Keresés

Részletes keresés

Győző Creative Commons License 2000.06.13 0 0 76
Üdv mindenkinek!

Hosszú idő után végre újra itt lehetek. Tragédiaként ért a hír az edzőnk személyét illetően, de a döntéshozókat is meglepte a szurkolói hangulat. Éppen ezért a meccs után az ügyvezető behívott bennünket a sajtószobába, ahol áttárgyaltuk a lehetséges szabad edzőket. Sajnos egyetlen általunk felvetett név sem felelt meg ilyen-olyan indok miatt. Ennek ellenére a szombat délelőtt újabb döntés született, miszerint a pályaedző a Csató Sanyi lett. Azt hiszem, hogy így kívánják lecsendesíteni a szurkolókat.
Ma este a Baráti Kör vezetősége leül tárgyalni az ügyvezetővel, az edzővel és a Szigli Istvánnal a hogyan tovább kérdésében. Egyetlen célunk, hogy megőrizzük a piros-kék színeket mindenki szívében és megakadályozzuk egy mesterséges újraélesztését egy hajdanvolt csapatnak.
Ma még megpróbálok beszélni a Garamvölgyi Lajossal is, mert kíváncsi vagyok az igazi véleményére, ugyanis több érthetetlennek tűnő indokot is említett az ügyvezető a lehetséges edzők elvetése ügyében.

Üdv:SZEVI

Matu Creative Commons License 2000.06.13 0 0 75
Németh Gabi és Cheregi a Fradiban :((((
Gondoltam, hogy Csank elvisz 1-2 embert.....
Matu Creative Commons License 2000.06.13 0 0 74
Volt szerencsém jópárszor beszélgetni a Bércessel és amennyire én láttam pontosan Ő volt az aki elő akarta segíteni a klub fejlődését csakhogy ezt nem hagyták. Hogy lenyúlt volna egy csomó pénzt??? Miből?? Kíváncsian várom a bizonyítékokat...
zombiex Creative Commons License 2000.06.12 0 0 73
CHIP!!!

Abban igazad van hogy amikor a Bérces ide jött a csapathoz akkor tényleg azért volt az amit csinált hogy a csapatnak jól menjen!
De most amikor tudta hogy nincs sok neki a klubnál hátra és már nem minden ember áltl ki mellette akkor elkezdett a csapat ellen dolgozni!!!!!
Amit kértél hogy támasszam alá tényekkel amit mondtam azt meg is fogom tenni nemsokára és pontos tényeket közlök!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FoRzA ViDi & LoKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.12 0 0 72
zombiex!

Ne haragudj, de en nem ertek veled egyet. Gyozot idezve csak annyit tudok mondani, hogy amikor Laci atvette a klubbot volt egy szar csapatunk es egy kibaszott nagy adossagunk. Ez alatt a par ev alatt sikerult elernie azt, hogy bar az adossag nem csokkent, viszont van egy ertekes jo csapatunk! Es ez pozitiv. Amugy orulnek, ha valamivel ala is tudnad tamasztani az allitasaidat, mert igy elegge kevesnek tunik nekem...

zombiex Creative Commons License 2000.06.12 0 0 71
Matu!!!!

Szóval nekem az a véleményem hogy nagyon jó ötlet volt hogy lemondott a BéRcEs!!!
Hogy miért?:

1., elnyúlt egy csomó PÉNZT!!!!!!!!!

2., direkt olyan embereket hozzott fel a 'mélyről' akiről tudta hogy akadályozni fogja a Videoton FCF haladását

3., elnyomta azokat az embereket akik teljes gőzzel segítették a club fejlődédét, jobblétét.

Matu: most csak ennyit, mert nincs nagy kedvem most irogatni.....


