Keresés

Részletes keresés

Oborzil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2642
Játékvezetői hiba (csalás) miatt meccset megóvni nem lehet, ezt felejtsétek el.
Maximum eltiltják majd tolvajszarkát pár meccsről (örökre kéne) , a 3 pontot meg elfelejthetjük.

Hogy Zomborit mennyire meszelik el, arra én is kíváncsi vagyok, eszembe jutott, amikor pár éve (szintén az MTK ellen) Pető kapott 10 meccset, amiért nem tetszett neki, hogy nem adták meg szabályos gólunkat és mellel hozzáért a Juhoshoz.

Tényleg, a hentes Hornyák mennyit kapott?

Előzmény: Chip-TFF (2640)
The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2641
Szerintem is meg kéne! Eredménye semmiképpen nem lesz, "csak" annyi, hogy ország-VILÁG tudni fogja, hogy mi folyik itt! Akkor aztán az MLSZ baszhat az EB-pályázatára. Ezt nekik! Hajrá!
Előzmény: Chip-TFF (2640)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2640
Azon gondolkodtunk par sraccal, hogy Csongiek nem akarjak veletlenul megovni a meccset? Szerintem meg ke'ne...
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2639
The Evil:

Szerintem egyenlőre ez így jó is lehet, és remélem hogy jövőhétem megelőzzük az UTE-t és visszaszerezhetjük a megérdemelt 3. helyet!
Jahh és hazai pályán még mindig a VIDI a legsikeresebb csapat a bajnoksághban!

Előzmény: The Evil (2637)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2638
Szevasztok!

Hát igen! A cikket olvasva, mostmár komoly kétségek merültek fel bennem a magyar foci iránt. Valamikor a nyolcvanas években vagy a kilencvenes évek elején volt egy "Bunda-botrány", aminek elég sok bíró, szakvezető, és játékos megitta a levét ha jól emléxem. Lehet hogy nem ártana még egy nagyvizsgálat a mostani körökben is? De kívánom, hogy nem így legyen, és "csak" arra lehessen fogni a dolgot, hogy vannak xar bírók magyarországon! De könyörgöm.. nem tud egy 10milliós ország 12 épkézláb bírót kiállítani egy bajnokságra? Mert asszem ennyi elég is lenne.
Evil: Nem tudom te hogy vagy vele, de ezen cikk, és a mérkőzéssel kapcsolatos felháborodások láttán a ma esti összefoglalóban komoly helyet kapunk, hogy kielemezzük a dolgokat. És utánna nyilatkozzunk. Mert ha minden úgy van ahogy a nyilatkozatok, tudósítások szólnak, (ismétlam HA) akkor nem hiszem hogy ebből az ügyből nem lehetne nagy patáriát verni. Ué a VIDI- verné a vircsaftot. Bár ahogy nézam a magyar focit, a csapatok vezetősége ott nyal az MLSZ-nek ahol tud. És ha a zalánt több meccsre eltiltják, akkor lassan komolyan gondolkodok rajta, hogy max a neten követem az eseményket. No nem csak a játékos miatt, hanem úgy ale cuzammen elegem van ebből az egész xarból amit itthon NB1-nek vagyis bocsi Borsodi Ligának neveznek (A BL rövidítést direkt nem használom mert félreérthető és ez a foci attól a BL-től legalább 30 évre le van maradva). Az egyedüli dolog ami még tartja bennem a lelket, és ezért járok még most is ki, mert ez a CSAPAT volt az első nagy sportélményem, és annak már hány éve (UEFA-kupa)?!

Na kimérgelődtem magam egy időre, és tényleg lre kéne zárni ezt a mocskos meccset egy jó időre!

Jön az UTE hozzánk, őket már csak dühből is le kell alázni! MUTASSUNK EGY KIS SZAMBÁT NEKIK A FAHÉRVÁRI TAVASZBAN! :)))

SFORZA VIDI LA CAMPIO!!!!!!

Előzmény: The Evil (2636)
The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2637
Ha már másodikok nem vagyunk, legalább csak a 4. helyre csúsztunk vissza... :/
The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2636
Le se szarják majd ezt az MLSZ-ben. Úgy eltiltják Zalánt 5 meccsre, mint a szar.
extasee Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2635
Zombori csak kedveskedni akart

Zombori Zalán, a Videoton futballjának fazonszabásza az MTK elleni rangadón közepes teljesítményt nyújtott, ám ennek ellenére mégis a találkozó főszereplője lett. Rögvest tegyük hozzá: negatív főszereplője.

