Keresés

Részletes keresés

szul Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2830
Mindenki neveben nem tudok beszelni de velem es kis csapatommal (mai nap 4-en kelunk utra) nem lesz gond persze ha uriemberkent varnak minket.Azt viszont ne vard el tolunk hogyha valami nem tetszik jokepet vagjunk hozza...
A harom pont pedig este kilenc korul elindul a Megyeri utra.
Hajra lilak!
szul Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2829
Nem hiszuk.
Előzmény: isz-akos (2828)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2828
Tudod mit?
Balhéban nem is akarunk titeket utolérni...Azt hiszitek fasza gyerekek vagytok azzal hogy balhéztok székeket dobáltok meg minden...közben több 100 ezer forintos buntetést harcoltok ki a klubbotoknak...hátt ennyit a ti hires balhézásaitokrol...
Ti a pályán kivül legyetek királyok mi meg majd addig elintézzük bent a pályán...
Visszaszámlálás a fehérvári szambáig ....ORA INNDDULLL!
HAJRÁ FEHÉRVÁR!!!
The Evil Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2827
Hát akkor jó meccset, jó szurkolást! :)
Előzmény: szul (2826)
szul Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2826
Nem tudom fiuk mivel valtottam ki az utalatot de kulonosebben nem zavar ha ilyen hulye erzessel terhelitek magatokat bar sok oromotok nem lesz benne. Azt hiszem az oszintesegemet vettetek bantasnak(nem vagytok ellenfelleink a szurkolasban es balheban sem) pedig nem annak szantam egyszeruen ez a velemeny rolatok Ujpesten.Ez mostsem kotekedes ez egy teny.
Azt hiszem beszelgetni csak oszinten lehet...Es ezt a szajhos dumat felejtsetek el legyszi...
A mai estevel kapcsolatban jo meccset kivanok mindenkinek es Hajra Lilak!
Irany Fehervar!
bzgzszr Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2825
szcs kihagyhatatlan! Istenem, de jó edzőnk van! Hogy a fenébe tudjuk megtartani, ennyi nagy csapat folyamatos és dollármilliókat jelentő megkeresései mellett ezt a fantasztikus kvalitású játékost?!?!
Előzmény: Architectural Student (2824)
Architectural Student Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2824
Az ujpezsdben egy dolog van csak, amitől félnünk lehet: Dvéri.
The Evil Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2823
Parmi!

AttiVidi jelenleg Ausztriában "bassza a rezet", így hosszú idő után először várhatóan időben odaérek a meccsre! Viszont jó hogy szólsz, szerintem inkább szemből fogom nézni, hogy hogy néz ki a koreográfia :)

Tócsa Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2822
HOLNAP ÁLLJATOK NEMES BOSSZÚT ÉRTÜNK!

HAJRÁ LOKI & VIDI!

Parmi Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2821
Most akkor itt is megkérdezem, hátha többet tud valaki, mint az IRC-sek...))) A Kiskapusi mikor játszott eddig az Újpest ellen, hogy már harmadszor lép pályára volt csapata ellen??? Tudtommal az alapszakasz után vettük; előtte meg csak az Újpestben volt. Vagy rosszul emlékszem valamire?

De utálom, mikor B-közepeznek....

fcf Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2820
"VIDEOTON-ÚJPEST
Leo is bemutatkozik a Fehérvárban

Videoton FC-Újpest FC

Székesfehérvár, 18.45. Jegyárak: 300-1200 Ft.

VIDEOTON FCF: 1 Milinte - 22 Kiskapusi, 13 Balassa, 16 Vilotics - 18 Usvat, 3 Szalai Cs., 10 Julinho, 26 Tóth B., 20 Németh - 8 Földes (9 Csernijenko), 19 Leo (11 Rob)

Vezetőedző: Csongrádi Ferenc

Sérült: Lévai (csípőízület-gyulladás), Sipeki (térdműtét után lábadozik), Hompoth (bokasérülés), Csehi (Achilles-ín-műtét után lábadozik), Kovács (bokaszalag-szakadás)

Eltiltva: Zombori Z. (piros lap)

ÚJPEST: 12 Bíró I. -2 Medgyesi, 6 Urbán, 9 Tamási -16 Kőhalmi, 27 Korolovszky, 25 Dvéri, 24 Szélesi, 14 Lőw -5 Herczeg, 11 Orescsuk (31 Terjék)

