Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
köszönöm az együttérzést :) Majdcsak letelik ez is :)
Volt ott kúp, nurofen, ülőfürdő (amit persze végig üvöltött szegényem) így ment le nagy nehezen 38.3-ra, mire az ügyelet kijött, de reggel 39.6-tal ébredt :S Egész nap csak feküdt az én örökmozgó kisvaddisznóm.
Szép Napocskát Mindenkinek. Jól megfáztam a nagy hóhányásban, pedig jól felöltöztem...alig látok a náthától, de annyit igen, hogy olvassalak benneteket. ILDIKÓ. Nagyon aranyosakat csinálgattál..... GABELLA. Nagyon jók a sapkák! Tündériek a kis modellek ! GAGA. Jól sikerült a sapkád. Elég kacifántos minta, de mutatós... Na megyek egy kicsit visszapihegek...Az a bajom, hogy fekve nem tudok horgolni...talán félfekve...kipróbálom....
Sajnálom szegény Csipetkédet, remélem már jól van. Sajnos van ilyen egy-két napos lázas valami, az én unokáimmal is előfordult. Utána mintha semmi sem történt volna. Ülőfürdő nem segített? Nálunk az mindig bevált.
Hát azért meg még jobban sajnállak, hogy vissza kell menned dolgozni. Nem lesz egyszerű Neked sem beleszokni (visszaszokni) a mindennapi robotba.
Azért fel a fejjel, kukkants be néha felüdöülni hozzánk. És ha tudsz gyere a minitalira is, akárhol lesz.
Jót vigyorogtam...:))))) Ez a -mindenki, mindenkit félreértett és mégis ugyanazt mondtda- emlékeztet engem a férjemmel "művelt" közös vitatkozásainkra..... akkor is ugyanez a logikája a vitának...:))
Igen. Két találkozó mosódott össze, mert mindegyikben érdekelt Kanizsa.
Ha ennyire közel lesznek egymáshoz, akkor valahogy ki kell majd cseleznem a beosztásomat, mert mégsem lehetek annyi hétvégén otthon....csak egy ill másfél jut havonta....De sose búslakodjunk, minden megoldható. Egy biztos kivétel van: Akár gyors, akár IC, a Sávoly környéki tőzeges talajon akkor sem tud gyorsan menni a vonat, mert szinte érezni a kocsik ringatózását. Az Ic-re van pótjegy ( helybiztosítás nélküli 220Ft) és van helyjegy, ami drágább és néha kellemetlenebb, mrt, ha éppen a helyeden ülnek, akkor nehéz felállítani a kedves utast....:(( Utaztam már olyan IC helyjegyes vonaton, hogy egy helyre két jegyet adtak ki. A vita még el sem simúlt, amikor felszállt egy ujabb utas: ugyanarra a helyre akart leülni :)) Kiderült, az előző napi helyjegyét hozta magával :)))
........amúgy ezen az uton, mindenkinek volt helye, mert nem tömegnyomoros járat volt.
Először is minden ünneplőnek boldog név és születésnapot kívánok! :)
Holnap lesz az utolsó szabadságos napom, szerdán megyek vissza dolgozni :S Ez igen igen nagy szomorúsággal tölt el :((( brühühü így 3 év után valahogy egyetlen porcikám sem kívánkozik vissza. És ami ijesztő, hogy a rossz derekammal, gerincemmel nem igen kéne sokat lépcsőznöm, viszont az irodám az 5. emeleten van, (vádliszaggató lépcsők) a lift persze kipurcant és esély sincs, hogy megcsinálják :S
Reméltem, hogy az utolsó heteket pihenéssel tudom tölteni, ehhez képest Csipetkém lebetegedett 2 hete, majd múlt hétfőn ment bölcsibe és ismét betegen adták ki. Volt kedden olyan 40 fokos láza, hogy ihaj :S Nem köhögött, nem folyt az orra, csak lázas volt. Éjjelre úgy tudtuk levinni a lázat, hogy az ügyelet szerint túladagoltuk a lázcsillapítót. pffffffff Mellesleg a saját doktornénink mondta telefonba, hogy mit és mennyit..... na mindegy. Másnap délután még 39,6-ot mértem, majd egy j kis alvás után 36,6-ot. És nem is ment fel többet szerencsére :) Hogy mi volt ez??? Bánat tudja...
na más. Csak felületesen tudtam átlapozni a topicot, mert egyre kevesebb az időm sajnos, de láttam igen sok szépséget, amikhez mindenkinek gratulálok! Amin megakadt a szemem, az Nusa 6 napos ruhája volt. Az államat még mindig keresem, és igenigen félve mutatom meg a végrevalahára elkészült pulcsit, amit nem 5 nap, de minimum 5 hét alatt alkottam :) Meglepetésemre, a pulcsi 2in1, kívül-belül hordható, köszönhetően a totális körbekötésnek. Egyébként ezt a fonalat messzire fogom kerülni, mert úgy szöszöl, hogy aszittem megőrülök tőle. Éééééééééés má megen sok(K) voltam :)
Na ma én folyok a csab Jucus már nálam volt tali 35m2 en nagyon jól sikerült pedig akkor még jóformán nem ismertük egymást. ha kell vállalkozom Árpád hídnál lakom Életem párja elég jól viseli a zsivajt.UGYE Jolimami???
Judit! Ugye Te is vettél ebből a melírozott Aldis fonalból a múltkor. Hanyas tűvel érdemes horgolni, ha laza csillagokból összerakott blúzt szeretnék belőle?
Látom Jolimamával tegnap felkavartuk az állóvizet. Nagyon jó.
Most innen úgy látom, hogy március 20-a szombat talán jó lenne. Előtte ugye 3 napos ünnep, utána pedig mi megyünk a párommal osztálytalálkozóra.
Na hova is, Merci, Nenca, Icu????
Persze ez most csak egy felvetés, megbeszéljük.
Juditkám, gondoltam 10. emeletet írok, azt azért nem mertem. Ez sem jött be. :-)))))
Gabella, regen jelentkeztél, üdv újra köztünk. Szép dolgokat készítettél.
Lányok, ki kell ábrándítsalak benneteket, nem minden IC olyan extra. Jöttem én már Kanizsáról IC-nek kinevezett sima kocsiban, igaz csak kiegészítő jeggyel és oda ültem ahová akartam.
A vonaton pedig igen jól lehet horgolászni, Merci is és én is tanusíthatom.
Rece-fice! A kanizsai út azért olyan hosszú, mert a Balaton mellett minden görbe fánál megáll a vonat. Még télen is, hátmég nyáron.
Ami a helyszínt illeti, szerintem a bev. központ nem igazán jó, ha 5-6 embernél többen vagyunk. Pláne, hogy böködni is akarunk, meg kipakolni. Ott zaj van, jövés menés, nem lehet igazán egymásra figyelni.
Én felajánlottam, most is tartom, nálam összejöhetünk. Sok jó ember kis helyen is elfér. Majd frakciózunk a sok szobában az 53 m2-en.
Na jól bekevertem a társaságot! Én arra gondoltam, hogy a pesti mini tali mellett találkozhatna a déldunántúli-zalai frakció is, mondjuk kanizsán. Merthogy nekem Pest messze vagy egy kicsikét. na dolgozom tova...