Keresés

Részletes keresés

Joeyline Creative Commons License 2006.11.06 0 0 132
Ott a pont!

Egyszerre írtunk :)
Előzmény: Törölt nick (130)
Joeyline Creative Commons License 2006.11.06 0 0 131
Anti!

Aki a Magyar Vándort feladta, az szerintem (bár nem vagyok a főrendező) jogosan nem kapott díjazást, hiszen egyik kiírt távot se teljesítette.
Mivel a 85-höz képest a 105 "betétköre" a legrövidebb, a 35-ös táv célja előtt volt, így az utána kiszállók egyik távot se teljesítették. Azt nyilván senki se vitatja el Tőled, hogy gyalogoltál 50 km-t a Pilisben és a Visegrádi-hegységben, de ugyanakkor nem is teljesítetted a Piros 50-et, mivel az Csillaghegytől Kopár csárdáig haladt a piros jelzésen... Fájdalom, de ez így van.

Ha feladod valahol bármely ttúrát, akkor nem kötelessége a rendezőségnek összeszednie Téged az útvonalról és célba szállítani, ám ha van rá lehetőség és épp megy úgy rendezői autó, és van benne hely, akkor esetleg el lehet vinni 1-2 feladót. A feladónak (sérülés esetét kivéve) magának kell gondoskodnia a túra elhagyásáról. Ha van tömegközlekedés akkor úgy, ha nincs, akkor ottalszik.
A 2000 Ft-os nevdíjból 1300 a kupa ára, amit a teljesítők kaptak/nak, a többi nem feltétlenül fedezi az útközbeni többi szolgáltatást.

Mi úgy gondoljuk, hogy nem volt hibátlan a rendezvény, de főleg a 3 főszervezőnek rengeteg munkája volt az egészben, és a lehető legjobbat hozták ki, valamint mi pontőrök is, főleg a zimankós éjszakában igazán helytálltunk. Szóval így lehúzni ezt a túrát szerintem nem jogos, mint ahogy teszed. Megértem a keserűséged, hogy fel kellett adnod, de ne fogd a rendezésre a sérelmedet.

A jegyzőkönyvben igazad van, sajnos a versenybíró nem jött el, utána fogunk nézni, hogy mi történt.
Előzmény: anti01 (128)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 130

Az az óriási hóvihar alig egy enyhébb valami volt..., az hogy ez titeket érzékenyen érintett az külön dolog. Viczián Gyöngyivel úgy mentünk bőven 5,5-es átlagot, hogy fél órát melegedtünk Dobogókőn és 40 percet Nagykovácsiban és az emelkedőkön 70 km után alig mentünk 3 km/h-nál gyorsabban. Rosszabbul bírtad van ilyen, de az nem a rendezők hibája. A Dobokőről való lejutásról annyit, hogy aláírtál egy papírt miszerint saját felelősségedre indultál. Persze nekem is jól esne ha bevinnének valami tömegközlekedési szempontból kedvezőbb helyre ha feladnék egy túrát de ehhez azért lenne egy kérdésem: Megvártad a pont bezárását? Mert úgy tudom, hogy egy mikrobusz ment fel Dobogókőre ami onnan szállított csomagokat és embereket a célba.

 

A jegyzőkönyv hiánya nem a rendezők hanem az MSTSZ szégyene. Más kérdés, hogy a rendezők között legalább két elnökségi tag is volt, így hát könnyedén össze lehet mosni a kettőt. Különben meg az időket elég pontosan adminisztrálták a rajtban és célban így mivel két elnökségi tag is van a rendezők között, ezeket az eredményeket hivatalosnak is fogják tekinteni. Különben meg azért törölni egy versenyt mert az átlagosnál nehezebb volt teljesíteni hát no komment.

Előzmény: anti01 (128)
Joeyline Creative Commons License 2006.11.06 0 0 129
Amiken biztosan változtatni kell:

Minél nagyobb körben, akár már idén terjeszteni kell a Bajnokság lehetőségét, hogy márciustól minél több csapat és egyén induljon az egyes kategóriákban.

