Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Tegnap délután a gyerkőcök bámészkodtak az ablakban, sok feketerigó jár hozzánk, egyik leszállt a garázs elé csipegetni. Mire az én kicsi lányom lélekszakadva rohan: -Anya gyere, nézd, elromlott a madár! Mondom neki, hogy csak eszeget. Mire a kicsi fiam: Pedig anya ez bizony elromlott! Azt hittem bepisilek a nevetéstől.
Kicsi lányom összecseréli a k és p betűt... Tegnap este nagy komolyan azt mondja: Apa kupizott! Még szerencse, hogy nem társaságban tette a kijelentést :)
PULENDRÁKUS! Én is diétázok egy kicsit,de a családot nem diétáztatom.A gyerek is nagyon szereti a sütiket meg a párom is. ANDUS! Én is lennék a szomszédod szívesen:-)Akkor most közösen csemegéznénk a sütit? Úgysem tudnám megállni akkor ,hogy ne egyek veletek:-)
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!Jöttem kicsit és olvasgattam is benneteket.
Nagyon sok szép dolgot készítettetek. JOLIMAMA nagyon gusztusos lett a pogácsád.Mi is szoktunk a szomszédba is vinni a sütök valamit. PULENDRÁKUS! Nagyon szépek a sálak amiket csináltál.Gyönyörűek. CSIRIP! nagyon jók a baglyocskák.Nekem is a kisebb aranyosabb.Na és persze gyorsan is megvan:-))) NAGYI! Itt is nagyon szép a terítőd meg a kosárkák is. LIA! A te kosárkáid is szépek nagyon. VMARTINA! nagyon aranyos a kis unokád és a szerelése is csoda szép:-)))))) ANDUS! Nagyon szép lett az ananászos terítőd.Imádom én is az ananászos mintákat. PERZSI! De jók ezek a szobacipők.Ügyes vagy nagyon. MARGITMAMA! Látom most már igazi mestere vagy a hajócskázásnak.Nagyon megy ez neked már.Szép a terítő is. Én most Csak sütit kézimunkáztam.Mindenkit megkínálok aki szereti a lekváros, a diós,és a mákos kiflit. Azért én is horgolgatok is. Majd megmutatom,ha készen leszek vele.
nem hajócskával, hanem tűvel kezdtem el:-)) Most ez a projekt csipkerózsika álmát vigyázza. Kitartás néha kevesebb van, mint türelem. De te is nagyon ügyi vagy. Nézegettem a többit is ám.
öt csómo- ami elölről és hátulról levéve. Aztán kis"pikó- nak hely, aztán megint öt csomó, utána összehúzni. Ezt elkövettem 3-szor, de ami a három kis karikát körbe öleli, na onnan voltam meglőve. Nyáron ZtszemErzsike mellett ülve ment. Ez is május 8-ra marad. De majd "ügyes" leszek és a család ifjabb és kevésbé ifjabb nőtagjainak készül ékszer-szett. Májusi talira induló:
"Nem adom fel, míg egy darabban látsz Nem adom fel, míg életben találsz Nem adom fel, míg nem robbanok szét Míg akad egy kerék Mit tovább vihetnék Mi tovább forog még"