Keresés

Részletes keresés

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2545
Sziasztok!

Na végre hazaértem a meccsről, megnétem az m1 összefoglalóját, és egyből de ültem. Véelményezzem a látottakat?
Egy nagyon gyenge szinvonalú nem túl hajtós meccsen egy nagyon szerencsés kimenetelű győzelem. Ez a rövid verzió. Bővebb lé? Teljesen felesleges. A Játék szinvonala majdhogynem a nullát verte. A csapat ötlettelenül, elképzelések nélkül játszott. Rossz volt nézni, mégha a 3 pont és a Bajnoki tabellán a 3 hely meg is van.
De hazafelé a vonaton felmerültek a kérdések:
-Mire lesz képes ez a csapat a Hungária körúton jövőhéten?
-A következő 3 ellenfél mind erős csapat (magyar szinten nézve persze). Mennyi pontot tudunk összehozni a következő 9-ből?

Válaszok?
-Ezzel a játékkal az Emtéká kb úgy fog lelépni minket, mint ahogy szegény lokival tette.
-Én perpillanat örülnék előre ha a köv 9 pontból legalább 2-t elhoznánk!

Én bízok bennük.. csak kicsit pesszimista vagyok!
Remélem jobban alakulnak a dolgok ahogy én sejtem..:))

Na mind1.... :)
HAJRÁ VIDI! :)

E.S.

fcf Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2544
"Egyetlen gól döntött Fehérváron

Videoton-Lombard 1-0 (1-0)

A mérkõzés osztályzata: 2

Milinte 7

-

Szalai Cs. 5

Balassa 6

Vilotics 5

-

Usvat 5

Kovács A. 5

Tóth B. 6

Zombori 5

Németh T. 4

-

Földes 6

Csernijenko 4

Vezetõedzõ: Csongrádi Ferenc

CSERE: Kovács A. helyett Szalai T. (5), a 45., Csernijenko helyett Rob (-) a 74., Zombori helyett Fodor (-) a 80. percben

Gelei 7

-

Hornyák 1

Cseri 5

Nagy II. S. 5

-

Kiss B. 4

Molnár B. 6

Goncalves 5

Jeremejev 5

Obradovics 5

-

Nagy I. S. 4

Vincze I. 4

Szakmai igazgató: Kiprich József

CSERE: Kiss B. helyett Süveges (4) az 55., Goncalves helyett Pekovics (-) és Jeremejev helyett Vámosi (-) mindketten a 83. percben

GÓLSZERZÕ: Földes (1-0) a 45. percben

SÁRGA LAP: Hornyák (Zombori buktatásáért) a 17., Szalai Cs. (Obradovics buktatásáért) a 32., Molnár B. (Földes visszahúzásáért) a 33., Goncalves (Földes visszahúzásáért) a 36., Földes (Süveges buktatásáért) a 66., Vilotics (Vincze I. buktatásáért) a 70., Vámosi (Tóth B. buktatásáért) a 87. percben

KIÁLLÍTVA: Hornyák a 29. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:4 (2:3)

Székesfehérvár, 5000 nézõ

Vezette: Hanacsek (Kovács P., Boda)

Bíráskodás: (7). Hanacsek Attilát nehéz feladat elé állították a csapatok és a körülmények. A szakadó esõben nyolc sárga lapot és egy pirosat mutatott fel. Döntéseinek többsége nem kérdõjelezhetõ meg, ám a fehérváriak számon kérik rajta a tatabányaiak számára megítélt 11-es jogosságát. Higgyünk a bírónak, hiszen akcióközelben volt, s végül a büntetõ a Videoton szempontjából nem befolyásolt semmit.

15. perc: A balösszekötõ helyén cselezgetõ Molnár Balázs a Vilotics mellett középen kilépõ Vincze Istvánhoz emelte a labdát, a tatabányai csatár tizenegy méterrõl kapásból kapura lõtt, ám Milintének nem okozott gondot az, hogy magához ölelje középre hulló labdát.

29. perc: Hornyák Vendel buktatta hátulról Kovács Attilát, amiért megkapta második sárga lapját és a mellé járó pirosat is.

