Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Pixco gyártmányú makró közgyűrű, 10 + 16 mm-es, 7000 Ft + postaköltség, külön is megvehető 3000 + 4000 Ft-ért.
Az érintkezése nem tökéletes (konstrukciós hiba), de kis mozgatás után beáll. Átviszi e a jeleket.
A 10 mm-esre lett vevő, így az jegelve, a 16 mm-es továbbra is eladó 4000 Ft-ért, de csak záros határidőig, mert ha nem megy el hamar, inkább megtartom.
Kis kiegészítés: az X-T1 váz csak a VG-XT1 markolattal együtt eladó 360e Ft-ért (vagy a markolat elkelte után). A markolat külön is mehet a megadott áron.
Eladnám teljesen új állapotú, karc-, por-, gombamentes XF 18-55 f2.8-4 objektívemet. Külföldi vásárlás, még 7 hónap itthon is érvényes garanciával, valamint közel 20 hónap németországi, postai úton érvényesíthető garanciával. Nagyszerű objektív, de sosem használtam, mivel a fixeket preferálom.
Irányár: 105e huf
Szériaszám:
24A7460x
Érd.: (harminc)922-hetven5huszon5 vagy turtlebrain78 kukac gmail.com
Eladhatatlannak tűnik, közben túlkínálat van belőle:
Eladó egy új/újszerű - csak kipróbált, kb 50 expós - Fujinon XF 18-55 f/2.8-4 OIS külföldi kitből, tartozékaival, doboz nélkül 100 000.- forintért. Serial: 45A2012x A vázat csak kitben értem el, az árát fix objektívbe forgatnám.
Eladó egy új, hazai vásárlású, garanciás Fuji X-E1 fényképezőgép váz, ezüst színben. Csak kipróbálva, pár expóval, X-E2 érkezése miatt. Dobozában, minden tartozékával.
Sziasztok! Eladnám a 2év 8 hónapos, 3600 expós, Fuji X 100-as (No 13MO19xx) fényképezőgépemet. Használatból eredő nyomok -táskából ki, táskába be- vannak rajta, de bátran kijelenthetem, hogy szép állapotban van a készülék, de ezt eldönti majd az érdeklődő.
Adok hozzá 3 db. 100%-os utángyártott akksit -ami szerintem tovább bírja, mint az eredeti- és 1db. szintén 100%-os eredetit. 2db. töltőt, egy utángyártott napellenzőt ill. egy adaptergyűrűt, na meg egy Sandisk Extreme 8gb-os SDHC kártyát. És mivel első tulaj vagyok, természetesen a magyar nyelvű leírás, a telepítő lemez és a szénfekete doboz is jár hozzá. Ára: 150.000. Ft. Eladás oka: Szeretem, de az 5D mellé szükségem lenne egy 5D mark kettes kamerára.
Egész nyugodtan hívhattok este 10-ig, reggel 9-től ill. a zoltensmith@gmail.com címre várom az érdeklődő leveleket. Ja, Budapesti vagyok, ha ez egyáltalán számít valamit... 70-977-9852
XF 18-55 eladó. Nem nagyon használtam, fixeket használok. Esetleg 35 1.4 re cserélhető. (kifogástalan állapot érdekel) A 18-55 szintén patika állapotban van, 2015 márciusig garos.
xf 18-55 a vázzal együtt vásárolt, mindene megvan. (24A16926)
xf 35 mm 1,4, szeptember 9-ig garanciális, a napellenzőhöz tartozó műanyag kupakot elhagytam, de azon kívül minden megvan, doboz számla szütyő….
Tamron sp af 90mm 2,8 di macro, (pentax bajonettel, de vettem hozzá, egy fx átalakítót) jó állapotban, kis hibája, hogy a rekesz nem marad „A” állásban, de a fujinál, úgyis manuálisan használtam. (gyári számot, csak később tudom megírni, mert kölcsön adtam)
cosmicar 50mm 1,4, szinte új, ajándék soligor makró készlettel, 46-rol, 49mm-re szűrő átalakítóval, és xf bajonett átalakítóval, effekt szűrőkkel. Gyári számot nem találtam. A teljes képkockát kirajzolja, nyitottan is meglepően éles, mérete miatt, tökéletesen illeszkedik a váz stílusához.
sosmicar 75mm 1,4, jó állapotú, a teljes kört nem rajzolja ki, de a képet vágva használható. (aki egyben mindent visz, szintén ajándék)
olympus FL-36-os vaku, (1074199), azért szerettem, mert a leg kisseb komoly vaku a piacon, nagyon illett a vázhoz, mivel van automata funkciója a villanónak, jól használható, természetesen, manuális módban is. Ajándék, 4db ceruzaaksi, és töltő. Hibája, hogy a vakutalp rögzítő műanyag anya letörött, de így is stabilan áll a vázon, és könnyen leoldható.
Dörr PRO BLACK 0 gömbfejes állvány, kicsi, ehhez a géphez tökéletes, jó állapotban, talán a dobozát is megtalálom.
Mechanikus távkioldó, 90cm, kínai remek, de működik.
És még több apró-cseprő dolog, amivel nem terhelnélek bennetek, komoly érdeklődőknek, részletes listát köldök.
Egyben az egész felszerelés, 380.000 ft. Ha nem megy el egyben, akkor megbontom, és mindent beárazok.
Kőszegen megnézhető, kipróbálható. Előreutalás esetén, érték biztosítva, atom biztosan becsomagolva hajlandó vagyok postázni, de az sajnos plusz költség.
Mielőtt megkérdezitek, miért adom el, építkezek, és megcsúsztunk anyagilag. Ezért csere, csak kondenzációs kazánra:)))
Eladhatatlannak tűnik, közben túlkínálat van belőle:
Eladó egy új/újszerű - csak kipróbált, kb 50 expós - Fujinon XF 18-55 f/2.8-4 OIS külföldi kitből, tartozékaival, doboz nélkül 100 000.- forintért. Serial: 45A2012x A vázat csak kitben értem el, az árát fix objektívbe forgatnám.
1. Fujinon XC 50-230 mm 4.5-6,7 OIS teleobjektív, sn.: 34A09321, csak pár expóval, spanyol számlával és garanciával, 60e Ft.
2. Fujinon XF 27mm/2.8, sn. 33M05408 + napellenző, alig használt, magyar garanciával, 80e Ft.
3. Közgyűrű, 10 mm, Pixco,minden jelet átvisz, 5000 Ft vagyKözgyűrű, 16 mm, Pixco,minden jelet átvisz, 7000 Ft (kicsit mozgatni kell a pontos beálláshoz, de utána jól működik).
Eladó egy új, csak kipróbált, fekete színű Fuji X-A1 fényképezőgép kit. Dobozában, 16-50-es objektívvel, természetesen minden gyári tartozékával, hivatalos magyarországi (2 év) garanciával.
S/n: 38L0632*
Ár: 100.000 Ft
Mail publikus, telefonszám pedig harminc-477-nullakettő-91