Keresés

Részletes keresés

Matu Creative Commons License 2000.06.09 0 0 54
Chpi

Még szép hogy az önkormányzat odateszi az egyik emberét, hiszen jelentős részt vállal (ha jól értelmezem a híreke) a klub életbentartásából. Hogy milyen ember az majd elválik. Én tartom magam ahhoz, hogy felőlem jöhet ide az ördög is csak maradjon meg a foci Fehérváron. Az persze nem lenne rossz, ha a szurkolókkal a kapcsolat magmaradna legalább olyannak mint most a Bérces Laci idejében.
Szeretném megkérni azokat akik "közel vannak a tűzhöz", hogy a találgatások és rémhírek elkerülése végett az átigazolásokkal, edzőkérdéssel, tisztújítással és egyéb személyi kérdésekkel kapcsolatos híreket (melyek jól megalapozottak) írjátok le ide amint az biztossá válik. Elegem van abból, hogy a vidéki Vidi-szurkolók a NS és más médiák szívatásának "issza meg a levét" (l. Videotont féltők társasága - Mészöly K. mint edző). Előre is köszi.

Tudtok valamit a szombat meccs utáni buliról? Össznépi banzáj a játékosokkal Sóstón vagy zártkörű rendezvény a haverokkal, stb.

Videoton Forever

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.08 0 0 53
Matu!

Az uj ember kicsi unszinpatikus nekem. Talan a kemenysege es a hatarozottsaga miatt, de lehet hogy eppen ez kell nekunk. Csak egy dolog zavar benne: Politikus.
Elegge passzivnak mutatkozik a barati kor/szurkolok javaslatai irant, de majd meglatjuk.
Csank mester nem jott el, mert NJ nem ragaszkodott hozzajuk. Szal nem parancsolt rajuk, hogy jojjenek el. Azert nem jottek parancs nelkul, mert mikor megneztek az Anket napirendi pontjait ugy vettek eszre, hogy nekik nem sok keresnivalojuk van ott. :/
Igy a poenok elmaradtak...

Parmi!

Uj kepeket kapok? Kellene a honlapra! Ja! Es a tobbnyelvu bemutatkozassal mi lesz? ;)

HAJRA VIDI!

Matu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 52
Bizony T. Uraim a mai NS tényként közli, hogy a Tatabánya leigazolta az Udvarit. Sajnálom, hogy lemondott a Bérces Laci, bár tökéletesen megértem. Nemrég beszéltem vele telefonon egy jó 15 percet és elmondta miért dobja be a törcsit. Szvsz Ő igazán megtette a magáét. Egyébként a Bérces utóda milyen ember? Már úgy értem ő is elkötelezettje a fehérvári focinak és a Vidinek? Mert ezt csak így lehet csinálni rendesen!
Örülök, hogy a játékosok nagy részével megegyezés született. A Németh Gabiért kár, jó kapus és kell valaki a Milinte mögött ha ne adj Isten megsérülne. Bár úgy hallom az Árpit nagyon kerülgeti a ZTE. A Cheregit várható volt, hogy elviszi a Fradi, a két másikért szvsz nem kár, nem tudtak maradandót alkotni. Az edzőkérdés hamar megoldódhatna, de nem a Csongrádival! Tisztelem a tagot a múltja miatt (nem a gázszaros!!) de nem igazán tartom jó edzőnek. Igaz volt hogy benntartotta a Vidit (ha jól emlékszem) de most ide egy olyan ember kéne aki méltó utóda tudna lenni Csanknak. Mondjuk a Garamvölgyi. Szorítok, hogy ő legyen. Tényleg Csank ott volt az ankéton??? Mit mondott? Voltak megint poénok?
Parmi!
Azért nem hívtalak, mert nem voltam telefonközelben illetve a számod még csak emilben van meg.
Győzőnek egy kalappal a szombati vizsgára. Találkozunka meccsen!!
VIDEOTON forever
Bigz_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 51
Számomra oly hihetetlen, és annyira szomorú tény, hogy a csapat körül még mindig ennyire sok a bizonytalanság!
Ugye ennek vége lesz valahára?!

