majd ha egyszer is találsz egy linket a sziget honlapjáról egy nyiltan kun béla párti szélsőbalos társasághoz, megkövetlek.
a szocikhoz pedig az ég világon semmi közöm. nagyon szar duma velük takarózni. attól mert rühellem a nácikat, még nem leszek komcsi és ez fordítva is igaz.
Bah, és hogy fogtok ti nyilasok vonyítani, amikor majd születik végre egy törvény arról, hogy az efféle eszmék hirdetőit, követőit szép nagy közös zárkákba kell dugni más köztörvényesekkel!
El lehetne majd nevezni a törvényt Lex Vazelinnek.
És mi újság a kommunistákkal? Kun Béla még lövetett, Rákosi szocdemeket internáltatott, a mostani maszoposok meg vonyítanak, ha pártelődjeik tetteit, ill. a 15-20 évvel ezelőtti önmagukat hozzák eléjük okulásként.
Azért, hogy a szolgálatok megfelelő részletességű adatbázist tudjanak összeállítani, hogy amikor majd beidézik ezeket a takacsi és Röné féle nyilasokat a főtárgyalásra, ne kelljen keresgélni őket.
ez különben tényleg érdekes szociológiai jelenség. A mai nácik, nyilasok, antiszemiták már szégyellik magukat, míg elődeik a harmincas, negyvenes években még büszkék voltak a meggyőződésükre. Persze lehet, hogy egymás közt nem így van, csak félnek egyelőre a nyilvánosság elé lépni. Például Horthy, Teleki, Szálasi nyíltan vállalta a meggyőződését, míg mai követőikről ez nem mondható el.
komolyan mondom, nektek csak akkor nyílik ki a fületek, szemetek, amikor valami nektek tetsző, a sunyi maszatolásotokat igazoló mondatra bukkantok.
mi a sunyi túróért nem tud senki azokra a nagyon egyszerű kérdésekre válaszolni, hogy a gypsy boy, a fekete majmok előadói által fémjelzett rendezvény, amelynek testvéroldala egy nyiltan nyilas webla, az miért nem tekinthető nyilasnak?
azt már nem is várom, hogy egyszer vki megmagyarázza, hogy ezt a jelzőt miért szégyellik azok, akik különben bőszen olvassák a hivatkozott lapot és szívesen lengetik a kezüket skinhead koncerteken.....
egy anarchista punk miért nem kéri ki magának ha anarchista punknak hívják?
Hmm. Úgy tűnik, kéknáci toleráncsék sorra beégnek a rágalmaikkal, a Mortimer-effektus fellépése óta mintha átok ülne Kung-cze mester iskoláján és tanítványain, indexes tapsoncain s talpnyalóin.
"Menjen a Szikora melegebb éghajlatra, mondjuk Afrikába a nigger gidájával együtt. Egyáltalában, hogy juthatott eszébe valakinek, hogy ez így menni fog, hogy a sok nemzeti érzelmű ember közé is bedobunk egy kis multikultit?"
"Ez nagyon aktuális,de fura hogy pont most tűzte napirendre a fiatalember-gondolom szívére vette, hogy "leterheseztük"a TV2 időjárást elmondó nem meteorológus fekete hölgyet. Hát ne az ő gyerekei gyarapítsák Magyarországot kedves barátom!"
"Belénk belénkrúghatnak, csak mert nem vagyunk zsidók... De ha az orrod a hasadig lóg, máris sérthetetlen vagy, mert ha valaki belédköt, elég ráfognod, hogy egy szemét antiszemita mocskos náci, és máris mehet a Wiesenthal-központba... Cigány taktika... A kissebbségek... "
"Hogy mitől félnek a pajeszosok? Szerintem attól hogy már megszületett a 2.-ik "kis Hitler", és be vannak szarva hogy még működni fognak az Auswitz-i kemencék!!!!!"
"Nos igen, Európa az utóbbi 70 évben megtagadta fehér magzatát. Négereknek, zsidóknak és más söpredékeknek tárta szét a karját. Egy elveszett birodalom romjain viszont új nemzedék született, akik már itt vannak közöttünk. Egyelőre még szétszórtan, szervezetlenül, de hamarosan eljön az idő, amikor egymásra találnak és egyesült erővel győzik le a gonoszt."