Pontos nyilvántartás szükséges, hogy ki, mikor, melyik csapat, név szerint mely csapattagokkal nevezett és fizetett az egyes kategóriákban.

A futamokra pótversenybíró is jó lenne, mert nonszensz, hogy a kijelölt (aki elvállalta) versenybíró nem jelenik meg a futamon a szövetségi jegyzőkönyvekkel. A legkellemetlenebb egy ilyen eset a futam rendezőjének (pl. ilyen volt idén a Magyar Vándor), akinek épp elég munkája van a túrája előkészítésével, nemhogy még a versenyjegyzőkönyv.

A Minősítési és Versenybizottság vezetőjének már az aktuális futam utáni néhány napban meg kell kapnia a futam jegyzőkönyveit, és kiértékelés után közzétenni azt az aktuális tabellákkal együtt.

Ezt lehetőleg az interneten kell megtenni, épp ezért kellene egy új honlap a Bajnokságnak, és annak egy gazdája, aki azt karbantartja, mert a szövetség saját honlapja sajnos technikai okok miatt nem hozzáférhető a szövetség elnöksége számára.


A kategóriákról:

Az alap, az eredeti az a ma klasszikusnak nevezett kategória. _Csakis_ gyalogosoknak, általában 50 km és felette lévő ttúrákkal.

A turista kategóriát az igények szerint azért hoztuk létre idéntől, hogy a hosszú távok teljesítésére nem képes versenyzők is kaphassanak versenylehetőséget. A távokon kívül más különbsége nincs a klasszikushoz képest.

A gyermek kategóriát néhány éve hoztuk létre a 14 év alatti korosztály számára, 30 km és alatta lévő túrákkal. Úgy gondoljuk, hogy ezek a távok még egészségesek a fejlődésben lévő szervezeteknek is. A futamok száma kevesebb, mint a klasszikusnál, és csak iskolaidőben (a nyári szüneten kívül) vannak.

A terepfutó kategóriát a futók igényei szerint hoztuk létre, akik magukat magasabb szintű kihívás elé kívánták állítani. A futamok száma itt szintén kevesebb, mint a klasszikusnál, mert a szakértők (futók) szerint nem egészséges, ha havonta 1-nél többször hajtják ki magukat igazán, és az sérülésveszélyesebb is lenne.
anti01 Creative Commons License 2006.11.06 0 0 128

A piros túrával kapcsolatban az egész egy nagy rakás nulla volt. Ilyen körülmények
között le kellet volna állítani a versenyt. Ekkora hóviharba én még nem mentem.
Dobogókőnél feladtuk,de ott se kitűző se oklevél nem volt,pedig már több mint
50-et mentünk akkor. Mint megtudtam aki továbbment már nem jutott neki meleg-
étel,pedig a szakadó hóban jó lett volna. Versenybíró,versenyjegyzőkönyv nuku.
Ez a verseny méltán bekerülhet a bajnokság szégyene listályába,igazi citromdíjat
érdemel. Külön gratulálok érte Jávor Zoltán sporttársnak. A szerencsénk az volt
hogy betudtunk menni a dobogókői turista szállásra éjszakára. Este 8-kor értünk
oda,pont az orrunk előt ment el az utolsó busz pest felé. Legalább azt meg kellet
volna oldani,hogy aki nem tud tovább menni azt valahogy bevinni a célba. Így az-
ért nem volt olcsó játék ez a túra. Befizettünk 2000ft. a semmiért,mivel semmit
nem kaptunk érte. A jövőt illetően erősen el kéne gondolkodni azon, ha év végén
ilyen túrát rendeznek akkor jobban oda kell figyelni az esetleges nem várt helyze-
tekre. Ez most nagyon nem sikerült.
Joeyline Creative Commons License 2006.11.06 0 0 127
Már az első néhány Bajnokság után-közben is felmerültek bizonyos szempontok, amik meglétét alapvető feltételként kívánta elvárni a szövetség a futamokkal, illetve futamokat rendezőkkel szemben. Azt gondoltuk, hogy a rendezők között is ez versenyhelyzetet fog majd eredményezni, hisz csak a jobb túrák kerülhetnének be futamként.
Sajnos hamar megmutatkozott, hogy nem lehet a rendezőket eként motiválni, szinte vadászni kell azokat a ttúrákat, akik vállalnák a versenyként való megrendezést, ugyanakkor kellő színvonalat is megüt a rendezésük. Ez a mai napig probléma valamennyire, megoldás a futamok számának csökkentésében lehet, de 12 alá már nem nagyon akarna menni az elnökség, elvégre az elnyert cím egy egész éves sportolói munkát/teljesítményt hivatott díjazni.