Már nem érdekel hogy milyen 'nyomi' embert tesznek a kispadra edző gyanánt, most már csak az a lényeg hogy új vezetőséggel, tiszta lappal nyomuljunk ujra az NB1-ben

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FoRzA ViDi & LoKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matu Creative Commons License 2000.06.12 0 0 70
zombiex
Kifejthetnéd bővebben miért örülsz a fent említett két dolognak. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Örülök, ha minél több infót és álláspontot megismerünk az üggyel kapcsolatban.
zombiex Creative Commons License 2000.06.12 0 0 69
SZEVASZTOK!!!!!!!!! (most írok először)

Nem tom ti hogy vagytok vele de én NAGYON de NAGYON örülök hogy elemegy a csapattól a BÉRCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (szerintem ő az okozója ezeknek a gubancoknak)

És annak pedig főleg örülök hogy egy ilyen ember (bár inkább bábu) jött a Bérces helyett mint FENYVES PÉTER!!!!!!!!!!!
De annak viszont nem örülök hogy eggy ilyen g*nnyl*da jön a CSANK JÁNOS helyére mint {(csongrádi)} aki egy örök ellenségnek a gázszernek is volt edzője........

ui.: jó lenne ha minnél többen lennétek fönn mIRC-en és dumálnánk meg a dolgokat a #VIDEOTON csatin!!!!!!!!!!

FoRzA ViDi & LoKi!!!!

PetDrag Creative Commons License 2000.06.11 0 0 68
Obo!

Üdv! Az az igazság, hogy a meccsen az Apukáddal meg Győzővel pont azon agyaltunk, hogy kitől tudd meg a rémhírt a Csongiék érkezésével kapcsolatban. Én nem küldtem SMS-t, pedig gondoltam rá...

Parmi!

Az jó hír, hogy a Csongi leállt Veletek beszélgetni annak ellenére, hogy kapott éppen eleget. Az viszont elkeserítő (és várható volt), hogy nem tud megnevezni egyetlen olyan játékost sem, aki kellene neki/nekünk a csapatba és reális lenne a megszerzése... Én is sokat beszélgettem (köztiszteletben álló) emberekkel, akiknek egyöntetűen az volt a véleménye, hogy ez egy szemét húzás volt, persze valahol a Csongit it megértem, hogy elfogadta a "felkérést", ki tett volna másképp. Az már más kérdés, hogy a "lemondásán" való elgondolkozás mennyire "valós".

Oborzil Creative Commons License 2000.06.11 0 0 67
Könyörgöm, csak a Salaczot ne, mert elsirom magam, ö pont a tudasanak megfelelö helyen van Veszpremben.

Fiuk, ne hagyjatok, hogy a Csongi idehozza a fasz embereit, ezeknek en nem tudnek szurkolni!!

Amugy üdv mindenkinek Würzbugbol!

Parmi Creative Commons License 2000.06.11 0 0 66
Sziasztok!
Edzőkérdésben egyet kell értenem PetDrag-gal és Matuval is - és a többi száz társammal - a történtek után nekem biztos, hogy nem lett volna képem újra visszajönni. Igaz, nem is viselkedtem volna úgy, ahogy Csongrádi tette a Gázszer edzőjeként. A meccs után elég sokat maradtunk még a stadionban, beszéltünk a Dósával, és a Csongrádival is. Elég elkeserítő az egész. Mintha csak egy báb lenne ő is. Ráadásul még a Videoton játékosait sem ismeri (Udvardi); a "kit igazolhatunk" kérdésre pedig össze-vissza hablatyolt, amikor kértem, hogy egy aprócskát konkrétabban, ha lehetne a válasszal, akkor meg egyszerűen nem tudott megnevezni játékost, aki kellene neki, és megfizethető. Szomorú de tény, nincs tisztában a játékosok tudásával, hogy hol milyen spílerek vannak. Emellett hallani olyan híreket is amelyek szintén nem túl biztatóak (ex-gázszeres játékosok visszatérése 5-6 db). Azt az egyet értékelem Csongrádiban, hogy leállt beszéllni az ott lévőkkel, nem rohant az EB meccsre haza, végig hallgatta a másik mondandóját.
Volt egy kisebb nézeteltérésünk Matókkal, aki a cigarettájának a csikkjével akarta kinyomni a szememet! Szánalmas korrupt köcsög egy figura!
Minden miskolcinak köszönet, aki tegnap elutazott Székesfehérvárra, remélem minél előbb a legjobbak között lesznek újra!! Velük mulattunk az este folyamán, megmutattuk nekik a belvárost, azt hiszem, mindanyian jól éreztük magunkat.
Egy érdekesnek nevezhető beszélgetés a mérkőzésről: az első félidőben felhangzott, a "Diósgyőr, Diósgyőr" rigmus, mikor a labdaszedők a kapu mögött nem tudták, hogy ez mire vonatkozik. Az ott melegítő Vidista cserejátékosok szóltak: itt vannak a Diósgyőriek, ott van kint a Harcosok drapi. Azért ez nem semmi, jó irányba haladnak a srácok)))
Most ennyit szerettem volna, remélem nem untattam senkit, mindenkinek jó nyarat, sok monokinis lányt kívánok, hogy aztán júli 22-től a legjobbak között bizonyíthassunk!!!
HAJRÁ VIDI!!!! RBD92
Matu Creative Commons License 2000.06.11 0 0 65
Mialatt kisregényemet írtam sportárs is szót kért. Nos egy-két dologban nekem is félelmeim vannak még...
Matu Creative Commons License 2000.06.11 0 0 64
1. Videoton 38 32 5 1 104-19 101
2. Matáv Sopron 38 24 6 8 83-28 78
3. BKV Előre 38 19 9 10 59-32 66