HAJRÁ VIDEOTON !

Parmi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 50
Sziasztok!
Csak rendbe jövünk lassan-lassan. A tegnapi meccsről nem érdemes sok szót vesztegetni, a kezdés utáni néhány másodpercben el is dölt a három pont sorsa. (Persze az első gólt simán nem láttam, mert akkor kellett átmásznom a kerítésen, hogy csináljak egy-két képet az ultrákról. A kapu be volt zárva) Egyébként 7-an voltunk RBD-sek, meg vagy 20 debreceni (Szivtiprók, Force Field) cimbora is szurkolt a Vidinek, akiknek ezúton is köszönet!
A meccs után a kedvenc technikai vezetőnk N.J. megint nagyot alkotott, felülmúlta a sopron utáni "megállunk integetni" játékot, ráadásul egyenes gerinccel a szemembe hazudta, hogy a csapat nem akar hazavinni minket. Ja,a Disztl Petya és a Mester már megengedte, hogy a busszal térjünk haza, de kellett a gerinctelen engedélye is. Nem részletezem nagyon (csak felidegesítem magam), végül a Vass Laci segítségével a csapattal utazhattunk. (Kaptak is a jóból hazafelé: 3. Félidő, RBD ultra fotók sokasága - még érdekelte is a többséget a téma)
A Népligetnél szálltak ki a Pesten lakó játékosok, ott ahol éppen 6-8 zöld huligán mulatta idejét (nincs jobb dolguk este 11-kor???); kostólgatták is a Kiss Pistát, de végül szerencsére nem volt gond. Ennyi röviden, amit most fontosnak tartottam elmondani!
Matu! Tudod a mobilszámomat, hívhattál volna nyugodtan szerdán!
Soma! A kazit megnéztem, de még szeretném egyszer (vagy többször), a visszavételt megoldjuk vhogy!
Más! Udvari tényleg aláírt Tatabányára?? Ezt írta a mai NS. Erről tud vki vmit?
Bocsi, ha hosszú lettem volna! Szombaton találkozunk, és nagy ünneplést csapunk az NB1 101 pontos bajnokának!!! (Meccs után közös buli a miskolciakkal!)
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 49
Van egy jópofa sztori, csak hogy oldjam a feszültséget.
Szóval tegnap volt az Iron Maiden a Kisstadionban. Délután, a koncert előtt találkoztam egy görög sráccal, aki szintén a Maidenre jött hazánkba, régi internetes haver. Egy haverjával Leonidas-szal jött. Beültünk sörözni, és Leonidas megtanított az alábbi Olympiakosz-nótára:
"Ehisz mesz szton kolo szu ena varosz, Ferencváros, Ferencváros" ami annyit tesz: You have in your ass a weight, Ferencváros, azaz nagyon szabad fordításban: lófasz a seggedbe, Ferencváros! :)))))))))
Ezt dúdolgatom mostanában... ;))))))
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.08 0 0 48
Hellosztok!

Sok inforaehes embernek akkor leirom, mi is tortent az Anket-on:
Eloszoris Laci lemondott hivatalosan es azt jelentette be, kozben elerzekenyult es gyorsan kiment a terembol. :(
Atvette a helyet az uj elnok aki eppen az alpolgarmester es eppen egy targyalasrol erkezett.
A Polgarmester szep beszedet mondott, melyben bejelentette amit a Gyozo-press mar elmondott es hozzatette, hogy ezert a lepesert, hogy a fociba egy csomo penzt pumpalt ezert sokan tamadjak.
Edzo kerdesben az uj elnok nem volt hajlando nyilatkozni, merthogy a targyalasok meg folynak. Azt mondta el mindossze, hogy 2 emberrel targyalnak csak es nagyon nehezen lehetett belole kihuzni, hogy az egyik jatszott anno a 85-os UEFA csapatban. Nagyon rossz erzesunk van felole, mert a rossz nyelvek azt suttogjak, hogy a Csongi lehet az. A masikrol meg azt sejtjuk, hogy a Strausz.
A jatekosok nagy resze ugy nez ki hogy marad. A Nemeth Gabival a Gyorok-kel, Csordassal ha jol emlexem nem sikerult megegyezni es ugy nez ki, hogy sajna a Cheregi-t Csank viszi magaval a zoldmajmok koze. Szegenyek! :(
Csato Sanyi volt meg ott, aki egy dijat vett at amit a szurkolok szavaztak meg neki.

