Keresés

Részletes keresés

IST Creative Commons License 2001.02.16 0 0 2314
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hogy én miért nem gondoltam erre a kézenfekvő megoldásra? Nem is értem.
Előzmény: isz-akos (2313)
isz-akos Creative Commons License 2001.02.16 0 0 2313
Ejnye! De rossz indulatuak vagytok:-)) Az meg sem fordult a fejetekben hogy esetleg SzaCsa egy gyönyörü becsuszo szereléssel megakadályozta az életveszélyes brail támadást a Vidi 16 osa elött majd egymaga végigcselezte és hulyére vette a Vasco teljes játékosállományát akik a pályán voltak majd egy 80 méteres sprint-szolo után magaelé felvette a lasztit dekázgatot 25-öt (közben persze futott) majd 20 méterről a "dekázott" labdát beollozta a jobb felso sarokba...;-))
Ezzel e teljesitménnyel az ára mostmár 2309 HUF!!!;-)
IST Creative Commons License 2001.02.16 0 0 2312
Nem abban a cikkben volt. Az utolsó előtti oldal bal felső sarkában van egy kis eszmefuttatás, annak az utolsó bekezdésében. Nincs nálam a hírlap, szóval momentán nem tudom bemásolni.
Attól félek, Csongi jön majd a szöveggel, hogy milyen jó a szacsa, még a Vasco ellen is gólt tudott rúgni/fejelni (na, nem bántom, lehet, hogy csak megpattant rajta a labda :-)))
Előzmény: Chip-TFF (2311)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.02.16 0 0 2311
IST!

hoppa! En olvastam ma reggel is, de nem lattam ilyen cikket. Asszem meg kell neznem megint. Csak arrol volt szo, hogy a Vasco masod vonalat megvertuk 2-1-re szacsa es kovacs goljaival. Nemhiaba. Ez a szacsa gyerek csak masodosztalyu csapatok ellen tud ervenyesulni, de mint azt ahogy a Csongi is megmondta, a masodosztalyu jatekosokkal nemsokra megyunk... Csak akkor azt tudnam meg, hogy mi a faszt keres itt ez a ketballabas bena?

Előzmény: IST (2310)
IST Creative Commons License 2001.02.16 0 0 2310
Halihó! Úgy tűnik, én csak akkor írok ide, amikor a Horogra mérges vagyok. Mint ahogy az most is van. Az ok a mai fmh-ban lévő cikke. Miszerint nem lehet egy bajnoki meccsre kivinni kisgyereket az erőszak, a verekedések miatt. Hát hol él ez??? Mikor volt Fehérváron bunyó utoljára? Látott már meccset egyáltalán? Ő most a foci ellen van, vagy mellette? Jól felhúztam magam rajta reggel.
Oborzil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2309
Ja, meg az egész sóstói arénát is, úgyis le kellett volna bontani a lelátókat.
Előzmény: The Evil (2308)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2308
A Schindlert meg a Kuttort is kivittük, a régi szép időkre való tekintettel? :o
Előzmény: Oborzil (2307)
Oborzil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2307
Pedig lehet ezt is tenni:
Előzmény: vdk (2301)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2306
aha, most már 2302 ft!
Előzmény: isz-akos (2304)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2305
Tényleg? Én megveszem a játékjogát, és ha a játékengedély az egy papírdarab, akkor összetépem és felgyújtom, a hamut meg lehúzom a vécén.

ps: éljen! "friss"ítés a Vidi.hu-n! :)

Előzmény: isz-akos (2304)
isz-akos Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2304
2300(!) forintért eladó a Szacsa!;-))
Oborzil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2303
Nem tudjátok, lesz mostanában ankét valamikor?
Ha lesz, a Csongrádit kiüldözzük a világból emiatt a farok miatt!!!
Előzmény: Chip-TFF (2302)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2302
"majd a szünet után egy védelmi baki után is gólt szereztek. "

Lehet egy tippem, hogy ki hibazott? :)) vagy inkabb :((((

Előzmény: vdk (2301)
vdk Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2301
Gondoltam ha senki nem copizza fel akkor most szidjon meg The Evil:

"Videoton Csütörtökön a Vasco da Gama B-csapata következik

A Maracanában megtekintett Vasco-Fluminense mérkőzés jelentette ünnepnap után már a hétköznapok feladatai vártak a Videoton futballistáira. Délelőtt a Hotel Fazenda Rio dos Frades pályáján vezényelt - elsősorban futásra gimnasztikára és erősítésre épített - edzést Csongrádi Ferenc vezetőedző, míg délután Teresópolis stadionjában tréningezett a fehérvári együttes.

Hét brazil kiszemelt

A hétvégi ,,kimenőt" követően a csatár Leo és a bal oldali középpályás Vanderlau ismét csatlakozott a magyarokhoz. Megegyezés még egyikőjük ügyében sincs, és Szigli István sportigazgató szerint erre csak a szombatra várt szponzori csoport megérkezését követően kerülhet sor. A múlt heti, a Friburguense elleni meccsen Csongrádinak megtetszett öt hazai labdarúgónak a játéka, akiknek az adatait azonnal el is kérték a Videoton vezetői. Az igazolások ügyében egyébként folyamatos a kapcsolat a Videoton otthon maradt vezetőivel, Fenyves Péterrel és Dósa Mátyással, hiszen a fehérváriak mindenképpen olyan játékosokat (kettőt, vagy hármat) szeretnének szerződtetni, akik a hazai mezőnyben meghatározó futballistáknak számítanak.

