Erre biztos,hogy nemigen kell rákölteni,én megvettem volna,de a nagy ccm miatt nem tudtam,a feleségem nevére kellett iratni a kocsit,egyenlőre 1 kisturbós-benzines is megteszi. Állítólag Vmax:270,de 200-nál többel ne menj,mert ha elszállsz, akkor a veséd is nagyon tönkremegy,és nem lehet felhasználni,szal 200-ról még lépeget.
Kedves leendő autóvásárló! ad1. Ha vetted volna a fáradtságot, és körülnéztél volna a neten használt autó ügyben, esetleg megnézted volna az itteni hozzászólásokat, akkor mindezt elkerülhetted volna. ad2. Mivel te úgyis tudod, milyen kocsi való neked, mért nem nézed meg a használtautó hirdetéseket. ad3. Ha egy idősebb/tapasztaltabb azt mondja neked, hogy hallgass rá és fogadd meg a tanácsát, akkor legalább próbáld meg végighallgatni. ad4. Ha te akarsz lenni a jani az utakon, akkor ne itt keress haverokat. Ha normálisan közlekedni akarsz, biztos szóba állna veled valaki. ad5. Szerezz először vezetési rutint, aztán még várj 5 évet, és ha lehiggadtál, akkor kezd nagyobb kocsival. Azért mert jogsid van, még nem te vagy a király, ha tetszik, ha nem.
"most hanem arról hogy az olyan kocsi nekem nem való. és ha leírtad volna hogy qva sok fenntartani meg hogy azt a kocsit elég ehéz kordában tartani akkor nincs ez az egész de tiegyfolytában csak 1-et "
1., nem kérdezted h mibe kerül fenntartani...
2., mire számítottál, fillérekbe lesz 1 tizenéves turbós benzintemető??? miből veszel rá akkor féket, gumit???
3., mire számítottál 1 +180 LE-s autót könnyű kordában tartani?? na itt látszik h mekkora vezetési rutinod lehet 1.0-nál erősebb autóval...
Igazaad van nem rám tartozik hogy milyen kocsijaid voltak eddig meg úgy nem is érdekel. de ezt az egász f@szságot nem én kezdtem hamnem ti mert én beírtam hogy nekem milyen elképzelésem van egy kocsiról ti meg nem észérvekel próbálltatok meggyőzni hanem egyfolytában MEGHALLSZ BENNE meg ilyenek. Elhiszem hogy sokkal nagyobb tapasztalatod van a vezetés terén mint nekem, de nem is erről vitáztunk most hanem arról hogy az olyan kocsi nekem nem való. és ha leírtad volna hogy qva sok fenntartani meg hogy azt a kocsit elég ehéz kordában tartani akkor nincs ez az egész de tiegyfolytában csak 1-et hajtottatok!!!!
Avensis csere miatt eladósorba került 98.10. havi 1.4-es, 86 LE-s 4 ajtós, óceánkék-metál Corollám. Főbb extrák: klíma, ABS, 2. el. ablak. távir. riasztó és kp-i zár, gyári immo., 3-ik féklámpa, osztottan dönthető hátsó ülés, Clarion CD-s rádió 6 Clarion hangfallal. Jelenlegi korrekt km. állás: 155.247, 137.000-ig vezetett magyarországi szervízkönyv. J-s alvázszám! Irányár: 1.299.000.-ft
Ha tudtok rá valakit ezen a számon lehet hívni: 70/2890526
Á, nem is értelek titeket. Miért savazzátok a srácot? Az kell hogy vegye meg, aszt haljon meg benne. Nekem mind1, majd 1 száguldozó hülyével kevesebb lesz. De persze azt csak remélhetjük, hogy olyanokban nem tesz majd kárt, akinek semmi köze az egészhez. Kívánjunk neki sok szerencsét hozzá, és el kell felejteni. Szerintem...:-)
Kisgyerek nem mintha rád tartozna, de a 80-as évek közepén körlámpás ezeröcsivel nyomtam. Akkoriban nem sok fiatal suttyó autózott olyan kocsival. Vezettem Yugot is, sőr akkoriban a keleti blokk összes személykocsiját kipróbáltam (legalábbis amik fellelhetőek voltak a környezetemben). Azóta pedig jó pár nyugati verda is megfordult a kezemben az ezer köbcentistől a háromezresig, mind benzinesben és dízelben. Úgyhogy nekem ne ugass, hanem húzd meg magad és gondolkodj el a hülyeségeiden!
Az álmokat valóra kell váltani. Most kicsit csúszik az Omega projektem, bejött 1 másik, ha kész lesz megmutatom, bár ez igaziból lassú hobbiautós projekt...
Ha ilyen f...a gyerek vagy, mért nem szólsz apádnak, hogy vegyen már neked egy rendes húszéves autót? Az öreg csak tudja, mivel döngetett húsz éve, nem?
természetes neked egy kis yugod volt mi vagy egy annál is kisebb és sose, semikor nem gyorsultál meg ilyenek hanem szépen nyugodtan, megfontoltam vezettél mendig mi? a ki yugóddal!!!!!!!!!!!!!!!!