31. perc: Zombori cselezett középen, a kaputól húsz méterre, majd a tizenhatos jobb oldalán helyezkedõ Földeshez passzolt, aki jobbal, nyolc méterrõl kapásból lõtte a labdát a bal alsó sarok felé, de Gelei vetõdve hárított.

41. perc: Obradovics vezette fel a labdát középen, majd tizenhét méterrõl jobbal célozta meg a fehérvári kaput, a vizes talajon megcsúszó s felpattanó labda megzavarta Milintét. A fehérvári kapus nem tudott hárítani, az ötösön belülre érkezõ Vincze István azonban elcsúszott a lövés pillanatában, így Milinte végül ráugorhatott a labdára.

45. perc: Zombori ugratta ki a balösszekötõ helyén Földest, aki betört a tizenhatoson belülre, egy testcsellel becsapta a kifutó Geleit, elvitte mellette a labdát, majd tíz méterrõl ballal, éles szögbõl az üresen maradt kapu közepébe gurított.

1-0

56. perc: Németh Tamás passzolt középre a bal oldalról a tizenhatos elõterébe, ahol Földes és Csernijenko helyezkedett. Az ukrán csatár szinte elvette a labdát társa elõl, és jobb lábbal célba vette Gelei kapuját, ám rosszul sikerült kísérlete után a hálóõr magabiztosan ölelte magához a kapu közepe felé tartó labdát.

71. perc: Vilotics próbálta meg a Videoton tizenhatosának bal oldalán szerelni Vinczét, aki egy cselt akart csinálni a védõvel szemben, aztán látványos mozdulattal elesett. Hanacsek játékvezetõ a védõ és a fehérvári szurkolók óriási meglepetésére tizenegyest ítélt. A büntetõt a sértett végezte el, ballal a jobb alsó sarkot célozta meg, ám gyenge lövése után Milinte vetõdve oldalra ütötte a labdát.

75. perc: Szalai Tamás jobbról középre adott, az érkezõ Földes a tizenegyes pontnál átlépte a labdát, a balról érkezõ Németh Tamás kapásból ballal lõhetett, a jobb alsó sarok felé tartó labdát Gelei megfogta.

Ritka az olyan eset, amikor egy csapat szívesebben futballozik idegenben, mint saját otthonában. Nos, a vasárnap délutáni találkozó elõtt Ferling Béla a Lombard edzõje nem titkolta, õ bizony csöppet sem bánja, hogy nem odahaza kell pályára lépniük az elsõ tavaszi játéknapon. Tatabányán ugyanis pénteken még hozzávetõleg tizenöt centis hó fedte be a pályát, majd a hirtelen olvadás nyomán a játéktér inkább idézte a lápvilágot, semmint egy futballpályát. „Egész tavaszra tönkretettük volna a füvet, ha odahaza kell kezdenünk" - magyarázta a tréner, aki kissé karikás szemekkel álldogált a mérkõzés elõtt az öltözõfolyosón. Mint kiderült, Ferlingnek igencsak mozgalmas éjszakája volt. A várgesztesi edzõtáborban Sándor Imre gyúróra heves vesegörcs tört rá, az örökifjú masszõrt kórházba kellett szállítani, szerencsére néhány injekció nyomán „természetes úton" rendezõdött a probléma, s a közkedvelt Tubi a csapattal tarthatott Székesfehérvárra.

