoton szurkolók!" - Hamis. Helyesen: Videoton-szurkolók, idézőjel nélkül.
Mégis mit képzeltek magatokról? - Hamis.
Ti akarjátok megmondani ,hogy ki legyen az edzo? - Igaz.
Majd ha a klubhoz ti viszitek a pénzt akkor dirigálhattok,addig nem. - Hamis. Mondd, te egy tökfej vagy, aki nem tudja, hogy szurkolók nélkül egy fociklub lehúzhatja a rolót? Most nem beszélek a belépőkről, az itt kis tétel, legalábbis a klubnak. Hanem ha kutya se kíváncsi a klubra, akkor ki a rák akar pénzt adni neki? Asszem erre még csak Magyarországon nem jöttek rá.
Tüntettek Csongrádi ellen, pedig a soproni osztályzó után a vállatokon vittétek. - Na és? Én meg 10 évvel ezelőtt utáltam az Iron Maident.
Való igaz,hogy a Gázszernél volt edzo, mert a VIDI-tol elküldték, nem jószántából ment el. - Erre vonatkozólag majd fehérvári kollégáim fognak reagálni.

Egy kicsit legalább elgondolkodhatnál ezen.

Előzmény: FOCIKA (95)
FOCIKA Creative Commons License 2000.06.13 0 0 95
Mi nem igaz a leirtakból?
The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 94
Aki szerint mellesleg mi nem vagyunk Videoton szurkolók.
Hé öreg, ezzel a dumával nagyon gyorsan el, oké?
Előzmény: The Evil (93)
The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 93
Jaj ne, megjelent élő lelkiismeretünk!
Előzmény: FOCIKA (92)
FOCIKA Creative Commons License 2000.06.13 0 0 92
"Videoton szurkolók!"
Mégis mit képzeltek magatokról?Ti akarjátok megmondani ,hogy ki legyen az edzo?Majd ha a klubhoz ti viszitek a pénzt akkor dirigálhattok,addig nem.Tüntettek Csongrádi ellen, pedig a soproni osztályzó után a vállatokon vittétek.Való igaz,hogy a Gázszernél volt edzo, mert a VIDI-tol elküldték, nem jószántából ment el.Egy kicsit legalább elgondolkodhatnátok ezen.
The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 91
Győző!
Nem bírok várni még 2 évet! Ezt szeretném nézni egész nyáron! Naaaaaaaaaaa...
Előzmény: Győző (84)
Matu Creative Commons License 2000.06.13 0 0 90
Urak!
Szerintem a Garamvölgyinek éppen jól jönne egy ilyen "szanatórium" mint a fehérvári kispad.
Gondoljátok végig: rendezett körülmények, jó csapat, nagyszerű szurkolótábor, kiesés ellen küzdés kizárva. Mi ez, ha nem egy edzői álom??
Sajnos az sem lehet (az új versenykiírás miatt) hogy megnézzük mit csinál a Csongi a téli pihenőig, aztán ha baj van megy a tűzoltás (új edző, új igazolások).
A Csató Sanyi mint pályaedző (kin is láttam a mezét pezsgősüveg nélkül?) nem rossz, persze kérdés hogyan tud együtt dolgozni Csongival.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.13 0 0 89
Gyozo!

Sajnalom, hogy nem vallalja. Pedig nekunk idealis edzo lett volna... Most akkor mi lesz? Megint masodosztaly? :(((( Mert itt olyan edzovel nem megyunk sokra aki meg a jatekosok neveit sem tudja....

PetDrag Creative Commons License 2000.06.13 0 0 88
Oborzil=Obo (2000-06-11 20:09:45)
:-)))

A Garát akkor tényleg sajnálom. Szerintem (is) O lett volna a legjobb!

Csaby_d Creative Commons License 2000.06.13 0 0 87
Németh Zoliról nem is beszélve...
Győző Creative Commons License 2000.06.13 0 0 86
PetDrag!

Úgy tettem, ahogyan mondtad. Egyébként a Németh Janit is Némóztuk egykoron. Az Obo írását nem találtam.
Beszéltem ma a Garamvölgyivel, sajnos valóban idegi problémák miatt nem vállalta, nagyon kitoltak vele Debrecenben. Egyébként eszméletlenül közvetlen volt velem, jó volt elbeszélgetni egy volt fehérvárival.

Üdv:SZEVI

Előzmény: PetDrag (85)
PetDrag Creative Commons License 2000.06.13 0 0 85
Gyözö!

ad1.: Némó=Németh Tamás - Szégyeld magad!
ad2.: Obo-nak nem én írtam meg a történteket, hanem valószínüleg az apukája mondta neki, de már O is írt azóta ide... Sz.m.x2

Győző Creative Commons License 2000.06.13 0 0 84
Iván!

Rómában az Északi kanyarban adok egy példányt!

Üdv:SZEVI

Előzmény: The Evil (83)
The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 83
Parmi, Győző!
Hozzám mikor jut el az a kazetta??
Matu Creative Commons License 2000.06.13 0 0 82
Parmi

Nagggyon jól állt!!!!

Parmi Creative Commons License 2000.06.13 0 0 81
Matu!
Nem is mondod, rajtam milyen jól állt a Lévai meze, és a Bány gatyája))))
Parmi Creative Commons License 2000.06.13 0 0 80
Megnéztem a tavaszi néhány meccsen készitett kazettát (szurkolók, csapat, ünnplés) és bevallom férfiasan a könnyeimmel küszködtem, remélem sok hasonlóban lesz még részünk rövid időn belül. Bár Csongrádi az ominózus beszélgetésünkkor kerek-perec kijelentette, hogy ne is reménykedjünk, néhány évig biztos, hogy nem lesz jó csapatunk. Ez szintén nem volt túl felemelő hallani a Vidi edzőjétől. Szóval én nem sok reményt fűzök hozzá, a játékosokról fogalma sincs, és komolyabb célokat sem akar elérni, ez is egyértelműen kiderült szombaton.
Abban azért bizom, hogy labdarúgoink nevét megtanulja a szezonkezdetig....
Mikor sorsolnak???? (Ez fontos lenne, ha vki tudja, kérném a pontos időpontot!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!