Keresés

Részletes keresés

Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 191

Kedves JBond07!

Nem tudom milyen fogadott, vagy fogadatlan prókátor vagy, honnan csöppentél ide, de szerintem jobb lenne, ha visszaolvasgatnál! Aztán rájönnél, hogy itt bizony nem volt veszekedés, vita, amig a "spanod" nem kezdte el!

Tudod egy darabig, finom vagyok, és nőies, de amikor egy gyári hibás, hengerfejes, írásait kell olvasnom egész nap, ráadásul nem írok vissza, de még célzást sem teszek a bejegyzéseire, s ezek után betámad, hogy ő érti a célzásomat, s biztos be vagyok kattanva, akkor már nálam is elszakad a cérna!

Egyébként van kutyád? Nem írtál róla semmit! Mióta van yorkid? Fiú? Lány?

Merthogy alapjában véve ez egy kutyás fórum lenne! Igaz, ezen a fórumon már egy összeszokottabb társaság beszélget, ezért mivel nem tudunk, s nem is akarunk, napokon, heteken, hónapokon át a kutyagumi állagáról, s álló vagy fekvő kutyafülekről beszélgetni, más témák is szóba jöhetnek. Pl. ki hol kirándult, vagy akár iskolakezdés, munkahely stb.

Ha viszont "fogadott" vagy, akkor nem kell itt a feszültséget csinálni. Te nem ismered sem Janikot, sem engem. Viszont biztos jól ismered a védencedet!

Akkor viszont ajánlanám, hogy nyissatok egy topicot, s ott beszélgessetek tovább!

Na pá!

Előzmény: JBond07 (190)
JBond07 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 190

Amcsi 22 a Te kultúrádon is lenne mit javítani.

Az intelligencia  nincs köszönő viszonyba veled.Bond

Na idefigyelj te hülye pi..a!

Fogalmam sincs miről írkálsz itt nekem!

Nem veszed észre, hogy utoljára annyit írtam neked, hogy: No comment!

Szerintem a te szűk agyad van ki, már azt sem tudod kit cseszegessél!

Húzzál már innen el a jó büdős francba!

Előzmény: Amcsi22 (166)
JBond07 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 189

Ez csak természetes,az ember egy darabig csak olvas aztán nem bírja meg állni szó nélkül.

Janik 50 meg lehet sértődni ,de érdemes előtte vissza nézni miket írtál, mennyi emberrel vesztél össze.Volt már nálad k...anyád, szemét rib.....c,

rohadjon meg és még sorolhatnám amit olvastam.

Rengeteg ember van itt de Te vagy az egyetlen aki ha nem tetszik valami beleköt a másikba ,feljelent stb.

Nem kellene magadba szállni. Az hogy nem vagyunk egyforma emberek az senkinek nem okoz gondot, de ahogy Te viselkedsz hát elgondolkodtató.

Úgy látszik nem sok embernek szúrt ez szemet eddig Ritának és Solyci25-nek, vagy csak mélyen hallgattak. 

Te is ember vagy és senki nem tökéletes ,csak van aki legalább ezt tudja magáról és próbálja javítani a hibáit.

Bond

Előzmény: Solyci25 (188)
Solyci25 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 188
Köszönöm, köszönöm, bárki is vagy. Nem óhajtok a jövőben reagálni itt semmilyen hsz-re, ahogy a hülye picsás meg mittudoménmilyen kedves hozzászólásokra sem reagáltam. Csak annyit kívánok, ismerjétek meg egymást.. De úgy igazán.. És legyetek örökké barátok mindennek ellenére..És készüljön sok-sok fotó rólatok is a tudtotok nélkül, és kevereedjetek bele mindenféle bírósági ügybe, ja és dőljön a lé szarásig! :):):):) Wordpeace meg ilyenek! Viszlát..
Előzmény: JBond07 (187)
JBond07 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 187

Régóta olvasom a fórumot, igaz írhattam is volna.

Az elejétől el kellene olvasni és akkor létszik hogy ,Solyci25-nek

igaza van .Sajnos Janik 50 tényleg akkor köt bele az emberekbe ha nem  ért egyet más véleményével. Nem illik és szerintem sem szabad emberekről Fotókat készíteni a beleegyezésük nélkül, és ha már valaki meg tette és vissza él vele , hát akkor tényleg érdemes az ügyvédjét kérdezni.