A sóstói stadion vendégöltözõjében így ismert kezek masszírozták az összecsapás elõtt a Lombard-futballistákat, akik láthatóan alaposan megtervezett stratégiával indultak csatába. A védekezésre gondosan ügyeltek, a megszerzett labdákkal pedig Nagy I Sándort keresték, aki az angol centereket idézve fejelgette le a labát a második hullámban érkezõ társaknak. A hazai oldalon felt?nt az éppen Tatabányáról a Videotonhoz került Kovács Attila aktivitása, a középpályás elsõsorban a jobb szárnyat igyekezett mozgatni, de érdemi helyzetig így sem jutottak a tatabányaiak, igaz, különösebben Gelei Károlynak sem kellett idegeskednie a Lombard kapujában. Hornyák Vendel gyors egymásutánban kétszer is elsõ fokú figyelmeztetésben részesült, a második sárga után kénytelen volt az öltözõbe vonulni. A létszámfölény ellenére a hazaiak nem rontottak ellenfelükre, engedték a Lombard kalandozásait, hogy aztán gyors ellencsapásokkal igyekezzenek szétzilálni a foghíjassá vált tatabányai védelmet. Az elsõ félidõ végén az idõközben eleredt esõtõl csúszóssá vált pályán Földes Gábor megtalálta a rést, s a góllal megadta a második félidõ alaphangját.

A folytatásra a vendégek szakvezetõje, Kiprich József visszavonta Molnár Balázst az eredetileg öt nemzetiség? (magyar, szlovákiai, brazil, orosz és jugoszláv futballistákat) felvonultató fedezetsorból a védelembe, ettõl viszont a Lombard középpályája vált könnyebben átjárhatóvá, azaz a párharcok javát a tatabányai tizenhatos elõterében vívták meg. A fehérváriak harci kedvére nem lehetett panasz, de rengeteg volt a hazai oldalon az elrontott passz, emiatt a labdabirtoklási fölénynek gyakorlati haszna nemigen volt. A látogatók erejét javarészt a rombolás kötötte le, az építkezésre kevés energiájuk maradt, egy vitatott szituációban mégis kaptak egy esélyt a pontmentésre, de az amúgy biztos ítélet-végrehajtóként számon tartott Vincze István elrontotta a büntetõt. Ennek ellenére a hajrában is próbálkozgatott még a Tatabánya, ám ziccerhelyzete a másik kapunál Földesnek akadt, õ azonban másodszor már nem tudott betalálni Gelei kapujába. Nem véletlen tehát, hogy a hazai publikum a végjátékban már elsõsorban nem a játékot figyelte, hanem Hanacsek Attila játékvezetõt kapacitálta, hogy még azelõtt vessen véget a meccsnek, mielõtt netán egy kósza ellenakció kellemetlen helyzetbe hozná a Videoton csapatát...

MESTERMÉRLEG

- Idegesen, kapkodva futballoztunk, és az sem nyugtatta meg a csapatot, hogy a kiállítás nyomán emberelõnybe kerültünk. Számtalan ziccert rontottunk el, és ez bizony megbosszulhatta volna magát. A helyzetek jobb kihasználásával korábban eldönthettük volna a mérkõzés sorsát, így azonban még a szerencsére is szükségünk volt akkor, amikor az egyébként megítélésem szerint jogtalan tizenegyest Milinte kivédte. A gyõzelmünk ellenére azt kell mondanom, hogy tudunk ennél sokkal jobban is játszani.

CSONGRÁDI FERENC

a Videoton edzõje

- Hornyák Vendel értelmetlen kiállításával hátrányba hozta a csapatot, ám tíz emberrel sem futballoztunk rosszul. Adódtak lehetõségeink is, így érzésem szerint a döntetlen igazságosabb lett volna.

KIPRICH JÓZSEF

a Lombard edzõje

Fény és Árnyék

Fény

Milinte Árpád, a székesfehérváriak kapusa nem sokat dolgozott vasárnap késõ délután. Igazából csak egyszer kellett bemutatnia, hogy jó képesség? kapus, ám ekkor nem is okozott csalódást, hiszen bravúrral hárította a góllövõlista élmezõnyéhez tartozó Vincze István büntetõjét. A másik oldalon kollégája, Gelei Károly is sokat tett csapatáért, igaz, õt folyamatosan játékban tartották a fehérváriak.

Árnyék

Szabálytalankodni minden labdarúgó szokott. Még az is megesik, hogy a játékos önmagáról megfeledkezvén, teljesen fölöslegesen teszi ezt. Hornyák Vendellel, a tatabányaiak tar védõjével kétszer esett meg az a csúfság, hogy teljesen oktondi szabálytalanságokat követett el. Elõbb saját kapujától igen távol volt feleslegesen durva, majd a Videoton térfelének közepén szerelt sárga lapot érõen, szabálytalanul. Ezzel elõnyös helyzetbe hozta a Videotont.

