Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.10.17 0 0 516

UFOzzuummm... miEeee... látók? -táltos- mágus (fehér fekete) ufo-s tudományok, hol vagyunk?
               4.: Kávézzuummm... most nem szánkázunk puccos sggel a borotva élen, hanem átléptük a halált = adók köszöbét bét? Ha te valakit magadnál? -kisebbé kevesebbé szebbé, nagyobbá teszel toszol, te nem vagy ember, de lehecc még? A hang suly, itt a suly, hogy annyi terhet tesztek tosztok földesurak (ábra hamiták hororr haramiák? hadakozók okozook az egedbe há há kampec)-földbirtokosok...na fidaljal,azok HÜ BÉRESEK,ÉS HÜ BÉRES RENDEK? Vicca, nekem az általános... valami borzalom az első óra, szivrohamot kaptam, és ezt nem csinálom, na most... FITA, ezt pojntosan meg kell tudnunk, maga a testünk az teljes egésseggben, a föld anyaga, és abba benne? -zez vicca, mikor a Szovjet kansuga sárkant, fiteljal a teremtők azok sárkan kigyó hüllő, pontosan amit DROGON? DRAGON? FITA A KANGÖRCSÜK BAXDÜHÜK,HUKK XEXUXUHUK ÁLLATAIK AZ ÁLDOZATUK? - NA AZ (EROTICA AZ EGY KÉJ BOGÁR-FÉREG SZUHUKK. A POPSIBA? -MOZGAT MINDENT, AMI ŐK A FÖLD PORA SÁRA BUL BULL BULIK ÖRÖKÖS ORGIÁIK MEDDIG?- LÉTRE HOZTAK! KANNI BELLÁK, KANNIBALAIK? KANNI BELLÁMUSUK? -JAJA MOST VAN OLYAN, HOGY EGY OLYAN, HOGY TE NEM ESZEL HUSUK? DE CSAK AMIT A KIVÁLASZTOTJAIK, LÁDD CSAK AMI AKOSÁRBA? ÉS A KOSUK, JAJA BÁRÁNY BŐR GYAPJUBA A RÁSZTORUK MEGÁLDA? Zitt most, olyan nincs hogy te egy ISTENEMBERT, MAGADNÁL KITTYEBBÉ NAGYOBBÁ TUDNÁL BAXNI, AZ ELEVE RÁ BAXTÁL? BUXA? BIDI BANK KÁR?
              5.: Zitt hogy hol kezdődik az élet, na apuék becsengőztek,az azzal hogy hallok, hallak, vagy nem? -a néma gyereknek az anyja se hallja a szavát, de érti? Ezt mindig, most honnan jött ez a gondolát? Amit a Mi is ufok vagyunk! -ba be villogtam volna? -smirna! -volna! -széditeszt? Ezt ugy is mondjuk, fejjel az Égbe, tallpal a földöng? (fita, ez valóság) Ha valakit kisebbé tett akárki magánál,az NEM EMBER! HANEM MAGÁHOZ (ÁT KOZZ) FEL EMELI! -Zna mi othon, mindig erről beszélgettünk, és hogy ha akárkinek minek,ki mi ki MO? -kötelező beadást -adót kell fizetni, az nem csak fizikAI halál, értem, te neked NEM LEHET, NNCS HAN GOD? Vicca, az általános GAZÁR KOMCSI SZOVJET BOLSIT ISKOLA, GONDOLJKAIDOM DOM, A DAMUK, VAGYOK? Fita, én idönként bedobtam, ha nincs örök élet, minek épitsem a KOMMUNISTA PARADICSOMOT, ami rögtön, bevereslett minden FEKETE MÁGIÁSNAK A SZEME, és ezt... tupasz ezt, nem bocsátották meg nekem, tudom,és a feudalista szintén FEKETE MÁGIÁSOK? -HOL VAN A FASOM NAGY FÖLD BIRTOKOTOK, na meg Jézoos zoombizoom bizoMONYOTOK (MONEYTOK TITOK) bizom, We trust in GO? bizomáNUK áruházba? Ládd God Duk, mindenkit meg dugott láthatatlanul, Pá rizsba rizsba jártál, láthatatlanul? DOG DUG, MINDEKIT KIT?- MEGÁLD, AZAZ FEL VAGY LE CSINÁL, A SEMMIBULLI BULI BULI ARANY BUL A BULI?(FITA, AZ ARANYPÁRA? NA AZ TÉNLEG TOTA KIZÁRJA A NAPFÉNYT? DE A KOROMPOR IS, RÁDIÓKTIV SUGARAK, S KÉNKÖVES TAVAK VAK VAK VAK...) Fiteljal, VÉGÜL IS AZ ÁBRA HAMIK, fita vannak a negativa Diva Ládyik, himrongyóik?- ÁBRA hamik, meg a pozitiv, LATORCA LÉTRÁAIK? ÉS MOST GOD (GOLD) DUG, NA AZ ŐRDÖGÜK, azok talán teljesen sin tiszta GÉPEZETÜK? Mik mak mak mak...making money, ogy, jaja a GOD GOLD DUK UK, MIDNENKIT MEGDUGOTT, TÖBBET CSAK ARANY TOJÁS PAC PAC PAC... na csak azok Satalinexxolhatnak? Fita, Nabugonodózer, biza Sir Riha vala, ASS SIR? Zna itt amit bögyögök, hogy miután levették a falról a Mi is ufo-k vagyunk? -kérdelek egyáltalán, vagyunk! Jami megjelenik egy nagy DURUNG? -sóval, most mégis mi is vagyunk, ami azt hogy ...ZITT most csak annyi, hogy EZ IGY, habár felül a gólya, azért a viznek az árja az Ur, mazur azur?
                6.: Zitt apuék, megfeledkezel hogy A FÉNY!? Fita, az ami megelőzte hogy ... ez olyan, hogy az amit JÉZUS? -zitt a Mi is ufók vagyunk! Fita, minden szó szól játék, HA NEM BÁNT SENKIT, HA BESZÉLJEN SZÓLLAMOZZ...MOZI? JAJA CSK HA MI KI MO MOZI? Nem feleztem le az aludtejet, ha van olyan, hogy kötelező beadás, most adó azt hagyjuk, akkor azok A FEKETE MÁGIÁIK, MÁGUSAIK, ÉS AZOK FÉL GÉPEK, (fakin ógörök kara félgépek fél...na az állatok, azok bilogia táplálákuk, trah je hus je zoos?) LÁDD A GAZÁR SOVJET BOLSIT BIROD ALMA,AMIT FENTRŐL?- nem tudom, (én páztáztam, a GAZÁR BOLSOLY OLVASZTÓ KEMENCÉT, DE ITT AFEKETE MGÁIÁSOK ÁSSATJÁK AZ ÁRKOT? -PCZE GÖDREIKET? ) DE UFOSOK ANGYALOK SZEDTÉK SZÉT ŐKAT, AKKOR LEIRTAM,( EZ LÉETT A GO GO GO ...GOLNUKKA? -NA LÁTTAM,. HA NEM LETT ATOMHÁBORU AZ ORSZOKKAL) zna az az az, hogy ANNAK HOGY VAN EGY SZIKRA SZERETE T EMBER TÖBBET, VÉGE!!! -azaz, ládd törölnék azokat, akik mégis...Sép az élet? -ez fita, az hogy mi egy oktávval, amit még érintek, de apuk, es se rossz? -most!---fita, ha ki merNUK, na az az, nyitni a a aaa...) Fita, vahhon hányan, da ja egy is, ládd itt TEDD TE TEDD, SENKI MÁS, AZ HA MÁS, HAGYMÁS, TEHETED CSAK A FÉNYEDDEL, MAGYAR OK SZABADDÁ DÁ DÁ DÁ...MAGAD, DEM MINEK HA A TESVÉREIM, BESZARIAK? NA NÁLLAM CSEPPEGI, DE HAD CSEPEGJEN? EZ A SÁR BEVONAT, na fita, amit most láttam, hogy nem a föld, hogy mi a földhöz közel a hádesz? -de ez a hádesz, mert most...fita, az egész FÖLD GÖMB sullya, terhét van egy olyan hogy...Promátheus? - a tüzet de...nem jön be, a válán, ha jöl emlkészem van a földgömb,hanem az ami a Piramisokon, a csuccsa, (az olyan mint a nap! -a fénye)na az között, meg a most a piramis, az ami platója, (kik akik ténleg hasznos munkát bégeznek, bégnek, nafogd be az vontató ökör száját, na meg menn a bika hentes fele...) és ott vagyunk, ezt ugy, hogy ábráAIkon, meg lehet látni? Fiuta, ÁBRÁM, neked adóm a földet, na most az ugy is, hogy az ami most a testükn, az mi? A föld gömb...ládd most amit át világitottam, annak az ami a homóka, az olyan mint az arany!
