Hamisítják rendesen, így a fene tudja én nem kockáztatnék a DTP-t is megkapod ennyiért kis kedvességgel a szakametaltól.
Ha még gyári a motor csak ettől javulni nem fog de romlani igen, alap hogy hozzá kellene szoftverezni , de nagyobb csiga nélkül mit sem ér, hiába tudsz sokkal több üzemanyagot betolni ha nem tudod elégetni.
Melyik turbód van t15? Ha nem akarsz kapásból mindent cserélni szerezz 110lovas csúcsokat, és csipsz és felette vagy a 110lónak picit.
Sxiasztok. Beraktak nekem egy 12 es elemet meg egy 2.5 os tdi hullamtárcsát az adagolomba..peugeot 205 1.8 td..jelenség a következö..
https://www.youtube.com/watch?v=sT9itfWpKig&feature=youtube_gdata_player
Alig forog és ezt csinálja..gondolom elötöltéssel van valami gebasz..szerintetek? Nincs most keretem adagolosra :s
Bosch 502-es csúcsról mit tudtok amit a racingbaz.-ron hirdetnek 6E/db áron?Hamnis vagy leesett valahonnan?Valamint 1.9TDI AHU gyári villanyos gépbe érdemes csak ezt berakni,vagy önmagában semmit nem ér?
Neked meg sokkal szerényebben frissen regisztrált nick-kel! Ha tudnád a helyi 'rendet', szóval legalább visszaolvasnál, és nem csak irogatnál, akkor tudnád, hogy azok a sorok egyfajta rendreutasítást jelentenek. ;)
Ezt később nevesítették is, hogy nem itt a helye a krédésednek.
De hogy esetleg mások is okuljanak: a kresz azonos méretű, és azonos szerkezetű gumit ír elő mind a 4 kerékre (méretnél vannak kivételek: sportkocsik, meg minden, aminek engedélyezésésében más szerepel). Ezen kívül tengelyenként azonos mintájúnak kell lennie. Ebből vond le a következtetéseket. Elméletileg, meg talán jogilag is lehet téli egyik, nyári a másik tengelyen, de ha találkozol valami szőrös szívű rendőrrel, akkor ne csodálkozz, ha megbüntet, mivel mondhatja, hogy a téli az más szerkezetű gumi, mint a nyári.
szerintem meg egészítsd ki a kérdésed úgy hogy elöl slick téligumi hátul meg slick nyárigumi van, így lesz valamennyi köze a tuninghoz ami a mérvadója ennek a topicnak, és akkor lehet kapsz értelmes választ, ha meg így nemjó tedd itt fel a kérdést :
...akkor marad az "A" verzió, megmérem a visszafolyást alapjáraton, meg 4000/percnél, hozzáadok még 1-2l/órát befecskendezésre, oszt víz:-), de szerintem 120 liter az életbe nem fordul meg óránként gyárilag(90 lóhoz kábé 20-25 liter kell óránként, +visszafolyás), ergo a szivattyú mindig többet nyom, mint amit az adagoló szívna, tehát szívóoldalon nem vákuum lesz, mint most, hanem nyomás(ka), az meg elég.
"az adott esetben" minden jól működik ezen a kurva autón, csak menni nem hajlandó úgy, mint kéne(vagy én vagyok a hülye, még az is lehet).Év eleje körül nyűglődtem itt vele, érdemben elmondták a fiúk, hogy ez ilyen:-D, ne akarjak vele 1,4 16V focust otthagyni.
Valami majd lesz belőle, ha más nem, csirkeól:-DDDD
5 hengers TDI tuninggal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy erre a motorra melyik fajta 2.2Turbo 10 szelepes kipufogó leömlőt érdemese felrakni? Ami hasonlóan egy darab öntvény, vagy ami 3 darabból áll össze?
Sziasztok! Új vagyok még itt! Olvasgattam az AAZ motor TDI-re való átfűzéséről pár dolgot! Írják hogy gyengék a nyugvócsapágy csészéi... Gondolkozok valami építgetésen viszont félek h én is így járok! Nem lehet ezt a problémát valahogy kiküszöbölni?
TDI motorra felszerelhető egy vékony tengelyes (gyárilag AAZ) adagoló 11-es elemmel 3.0 tárcsával?