Fehérvárra érkezik a brazil trió

A székesfehérváriak bajnoki nyitányára nagyon sokan voltak kíváncsiak. Köztük a romániai elsõ osztályban szereplõ FC Bihor edzõje, Ioan Andona. A szomszédos országból érkezett szakvezetõ információink szerint két magyar játékost szeretne csapatához csábítani. A tatabányaiak nem tudtak semmit a megfigyelõ érkezésérõl, a hazaiak is csak arról értesültek, hogy érkezett valaki, aki kíváncsi néhány labdarúgóra...

Két másik vendéget a román szakembernél is jobban várnak a hazaiak.

Hétfõn délelõtt megérkezik Brazíliából Julinho és Leo - a két brazil futballistával egy plusz egy éves szerzõdést kötött a fehérvári klub. Kedden érkezik a harmadik dél-amerikai légiós, Vander, az szerzõdése két évig lesz érvényben."

Csak annyit fűznék hozzá,hogy SzalaiTamás szerintem min. 6-ost kaphatna,meglepően jól játszott,ill. remélem hogy a románok SzalaiCs-t is jönnek megfigyelni...

fcf Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2543
A meccsel kapcsolatban csak annyit,hogy tényleg lehetett volna kényelmesen 3-0 v. 4-0 is,de szerintem a helyzetkihasználásunkat leszámitva nem volt rossz a játékunk,szerintem képesek lesznek felszivni magukat a játékosok az MTK ellen,és ráadásul Kiskapusi is visszatér SzalaiCs. helyére...

The_Evil!

Nézd csak meg közelebbről a mai meccs belépőjét,valahol a Lombard "A" betűje alatt...!
Ismerős neked aki ott áll? :))))
(meg nekem aki mellette... :))))

Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2542
Szasztok!

Hazajottem Hollandiabol kicsit fuszagosan is, de kimentem a meccsre. :)
Ennek koszonhetoen mar olvashatjatok is a legfrissebb meccsbeszamolot ULTRA szemszogbol a

www.redbluedevils.com

-on! :)

Hajra VIDI!

Meg kell ismetelni az oszi MTK szetmarcangolast! ;)

(bar a mai latottak alapjan elegge szkeptikus vagyok..)

HGY Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2541
Tócsa!

Fel a fejjel, lesz ez még jobb is, Ti egyszerűen nem eshettek ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mai meccsről:

Tipikus Csongrádi féle játékot láttunk, még emberelőnyben sem kezdtünk teljes erőnkből támadni és minél több gólt rúgni. Sőt! A meccs vége felé még nekünk kellett izgulni, hogy nehogy egál legyen a vége. Hála Árpinak, megúsztuk. Ahogy elnéztem ezt a csapatot, újra átgondoltam, hogy milyen kaliberű játékosok kerültek ide és kiknek a helyére. Lehet, hogy túlságosan elfogult vagyok a Csank csapattal, és annak offenzív játékával szemben, de én kifejezetten rosszat sejtek. Ilyen gyenge Tatabányát régen nem láttam, azt hittem, hogy egyszerűen bedaráljuk őket és meg sem állunk 5-6 gólig. Erre fel volt összesen 4-5 helyzetünk, míg a meccs egyes szakaszaiban emberhátrányban is szinte beszorultunk. Szomorú, hogy még az ilyen győzelmek is csak a sárga-kék múltú helyét erősítik a kispadon. Pedig képzeljétek el, hogy akkor mi lenne, ha még edzőnk is volna.
Mindezek ellenére remélem, hogy az MTK ellen nem fogunk totális deffenzív futballt játszani és kívánom, hogy minden aggályoskodásom ellenére legyünk bajnokok!
És ne felejtsétek el, hogy holnaptól nagyon kell szorítanunk és a helyszínen szurkolnunk a Volán újabb bajnoki címéért is. Innen is kívánok nekik nagyon sok sikert.