"Amíg a bibsik vannak hatalmon,nem tudunk tenni semmit erőszak nélkül!!Ezt higgyétek el.Ki kell törni a magyarverést elviselő hétkötznapokból!"
azért két nap alatt csak kitalálta a sajtósa, hogy mit is kellene nyilatkozni.
már csak az a kérdés, hogy akkor miért hozta fel a témát a színpadon....
tudjuk, a magyar sziget nem nyilas és nem náci, csak náci trikós vendégeik vannak és véletlenül a 'testvéroldalak' közés is bekeveredett egy-két talán túlzottan nemzeti.
ja, az oi-kor és a fejbőr pedig soha nem volt rasszista, mert zoránnak még indiai csaja is volt. a fekete majmok című szám pedig szintén provokáció, hogy egyes elemek lejárassák a tiszta magyar érzelmű nemzeti oldalt. a skinheadek pedig egyszerűen csak szeretik a sportos frizurát.
szerintem két lehetőség van: 1. nagyon be vagy rúgva, 2. alapból vagy fogyatékos.
nem tudom, hogy ki beszélt itt jogról, főleg dél-los angelesiről (?).
a mondataid pedig még mindig siralmasak, híven tükrözik vissza beteg és ostoba lelked. téged ne zavarjon, hogy a szerinted senkit nem sértő, nem bántó rendezvényed társlapjai még titkolni sem próbálják a szimpátiájukat.
"Írom le utoljára"
ez volt a hab a tortán. köszönöm, hogy ma is feldobtad a napom! olyan vagy te mint a ketrecbe zárt maki. rázod a rácsot, mi meg röhögünk és néha dobunk egy-egy majszolnivaló kenyérdarabot. persze neked szigorúan pálinkába áztatottat a jobb performansz kedvéért.
Nem ismerem a déllosangeleszi jogot. A magyart bátorkodtam idézni. Ugyanis az vonatkozik ide.
Ez van. Ilyen belorusszos a magyar fogalmazásom... Másoké másmilyen. Nem megyek el a te kedvedérd a honlapra. Semmi közöm hozzá. Egyébként. Amennyit olvastam a honlapról, azt semmiféle jogszerű támadás nem érheti. Sem azt, amit idéztem. Senkit nem sért. Nem bánt.
Csak ti folyamatosan a magyart. Azt a jog nem nézi, hogy ki csinálja. Csak azt, hogy mit. Az sem érdekli, hogy a magyarok hány %-a sértődik meg ténylegesen. Irreleváns. Ezzel nem zártalak ki a magyarok közül. Írom le utoljára.
hülyeségeket beszélsz. azt mondok, amit akarok, hiszen olyat az ember nem _tud_ mondani, amivel legalább egyvalakit ne sértene meg. próbáld ki. mondj egy - szerinted nem sértő, teljesen semleges mondatot, - és nézzük meg, megállja e a kritériumodat, hogy nem sért meg senkit! tessék! amit nem értesz meg az az, hogy miképpen lehetséges az, hogy emberek mondhatnak bármit, egyesek meg nem. Nos, a gond az, hogy amint fent írtam, bárki leírhat, mondhat bármit, de aztán ne csudálkozzon, ha azt mándják rá, hogy fasiszta, vagy rasszista.
"Amig engem is megsértesz, addig nem illethetsz semmiféle csúf jelzővel magyart."
te hol tanultál fogalmazni? goebbels elvtársnál vagy a baráti szovjetúnióban? miért erőszakolod meg a magyar nyelvet ha egyszer olyan nagyon magyar vagy?
félelmetes, hogy bár magyarnak állítod magad, egy fehérorosz propaganda közlemény szintjén mozog a mondandód.
egyébként pedig nem mindegy: én leírhatom, hogy ez egy szar ország ahol szarul mennek a dolgok, mert ez az én hazám és jogomban áll kritizálni. ha ezt egy francia teszi, ki fogom kérni magamnak.
de ha csak az empirikus tapasztalataidnak hiszel, javaslok egy lazább kirándulást mondjuk south-central los angelesbe, ahol az egymást bőszen niggerező feketék között kipróbálhatod, hogy mit lépnek ha egy fehér ember mondja rájuk ugyanezt.
egyébként még mindig elsunnyogsz amellett, hogy a suttogó pld micsoda. azt nevezhetjük nyilasnak, amikor nyilaskereszttel reklámozza magát, vagy ez is sértő? tegyük fel, hogy ezt már te sem tudod elnyammogni, ugye? akkor ebből kiindulva azt az oldalt, amely ezt a cseppet sem félreérthetően nyilas lapot 'társoldalként' tünteti fel, minek nevezhetem?
egyszerű kérdések ezek, hucul barátom, csak egyszer kellene összeszedni a bátorságodat és konkrétan, nem laposkúszásban válaszolni rájuk......