A mérkőzés 85. minutájában edzője, 1-1-es állásnál úgy döntött lehívja a középpályást, akit láthatóan megviselt a kékek javára jogtalanul megadott tizenegyes - amelyből ugye Illés egyenlített. Ám mielőtt a játékos az oldalvonalhoz ért volna, megsértette a játékvezetőt, aki piros lappal köszönte meg a "jókívánságait". Így Zombori teljesen értelmetlenül nehéz, nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatát.

- Így a találkozó másnapján lecsillapodott már? - kérdeztük Zombori Zalánt.
- Erre mit feleljek? Még mindig felzaklat az eset, ha rá gondolok. Tudja, érzésem szerint nem tettem olyat, amiért Szarka játékvezetőnek ki kellett volna állítania engem. Sőt, én csak kedveskedni akartam...

- Csak nem azt akarja mondani, hogy a bíró azért állította ki, mert Ön a baráti szeretetét mutatta ki az irányába?
- Amikor az edzőm lehívott a pályáról, az oldalvonal közelében állt Szarka, odaléptem hozzá és nyújtottam a kezem, ugyanis kezet akartam vele fogni. Ezt már megbántam... Ő pedig durcás arcot vágott és elfordult. Erre azt mondtam neki: ezt miért csinálja? Majd mentem tovább és magam mellé köptem. Ő pedig kiállított. Teljesen érthetetlen. A csapattársam, Földes Gabi megkérdezte tőle, mire fel adott piros lapot, a spori válasza az volt, hogy a játékos leköpött! Nos, kijelentem: nem köptem le. Eszem ágában sem volt. Nem vagyok hülye, hogy akkor állítassam ki magam, amikor úgyis lecserélnek.

- Valami előzménye csak volt, ami alapot adhatott arra, hogy a játékvezető félreértse a szituációt? Például: nem sértette meg a büntető utáni kavarodásban?
- Nem, csak elmondtam neki a véleményemet.

- Na ez érdekes. És mit mondott?
- Csak annyit, hogy a lelkét rá, ha ez büntető volt. Nézze, azt elismerem, hogy az MTK jobb volt a mezőnyben, de azt állítom, ha nem fújja be ezt a kamu tizenegyest, akkor megnyerjük a meccset. Utána meg jött ez a kiállítás. Unom már, hogy engem amolyan fenegyereknek könyveltek el, és ennek megfelelően viselkednek velem a bírók is. Azt elismerem, hogy néha többet dumálok, mint amennyit kellene, de sportszerű vagyok. Két éve nem is állítottak ki. Most nem hagyom annyiban a dolgot, bebizonyítom az igazamat. A videofelvételen látszania kell, hogy nem köptem le, a mérkőzést - finoman szólva - érdekes felfogásban vezető Szarkát.

The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2634
The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2633
Igen, nyernie kellett az Mtk-nak, sehol sem voltak a meccsen, egyetlen gólhelyzetük sem volt az egész meccsen. Rúgdosták a szögleteket, de semmi veszély, semmi igazi helyzet.
Hogy hol leszünk a végén, azzal kapcsolatban a hétvégi Vidi-UTE után majd többet fogsz tudni. De ha mégsem leszünk sehol, akkor azt jórészt a buzi Szar nevű bírónak köszönhetjük. Elsők lennénk, erre van hat pont hátrányunk. Dögöljön meg.
Előzmény: szul (2632)
szul Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2632
Gyerekek!
Tegnap csunyan leszopattak titeket .
Tegnap volt a zsido unnep a Purim.
Tegnap nyernie kellett az mtk-nak?
En csak megkerdeztem.

Egyebkent tok mindegy ugyse lesztek sehol a vegen...
HAJRA UJPEST!

ui:A zomborira teljesen jellemzo amit csinalt sosem tudott 2 masodperccel elorebb gondolkodni...