Sérült: -

Eltiltott: -

Vezetőedző: Kisteleki István

Vezeti: Dubraviczky (Koch, Erős; tartalék-játékvezető: Solymosi)

Tudósítóinktól

Az MTK elleni vereség a három pont elvesztése mellett azzal is együtt járt, hogy a Videotonnál tovább csökkent a bevethető labdarúgók száma. Pedig a fehérváriaknak lenne miért törleszteniük az Újpestnek, hiszen az alapszakaszban 4-1-es vereséget szenvedtek Fehérvárott a liláktól; igaz, a fővárosban viszont pontot szereztek.

- Láttam az Újpestnek mind a két mérkőzését, a Vasas elleni találkozó irreális talajon zajlott, nem lehetett komoly következtetést levonni az ott történtekből, egy hete viszont meggyőző játékkal gyűjtötte be a három pontot a Debrecen ellen - mondotta Csongrádi Ferenc, a Vidoeton szakvezetője. - Az Újpest csatárai gyorsak, veszélyesek, nagyon kellemetlen ellenfelek, felelőtlenség lenne tehát kinyílnunk, mert rögtön lekontráznának bennünket. A középpályán az egykori Videoton-játékos, Dvéri Zsolt szervezi a támadásokat, ezt már az ellenfél térfelénél meg kell próbálnunk megakadályozni. Azt kell játszanunk, amit Újpesten, ahol pontot szereztünk, s ha az eddigieknél eredményesebb lesz csatárjátékunk, megszerezhetjük a három pontot. Küzdelmes, nehéz mérkőzést várok, ezért nagy szükségünk lesz a közönség biztatására. Sajnos Zombori Zalán fegyelmezetlensége miatt tovább csökkent bevethető játékosaim száma, és Földes Gábor játéka is bizonytalan, mert combsérülést szenvedett, így elképzelhető, hogy mindkét brazil játékos szóhoz jut.

Az egykori újpesti labdarúgó, Kiskapusi Balázs rövid időn belül már harmadszor játszik volt csapata ellen, de eddig csupán egy pontot sikerült a közreműködésével elcsípnie a Videotonnak a liláktól.

- Győzelmet várok, szükségünk van a három pontra a célunk eléréséhez - fejtegette a hátvéd. - Ezúttal volt játékostársaim ellen küzdök majd, de a barátságot a meccs ideje alatt félre kell tennünk. Az újpesti éveket lezártam, most a fehérvári együttest szolgálom. Három kitűnő csatára van az Újpestnek, Herczeg Miklós, Terjék Lajos és Roman Orescsuk, nem lesz könnyű feladat semlegesíteni őket, de bízom a sikerben.

Nem változtat a Debrecen ellen sikerrel járt kezdőcsapatán Kisteleki István, az Újpest edzője, pedig a DVSC ellen győztes együttesből sárga lapok miatt hiányzott a korábban biztos kezdőként számításba vett Frantisek Kunzo és Pető Zoltán, valamint az 1997 ősze óta folyamatosan védő Bíró Szabolcs. A kapuban Bíró Imre, míg a mezőnyben Szélesi Zoltán és Tamási Zoltán kapott helyet, s nem lesz ez másként Székesfehérvárott sem.

- Mindenki egészséges, de most a legutóbbi fordulóban sikeres tizenegynek szavazok bizalmat -mondta Kisteleki. -A kispadunk sem rossz most, hiszen Kunzo és Pető mellett, ott lesz Tokody Tibor, Pest Krisztián és Orescsuk vagy Terjék is. Mindössze az egyik csatárunk személye kérdéses. Az orosz támadó még nincs tökéletes állapotban, Terjék viszont jól kezdett, gólt szerzett nálunk is és a korosztályos válogatottban is. Megnéztem a Videoton néhány mérkőzését felvételről, és tudom, nem véletlenül állnak az élmezőnyben, hiszen taktikusan jól játszanak, de ennek ellenére győzelemre számítok.

A Debrecen elleni mérkőzést megelőzően még a Siófok színeiben lépett pályára utoljára az élvonalban Bíró Imre, aki 34 évesen kapott újabb lehetőséget.

