Keresés

Részletes keresés

Győző Creative Commons License 2000.06.22 0 0 158
Ma délután a Duna Tv készít velünk felvételt, azt hiszem este a Sportpercekben le is adják. Mi más is lehetne a téma, mint a Vidi gázszAr ellentét!
Továbbra is az az érzésem, hogy nálunk szó sincsen a csapat megerősítéséről, már hülyét kapok a sok töltelékembertől!

Üdv:SZEVI

Előzmény: The Evil (157)
The Evil Creative Commons License 2000.06.21 0 0 157
Parmi, arra várhatsz...ahhoz előbb győzni kéne...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrgggggghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Parmi (156)
Parmi Creative Commons License 2000.06.21 0 0 156
Sallói, Czéh, Horváth Csaba, Ilea, Vörös, Erdélyi (MTK fiatal kapusa), Németh Zoli (még mindig "csak" 33 éves, de nem a gázszaros palié) - csak néhány név akik így nagyon hirtelen eszembe jutottak, és akiknek jelenleg nincs csapatuk. De ha most elkezdenénk gondolkodni, vagy egy kicsit körbenézni szerintem még ugyanennyit tutkóra találnánk, akikkel tudnánk mit kezdeni, nem pedig ezeket a KIB..., BUZI, ROHADT, GENNYES, TETVES Földes-Szalai kettőst, akik most nagyon képben vannak. Utálom őket! (Egyszer jőjjenek ki majd pacsizni, alig várom!)
Parmi Creative Commons License 2000.06.21 0 0 155
Sziasztok!
Egyre elszomorítóbb az egész cirkusz, ami itt (pontosabban: ott Fehérváron) zajlik. Mi hol ezért, hol azért, de hülyére aggódjuk magunkat évek óta, míg mások a rossz helyre rakott milláikat akarják a Vidiből kimenteni. A Pécs vett három -viszonylag- használható csatárt (Szabó Z., Lukács, Károlyi), mi is hozunk emberkéket Gyuláról.
Azon a beszélgetésen (az utolsó bajnoki után) felvetttük a Csongrádinak (nem vagyok képes leírni a becenevét, még ha egy csomó leütést is megspórolnék) a Károlyi nevét. A reakció: "hát az egy nagy rizikó lenne, kockázatos, ki tudja mire képes az első osztályban" Már akkor sem nagyon tudtam a hüledezéstől mit szólni erre. Hát ki nem kockázat manapság????? Talán a Rivaldo, Milosevic, Sükür hármas. RÖHEJES AZ EGÉSZ CSONGRÁDI!!!
Szintén akkor került szóba Disztl Petya is. Nem tudom mi az igazság, de én NEM hiszek Csongrádinak, aki azt mondta, hogy DISZTL PETYA VOLT AZ ELSŐ AKI A GÁZSZERHEZ MENT VOLTAN csak őt nem fogadták be a gázosok. Már semmit sem lehet biztosan tudni, úgyhogy vki nyugtasson meg, hogy ez csak fikció, és semmi valóságalapja nincs.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.21 0 0 154
Gyozo!

Bocsi, elneztem. Aszittem most csutortokon lesz a balhe. ;) Termeszetesen ott a helyem. :) Sorry...

Előzmény: Győző (152)
The Evil Creative Commons License 2000.06.21 0 0 153
Éljen Csató Sanyi!
A Viditől meg takarodjon mindenki, aki a saját érdekét nézi. Csak az menthet meg miket, hogy jön egy dúsgazdag valaki és kisöpör onnan minden férget, de hát erre ugye nincs sok esély.
Ha a Csank meg elviszi a Zalánt is, megnyírbálom a bajuszát!
Győző Creative Commons License 2000.06.21 0 0 152
Chip!

Már most tudod, hogy egy hónap múlva nem leszel itthon? Sajnálom!

Július elseján, ha minden igaz, akkor Dunaújvárosban játszuk az első edzőmeccset. Aztán utána majd jön a szöveg: "Azt hiszitek, hogy ez jó csapat? Még nem is játszott igazi ellenféllel!" Érdekes! Ha én egy csapat újdonsült edzője lennék, akkor igenis azt mondanám, hogy ez egy jó csapat, és megpróbálnám a lehető legjobban feltüzelni a játékosaimat.
Na mindegy, akik olvassák az itt leírtakat, azok úgyis tudják, hogy a szurkolók szerint a bajnokságot megnyert csapat igenis a legjobb az országban!
Az egyetlen vígasz ebben az új struktúrában a Csató Sanyi!

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (151)
Matu Creative Commons License 2000.06.21 0 0 151

FEHÉRVÁR a VIDEOTONé!!!