Igen Tisztelt és nagyrabecsült Szurkolótársaim így néz ki a tabella eleje a bajnokság befejezésekor. Azt hiszem ezt kevesen gondolták volna. Sőt, tovább megyek. Nem tudom, ha valakinek tavaly ilyenkor azt mondom "nyugi, 101 ponttal 104-19 gólaránnyal, mindössze 1 elvesztett meccsel (én mondom kár ezen szomorkodni!) toronymagasan nyerjük a másodosztály küzdelmeit" nem nézett volne-é komplett bolondnak. A kiesést követően minden igazhitű Vidi-szurkolóban hát hogy mondjam még a szar is meghűlt, hogy "na akkor most mi lesz? Hogyan tovább...? Lesz egyáltalán tovább??" Aztán jött Csank és jöttek a jobbnál jobb igazolások. Elkezdődött a bajnokság (Érd ellen még csak egy soványka 1-0) és mi egyre jobban belelendültünk. Ha jól emlékszem valahol a 10. forduló környékén kaptuk csak első gólunkat. A téli szünetben már tudni lehetett, hogy ha csak nem történik valami "csoda" akkor Tőlünk már senki nem veheti el az első helyet, de a legalábbis feljutás már tuti. Nagyon kíváncsi voltam a tavaszi meccsekre, hogy az előnyünk birtokában kiengednek-e a fiúk, lazábban, flegmábban fognak-e játszani. Hát szerencsére ez nem történt meg, Sőt. Már amikor biztos volt a bajnoki arany akkor sem volt kieresztés. A BKV utáni összes meccsünket hoztuk (nem is akárhogyan) és ebben ez utolsó pár fordulóban néha 40 fok körüli hőmérsékletben kellett közönségszórakoztató játékot produkálni. Hát tényleg nem lehet panaszunk (7-0, 0-4, 4-0 ...) Ezek a srácok megmutatták, hogy tényleg PROFIK. Sajnos nem ment simán a tavasz. Kezdődött a Cheregi üggyel - Bcsaba a 6. lett :))) , aztán amikor már mindenki nyeregben érezte magát (jó hírek a szopnzorról) elvitte Csankot a Fradi, az ARÉV visszalépett, az önkormányzat hezitált és úgy tűnt talán vége is lehet az egésznek. Szerencsére nem így történt. Igaz, kedvenc klubelnökünk Bérces Laci lemondott (neki is elévülhetetlen érdeme van abban, hogy nem engedte eltűnni a süllyesztőben a fehérvári focit - köszönjük Neked) de a kft konszolidációja megtörtént, új "vezérek" kerültek a klub és a kft élére és a játékosokkal is úgy tűnik sikerül megegyezni (a mai NS azt írja, hogy az Udvari mégsem lesz a Tatabányáé!). Az edző?? Hát igen, ebben megoszlanak a vélemények. Az új vezetők szerint "logikus" lépés visszahozni a Csongit. Itt (is) a szurkolótársaimmal kell egyetértenem. Főleg PetDrag-gal:"Csongi! Isten látja lelkem, imádtalak amíg a pályán bizonyítottál, csodáltam a játékodat, de tűnj el a Videoton edzői padjának még a környékéről is!" Nekem valahogy azok után amit ő tett az elmúlt években nem lenne pofám visszajönni. De ez az ő dolga... Egy dologban viszont nem értek egyet azokkal akik azt mondták a meccs előtt, hogy "inkább lett volna vége az egésznek, így nincs értelme". Nem tudom mit csinálnánk ha tényleg bezárulnának a Sóstói szentély kapui. Kinek szurkolnánk ilyen lelekesen? Talán a Dunaferrnek vagy a Győrnek?? Na jó nem akarom húzni az idegeiteket, csak azt akartam ezzel mondani, hogy felőlem történhet bármi csak az első osztályba is szurkolhassak az imádott Vidikének. Meg aztán megyünk mi még Rómába BL döntőt játszani!!!!
Egy szó mint száz, köszönet ezért a remek "rémálomért". Köszönet Csanknak, Vass Lacinak, Bérces dokinak és hát a csapat valamennyi tagjának!!! Jövőre be fogjuk bizonyítani, hogy vérmesebb reményeink is lehetnek mint a "csak maradjunk bent". Ha ezt a munkát folytatni tudjuk (de szép is lett volna Csankkal) akkor nem lehet gondunk az NBI-ben. A Diósgyőri szurkolótársainknak pedig mielőbbi feltámadást kívánok!