The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2631
Holnap érdekes, tanulságos összeállítással frissül a www.vidi.hu ...
The Evil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 2630
Na jó, túloztam, de akkor is ferdítik a valóságot, eléggé.
Előzmény: The Evil (2629)
The Evil Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2629
Undorító ez az NS, gyűlölöm!!! Hazug dögök :(
fcf Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2628
NBI: MTK - Videoton
MTK HUNGÁRIA-VIDEOTON FC 2-1

MTK HUNGÁRIA-VIDEOTON FC 2-1 (0-0)

A mérkőzés osztályzata: 3

MTK Vlaszák 0

- Komlósi 6-2=4
Kuttor 6
Szmiljanics 5
Szamosi 6

- Madar 7
Golovics 6
Jezdimirovics 6
Füzi Á. 7

- Illés 6
Ferenczi 6

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

CSERE

Szmiljanics helyett Bükszegi (5) az 58., Madar helyett Balaskó (-) a 73. percben

Videoton: Milinte 7

- Balassa 6

- Vilotics 6
Kiskapusi 5

- Németh T. 6
Tóth B. 6
Szalai Cs. 7
Usvat 5

- Julinho 7

- Földes 5
Zombori 4-2=2

Vezetőedző: Csongrádi Ferenc

CSERE

Usvat helyett Szalai T. (-) a 73., Földes helyett Csernijenko (-) a 85. percben

Gólszerző: Szalai Cs. (0-1) az 55., Illés (1-1, 11-esből) a 81., Füzi Á. (2-1) a 86. percben

Sárga lap: Zombori (Szmiljanics akasztásáért) a 35., Jezdimirovics (buktatta Földest) a 44., Kiskapusi (Füzi visszahúzásáért) a 45., Tóth B. (Madart akasztotta) a 64., Usvat (Kuttort húzta vissza) a 65. percben

Kiállítva: Komlósi a 72., Zombori a 84. percben

Szögletarány: 8:3 (4:3)

Hungária körút, 2000 néző

Vezette: Szarka Z. (Mező, Tompos)

Így bíráskodott (4): Csak Szarka Zoltán játékvezető jóindulatán múlott, hogy Zombori és Kiskapusi nem hagyta el a játékteret már az első játékrészben. Előbbit a FIFA új, a támadófutballt védő szabálya értelmében hátulról történt szándékos rúgásért piros, az utóbbit, akinek már volt sárgája, Madar sportszerűtlen felrúgásáért második sárga és az ezzel járó piros lap miatt kellett volna leküldeni a pályáról. Az MTK-szurkolók haragját csak tetézte, hogy miközben a sérült Madart az öltözőbe vitték, szó nélkül kiállította egy ütemtelen becsúszásért Komlósit. A játékvezető kezéből ezután teljességgel kicsúszott a mérkőzés, ami a 81. percben egy, az MTK-nak adott ajándék tizenegyesben csúcsosodott ki.

PERCRŐL PERCRE

5. perc: Jezdimirovics indította a jobb szélen az oldalvonal mellett megiramodó Madart, aki a labdával együtt is lefutotta Usvatot, majd az alapvonalhoz érve középre gurított a védők gyűrűjében a kapunak háttal álló Ferenczihez. A csatár egyből visszagurított a támadást mindvégig követő Jezdimirovicshoz, aki a jobbösszekötő helyéről, 18 méterről, állítgatás nélkül lőtt, Milinte a kapu jobb oldalánál a léc alól tornázta szögletre a labdát.

11. perc: Szamosi adott középre a bal oldalról. Illés az ötös vonalánál, középen Balassa mellett felugrott fejelni, és a kapunak háttal állva csúsztatta a labdát a jól helyezkedő Milinte kezébe.

14. perc: A vendégek első próbálkozása az új szerzemény, a brazil Julinho honfitársának, Roberto Carlosnak önbizalmát dicséri, aki 32 méterről, középről küldte kapura egy szabadrúgásból a labdát. Vlaszák vetődve kaparintotta meg a labdát.

28. perc: Gyors fehérvári ellentámadás végén Zombori, Julinho, Németh Tamás volt a labda útja, melynek végén a középpályás legurította a labdát lövésre Szalai Csabának, aki 19 méterről, állítgatás nélkül lőtt. A nagy erejű lövést követően Vlaszák a jobb oldali kapufa segítségével tornázta szögletre a labdát.

39. perc: A balösszekötő helyén Füzi lendületből rávezette a labdát Viloticsra, majd Goloviccsal kényszerítőzött, s a visszakapott labdát 14 méterről, jobbal egyből ellőtte, de fél méterrel eltévesztette Milinte kapujának jobb alsó sarkát.