Matu Creative Commons License 2000.06.21 0 0 150
Szerintem is azokat kellene meghívni akik magyarázattal tartoznak nekünk és a futballszerető Fehérváriaknak. Persze az elkövetkező 1 hónap alatt sok minden kiderülhet még, ezért nevet most nem tudok kapásból mondani, de ezt Te Győző talán jobban tudod. Egy biztos. Nincs kedvem Veletek együtt abba a szektorba elhelyezkedni az őszi meccseken ahol eddig még sohasem ültem (gondolom tudjátok melyikről beszélek...)

Mindörökké VIDEO TON

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.21 0 0 149
Hogy kiket hivjatok meg?

Hmm...Akik felelosek ezert az egesz hercehurcaert:Fenyves, Csongi, stb... Rajuk ferne nemi szamonkeres! Hogy kepezelik ezt?

ggrr...
csak felhuzom magam.....

Előzmény: Győző (147)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.21 0 0 148
Gyozo!

Sajna nem tudok most kivetelesen elmenni az Anketra, de remelem rendet teremtetek abban a kurva nagy kaoszban ami most a Klubnal van. :( Ez egyszeruen undorito, amit egyesek muvelnek. Ehhez mar tenyleg pofa kell. (Bar ha belegondolunk a pofa az mar adott volt mikor gazszarkent a mi eletunkre tortek.)
VTV igazgatoja melyen politikai nyomasra cselexik informacioim szerint. Ez az alibiTV nem is erdemel mast, vegulis a kutya se nezi -szerintem-. Max par elfogult VIDIsta akik neha a spormusorban par jatekost es osszefoglalot nezett meg.

Matu!

En sem tudok megnyugodni. Voltak emberek akik megprobaltak minket kicsinalni. Nem jott ossze. Belerokkantak a dologba. Erre most elkezdenek nyomulni es atvenni a mi klubbunkat. A mi segitsegunkkel akarjak a szarukat eltakaritani -termeszetesen a mi karunkra- es presze MINDENERT A SZURKOLO A HIBAS! Igen! Ez mar igazi politika!

Sosem szerettem a politikusokat....

HAJRA VIDI!
BUZI GAZSZAR!

Győző Creative Commons License 2000.06.21 0 0 147
2000. július 20-án (csütörtök) 19 órakor szurkolói ankét a Tiszti Klub színháztermében.
Kik legyenek a meghívottak, kiket javasoltok?

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (146)
Matu Creative Commons License 2000.06.21 0 0 146
Ígérem megpróbálok lehiggadni, csak nem könnyű, mert amikor már úgy látszik jóra fordulnak a dolgok (gázszar csőd tavaly, Vidi újra az első vonalban...) akkor jön ez a visszarendeződés.
Egyébként tényleg csak bízni lehet benne, hogy minden érdekelt belátja, hogy mit diktál a fehérvári foci érdeke! Ha be akarja látni.
Győző Creative Commons License 2000.06.21 0 0 145
Matu!

Próbálj meg megnyugodni, bízzunk benne, hogy minden érdekelt belátja, hogy mit diktál a fehérvári foci érdeke! Egyébként tegnap már a Horváth Gabi is tiszteletét tette az edzésen, úgy látom, hogy egészségileg rendben van, nem úgy, mint amikor itthagyta a Vidit ilyen okra hivatkozva, majd pár nap múlva az agárdi klubnál már munkába is állt. Az utolsó bajnoki meccs után éppen a Csongi mondta, hogy később rájött, hogy ki mozgatta a szálakat a Vidi kontra falusiak ügyben. Megkérdeztem, hogy ki volt az, a válasza: Horváth Gábor.
Eszméletlen ahogy a tetszhalottak most újra megpróbálnak nyomulni és minden lehető pozíciót megszerezni. Valahol sajnálom őket, mert szánalmasak, de sajnos tartani is kell tőlük, hiszen nem hazudtolják meg régi önmagukat, s most is csak más kárára próbálnak érvényesülni.
A Fehérvár Tv igazgatójának pedig ezúton kívánok nagyon jó egészséget, sikerekben gazdag munkát a tárgyilagos tájékoztatás érdekében, hiszen a fehérvári közvélemény a spot ügyében is ki van éhezve az igaz szavakra (persze ez így van az írott sajtó esetében is).

