Hétvégén 3 csodás napot tölthettem a cseh-német-lengyel határnál, Valdekban. Péntek éjszaka indult a Jarním Sluknovskem 110 km-es távja, 3700 m szintkülönbséggel. Rudi Istvánnal, és Nyakas Gabival csináltam végig a távot, 25 óra 25 perc alatt egyhuzamban. Vasárnap még az 55 km-es távot is teljesítettem. A buszról leszállva meglepetten vettük észre hogy csak 4-en vagyunk, a szakadó hóesésben, és a csontig hatoló szélben. A német srác hamar elveszett az éterben, így Annával, és Istvánnal mentem végig a tájékozódásban igen gazdag túrán :) Ma pedig még a 16 km-es távon is végigmentünk, megkoronázva a hétvégét.
Tojás 20 GPS track. Talán ez az eddigi legpontosabb mérése a programnak, de ha egy hozzáértő megosztaná a véleményét, azt megköszönném. Sajnos a Sportstrackernél nem tudom, hogy hol lehet beállítani a jeladást... A telefon pedig Nokia 5800 navigation edition. Érdemes Garminra váltani? Ebből esetleg tudnátok megbízhatót ajánlani?
Jómagam inkább a jelvényszerző túrákat preferálom, évente csak 3-4-szer szoktam ttúrán is indulni (tavaly pl a Gerecse 50-en is voltam), ti viszont gondolom majdnem minden hétvégén, ezért érdekelne a véleményetek.
Az alábbi kép csak az én szememet csípi? Kell ez, mindenképpen szükséges? Nem túl sok, esetleg kerülendő?
Csatlakozom a Mátrabércet elsőre nem ajánlók közé, de én is tudok kivételes emberekről és teljesítményekről.
Pygmeával közös ismerősünknek (K. Rita) első teljesítménytúrája, a Bükk 900-as csúcsai volt. Kb. 30 km és 2200 m szint volt a teljesítménye és ugye ott tájékozódni is kellett rendesen. (Az a túra egyébként nekem is az első B900-as volt.)
Nagyon igényes megszervezett és szép teljesítménytúra volt!
Köszönöm a munkát!
Mi a 90-es, bringás távon indultunk. Az útvonal, nagy kedvenceim közé tartozik. A szél- és terepviszonyokból jól látszódott, hogy hazafelé már könnyű dolgunk lesz, "csak" az elején kell kicsit megnyomnunk. Ez be is jött, mert Királyréttől már többnyire csak száguldás volt a célig.
Vagdalthús és Bibor még invitáltak bennünket a duatlonra is, de nekünk más elfoglaltságunk volt, így lemondtunk róla. Ettől függetlenül, ismételten köszönjük az invitálást!
Az indulói létszám mindíg egy kiszámíthatatlan és ezért nehezen saccolható dolog.
Sziasztok! Ha valaki jönni szeretne a szombati MÁTRABÉRC 55 TT re Nyíregyháza irányából akkor irjon Csaanta@gmail.com vagy telefonáljon 06/20-371-45-75 Úgy néz ki,hogy van még 2 hely.A célban már várni fog a kocsim amivel haza is megyünk.