48. perc: Szamosi szlalomozott végig szép cselekkel a fehérváriak középpályáján, lövőhelyzetbe hozta magát, majd huszonhárom méterről ballal lőtt, de Milinte a helyén volt, és biztos kézzel fogta a kapu bal oldalába tartó labdát.

55. perc: Zombori az MTK térfelének közepéről tolta ki a labdát a bal szélre, Julinho átlépte azt, ezzel becsapta a védőket, és így lett jó az átadás a mögötte érkező Földesnek. A csatár a balösszekötő helyén betört az MTK büntetőterületére, majd középre adott, ahol érkezett Szalai Csaba, és jobb lábbal a kapu jobb oldalába gurított úgy, hogy Vlaszák elvetődve, ujjheggyel még belepiszkált a labdába.

0-1

72. perc: Tíz főre fogyatkozott az MTK: Komlósi csúszott bele hátulról rossz ütemben Földesbe, amiért Szarka Zoltán piros lappal büntette.

81. perc: Balaskó cselezgetett a Videoton veszélyzónájában az alapvonaltól két méterre, de Kiskapusi remek ütemben becsúszva, tiszta szereléssel szögletre mentett előle. Szarka játékvezető érthetetlenül büntetőt ítélt. A hazaiak csapatkapitánya, Illés jobb lábbal az ellenkező irányba vetődő kapust becsapva a bal alsó sarokba lőtte a labdát.

1-1

84. perc: Zombori helyett Csernijenkót cserélte be Csongrádi Ferenc, ám a támadó lefelé jövet végig szidalmazta a játékvezetőt. Szarka felmutatta Zomborinak a piros lapot, mielőtt a fehérvári játékos leért volna a pályáról.

86. perc: Illés cselezgetett az ötös bal oldali sarkánál, kicselezte magát az oldalvonalig, visszagurított, a balösszekötő helyén érkezett Füzi, és tizenöt méterről egyből, bal lábbal a bal felső sarokba bombázta a labdát.

2-1

Julio Cezar Couveias Vieira, alias Julinho bemutatkozott a magyar közönségnek. A 2. percben olyan leheletfinoman emelte át a labdát a rá támadó védő felett, amilyen megoldásra csak a labdarúgás művészei, a brazilok képesek. Nagyjából ennyit jót tudunk elmondani a fehérváriak kezdéséről, ugyanis az első húsz percben jóformán tiszteletüket sem tették a házigazdák térfelén.

Bezzeg a kék-fehérek, ők aztán derekasan rohamozták Milinte Árpád kapuját, s amint lövőtávolságon belülre kerültek, tüzeltek is becsülettel. Ehelyütt különösen két jugoszláv légióst illő dicsérni, Goran Jezdimirovics és Szrdjan Golovics is vette a bátorságot, hogy messziről célba vegye a Videoton kapuját. Mindezt a 18. percben elégelte meg Csongrádi Ferenc, a látogatók szakvezetője, akkor szólt be tanítványainak, hogy ugyan már álljanak oda szorosabban a Hungária körúti középpályások mellé. Az ukáz nyitott fülekre talált, ezt követően jóval kevesebb távoli lövés miatt kellett Milintének idegeskednie.

A vendéglátók ehelyett a széleken próbálkoztak volna, elsősorban a múlt heti debreceni bajnokit a kispadon kezdő, ám most újfent kezdőcsapatba kerülő Madar Csaba szolgálatait vették igénybe. Bosszúságra legfeljebb csak az adott okot, hogy a centerezések után igencsak kevés gólveszélyes szituáció alakult ki.

A Videotonű Hát, az első játékrészben nem derült ki, hogy a találkozó előtt miért is foglalta el a tabella harmadik helyét. Jó, jó, a védelem helytállt, egy sorral előrébb Julinhónak és Németh Tamásnak is voltak szép megoldásai, de a székesfehérvári csatárok miatt Vlaszák Géza kapusnak végképp nem volt oka aggodalomra.

Összefoglalva: hogy az első 45 percet követően továbbra is két nagy nulla állt az eredményjelzőn, hálát adhattak az égnek a fehérvári futballisták.

A szünetben nem cserélt Csongrádi Ferenc, ennek ellenére egy teljesen más felfogásban futballozó Videoton játszott a második félidőben. Ezt bizonyítja, hogy öt perc alatt két ígéretes kontrát is vezettek a fehérváriak - fájdalom, egyik támadás végére sem sikerült feltenniük a koronát. Ellenben a harmadik kísérletük eredménnyel járt! Egy korszerűnek mondható offenzíva végén (Földes Gábor passzát Julinho lépte át, Szalai Csaba pedig Vlaszák Gézát is megtréfálva talált a hálóba) vezetéshez jutott a Vidi. Ki emlékezett ekkor már az első felvonásra...?