Üdv:SZEVI

Előzmény: Tócsa (2540)
Tócsa Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2540
Gratula!
Pénteki szégyenünket, szombaton a kéziscsajok, vasárnap ti enyhítettétek!

Hajrá Loki & Vidi!

extasee Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2539
Nos vége!
1-0...
Szörnyü volt... :o)
30. perctöl emberelönyben ...
Földes és társai (néha már komikus volt) 100 %helyzetekben is a kapusba rúgták a labdát...
A lényeg a 3 pont!
na majd ha kiolvadtam irok többet is... :o)
bye
mash Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2538
44. p.: Zombori ugratta ki Földest, a Vidi csatára kicsalta Geleit, egy remek csellel átvágta és éles szögből a jobb sarokba gurított, 1-0.

gyerünk fiúk én 2-1-et tippeltem!

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2536
Nyahh elnézést az infók helytelenségéért..:))

Ha nyerünk akkor 3. lehet a csapat...:))

Na ilyen talán mégrégebben volt. :)

P.S.: Kicsit melbevágott Vasas:UTE 6:2 (???)

E.S.

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.03 0 0 2535
Na hello megint! :)

Előszöris Obrozilna írnék, vagyis tőle kérdeznék. Itt visszaolvasgattam egy ideig, de valahogy nem hittem a szememnek. Tényleg ez a végső verzió? Ezt a mocskot akarják A STADIONNAK? Lehet, hogy egy fokkal modernebb mint a régi, de tudodmit? Elmegy a holtkoros isten termékenyítő ingerrúdjába az aki ezt akarja odahozni! Erre adták a pénzt? NEM! Lassan azt hiszem kővel kéne a "tisztelt" vezetőségünket hazatessékelni, úgy hogy többet vissza se akarjanak jönni. Huhh most egykicsit felbaxott idegileg, és a kitörés miatt szives elnézését kérem mindenkinek.

Más. Ez a mai esti meccsekkel kapcsolatos.

Ma megnéztem a Fradi-Sztálinváros meccset. Hááát, nem tudom, hogy minek köszönhető, az időjárásnak, vagy a "frontnak" de ez nagyon szörnyű volt. Ez a csapat vezeti a tabellát? Ennél jobban játszottak még összel nálunk a 0-0-s meccsen. :( De egy előnye van. Ha nem baxuk el a lépést akkor 4. lehet a csapat. Ki tudja hány éve volt utoljára 4. a VIDI évközben a tabellán??? :))

nembaj, én bízok bennük. Kivéve a botlábú szcs-t, de ahogy látom ezzel nem vagyok egyedül..:)))

Na menek is! Este Meccs! HAJRÁ VIDI!!!!!!

E.S.

Előzmény: Oborzil (2530)
The Evil Creative Commons License 2001.03.03 0 0 2534
Az NS szerint a holnapi meccs "legalább háromesélyes". Szerintem is simán ötesélyes, 1,x,2 + elmaradhat és félbeszakadhat. Igaz én nem értek hozzá, én nem vagyok sportújságíró. :p
fcf Creative Commons License 2001.03.03 0 0 2533
Milinte
?,Balassa,Vilotics
Usvat,KovácsA(Fodor?),TóthB,Zombori,Németh
Földes,Csernyijenko(Rob?)

Hehe,egy hete én ezt adtam meg kezdőcsapatnak,úgytűnik nem tévedtem sokat(bár azért SzalaiCs. elég soknak mondható...)... :)

Előzmény: Matu (2532)
Matu Creative Commons License 2001.03.03 0 0 2532
Olvastátok a mai NS-t?
A várható kezdőcsapat:
Milinte - SzCs, Balassa, Vilotics - Usvat, Kovács, Tóth B., Zombori, Németh - Földes, Csernijenko (Rob)
Szóval szacsa is kezd és Usvat is. Fodor Csató pedig kispados. Köszönjük "mester".
Előzmény: The Evil (2531)
The Evil Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2531
Ha hiszel az NS-nek, legyen bármiről is szó, én szívesen becopyzom :) Bár én inkább a www.vidi.hu-t olvasnám :P
Előzmény: Oborzil (2530)
Oborzil Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2530
Na igen, ki, vagy inkább behajóztam, de azért figyelek ám innen a Dunakanyar magasságából.

