Keresés

Részletes keresés

Garnett Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2925
Most hallottam a tévében, hogy Julinho már volt brazil válgatott kerettag. Ez a nagy brazil válogatott, vagy valami korosztályos?
AttiVidi_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2924
Gyerekek!
Ismét itthon! Bár én azért nem vagyok olyan nagy utazó, mint Oborzil barátunk, de néha nekem is összejön!
Szóval, thanx Evil a folyamatos verbális kommunikációért a lilamajom-verés közben! Neked köszönhetően úgy éreztem, mintha a Szentélyben lettem volna, és nem kis írt jelentett sajgó sebeimre! Gratula a CSAPATNAK és a SZURKOLÓKNAK, akik most végre 1másra találtak és pont a legjobbkor! Már a libás-meccsen is feltűnt nekem, hogy nem csak az RBD és 1pár "individualista" fanatikus szurkol, hanem pár alkalommal szinte az egész vendég szektor!
A mostani Evil-féle "helyszíni tudosítás" pedig meggyőzőtt, hogy, ha a Csapatunk támadó szellemben!!!, tetszetősen és eredményesen játszik, vissza lehet hozni az UEFA-kupás hangulatot!
Szul barátunk néhány hozzászólása üdítő permetként hatott rám és a tények ismeretében (4:0) komolyan megdolgoztatta a rekeszizmaimat! Ha eddig senki nem tette meg közülünk, akkor én most bátorkodom megköszönni Neki, hogy gratulált a Vörös-Kékeknek a triumfot követően! Ami pedig egyéb "konstruktív" véleményét illeti a szurkolásról és Parmi stílusáról, nos a legjobb lenne gyorsan fátylat borítani rá, tekintettel arra a nem elhanyagolható írásosan bizonyítható tényre, hogy tényleg állati nagy p***ja volt match előtt, és azt hiszem kellő türelemmel és megértéssel kommunikáltatok vele. Amúgy én is ismerek 1pár ute-hívőt akit még barátomnak is tartok, és szoktuk is 1mást zrikálni rendesen!
Húúúú, beleborzongok, ha elgondolom milyen volt a hangulat Sóstón a meccset követően, és miközben a kis brasil a mennyekbe ment!
A Vasas ellen kemény lesz, de le fogjuk őket alázni, mivel van már önbizalma a Csapatnak! Hogy ez mennyire köszönhető Mesterünknek az kérdéses, bár habitusából adódóan a válasz magától értetődő...
A Kisteleki tv-s nyilatkozatát jól megvágták, utána kicsit mérges is voltam rá, hogy megye2-ről beszélt, de a VIDIKE játékát nem is méltatta szóra. A bekopizott anyag alapján már más a kép, ezért tőle gondolatban is elnézést kérek, korrekt edző, korrekt nyilatkozata volt az övé.
1előre ennyit, és mindenkinek harcos ölelésem + Evil, Győző, FCF, Chip, Parmi, Isz-Ákos és többiek: lassan lehet tölteni az ágyúkat, mert a végén még NAGYOT FOG SZÓLNI A PIROS-KÉK PUSKAPOR!!!
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2923
HaLee! :)

Egy gyors hozzászólás, és egy kis esélykalkulálás a jövőre nézve. :)

Nekünk most a köv a Dunaferr idegenben és a Sopron itthon (csak a bajnokságról beszélek!), Ha azt a 2 meccset hozni tudjuk, akkor könnyen a tabella élén találhatjuk magunkat. Hogy miért is? A tebellá második felében ott a ZeTE. És a következő két fordulóban a FöTöCö és az eMTéKá jáccik velük. És ahogy nézem, azt a csapatot is nagyon összerakták a télen. Minden esély megvan rá, hogy elrabolják mindkét helyről a 3 esetlegesen csak 1 pontot. :) Bár a mutatott teljesítmények alapján én biztosra veszem a ZTE 6 pontját. :) Ha ez megvan akkor már ott vagyunk, és az 1-1 vereség miatt a 2 fővárosi csapat gólaránya is jelentősen romlik. :) De ugye tugyuk, még ottvan ehhez 2 csapat nekünk is :))

Olyan jó álmodozni, de olyan reálisnak tünnek a 7vége után ezek a dolgok. Van oilyan aki egyet ért velem? :))

FORZA VIDI!!!