- Mindig arról álmodtam, hogy egy hazai nagy csapatban védek, nos, ez most sikerül -nyilatkozta a kapus. -Hosszú kihagyás után bizonyítani akarom, hogy alkalmas vagyok erre a szerepre, s ha rajtam múlik, akkor innen megyek nyugdíjba. Egy célom még van, szeretném utolérni Szlezák Zoltánt, az újpesti csapatkapitányt, aki száztizeneggyel több élvonalbeli mérkőzést játszott, mint én...

A pálya széléről...

Utazás. Nem indul különbusz az újpesti szurkolók számára, így vonattal utazhatnak Székesfehérvárra. A Déli pályaudvarról 17.15 órakor indul szerelvény. A mérkőzés után 20.53 és 21.32 órakor indul a fővárosba vonat.

Útlezárás. A találkozó előtt két órával a stadionhoz vezető Csíkvári utat lezárják a gépkocsiforgalom elől. Az újpesti szurkolók a megszokott útvonalon, a temető mellett juthatnak el a számukra kijelölt szektorba. A fehérvári B-közép tagjai és a játékoskijáróval szembeni szektorba jegyet váltók a Csíkvári út felőli kapukon mehetnek be a stadionba, és a klubház mögött, a villanyújság felől közelíthetik meg helyüket.

Büntetés. Zombori Zalánt fegyelmezetlensége miatt kiállították az MTK elleni mérkőzés hajrájában. Noha a videofelvétel a fehérváriak szerint nem bizonyítja azt, amit Szarka Zoltán játékvezető leírt a jegyzőkönyvben, a csapat vezetése úgy döntött, megvárja a jövő keddi fegyelmi tárgyalást, és ennek függvényében dönt Zombori büntetéséről.

HISTÓRIA

Első mérkőzését 1968-ban játszotta a két csapat, s bizony az első találkozón eléggé udvariatlanok voltak a vendégek, hiszen 6-2-re legyőzték az újonc Videotont. A fehérváriaknak először az 1970-71-es idényben sikerült nyerniük, majd ezt követően lassan fölénybe kerültek: ma már közel kétszer annyi győzelmük van, mint a liláknak, annak ellenére is, hogy győzni legutóbb 1995 tavaszán tudtak az Újpest ellen. Az azóta lejátszott négy mérkőzésükből három döntetlennel zárult, kettőt pedig az Újpest nyert, köztük a legutóbbit tavaly ősszel, az alapszakaszban.

Összesen Fehérváron
Mérkőzés 64 32
Videoton győzelem 20 14
Döntetlen 17 10
Újpesti győzelem 27 8
Videoton-gólok 82 51
Újpesti gólok 112 50

Az utolsó öt Videoton-Újpest mérkőzés eredménye: 2000-2001 1-4
1998-1999 0-0
1997-1998 1-1
1996-1997 1-3
1995-1996 2-2
"

Parmi Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2819
Először is elnézést mindenkitől, akinek ígértem valamit (pl.:e-mail), de nem teljesítettem, az a fránya államvizsga egyre közelebb... Két tétel közötti pihenés és regenerálódás képpen néha átolvasom a topicot, most "alkotok" néhány sort is.

Örömmel tapasztaltam viszont, hogy néhány napos (hetes) távollétemben szinte soha nem látott forgalmat bonyolított le a kis fórumunk! Ha ez kell, én távol maradok később is...)))

Teljes mértékben azonosulni tudok Evil Sunz mondatával, amit szerintem anno talán már említettem én is: "Ezért mondom, hogy én szerencsésnek érzem magam, hogy bormális körökbe keveredtem akkor mikor ez a csapat lett a kedvencem, sőt, inkább az életem." Mint Pest környéki lakos elég sok csapatot választhattam volna kedvencem 7-8 évesen; milyen szerencse, hogy a VIDI lett az! Életem eddigi legjobb döntése volt...!!!

Chip!
Állítólag a Győr-Vidin mutatták az RBD-t, a szünetbeli koreot; igaz én még nem láttam azt az összefoglalót. Jut eszembe! Holnap mindenképpen időben érjetek be a szektorba ha lehet (AttiVidi, figyelsz...?), egyrészt mert ugye nem jó a pénztár mellől nézni az első néhány percet, másrétszt meg a koreográfiában részt venni sem utolsó szempont! (A kiírás meg nagyon tetszik!)