Ps: tegnap este a Duna TV sportképek című adásában bemutatták a du-i meccs előtt készített riportot. Sajtótájékoztató, Csongi-nyilatkozat, éremátadás. Aztán a műsor végén elhangzott a legfrissebb hír, miszerint Csongrádi még gondolkozik, hogy elfogadja-e a Vidi ajánlatát, mert a meccs után óriási tüntetés volt személye ellen. Ezt támasztja alá a mai Színes Sport is, idézem: " A meccs után a nézők közül sokan nem mozdultak a stadionból, a klubház előtt tüntettek Csongrádi ellen. -Ilyen körülmények között nincs sok értelme annak, hogy újra a Videoton szolgálatába álljak - mondta Csongrádi. - A vezetőkkel egyelőre csak szóban állapodtam meg, így nincs akadálya annak, hogy újra tárgyaljuk a szerződtetésemet. Elkeserítő.... És méltatlan - tesszük hozzá. Csongrádihoz, a klubhoz, a futballhoz egyaránt." No komment.

Mindenkinek jó pihenést kívánok a nyárra és találkozunk július végén. (Ha jól tudom 22-én indul a bajnokság és az újonc mindig otthon kezd)

Aki netközelben marad (én is) azért írja ide a friss infókat mert mindenről tudni szeretnék!!

Index.Fehérvár Creative Commons License 2000.06.11 0 0 62
Nos, tényleg Csongrádi. Egggészen biztos. Részletek itt.

dk3 suxx.

IF

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.10 0 0 61
Hogy a meccsrol is essen szo:
VIDEOTON CEGLED 4:0 ! Ezzel 101 ponttal nyertunk es 104 golt rugtunk a masodosztalynak! Szep volt fiuk!

Edberg/Sporttars/ZOli!

Orulok, hogy most mar szemelyesen is megismerkedhettunk. Ha a kedelyek lenyugodtak, akkor legyszi meseld el a testverednek, hogy mi miert is utaljuk annyira Csongradit mert minket nem igazan akart meghallgatni. Amugy valakinek a multja nem jogosit fel senkit arra, hogy kopkodesre buztitson szurkolokat, majd a lekopotthoz atpartolva megbujon es utana visszapofatlankodjon.