Hétfőn a vihar és a villámlás miatt néhány perc bemelegítés után Csongrádi Ferenc az öltözőbe vezényelte csapatát, ám némi taktikai megbeszélés után az edzés folytatódhatott. A mély talajon Hompoth Balázs egy balszerencsés mozdulat után a bal bokájához kapott, s Rajháthi Kornél csapatorvos szalagszakadást állapított meg. A helyi szervezők segítségével gyors röntgenfelvétel is készült, ami a törést kizárta, ám a védő lábára így is rögzítőkötés került. Jó hír viszont, hogy Sipeki István térdhajlitóizom-fájdalmai az injekció hatására elmúltak, a játékos Hirt Károly atlétaedző felügyeletével vasárnap óta egyre intenzívebben edzett, szerdától pedig bekapcsolódhatott a csapat munkájába is.

Atletikus segítség

Hirt Károly, az Alba Regia Atlétikai Klub (ARAK) vezetőedzője, szakosztályvezetője nem először segédkezik a futballisták felkészítésében. A szakember - aki többek között a két kitűnő középtávfutó, Tölgyesi Balázs és Korányi Balázs edzője is - már dolgozott együtt Csongrádival.
- Az 1995-96-os bajnokság tavaszi idényében segítettem a Csongrádi, Szabó József párosnak - mondta Hirt Károly.
- Többek között Horváth Ferenc, Miriuta, Pető Tamás, Korsós Attila, Tóth Norbert és Dulics játszott abban a csapatban, kár, hogy az a gárda nem maradt együtt. Ferivel rendszeresen egyeztetjük, milyen jellegű munkára van szükség a felkészülés, illetve a bajnoki meccsek közepette. Tulajdonképpen a tervezésben, a tréningek szervezésében veszek részt, valamint a sérült labdarúgók rehabilitációs edzéseit felügyelem. Persze, az elsődleges feladatom az atlétikai klub szakmai munkájának az irányítása, de úgy érzem, hogy a labdarúgók is elfogadtak, bíznak bennem. Hirt Károly az ARAK-nál otthon maradt kollegáival mindent előre megbeszélt, nyugodt a Fehérváron zajló munkát illetően. Nem lehetnek azonban nyugodtak a futballklub szakvezetői az otthon maradt Lévai András miatt. A december óta csípőízületi gyulladással bajlódó védő állapota nem javult, a kivizsgálások után elhagyta a kórházat, ám továbbra is gyógyszeres kezelést kap.

Vereség a paradicsomban

Kedden délelőtt a Szalai Tamás által még előző este agyontaposott, és a Tőkés László kapusedző által szuvenírként eltett skorpió adta a pihenő témáját, aztán a korai ebéd után a csapat Rio de Janeiróba, az Olaria - Romário első profiklubja - stadionja felé vette az irányt. Az Olaria sportcentruma kívülről semmi extrát sem sejtetett, de belülről maga a paradicsom. A főbejárat beléptetőkapujánál ülő biztonsági ember, a pénztárak, vagy a zászlókat, mezeket, kabalákat, kulcstartókat, fürdőruhákat és egyéb sportfelszereléseket áruló ajándékbolt már jelzi, brazíliai mértékkel mérve gazdag csapathoz érkeztünk. A bejárattól balra két szabadtéri uszoda, az étterem és a büfé mellett elhaladva, a futballpálya oldalában két, védőhálóval fedett, műfüves arénában öt-hat év körüli gyerekek edzenek színpompás szerelésben. A fedett tribün alsó szintjén öltözők, a középsőn irodák, konditermek találhatóak, míg a hozzá közvetlenül csatlakozó épületben hatalmas, tükrökkel övezett aerobikteremből zene szűrődött ki, a füstős üvegeken keresztül pedig éppen edző lányok együttes mozgása nyújtott látványosságot.

Bámészkodni, uram bocsá', gyönyörködni azonban nem volt sok idő, a csapatot várta a stadion és az ellenfél. Az ezúttal kissé tompábban futballozó fehérváriak végig lépést tartottak a hazaiakkal, ám kihagyták lehetőségeiket, a brazilok pedig az első játékrészben átlövésből, majd a szünet után egy védelmi baki után is gólt szereztek.

A következő meccs csütörtökön délelőtt vár a Videotonra, az ellenfél a nagy hírű, jelenleg Brazília szövetségi (országos) bajnokságának legutóbbi győztese, a Vasco da Gama második csapata lesz."