A régebben is megfogalmazott szempontok, amiket a mai napig igyexik figyelembe venni az elnökség:

Területi elrendeződés.
Szvsz ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen _országos_ bajnokságról van szó. Figyelembe véve, hogy a versenyzői igények miatt egyre kevesebb évente a futam, így egyre inkább élő iránymutató, hogy megyénként, tájegységenként maximum csak 1 futam. Lehetőleg figyelembe kell venni azt is, hogy középhegységi, dombsági és alföldi túrák is egyaránt helyet kapjanak a Bajnokságban.

Időbeli elrendeződés.
A téli hónapok kiesőek, így lényegében a márciustól novemberig terjedő 9 hónap alkalmas futamok lebonyolítására. Ez 12 futammal számolva havonta csak 1,33 futam, ami már tényleg nem sok. Törekedni kell arra, hogy egy hónapban lehetőleg ne nagyon legyen 2-nél több futam.
Én egészen biztosan nem fogok megszavazni 12 alatti futamlétszámot a klasszikus és turista kategóriákban, mert a bajnoki cím az egész éves folyamatos sportteljesítményt hivatott díjazni.

Útvonal nyomonkövethetősége.
Nyilvánvalóan csak a jól jelzett (festett vagy szalagozott) túrák jöhetnek csak számításba, mert bár a teljesítménytúrához hozzá tartozik, hogy a résztvevőnek tudni kell követni a jelzett utat, az nem cél, hogy a bajnoki futamok tájékozódási túrává váljanak.

Itiner.
Tartalmazzon egy turista szinten használható térképet az útvonalról, a követendő jelzésekről, lehetőleg szöveges útvonalleírással is kiegészítve. Legalább az ellenőrzőpontok közötti résztávadatok is legyenek benne feltüntetve, középhegységi túra esetén részszintadatok is.

Ellenőrzőpontok.
Csak és kizárólag olyan túrák jöhetnek számításba, ahol valamennyi ellenőrzőpontot személyzettel működtetik, hiszen a pont célja nemcsak az ellenőrzés, hanem a segítségnyújtás is a bajba jutottak részére!
A pontok úgy legyenek kijelölve, hogy úton ne lehessen rövidíteni.

Kommunális szolgáltatások.
Körtúra esetén csomagmegőrzés, lineális túra esetén csomagszállítás a célba.
A futamok céljában biztosított legyen a tisztálkodási lehetőség! Ez megint az egyik legfontosabb szempont.

Egyéb szolgáltatások.
Egy minimális étkezési ellátás útközben (én ezt személy szerint nem tartom annyira fontosnak, hiszen nem enni megy az ember a túrára), illetve nyáron vízhozzáférés lehetőleg minél több helyen az útvonalon.

Szakértelem.
Anno az is hosszabb távú elképzeléseink között szerepelt, hogy a jövőben csak olyan szervezet rendezhet majd futamot, amelynek rendezőségében legalább 1 képzett versenybíró van. Teljes mértékig ezt nyilván ma még nem lehet megvalósítani, de már egyre többen végeznek tanfolyamainkon. Én személy szerint szívesebben részesíteném előnyben a futamkijelölésnél a versenybíróval rendelkező egyesületek ttúráit.