E.S.

The Evil Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2922
Na jó, de a Kaszás-csapat végülis "csak" negyedik lett, stb stb, ők meg még felül is múlták az tőlük elvárt eredményeket. Arról nem ők tehettek, hogy a Demecserrel kellett játszani. Aki szembejött, azt elverték, ennyi. Ilyen szempontból hasonlítottam őket a többi csapathoz, nem játéktudásban. Egyébként ha hozzáadod a Csank keretéhez az azóta igazolt játékosokat, nem hiszem hogy ennél rosszabb helyen állnánk. Szerintem a mi keretünk jobb pl, mint az Ftc-é, Csank mégis az élen tartja őket (igaz már csak egy kicsit ;))
Előzmény: LD (2921)
LD Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2921
Evil! A tavalyi tényleg nem volt rossz csapat, de a mostani mezőnyben még Csankkal sem lenne az első 8-ban. Lényeges különbség van a 18 csapatos NB1/B és a 12 csapatos NB1 között. És még valami. A tavalyi csapat nincs a 10-15 legjobb Videotonban, és szerintem értelmetlen az UEFA-csapattal összehasonlítani. Ők a Real Madridot verték meg, Zomboriék meg a Demecsert... Nem lekicsinylően írtam ezt, de tény. És akkor még ott van a Kaszás-féle csapat, Burcsa Győző csapata, a régebbiek közül az ezüstérmes Videoton, vagy Verebes csapata, aki lerakta a '85-ös "aranycsapat" alapjait. És még sorolhatnám. Szóval bizonyítottak már itt páran. Aminek a mostaniak kapcsán nagyon örülök, hogy talán újra lesznek (vannak?) egyéniségek a pályán, akikből talán jó értelemben vett sztárok lesznek, amilyen legutoljára Sallói volt Fehérváron.
The Evil Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2920
Rostas!
Azért emeltem ki, mrt tök úgy hangzik, mintha lefikázná a tavalyi csapatot, pedig az annyira bizonyított, mint Fehérváron még egyetlen csapat sem, leszámítva az UEFA-csapatot. NB1B ide vagy oda.
Előzmény: Törölt nick (2918)
PetDrag Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2919
szul!

A helyzet az, hogy ismét a saját karodba dölsz amikor azt írod:
"A leszurkolas temahoz leirtam egyszeruen hallani alig lehetett titeket(rosszul terjed a hang),a koreografia oldalrol ertelmetlen,a dapin az uzenetek detto."
Már bocs, de Te nem a V szektorban (UTE tábor) voltál? Ha igen, akkor semmi alapod, jogod ilyen módon minősíteni a fehérvári B közép (Sóstói Hableányok, RBD, Giants) "teljesítményét"! Amúgy persze az éenne a éegjobb, ha szemben lenne a két tábor, akkor lenne az egésznek értelme.

Amúgy egyetértek "rostas"-sal: Zalán nem hiányzik és én speciel ezt is vártam a brazilok érkezésétől, ráadásul hol van még a 3. Remélem ő is minimum olyan választás volt, mint Julinho meg Leo. Akkor szép napoknak nézünk elébe!

Hajrá VIDI!!!

The Evil Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2917
"Más. Tudja valaki, hogy mi van a hétvégi sérültekkel (Balassa, Usvat, Csernijenko), és úgy általában a sérültjeinkkel? És, hogy mi lesz Zomborival?"

A meccs utáni ünnepléskor megkérdeztem Balassa Petit, hogy egyben van-e a lába? (rohadt Drazsé :/ ). Azt válaszolta, hogy "Szétszakadt". Ez nyilván túlzás, mert nem sántikál, de 1 cm mély véres stoplinyom volt a bokáján. Szerencse hogy 10 nap szünet, talán rendbejön!