Roviden ennyi.

HAJRA VIDI!

Matu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 47
ÉLJENEK_AFEHÉRVÁRI_SZÁZADOSOK!!
Matu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 46
Amira már hetek óta vártunk:Nagyon jó hír!!!

Győző-press jelenti a közgyűlésről: megszavazták a konszolidációt, ezért van remény, hogy a játékosok 80%-a aláírja a 2 éves szerződését (neveket Győző nem tudott egyelőre mondani) az elkövetkezendő napokban. Edzőkérdésben is gőzerővel folytatódnak a tárgyalások. Így azért már lényegesen könnyebb lesz. Holnap szurkolói ankét. Megpróbálok én is ott lenni! Ha nem sikerül tájékoztassatok minket az ott történtekről. Szombaton mindenképp találkozunk és megszerezzük 100. pontunka is a 105 gól mellé!!!
Gratulálok és jó egészséget kívánok Szilvinek és a picinek!

VIDEOTON

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.07 0 0 45
Hellosztok!

Gyozo megkert arra SMS-ben, hogy irjam meg ide is, miszerint:
A SZILVINEK TEGNAP KISLANYA SZULETETT! ;) Gratulalunk neki!
Egy ujabb hableannyal lettunk gazdagabbak! ;)

Csovi!
HAJRA VIDI!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.07 0 0 44
'Szoboszló-Vidi 0-4 (0-2). Részleteket később, mert most kajás vagyok! Gratula a 100-hoz!

Hajrá Loki & Vidi!

PetDrag Creative Commons License 2000.06.07 0 0 43
Sziasztok!

A Gyozo értesítése alapján tájékoztatlak Benneteket, hogy a 30. mp-ben szerzett gólunkkal vezetünk 1-0-ra Szoboszlón.

_akos_ Creative Commons License 2000.06.07 0 0 42
Hali!
2 hozzászollás lenne az elhangzottakhoz...
Az egyik: " A debreceniektől elbúcsúzott Garamvölgyi L ott lesz Hajdúszoboszlón, de tárgyalni nem tud. Ugyanis akik érdemben beszélhetnének vele, azok a fehérvári városházán ügyködnek a klub életben tartásáért." (idézet mai FM)

a másik:"Emlegetik Csongrádi nevét is. A tréner a minap szerzett az UEFA-rendszerű edzőképző tanfolyamon A-licencet. Az első fehérvári edző aki rendelkezik ezzel a képesítéssel!
- Hasznos volt a tanfolyam sok érdekeset hallottunk.
Elmondta, miután korábban a Testnev. Egyetemen szakedzői képesítést is szerzett, így rendelkezik a hazánkban megszerezhető legmagasabb edző képesitésekkel...(no comment)

Na és még1 a végére:
A baráti kör egyesület június 8-án, csütörtökön 18 orakkor a helyörségi klubban tartja szurkoloi ankétját! (Téma: klub konszolidácioja és a tavaszi szereplés)

Bye és hajrá VIDI 4ever!!!!!

Matu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 41
Tudna valaki aki kimegy a meccsre adni egy mobilszámot amin megtudhatom 18:45 körül a végeredményt? Köszi

VIDEOTON

Matu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 40
A helyesírási hibákért bocs. Tertmészetesen a leendő mester neve nagy kezdőbetű!
Matu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 39
Idézet a mai NS-ből:
"Két edzőjelölt a VIDEOTONnál
Pásztot József korábban biztosnak hitt szerződtetése ma már nincs napirenden, de a városban beszélnek Csongrádi Ferenc esetleges visszatéréséről, és felemrült garamvölgyi Lajos neve is." Állítólag ma a Szoboszló elleni meccsre kimegy Garamvölgyi és tárgyal a vezetőkkel. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne a Gázszerből visszatért Csonginak leülnie a kispadra...
SomaVIDI Creative Commons License 2000.06.07 0 0 38
Hella!
Én is idetaláltam csütörtökön ki jön ankétra ?
Parmi!
Mitortent a kazimmal megnezted ?