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (144)
Matu Creative Commons License 2000.06.21 0 0 144
Hát ez több mint elkeserítő. Most olvasom, hogy a tavalyi csapatból a a hátvédjeink aláírták a szerződést, ennek ellenére még vagy 2-3 hátvédet akarnak igazolni. Ez előrevetíti a "taktikát". Meg hát ez a gázfos nyomulás is kiborít teljesen. Menjenek a náthás p*csába!!! Most már én is azt mondom inkább szűntünk volna meg mert akkor nem mi lettünk volna a bűnbakok. Azt megfogadom, hogy ha egyetlen volt gázfosos játékost is az összeállításban látok és nem a Milinte, Gáspár, Udvari, Lévai, Csató, Fodor, Zombori, Lendvai, Németh, Bány, Gyurováth, Sipeki csapattal állunk ki (tudom, hogy 12 nevet soroltam fel!) akkor úgy veszem (ha így van ha nem) hogy a gázos muki lóvémentéséről van szó és nem fogok lejárni meccsre! Nem fogok ehhez a szarhoz aszisztálni. Majd akkor ismét elindulok, ha hozzáértők lesznek a klub vezetésében és legalább NBI-es szintű játokosok fognak játszani.
Az, hogy Győzőt nem engedik be a FTV-be azt jelenti, hogy IGAZA VAN. És ezzel a lépéssel elismerik ezt....
K*baszott de kib*szott ideges vagyok. A foci ott kezdődik amit láthatunk nap mint nap a TV-ben. Ha így folytatjuk akkor sosem fogunk odáig eljutni. De még csak a közelébe sem!!!!
Győző Creative Commons License 2000.06.21 0 0 143
Sziasztok!

Nem is tudom mivel kezdjem. Azzal, hogy gázszAr nyomulás van, vagy azzal, hogy a Kft új vezetése a szurkolókat kiáltja ki bűnbaknak?
Na lássuk!
A tegnapi és a hétfői edzésen volt pár új játékos, de információim szerint a Havrán, Boda, Balog, Bíró négyessel kötnek (kötöttek) csak szerződést. Itt edzett rémületemre a Földes és a Szalai is.
A hétfői edzést követően behívott magához a sportért felelős alpolgármester és az ügyvezetővel, valamint az azóta igazgatónak kinevezett Szigli Istvánnal nekünk esett, miszerint, ha nem fogadjuk el, hogy további gázszAr játékosok érkeznek, akkor a Fenyves Péter befejezi, nem ír alá semmiféle kötelezvényt, sőt javasolja a holnapi közgyűlésnek, hogy nincs szükség itt futballra, hiszen a szurkolók nem támogatják a csapatot. A lényeg: A gázszAr egyik legnagyobb támogatójának 50 millája ragadt a bukott csapatban, s így az a célja, hogy ehhez az összeghez mielőbb hozzájusson, oly módon, hogy ingyen hoz 5-6 kék-sárgát és a Vidiben játszva próbálja értéken tartani őket, hogy aztán pénzzé téve mindegyiket, csökkenteni tudja veszteségét. Hát, ez a tipikus szakmaiság! A Szigli közben közölte, hogy kénytelen a Májer Józsival (a gázszAr volt alkalmazottja) az MLSz-be járni, mert csak Ő tudja, hogy hol milyen ügyet intéznek. Mindeközben kirúgták a mi technikai vezetőnket, aki ugyanezekkel tisztában van és kineveztek a helyére egy teljesen tapasztalatlan, a fociban nem is járatos (csak szurkolói szinten)emberkét. Vele tulajdonképpen az égvilágon semmi bajom nem lenne, csak a döntés szakmaiságát vitatom.
Összefoglalva: a csapatunk nem erősödik, hanem töltelékemberek játszóterévé válik, miközben a vezetők új stratégiája, hogy saját kudarcaik elkendőzéseként támadást indítanak a szurkolók és a Baráti Kör ellen.
Pedig emlékezhetnének rá, hogy egy héttel ezelőtt éppen a mi kezdeményezésünkre ültünk össze, ahol résztvett Csongrádi Feri is a megbeszélésen.
Még egy apró adalék: A gázszAr médiatámogatójától ( Fehérvár TV) úgy néz ki, hogy végképp ki vagyok tiltva. S ez egyáltalán nem a riporterek és szerkesztők bűne!