Pölöskei Gábor rögvest cserélt, hátvéd (Mico Szmiljanics) helyett csatárt (Bükszegi Zoltán) küldött pályára. Ez idő tájt már-már nyomasztó volt az MTK fölénye, csak hát a befejezéssel rendre gondok adódtak. Aztán jött az újabb fordulat: a 72. percben Szarka játékvezető piros lappal szembesítette a szerinte felettébb szabálytalan Komlósi Ádámot. Ám nehogy azt higgyék, hogy ettől változott volna a játék, a hazaiak rohamoztak lendületlenül, miközben a vendégek kontratámadásokra rendezkedtek be. A kékek ívelgettek jobbról, ívelgettek balról, azonban egyik beadás sem jelentett komoly veszélyt - mégis egyenlített az MTK! JEGYEZZÜK MEG, A ,,GÓLPASSZT" SZARKA ADTA, aki a tizenhatoson belül Kiskapusi Balázs tanítani való becsúszó szerelését ítélte szabálytalannak. A kétezer jelenlévő közül alighanem csak ő látta így, igaz, a síp éppen nála volt...

Aztán nemcsak az állás, hanem a létszám is kiegyenlítődött, hiszen a sporttárssal szájaló fehérvári Zombori Zalán is idő előtt hagyhatta el a gyepet. Két perc múlva bebizonyosodott: a tíz a tíz elleni játékban az MTK a jobb, Füzi Ákos bombagóljával a hazai csapat otthon tartotta a három pontot - az első félidő alapján teljes, a második játékrészben látottak alapján félig-meddig joggal.

FÉNY ÉS ÁRNYÉK

Valahogy úgy kell hajtani, ahogy azt az MTK tette. A kékek az első perctől kezdve az utolsóig nyomtak, nulla-egynél és emberhátrányban sem mondtak le a három pont megszerzéséről. Mindez gyümölcsözött, hiszen Füzi Ákos nem sokkal a hármas sípszó előtt bevágta a győztes gólt. Tegyük hozzá, a fehérváriak akarására sem lehetett panasz, ám valahogy úgy tűnt, ezen az estén a házigazdák jobban akarják a győzelmet, avagy egyszerűen egy góllal jobbak voltak.

Ha Zombori Zalán csendben marad, a Videoton alighanem egy ponttal gazdagodott volna. A 84. percben történt, hogy Csongrádi Ferenc cserére szánta el magát, és a meglehetősen halovány teljesítményt nyújtó játékosát lehívta a pályáról. Igen ám, csakhogy lefelé menet Zombori ,,beszólt" Szarkának, mindezt a bíró egy piros lappal büntette. Aligha meglepő, hogy a többiek kezét büszkén megszorító szakvezető nem köszönte meg az öltözőbe induló futballista játékát...

MESTERMÉRLEG

Annak ellenére, hogy az első félidőben döntetlenre állt a meccs, nem játszottunk rosszul, de nem tudtunk mit kezdeni a fegyelmezetten, zártan védekező Videotonnal. A második félidőben egyetlen kihagyásunkat góllal büntették a vendégek, de képesek voltunk tíz emberrel felállni a padlóról. A sors kegyes volt hozzánk, így vert helyzetből fordítani tudtunk. Szokásomhoz híven magam nem kommentálom a bíró tevékenységét.

Pölöskei Gábor, az MTK vezetőedzője

Elég régóta vagyok a labdarúgásban, de olyat, mint ami ma este történt, még én sem láttam. Az egész mérkőzés alatt rengeteg olyan szituáció volt amellyel nem értettem egyet, kíváncsi vagyok, hogy a játékvezető hogyan számol majd el a lelkiismeretével. Olyan tizenegyest, mint amilyet ellenünk megadott, még az életben nem láttam. A véleményem tehát az, hogy Szarka Zoltán döntően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét.