Előzmény: LD (2915)
The Evil Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2916
"Újpestet közel 102 ezer ember él a 2 milióból.
Kár volt ezt a témát felhozni. Ha ti bajnokok lennétek sem jönnétek fel 2 ezren."

Az Újpest-ultrák létszámával sosem volt gond, de hidd el hogy ha a bajnoki cím múlna rajta, lennénk 2000-en a Megyerin.
Remélem így lesz! :)

Előzmény: Dugó (2914)
LD Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2915
Gondoltam, kicsit elvonatkoztatok az előttem szólóktól, és én nem a szurkolással (bár az is király volt, és mivel én szemben ültem, objektívebben állíthatom, hogy az RBD volt a jobb), hanem a csapattal foglalkoznék. Semmit nem akarok elkiabálni, de ez a csapat még nagyon nagy dolgokra lehet képes... Csak higgyék el magukról, hogy meg tudják csinálni!!! Van egy szuper kapusunk, megbízható a védelem (Balassa kb. tízszer jobb, mint Hrutka vagy Dragóner, persze a válogatottnak közelébe nem kerül... ; viszont fenntartom, hogy Kiskapusi a nagyon jó megoldásai mellett néha elég hajmeresztő dolgokat csinál), 3 jó csatárunk is van, viszont szerintem a csapat legnagyobb erénye a középpálya. Személy szerint nekem nem hiányzik Zombori, mert aki most a pályán volt, mindenki a magyar átlagot jóval meghaladó futómennyiséggel jelentkezett, és küzdött-hajtott végig. Tóth Balázs már most az egyik legjobb védekező középpályás, Illés után Dvéri sem bírt mit kezdeni vele, Julinho az Julinho, a két szélen Usvat és Németh is nagyon jól és technikásan futballozott (meg is lepett, hogy Usvat mennyire jól csinálta Julinho-val "kicsiben" a játékot), és remélem nem köveztek meg érte, de szerintem Szalai is nagyon hasznos. Sokkal jobb, mint egy sorral hátrébb. Gyakorlatilag van öt hajtós emberünk középen, akik a magyar mezőny nagy részét simán be tudják darálni. Erre a masszív alapra már lehet építeni, és mert szerintem minden meccsen fogunk tudni gólt rúgni, ha a játékosok és Csongi is elhiszik, hogy mindehol tudunk nyerni, akkor fogunk is nyerni. Persze biztos becsúsznak majd gyengébb meccsek, de a dobogóért végig versenyben leszünk. A jövőre nézve pedig csak egy dolog: Könyörgöm, nyáron ne adják el a fél csapatot!!! (l. Tóth, brazilok) Legalábbis Magyarországra ne! Nehogy már megint a Fradi (stb.) szedje majd be a nagy pénzt értük. Mert, hogy pár év múlva már nyugaton játszik az említett három ember abban szinte biztos vagyok. Akkor már innen menjenek ki, és az értük kapott pénzből mi tudjunk megfelelő játékosokat venni a pótlásukra!
Más. Tudja valaki, hogy mi van a hétvégi sérültekkel (Balassa, Usvat, Csernijenko), és úgy általában a sérültjeinkkel? És, hogy mi lesz Zomborival?
Bocs, ha hosszú volt.
Hajrá Vidi!
Dugó Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2914
Isz-akos:
˝Amugy qrva könnyen jössz azzal hogy eljöttök idegenbe 1500-an amikor ti ott a nagy pesten éltek 2 millioan !!! Mi 107 000-ből megyunk hozzátok 3-400 an
Szoval 2 milliobol 1500
107 000 böl 400
Gondolkozz és számolj..˝

Akkor te is gondolkozz el azon amit írtál. Nálatok v. akár hol vidéken hány csapat van és azon, hogy Bp-en mennyi !?
(Ez persze nem mondom, hogy jó, de azért ne beszélj hülyeségeket.)
Vasas,Kispest,Fradi,Mtk és persze Újpest, hogy csak a nagyobbakat említsem. ( összesen közel 100 klub kissebb-nagyobbak)
Ez a 2 millió, így már csak 400 ezer HA csak az említett csapatokat nézzük.
Újpestet közel 102 ezer ember él a 2 milióból.
Kár volt ezt a témát felhozni. Ha ti bajnokok lennétek sem jönnétek fel 2 ezren.