Janik tőled már olvastam cifrább heszeket is, de nincs igazad és ne mondj olyanokat ami nem igaz ez már nem az első eset.

További Kellemes napot

Előzmény: Törölt nick (159)
Lilith76 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 186
biztos zizi vagyok, de nem találom mit kérdeztél!
Előzmény: valkó (181)
Lilith76 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 185

na látom-hallom-olvasom kezdenek megkettyósodni a kanok- tüzelés. :)

G minden fűcsomónál órákat időz, egy élmény vele sétálni :). viszont úgy megváltozott, totál visszavett a bátorságából, nagykutya közeledtével összehúzza magát. nemtom miért, nem bántotta egy sem, vagyis egy, de az naon régen.

pá,

L.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.28 0 0 184

Jóreggelt! Sziasztok!

Remélem csak rövid távú lesz Geónál is ez a morgás, ugatás. Tegnap a városban mindenkire ugatott, igaz ez csak a  4 lábúakra szólt , de akkor is. Apropó és a csöveseket ugatja nagyon.!

Kellemes napot mára is!

Sziasztok

Georgió & Janik

Előzmény: valkó (146)
Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 183

Valkó!

Ez a hsz. volt a kérdés?

Ne izgulj, Toto is úgyanígy reagál!

Ezért is szeretnék egy másik kutyust, hogy szokja.

Talán egy másik kutyus kirángatná ebből az "emberszokta" környezetből.

Egyébként a hétvégén voltunk húgoméknál, most vettek 2, 4 hónapos bichont.

Toto meglátta őket, s spuri, állóhelyzetből az ágy tetejére, onnan meg a térelválasztó fal (kb. 1m magas) tetejére a virágcserepek közé beült.

Szerinted mennyire röhögtünk?

Pedig nem először találkoznak már!

Tuti nem 100-s a gyermek!

Előzmény: valkó (146)
mainap Creative Commons License 2007.08.27 0 0 182

Kedves Valkó !!!

Ne izgasd magad !!! A yorkiknál ez a kedves természet genetikusan öröklődik.....Ezért olyan édesek....Az a baj hogy az ember a legelső alkalommal nem szól rájuk ,mert annyira tündériek ugye....nnnaaa utána aztán már mindegy....saját tapasztalatból....

pusszzz

Klári&Quini

Előzmény: valkó (181)
valkó Creative Commons License 2007.08.27 0 0 181

Sziasztok!Tök jó,hogy megy a vita.Persze nekem senki nem válaszolt kutyás ügyben.

boxmops Creative Commons License 2007.08.27 0 0 180

Mert 2 kiskutyi van a pocijában!!!A poci meg ugye...

:)))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (178)
boxmops Creative Commons License 2007.08.27 0 0 179

Hello!

Ez az Esztergomi híd,átmentünk de csak a anyg csövesség és pusztulat van sajnos:(

Jó lehetett a séta:)

Mi doktor néninél voltunk,de Kyra amint megsejti hova megyünk indul haza :)Legközelebb elvileg jövő hét pénteken megyünk.Hétvégén meg már nem visszük kirándulni,labda van már a kocsiba:)))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (176)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.27 0 0 178

"boxmops" Miért akadt ki a pociján a dokinéni?

Janik

Előzmény: boxmops (174)
boxmops Creative Commons License 2007.08.27 0 0 177

Szijjjjja!

A férjem volt fönt a Turull madárnál,azt mondja tök jó ott:))

De a Visegrádi vár alatt a paart nagyon jó,nincs közel a főúthoz stb.tényleg jó.Lehetne tavasszal egy ilyen yoris kirándulás:)Jó ötlet:)

Előzmény: angelyorki (175)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.27 0 0 176

Sziasztok!

Megvolt a sétánk Geóval!

Természetes, hogy képekkel.

Jaj "Gina" de édi a 2 kutyus!

Természetes, hogy nemcsak kutyás képek hanem minden jöhet aki mindenre, mindenki kiváncsi!