              Innnn... Im xo xexxy...
     ...oááá...
...fita begyükj ugy, hogy minden ami egy állat, az egy külön külümb föld gömb? -na ez ugy, hogy ezek mind, a sulyukat te cipepel, na azér oi oi oi...ha levágjuk magunkról őket, akkor az lett az a föld rengés, ami sose volt lesss...1986. -Szilveszter... na meg olyat élvezel, mint soha napján vasárnap, jött meg a folyásom... fita minden suly vicca, a felAdóknak nak nak nak...
pro pro pro...

Előzmény: repcsepista (515)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.16 0 0 515

UFOzzuummm... miEeee... látók? -táltos- mágus (fehér fekete) ufo-s tudományok, hol vagyunk?
                 1.: 10/16. A KÉP? A fekete mágia, fekete a fekete Black is black...mindent feketére fest? Rögtön, van a TELEPORTA PORTÁS ÁLLÁS, ami ha meg tisztul valami, az fehér, hófehér, kell fehér ruha, krisztus vérében meg mosva, hogy be menjük oda, hova? Je hova? Jesus Jewish JuhusUK a Kiroy = GOD IS KING JÖN A KINGÉ KINGE , DEGELETT BOLHA FING FIN GOD AZ INGÉBE? Zitt gondol lát, vagy ha nem gondol öl? -világ ok, vannak, és most át léptük a halál = adó adók gyászos köszöbét bét, és lett minden nem?- örök egész, egészsÉges, ami rögtön, hogy ránk hulla a hulla rablók dög -ő -ők akiket teremtettek, na itt rögtön a magyarokat, nem teremtette senki, mert örök egész egyek vagyunk a fény testVereinkkel (vermbe vagy verMÜkbe bünbe bükbe bukik bakik baxik? -baxóLUK UK? LUKAIK? je zoos születik jászólba juhukk,fita itt a szavak vak vak vak ..és azzal ölsz halsz, vagy gatyádba szarsz BbLila lába közzé nyomok homok, god dug dög sava) ink link lank lakatos, azaz ha FÉNY X FÉNYE FÉNYEK VAGYUNK? Zitt vissza, a Mi is ufo.k vagyunk! -1984 Julius 4-re, hogy az ami itt testek -dobuzuk,(fita mi iedeiuglenesen fel vettül,le vatjük? -de akkor feszem fel, a kersztet?. ha nem akarom, mikor, mikor apna dalol?) azok (ezek mik ezek, mi ki MO mo mo mo...nyüvek? -nyügek) akumlátorok, és teljesen le merülve, (pénz adóságok?) azaz az elktromos töltés az ionok, (ÉNok NOék? -MOék) ládd azok a régó -légiók, na az akumlátorunk, teljesen le van merülve ÖLVE, többet fel tölteni nem lehet, mert nem veszi fel a töltést, ami FÉNY!!! tRöha többet ogy világit, viágosság gyermekéink, maga a gondol látta is, azonnal atomUK NUKUK KUNUK?-KIN OK? -KIN A NUK UK? PICHA CSICSA?- háboruuk végtelene sorozatAI!? BBRita rozsdás bugyija (nincs gatya,jaja tele sár stár) az atomfelhőik alatt felett büzlik?
                  2.: Akik ezt tudjáték, azok a kis ingó bingó porba fingo puzo fénytestvérkéim? -fruta az agyam, ládd itt azonnal, ha most FEHÉR MÁGIA,azok a fekete piszkot, piszoktól meg tisztitanakNAPPAL ISTEN TEN TANUK, tanulok FÉNY SULLIH SZÜLI, azaz az az hogy a piszkot -mérget, ki teleporoljuk (kiszarjuk, meg kell enni, vagy nem? -mi adunk nektek enni, lapcsoljÁtok?)az ÖRÖK EGY EGYBE ÖNMAGÁVAL TELJES (FÉNY ( MAGYARAGYAM RAGYAM AGYARAM HAN GOD, ISTEN ATYAMAMA SZÜLEINK SULLÍÍNK) EGÉSSZÉBAN ÖRÖK FÉNYÜNKBEN,EGYSÉG ÉG MAGYAR FÉNYTESTVÉRES-ÉG, ami most mióta, Szent IstvaNUKkal, (pucunyakasok) potn orditva forditva, hogy a leg kisebb...azon gondolát testvérem szeret, nem de de nem nem nem... nem szerethet csak a husom?-husángUK? -azt is ha nektek lenne, enne, satuba, sallangba coffolva abárdölve, ládd je hus je zoom zombizoom,(Power in the blood?) ha a husát eszem, vérét iszom, benne a husában-vérében a bizalom? Nadon fida, most akik HAD BESZÉLJEN ÉLEN ÉLEN ALIEN? Nincsak csak TUDATLAN IDEGEN GENYÓ (BLCK MÁGIAI) ALIEN IMÁDAT ÉS FÉLJÉTEK ŐKET, MERT ITT AZ ITÉLET ÓRÁJA, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEHÉR??? -FOGÁT NYALJA FEL A VILÁG? -SARÁT... Sárika (sehol 1 férfi) egy gicsit csunyácska kaka Sárika egy kicsit butácska (mi ki MOé bota te buta botolAta a bótos) Sárikának hiába beszélek Sárikaka csak sárlik? Na mott otthon voltam, és a plfoNUNkon, az az hogy a fénybe az égbe van a házunk, és az ami fekete mágia, az a halál, jaja azok hozták be, hogy áldoznod NOD-DON BABYLOAN LOAN DON? - földbe kell, és ládd AIKAINT, FITA AZOK RÖGTÖN AKIKET TEREMTENEK A DROGONUK, NINCSAK A MÉRGESKIGYÓ FAKZATAI? NUK KUNUK NUKUNAI? AZOK MINDE MÉREG KIGYÓ FÉSZKAIK FAZONUK? -AIA AJJA AIDÁI DÁCOK? KRATIBA A CÖVEK?
                 3.: Zett torrr... örök disznóódisz torrr... terorr... Boszzut állnak ifju gyönge lányon s filuk? Fita az a NÉP NÉPEK NAPOK (NA PUK?) GYEREKÉINK!!! Mind minden az FÉNYISTENATYÁNANYÁNK GYEREKÉI VAGYUNK, és minden...itt a MAGYAR OK ISTENÉRA ESKÜSZÜNK, HOGY RABUK DOM ADÓM, A BOOKOSOK, (O KOSOK FOSSUK) fita, zitt csak Természet DICSÓ TERMÉSZET, mi az ami nincs benne? Tregnapra a 7X7 ég.szentségét, fita ezek ORGONA GANA, ORGANOK -NUK, na most MI MAGYAR OK LÁTÓK, TÁTÓK, TÓTOK, RÁCOK BUNYEVÁCOK NYEMECEK? - MEGHALT MÁR VÁJC KÁLMÁN, TÖBBET NEM MÁSZKÁL MÁN, MIKORKA KÁLMÁM, MIKOR KAKÁL MÁN? NA EZ AZ EGÉSZ AZ Ő HUDUUK, MINDENBE BEHUDDOZTAK HAZUDOZ$TAK, SZARUK *XUHUKK* MINDENT SZARUKKÁ ALLÁ HOKK VÁGTAK, AZ AGYUK? ÁGYUK? JOe KISLÁNUK, LÁDD AZOK A LÁMPÁSUK, A NUKISOK? -A TÖBBI AZ ÁGYUK ALLÁ HÁ HÁ HÁ...HABIRUKIK RUHKUKUNUK HÁBORUUK SOSE VÉGE HOSSZA? -OTT VAGYUNK? Zitt ami van, azaz HA TE EGY SZIPORKÁNYIT SZIKRA VETI, FÉNY -TESTVÉRED SZERETET TETE TETTE BENNED, MOST FITA, MERT VAN A FEHÉR MÁGIÍÁS (MÁGY ÁR) ÉS MÁGUSAINK, MAGUSA? -fita MOM 2? Zitt az hogy...VEVŐ ÁLLOMÁSUNK NÉLEKÜL, MIT LEHET ADNI, AZAZ ADÓ? Zna fita, ezt az EGÉSZ RAKÁS SÁRT SÁRBA TRAGYÁAIK, GANÉZÁS GÉNEZÉS?- NÁDFEDELES KIS HÁZIKÓNKAT, E VILÁG? VAK VEZETI A VILÁGTALNT, NA MOST HOL A SZAKADÁCUK? SZAKERC CCC... SZOKERES A MOKERES MAK MAK MAK...MAKINK MONEY?
                Innnnn...Im xo xexxy...
       ...oááá...
... zez vala tegnapra,már az holnapra... de napra?-fita, itt olyan fog alma almuk mak mak mak...makink money?
