Attól tartok, hogy nem FLP Aloe kapszuláról kérdezel, mert nekünk nincs kombucha kapszulánk. Ha megmondod, mire illetve mi ellen kellene, akkor tudok segíteni, illetve talán kiderül, hogy mire is gondoltál pontosan :)
Nekünk a következő kapszuláink vannak:
A-Beta-CarE (antioxidánsokat tartalmazó kapszula)
Forever Garcinia Plus (éhségérzet csökkentő)
Nature-Min (Tengeri ásványokat tartalmazó tabletta)
Forever Garlic-Thyme (Fokhagyma tabletta)
Fields of Greens (zöldség tabletta)
Arctic Sea Super Omega 3 (hideg tengeri halolaj kapszula)
Forever Lycium Plus (antioxidáns tabletta)
Absorbent-C (természetes C-vitamin, korpatablettában)
Gin-Chia (Ginseng-golden chia keverék)
Forever Ginkgo Plus
Forever Kids (rágható multi-vitamin tabletta)
Forever Bee Pollen (virágpor tabletta)
Forever Royal Jelly (méhpempő tabletta)
Forever Bee Propolis (propolisz tabletta)
Hello !
Bar nem teljesen ide tartozik, de azert egy kis koze van a kerdesemnek a temahoz.
En az Aloe -s kombucha kapszularol kerdeznek. Tudsz -e valamit a hatekonysagarol, illetve a kombucha gomba es a aloe eggyuttese mennyire jo a szervezet kihatasaira.
A dollár ma 236,68 volt, a gél ára így 4,754 Ft.
Mindenképpen érdemes kimenni. Egyébként szombaton FLP szépségverseny a Kongresszusiban, jegyek még kaphatók :)
Néhány orvosi tapasztalat az Aloe Vera készítményekkel kapcsolatban.
Daganatos betegségek
Dr. Bakanek György – szülész-nőgyógyász szakorvos, sport szakorvos, életmód szaktanácsadó
Sajnos az orvostudomány által ma még gyógyíthatatlannak ítélt betegségek, mint tumorok, a vérképzőszervi daganatok, az idegrendszeri degeneratív megbetegedések, a sclerosis multiplex, illetve különböző ér eredetű agyi katasztrófák utáni állapotok. Sokan az orvosok által javasolt műtéteket szeretnék helyettesíteni. Az anatómiailag is komoly elváltozást okozó betegségeket sebészi beavatkozás nélkül nehéz gyógyítani. Azonban ezekben az esetekben is jó hatással lehet az aloe vera készítmények fogyasztása, mert minden műtét kilátásait, várható eredményét nagymértékben javítják. Rövidebb az operáció utáni lábadozás időszaka, kevesebb az utófertőzés és a többi szövődmény előfordulása.
Különböző műtétek előtt szoktam javasolni az
Aloe Vera Gél vagy az ízesített nektár fogyasztását 2 x 0,3-0,5 dl mennyiségben, kiegészítvea kezelést
méhpempő, illetve virágpor napi 2 x 1 tablettás adagolásával.
Tumoros esetekben pedig 3 x 1 Lycium, illetve Ginkgo Plus hozzáadásával, szintén 2 x 1 tabletta/nap adagban.
Érproblémák esetén Gingko (2x1), illetve a fokhagyma (2-3 x 1) és Arctic Sea kapszula napi 2 x 1 dózisát javaslom.
Akit közelebbről is érdekel a téma, illetve szeretne nagyker-káryát, az bátran keressen meg mailben.
Aloe a gyerekgyógyászatban
Dr. Kerekes László – gyerekorvos
Az alábbiakban összefoglalom az Aloe Vera-val való tapasztalataimat.
Allergiás betegségek
AZ allergiás betegségekre igaz, hogy a Gél vagy Berry Nectar fogyasztása tovább enyhíti a tüneteket és a tünetmentes periódusok hosszabbá válnak. Bőrproblémák, ekcémás bőrelváltozás esetén a First, súlyosabb, mély berepedések esetén az Activator és az Aloe Gelly krém nélkülözhetetlen.
Száj és végbéltájék berepedése esetén a Lips-et, a First-öt az Activator-t és a Gelly-t használhatjuk.
Szájüreg kezelése
Gombás fertőzés (soor oris) a néhány hetes csecsemők jellegzetes betegsége. Vattatampon Activator-ral való átitatása után naponta háromszor-négyszer bedörzsöléssel a betegség kiválóan gyógyítható.
Bárányhimlő
A kifakadt hólyagok viszketnek, ez vakarózásra ingerli a gyerekeket. Ez esetben a betegség maradandó alváltozással gyógyul és felülfertőződhet baktériumokkal. A First és az Aloe Vera Gelly lokális alkalmazásával a viszketés csökkenthető, a fájdalom csillapodik, e szerek fokozzák a hámosodást, és a betegség maradandó bőrelváltozás nélkül gyógyul.
