Az alkudozáshoz annyit, hogy nagyon keményen és kitartóan kell velük tárgyalni, többször visszamenni, már-már az agyukra járni. Én is így csináltam, amikor idén Februárban megrendeltem az OII Winteremet. Végárat nézve az 1.6-ost a meghírdetett listaáron vettem (4.1 misi) de minden mást gyakorlatilag ingyen adták: fekete gyögyház festés, 2zónás digit klíma, tolató radar, bőrkormány, tempomat, bluetooth kihangosító, hátsó árnyékoló roló, napszemcsi tartó, dísztárcsák a téli gumihoz. Ja és elengedték az üzembehelyezés teljes költségét!. Szerintem elég jó üzlet volt.
A futomuvesek es a gumisok evezredek ota egymasra mutogatnak, ez nem ujdonsag.
Elkopott egy szett Barum gumi -- orulj neki, igy is masfel-ketszeresen tulteljesitette, amit terveztek neki. Az elmult evekben a Conti-csoport gumijaival erezhetoen tobb a minosegi problema (Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, tavaly ota Matador).
A futomu ellenorzese valoban evente (vagy minden nagyobb katyu utan) ajanlatos, a kotelezo szerviznek is resze. Az igaz, hogy ritkabban kell utanallitani, mint a Zsigulik idejen, de azert messze nem igaz, hogy "sose". A futomu teherviselo elemei kepesek deformalodni, kopni -- a szilentproblema peldaul teljesen altalanos, nehany tizezer km futas utan is, markatol fuggetlenul.
Az automatikus utanallitas valami felreertes lehetett. A kopott, deformalodott alkatreszeket nem tudja magatol hatastalanitani egy futomu sem. (Az mas kerdes, hogy egy jol hangolt futomu sulyterheles eseten is nagyjabol a megfelelo szogeket tudja megtartani.)
Azért az üzembehelyezést ingyé adták, meg a végén volt pár extra amit grátisz, illetve féláron kaptam.. Szóval a vége nekem is olyan 150 eFt körüli kedvezmény volt....
A következő történt: sokat futott - 80e km Barum Bravuris nyári - gumim elkezdett "dörömbölni ". Megnéztem, kicsit " éles " volt körben -sokszög -alakra deformált.
Lecseréltem, - mintaszerű csend az autóban. Néztük a gumikat a gumisnál, majd mind belülről körkörösen volt kopva kb. 4-cm sávban, na nem durván, de egyenletesen, s elérte a kopásjelzőt. 1 db pedig úgy nézett ki, mintha kicsit "kagylós " lenne, de nem kis foltokban, értsd4-5 cm, hanem 8-10 cm.
Azt mondja erre a gumis, lengéscsillapító... 126e km van benne.
Autóklub, mérés, minden oké, elöl hátul, s szimmetrikusan csökken a lcsill. teljesítménye, de minden tökéletes. Azt mondja szaki, ezeknél nem kell futóművet állítani, terhelés függvényében önmagát állítja, csak törés esetén kell hozzányúlni. Náluk a padot senki sem használja már, nincs rá igény....
Hol az igazság ?
Az autószerelő -saját érdek-e nem tudom ?, -azt mondja, minden gumicsere esetén kell ellenőrizni a futómű beállítást ! (Évente...)
sok fauvé termnéken van ilen szellőztető szelep. Nekem szerelő haverom mutatta, de a IIocton nem találta meg, de a galxymon van. Sziszeg és bugyog ha megnyomod a szelepet és még megy utána bele 5-6 liter. Ez nem kamu.
Amúgy a máanyag tartályos autók korában sajna teljesen normális,h ogy nyáron több megy bele mint télen. én 8 éve járom ugyanazt az őtvonalat, 3 kótontankolok és volt, hogy a 70literes tankba 80 belement, többször több kúton. Egyik kúton gyerek alá is néet a kocsinak 75 liter benzinnél :))))
Példa: műamnyag benzines kannát veszel. Nyáron az 5 literesbe belemgy 6,7 is, télen 4,5 liter.....
Ajánlom figyelmedbe eme link hozzászólásait. Szerintem gázolajnál nem is annyira necces, ha még feltöltöd a tágulási részt is. Olyat is írtak, h a tartály egy része 2 rétegű, bár én ezt nem hiszem nagyon el.
szia, köszönöm a válaszod, a téli gumi garnitura nagyon jól jönne.. Tényleg ki fogom próbálni a az emailes körbekérdezést, és abbahagyom a telefonálgatást is..