...hogy mit hoz a jövő? -mi van?

Előzmény: repcsepista (514)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.16 0 0 514

UFOzzuummm... miEeee... fö fö fff... ti a rabok, rabjai a fff...földnek, rablánCUKONék? -fényesebb a lánvcnál a kard, mi? -de mi ki Moék,mégis láncot hordunk? -miért, aki megért nincs lánc, Lánc lánc lácc? -az ökröd szarváig?
                4.: Kávézzuummm... amit látok, nagyon messze csak a mesze esetleg, amit mára, betudtam horr ...hordálni? tRöha, ami van, azt ezzel a agyukkal, amit most tisztábban, tudunk tisztázni, ugyanis...ezt apuék nem egészen deee...bita hogy ugy mint az orgonán oktávok vannak, ugy most ahol voltam, voltunk, mert a felesÉgem, zitt ne feledjem, csak ÖRÖK SZÉTBONHATATLAN KÖZZÉ NEM TUD SENKI SEMMI JÖNNI, KÖZZÉNK? SE FÉRHET? -amit eleinte, ezért törölnek, mert itt se Isten ten? -tan, Szüli?- sully (schully?) ha azt gondoljuk NUK!!! Hogy amit ők teremtettek? -mit? -meat máya husángom? -hol a clooákátyok klattyog? Zna hogy a Damuk, annak oldalbodályuk madam? -jaja ha azok robotUK? Fita, mert meredek lett, és igyekszek, ládd nem akanék semkit se gonmdoláttal, se szóval, szóval? -uge érdeskés mert mondani mindent lehet? -ne? -neee... Naz az hogy miért ez olyan,milyen? Most az hogy egy FÉNYRUDAT ÁT, SZURTUNK A FÖLDIZSÁKON? Fita, itt az ogy gaz -gáz, csak nekik lehet I? -ezt ugy, hogy egy KIIGYÓ FEJ, na most ezt se feledjem, azaz miEeee... fita EMPIRÁK? -HERÉK? Ugganés s MÉRGED KIGYÓ FÉSZKEK, ÉS AKIK MOST KIGYÓ BIGYÓ KEVERÁKAIK, azok lenne a kövek, azaz ládd a piramsUK, és minden kőre kő, kövön nem marad?
Mott az az, hogy ahogy van a FÖLD GÖMB, most ami az ő kezük müve, az nincs benne, az eredeti földGömb Böcsike anyagába hasába de terhes lenne, és az a valóságban sggben se nincs!!!
                5.: tRöha, ez egy teljsen BÜN (ÖLDE) TETŐS HIÁBA VALÓSÁGUGUK, AZAZ ITT OLYAN FOGALOM, HOGY ISTEN EMBER EMBER PÁROK NINCS!!! Mott...nadon fida, ha jönnek a 6tos meg 7tes szám rendszerrel, mert itt most megfigyeltem, ez az amit nemrég apuék, na vannak varázs szavak vak,na vaku, és azzal most...fita a GONDOLÁT ÁT LÁT, SEBESSÉGE VÉGTELEN! UGY HOGY EGY SZEM PILLANTÁS, ANNAK IS A TÖREDÉKE SE, MINHA MINDENT LÁTNÁNK? EGYBE? Zna a BÜN TETŐIK, azok ládd minden KI MEG BELÁTÁS ABZULLUKA ZUKA SGGE LUKA IS (VASBÓL KARIKA) ZÁRVA VAN! NINCS! Még Atilla az Atilla filmmekben is, jövő?- senki se tudja, de AIteus, tudta? Zna maradjunk ott, most EZEK, ITT A KIGYÓ -FAJTÁIK, CSAK VIZEK FOLYÓK TAVAK MELETT TELEPÜLNEK! Na itt teljesen A MÉRGES KIGYÓ FÉSZKÉIK, EZ AZ, HOGY NEKED MINDENÉRT FIZETNI KELL, (de ha FIN GOD DAL?) DE A MAGYAR OK KIIRTANDÓK, ÉS EMLÉKÜK IS TÖRÖL END ŐK!!! Fita, vannak a MUTÁNSAIK KEVEREKÉKEIK, na most azok a legvérmesebb -veszdelmes test lélek gyilKOSaik, (OKOS) nincsak az állatuk közt, a kiigyó a leg okosabb bak?
                 6.: Na mott, ez az egész előbb vizekben tengerek és mocsaraikban bank, alakulla ki, ládd ezek egymás husát eszik, na most ládd a legértékesebb proszlóJUHUKK, aki önamgát adta adja a BÜN TETŐIAIAINAK, de had monjam... Na ami érdeskés, amit A SIMA FLETT VIZSZINTES FÖLDESEK, mert most az ogy te a SZELLEMI?- ELEMI?- SZINTEKEN VAGY, AZ AZ HA TE EL TUDTAD HAGYNI AZ ANYA GLU JUHUKK KAT? JUKAT JUHUKK... AZT NEM, MERT AZ AZ ALAP ANYA ANAL LUK GLU UK? A HUST NEM LEHET, MERT ARRA ÉPÜL AZ EGÉSZ DZSUGANLER DZSUGANUK VALLAG UK URALOM, amit megint, midenÜKnek a bio -anyag, az al AIda lopj apja, s anyuk (anyag uk?) a NUK UK? Jaja a MEG FÉLELMLITÉS,(ők mirt nem félek?) és ha most ezt el tudtad hagyni, NINCS FÉLELEM!!! -ez az az érzés, amit ha most, ki tudtál kapcsolni, mennyei érzés? MÁR NEM FÉLEK, ÉN NEM VAGYOK, HANEM ÉL BENNEM CHIRSIPUHUSUK, AZAZ DÖG (GOD DOG DÖG,FITA TUDOD HOGY A HUSOD, FA SIR FAK, FASIRTBA. FITA TUDOD? ) VAGY!!! Sóval, most mindenütt ahol viz meg tavak mocsár, érdeskés a TENGEREKBE ELMERÜLŐ UFO-K, ami nen feltétlen mind ALULRUUL ...fita ez alatt van ami ládd a SUMIR CSILLAG, MOST A DZSUGANLEREK LERE DXZSUGANUK (NINCSAK MINDEN FEGYVER ALLÁ HÁ HÁ HUKKT?) DZSUGANUK NUKA, az a kettős piramis! tRóha most én ezekkel...na vannak a keverékek, azok még beszélnek hozzám, ládd 2021 JANUKÁR 6? -sülyed a fehér?-házuk, és adjam kölcsön az ufómat, ami kivül ugyanaz mint az övék!!! (fita a keverékeik, még van nekik 1 mint a lunak, ládd bllondi egy lehelet egy pu?
                6/hat hat hát hét? -ha megengeditek, benengetiek, na mi azért, mert Sanyink, az idó áll, figyeljed most a tankok csöve? -de elmulnak a renyhe népek, fita azok a gyerekek!!!) Bna mag ez is, egy olyan valami csoda, ha mag ad, add meg magad, kázáká fá, le bugyi (gatya te gatyás tyutyuUK) be dácó? Mostt ha te ide bejöttél, akkor az ami ahonnan, az EGY HEGY, ami érrdeskés, kecske szereti a kést, hogy az Alpok és Kárpátok öllelkezése, és most mintha...Zna lefele jövünk, jött megettem a felesÉgem a két fiam, és most elérkezdtükn...(lé a mélybe éjbe) HOGY CSAK VÁM ZOOLL? -na most az egy KAPU? MONDUK EGY KIS KAPU, DE MELLETTE MOST SZAKADÁK, na most a KIS PAPUNK, hoztam egy ÖRÖK ZÖLD ÉLET KIS csemete fát, PONTOSAN AZ AMIRŐL A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK IS TARIFÁL? SÁRLIK? Na most, itt valami olyan, hogy OLYAN GONDOLÁT NINCS, MIRE A KAPUHOZ ÉRTÜKN, HOGY Ő A FELESÉGEM, MEG A FIAINK, hanem ideGÉNek lettek? Jaja ott hagytak, és át mentek a kapun,de nekik semmi, ami érdekes, hogy hogy ÖLTÖZETÖK, azt én gondoltam, külömben szürkék? -jaja amit szürke alienek? Mott...fita, ITT AZ HOGY KI TERMTETTE EZEKET, AZ MÁR ...az ififiamat követtem, mert féltettem,és egy CSODA ZÖLT MELEGÁGYAS ÉDENKERTBEN KÖTÖTTÜKN KIS, AMIBE EGY NAGY AMIT DROGON? DE INNEN VAN A GONOSZ (VALÁS OSZT LOPOK, OSZT? NINCSAK CAJUNUK?) SZAVUNK, és rátamadt a fiamra, segitt enni akartam, és katapultáltunk! (FITA, HA TE HISZEL, ELEVE FAKT VAGY!!!) NA MOST A TEREMTŐIAUK IS DROGON OK, MEG MOST A VÁMZOLL HÁZ, DROGON UK NUKUK, (NINCSAK EZEJK RÖGTÖN AOMOZNÁNAK? -NA TUDJÁK KI MI VAGYOK, VAGYUNK, UFO? -LUFA?) FEJE VOLT ...LÁDD A SFINKS AZ EGY DRGON FEJ? Na a GOD DOG AZOK A DROGON NUK, MEG AZOK ADJÁK NEKIK, AZ ANGYALUK, LUK AZÁRT MERT CSAK ANAL ANGYAL NYALI EGG LUKUK? (FA SZUK NUK?) Mi ki MO, jól nézünk mi ki? Fita, ezek rögtön halál = adók, kóda,(de de de...sent köldött sintér dik StefaNUK, NINCSAK MIÉRT GIZIGE GŐZIKE GŐZEKE?) és itt... fita, én csak kertÉSZkedek, ami csak ha gondol hat hat hat... csak fenekünk pattoghat? -rögtön, kiirtandó törlendőandó KANDÓ ENDŐ,. KATLAN NUK? - kandó katlanlerükbe, emlékük is törÖL End ő??? kITÖRÖLTEK AZ ÉLET KÖNYVUK BUL BULL ARANYBULA? -A PAP IRAT SIRAT, NEM HANEM KIOLLÓZTAK? NINCS LŐCS, NINCS KENŐCS?