Tényleg nagy a zsúfoltság odakint egyrészt az átépítés, másrészt a hónap vége miatt. Úgyhogy aki nem akar sokat várni, jobban jár a jövő héttel.
Egyébként a dollár ma 247,82 volt, így egy gél 4,978 Ft.
Átépítik a raktárat a napokban, ezért mostanában kicsit több időt kell szánni a vásárlásra, mert még ezen a héten kicsit lassabban megy a kiszolgálás. De utána kétszer akkora lesz a terület, és minden megint simán fog menni. SZóval kitartás :)
Az előttem hozzászólókhoz hasonlóan, családommal együtt lelkes használói vagyunk az FLP Aloe Vera termékeinek.
Aloe kezdeményezéséhez csatlakozva, én is segítségemet ajánlom mindenkinek, hogy nagykeráron juthasson a termékekhez és ezáltal pénzt takaríthasson meg ill. több terméket használhasson ugyanazért a pénzért.
Győrben lakom, ezért főleg a Győrben és a vonzáskörzetében lakók termékhez jutását tudom elősegíteni.
Akik még csak most olvastak vagy hallottak az Aloe Vera csodálatos hatásáról, de még nem próbálták, azoknak is szívesen segítek, hogy megismerhessék az FLP termékeit.
A nejem is majdnem beleugrott ebbe a Hallodevera dologba, de mivel más okosságokat is szokott olvasni, fennakadt azon, hogy a vércsoport szerinti táplálkozásról szóló könyvben ( ABO terv, vagy valami ilyesmi )meg neki nem szabadna ezt fogyasztania...
Köszönöm a tapasztalatodat :) És örülök, hogy nektek is használt. Főleg gyerekeknél nem mindegy, hogy mennyi ideig tart a gyógyulás. Mi felnőttek könnyebben viseljük, ha valamit nem tehetünk egy ideig. De a pöttyök...
Az áfonyásat cukorbetegek nem fogyaszthatják, arra figyeljetek. És egyébként az különösen a vizeletkiválasztási rendszer gondjai, vesehomok, vesekő esetén ajánlott.
Csípésekre, és égésre nagyon jó a First is. pl ha leégsz a napon, és befújod a bőröd, nem hámlasz le, és nem lesz érzékeny sem. Aranyérra az Aloe Lips is nagyon hatásos. Ami ugyan eredetileg herpesz ellen készült, de erre is jó. CSak a sorrendet kell betartani :)))
Bizony, a zöld krém csodát tesz. Pirinyó unokahúgomat valami drabális szúnyogok csípték meg, mert szinte allergiás hatalmas kemény bögök lettek a helyén. A zöld krémtől 1 nap alatt lementek.
És aranyérre is hihetetlenül hatásos. Enyhébb panaszoknál is a hagyomsányos kenőcsökkel pár nap, amíg elmúlik, a zöld krémmel elég 1 (!) kezelés.
A szüleim áfonyásat vesznek, annak kifejezetten kellemes íze van. SAjnos legutóbb egy félreértés miatt simát kaptak, ami nekünk nagyon nem ízlik. Szerintem jobban jártok az ízesített változatokkal.
Kedves aloe, ha megengeded, csinálok egy kis propagandát a zöld krémnek, meg a másik propoliszosnak is.
Zöld krém
3 hete volt pazsmirígyműtátem, 12 cm-es vágás + 8 kapocs. Rögtön kentem a krémmel. Alig látszik a seb, a tegnapi kontrollon a doki is igen meglepődött.
Propoliszos
Lányom tejfehérjére allergiás, ami bőrekcémában nyilvánul meg a kezén az ujjai között. Mindenféle kencéket próbáltunk már. Volt úgy , hogy nem tudott vele fogni, mert annyira sebes volt. Mióta használjuk a krémet minden oké. Ha látom, hogy megint ekcémás, bekenjük, 2 nap alatt elmúlik.
Minek az ehető változatára gondolsz? A gélre? Az ehető :) illetve az egy literes palackban levő folyadék, úgyhogy iható...
Az most 5,022 Forint, mai árfolyamon.
Ha írsz egy mailt, küldök teljes árlistát.
Bocs, hogy csak most írok, de nem voltam netközelben - esős nyárban teleltem...
Akkor a zöld krém. Hivatalos nevén Aloe Vera Gelly. A zöld krém - ha még nem láttál - egy teljesen áttetsző, színezék nélküli gél állagú krém. Tulajdonképpen az aloe növény nedvének stabilizált változata. Erre azért van szükség, mert enélkül a növény nedve ugyanúgy oxidálódna, mint az alma, ha beleharapsz. És elvesztené a hatását. Szóval ezt a gélt valóban belekenheted a sebbe. Ugyanúgy, mint ahogy a First-öt is ráfújhatod bármilyen sérülésre. Nagyon erős hámosító hatása van. Gyerekeknél azért szeretik, mert nem hegesedik, hanem rögtön gyófgyul. Így aztán a törpöknek nincs mit letépkedniük...