Evil Sunz, ha lejjebb mész kb. egy héttel és vagy 100 hozzászólással, találsz itt egy képet a leendő stadionról, amelyen az arányok kissé torzak ugyan, de minden látható.
Az új lelátó 105 méter hosszú és 25 méter magas lesz, 7000 ülőhely lesz rajta, amely alatt helyet kapnak majd a szupermodern öltözők, a fogda és egyéb kiszolgálóhelyiségek, a fiúk addig is valami konténerben fognak majd átöltözni, amíg mindez el nem készül, az utánpótáscsapatok viszont a MÁV Előre pályára lesznek száműzve. Körben is beszékeznek mindent, ott 12 ezer néző fér majd el.
Nem csak égőcseréről, hanem teljes világításfelújításról regéltek, nem tudom, az mit takar.
Mivel az előírás szerint a pálya mellett x méter füves sávnak kell lennie, a futópálya helyén is fű lesz.
Fenyves úr azt is elmondta, hogy mivel a győri gondok miatt ott esetleg nem lesz stadionfelújítás, az oda szánt pénz felét is szívesen beépítenék (lenyúlnák???) ide.
Nameg abban is reménykednek, hogy egyszer majd továbbépíthető lesz a stadion, amelynek része lehet a most felépítendő lelátó.

Stadler stadionja tényleg nemigen került ennél többe, de az vagy 7-8 éve készült, azóta volt némi infláció.
Ja és az is biztos, hogy nem hagyta, hogy különböző al, fel és középvállalkozók árrésein keresztül eltűnjön a pénze.

Tényleg, ki volt ott az ankét után, amikor a folyosón többen körbevették és felelősségre vonták Horog szerkesztő urat, állítólag nem győzött magyarázkodni. Tud valaki erről valamit?

Ha valakit megkérhetnék, a meccs NS tudósítását nyomja már majd fel ide, ne kelljen már ott keresgélnem, az kissé körülményes, köszi.

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2529
Sziasztok!

Elég régóta először írok megint ide. Vagy csak egyszer írtam? Nem is emléxem már rá. :)
A lényeg, hogy lenne egy kérdésem. Mi lesz a stadionnal végülis? Milyen tervek alapján alakítják át? Mert én még csak egy tervet láttam, az pedig az extra.hu/vidifc oldalon az a néhány kép. Namost itt eléggé lehangoló híreket láttam. Mi lesz végülis a Sóstói Aréna sorsa? Lehet, hogy megint lesz egy milliárdos nagyságrendű lenyúlás stadionépítés cimszó alatt? Olvastam itt olyat is, hogy itt a Topicban van valahol vannak erről infók.
Nagyon kiváncsi vagyok ezekre a dolgora, úgyhogy minden infót ezzel a témával kapcsolatban nagyon megköszönök. :)

Jahh és Vasárnap meg NYERÜNK!
HAJRÁ VIDI!

U.I.: Azon gondolkodtam, milyen jó is lenne ha holnap a fradi leXelne a Dunaferrel.. közelebb kerülhetnék a vezetőkhöz..:))

Vagy.... namármegint álmodozok...:)))

Sziasztok! :)