PetDrag Creative Commons License 2000.06.09 0 0 60
Győzőtől kapott info alapján nincs megállapodás az edző személyében, Garával állítólag 2 órán át tárgyaltak...
Attól tartok, hogy tényleg a Csongi lesz... Isten mentsen meg bennünket attól...

Csongi! Isten látja lelkem, imádtalak amíg a pályán bizonyítottál, csodáltam a játékodat, de tűnj el a Videoton edzői padjának még a környékéről is!

PetDrag Creative Commons License 2000.06.09 0 0 58
Sziasztok!

Na, most akkop mi újság? Én most hívtam a Gyozot, aki megerosítette a Matu által leírtakat. Este 8-kor leszünk okosabbak...

Info: elkezdodtek a kifizetések...

Parmi Creative Commons License 2000.06.09 0 0 57
Bárkit csak ne a Csongrádit!!!!

A múltja miatt én is tisztelem őt, igaz, élőben sosem láttam játszani. De amit az utóbbi években művelt a Gázszarral kapcsolatban, hát abból nem kérek! Én nem fogom visszafogni magam, ha ő kerül a kispadra, egy ilyen képmutató embert keveset láttam, mint ő.
Chip! Képeket fogok adni, szombaton beszéljünk javítások ügyében! Ja, kerestek a Lokisták, nekik is tetszik az alkotásod!

Matu Creative Commons License 2000.06.09 0 0 56
LEGFRISSEBB HÍR

Nem akarjuk Edberg infóját megkérdőjelezni de most beszéltem Győzővel aki a következőt kérte: tájékoztassalak Titeket az alábbiakról:
Tíz perccel ezelőtt beszélt Szigli úrral aki közlése szerint kibővült az edzőkkel kapcsolatos kör. így pl. felvetették a kapcsolatot Garamvölgyi Lajossal is akivel Fenyves Péter a mai nap beszélt. A végső döntés este 8-kor!

SZEVI

Matu Creative Commons License 2000.06.09 0 0 54
Chpi

Még szép hogy az önkormányzat odateszi az egyik emberét, hiszen jelentős részt vállal (ha jól értelmezem a híreke) a klub életbentartásából. Hogy milyen ember az majd elválik. Én tartom magam ahhoz, hogy felőlem jöhet ide az ördög is csak maradjon meg a foci Fehérváron. Az persze nem lenne rossz, ha a szurkolókkal a kapcsolat magmaradna legalább olyannak mint most a Bérces Laci idejében.
Szeretném megkérni azokat akik "közel vannak a tűzhöz", hogy a találgatások és rémhírek elkerülése végett az átigazolásokkal, edzőkérdéssel, tisztújítással és egyéb személyi kérdésekkel kapcsolatos híreket (melyek jól megalapozottak) írjátok le ide amint az biztossá válik. Elegem van abból, hogy a vidéki Vidi-szurkolók a NS és más médiák szívatásának "issza meg a levét" (l. Videotont féltők társasága - Mészöly K. mint edző). Előre is köszi.

Tudtok valamit a szombat meccs utáni buliról? Össznépi banzáj a játékosokkal Sóstón vagy zártkörű rendezvény a haverokkal, stb.

Videoton Forever

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.08 0 0 53
Matu!

Az uj ember kicsi unszinpatikus nekem. Talan a kemenysege es a hatarozottsaga miatt, de lehet hogy eppen ez kell nekunk. Csak egy dolog zavar benne: Politikus.
Elegge passzivnak mutatkozik a barati kor/szurkolok javaslatai irant, de majd meglatjuk.
Csank mester nem jott el, mert NJ nem ragaszkodott hozzajuk. Szal nem parancsolt rajuk, hogy jojjenek el. Azert nem jottek parancs nelkul, mert mikor megneztek az Anket napirendi pontjait ugy vettek eszre, hogy nekik nem sok keresnivalojuk van ott. :/
Igy a poenok elmaradtak...