The Evil Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2913
És ahogy csókolgatta a Vidi-címert a mezén a második gólja után!! JULINHO!!!!
Előzmény: extasee (2912)
extasee Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2912
NS-böl van a cikk...
A Csongi volt a vendég az m1-en...
Hát a Julinho átemeléses gólja ...szóval gyönyörü... lehet átemelni kapust, föleg messziröl ,de ilyen közelröl gyakorlatilag a gólvonalon álló hálóört... Hát még mindig a hatása alatt vagyok...
A szurkolás ,a koerográfia is király volt (bár ismét csak az újpestet mutatták) és az is tetszik ,hogy a szektoron belül is egyre több "mókás Videotonos cucc" kerül elö(bohóc-sipka ,miegymás...stb) ! Tényleg az kellene amit a Bérczes szeretett volna : Piros-kékben látni az egész stadiont!
Legközelebb megyünk kiütni a Vasast a kupából...
Majd Sztálinváros... Nehéz sorozat lesz...
Remélem jöttök!???!
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2911
Egyébként nekem szimpi! Nem nagyképű, de kellően magabiztosnak hangzik!
Előzmény: The Evil (2909)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2910
Evil ez honnan van? Mi ez? :))
Előzmény: The Evil (2909)
The Evil Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2909
Ehhez mit szóltok?

Videoton-Újpest 4-0. Csongrádi Ferenc csodát tesz a hajdani UEFA-kupadöntős csapatnál
Álmodni a győzelem után sem lehet

Vajda György

Már az MTK ellen, a Hungária körúton is csak nagy balszerencse fosztotta meg a Videotont a bravúrgyőzelemtől, e hét végén azonban Csongrádi Ferenc együttese már nem bízta a vakszerencsére a sorsát, és hazai pályán megkérdőjelezhetetlen magabiztosággal verte az Újpestet. A fehérvári játékosok - ahogyan azt a szurkolók a transzparensre festették - az „életüket és vérüket" adták a győzelemért, azaz, mind akaratban, mind futballban lejátszották a pályáról a vendégeket. Remekül mozogtak az új brazil játékosok is, elsősorban az MTK ellen is villogó Julinho futballozott ellenállhatatlanul, de a szombaton debütáló Leo is bizonyította, nem érdemtelenül szerződtették a fehérvári vezetők. A lila-fehérek négygólos kiütése azonban a jó játékon kívül a csapatot feltüzelő Csongrádi Ferencnek köszönhető, hiszen az UEFA-kupadöntőben szerepelt Vidi egykori támadója ismét ragyogó taktikával küldte ki játékosait a pályára. A védelem Balassa Péter vezérletével kifogástalanul zárt az újpesti támadók előtt, akik az egyetlen Herczeg Miklós-szólótól eltekintve veszélytelenek voltak Milinte Árpád kapujára. Ráadásul ezúttal a lila csatárok mögött játszó, kitűnő irányítónak tartott Dvéri Zsolt sem futballozott úgy, mint szokott, s ez nagyban köszönhető annak, hogy az őrizetére állított Tóth Balázs nem hagyott neki mozgásteret az irányításra. A meccset azonban a középpályán nyerte meg a Videoton, ebben a csapatrészben ugyanis mind a két gólt és egy gólpasszt jegyző Julinho könnyedén játszotta át magát az újpesti középpályán, s került helyzetbe.

Mérkőzés után boldogan ünnepelt a közönség, a szurkolók a levegőbe dobálták a játékosokat. A Videoton mestere szokása szerint igencsak szerényen fogadta a gratulációkat...