Sterilségre talán az is utal, hogy személyesen ismert fogorvos szájsebészeti beavatkozás után a szájon belül is használja, a gyorsabb gyógyulás érdekében. Egyébként nőgyógyászatban használják szülés után gásebre, illetve aranyérre is.
Egyébként van orvosi tapasztalat is, ha megengeded, ,egosztom veled egy részét.
Dr. Mrázik Krisztina – bőrgyógyász-kozmetológus
Szemölcsök
Aloe Vera Gelly krémmel kezelve tapasztalatom alapján köröm melletti szemölcs napi 5x hasznlattal 10 nap alatt a szemölcs teljesen elmúlik. A mélyebb, talpi szemölcsök eltávolítása után szintén javaslom az Aloe Vera Gelly krémet utókezelésre, a sebek gyorsabban gyógyulnak, és a krém megakadályozza a kiújulást.
Herpes Labialis
Aloe Gelly krém óránkénti alkalmazását javaslom. Ezen kívül mivel a herpesvírus aktiválódását nagymértékben befolyásolja az immunrendszer egyensúlyának megbomlása, a megelőzésre a Gél fogyasztása, helyileg pedig az Aloe Lips használata javasolt.
Övsömör
Ugyancsak az immunfunkciók romlásáa vezethető vissza a bárányhimlő vírus aktiválódása során jelentkező igen fájdalmas betegség az övsömör. Kezelésében külsőleg az Aloe Vera Gelly krém és a First, belsőleg Gél, a méz és a Forever Kids.
Gennyes bőrfertőzések, orbánc
Jól használható az Aloe Vera Gelly. Középkorú férfi esetében antibiotikumos kezelés mellett a fekélyeket megnyitottam, és Gelly krémes lapot helyeztem rá napi 3x. Négy nappal később a hólyagok helyén levő fekélyek területe 1/3-ra csökkent, 10 nap múlva pedig teljesen behámosodtak. Ez általában csak többheti kezeléssel érhető el.
Pattanásos bőr
Nagyon zsíros arcbőr és gennyes pattanások esetén kitűnően alkalmazható a Gelly krém a fertőtlenítő, gyulladásgátló, szárító hatása miatt. A nagyobb, mélyebb göbcséket érdemes éjszakára Aloe Vera Gelly krémes gézlappal leragasztani.
Aloe Vera Gelly krém hámosító hatása a fekélyes folyamatokat gyógyítja a szájban is. Napi 1x ajánlott
Nekem tapasztalatom a következő:
Barátnőm kezén rendszeresek voltak a sebek, karcolások, mivel teknősöket tart, és azok karmolnak, és harapnak is néha. A teknősök vizétől azonban nem gyógyultak be a sebek, csak nagyon lassan. A Gelly - zöld krém - használatával néhány napon belül begyógyult. Én estem biciklivel, lábamról és a karomról több helyen lejött a bőr. Teljes hámosodás a harmadik napon. Anyu a Balatonon pénteken kagylóba lépett. Azonnal bekentük a még vérző sebet, aztán ezt endszeresen folytattuk. Kedden már ment tornázni, pedig a seb 5 centi hosszú, és nagyon mély volt a talpán.
Barátomnak motorbaleset után - már két hete nem tudott cipőt venni - négy nap alatt gyógyította be a lábfején lévő sebet.
Én egyébként az arcomra használom rendszeresen, hogy ne legyenek borotválkozás után kiütéseim. Emellett még propolisz krémet is.
Egy tubus, napi 2x arc bekenés mellett december elejétől július közepéig tartott. Valahogy nagyon "szapora" a krém, egészen kicsi mennyiség is nagyon nagy felületre elég.
Az ára a nagykerben 9,45 USD, ami a mai napi árfolyamon számolva (251) + 25% ÁFA 2965 Ft.
Az árat mindig a dollár napi árfolyama határozza meg.
Mégegyszer bocsánat a késésért, és ha még van bármi kérdés, csak bátran, igyekszem válaszolni :)
ezen a héten mint felvetett lehetőséggel találkoztam a témával, ma rákerestem itt, nos örülök, és kérdezek:
a zöld krém nyílt sebbe- husra /tenyérnyi felfekvés , gennyesedéssel, csonthártyára tehetőe??
mennyire lehet tutira venni a "szokásos ajánló történetekéket", mert sebésznyilatkozatot nem leltem ezügyben semerre, nemcsak itt persze!
jó, sejtem minden sterilen készül, fertőzés ettől nem lép fel, de a nagyeskűt ki meri letenni, hogy rosszabb nem lesz az állapot!
sőt : én olyanra vágyom, ami fájdalomcsillapítást is "végez" a beteg részére! (forgatás által minden oldalán van már, tehát nagyon fontos lenne a fcsillapítás, ha már a begyógyulás időszaka végtelenhez közelít sajna)
a belső erősítés megy a géllel, de ez mellékes jelen esetben, a zöldkrémre vagyok infohiányban!!
most az mennyi lenne Ft-ban?
üdv:
tölgy / aki nagyon szeretne segíteni egy 93 éves betegen/