Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
:-))) Nagyon köszönöm a sok születésnapi jókívánságot.:-)))
Elmentem mind, és előveszem 17-én. Ugyanis akkor van a születésnapom, csak a család tudott ma összejönni. Balázs, Bernadette névnapokat, Gábor fiam és az én születésnapomat ünnepeltük.
JOLIKÁM, Csodaszép a tavaszt hívogató virágaid. A tortát ne dugd el, nagyon fincsinek igérkezik !!! Én majd 17.-én köszöntelek, bár a jókívánságból sohasem elég :-)
A segítségeteket szeretném kérni. Igazából nem sok kreativitással áldott meg a sors, így számomra is meglepő, hogy a kötés és a horgolás ennyire érdekel. Tudom, hogy nem a legnépszerűbb a tuniszi horgolás, de nekem nagyon tetszik, és meglepően jól boldogulok a tanulásával. Az tetszik benne a legjobban, hogy olyan igazi átmenet a kötés és a horgolás között. Gyakorolgatok szépen, de szeretnék majd valami "komolyabbat" is csinálni a későbbiekben, viszont tuniszi horgolással kapcsolatban nem nagyon találok semmit. Egyáltalán mit lehet vele ( vagy belőle?) horgolni? Nem találtam leírást semmiről, pedig nagyon szeretném, ha sikerülne valami használhatót, valami szépet összehoznom. Ha véletlenül valaki tud segíteni, azt nagyon szépen megköszönném!
anyuék 2 órája jönnek fehérvárról 10 km-t mert fehérvár és pákozd között bár kiirták, hgoy hófúvás sok barom bement személyautóval aztán nem jutottak messzire csak az árokig meg elakadtak és igy azok sem tudtak közlekedni, akik mint apuék dzsippel mentek Mire átjutottak az első torlaszon a sok hülye miatt... erre elakadtak pákozd és sukoró között mert a polgárőrök nem engedik át őket az út teljsen eltűnt
szirmok
örülök, hogy bejelentkeztél. Hogy vagy? Apukádék? Nem viselik meg őket nagyon ezek a frontok???
azsúr
nagyon szép az unokád és örülök, hogy már jobban van.
tűcske
ritkán jársz felénk mostanában, vagy csak én vagyok figyelmetlen???
Tesókám
most olvasom csak hogy szerdán a szél Csurgóra vitt volna, nahát nahát... mik nem vannak??? Mondtam neked, hgoy engem ott kereszteltek? Ott lakott a mamám, anyum meg ott is születtt.
Mindenszentekkor szoktam arra járni, nagyon sokat változott...
nenca
örülök, hogy jobban vagy, párod jól tette hogy megszidott :-)))
Nagyon szépek a sálaid, gratulálok.
Jolimama
nagyon kedves tőled, hogy mindig megemlékezel rólam :-) Hóval megbírkóztam, csak Saci mellett napközben nem jutok géphez, kivéve ha alszik, akkor meg dolgoznom kell. SAJNOS a munkahelyemre nem fogok tudni visszamenni. :-((( Vmi megélhetést kell találnom. Szerinted megbírkóznék azzal a kézimunka bedolgozós dologgal? Vagy az enyémnél több tudás kell hozzá???
Már csak 2,5 nap az elmaradásom. De Saci mintegy végszóra felkelt. :-)))) Apa bent ül Pesten a stúdióban az EUSP2-n lenne közvetités de nincs elég egyenletes szél. Lehet hogy 5-ig ott kell ülnie reggeltől potyára.... Én meg szalma a csajszival :-)
Minden gyerekem szerencsésen ideért. A virágomat, a tortát és a pogácsát mutatom. A tortát eldugtam egy kicsit, mert nem olyan szép, nem tudok diszíteni, de nagyon finom. További szép napot!
Ez csak egy szoba. Itt szoktam varrni, itt van a ámítósgép, és alkalmanként vendégszobaként üzemel. Mi csak irodaként emlegetjük. Sajátkezűleg megcsinálni azért ez is jó kis elfoglaltság.
Nusa, Csirip! Nagyon szépeket műveltetek. Gratulálok.
veramami1!!!SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK KÖZÖTTÜNK. LÁTOM NEM RÉG TALÁLTÁL MEG BENNÜNKET. ÉREZD NAGYON JÓL MAGAD,MEGLÁTOD MILYEN SZÉP NAGY CSALÁD VAGYUNK.Lehet, egyszer személyesen is taálkozhatunk.!!!Pécsen lakom és van még pécsi más is. A NAGY TALIN ha eljössz sok barátot találsz.Én már öreg bútordarab vagyok majdnem a kezdetektől a megalakulástól itt vagyok.
Lívia néninek nagyon boldog névnapot kívánok szeretettel!
Jolimama!Köszönöm,már jobban vagyok. Hála a lándzsás útifű szirupnak és a tegnapi pihenésnek sokkal jobban érzem magam. Semmit nem csináltam,csak ágyból TV-t néztem és olvastam.
Holnap nálunk is előrehozott szülinapi ünnepség lesz.Lánykám egy nappal és pár év eltéréssel Jolimama születésnapja előtti napon született.Életem legszebb napja .....
Mercikém! Élek drágám...csak egy kicsit elbújtam gyógyulgatni.
JUDIT. Már nálunk sem....kisütött a napocska. Kb 3 - 4 cm hullott, de a szomszédok is azt mondták, hogy azért sem lapátolnak, szót fogadtam és én sem. Hátha most elolvad a betonon.