extasee Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2528
Hát az emtéká nagyon elkente a Debrecent...
Nehéz lesz 10.-én idegenben...
Mégegy dolog:
A Sport1-en a mérközés legjobbjának miért alkoholt adnak?
(az a szurkolóknak járna ! Nem ? ;o) )
extasee Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2527
Hétfön itt lesznek a brazilok...
Kedd-Szerda körül mikor lesz edzés?Mármint a nap melyik szakában van labdás foglalkozás?
Megnézném mit mozognak...
The Evil Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2526
Amúgy jelentem, hogy Obo ma kihajózott; remélem nem ül le túlságosan a topic, elvégre nyakunkon a bajnoki meccsek!
The Evil Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2525
Parmikám valahova eltűntél az ankét után, miután jelentőségteljesen közölted velem, hogy "majd beszélünk". Ha egy hónap elteltével még mindig az emészt, hogy "nem a szemedbe, hanem különböző fórumokban" hümmögtem egyet Veled kapcsolatban, akkor erre értetlenül csak azt tudom reagálni, hogy valahogy nem volt kedvem kiruccani Budaörsre pusztán azért, hogy mikor ajtót nyitsz, közöljem Veled, hogy "Hmm."
A Tatabánya elleni Vidi-meccsen vasárnap mindenesetre megtalálsz, ha netán még mindig beszélnünk kellene ezzel, vagy bármi mással kapcsolatban. :)
The Evil Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2524
Hát ezt nem tudom, de a Stadler-stadion fele biztosan nincs befedve, és ideiglenes fogda sem hiszem hogy van a lelátók alatt :)
Előzmény: VDTN (2521)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2523
most hogy jobban megnéztem a képet felfedeztem magamat is:-)) Csak az a qrva kerités eltakarja isz-akos 3/4-ed részét:((
;-)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2522
A stadion témához: A stadion átalakitása mellett az egyik salakos pálya helyén egy vadiúj műfüves pályát "építenek" A nyáron kicserélik a stadion gyepszönyegét valamint a körtéket is kicserélik a reflektorokben:-)
Volt egy érdekes kérdés hogy miért adjuk el az utánpotlás játékosokat mire az alpoli mester azt felelte hogy ök nem adnak el senkit csupán olyan játékosok távoztak akiket az apukájuk elvitt az mtk-hoz (lehetett érezni hogy qrva gunyosan a Disztl Laciról beszél...) Holott kapásból tudnék 4-5 olyan volt Vidi ifi játékost mondani akik itt kezdték (sokáig egy csapatban játszottam velük és tényleg tehetségesek) de most nincsenek itt ...és nem csak a 2 Disztl gyerekről van szó
Amugy tényleg semmi olyan nem hangzott el az ankéton amit már elötte nem tudtunk volna...
Más: Mai hirlapban 1 egész oldalon a Vidiről (és az ujvárosrol) lehet olvasni... van egy bazi nagy kép amin pár fanatikus szurkolo pacsizik a játékosokkal
Szóval ha jol láttam akkor a kép közepén Parmi feszit:-)) /gyanus volt nekem hogy annyit beszélt Parmi az ujságiro kollégával:-)))
VDTN Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2521
Az ankétről származó hírek alapján mégiscsak megtalálják a módját a stadionépítésre szánt pénz lenyúlására... Felhívnám a tisztelt húsos fazék körül ülő urak figyelmét, hogy a B kategóriát kapott stadionok (pl.ZTE) kb. ugyanazt a fejlesztést akarják kikalkulálni a pénzükből ( székek, egy kis tető valahova), mint mi az A kategóriásból. Talán meg kellene kérdezni a Stadler urat ő mennyiből hozta ki a stadionját. Nem tudom elképzelni, hogy az Alföld közepén felépített vadonatúj stadionja többe került volna 1,5 milliárdnál.
extasee Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2520
Lehet ,hogy kicsit túlfogalmaztam magam...
Szóval nem jeleskedtem a kérdések feltevésében...
:o)
bye
Oborzil Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2519
Miért, melyik voltál te, melyik kérdés feltevője?
Előzmény: extasee (2517)
Oborzil Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2518
Túl sok nem derült ki róluk, a riói tarományi bajnokságban játszanak, vagy legalábbis az egyik, ez az ottani másodosztály, ami állítólag egy klasszissal jobb a magyar nb1-nél, tehát jó játékosokról van szó. Állítólag.
A mai újság szerint csak jövő hétfőn jönnek, de még az sem biztos, mert még nem is egyeztek meg velük teljesen, szóval sok a bizonytalanság.
Mivel a csapat már összeszokott, így még amúgy sem lehet őket csak úgy betennni majd, ahhoz is időre lesz majd szükség.
Az egyik jobboldali ék, a másik irányító, a harmadik meg balodali belső középpályás, szóval még három emberről van szó.
Előzmény: fcf (2516)
extasee Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2517
Hi All!