Parmi!

Uj kepeket kapok? Kellene a honlapra! Ja! Es a tobbnyelvu bemutatkozassal mi lesz? ;)

HAJRA VIDI!

Matu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 52
Bizony T. Uraim a mai NS tényként közli, hogy a Tatabánya leigazolta az Udvarit. Sajnálom, hogy lemondott a Bérces Laci, bár tökéletesen megértem. Nemrég beszéltem vele telefonon egy jó 15 percet és elmondta miért dobja be a törcsit. Szvsz Ő igazán megtette a magáét. Egyébként a Bérces utóda milyen ember? Már úgy értem ő is elkötelezettje a fehérvári focinak és a Vidinek? Mert ezt csak így lehet csinálni rendesen!
Örülök, hogy a játékosok nagy részével megegyezés született. A Németh Gabiért kár, jó kapus és kell valaki a Milinte mögött ha ne adj Isten megsérülne. Bár úgy hallom az Árpit nagyon kerülgeti a ZTE. A Cheregit várható volt, hogy elviszi a Fradi, a két másikért szvsz nem kár, nem tudtak maradandót alkotni. Az edzőkérdés hamar megoldódhatna, de nem a Csongrádival! Tisztelem a tagot a múltja miatt (nem a gázszaros!!) de nem igazán tartom jó edzőnek. Igaz volt hogy benntartotta a Vidit (ha jól emlékszem) de most ide egy olyan ember kéne aki méltó utóda tudna lenni Csanknak. Mondjuk a Garamvölgyi. Szorítok, hogy ő legyen. Tényleg Csank ott volt az ankéton??? Mit mondott? Voltak megint poénok?
Parmi!
Azért nem hívtalak, mert nem voltam telefonközelben illetve a számod még csak emilben van meg.
Győzőnek egy kalappal a szombati vizsgára. Találkozunka meccsen!!
VIDEOTON forever
Bigz_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 51
Számomra oly hihetetlen, és annyira szomorú tény, hogy a csapat körül még mindig ennyire sok a bizonytalanság!
Ugye ennek vége lesz valahára?!

HAJRÁ VIDEOTON !

Parmi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 50
Sziasztok!
Csak rendbe jövünk lassan-lassan. A tegnapi meccsről nem érdemes sok szót vesztegetni, a kezdés utáni néhány másodpercben el is dölt a három pont sorsa. (Persze az első gólt simán nem láttam, mert akkor kellett átmásznom a kerítésen, hogy csináljak egy-két képet az ultrákról. A kapu be volt zárva) Egyébként 7-an voltunk RBD-sek, meg vagy 20 debreceni (Szivtiprók, Force Field) cimbora is szurkolt a Vidinek, akiknek ezúton is köszönet!
A meccs után a kedvenc technikai vezetőnk N.J. megint nagyot alkotott, felülmúlta a sopron utáni "megállunk integetni" játékot, ráadásul egyenes gerinccel a szemembe hazudta, hogy a csapat nem akar hazavinni minket. Ja,a Disztl Petya és a Mester már megengedte, hogy a busszal térjünk haza, de kellett a gerinctelen engedélye is. Nem részletezem nagyon (csak felidegesítem magam), végül a Vass Laci segítségével a csapattal utazhattunk. (Kaptak is a jóból hazafelé: 3. Félidő, RBD ultra fotók sokasága - még érdekelte is a többséget a téma)
A Népligetnél szálltak ki a Pesten lakó játékosok, ott ahol éppen 6-8 zöld huligán mulatta idejét (nincs jobb dolguk este 11-kor???); kostólgatták is a Kiss Pistát, de végül szerencsére nem volt gond. Ennyi röviden, amit most fontosnak tartottam elmondani!
Matu! Tudod a mobilszámomat, hívhattál volna nyugodtan szerdán!
Soma! A kazit megnéztem, de még szeretném egyszer (vagy többször), a visszavételt megoldjuk vhogy!
Más! Udvari tényleg aláírt Tatabányára?? Ezt írta a mai NS. Erről tud vki vmit?
Bocsi, ha hosszú lettem volna! Szombaton találkozunk, és nagy ünneplést csapunk az NB1 101 pontos bajnokának!!! (Meccs után közös buli a miskolciakkal!)
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 49
Van egy jópofa sztori, csak hogy oldjam a feszültséget.
Szóval tegnap volt az Iron Maiden a Kisstadionban. Délután, a koncert előtt találkoztam egy görög sráccal, aki szintén a Maidenre jött hazánkba, régi internetes haver. Egy haverjával Leonidas-szal jött. Beültünk sörözni, és Leonidas megtanított az alábbi Olympiakosz-nótára:
"Ehisz mesz szton kolo szu ena varosz, Ferencváros, Ferencváros" ami annyit tesz: You have in your ass a weight, Ferencváros, azaz nagyon szabad fordításban: lófasz a seggedbe, Ferencváros! :)))))))))
Ezt dúdolgatom mostanában... ;))))))
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.08 0 0 48
Hellosztok!