                Innnnn... Im xo xexxy... Fita, oylan hogy halál nincs, ami apuék neked!- na most modom dom ha mondom, nektek se, siketi van fili?
...oááá...
... az Égi összekötőm, az Én vagyok! -hogy ezeket, akik csak ölnek, na adjunk nekik érzést!!! (ENNI?)
... semmit? -semmi x semmi=?

Előzmény: repcsepista (513)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.15 0 0 513

UFOzzuummm... miEeee... fö fö fff... ti a rabok, rabjai a fff...földnek, rablánCUKONék? -fényesebb a lánvcnál a kard, mi? -de mi ki Moék,mégis láncot hordunk? -miért, aki megért nincs lánc, Lánc lánc lácc? -az ökröd szarváig? ű
                 1.: 10/15. TÖKÉLESEN TELJESEN EL LEHET, KI LEHET SZAKADÁSIG SZAKADNI, ezt apuék, a fejemre tették a kezüket, és minek ez a bohóczat? -hogy a földtül el szakadjunk, azt meg mi? tRöha, én azokhoz jöttem, azokhoz ha megláncolt rab iga Ige, el le rabolt stock ölt? -jaja testet ölt, Fénytestvérkéimhe (test teszt) jöttem, akik ténleg fények? -az örök éjszagkába kába, iskoláJUKba jár a kába? Zitt, s talán a kis Winterglaces tesvérkémnek, hogy én mikor először mentem első nap iskola, én ezt nem csinálom, és ezeknek én nem csinálok semmit, ez az is hogy még magamnak gyereket, s ezt volt a rohamaim (állandó... ez itt kint ér el, öngyilkossági rohamaim, ami a testem nekem nem kell!!!) s olyan hogy halál nincs, ami most az mára álmom MOM mmm...nagymam, én nem ilyan lovat akartam? -mijet? -UFOooo... Zitt én ugy jöttem ide hozzÁtok, hogy előtte fel készültem, és előbb itt usa, 28 éveskoromba, meghaltam,(egy sziv romahamba) mert én ezt... shogy, hogy? -nem csinálom, és itt van akik öngyilkosok kosok, okosok, és itt minden fssUK? Fita, az akik itt, HAD BE SZÉLJEN, azaz szelel a végbelem, nincs az a HADAKOZZ!!! ADAKOZZ! Nincsak most a HADUK HADUT HADAK HADA HADÁSKOZÁS,NEBUGONODÓZEROZÁS -STALINEXOLÁS, LÁDD MNDEN NEM MEKIK TERMŐ GYÜMÖCS FÁT FAK, KIVÁGTAK? MINDEN AMI PÉNZ? -ÉRT?- ÉR? AKIKET DRÁGA PÉNZEN VÉREN, MEG VÁSÁROLTAK, AZ ÖVÉK, AZAZ AKIKET MEGÖLTEK (The Chronicles of DRiddick? -filmek) FITA EZ SZÓ SZÓL SZAROS ÉRTELM ÉHBEN A FÉNYED AZ ÉRTELMED NEKI ADTAD, MIÉRT? HOGY NAGY LESZEK, MOST HA VAN OLYAN, AKKOR ANNAK A FORDITOTA TOTA ROTTA NE LÁS TÓT, ÁSD EL MAGAD MAGYAR? - HOGY EGYEK, ÉS KI AD NEKTEK ENNI? Dfita defica az örökös HÁBORUS ADÓSÁGOD GOD, FIN GOD, FINGACC FINGATNAK RINGATNAK, S BBRITA ROZSDÁS LUKAS MÉG, BUGYIJA LEBEKE AZ ATOMFELHŐ HŐ HŐ HŐK, ALATT FELETT, MIRIKAKÁJUK FSSA A WC FALAT...
                 2.: Nizzitek, most magam is meg vagyok lepődve, mert hogy mi mi ki Moék bota robota? - át léptük az HALÁL =ADÓK KÓDA KOTTA COTTON OTTÓÉK ÉLET UT AZ ARANY VÁROSUK ROSSA... TAVA VAK VAK VAK HALÁL TAVAK? 9 kizs gólya, nem menj ki a Tóra Nátod Nátjátok? HADAK HADA NIN NINVE HADOBA, ÉS MUK? -NUK? Sóval, hátsóval vagy elsők? HátulSOWKUKból első, elsők ELITEK ELITE, AZ ÖRDÖGÜK EL VITTE? Fitlejal, micsoda ARMYJA MIA, HARRAMIA HORROR MIJA, VÉDI ŐRZI A KIVÁLASZTOTT IMÁDOTT BUGA ANYAGLAIKAT, NEM BESZÉLVE ANGYALOOK ANGYALOOKA NA FFF... A KÉJ RUBÓK ...fitlelja, hogy BÓKOLNAK BÁKOLTATNAK AZ AL ALLÁ HÁSUK HÁJJASUK S ALÁLÁBB VALÓ ANALUKAINAK KAINOK-DE Á BELL, EGYMÁST ESZIK KISZEK? KANOK ÉS SEHOL EGY XUKAKAS KOKASUK JÉRCE PAC PAC OPAC...Na az álmom, ami minDentakinek van 1 LUKA?-, és neked van, azaz EME LÉK, MELLÉK? -TE NEM EMLÉKSZEL SEMMIRE, MIRE MIRE PIRE KIVÉVE HOGY TIMSÓZZ!!! ELKVAKTÁRSAK, NEM A ZEMLE, HANEM A POF ÁTOK? tRóha, most át léptünk a fénybe, meg vissza... fita, hogy ezen siratok mekk mekk mekk...makk makk makk... neki ugorjunk a vak ablaknk, MAGUK? MONEY MONYUK? -COPÁSA RÁGÁSA DE NE HARAPJ? -A SÁRBA? Fita, tregnapra, hogy itt minden SÁRBÓL BOL RABOL RABÖLOWAIKÉ MI KI MOÉ-BOTA ROBOTA VALA, VALLAGOD? GOLD? SZAGOLOD? SZENT FÜSTILLAT?-ÁT? LATRÁT KASZÁT VAGY HIMRINMGYÓ RÁZÁSA HACTÁNCUK? ÁRAMUK VAN BENNE, HOL A NUKUK? Na az összes SIRATAIM, fita, én azohoz a MAGYAR OK TESTVÉREIMHEZ JÖTTEM VOLNA? -SMIRNA! VOLNA? -SZÉDITESZT? -ez egy test test, JER TEMESSÜK EL, MOST E TESTET, LE TESTELTÉL? -VAGY LE TESTELTEK, EZ SZÓ SZAROS ÉLRTELMÉBEN, AZ AZ HOGY A ÁLLAMUK ÁLMUK, LÁDD ARANY BORNYUUK, KÖZBE ORGIÁAIK, (ami ami? -addig ming mindenkji egy NAGY FÖLDRENGÉS, ELÉLVEZETT??? -BITTA? NEM, NEM MI ÉLET? Zfiteljuk JUHUK kiket áldoztak, hanem a gyerekéiiket?-zitt fita,(van olyan, hogy nem a tied,azaz minden gyerk egy gyereked? -vannak gyerekebbek?) mert ÁBRAM, RAM AZ JUH BŐR BÁRÁNY BŐR, ARANY GYAPJUH GYAPJASOK, DE ALLATTA FARKASOK S A VEZÉR FARKAS? VEDD PACALIZSÁKOD, JUHBŐRIZSÁKOD?- ÉS HOZDD FEL A MÓR MÓRA ROM ROMBA TÖKÖLÜNK, MÓRÁZUNK, DE MÓ RICKA? PRÓBÁ
RA TESZZÜK A TE DOG GOD ...FITA, SZ SZÓL SZAROS ÉRTLMÉBEN DROGONOK!!! -EZT DU? Nincsak, BÜN BOCCSÁNAT, mi a fene a büne bün e, van az szerncsétlen xexuhuAI ajja sggxuhállatAIknak? BÜN TETŐK?