CSAo
Soma
bOcs atti hogy lenyultam a neved
Hajra VIDI!!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.07 0 0 37
Skacok!
Ne csak belső, hanem külső elázásra is készüljetek, mert esősre áll nálunk az idő!

Hajrá Loki & Vidi!

The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 36
Matu!
Négyes lett! :))))))) Szoboszlón is legalább annyi lesz :)))
Előzmény: Matu (35)
Matu Creative Commons License 2000.06.06 0 0 35
Csütörtök 18 óra!!! Ha nem jó az infóm javítsatok ki. Szombaton ezt írták legalábbis ki az eredményjelzőre a szünetben.

Iván, hogy sikerült a mai vizsgád?
Mi a tipp holnapra? Szvsz. 1-5 az tuti.
Jó bulizást a koncerten!

VIDEOTON

PetDrag Creative Commons License 2000.06.06 0 0 34
Pontosan mikor is lesz? 17-kor? A tisztiben?
Ha igen, akkor én megyek...
_akos_ Creative Commons License 2000.06.06 0 0 33
Nahh végre megvan a reg...
FCF jovoltábol uj bajnokavatasos képek a
http://w3.swi.hu/champ cimen
Csütörtökön ki jön ankétra?
The Evil Creative Commons License 2000.06.06 0 0 32
Matu!
Gyönyörű!!! :)))
Előzmény: Matu (31)
Matu Creative Commons License 2000.06.06 0 0 31
Győző, Iván!
Mit szólnátok ha amiről szombaton beszéltünk drapi így nézne ki:
WWW.VIDEOTON FCF.HU
Matu Creative Commons License 2000.06.06 0 0 30
VIDEOTON FOREVER
Matu Creative Commons License 2000.06.06 0 0 29
A legfrissebb hírek szerint edző-kérdésben most a Garamvölgyi vonal látszik felerősödni, de a tárgyalások gondolom itt is csak akkor fordulhatnak célegyenesbe ha lesz pénz a további szereplés biztosítására. A közgyűlés szerdán lesz a Győző által említett jó hírről annyit, hogy azt egyelőre még nem tudni, hogy az a kft konszolidációjával vagy a további pénzügyi támogatással kapcsolatos. Holnap este minden kiderül. Csütörtökön pedig szurkolói ankét a Tiszti klubban.

HajráVIDI!
Tócsa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 28
Ha 17.óra, akkor (ha nem is a kezdő sípszóra) ott tudok lenni a meccsen!

Hajrá Loki & Vidi!

Matu Creative Commons License 2000.06.05 0 0 27
Tócsa

Legjobb tudomásom szerint 17:00-kor, de ez még változhat amint a múlt szombati eset is bizonyítja. Kár, hogy az ország másik végében lesz a meccs mint ahol én dolgozom, mert szívesen megnézném a 100. NBI-es gólunkat. Szerintetek ki fogja lőni??? Tippem: Gyurováth.
Most olvasom, hogy Csank vinné a Fradiba a Cheregit.... és még kit??? Milyen jó, hogy Csank azt szeretné, ha egyben maradna a Vidi. Ezt azért nem ártana megkérdezni Tőle a szurkolói ankéton. Már ha elfogadja a meghívást és elmegy.

Előzmény: Tócsa (26)
Tócsa Creative Commons License 2000.06.05 0 0 26
Skacok!
Hány órakor kezdődik a 'Szoboszló meccs?

Hajrá Loki & Vidi!

The Evil Creative Commons License 2000.06.05 0 0 25
HAJRÁ VIDI!!!!!!!!!
Előzmény: fcf (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!