Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Tegnap este is hazaértem, igaz egy órás késéssel.... A telcsimmel foglalkoztam... Bluetooth-tal tettem fel a képeket a laptopra....olyan büszke voltam magamra :)))
A telefonszámokat is sikerült valahogy a kártyára varázsolni. a kártyát áttettem az uj készülékbe, ott átmásoltattam ...és most két példányos mindenki :)))
Most van Gonoszka férje az Eurosprt 1-en. Ő a szakkommentátor....
Ez se roszz, de valamelyik N.G.-os műsorban az egyik benszülött hordta a fülében ékszer gyanánt.. Nem is én, a párom vette észre.
Milyen jó ötlet gazdasági válság idején! Két legyet egy csapásra: Apa kap egy kis dobozos innivalót, Anyának megvan a fülbevalója, és mellesleg a sörösdobozt el lehet rakni a hőkollektorhoz... Igaz is ez már nem is kettő, hanem három légy egycsapásra!
Jöttem feltöltődni közétek. El kellene indulnom bankba, és valahogy nem fűlik hozzá a fogam, pedig muszáj.
Izisz, nagyon szép a pillangós párnád. Hörcsög előbújt belőlem, mintáját tudnád küldeni vagy valahogy közzétenni? Nagyon szeretem a pillangókat. Ennek ellenére alig csináltam még valamit ilyen mintával, azt is elajándékoztam. De majd ezután!!!
Valaki! Feltettem a képeidet a gyűjteménybe, nagyon jópofák.
Gaga! Te bagolykád is köztük van.
Lívia néni! Névnapodra minden jót kívánok Neked sok szeretettel. "Sütöttem" Neked egy kis süteményt.
Ne legyél majd ma telhetetlen:-)) Éjjel 11-kor ez teljesen normális.... Tudod - hosszú téli esték - de mégis van határa! Bár már nem is nagyon aktuális... Most épp csak az eresz csöpög...
izisz1 Nincs kedved feltenni csodás pilléidet a Keresztszemes Fórumra? Többen örülnének neki! (itt balra a karesésben: Keresztszemes/Topikok közt)
GAGA Izgi a sapka!
Reaung Szép szegélyt kreáltál...
MÁjusi Marika Mindig prímák a terítőid,
Csipkesálasok - Nenca, CsipkeKata és a korábbiak - nagyon irígylem!!!!
Ismét "szép" havas reggelre ébredtünk. Itt ismét jó nagy hó van. Tegnap is hólapátolással indult a nap, és napközben is többször volt torna. Aztán kezdett olvadni is, de estére ismét kárba veszett az egész napi munka, mert ismét intenzív havazásba kezdett és ez egészen mostanáig így van. Már ma is voltunk kint lapátolni a nem kis járdát, mert persze sarokház... Így három utca járdája a miénk, de most már ismét nem látszik, hogy valamit is csináltunk. Mi is úgy vagyunk már, mint Csirip... Íme egy kép a szomszédos parkról, ,melyben láthatjátok a híres Rákóczi-hársfát, melynek koronája alatt pihent meg egykor Rákóczi a közhiedelem szerint.
Kedves TJucus!
Elkészültem végre a macival! Lotti nagyon örült neki :) Nem a legtökéletesebb, és egy-ráhajtásos pálcák helyett, rövid pálcákkal csináltam, mert az volt a kérés, hogy kicsike legyen. Köszönöm a segítséged! Most majd csinálok a leírás szerintit is.
Ismét sütöttem Nektek kiflit, most ez nem az, amit szoktam, hanem Gaga receptje szerint készítettem el és nagyon finom lett! Kóstoljátok meg Ti is!
Mai ebéd: Május16-Marika lángosa lesz. Egyszer már megcsináltam és nagyon nagy sikere volt. Desszertnek meg kiflifelfújt. Ha kisült, majd küldök róla képet.
Ebéd után ismét egy kis torna, hogy lemozogjuk az ebédet...
Közben azért a hónap munkájára is készülgetek lassan.
Jolimama! Sajnos megint keveset vagyok, mert párom sokat dolgozik, én meg ingázok a gyerekekkel, hol anyukámnál vagyunk, hol itthon. Remélem már nem tart sokáig ez az állapot, és visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Viszont kaptam egy jó állásajánlatot! Még nem akarom elkiabálni, ezért majd csak akkor mondom, ha már biztos lesz!
Nálunk egész éjjel szakadt az eső, úgy kopogott a tetőn :-( Szörnyű ahogy kinéz itt minden, áll a víz...
Nálunk egész éjjel szakadt a hó. Holnap megyünk Pécsre egy nagycsaládos akcióra. Azt szeretném megkérdezni az arra felé lakóktól milyen a hó helyzet felétek?
JOLIMAMA! Attól én nem félek,hogy elfogy a cérnám.Csak fogyogat.Lehet,hogy azért is horgolok mert annyira izgat az ALDIS narancsos fonal.Szerintem az csodaszép szín. Abból valami nagyon szépet kell csinálnom. Azon még most is agyalok:-))) Köszönöm,hogy megdicsérted a terítőmet:-)))