"Boxmops" Még mindig olcsó odaát Páfrányban a jó minőségű cipők?! Vagy nem szoktatok átmenni!? Vagy ez nem  a Komáromi híd!?

És akkor a képek!

Sajnos a fagylaltozó zárva volt! :((

Sziasztok!

Ui: Ma kezdődik a barátok közt!!!!!!!!!!

Legyen olyan kellemes a holnap is mindenkinek mint nekünk, kifáradtunk nagyon.

Szegény Geó már alszik, megkellett ágyaznom neki!

Janik & Geó

angelyorki Creative Commons License 2007.08.27 0 0 175

Solyci, Janik!

nagyon jó lenne ha nem itt pocskondiáznátok egymást, rendezzétek le egymás között, vagy tényleg ne reagáljatok egymásra.

elvileg tényleg azért lett ez a forum mert senki nem szeretne ilyesmit. mindenkinek lehetnek problémái, de semmit nem old meg ha itt fűt fát kiabáltok egymásra, és elrontjátok az amúgy tök jó hangulatot. persze tudom h Janik hozta létre a forumot ezért gondolom h ennyit én is hozzáfűzhetek.

Gina, tündériek a babák. sajna nekünk úgy néz ki nem jött össze, szeptember elején lettek volna babák, de pihenünk. :)

Boxmopsz, jók nagyon a képek, én is szívesen mennék kirándulni.

esetleg tök jó lenne páran elmenni valami jó kis helyre kutyussal kirándulni. :)))

üdv: szilvi

boxmops Creative Commons License 2007.08.27 0 0 174

Cijja!!!!

Na,szóval a Bazilikába szoktunk fölmenni,meg van kis vonat,körbe visz,és fillérek,aztán kocsival is megyünk 1-2 kört,ami érdekes volt meg nézzük,vagy fagyi valami.Aztán szép a Duna part,meg haza felé a Visegrádi vár.Hétközben jó a bob pálya,az is nagy élmény:D Ha kutyákkal megyünk a parton szoktunk sétálni,meg a városban,de nagyon szép:))

Most jöttünk a doktor nénitől,minden rendben,csak kiakadt Kyra pociján,de rendben minden,és ez a lényeg.Átraktam a képeket,csatolom:)))))

Előzmény: Amcsi22 (173)
Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 173

Egyáltalán nem baj, hogy nem kutyás képeket is rakunk fel!

Szerintem Janik azért is nyitotta a topicot, mert itt kötetlenül lehet beszélgetni, és megosztani az élményeket a többiekkel!

Persze egy közös van bennünk, hogy mindenki rendelkezik kutyussal!

Mi van ott Esztergomban, hogy ennyiszer visszamentek? Vagy mindig más helyre?

Sokszor hétvégén azt sem tudjuk hova menjünk? Ezért is kérdem.

Előzmény: boxmops (170)
Gina01 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 172
nagyon rég voltam arra, pedig állítólag nagyon jó a fürdőjük. Bezzeg a fiam volt ott fürcsizni...
Előzmény: boxmops (170)
Gina01 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 171
pénteken voltak 3 hetesek. Az egyik 25 deka felett volt a másik normál baba 16 dekás. Most lassan egyformák.
Előzmény: Amcsi22 (169)
boxmops Creative Commons License 2007.08.27 0 0 170

Szijjjjjjjjjjjaaaaaaaaaa!

Hát,ja,megerőszakoltam:))

De este magától "fordult" fel:D

az még a fényképezőben van,majd este áthúzom,de most még viszem az orvoshoz megbeszélni a 2 hét múlva esedékes műtététet:(

Suli:alig várjuk,ma már volt ovi,martin nagyon várta,hát még én..........

Feszültdégoldásnak rakok be én is képet,bár abszulút nem kutyás:))

Hétvégén Esztergomban voltunk kirándulni,lassan oda is költözhetünk annyit vagyunk ott:D

Előzmény: Amcsi22 (161)
Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 169

Jajjj Gina!

Kis jegesmacinak néztem őket!

Nagyon édesek, ahogy játszanak!

Ezek szerint babázol?