Előzmény: Evil Sunz (2799)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2818
Chip: Olvass bele az RBD vendégkönyvébe hagytam neked üzit...

Jahh és mindenkinek jó hétvégét, én már nem jövök. Aki a meccsen ott lesz azzal meg ujra őshaszálszaporítunk úgyis :)))

!!!!!!FORZA VIDI!!!!!!

Attilio Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2817
pszichológiai eset vagy.....azt hiszem hosszabb reakciót nem is érdemelsz

Hajrá Loki Videoton

Előzmény: Strong (2752)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2816
Chip:
Több dologra is reagálnék. Mert visszaolvasva nem volt egyértelmű a hozzászólásom, és ezért javítanom kell magamat!
Előszöris, nem a tényleg balhés srácokra gondoltam, akik oda mernek álni akkor is ha nincs köztünk kerítés, hanem az olyan tuskókra akik a pl a Hungárián is csak a biztonságiak, meg a kerités mögül mutaogattak, és bár nem láttam, de mikor a kb 600 fehárváriból 200 megindult arra, szerintem a fülüket farkukat összehúzva menekültek el onnan.
Az RBD-t pedig nem akarom hasonlítani semmihez és senkihez. Nekem ti egy külön kategória vagytok. Így is, hogy szinte mindenkit csak láttam, és senkit nem ismerek közületek. :)
És ha már itt járunk, akkor ez tényleg érdekes lehet, de nekem van egyébként is egy olyan érzésem, hogy Mo.-n a szerbvezett szurkolói csoportak szánt szándékkal akarják lejáratni, és a jó példákat esetleg meg sem mutatják. Lehet, hogy csak én látom ennyire sötéten a dolgot?
Előzmény: Chip-TFF (2813)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2815
5 éve nyertünk utoljára az UTE ellen??
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2814
Kistelekire reagalva:

Igy kellene szerintem minden normalis edzonek gondolkodnia... Ez nem lotto, hogy nekunk jo a 3-as talalat is! Itt csak a gyozelem fogadhato el! (Ha valami eredmenyt is akarunk es nem a kieses ellen kuzdeni.)

Előzmény: Evil Sunz (2812)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2813
Evil Sunz!

Asszem ki kell hogy igazitsalak 1 picit.
"Kiváncsi lennék, hogy ezt a nyilt utcán is meg mernék-e csinálni, minden biztosítás nélkül. Bár a választ ugyis tudom: NEM!"
Rosszul tudod. En ezeket a 'suhancokat' lattam nekimenni Pecsen a botokkal pecsi huliganoknak (nem szurkoloknak! Ok hatulrol szemleltek az esetet es sorosuveggel dobaloztak.) Szal ne becsuld oket ennyire ala.

masik:
Ezt a csoportot semmifelekepp ne hasonlitgasd ossze a Blue Front nevu divatbagazzsal! Azok ugyanis idegenbe egyaltalan nem es hazai palyan is csak ritkan fordulnak elo! (ld.: MTK-VIDI 2:3... kb 5-en ha voltak es csak ultek a drapijuk mogott!)

Amugy nemtudom feltunt-e, de az m1-en SOHA nem mutatjak az RBD-t! Mikor idehaza Ujpest ellen full szektoros drapi volt a gyasz alatt (6 percen keresztul) 1 masodpercre se vagtak be rola kepet!!!! Ellenben mutattak a tribunt es a lilakat! A legutobbi MTK meccsunkon is csak a BF-ot mutattak ahogy a csunya zaszloikat lengetik, minket 1 masodpercre sem! Nem furcsa ez 1 picit?

Előzmény: Evil Sunz (2799)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2812
ex

Nagyon köszi, bár a hír korán sem örömteli. Itt van egy kis izalítő a hétvégi meccsre. Asszem még senki sem írta le ide. :))

Hírforrás: - NB1.hu

Budapest, március 15., 17.30

Az Újpest a Debrecen elleni magabiztos hazai győzelem után ezúttal Székesfehérvárra látogat. Kisteleki István vezetőedzőt a hétvégi találkozóval kapcsolatban faggattuk.

- A Debrecen ellen kisebb sérülést szenvedő Urbán Flórián játszik a Videoton ellen?