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (142)
Matu Creative Commons License 2000.06.21 0 0 142
Mit aggódtok? A fradi is ilyen kiöregedett senki másnak nem kellő focistákkal erősít mint a Licsei. Az ute meg visszahozta a Korsóst. Ilyenekkel akarnak labdába rúgni amikor nálunk ott lesz a Szalai? Ezeknek elment az eszük. Már most látható, hogy itt csakis egy csapat nyerheti torony magasan a bajnokságot és ez pedig mi vagyunk!!! A Gyulából azért kell erősíteni, mert már gondolva a jövőre ha kiesünk meg legyen gyengülve az ellenfél...
Elszomorító, elkeserítő és elgondolkoztató a helyzet!! No nem baj, ennél csak jobb jöhet.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.21 0 0 141
Foleg olyan hozzaallassal fogunk mi bennt maradni ebben a gye'r mezonyben, hogy 'idegenbe jo a dontetlen is' es nem szegyen kikapni a nagyoktol. :/
:~(((
The Evil Creative Commons License 2000.06.20 0 0 140
Kurva jól igazolunk, nem lesz itt gond. Szétkapkodjuk a Gyulát, majd íly módon megerősödve agyonverjük a Vasast a nyitányon, hiszen ők egyértelműen gyengültek, végülis elment két játékosuk és csak pár válogatott futballistát vittek a helyükre. Úgy kell nekik!
Előzmény: fcf (139)
fcf Creative Commons License 2000.06.20 0 0 139
Jah,most látom,hogy már irogattatok erről.
Bocsi.
Előzmény: fcf (137)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.20 0 0 138
PetDrag!

Akkor meg szerencse is, hogy nem vagy itthon, mert amit ma az FMH-ban irtak attol dobnal egy hatast!
:(((
Es ti mit szoltok mindezekhez??? Ennyire meg vagytok rokonyodve, hogy megmukkanni sem tudtok? :(((
Holnaptol 1 hetig nem leszek, remelem addigra lesz valami erdekes....

HAJRA VIDI!

Előzmény: PetDrag (136)
fcf Creative Commons License 2000.06.20 0 0 137
A NS információi(?) szerint leigazoltuk Boda Józsefet,aki,ha jól számolom,az 5. váci játékos lesz.Ezen kivűl -szintén a NS szerint- tárgyalnak Mátyás Zoltánnal(UTE) Balog Zsolttal(Bcsaba) Mogyorós Gáborral(?)(Gyula).
PetDrag Creative Commons License 2000.06.20 0 0 136
Mégsem leszek ma irc-en, mert csak holnap aktiválják az elérésemet...

Az viszont elkeseríto ami a mai NS-ben van...

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.20 0 0 135
Amint latod sok jo hir nincs. :( Csongi hozza Foldest meg Szalai gecit is ide akarja cincalni. Akkora a felfordulas, hogy a nemzetisport is ir rola: nsport.westel900.net. Talaxunk IRC-en!

Csovi.

Előzmény: PetDrag (133)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.20 0 0 134
Akkor jobb lesz ha el sem olvasod a mai FMH-t, mert megtudod, hogy szinte mindekivel szerzodest bontottak. :( Disztl Petyat is kiraktak es szo van rola, hogy a helyere Csongi egykori kapusedzojet hozzak.... Ezek tenyleg Gazsazrt csinalnak a csapatunkbol. :(((

Gyozo SEGITS!!

Előzmény: Matu (132)
PetDrag Creative Commons License 2000.06.20 0 0 133
Sziasztok!

Üdv Szegedrol! Várom a híreket!
Remélem este már fel tudok menni irc-re...

Matu Creative Commons License 2000.06.20 0 0 132
Mi van gyerekek kihalt a kocsma???

Zomborit hívja a fradi. :((( Olvasom a Sportot és látom hogy mindenki igazol ezerrel (mtk, fradi, dózsa, Károly R. pécsre stb) mi meg szarakodunk, szarakodunk és csak szarakodunk. (Ha nem így van javítsatok ki, de innen úgy tűnik) Nem baj. Októberben kiesünk aztán p*csánrúgják Csongit majd jövőre újra feljutunk.....
Bocs a pesszimizmusért de annyira várok már 1-2 jó hírre de csak rosszakat lehet olvasni.

fcf Creative Commons License 2000.06.18 0 0 131
ami ne legyen:

Matus
SalaczJ,Szalai,SalaczZ-Szalai,Fodor,Csató,Árki,NémethT-
SzabóZ,FöldesG

ami lehet jövőre:

Milinte
Lévai,Udvari,Gáspár
Szalai,Sipeki,Csató,Bány,Németh
Gyurováth,Zombori

ami lehetett volna ha Csank marad:

Milinte
Lévai,Cheregi,Udvari
Sipeki,Lipcsei,Csató,HorváthCs,Zombori
Gyurováth,KorsósA.

Szerintetek? Hogy kéne felállni jövőre(hátha Csongrádi is olvassa a DK3-at...)?

The Evil Creative Commons License 2000.06.18 0 0 130
Chip!
Tippelj hármat, megmondom, köztük van-e!

Milyen megbeszélés?

Meccs után megyek IRC-re!

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.18 0 0 129
Ivan!

Ne csigazz! Kivele! Ki az aldozat? :)

BTW! Ugy hallottam volt valami megbeszeles. Meselne errol nekem valaki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!