Előzmény: Gina01 (168)
Gina01 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 168
feszültségoldónak
Xray__ Creative Commons License 2007.08.27 0 0 167

Solyci:

-en nem vagyok senki ellen, de tenyleg, ezt Janik azert csinalta, mar forumot, hogy a barati legyenek itt (gondolom akar te is, a megfelelo kontextussal).

-Aztan masik, hogy ha mar olyan nagyon "ki akarsz b.szni" vele akkor inkabb ne szojjal hozza. Lehet mindkettotoknek jobb lenne. Kisgyerekeknel bevalik ;)

-fenykep: Sajnos utcan, utcarol maganteruletre batran barki barmit fotozhat, meg akar honvedelni, es egyeb dolgokat is, kivetel ahol ezt tabla tiltja. Csak arcot, azt is felismerhetoen nem szabad kozolni. De ha tenyleg te publikalt keped, az pedgi total barmire hasznalhato.

-Ez pedig a keres: Bar marhara nincs kozom a dolgokhoz, de ne feszitgessetek itt a hangulatot, sztm senki nem kivancsi ra ...

Elore is kosziii ;)

Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 166

Na idefigyelj te hülye pi..a!

Fogalmam sincs miről írkálsz itt nekem!

Nem veszed észre, hogy utoljára annyit írtam neked, hogy: No comment!

Szerintem a te szűk agyad van ki, már azt sem tudod kit cseszegessél!

Húzzál már innen el a jó büdős francba!

Előzmény: Solyci25 (164)
mainap Creative Commons License 2007.08.27 0 0 165
Már ne haragudjál de nem veszed észre hogy ez a fórum nem a te személyes problémáid  nagybani kitárgyalására lett létrehozva , úgyhogy többen nem bánnánk szerintem ha ezt a stílust és hangnemet egy másikon folytatnád... Előre is köszönjük!!!
Előzmény: Solyci25 (164)
Solyci25 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 164
Hehe :):) Vágom a célzást. :):) Nem tudom, hogy ha te itt élnél egy városban Janik barátoddal, aki külön szobát rendez be a kutyájának, aki szülinapi zsúrt szervez neki, aki minden este vaniliástejjel itatja az a csóri kutyát beleszarva abba hogy több mint valószínű hogy ennyi cukortól cukorbeteg lesz, de ez semmi, véleményedet kikérvén az adott válaszodat bíróságra viszi és belekever egy ügybe amihez semmi közöd, ezek után titokban fotózgatna téged és ezek a dolgok csak azok amik itt véletlen kiderülnek, akkor is ennyire spanban lennél-e vele. Azt akarod állítani, hogy én fújom fel a dolgait, hogy tök természetes meg normális amit csinál??? Akkor te is kivagy, már bocs....
Előzmény: Amcsi22 (161)
Solyci25 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 163
Megvan a mail címed, ugyanis megvannak a korábbi mailjeid is, azzal az üggyel kapcsolatban, amibe szintén próbáltál belekeveredni, de nem óhajtok veled privátban beszélgetni, mert szerintem kezdessz bekattanni (fényképezgetsz, nyomozgatsz utánam) és jobb szeretném ha lennének tanúi a beszélgetésünknek, mert frankón képes lennél engem szerintem bármivel megvádolni, csakhogy tetszeleghess a csupaszív ártatlan bárány szemében, akit az ilyen parasztok mint én állandóan betalálnak..:)
Előzmény: Törölt nick (159)
Solyci25 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 162

Nálam ment fel a pumpa? Te kiabálsz itt meg pocskondiázod Ritát! :):):):):) Pedig nem kell diploma ahhoz, hogy a hülyeség alatt természetesen a kicsinyes vitát gondolta és nem annak a szegény lánynak a halálát.. Most ezt komolyan így gondolod, hogy ő lehülyeségezi a temetést??? Akkor te nemcsak hogy hazudós is vagy, hanem még frankón kivan a fejed.. Esetleg a pénzed költhetnéd a taníttatásodra, hogy tudj a értelmezni egy két mondtaos szöveget.. Jézusom.. Ez tényleg kezd vicces lenni.. :):):):)

Előzmény: Törölt nick (158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!