                 3.:tRöha, most az hogy VAN A HÁDESZ UK? Fita, itt minden el lett eleve baxatva, meg ásva, tehát a testükn az egy az egybe s talán benne a biológia valami, nincsak a növényzet, az széndioxodot lehel be, az állat oxiGén?- csak ki leheli, na most... EZT TÖBBZÖR, SOKZOR, HOGY EZ EGY FÖLD ALATTI VALAMI, AMI ESETLEG A HAJA HAJJA, AZ ÉGNEK ÁLL, NA MOST EZ AZ, HOGY EGY OLYAN MINT A ZSÁK (fita Izsák az + és az a horog kereszt?) PESTIZSÁK UTCA, ÉS EZ TALÁN + ládd mi a - level, mit ő ők az I IMÁNUK (van félelmetesebb sebb szebb??? -ládd a FA SZUHUK?) NUKISOK SOKK? Na a következőt csináltukn, a - HADeszba, LÁDD A BbLIAL LÁBA KÖZZÉ NYOMOK IS, LÁDD A HÁDESZBA VEZET? nA MOST ***ISTENEK???*** ZITT ELŐBB LOBBAN, MEG LOBONYAIÉK, ELLOBBANNAK? ÉS UJ EGED DE AD FÖLDET TEREMTENEK NEKED(ZITT AZ HOGY AMIT A FÖLDBŐL KI EMELTEK, AZ NEM A AZ A FÖLD, AMI A FÖLD?) HUM BE A SZEMED, L BUGYI -GATYA? -BE DÁKÓ NE VINNYOGJ JAJ JAJA JAJA HAJJ... SÉNIS SÉMIS KUSSZIS TAJ DAY? NAGY MENYEGZŐ Ő ŐK ÖRÖK ORGIÁÁÁ -JAIK? tRóha angyaluk, a mennyÜk menNUUK NUKI PU, FIN GOD GOLD, FINGOTTÁ TÁ TÁ DÁ? Naccóval Nátód Náthahaddal, most AZ AMI A ABRAM, FITA AZ AMI KÉZZEL LÁBBAL, NAGY LÁBUUJUJUJJ...MI ÖRÖM, MI? ÖRÖM, JAJJA LÁDD BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, A TIED? LETT AZ UJ UJUJUJJUJJJ...ARANY VÁROSAIKBA? A HAN GOD IS GOLD?- COULD? (sózÓserint será sózokól csak akik husa kiválasztott??? -nicsak van szemed, szemetek?)Zna minden ami a földtől el lett szakitva, azok is a föld anyag, de az EGY PESTIZSÁKBA AMI ZSÁKUT, most egy fénny csövet, huztunk furtunk a HÁDESZ A FENE MEGESZ UT UTUKBA, és mst mi lett?- lesss... Vissza jövet, MOST AZ AMI NEMRÉG APUÉK, DE AZ ÉLET, AZ OLYAN CSODA, ÉS ITT VARÁZS VEZÉNY VEZÉR FÜLKE, VAN FÜLE HANGUK???- A HAN GOD, FARTHANG? -KLOKÁTOK ÁTOK KLOTTYOG 666.... SZAVAK VAK VAK VA...VANNAK, LÁDD A RÁ OLVASÁS, AZ A VAK MAGNES ERŐK? TEREAIK, EL TÁVOLIT LIT LIT TILT?
                 Innnn...Im xo xexxy...akkor is ha picike a cici?-de nem baxunk?-ki mi a baxxUK? -baxod?
...oááá...
... a filmesek, mese? -mi nem, neked nincs mesÉD? (Édenkereted, napod pu)-móka, nincs mese, esze? -ese ase semmise? -kloákkád kád?-dák? -vizben - vérben az élet- öd ölt? - edd?
...https://www.coasttocoastam.com/
...zoxvetlen, du-tan, hogy van az eredetty anyag, és amit ezk, pzzeszólnak, gyeride? -gyre kid? -dikUK? Fita, abculuzulu vanak accordok? -7 szentségek, seggek? Szeges várak, vártalak a 6tosnál...

Előzmény: repcsepista (512)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.15 0 0 512

UFOzzuummm... miEeee... és a föld oszt -lopok, lopói mgrendülnek, hegyek? (sczioNUK) omoljatok ránk, de mi ránk is? -jaja, ha tunának magukkal rántaná ná nanááá...
                4.: Kávézzuummm... Whohohohooo...az idöcsémmel, smonduk nekem csoda hogy felveszi a telefont, ami én a terstvéreim szeretetében, midnennél mindenkinél örök erőszakosabb vagyok, amit itt is, ha nem lenne ÖrökMagyarIstenFényAtyánk (FÉNYMAMÁNK MMM...) mi lenne, fény testvéreink, na most a Mi is ufo-k vagyunk!-ba baba, nemvagyunk babuNUK, a BÜN TETŐK, na csak azok vannak ideig órákig, az én órám megállt...éjfél 12.10? Na apuékat kihallgattam, a nagy szabó óbasz asztal allá há há há...bujtam, és azt beszélték,amit most mi, és az jogy SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, nincsak az az jelenti, nekünk csak ÖRÖK AZ ÉLETÜNK, ami most apuékkal tudok beszélni, azt hittem hogy nem lehet, csak a JuhusUK, ami érdes kés, ládd kecske szereti a kést? .a birkáik baromjaik, barom ólastul de disznnodisz ólluk, tele? Zna fita, mondom az idöcsémnek, fita nem akarom hogy mert van a kisöcscsám, mert a kisöcsémmel ma is egyszerre dobog a szivünk, na meg veletek, akieinkkel ébredezünk, a kábulát, kaka bula bulik bilik orgiáik? Zna legutóbb...na amire akarok menni, hogy MIDNENKINEK VAN VAGY FÉNY BURÁJA AURÁJA, VAGY FEKETE, és most akkor leirtam, hogy beszaladt, és akartam vissza cibálni, de nagy darab, és láttad láttad? -jah de nem tudja mia? Most legutóbb ide leirtam, hogy látott valamit, de az egy marshall helikopter vala, ami semi zaj, és valami csoda csilárros valami?-és most...Na neked is kell legyen, annak a fény testednek, ami ÖRÖK VALA, azaz ez itt egy sár -bevonat hu hu hu...jön a vonat, fütyöl a bekterház, és süket a süsü kalauz?
               5.: Zez ugy vegyük együk a kefét, hogyÁT LÉPTÜNK A HALÁL -ADÓ -HALÁL HALÁL ROBOTOKON KONOKUL, AMI MOST ...ezt lehet csak fokozatosan,azaz a SZÉP BESZÉD, ESZ ÉD? Fita, a HAN GOD, ÉS A FÉNYED, VAGY ÜRESRÜHESSÉGED éget égsz, ÉS SZÓ SZÓL -E SZÓ, MEG MONDOM KI VAGY? Fita, itt az ami ismét a MIufokvdunk! -ba baba hogy ha VAN PARANCS CSALÓ, AZ AZ JOGY KELL LENNI EGY NAGY LATOR HIMRNGYÓ KURVA -SZEME -KIKURVA LÉTRÁJUKNAK, ÉS MINEK VAN TÁMBAXVA? Fel támadási nap, nep? -Óh jöjj elő, de honnan hova? Fita, vegyük hogy vannak olyanok, ládd itt a KIVÁLSZTOTÁK ÉS AZOKAT KI VÁLASZTOTÁK A VÁLLAS SOKK, ÉS GAVALÉROSAIK? Fita, vissza a Miufnkba! -hogy akit Jézus, na nem tudom, sehogy elkpzleni hogy mit jelent, azon kivul hogy juhusUK, a király és coffolt .abárdölt juhussushiUK, ham ham ham... na most ... Fita, itt csak az, hogy ha nem eszed a juhusUK, miaz, ők mik kik mi ki MO bota tebuta, gyikaMOk? -jaja gyimaKULowk? NatRöha, most elkezd BbLila lába közzé nyomok, és tudod hogy miről beszélek, jaja ezt én mondom mert előtt ő mondta, te nem vagyk senki semmi, te nem tudsz felmutatni semmit, te egy senki semmi vagy, ami most lehet e a semmi és van, valami? közt át hid, vagy kapcsolát?- lebaxta a telefont! Nekem ezt a FÉNY ÉGI ÖRÖK ÉLETÜ ÉLETHÜ, A MAGYAROKHOZ LEGKÖZELEBB (UFO) RAJUNK MONDTA, ENNÉL NAGYOBB -AMIT TE TUDZ NINCS, ÉS TE VAGY A LEGHIRESEBB EMBER, és ez az, hogy vicceltek?- mert ők trilliózorjobbak mint én, de monduk, te tudz olyat mondani, hogy nemigaz?