Talán nem nagyon hagytam ki semmit.
bakancsbogi Creative Commons License 2006.11.06 0 0 126

Az MSTSZ honlapja 2005.12.10.-e óta hallott....... Izgis ez a Bajnokság...........

Mindenesetre háromszor teljesíthető: ELŐSZÖR, UTOLJÁRA ÉS SOHA TÖBBET!!!!!!!

Előzmény: DJ_RushBoy (123)
Joeyline Creative Commons License 2006.11.06 0 0 125
Úgy látom, hogy tisztázásra szorul az MSTSZ, mint sportági szakszövetség kérdése is:

1986:
A Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) kilépett az Országos Testnevelési és Sporthivatalból (OTSH), ezáltal lemondott a természetjárás sportmivoltáról...

1991:
A fenti áldatlan helyzeten változtatni kívánva a Budapest XI. kerület természetjáróinak magján Mészáros János vezetésével több természetjáró egyesület új sportági szakszövetséget alapított Magyar Sportturisztikai Szövetség (MSTSZ) néven, amit az OTSH eként is vett tagjai sorába.

1995:
Az ekkor már szokásosnak tekinthető éves időpontegyeztető országos teljesítménytúra-rendezői értekezleten Nád Béla, a Szigethalmi TE (MSTSZ-tagszervezet) elnöke előterjesztette a sportági szakszövetség által kiírandó Magyar Nemzeti Teljesítménytúra Bajnokság (a továbbiakban: Bajnokság) előzetes terveit.

1996:
Több havi előkészítés után 1996 májusától (egy csonka túraévben) elindult az első Bajnokság.

1997:
Az időközben életbelépett új sporttörvény szigorú feltételei elvették az MSTSZ-től sportági szakszövetségi jogosítványát, és országos sportszövetséggé minősült vissza. Az elnökség egyik legfontosabb feladatává lépett elő, hogy megteremtse a sportági szakszövetséggé válás jogszabályilag előírt feltételeit.

Az 1998-ban létrejött ISM, majd a GYISM idején is végig országos sportszövetségként működött az MSTSZ.

2004:
Megszűnt a GYISM, létrehozták a Nemzeti Sporthivatalt (NSH). Az NSH alá két nagy gyűjtőszövetséget hozott létre a jogszabály: a Nemzeti Sportszövetséget (NSSZ) és a Nemzeti Szabadidősport-szövetséget (NSZSSZ). Az NSH legfelsőbb vezetésétől kapott ígéret ellenére - egy valószínűleg adminisztratív hiba miatt - az NSSZ alakuló közgyűléséről kihagyták az MSTSZ-t. :( A későbbi bekerülésre megintcsak igen szigorú feltételeket írt elő a sporttörvény.

2006:
Az elnökség kitartó munkája meghozta a gyümölcsét: minden előírt feltétel maradéktalan teljesítése után 2006 augusztusától az MSTSZ végre újra országos sportági szakszövetség, egyúttal közhasznú szervezet lett, tagja az NSSZ-nek.


Bármely sportágban a Nemzeti Bajnokságot csak a sportág NSH (régebben OTSH, ISM, GYISM) által nyilvántartott országos sportági szakszövetsége írhatja ki, sportturisztika-természetjárásban _csak az MSTSZ_.
Joeyline Creative Commons License 2006.11.06 0 0 124
Végigolvastam.
Próbálom összeszedni a gondolataim a témában.
DJ_RushBoy Creative Commons License 2006.11.06 0 0 123
Grat MSTSZ! Ahogy a kedves miniszterelnökünk szakszavaival szóljak felétek a Piros túra után: Ezt elk*rtuk..
PrInCe Creative Commons License 2006.11.06 0 0 122

Akkor légyszíves az itt leírtakról tájékoztasd az elnökségi tagokat is,mivel neked megvannak a címeik, hogy ők is felkészültek legyenek. bár vérmes reményeim nincsenek.