Szia nem reménytelen az alkudozás.Én márciusban vettem át az autómat(Business combi) Budapesten. Konkrét felszereltségre és extrákra kértem árat és rákérdeztem a lehetséges kedvezményekre is. Az M5-be és a Menteshez elmentem személyessen. Mind a két helyen azt mondták,hogy ezen a felszereltségen akkora kedvezmény van amiből már nem tudnak engedi. Próba szerencse küldtem egy mailt ugyanezekkel a feltételekkel a Palota Autóhoz. 2 óra múlva jött is a válasz: 150000ft kedvezmény és a tartozékok amit rendeltem fél áron. Másnap jött egy telefon az M5-ből, hogy gondolkoztam e az ajánlatukon? Mondtam nekik,hogy email-en kaptam egy sokkal jobbat, válasz: vigyem be az ajánlatot nekik, megnéznék. Bevittem hátha mondanak egy jobbat. Mondtak is. A vége az lett , hogy náluk rendeltem meg az autót mert rákináltak. +10000ft kedvezmény, váltózár féláron. A végeredmény a nem létező kedvezményből 200000 ft körül lett. :-)))
Marcius ota van meg az Octaviam (elso verzio - Tour, 1.9 PDTDI). Nemregiben egy tankolasnal a benzinkutas mutatott valami szellozteto szelepet az uzemanyag betolto jaratban. Telitankolasnal, ha a pisztoly kipattanasa utan a szelep segitsegevel kiengedem a levegot, akkor befert meg 5-6L gazolaj - igy az auto kepes volt 1000km-t megtenni (orszaguti uzemmodban). Nem ugy egy szelloztetessel ment be meg 5-6L, hanem szelloztettem, tankoltam, szelloztettem, tankoltam ... Az auto konyveben nem talaltam utalast erre a szelepre, artalmas-e ha ennyire telitankolom? Honnan engedi ki vajon az a szelep a levegot? Valami tagulasi edeny lenne.
Hát az Ocataviánál azért érdekesek ezek az akciós modellek, én pl. a tavasszal vásárolt Winter-emet az alapárnál kb. hatszázezer ft-al olcsóbban kaptam meg plusz téligumik felnin, ülésfűtés, meg hétzenés kvarcóra.... Szerintem nem jársz vele jobban, hacsak nagyon le nem szűkíted az extralistát. a kereskedő azt mondta nekem, hogy az Adventure felszereltségűből tudna adni jelentős engedményt, de ebből nem. Kicsi rajta a rés. De amit mindenképpen érdemes megfontolni: A kereskedések előre berendelnek x felszereltségű, színű kocsikat, amiket valaki majd csak elvisz, ezekre elég jó engedméynek vannak! (6990 eFt-s 1.9 PD TDI Superb-et 6490 eFt-ért pl.) Az autóbeszámításon lehet fogni, ha jól veszik be a kocsit. Nekem egy ford fókát vettek be 1925 ért, amit 2200ért láttam a weltautón. És ez szerintem elég jó volt. (Az eurotax 1950-re hozta ki, de a kocsi törött volt) Hitel: Én eléggé körülnéztem, szerintem elég jó konstrukciót ajánlott a kereskedő. (és nagyon gyenge volt a forint amikor kötöttem, így eléggé lemenet a részlet nagysága. :-)
Egyébként titokban én még arra is számítok,h csökkenhet globálisan a diezel motoros autók ára (akár a skodánál is), hisz jönnek be a PSA(bmw) turbó benzinesek, meg a Renaultnál is a saját turbó motorja
Köszi a választ, és igen igazad van, felhívtam pár kereskedést, és nem akarnak adni az akciósokból semmit sem.
Miert nem azt csinalod, amit mondtam? :-)
1) nem telefon, hanem email (ez fontos)
2) az akcios modell, VAGY egy hasonlo auto
Hitelnel nem kamatot nezunk, hanem THM-et. A hitelszerzodest elobb alaposan olvasd at. Az inflacional kisebb kamattal nem szokas hitelt adni, talan van egy csavar a tortenetben, amit nem feltetlenul az elejen kotnek az orrodra (es plane nem telefonban).