- Hatalmas feszültség dolgozik bennem a mérkőzések alatt, majd a lefújás utáni éjszaka is a meccs jár a fejemben, mit csináltunk jól és mit rontottunk el - magyarázta a visszafogottság okát Csongrádi Ferenc. - Még az előző fordulóban, az MTK elleni vereség után is több éjszakám ment rá az idegeskedésre. Nehezen tértem magamhoz, hiszen nyolcvan percig vezettünk, amikor a játékvezető jogtalan büntetőt ítélt ellenünk. S bár most győztünk az Újpest ellen, engem még mindig bosszant az MTK ellen elveszített három pont, mert hiszem, hogy nem érdemeltünk vereséget. Akkor is jól játszottunk, úgy, mint most, szombaton az Újpest ellen. Azt elismerem, hogy a Hungária körúton nem voltak látványos akcióink, de a fővárosban javarészt az történik, amit az MTK akar. Szívósságunk, elszántságunk, fegyelmezettségünk mégis sikerre vezetett volna, no de most már mindegy, bármennyire is fáj az a vereség, előre kell néznünk. Az Újpest ellen mindenesetre megmutattuk, hogy tudunk támadni is, és bebizonyosodott, hogy az erőnk az egységünk.

- A brazil Julinho személyében igazi karmestere is van már a Videotonnak. Mi a véleménye az új légiós teljesítményéről?

- Julinho kivételes képességű labdarúgó, kiválóan irányít, technikás, és ő az a típusú futballista, aki attól sem riad vissza, hogyha küzdeni, hajtani kell. Eddig olyan irányítóink voltak, akik a maguk törvényei szerint játszottak, ha akartak, védekeztek, de leginkább csak a szervezéssel törődtek, a látványos megoldások jártak a fejükben. Nos, Julinho nem csak „zenét szerez", de a „zongorát is cipeli". Julinho megszerzése nagy bravúrnak számit, és ez elsősorban a vezetőknek köszönhető.

- Úgy hírlik, nem kevés pénzbe kerültek a brazilok, és éppen e kiadás megtérülése miatt a nemzetközi kupaszereplés a cél. Teljesíthető ez?

- Nem titok, szeretnénk olyan helyen végezni a bajnokságban, amely jogot adna a nemzetközi kupaindulásra. Csakhogy erre a tizenkét csapat közül jelenleg nyolc együttesnek van hozzánk hasonló esélye. Tizennégy mérkőzés még hátravan, a neheze még csak most következik, viszont most már azt is észre kell venni, hogy a Videotonnal számolniuk kell az ellenfeleknek. Ez a csapat már nem az, amelyik az NB I B-ben szerepelt, ez a gárda rengeteget javult és fejlődött minőségileg. Játékoskeretünk elég erős a nagy célok eléréséhez is. Ahogy azt mondani szokás, nálunk rend van a fejekben, sokat dolgozunk, és lám jönnek is az eredmények. Tudom, lesznek még vereségeink is, ám hiszem, hogy Fehérvárott a győzelmekről beszélhetünk többet.

- Nagy a boldogság Fehérvárott, ön mégis szerényen megpróbál a háttérbe húzódni. Miért?

- Mert ezt szoktam meg, mert ezt szeretem, ez az én világom, nem pedig a magamutogatás. Tudom, hogy jön a következő meccs, egy olyan találkozó, amelyen nem biztos, hogy a mienk lesz a siker. Ezért kell szerénynek maradni. Amíg vége nincs a zajló bajnokságnak, dolgozni kell tovább keményen, azért, hogy a dicsőségből több jusson, mint a szomorúságból. Velem csak az a baj, hogy az álom nem válogat, ugyanis akkor sem jön álom a szememre, ha nyerünk.

Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2908
A fene lemaradtam az egészről... na mindegy, de legalább a 2. gólra szavaztam :))

Mit mondtak a meccsről? :)

extasee Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2907
most megy!!!
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2906
ex Evil, vagy valaki....