 

A Magyar Vándoron történt jegyzőkönyvhiány pedig egyszerűen szánalmas és nevetséges. Ketten voltatok elnökségi tagok ott. Nem hiszem hogy gondot okozott volna egy jegyzőkönyv kivitele. Lehet magyarázkodni, de felesleges..

Előzmény: Joeyline (121)
Joeyline Creative Commons License 2006.11.05 0 0 121
Holnap megpróbálom visszaolvasni a teljes topikot, hogy az MSTSZ-ben tartandó 1 hét múlva esedékes gyűlésre e tekintetben is felkészült legyek.

Mint a ttúra topikban 2 napja (illetve Söjtörön személyesen is Prince-nek) jeleztem, 2 hétig nem voltam netközelben, ezért nem reagáltam eddig itt.
PrInCe Creative Commons License 2006.11.05 0 0 120
A Galga felnőtt csapata nem biztos induló jövőre. Sőt, valószínű nem.
Előzmény: anti01 (118)
mrscsanya Creative Commons License 2006.11.01 0 0 119
A gyűlésre csak tagok mehetnek?Hogyan lehetek tag?

csanya
Előzmény: anti01 (118)
anti01 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 118

T. versenyzőtársaim.

Mint mindannyian tudjuk nov.12-én gyűlés lessz az MSTSZ-ben. Minnél többen
menjünk el mondjuk el a véleményünket,akkor is ha nem jeleztük előre. A követ
kező évi bajnokság lessz a tét. A dolgok jelenlegi állása szerint,ahogy én tudom
egyedűl a Galga a biztos résztvevője a következő idénynek. Ha eltudnánk érni
hogy nagyobb rangja legyen a bajnokságnak nyilván több résztvevője lenne.
Sajnos nem kapjuk meg a megfelelő hátteret az egészhez. Az eredményhirdetések
mindig szűk családi körbe vannak,a média teljes kizárásával. Az én meglátásom
az,ha nagyobb nyilvánosságot,elismerést kapnánk akkor sokkal népszerübb len-
ne ez a szép,de roppant kemény sport. Sajnos én kicsit késő kapcsolódok be
ebbe a topikba,de késő tudtam meg hogy egyáltalán van ilyen. Úgy jártam ahogy
a túrázok a bajnoksággal. Szerintem sokan nem is tudják hogy létezik,ez tapasz-
talat. Nagyon komoly változásokra van szükség,mind a versenykiírásban,mind a
felső vezetésben és akkor megmaradna ez a csodálatos sport. Tartsunk össze
ne hagyjuk hogy tönkretegyék ezt a sportot.
csanya. Creative Commons License 2006.10.26 0 0 117

Efemm

 

A kutatás elmaradt.Negyed kettöre értünk fel a pontra.Addig fuvaroztam a csomagokat és a pontöröket igy totál kifáradtam.Szerencsére Vándorköszörüs nem volt kába igy aludhattam.

 

Monoton maratonon potlom majd.

 

csanya

Előzmény: efemm (116)
efemm Creative Commons License 2006.10.25 0 0 116
Végül pontőrködésed alatt milyen válaszokat kaptál a NB-val kapcsolatban? Ígérted, hogy megkérdezed a túrázók véleményét.
Előzmény: csanya. (115)
csanya. Creative Commons License 2006.10.25 0 0 115
Tzh+valaki

Pár hozzászólással elöbb irtam hogy az anyatopikban vezetem a listát.Páran ide is oda is beirták magukat ezért van az hogy itt csupa olyan voksoló van aki benne van a bajnokságban.Érted?

csanya
Előzmény: tzh (113)
DJ_RushBoy Creative Commons License 2006.10.25 0 0 114

Igaz, de én az előttem levő hozzászólását idéztem. No mindegy, téma lezárva :-) A másikban úgyis rengeteg ember van már a listán:)