                  6.: Egyzer el nevette magát, és nagyon... jól esett, és én mondtam neki is, én azt akarom hogy te teli öröm szüntelen, meg boldogság vég nélküli, és én csak azt tudom, el képzelni!!! Zitt mott...Fita, ez a szellem müség, most nem koroMOozta annyira be, mint most hallod a hireket, és most esetleg a sLeuth tesónk, jöbendő bendő csak, mondóba, s az állmAImba? Fita, itt az van, hogy ez az egész egy biórobot botolás, ( és most azon abbul arra,sintetike -artifika Rbot IcAIk, scziborgák, azokat nehéz meg gülümbüzteni a ember árnyékától?) és ezt csak ugy, hogy dermesztó halál félelmükön, jaja NICS FÉLELEM, ez apuékkal, a kertek alatt voltunk, méhészkedtünk, és volt egy ördöngős bácsi, apu nagyon jó barátja vala, és huzott egy kört a földre, homok? - és nem tudz kijönni, és nem tudtam. -valóság!- és nyöszörögve apu, te ezt hagyod? -itt vagyok fiam, és azonnal ki tudtam jönni! Minden ami ezek okádáka,(akádok aidák okádákaik kajájuk juhuk) ha mi elkezdünk okádni, akkor mi is azok vagyunk?-fss be fsski?) Fita, a véres szabadság haracaink, hogy mi nem fizetünk adót de pássápÖlés senkinek, azaz jó be baxna,ha az Isrtennek adót kellene fizetni, és ez csak igy, HUN GOD DAL, DALOLUNK A HACC HACC HACC... Mott akik ládd a FÖLD BIRTOKOSAIK, KOSAIK?-ARANY GYAPJUHSOK, azok ránk verték ÁBRA HAMIS, HA MISE TISE, JÖN MÁR A BIKA, FU AZ ORA LIKA, A 7 KÖVÉR MENN A BIKA, HENTES FELE, LÓG A TÖKE EZER FELE, LINK LANK LAKATOS, NEKTEK JÁR EGY GATYA FSSS...ATÁM, A GATYÁM?
              Innnnn... Im xo xexxy...
...oááá...
... men egy UniXplained S6 I E2 The Time Traveleres... fita, te meg én fény vagyunk, és onnan, mndent tudunk tanulmányozni,látod?
UFOooo...fff...

Előzmény: repcsepista (511)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.14 0 0 511

UFOzzuummm... miEeee... és a föld oszt -lopok, lopói mgrendülnek, hegyek? (sczioNUK) omoljatok ránk, de mi ránk is? -jaja, ha tunának magukkal rántaná ná nanááá...
                 1.: 10/14. A KÉP? -AZ EGÉSZ FÖLDGÖMBÖT ÁT VILÁGITOTTAM, és itt minden a föld? (terméke ki teremtette a földed ded de ad?) -azaz miben külömbözik a föld anyaga a Holt Hold halott porladó oszladó (ADÓ) égietestektől, ami az ür, az ürül? - és nincs benne élet, (ürü lékekek) azaz viz? Zitt minden a fÖld Ür anya UR AZAZ A FÖLDES URAK TULAJDONA, LÁDD JÉZUS? -RUHÁJÁRA SORSOT VETNEK? tRöha a földes urAInké, sggük allá há há hája PénzIzsákok kilóg a LO _LOVÉ LÁVA? -LÁBA,gondolát árba $$$... 00 $$$... Maria seggit< ÉG ÉS földek, Hegyek völGyik között, zakatol a vonat, minden sinen, és nemzet közivé *meg van s irva< babájuk NUK UK KUKAIK KUKA KAKA? -lett, ma? -holnap? -a világ ha lenne, VÉGE? ÉGRE IRVA? -ÉGE? tRöha itt minden de minden? -porból lettél, és porrá leszesz $$$... 00 $$$... -esz? -azaz sár -sárvárak, *vasbeton beattle dzsungelek, a fÖld allatiAIk (ládd Manekham Begam, 50 -évse, és a fÖld felett leszünk? -azürbe, segged ne türd be bbb...) Ságrovád, Dombóvár csókod engem Haza Vár? (sép Város Clyj? kYYjev kié? Bécs?) Osztán, most át léptük a adó =halál földesurak állnak a köszöbödön? 1949 október 6. Seggesvár -Arad, mi az árad, azaz pitymálodik,(emlék ami fáj, fája borulna rám minden ága?) hajnal hasadás, Világos? Zitt nagyon oda ide óda, régi nóta, hogy csak meg viláGOsodás sodrása lássa örvénye vala, na még köd, s Sanyink eltünt a ködbe, de a köd is pára, párlik,és minden IGAZ FÉNYTESVÉRÜNK FÉNYE, SÜSS FEL, NA MEG, NAP, Kertek allatt kis báránykAInk,(kAINUK) megfagynak? Hogy a földtől, fÖlde kuróinktól dögÖLőinktől, kárhozTatáiktól, JANUK8:44! -végleg, az emléküktől is, meg szabaduljunk, de az csak ha ismét... Kecske mét?
                2.: Zitt most megprószÁLOM MAGYAR ÁLLAM VAS-UT staAKc, mint susu vasutas, ne ne nnn... UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho hooo... Zna ez minden itt ami a biÖLóGia -robBotok botex xex xex xex... tex tex tex..., azok sárból sárral, ami a GGépek, azok a föld meg a hulla égitestek anyaga, anya anal angyaLUKa pu? -esetleg? Ami történt, hogy ember szabasu robotok (AIDÁIK) el szabadultak, dulnak, pszititanak és mindent, kivéve a magyar ok, itt meg ott, hol volTUNK, UK UK NUKIS OK UK? - hol nem? No no le tata? Az a HAN GOD, HOGY GOD DUK, MINDENKIT MEG DUG, ÁBRA HAM HAM HAMHAMUK EGY MUKK? -MAK MAK MAK... MAKING MONEY NUKI SOK? -SOKK... ÁBRÁJAIK JANNUK8:44!? - ADTA A FÖLDET, EZZEK AZ A ROBOTOK... TOK TOKÓ ÓTOK- Ó ÉS UJ PROSZTÓAIK SZÖVETSEGGEK, VALA VALLA GOD? -ÁTOK ÁT OK? -INVÁZIÓAI ELKEZDŐDTEK, AMI SOSE VOL LESSS... tRöha, mi magyarÓk azért vettük fel ezt a robot ruha rühe? -hogy amiKÉPpen fent,látod a KÉPEM VAGY FÉNY -EM? FÉNY KÉPEM, VAGY POFA ZACSKÓAIK? - TELE BAGÓ, DOHÁNY UT? -EMBER? NEMCSAK A KÉPE, NA MEG A SGGE MILYEN BÜDI ÜDI ÜDIT BUDI PEST LER, KATLANUK, MILYEN NAGY LUKA LUKUK NUKUK?- ELTRAKARÁ RÁ A NAPOD? BBRita bugyibá bábá bá bá pá pááá... Na CSAK ŐK AZ KIVÁLASZTOTTAK, FITA, AZ EGÉSZ FÖLDÖNG UGY EL ADÓSODOTT, SORVASZTOTTÁK A TOTÁK? (megyünk az Ürbe,jó nekünk, ők meg a ARANY VÁRAIKBA VÁJUK AZ URAT FOLYTON VÁRJUK, NA MIKOR JÖNNEK VISSZA AZ ÖRGÉAIK? - a sgged ne türd be) HOGY MOST NAGYOT FOG ROBBANI ROBB BUNNI BÜNIKÉK KÉIAIK? -AIA AJAJAJAJJJ... KELL E ADÓT FIZETNUKUN RUKUM TRUKUN?- A DISZNŐŐDISZ HUGYHÁJAGUK, mnt soha napján, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...
