Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Szia Pulendrákus, szépek nagyon a sálak. Háááát, azt a másodikat, ami körül van kötve, abba nem mernék belevágni. Hány szemmel kellett kötni a csipkét körben? A zokni is jó meleg, szép a csipkével. Ennek a fecskefaroknak meg van a mintája magyarul? Ha igen, akkor légyszives küldd el.
Sziasztok, rég jártam itt, azóta annyi szépet készítettetek... látom, nagy bagolyláz van, nagyon aranyosak mind. Én kötögettem közben, készült és elkészült ez-az, de volt egy pár nap, amikor a tűket kézbe sem vettem... Az utóbbi idő termése itt van: A közös sál, egy másik sál, egy zokni, meg a tegnap este elkezdett Fecskefark :-)
Jucus :) ezek nagyon édesek :) Főleg a középső kép. Köszönöm, úgyis azon agyalok már napok óta, hogy az anyósomnak milyen tortát süssek a születésnapjára...
Ezek úgy látom cukormázból vannak, én talán a fondant-nal próbálom majd ki. (ha tetszik a férjemnek is)
Szia Jolimama! Én is arra gondoltam, hogy Erának biztosan tetszik. Nekem is, de én sem vállalnám.
Az ablakban a hőmérő szerint +16 fok van, de odatűz a nap. Most itt bent van dolgom, mire kijutok késő délután lesz. Megyek dolgozni, és kétszer egy nap nincs kedvem öltözködni. Ezért nem szeretem - többek között - a telet.
Egyszer valaki a TV-ben mondta, hogy ő legszivesebben októbertől márciusig ki sem tenné a lábát a lakásból. Néha én is így vagyok vele.
Jucus, én már kidugtam az orromat:-)) Olvad nálunk. Kiszabadítottam a kicsi-kocsimat a hó alól. Nincs nagyon hideg, és ahol védett helyen álltam, éreztem már a nap melegét:-)
imregi-Ági biztosan megy Felétek is a napsütés. Bár ki tudja, hogy holnap is fog-e még sütni.
A szemed nagyon nem jó, hogy ennyiszer begyullad, biztos, hogy a monitor fénye sem tesz neki jót. Sokszor volt nekem is ilyen problémám. Most, ha sütni fog a nap a hóra, hát, az nagyon rossz. Védd a fény ellen.
Itt most hétágra süt, hogy milyen hideg van azt nem tudom, orrom még bent maradt.
Imregi! Sajnálom a szemeddel történteket, tényleg nem igazán jó ha most sokat monitorozol. Erőszakold meg magad és pihentesd, aludj, ha tudsz. Mielőbbi gyógyulást.
Perzsike! Rég hallottalak, láttalak, vagy csak elkerültük egymást.
Tyúkanyó! Jók az albumok így első bepillantásra is.
Kukkolom a TV-t is néha, Gonoszka tegnap írta, az Eurosporton vitorlásversenyt mutatnak Valenciából, a párja a szakkommentátor. Hát nem értek hozzá, de csuda egy szerkezeteket mutatnak hajó elnevezéssel. Kéttestű, háromtestű, nagyon érdekes. Egyszer azért úgy szeretnék hajókázni, na persze csak a Balatonon. Nem vagyok én olyan bátor. :-))))
Maca! Gyönyörűséges lesz a virágod, ha kinyílik. Majd akkor is mutasd meg.
Képzeljétek, megint virágoznak az orchideáim.
Gyöngyvirág és minden más Aranka! Boldog névnapot kívánok Nektek.
Kényszerpihenőn vagyok, már megint a szememmel. Úgy nézek ki, mint akinek bevertek egy jó nagyot, másfél hónap alatt harmadjára gyulladt be a kötőhártyám, és még mintha árpa is akarna rajta lenni:-(
Persze lehet, hogy a monitor nézegetése sem tesz jót neki, de egész nap csak nem járkálhatok csukott szemmel, ugye?