Gyönyörűek! Nagyon sok videót nézek, és mindig akkorát szoktam rájuk élvezni... Az olyan videókat szeretem, amikor szólóban masztiznak, és a fincsi feneküket széthúzzák és a kamera felé mutatják! Nagyon ki szeretném már próbálni! Olyat lehet, ha elmegyek egyikőjükhöz, hogy megbeszélem vele, hogy csak én dugjam őt és ő engemet ne? Le is szopom de én kefélem őt.
látom páran pórul jártak Ts Fedonával.Kicsit tényleg kibrándító , hogy valaki átveri a jó népet!Nem csodálkozom ha valakinél a pumpa is felmegy és meggondolatlan lesz.Én Transgirlben csalódtam.Olyan volt mint egy darab fa.Többet én meg hozzá nem megyek.
Mit ne mondjak, nagyon szépek azok a shemale lányok akiknek a képeit feltettem, nekem mindegyik tetszik.
Nagyon elszopogatnám a farkukat. Volt egy srác, még régebben, addig kérdezte, hogy nincs e kedvem bekapni a farkát, hogy egy idő után beadtam a derekam és kipróbáltam, milyen.Ahogy lehúztam a nadrágját a farka úgy állt mint a cövek. Elösször nem tudtam megtegyem e. Aztán megfogtam neki és bekaptam. Ahogy a kezét a fejemre tette úgy nyeltem be a farkát tövig. Fúúú de nagyon jó volt... olyan izgató és finom volt a farka, hogy nem akartam kivenni a számból.... Azóta is csak ábrándozok arról hogy farkat szopjak. De nem tudom megtegyem e mégegyszer vagy esetleg rendszeresen. Hetero vagyok és a nőkhöz vonzódom, de amikor ezeket a shemale nőket nézem annyira felizgulok, hogyha lenne mellettem egy ilyen, tuti eljátszadoznék vele.
Lehet a farkat jobban kívánom már, mint a nőket??? :O
A harmadik csajét beveném tővig már fel vagyok pőrőgve!!tuti nehéz lenne de benyelném Corrynál voltam az ővé nincs ilyen nagy de azt sikerűlt teljesen hihetetlen jo érzés volt!!
előtte othon probáltam virslivel de nem ment és féltem hogy nálla is ez lesz de nem igy lett, lehet hogy az ize miat vagy hogy ez egy győnyőrű farok és a tudat hogy jol leszophatom az segitett!!
én mindenkinek ajánlani tudom hogy ne gondolkozzon hanem menyen el egy olyan csajszihoz ne sajnálja a pénzt se rá és majd kiderűl hogy neki bejőn ez a sex vagy nem!!veszteni nem veszt vele senki egy élményel gazdagabb lessz!!
Dundikának pici.... Kb 10 centi. Ő tényleg trans.... De el tud élvezni. Nem is vállal aktív szerepet. Ez benne is van a bemutatkozó szövegében. De olyan természetes mint egy lány.
Dundikának a hangja is jó. Beszéltem már vele, de akkor pont beteg volt és nem fogadott. Mik a méretek? Potencia? Olyan képeket nem látok róla. :)
Aúgy az ilyen tipusúak is érdekelnek, mint dundika. Volt gyerekkoromban egy jóval idősebb haverom. Az ilyen dundika kinézetű volt. Azzal mindig együtt vertük, bár én akkor nagyon kicsi voltam még. Viszont arra emlékszem hogy nagyon vastag fasza volt és megkért egyszer hogy fogjam meg egy kicsit és köpjek rá mert már nem volt nyála. Aztán a fejemet is rányomta. :) Pedig a nővérének az óriási segge tetszett nagyon. :)
Felhívtam Lollyt de nem mertem elmenni hozzá. A hangja nagyon zavar a telefonban, ezért kicsit visszaléptem. Basszus 2 éve próbálom magam rávenni, hogy kipróbáljak egy igazi nőt szerszámmal . A Patrícia hébe hóba van itthon, így vele nehezen tudom megoldani, mások farkinca mérete meg nincs kint. Nagy vastag farokkal szeretném kezdeni. Remélem nem szeretem meg túlságosan... :)
ts gina sem rossz. Róla is lehetne kicsit intimebb kép kint.
Erre nem tudok mit mondani. Én is hetero vagyok de szívesen kipróbálnám milyen amikor beakasztanak hátúlról.
A számba már volt dákó.... és mi tagadás, jó volt. Ha tehetném, újra megtenném. Sőt.... amiket feltettem képeket, fhúúú, jöhetnének egyszerre is. Na most én is meg kérdezem. Normális az hogy ezekre gerjed egy pasi??? Te hova valósi vagy?
Úristen....a második sorban az első hímnőnek milyen farka van!!!Húúúúú,de rácsúsznék....gyönyörű dákó,még nem járt a popómban farok,de egy ilyennek nem bírnék ellenállni!!!