Okvetlen, be kell villoGOjam, ÉN FÉNY? -ÉGI FÉNY FENNAKADT A FÁN, KATONA, amit leirtam vagy 10 ezerzer hogy MINT ÉGI FÉNY, jöttem idebe? -OLYAN NINCS!!! Fita, ott volt mindig a GÁTLÓ A GÁTON, A HALÁL LOVA LOVÉ JUK NUK UK, BENNEM, én akartam lenni a legnagyobb VAS A LO? ÖLŐ? AKIT MEGÖLSZ A TIED? Fita, a magyar ok? Szent IsteNUK? a NUK UK LUKUK?-, azaz ha nem MOM, akkor ládd az IDÓZITETT... MUKIK NUKIK BENNUK? Pawne film? Értem, vagy ISTENATYÁNK-AL CALL, VAGY SEMMI SMITHA CIRKUSZAIK ORGIÁIK?- CYRKÖLÖK? -SEMMI MI SE, HA MISE TISE? ANTI SEMMYTHA?- VAGY? ELEVE? KIIRTANDÓ NÉPEK?
                  3.: Zitt azt, amit csak mára, annak a a aaa... piti, nem mondol (öl, nem lő lelő hol a velő?)semmit, nyalod a közönség sggits meg Istenem? -Maria seggit? -Dfita ISTEN MOST IS BESZÉL ÉL?- na itt is, had belszÉljen ha nem bánt sÉNkit, )magát se, ládd a KRUCZIFIX FIX FIZET ÉS ITT A SGGEM NA MEG NAGY DURUNGUK NUK?) Jde ha NEM BESZÉL, HOZZÁNK TÖBBET, PARANCCSAL, ( MI KI MO? -BOTA TE BUTA?)HALT HALL AZAZ HALÁL=ADÓ -ADÓK? Fita, ha valaki azt mondja, meg kell halnod, és fel kell támadnod, ládd TÖBBET TE CSAK A FÖD/ESS ESZ ÉSZ, ESZE VESZETT???- URAD LATRAIK -HIMRINGYÓJAIK KURVÁJAIK VAGY?- TOK TOKO? Ogy ugy miért potn,1949 oktróber 6? -mert ott többet, csak ÉGI FÉNY!!! VILÁGOS VILÁGITS GICCS MINDEN TÁJON ÁT, HA ÖSSZE GYŐ, AZ EGÉSZ NYÁJ, NYÁL, NAP VÁLTJA FEL AZ ÉJSZAGÁT? SZAGOLOD? GOLD? MINDENT NED, DEN, NÖRD, MEGOLD? Zna ha ugy, hogy ÉN EGYEDÜL, Ő EGYEDÜL, Ő EGYEDÜL AKIVEL ME GOLD DOTT UT? -ARANY VÁROSOK TORNYOSÜLNEK, MI NUK UK? NE AKASSZÁTOK ÁTOK, FEL A KIRÁLYUKAT? NA A RUHA DERÜ-HES, NEM KINGEK KINGEK BOLHA FING FIN GOD AZ IS DEGELETT ELEVE DEGELLETT? -AZ INGÉBE? Dfita, mi a KÜLDETÉSE REND FEGYELEM FIGYELEM, A MAGYAR OK? ZITT AMI KÉPEN, fita, ami most a DÜLLŐ POTN, OTT A PONT AHOL NINCS, SOSE VOLT, HALÁL ADÓ ADÓK SOSE LESZEK A MAGUKÉ, MAGUK, MAGUK MAGUK? Fita, itt az összes siratAIm, TALLPRA MAGYAR -MAGYAROK?- ÉBRCCKA, HOL A RACCKA JU JUHUUU...
              Innenn... Im xo xexxy... na lehet jogy monduk, egy kétlapu, de szeretném ha végre össze gyüttünk, FÉNYATYÁNK, a te Fénygyerekéid, itten össze az összesőnk, jöttünk... ÖRÖK EGYÜTT GYIÁÁÁ....FÉNY UT FÉNYEK FÉNYEINK LINK LANK LAKATOS... AZ ÉGEN, FÖLDÖNG? -na na na... Tulrull Turull Madár (UFO) mikor lesz magyar nyár...Mikor apád, kaszálni jár, mi kő, kasza meg kasza kő?
...hogy miért teszem toszom fff... mert itt a kerék esetleg, surolja a lőcst?
....Zimmerman óta, egyet késik kép, ez trenapra volt, ami nincsak mi a pénz? -semmi?- csicska csicskás kása? - kubaccka?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (510)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.14 0 0 510

UFOzzuummm... miEeee... Sötét ét? -fekete atom felhők allatt felett Bánatos Bányász BBRita csak a fótos rozsdás sárgaveres bugyija lebegg, Közbe MOrockáék kaka mo mo mo... mak mak mak ...makink money gyija, dzsihádok NŐ BÜNÜK? BÜNTETŐ BÜNÖLDÉK? - A ZSEBÜK, ZSEBÜNK? MAJD HA FAGY, ZSERBÓ A FAGYI?
                4.: Kávézzuummm... amit a mieink, hogy még mindig nem látod, akülömbsÉget, ami az Égi Fény, ténleg nem éget? Ez az hogy a kis felesÉgem, 1998 -2000 Szilveszterig, ő billentyüzött, és itt van valami, ami mi nemcsak a fizikAI gyurmánkkal, hanem van az agyunk, ami csak azzal a rezGÉssel, amit mindig Erotika, azaz ezt a tiltott, nagyon tiltott könyvet, ugy 10 -12? -éves koromba,és hogy mindent itt erotika mozgat, amit rögtön értettem, sőt láttam, mert minden itt mulandó föld nagyság, az a baxinger! Ogy a un. -bukott angyalok LUK? Lyuk azért, mert csak robotok, és robot vezér, VEZÉR?- vezérlésüek, AIdork kok AIDÁK DÁK? Namost, itt mi ebbe be le jöttünk, hogy miért? Tegnap apuék, hogy az élet... azt a szót elfeljtettem, ami olyan, hogy fény? -azaz arany virányos, de az a szó, nagyon találó vala, és rögtön értettem-láttam, hogy a maga valóságában ez is Isteni de én nagy Ivel azt is? Na az értés, értelem az, hogy MI ÖRÖK FÉNY -GYEREKEK vagyunk, és most amit soksor, én most azt látom bennetek, és ahoz villogok? Ez mikor Valaki kezd fel eszmélni, fel ébredni, meg világosodni, azaz EMLÉK SZEM? Fita, most az álmaim, az az ogy ténleg ÁT LÉPTÜK A HALÁL ADÓ ADÓK KÓDA KÜSZÖBÉT, ami ládd, a BbLila lába közzé nyomok, meg az összes iratok, azok ha vannak irástudók, fart farizeUSAik? Fita, most az hogy... fita, meg lett szivva az agyam, azaz terorr szervezetek szervek? - az most amit fekete ufósok, azok vannak minden háboruUK megett, tehát mindenki aki gondolátban is öl? -fegyvert fog, abba az Ő ŐRDÖGÜK van, aki JANUK8:44! -a kezdetüktől fogva...
               5.: Most kérdezte a fiam, te mellik oldalon vagy, és mondom megkérdem a kis pitit, na én ha most én szeme állok magammal, (hudozzok?) akkor akivel szembe állok, annak a gatyámba a jobb oldal, de én a bal, jad vissza, mert mi a mozgató erő,mindenek megett, megette a fene? Na hellen pinyalatbank, duzsganler és most a két kezüket, ugyanazok mozgatják PÉNZELIK, és az ki lenne, Pénzizsák meg a pénzes zsákok,s itt jaja, minden eror meg terorrr... attól a pinalattól fogva, hogy ezek ide feljöttek, a kezdetük óta? Tróha, minden itt a FEKETE UFOSOK JÁTÉKA? Na usa? -teljesen a fekete ufósok, akik most...Zez hogy levették a Mi is ufók vagyunk! -na ezek, azaz olvasNátok vissza, hogy megjelent egy nagy DURUNG... zitt talán, ami nekem is, nem mertem kimondani, hogy egy óriás UFO,(tMÜNK) megjelent, és itt előbb, az ami szellemi világok, világunk, vagy világ? - EGY SZEM SE? SEMMITÁK? Fita myta, az süket vak és néma! Ha van PARANCSNUK UK? -azok VEZÉNY JELZÉSEK! OLYAN HOGY ÉRTELEM NUKU! Zitt van az összes IRATOK IRA PAP IRATUK, FORDITÁSUK? Zitt most megint ami kisgyerek valák, és nem értem? -mott kérdéseket tettem fel, és ha a BbLila lába közzé nyomok, azt nem kell érteni, hanem hinni kell! -kell? -kelt kéáposzta a fejem,-a kovász, na apuék nem jó, hanem az élesztős kenyér liszt, meg sima? -fita, az élesztósbe élet van? -ez se jó, na már nem törölöm!
