Sok szivacs fajtát kipróbáltam eddig, de mindegyik alulmaradt az új (gyári üres)vatelinos patronnal szemben ízben, 1 kivételével. Megjegyzem hogy kínai, relatív híg liquidet használok. A győztes szivacs a TM45-ős. A TM 30-as is kiállta az asztal próbát, de egy intenzíveb slukknál elárasztotta a kazánt. Viszont a TM45-ős ízben felülmúlta a vatelinest is, nem érzékeny a slukkok hosszára, erősségére vagy gyakoriságára, mindig ugyanazt a kellemes ízt produkálja. Nekem ez jött be.
Hozzászólásod felér egy kizárással! Te külföldön vásárolsz? A többit le sem merem írni ! nekünk a 27.-én rendelt janty 9.-én megérkezett, megelégedésünkre. A liquideket 7.-én rendeltük ,még nem ért ide, 10 én a 15 % hétvégi akciót kihasználva még rárendeltünk, ott van ilyen is ! itt egy szabad fórum
Érdemes beleolvasni ! Google fordítja szépen, innen nem tudnak kitiltani akárhogy sír valaki.
Na megjött a strictly juice 5x30ml 24mg from California ingyenposta kb 4 nap, glicerin holnap jön fél lityi 2 nap alatt, de az a janty lassan ér, de már úton..jún 27-én rendeltem.. Nem kén hűtő ezeknek a löttyöknek?
Ma nézegettem ezeket a kis ebagókat, hogy milyen árban vannak, hogyan megy ez az egész dolog. Magyar oldalon 6ezer hufért láttam, de egy ...extrem oldalon láttam, usbről tölthető kis dobozost ami 2párszáz forintból kijönne. Érdemes volna beruházni egy ilyenbe? Illetve milyenbe volna érdemes?