Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Egy pillanatra megint be tudok nézni és az előbb lemaradt, hogy én is kívánok a szüli- és névnaposoknak és minden ünneplőnek sok boldogságot! A betegeknek pedig mielőbbi gyógyulást! Látom, megint fényévekre fogok lemaradni az olvasnivalóval, csak mostanig több száz hsz. "termelődött".
Bagolytársaimnak további jó beszélgetést, a többieknek pedig jó éjt! :)
Haho! En csak csendes olvaso vagyok, de most lenne egy kerdesem. Egy par honapja elmentettem ezt a kepet a picasa-rol, beleszerelmesedtem ebbe a pulcsiba. En inkabb horgolok, ez pedig kotott. Par napja MEGLATTAM ugyanezt a pulcsit egy boltban!!! Rogton vettem ket szint is, raadasul olcso is volt :) De sajnos a minosege nem tul jo, arra gondoltam, megprobalnam megkotni egy kicsit jobb minosegben. Nem vagyok nagy koto muvesz, de ha lenne egy mintam, lehet, hogy elbirnek vele. Van esetleg valakinek ilyen mintaja, vagy otlete, hogy hogyan lehetne ehhez hozzafogni? Kozepen, aljanal? Koszi elore is :)(Tudok esetleg kozelebbi kepet is csinalni a sajatomrol)
Jucus! Vita nincs csak érzékeltetni akartam hogy nem a helységek nagysága a lényeg kikeresem a képeket és feltetetem.mert a tudásom még nem tart ott,hogy én magam csináljam. Ha már beszélgetünk merre laksz a16dik kerületben mert szerelmem gyümölcse ott lakik a volt Orosz lakótelepen.Na mára már csendbe maradok Ildikó
Akkor március 20??? Beírom a naptáramba. Jaj, azt még vennem kell, mert még nincs idei:-))
Az utolsó "mini"talin 28 +2 kutyus volt a létszám.:-)))
Olyan jó olvasni a készülődést.
Hogy utána hétvégén??? Nem lesz nagyon közel??
KZsuzsó! Kecskemétet is beírom, amint lesz időpont. Akkor megsimogathatom a cicust is:-)
A Lányomtól kaptam egy nadrágot és egy blúzt, azt mondja, hogy legyen egy újabb is, úgy is jön a tavasz, és Édesanya megint utazgatni fog! Milyen igaza volt:-))
Egy a kérésem, hogy engem valaki várjon a busznál:-)
Szép hetet kívánok nektek! Nagyon fájdítjátok a szívem a talikkal! MMACÁVAL KECSKEMÉTRE is beszéltünk egyet a tavaszra. Közel és távol lakok ezzel is számoljatok!Mondjuk áprilisra, hogy az a hónap se maradjon ki. Üdv.KZsuzsó
Az utazásról még annyit, nagyon ellene voltam a buszozásnak Kanizsára, de az utóbbi alkalmakkor azzal mentünk. Igaz, nem lehet olyan kényelmesen horgolni, de tény hogy 3 óra alatt lent van.
Nem szeretem, mert szoroskodni kell, és még akkor csak jó, ha a párom ül mellettem és nem egy idegen.
A vonat egyetlen előnye, hogy ott tudsz mozogni.
Most viszont egy kicsit elmegyek, majd este jövök közétek. Megyek dolgozni.
Judit! Rám mindig számíthatsz! Ha megmondod melyik állomáson akarsz soron kívül felszállni, akkor ott húzom meg a vészféket....és gyorsan átmegyek egy másik kocsiba...onnan integetek majd Nejed, hogy tudd, hová kell felszállnod .)))))
Csirip, Pirike! Vigyázz magadra, pihenj, kúráld magad. Ennyit nem ér az a hó.
Párom is így fázott meg, szerinte nem akkor kell felöltözni mikor lapátolsz, hanem utána, ha megállsz, mert a lapátolásnál úgyis kimelegszel és az rosszabb, ha rádizzad a kabát.
Amúgy dehogy tartom, rendelésre készült, már át is adtam, ne is lássam :) Én is elmondhatom, hogy nem az én színem, de ha az is lenne, a szöszölés miatt magamnak meg se kötöttem volna , az elején feladtam volna :)