Stevie, ezek szerint kedvezőbb helyzetben vagyok, ha használt autó beszámításával szeretnék új autóhoz jutni? (Jelenleg egy 4 éves fábiám van, amit "becserélnék" 1,6-os OII Holiday-re.)
Nem vagy kedvezobb helyzetben, de ekkor az autod eladasan is keresni tudnak, es ha bolcsen teszik a dolgukat, az ott elerheto nyereseguk egy reszet megosztjak veled, azaz valamennyit még engednek az uj auto arabol. (De a szabadpiacon még mindig sokkal jobb aron tudod te magad ertekesiteni az autodat, azzal jarsz a legjobban, de nem mindenkinek van ideje/turelme vegigjatszani.)
Írod továbbá, hogy az alkupozíciót befolyásolja a finanszírozás is. Ez alatt mit értesz?
A kereskedo jutalekot kap a hitel eladasaert (a hitel is egy termek). Ha nagy osszegben veszel fel hitelt, akkor a jutalek egy reszet is "visszakaphatod" arengedmeny formajaban.
Arra kell figyelni, hogy olyan hitelt adjanak el neked, amivel valoban jol jarsz. Erdemes a szalonba tett latogatasra mar elore felkeszulni, es fuggetlen szakertotol kerni ajanlatot, hogy a szalonban mondott kondiciokkal ossze tudd hasonlitani.
Egy auto ertekesitesekor a kereskedes nyereseghez jut az auto árrésével, a hitel jutalekaval, illetve a hasznaltauto ertekesitesevel. Altalaban vagy kapsz egy nagyon jo arat az autora (de vacak hitelfeltelekekkel, es nyomott beszamitasi arral), vagy nagyon jo hitelt (de az autot listaar kornyeken adjak oda), vagy jo sok penzt kapsz a hasznaltautoert, de a hiteled olyan, amilyen, es az auto arabol sem tudnak engedni.
Köszi a választ, és igen igazad van, felhívtam pár kereskedést, és nem akarnak adni az akciósokból semmit sem. pl a Business kombibol sem. Viszont kinálnak 7%-os fix forint alapú hitelt! Ez igencsak megéri, hisz az infláció is magasabb.
Érdemes lehet még az alap modelt megnézni és hozzárakosgatni azt a pár dolgot amire szükségem van, lehet olcsóbban jön majd ki (hátsó el. ablakok, ködlámpa, hatsó tolató radar, tetősín, kb ennyi az igény)
"Az alkupoziciodat nagyban befolyasolja, hogy még milyen szolgaltatasokat veszel igenybe, elsosorban a finanszirozas es a hasznaltauto-beszamitas szamit."
Stevie, ezek szerint kedvezőbb helyzetben vagyok, ha használt autó beszámításával szeretnék új autóhoz jutni? (Jelenleg egy 4 éves fábiám van, amit "becserélnék" 1,6-os OII Holiday-re.)
Írod továbbá, hogy az alkupozíciót befolyásolja a finanszírozás is. Ez alatt mit értesz?
Az 5.108.600Ft + metál árából %-ban lehet még valamennyit alkudozni, vagy ez a vége?
Az akcios modelleken igen kicsi a kereskedoi arres, egy ilyen 5M koruli autonal is csak egyszamjegyu. Ez nagyban meghatarozza a mozgasteret.
Akkor lehet joarasitani egy autot, ha valahol eppen utban van egy. (Megrendeltek, de nem vettek at, vagy a kereskedesnek nehezen megy valami kvota teljesitese, ilyesmi.)
Celszeru az osszes kereskedestol begyujteni az ajanlatot a konkret autora. De az ajanlatkeresbe ird bele, hogy "valami hasonlo" auto is jo lehet neked.
Az alkupoziciodat nagyban befolyasolja, hogy még milyen szolgaltatasokat veszel igenybe, elsosorban a finanszirozas es a hasznaltauto-beszamitas szamit. Ha ilyennel kivansz elni, ezt is ird bele a leveledbe. (De ne is vard, hogy a beszamitando autodra latatlanba ajanlatot tegyenek.)
Hogy a finanszirozassal ne jarjal rosszul, erdemes fuggetlen alkuszoknal (brokereknel) is erdeklodni. A THM egy dolog, mindig a fizetendo havi torlesztoreszletre koncentralj. Fontos szempont még a szerzodesmodositasi dij. Hitelszerzodest nem kotelezo a szalonban kotni, "hozni" is lehet.