Elszomoritó...
Az utóbbi évtized legrövidebb és legunalmasabb ankétján vagyunk túl!
Lehet ,hogy csak a hely szelleme tette ,de gyakorlatilag semmi nagyon új nem derült ki...
Pozitivum:Kicserélik teljesen a gyepszönyeget és a klubháznak lesz földalatti szintje is!
6 emeletböl 1 a földalatt!
(Igy esetleg ha metróval érkezünk egyböl a stadionban tudunk kiszállni :o) )
---
A túloldal (a helyünk) marad a régiben!!!
A legrosszabb válik valóra...Végigrakják székekkel és kész ...egyenlöre???...ki tudja...
Befedve csak a nyugdijas rész lesz (kb7-8000)féröhellyel!Vipesek majd röhögnek rajtunk esöben-hóban!
A "Fás" alpolgármester biztositott minket ,hogy ott maradunk ahol voltunk...És egy késöbbi idöpontban tárgyalhatunk arról hogy a szektorban hogyan legyenek elhelyezve a székek!???!
Egy kérdést a "keménymag" is feltett...:
-Hol lesz a raktár az új épületben?
"Bükkösi" úr egy kijelentése derültséget okozott , miszerint az új létesitményben lesz ideiglenes-fogda! :o) Na azt nézzük meg elöször!
Csongi számomra egy új infóval szolgált...
A szálláshelyük Braziliában 100-120 km-re volt néhány mérközés helyszinétöl...
Minden más gyakorlatilag már ismert tény volt...
Mégegy kérdés volt miszerint mi lesz ,ha Milinte lesérül... Erre a kapusedzö biztositott minket ,hogy van még két kapusunk és még persze ott van Ö is!Tréfásak ezek az edzök...nem? :o)
"Tölgyesi" úr még közölte ,hogy mik a csapat gazdasági kilátásai...
Új játékosokat bemutatták...
HGY-nek volt néhány értelmes kérdése ,de a többiek idényeleji formában voltak a kérdések terén...köztük Én is ... :o)
Még egy pozitivuma volt az estének ,megnéztem a TAXI2 cimü filmet ,amit a Volán játékosai is megtekintettek és egy hosszabb tanga vs. karate akciót hangos tapssal jutalmaztak!!! :o)))
Hát nagyjából ennyi történt...
na jó éjt....

fcf Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2516
Kösz a beszámolót,én nagyon bizom Usvat hátvédi képességeiben,és rábeszélő erejében...
A brazilokról mondtak vmit?
Előzmény: Oborzil (2515)
Oborzil Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2515
De volt, csak majdnem mindenki ott volt a topiclakók közül, aztán nem szóltunk itt semmit róla.
Nem volt botrány, mindenki tűrtőztette magát, csak Győző tett fel kissé provokatív kérdést Csatóhoz és Fodorhoz, hogy mintha kiszorulni látszanának a csapatból, mi a véleményük erről.
Ők persze 3 méterre Csongráditól nem mondhatták, amit gondoltak sajna.
Ott volt az összes játékos, Csabika is, végig röhögcsélt csak, oda sem figyelt, miről volt szó.
A stadionkérdésről is szó esett, valószínűleg az a változat valósul meg jövő májusig, aminek a képét betettem a topicba, mert Muszbekéknek nem tetszik a másik verzió.

A kezdőcsapatról is szó esett, hosszas bizonyítványmagyarázat után csak kibökte Csongrádi szcs nevét, de állítólag még lehetséges, hogy Usvat játszik jobbhátvédet, még "gondolkozik" rajta. Gáspár azért nem jön szóba, mert nem volt Brazíliában, persze Brazíliában meg azért nem volt, mert nem vitték ki.
Hirtelen ennyi.

Jah, Milinte Árpi kapott egy Vidi-medált, mint "az interneten megszavazott idény legjobb játékosa".

Előzmény: fcf (2514)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!