Csongrádi Ferenc, a Videoton vezetőedzője

Illés Béla, Erős Károly, Ferenczi István, Julinho és Leo nagy gondban volt az átállással. Természetesen nem egy esetleges baráti játékoscsere okozott lelki vívódást, elvégre az NB I-ben két közvetlen rivális, két dobogós csapat mérkőzött a Hungária körúton. Csapatcsere helyett tehát az időzónák átszelése, és az utazás fáradalmai róttak - az előzetes nyilatkozatokban olyan sokat hangoztatott - terhet a labdarúgókra, amit feltehetően az elviselhetetlenségig fokozott az ilyenkor szokásos tavaszi fáradtság.

A probléma többszöri megemlítése arra ösztökélt bennünket, hogy tudományos igénnyel közelítsünk a témakörhöz. Megállapíthattuk: a két csapat tárgyheti helyezés-száma fordítottan arányos a kialvatlan játékosokéval. Az arány döntően a kezdőcsapatban helyet kapók tekintetében sem változott: 1. a szó szoros értelmében (lapos tekintet, le-lecsukódó szemhéjak); 2. számszakilag, ugyanis az MTK-ban kettő (Illés, Ferenczi), a Videotonban egy (Julinho) túlhajszolt játékos kapott helyet.

Mielőtt az okok kimerítő elemzésébe kezdtünk volna (miszerint: vajon a magyar válogatottak jordániai tortúrája, vagy a kedden érkezett brazilok átállási nehézségei jelentenek súlyosabb problémát...), a hazaiak „álomkategóriába" kerültek.

No, nem szunyókálásról volt szó, éppen ellenkezőleg, a figyelem ébren tartásáról. A játékosok kérésére a hangszórókból üvöltő, monoton Prodigy-zenét fanfárok dallama szakította meg, tudniillik az MTK legjobbjait díjazták. Az „nb1.hu" internetes oldal korábbi kezdeményezésére huszonegy hazai sajtóorgánum szavazott a jelen legjobb légiósára és klubelöljárójára: az előbbi kategóriában Goran Jezdimirovics, utóbbiban pedig az ugyancsak hazai Fülöp Ferenc győzött. Ráadásként átadták a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének díját, amelyet a kluboknál dolgozó szakemberek szavazatai alapján Illés Béla kapott, mint a kilencvenes évek legkiválóbb honi futballistája... Tegyük hozzá, a szavazás végeredményét nem befolyásolhatta az ammani meccsen, és e bajnoki mérkőzés első félidejében kihagyott Illés-helyzetek sokasága.

E malőröket már a XXI. századi tettek közé írjuk - továbbá a fáradtság számlájára.

A második játékrész elején szerzett Videoton-gól pedig egyértelműen a fehérváriak éberségét dicséri. Jóllehet addig azt is nehéz volt eldönteni, hogy a vendégek a pályán belül vagy azon kívül aktívabbak. Zomboriék meze ugyanis pontosan olyan színű volt (UV-narancssárga), mint a salakon álló In-Kal-os rendfenntartók mellénye. Mit ne mondjunk, az egyenlítő gól után szükség is lett volna a külső csapattársak bevonására, olyan csetepaté tört ki a két együttes tagjai között.

Az est beálltával érdekes jelenségre lehettünk figyelmesek: minél későbbre járt, annál élénkebbek lettek a résztvevők. Álmatlanságnak, levertségnek nyoma sem volt. Ha valakinek a jövőben ilyetén panaszai lennének, ezennel ajánljuk a receptet: gyenge játékvezetés és némi balhé egy futballmeccsen, ahol a vérnyomás feljebb tornázása végett egy kis futkosás sem árt.

Mindazonáltal Illésék aligha lettek kipihentebbek a kilencven perc végére - vigasztalhatja őket, hogy az ezúttal (viszonylag) jól végzett munka örömével térhettek nyugovóra.

Szarka bezzeg az elmúlt éjjelre elcsente az állom békességét a fehérvári labdarúgóktól. Edzőjük, Csongrádi Ferenc egyébiránt még a meccs után kijelntette: lelkiismereti problémái miatt szerinte a spori is forgolódni fog..."

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2627
Sziasztok!
Mit mondjak? Egyik szemem sír.. és azután a másik is. Elolvastam már a különböző forumokat, és maghallgattam a Csongrádi nyilatkozatát is. Ezeket nem idézem, hiszen bemásoltátok már. Viszont véleményt fűznék a dologhoz.