- Igen, játszik. Urbán az edzéseken jól mozgott, rendbejött a sérülése, így nincs akadálya a játékának.

- A szurkolók a legutóbbi meccsen elégedetten nyugtázták Tamási játékát. Ő az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott Öntől. Szombaton újra csapatba kerülhet?

- Még nem szeretnék csapatot hirdetni, ám ettől függetlenül azt mondhatom, hogy ha a teljesítménye ezt indokolja, akkor mindig ott lesz a kezdőcsapatban. A kérdésre válaszolva: minden esélye megvan rá, hogy a Videoton ellen játsszon.

- Készülnek-e külön taktikai elemekkel a Videoton ellen, illetve általában az idegenbeli mérkőzésekre?

- Nem. Mi egyértelműen a saját játékunkat kívánjuk játszani minden meccsen, attól függetlenül, hogy éppen hazai vagy idegenbeli összecsapásról van-e szó. Alkalmazkodjon az ellenfél a mi játékunkhoz, ne pedig mi tegyük meg nekik ezt a "szívességet"!

-Kapusposzton legutóbb váltott az Újpest. Bíró Imre továbbra is élvezi a bizalmát?

- Bíró Imre rutinos és jó kapus. Kvalitásaival akkor is tisztában voltam, amikor Szabolcs védett. A Debrecen ellen jól ellátta a feladatát, így nem látok okot rá, hogy ismét változtassak. Bíró Imre száz százalékig élvezi a bizalmamat - ő fog a kapunkban állni szombaton is.

- Milyen eredménnyel lenne elégedett a hétvégi mérkőzésen?

- Nemcsak a Videoton ellen, de minden más hazai és idegenbeli meccsünkön csak a győzelemmel, a három ponttal vagyok elégedett. Mi mindig és mindenhol győzelemre játszunk, ezért az ennél rosszabb eredmény - különösen, a három pontos rendszerben - nem adhat okot az örömre.

Namost ez egy kicsit hogyismondjam, inkább nem is mondok semmit....:)))

!!!!FORZA VIDI!!!!

extasee Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2811
az elsö mondat vége valahogy eltünt ,de asszem igy is érthetö!
:o)
bye
extasee Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2810
Hi!

A jelenlegi terv 95% Hogy a jelenlei klubház és részeinek bontása majd épitése egy 5 emelet magas 1 emelet mély epületnek!A-K szektorok helyén fedett rész és ülöhelyek kialakitása!A körivet pedig tetö nélkül beszékeznék...
Ez már ugytünik végleges...
Jah! és mindezeket a kormányváltásig kellene!Ezért nem valószinü hogy ezek elkészültével még bármi épülne pluszban! Tehát az 5 éves ervnek is löttek!
Vagy csak én vagyok pesszimista?(Ismerve a hazai helyzetet!
De egy lentebbi hozzászólásban (ankét körüli) úgy emléxem ennél részletesebben tárgyaltuk!
bye

Architectural Student Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2809
amíg nem lesz ebben az országban megint egy olyan csapat, amelyik valamilyen nemzetközi kupasorozat végén döntőt játszik, addig minden más klub szurkolója kinyalhatja
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2808
Na és lenne egy kérdésem is:

Mi a véglegesített stadionépítési terv? A foltozás vagy az 5 éven át építendő új. Most végre vettem a fáradtságot, hogy végigolvassam, és itt csak bizonytalan utalások voltak.

E.S.

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2807
Mash

Remélem próféta vagy..:))) AZ eredmény egyébként a számok tükrében reális is lenne, de a Hungária óta én már azt sem hiszem el amit látok.,.:)))

HAJRÁ VIDI!

fcf Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2806
Mi kié?
Előzmény: big l (2804)
mash Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2805
Ha kellett volna, akkor lenyúlom!
Előzmény: Leslee (2802)
big l Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2804
kié ?
fcf Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2803
Legyen az övé,kit érdekel.
Előzmény: Leslee (2802)
Leslee Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2802
mash!
Hagyd meg nekünk a 2800-at.
tudom hogy arra fáj a fogad!
mash Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2801
Tölünk már kiutáltuk! :)))
Inne is fog tünni, ha nyertek!
Videoton - Újpest 2-1
Előzmény: Leslee (2800)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!