Előzmény: tzh (113)
tzh Creative Commons License 2006.10.24 0 0 113
Én nem arra kérdeztem rá, miért olyan kategóriát választottál, amilyent, hanem hogy ezen listával egyidőben már sokkal frissebb van az anyatopikban, ahol nincsenek kifelejtve azok sem, akiket cseppet sem érdekel a bajnokság.
Ha valaki csak itt nézi a listát, akkor azt hihetné, hogy márpedig senki topikos nincs, akit ne érdekelne.
ez így félrevezető, nem? odaát meg mintha más lenne az arány.
Előzmény: DJ_RushBoy (112)
DJ_RushBoy Creative Commons License 2006.10.24 0 0 112
Figy: engem sem érdekel igazán, de mivel ez a kategória háromfele van: érdekel/indultam benne/a jövőbe szeretnék indulni benne. 1: érdekel a bajnokság, hiszen még benne vagyok. 2: Indultam benne, most is még benne vagyok. Viszont a 3. pont a jövőbe indulni szeretnék benne az nem igaz, jövőre nem szeretnék indulni benne, de mivel az első két pont megfelel, azért választottam ezt a kategóriát.
Előzmény: tzh (108)
v.gyongyi Creative Commons License 2006.10.23 0 0 111
Jaj bocsi, rossz listát küldtem el, majd átmegyek a másik topikba és ott is elküldöm. ( véletlenül kihagytam egy oldalt az olvasással)

A mi véleményünk is az, hogy valahogyan ezt a mostani MSTSZ-t kellene megreformálni, mert tényleg elég bonyolult az egyesület-alapítás. Ráadásul most valami előrelépés is történt az ügyükben - a pontos részleteket nem tudom - de állítólag több pénz folyt be/ vagy fog befolyni. Néhány nagyon alapvető változás kellene, ami nem pénz kérdése.

- pl. a Bajnokság nevezési határideje előtt legyen nyitva az iroda ügyfélfogadási időben ( tavaly nem volt)
- valóban a túrázókkal egyeztetve kellene összeállítani a túranaptárt, figyelembevéve a 10-12 túra igényét; tudjátok, tavaly 16 volt, azt csökkentették a mi kérésünkre le 14-re ( tehát figyelembe lett véve ez a kérés, de tényleg az is sok)
- én ott voltam a tavaly novemberi közgyűlésen, sajnos lasszóval kell fogni a túrákat, valóban van olyan szervező, aki elzárkózik attól, hogy a túrája bajnoki futam legyen, a plusz követelmények, amikről írtatok teljesen jogosak, csak éppen lehet, hogy a túrák rendezői nem vállalják be; itt persze bejön a pénz kérdés, mert ha lenne elegendő ( ami persze nincs) akkor az MSTSZ azzal ösztönözhetné a bajnoki futamokat, hogy az ebben résztvevő futamok szervezői valamennyi + támogatást kapnának
- a szabályok pontos kidolgozása is szükséges lenne, gondolok itt futó-gyalogos dologra, és itt megint szükség lenne az aktív túrázókkal való egyeztetésre
- valóban propagálni kellene a bajnokságot, teljesítménytúrákon, szaklapokban, én támogatom a gyerekkategóriát is, 20-25 km-t elbírnak a 10-14 éves gyerekek ( az én 3 éves fiam 10-et ment az Ördögkeréken és élvezte nagyon)csak ne a Galgahévízi Általános Iskola házi bajnoksága legyen ( persze Lacinak minden elismerésünk, hogy ennyi gyereket meg tud mozgatni, de nekik is jobb lenne más ellenfelekkel is)csak az általános iskoláknak egy e-mail-t kellene elküldeni ( ebben mi is tudnánk segíteni) felhívással, biztosan összejönne még néhány csapat. 11 évig tanárként dolgoztam, tudom, hogy a gyerekek nagyon motiválhatók.
- én sajnos nem vagyok programozó, a számítógéphez is nagyon amatőr szinten értek, de meg fogjuk kérdezni az egyesületben, nekik mi a véleményük ez ügyben