A Sipiröl van egy egesz jó kép de azt sajnos nem sikerült átcopizni. Egyébként a beszámoló hozta megint a formáját. Az hogy mi történt a meccsen esetleg kijátszott amúgy is tök lényegtelen. A lényeg hogy agyon tapostunk egy skorpiót. (Kérdés: Hol találta a skorpiót? A focipályán vagy a szállodai szobába? A strandon.. ugyan ne legyetek nevetségessek hisz azért mentek ki a saját pénzükön hogy tanuljanak!)
Bár szerintem ennek a copynak még az Evil is örül hisz benne van a Ferike!



Matu Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2300
Köszi Obo! Tényleg azért másolom be, hogy egy helyen legyenek a cikkek, persze a teljesség igénye nélkül. Az azonban tényleg igaz, hogy azért némi megjegyzést fűzhettem volna hozzá, csak hát nem volt időm. Na mindegy, folyt köv...
Előzmény: Oborzil (2299)
Oborzil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2299
Gyanúd alaptalan, ebbe a topicba sosem írtam más nicken eddig, de most sem volt szándékos.
Majd megyek Pestre valamikor, megbeszélhetnénk valami találkozót a kazetták miatt, de nem is olyan sürgős a dolog, csak nehogy te is letöröld.
Amúgy Parmi is szólt már, hogy megvan neki is.
Előzmény: The Evil (2298)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2298
Gyanús vagy nekem, feltűnt már itt korábban pár rejtélyes figura különböző nickekkel... ;)
Amúgy nekem megvannak azok a bajnoki összefoglalók, amikre rávetted a teremtornát, de mikor tudnám odaadni?
Előzmény: Törölt nick (2297)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2297
Bazzeg, most regisztráltam ezt a nicket 10 perce, erre nem az első hozzászólásnál lebukom?
Többet nem is fogom már használni.
Pedig tetszett. :(
Előzmény: Törölt nick (2296)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2296
Mit csak szezon közben?
December eleje óta 10 napot voltam itthon összesen, pedig nem is volt szezon.
Bajnokavatóról mégcsak kosárban sem maradok le idén, fociban meg ugye még soha nem is sikerült róla lemaradnom, az a tavalyi azért nem egészen volt az, amire 25 éve vágyunk.
Előzmény: The Evil (2295)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2295
Obo hát ez nem igaz, Te csak szezon közben hajózol? Bár idén attól nem kell félned, hogy lemaradsz a bajnokavatóról.
Előzmény: Oborzil (2294)
Oborzil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2294
Jó, most majd vagy két hétig nem megyek, de az első meccset már aliga várom meg itthon.
A 4-4-es meccsel igazatok van, már rájöttem, tényleg felvételről adták, de végülis adták, nem is illik annyira a sorba amúgy sem.
Előzmény: The Evil (2293)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2293
Nem kell külföldre járni, oké?!
Előzmény: Oborzil (2292)
Oborzil Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2292
Ami a kopizást illeti, én nagy hasznát veszem amikor külföldön vagyok és mobilon keresztül töltögetem le a topicot, így legalább képben vagyok és nem kell mindenfelé keresgélnem a hírek után, nehogy abbahagyjátok!
isz-akos Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2291
Chip!
Ok nem mondom el senkinek de akkor Te se mondd el senkinek hogy csak a mi csapatunk volt (van) kulfoldon az egész népszámlálás ideje alatt (?)
Mert ha igen akkor KSH elmehet a sunyiba és én mondom majd meg mennyien vagyunk
Csak valaki mondja meg nekem mennyi is az X...
The Evil Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2290
Vajon a Szalai Csabit hánynak számolják?
Előzmény: isz-akos (2286)
The Evil Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2289
Igazad lehet, nekem is úgy rémlik hogy a 4-4-es meccset csak felvételről adta a Hungarosport.
Előzmény: Törölt nick (2288)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2287
isz-akos!

pssszt! El ne mond senkinek! Ez a mi titkunk! ;) Csak mi Vidistak tudjuk majd meg a pontos szamot!

Amugy mas csapatok is kulfoldon taboroznak. hihihi :}

Előzmény: isz-akos (2286)
isz-akos Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2286
Parmi!
Akkor a népszámlálásból az következik hogy ma Magyarországon X+Videoton ember él.
Ez egyenletben igy néz ki:
X+VIDEOTON=Magyaro. lakossága
Matematikusok elönyben;-)
The Evil Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2285
Úgy látom reggel az nb1.hu is vett Színes Sportot...
Előzmény: fcf (2284)
fcf Creative Commons License 2001.02.13 0 0 2284
"Meccset nézett a VidiHírforrás: - NB1.hu

Rio de Janeiro, február 13.

Nem csak edzéssel és edzőmérkőzésekkel töltik napjaikat a Videoton futballistái.

Csongrádi Ferenc legényei – illetve természetesen a teljes fehérvári küldöttség – élőben tekintette meg a Vasco Vasco-Fluminese összecsapást a brazil bajnokság legutóbbi fordulójában. (A meccset a Romario nélkül felálló Vasco nyerte 2-0-ra.) A csapatban nincs sérült, csupán az új szerzemény, Arsovic küszködik kisebb hőemelkedéssel."

:)

Előzmény: The Evil (2283)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!