Mikor kezdődik az összefoglaló az m1-en? Nincs műsorom..:( Annyi szivemnek teccő eredmény született ezen a 7végén, hogy ezt nem lehet kihagyni! :)))))

FORZA VIDI!!!!!

extasee Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2905

Elolvastam a mai termést...

szul...
Ismét öngólt rúgtál... :
"A stilus pedig maga az ember."

Hát ...no comment!

Tócsa Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2904
Köszönjük mindenkinek, aki a TV előtt és telepatikus úton szurkolt nekünk! Remélem elindul a felzárkózás hozzátok vagy legalábbis próbálunk a nyomotokban lenni!

Hajrá Loki & Vidi!

The Evil Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2903
Parmi vagy Győző!
Majd ha kiderül vmi az Újváros ill. Vasas meccsről (szurkolói busz, különvonat) akkor please küldjétek el a részleteket az emailcímemre (a honlap miatt), ahogy megbeszéltük! Köszi!!!
szul Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2902
Azt hiszem egesz jol elbeszelgettunk ma.Parmi akkor is surmo.
Cia0 fehervar Lepek
HAJRA LILAK!
The Evil Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2901
Nem tudom, nekem rengeteg újpesti haverom és barátom van. Vonaton is számtalanszor mentem Vidi-UTE meccsekre lilákkal, és nagyon jó fejek voltak. Csomó közülük (én 4-et tudnék felsorolni) ha teheti, mindig jön Vidi-meccsekre. Nyilván van pár fasz is, mindenhol van, hol több, hol kevesebb (Savanyú mestert elég ha említem ;)))), de szerintem kár erőltetni a viszályt. Az FTC szerintem 100x rosszabb, már ami az összképet illeti.
Architectural Student Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2900
VIDEOTON FCF!
isz-akos Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2899
figyelj szul
a leszurkolás qrva szubektiv dolog mert a mi szektorunkbol (B közép közepe) nem lehetett titeket hallani...gondolom nálatok is ez a helyzet velunk...az lenne az igaz ha ti ott a vendégszektorban mi pedig eggyel balra (ugyanaz a fekvés mint a V szektoré csak bal oldalt) lennénk és egy semleges csoport velunk szemben helyezkedne el és ök eldöntenék ki kit szurkol le,..
addig ugyse fogja egy vidis sem azt mondani hogy ti voltatok a jobbak és egy lila sem azt hogy mi voltunk a jobbak...
Viszont koreoban nagyon ott voltunk...és az 1:4 en mi 6 szor nagyobb fustot csináltunk mint ti tegnap EZEK TÉNYEK!!!
Parmi Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2898
Csodálatos volt.... És elfelejtetted, hogy a mosdóba pisilek....

Én meg azért írtam a témáról, mert olyan helyen voltam, ahol mindkét felet lehetett hallani, de minek írjam le mindezt még egyszer...? Szerintem rajtad kívül mindenki más megértette. Sajnállak!

Előzmény: szul (2896)
szul Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2897
Bocs a tobbiektol egyszeruen ha valaki folyamatosan olyanert okol ami nem igaz azt nem birom elviselni.
szul Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2896
KOcsog vagy de nem erdekel.Pont ezt irtam egesz nap hogy nem mondok semmit a leszurkolas temaban mert nem lenne korrekt te hulye.
A koszonet talan nekem jart volna a gratulacioert de te biztos otthon is az asztalra szarsz es a wc kagylobol eszel te korlatolt majom.
Előzmény: Parmi (2892)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2895
Chip:
Hehh, ha tudnám is hogy kik voltak körülöttem..:))) Kicsit euforikus (ha nem irtam pontosan akkor bocsi, de nem tudom hogyan kell) hangulatban voltam akkor! :))) Na majd Dunában..:))

szul: ezen utolsó hozzászólásoddal, az ÉN szememben elég sokat javítottál, bár gondolom ez neked nem jelent semmit. De azért jó látni, hogy vannak köztetek normálisak is. A többiek nevében nem nyilatkoz(hat)ok! :)

FORZA VIDI!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!