1.Egyetértek a Csongrádival (kivételesen) abban, hogy ha az első félidőben kaunk 2-t, azt még meg is érdemeltük volna, hiszen ilyen bunkerfocit, és azt is így játszani.... huhh asszem 10 évet örgedtam az első 30 percben. Utánna jobb volt a dolog. Egészen a golig és az azt követő 10-15 perc szinte álomba illett.
2. A bírói hozzáállás. Nem tudom, kell még valamit mondani? Hiszen egy vesztett mecset adott vissza az MTK-nak az a.... na inkább nem is minősítem. Hagyjuk.

A srácok jók voltak, és nagyon jól játszottak, küzdöttek, megküzdöttek azért az elvett 3 pontért. Ide azért hozzátenném, hogy egy játékosnak, illene türtőztetnie magát annyira, hogy egy ilyen értelmetlen marhaságért a csapata ne fogyatkozzon meg 1 fővel.

Na mind1, ezt el kell felejteni, bár tudom nehéz lesz, és a jövő hétre kell koncentrálni. Ha jól játszunk és a msik 2 brazil is ilyen akkor nyernünk kell. Mert Fahérvár a VIDIÉÉÉÉÉ!

HAJRÁÁÁ VIDI!

UI.: Jahh Parmi, ha van egy kis időd akkor dumáljunk már meg egy találkozót valahol Fehérváron, mert Fletch és én megyünk le a Lilameccsre, jahh meg a Gombi is, ő fehérvári, talán többen ismeritek is.

A végére még egy kérdés. Volt box a szektor szélén vagy sem? Mert a rohangálásban nem láttam semmit.

fcf Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2626
Szerintem is qrva jó a Julinho,biztos hogy többre lesz képes egy olyan meccsen,ahol nem 5-6 védővel,és 1 csatárral állunk fel,no meg az MTK egy szarkával...
Előzmény: Parmi (2623)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2625
Ja! Es frissult a www.redbluedevils.com is!

Parmi!

Szerintem mar most az egyik kedvenc! ;) Nagyon jo fejnek tunik a srac.

Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2624
Ivan!

A www.videotonfcf.hu -n kicsit tulzasba vitted: Nem 4000 hanem mindossze az MTK-ra jellemzo 2000 ember volt. (Aminek a negyede Fehervarrol erkezett)

Parmi!

Bennem mar az is felvetodott, hogy mi a fasznak jarok en ki meccsre hiszen igy lofaszt se er az egesz! (de tudodm, hogy nem birnam ki)

Parmi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2623
Ja, Sporttársnak pedig igaza lehet: ez a Julinho ha így folytatja tényleg az RBD kedvence lesz...)))
Parmi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2622
A büdös életben nem rúgott volna gólt nekünk az MTK ma, ha nem kapja meg azt az "ál" tizenegyest!

Vajon mi a szent szarért fújnak ellenünk szinte minden meccsen a rájátszásban???? Ott van a múlt heti kamu tizenegyes, amihez hasonló vicceset azt hittem, nem kapunk már. Tévedtem. De gondolom emlékeztek még a győri meccsre, amikor 1-0-ás vezetésünknél Zalán szabályos gólját nem adták meg.

Miért????? És ez a tehetetlenség érzete dühítő! Komolyan mondom, annyira elment most a kedvem mindentől. Meg tanulnom kéne az államvizsgára, de nem megy.... Rohadt Szarka! De legalább tiltanák el egy fél évre! (igaz attól még nem kapjuk meg a pontjainkat)

The Evil Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2621
Láttam már 1-2 fura dolgot Vidi-meccsen, de ilyet még nem b*sztam. A gólunk után (az egyértelmű kiállításon kívül) a szarka mindent ellenünk fújt. Elcsalta a meccset, nyilvánvalóan. A 11-es nevetséges volt. A Zalán kiállítása úgyszintén (a Zalán kezet nyújtott neki lefelé menet, a bíró ezt nem fogadta el, erre a Zalán mondhatott valamit, amiért az a buzi kiállította). Az MTK-nak helyzete sem volt. 1 rohadt helyzete sem. A Julinho nagyon penge.
Dögöljön meg a szarka, és az összes olyan mtk-játékos, aki büszke egy ilyen "győzelemre".
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2620
Szasztok!

Isz-akossal most erkeztunk haza a meccsrol... Hat kurvara el vagyunk keseredve. Nem a vesztett 3 pont miatt, hanem leginkabb amiatt, hogy valaki becsulettel kuzd majd jol leszopatjak egy spori segitsegevel... "Ezzel tonkreteve tobb ezer ember szorakozasat." BY PetDrag.