Sok inforaehes embernek akkor leirom, mi is tortent az Anket-on:
Eloszoris Laci lemondott hivatalosan es azt jelentette be, kozben elerzekenyult es gyorsan kiment a terembol. :(
Atvette a helyet az uj elnok aki eppen az alpolgarmester es eppen egy targyalasrol erkezett.
A Polgarmester szep beszedet mondott, melyben bejelentette amit a Gyozo-press mar elmondott es hozzatette, hogy ezert a lepesert, hogy a fociba egy csomo penzt pumpalt ezert sokan tamadjak.
Edzo kerdesben az uj elnok nem volt hajlando nyilatkozni, merthogy a targyalasok meg folynak. Azt mondta el mindossze, hogy 2 emberrel targyalnak csak es nagyon nehezen lehetett belole kihuzni, hogy az egyik jatszott anno a 85-os UEFA csapatban. Nagyon rossz erzesunk van felole, mert a rossz nyelvek azt suttogjak, hogy a Csongi lehet az. A masikrol meg azt sejtjuk, hogy a Strausz.
A jatekosok nagy resze ugy nez ki hogy marad. A Nemeth Gabival a Gyorok-kel, Csordassal ha jol emlexem nem sikerult megegyezni es ugy nez ki, hogy sajna a Cheregi-t Csank viszi magaval a zoldmajmok koze. Szegenyek! :(
Csato Sanyi volt meg ott, aki egy dijat vett at amit a szurkolok szavaztak meg neki.

Roviden ennyi.

HAJRA VIDI!

Matu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 47
ÉLJENEK_AFEHÉRVÁRI_SZÁZADOSOK!!
Matu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 46
Amira már hetek óta vártunk:Nagyon jó hír!!!

Győző-press jelenti a közgyűlésről: megszavazták a konszolidációt, ezért van remény, hogy a játékosok 80%-a aláírja a 2 éves szerződését (neveket Győző nem tudott egyelőre mondani) az elkövetkezendő napokban. Edzőkérdésben is gőzerővel folytatódnak a tárgyalások. Így azért már lényegesen könnyebb lesz. Holnap szurkolói ankét. Megpróbálok én is ott lenni! Ha nem sikerül tájékoztassatok minket az ott történtekről. Szombaton mindenképp találkozunk és megszerezzük 100. pontunka is a 105 gól mellé!!!
Gratulálok és jó egészséget kívánok Szilvinek és a picinek!

VIDEOTON

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.07 0 0 45
Hellosztok!

Gyozo megkert arra SMS-ben, hogy irjam meg ide is, miszerint:
A SZILVINEK TEGNAP KISLANYA SZULETETT! ;) Gratulalunk neki!
Egy ujabb hableannyal lettunk gazdagabbak! ;)

Csovi!
HAJRA VIDI!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.07 0 0 44
'Szoboszló-Vidi 0-4 (0-2). Részleteket később, mert most kajás vagyok! Gratula a 100-hoz!

Hajrá Loki & Vidi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!