1995-ös Peugeot boxer 2.0i benzines autóhoz keresek hozzáértő szerelőt lehetőleg Pest megyében, aki a magas alapjárati problémát orvosolná. Telefon számom: 0620-2199-262 Előre is köszönöm.
2005-ös évjáratú dupla fülkés Fiat Ducato-hoz keresek hátsó üléssort.
Elsősorban olyat, ami a képen is van, de mindent meghallgatok. Ha jó áron lenne valakinek, akkor akár komplett ülésszett, vagy vezető oldali is érdekelhet.
Amugy az igaz hogy a FIAT Mo nagy zsivány , most kellett vennem tölük adattáblát. Bekérték az adatokat , és Milánoba legyártatták nekem 35 000 Forintért. Az enyém müanyagszegecses volt és lerázodott , mivel szétfagytak a müanyagszegecsek , és müszaki felkészitésnél közölték hogy anélkül már nemmegy a vizsga....És meg kellett vennem mert csak a FIAT Mo nál lehet venni hivatalosan , amugy az alulemez ára kb 10 forint. Csak nem beütve van minden hanem kidomborodnak a betük... Olyat nem tudtam csinálni sajna...Itt egy ismerösömé , láttszik a fekete és fehér müanyagszegecs. Miért nem lehetett popszegecccsel felrakni....
Kraftlos és BMW . Én nemtudom milyen szürőről beszéltek ti de nekem ez a fütött szürő van benn 2001 es ducato 2.8 jtd ben. Egyszerü a csere , nem betét meg ilyenek , nem zörög benne semmi , egyszerü üzemanyagszürö. Alul vizleeresztövel , és felteker-leteker , ennyi . Se lötyögés se szivárgás soksok éve..
Be kell kenni motorolajjal a gumigyűrűt,és csak kézzel kell meghúzni az anyát,de nem ez a baja,hanem az hogy lötyög benne a szűrőbetét,nincs alátámasztva a házban.
Igen,ezt én fedeztem fel,és közöltem a FIAT MO hazug vezérkarával.A kisebb házas szűrők amik a személykocsikban vannak (pl:Suzuki),azok jók.Használok másodlagos szűrőt is a das Auto-ban. A 3.0-ás Ducato-Jumper-Boxer már a múlté,a gyártásukat befejezték.
Szia. Értem. Nekem 2001 es a járgány , de 4 éve nincs gond a szüröcserével. Azért imádom , mert fütött a szürö , lángizzito gyertya van a levegötorokba , plusz az izzítógyertyák.. minusz 19 be is most pár napja röviden izzit és azonnal ketyeg szépen. Szerintem aez a 2.8 JTD nagyon jol sikerült konstrukció.Mega 130 lóval elballag szépen.