Brazil csavo nagyon lelkes es jol nyomja. Alig varom mar, hogy a masik kettovel egyutt lassam!
Osszessegeben nem erdemeltunk vereseget. Nem tudom mennyit fizettek a zsidok a Szarkanak de az mindenki szamara nyilvanvalo volt, hogy ismet egy olyan meccset buktunk el ami mar a zsebunken volt.
Legjobban a jatekosokat sajnalom -nem hinnem, hogy konnyu dolog lesz feldolgozni egy ilyet- es azt a mintegy 500 szurkolot akikkel kint szoritottunk a csapatunkert.

belady Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2619
Ez a legszomorúbb az egész fociban:
Hiába hajt egy csapat 80 percen keresztül, egy hülye miatt elcsúszik a meccs.
Úgy látom más csapatoknak is sok gondja van a bíróval.
Matu Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2618
NB1.hu:
79. p.: Balaskó vitte le a labdát az alapvonalig, ott Kiskapusi szabályosan becsúszva szerelte, Szarka pedig óriási meglepetésre büntetőt ítélt. Még a legvehemensebb MTK-szurkolók is a hasukat fogták a nevetéstől, ez nem zavarta Illést abban, hogy értékesítse a büntetőt, és a jobbra mozduló Milinte mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt. 1-1.
80. p.: A gól után kisebb csetepaté tört ki Milinte kapujánál, szerencsére nem fajult el túlságosan a dolog.
84. p.: Megint Szarka lépett elő főszereplővé: miután Csongrádi Ferenc jelezte, hogy lecserélné Zomborit, mire a bíró kiállította… Zomborit!

Így aztán van értelme dolgozni, hajtani, küzdeni. Ha már a csapatnak nem megy a góllövés akkor jön a "feketeruhás barom" és elintézi a meccset. Óvni persze nem lehet. Büdös p....ba. Nem baj, majd elkapjuk az Újpestet.
Akkor is Hajrá Vidi!!!

extasee Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2617
Zomborit meg kiállitoták a biró megsértéséért!
Hogy állunk fel a jövö héten az UTE ellen?
Tényleg! Mit mondtak a Brazilról?
extasee Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2616
Gyorsabb voltál!
De egyre jár az agyunk!!!
:o)
A qrwa szarka meg ellopott tölünk 3 pontot...
:o(
extasee Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2615
A 80. percben büntetőből egyenlített az MTK.
Igaz, tudósítónk szerint jogtalan tizenegyesből. Balaskó vezette be a labdát a 1tizenhatoson belülre, a becsúszó Balassa pedig a labdát rúgta el. Ezért kissé érthetetlennek tűnt, hogy Szarka határozott mozdulattal 11-est ítélt. Ebből Illés higgadtan helyezett a kapuba. A válogatott irányító gólját követően elindult a labdával a kezdőkör irányába, csakhogy a Videoton labdarúgói útját állták. Ám két perces dulakodás miatti szünet után újra útjára indulhatott a játékszer, hogy néhány perccel később újra a vendégek kapujában pihenjen meg.
Illés nagyszerű beadását ugyanis Füzi Ákos mintegy 14 méterről bombázta a bal felső sarokba.

B_:?L_:a meg!
Tuti nem volt 11-es !!!majd kiderül !!!de akkor meg már eltehetjük a kalapunk mellé....

Matu Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2614
Sportfórum:
"A 80. percben büntetőből egyenlített az MTK.
Igaz, tudósítónk szerint jogtalan tizenegyesből. Balaskó vezette be a labdát a tizenhatoson belülre, a becsúszó Balassa pedig alabdát rúgta el. Ezért kissé érthetetlennek tűnt, hogy Szarka
határozott mozdulattal 11-est ítélt. Ebből Illés higgadtan helyezett a kapuba. A válogatott irányító gólját követően elindult a labdával a kezdőkör irányába, csakhogy a Videoton labdarúgói
útját állták. Ám két perces dulakodás miatti szünet után újra útjára indulhatott a játékszer, hogy néhány perccel később újra a vendégek kapujában pihenjen meg. Illés nagyszerű beadását ugyanis Füzi Ákos mintegy 14 méterről bombázta a bal felső sarokba."

Köszönjük bíró spori. Menj a k*rva anyádba!!!

belady Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2613
EZ MOST VICC????
NE MÁR!!
A FENÉBE.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!