Hiszem, hogyha itt jó ötletek születnek és azokat benyújtjuk előre az MSTSZ-nek - mint ahogyan azt itt az egyik elnökségi tag kérte - és valóban minden érintett csapat képviselteti magát az elnökségi ülésen, akkor lehet előremozdulás. Pl túrázói ötlet volt az idén meghírdetett túrista-kategória is, amit elfogadtak, csak nagyon kevés volt sajnos a jelentkező
vajonmerre Creative Commons License 2006.10.23 0 0 110
Igen propaganda! A jövőben úgy tevezzük, hogy csak bajnoki futamok lesznek ttúra-témában, és mindenkinek kötelező lesz az indulás! Minden futamon kiesik valaki, aki többet nem túrázhat az adott évben!!! Természetesen csak vicceltem :-)))))) Csanya "megmondta" , hogy a TTúta topikbeli lista az érvényes. Valóban nem szerencsés a párhuzamos listázgatás, mert így sose lesz két egyforma :-)
Előzmény: tzh (108)
v.gyongyi Creative Commons License 2006.10.23 0 0 109
Nemzeti Bajnokság Közvéleménykutatás

Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye.Kérek mindenkit irja be magát valamelyik kategoriába.


Nem érdekel a bajnokság,sosem fogok indulni rajta:
1.
2.
3.



Nem érdekel a bajnokság,de lehet hogy egyszer majd indulok rajta:
1. vajonmerre
2.csanya.
3.



Érdekel a bajnokság,már indultam rajta/most is benne vagyok/benne leszek:
1.utazó45
2.omveva
3. Gábor, v.gyongyi




Köszi.
tzh Creative Commons License 2006.10.23 0 0 108
Az anyatopikban csak úgy hemzsegnek, akiket nem érdekel ez a bajnokság, itt meg olyan lista megy, ami azt akarja sejtetni, hogy mindenkit érdekel.
Most ez a listaváltozat miért ilyen? Propaganda?
Előzmény: DJ_RushBoy (106)
csanya. Creative Commons License 2006.10.23 0 0 107
A továbbiakban a listát a Teljesitménytúra topikban vezetem!

csanya
DJ_RushBoy Creative Commons License 2006.10.22 0 0 106

Nemzeti Bajnokság Közvéleménykutatás

Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye.Kérek mindenkit irja be magát valamelyik kategoriába.


Nem érdekel a bajnokság,sosem fogok indulni rajta:
1.
2.
3.



Nem érdekel a bajnokság,de lehet hogy egyszer majd indulok rajta:
1. vajonmerre
2.csanya.
3.



Érdekel a bajnokság,már indultam rajta/most is benne vagyok/benne leszek:
1.utazó45
2.omveva
3. PrInCe

4. OT OM
5. Privát

6. DJ_RushBoy



Köszi.

csanya

Előzmény: privát (104)
tzh Creative Commons License 2006.10.22 0 0 105
ez messze nem a legfrissebb lista ;)
Előzmény: privát (104)
privát Creative Commons License 2006.10.22 0 0 104

Jelzem itt is meg ott is.

Nemzeti Bajnokság Közvéleménykutatás

Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye.Kérek mindenkit irja be magát valamelyik kategoriába.


Nem érdekel a bajnokság,sosem fogok indulni rajta:
1.
2.
3.



Nem érdekel a bajnokság,de lehet hogy egyszer majd indulok rajta:
1. vajonmerre
2.csanya.
3.



Érdekel a bajnokság,már indultam rajta/most is benne vagyok/benne leszek:
1.utazó45
2.omveva
3. PrInCe

4. OT OM
5. Privát



Köszi.

csanya

Előzmény: csanya. (77)
Előzmény: PrInCe (81)
DJ_RushBoy Creative Commons License 2006.10.22 0 0 103
Érdekel a bajnokság,már indultam rajta/most is benne vagyok/benne leszek:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!