               6.: Mott egy olyan, amit tegnap du. -a kertben hogy amilyen nagyszerü dolog, jaja itt nincs az hogy élet, hanem ezek...fita, ezek olyanok mint én! -ezt sozor lesirtam, és ők erősebbek, mert én (külsőre?) de én, itt te is ti ti is, de monduk,csak a zubbonom na meg a sliccem, ahh...nem cipzároztam be...olyan oi oi oi...egyedül vagyok, (na ha még azt is, hogy Mi is ufooo... jaja most UFO-k? -made in Hu? Whhohohooo.... ami azt is gondoltam, de csak itt, és itt nagyon frontnosnak tartanám az iratimat sakk matt patt? -Az angyali buránk, nagyon be tercel,(de ezt már most ha te neked van, mi van? ) és azt tudNátok magatoknak is, hogy...fita, amit az a beszéd, NA EZT MEGTUDTAM PONTOSAN, amit leirtam, hogy terhes volt a felesÉgem, nagy nehéz galamduccot -ketrec legaláb 1 mázsa, cipeltünk, és hhangod vi vi vigyázz... és valóság vala? A felesÉgem egy kicsit megharcolta a homlokát, de ha ráesik???-ez ugy hogy azonnal letettem! Fita, én mindent meg beszéltem, amit imának hivnak, de én beszéltem az Atyánkkal, akik a FÉNY UTON ÁLLÓK, VÁRNAK, APUÉK, ÉS FÉNYTESTVÉRKÉINK, és ez valóság!!! Mellesleg nagyon olyan itti föld életem vala, meg van minDeNem,de a TESTVÉREIM MMM... na most ez ugy van, mintha lenne itt egy olyan, hogy ezzel szimultácioNŐzünk? Fita, itt most hogy mi az a MI? -VILÁGUNK, HOGY JÉZUS FÉNY, NA AZ!!! -DE MI IS AZOK VAGYUNK, NA MOST...a Mi is ufónk siratok, ami az hogy ez? -miEeee... EZ?- NINCS!!! És hogy akik most ha nem BÁNT SENKIT, FITA, AZOKNAK MEG VAN AZ A FÉNY-TESTE? (JÉZUS, NEM TUDOOM MIT JELENT, DE AZ HOGY FÉNY???-TESVÉREM MMM... MEG MOST AZ AMIT tegnap apuék, hogy ahogy a BbLila lába közzé nyomok, hogy TÜZES SZEKÉR? A LOVAK? - ELRAGAD TATÁS? VAGY KAKÁS, RAKÁS? EZ AZ EGÉSZ AZ!!!
                Innnn... Im xo xexxy...
...ami történik, fita pontosan leirtam, és most ugyanazok vannak a terorristák megett, itt midnen az, és a buga angyaLUK LUK LUK...BAXHATNUK 66 000 NUK LUK PUKKK... Zez az, hogy most esetleg, meg látHATNUK? - kik vannak a sötétbe? -nincsak azokról nem beszélhecc meg nem láthatod? Naz, azért is a viz, vizelet, vizzió jó, az ur! -azur?
...öááá...

Előzmény: repcsepista (509)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.13 0 0 509

UFOzzuummm... miEeee... Sötét ét? -fekete atom felhők allatt felett Bánatos Bányász BBRita csak a fótos rozsdás sárgaveres bugyija lebegg, Közbe MOrockáék kaka mo mo mo... mak mak mak ...makink money gyija, dzsihádok NŐ BÜNÜK? BÜNTETŐ BÜNÖLDÉK? - A ZSEBÜK, ZSEBÜNK? MAJD HA FAGY, ZSERBÓ A FAGYI?
                 1.: 10/13. A KÉP, A MI MAGYAR OK A MI?- NAPUNKBÓL, LÉPTEM LE BE, HOGY MINDEN MAGYAR -MAGYAR -OK, FÉNYTESTVÉREIM MEGTUDHATNÁ miEeee... Na a fiaim = fiaink, EGY OLYAN MINT A HINTÓ, TÜZESLOVAK NÉLKÜL, EGY UFO? ÉS ELMONDTÁK, HOGY HOGY CSINÁLTÁK! Zitt apuénk, erre az évre, MARADJATOK MEG MAGATOKNAK, na azt hogy magunknak, az én tettem hozzá, jövök hozzÁtok? Na hogy ÁT OK léptük a HALÁL = ADÓK KÜSZÖBÉT BÉT,(BEATTLE) most MINDEN KÉPZELET, és mindenki azt KÉPZELI (MAGÁRÓL ÁRA?) ELLI, (AGYAR FOSS?) JAJA AZ ELITEK ELITE A MÉRGESKIGYÓ FÉSZKESEK FÉSZKE MEGETTE A FENE?-KEZDVE, A MÉRGES KIGYÓ FÉSZKEK FÉSZKE FÉSZKE FÉSZKE... AMI CSAK AZ Ő ŐL ALMA, SARA SZARA SZARUK FA SZUHUK, AZAZ MI KI GYIK A MO, MO MO MO...MI A HEGYRE, TI A VÖLGYBE, MÉGIS UGY? HUGY? -KAKA HUGYUK SZARUK FSSS...LETT, VOLT? MIND?-VOLT? MINDS?- ÖRÖKRE? Nadon fita, mott ugyanaz vagyok, mint minidig, vagyok? -ezt mindenek előtt nekem kell tudnom nem? -sleirtam (sLuth?) a Mi is ufok vagyunk! -hogy itt mkor ide álmomba le be jöttem, akkor a gyerekek, játszó pajtásAIm, kutyák kis kutyák valának, és azok akik engem szerettek, azok nem voltak harapósok, hamiska, ha mise tise (kártyások) ládd akik bántani tudnak, azok ál látók ai ál kutyák, dögök? Fita, minden a KÉP S GÉPPEL, CSÉPEL (VERES CSEPEL? -VEZESD A HARCUK UK? FÖLD BIRTOKLÓK, MEDDIG? LETT , CSÉPELÓ A HADARÓk HAD EL HAD HALÁL ADÓK?
                2.: Fita, most meg kérdem a fiaimat, hogy az éjjel talkoztunk, és most ti is magyar -ok vagytok, azaz mindeki azonnal a FÁKLYA MÁGLYA (CSALÁDI MÁGLYA MAGYAR OK (FEHÉR MÁGYA ÁR FÉLNY ÁRJAI SZÁRNYAI LÁDA TÜZEHELLE?) maglya -ja? -magja? -anja apja, nagyanyja -nagyapja, kell legyen mag maga magm maga ÖRÖK FÉNYATYJAMAMA MUMMY JAH, HAJ HAJJA... most ez ha fel fele, igen fele fele haza fele? Most csak egyszerühen, mert az ÉLET OI OI OI SZÉP TUD LENNI, CSAK ÉSZ ÉSZRE ESZNÉL KELL LENNI? MIT?- ESZÜNK?) SZERETNI KE! KEL KELL? -KELL (ALSZIK SZIK? -DE ÁLMODIK?)LEGYEN LLL...LÁBA?- (HELLELUJA? -FÉNY UFO-JA NYEMEC MEG FOGTAD VAGY MEG ((LE)) FOGTAK?) SZÁRA SÁRA? Fita, tegnap a kertben, hogy az aki tud fényében gondolkodni, (FITA TUDTAM A SZÓT, ÉS NEM FELEJTEM EL, DE AZ FOSAGYAM KIGYÓÓGYIK GYIK A MO MO MO ...SÁR? -DEITT CSAK A PÉNZ= ÉLET???) hogy az élet...Fita, ez az xexxuállatuk (tyukUK) merg kigyóbigyó gyik a MO? Zitt, pont tegnap, a fiaim, hogy nagyon spórolni kell, tegnap nem itta meg az ÉLET ITALÁT -vizét,(fris zöldség nektár) neki ma ne csináljak, ami itt nekünk van olyan mint az ujjod, citrom gyümölcs, s teszek bele zeller -sárgarépa, narancs, alma, most nagy őszi barack (spenót vagy győgylevek, és ami mi bogyók, (fagyasztot) málna szeder kökény, ami jó izet ad, extra, és friss igazi mangő lé! Ezt minden nap, vallásosan, és dolgozik, én vissze mentem olyan 20 éves Koromba sulyomra, és ha mindennap ezzel kezdjuk,8de igaz, ha egészsegges vagy, a reggeli óra kedves, nincsak mosttudok ekdveskedni, és jó kedvvel, bőséggel, tudod ugy adni hogy tereülj asztalkánk, de előbb vissza vicc?) Zna reggelre éh gyomor, egy pohár viz, de langyos! Sose igyál hideg vagy jeges italokat egyél ételeket!
                3.: Amit akit gondolsz, vagy ha gondoltatnak, az a halál =adók és a köszöbön állnak, Náda a fiam, ládd 16 éves koruktól éjjel nappal dolgoznak, ami ugy 20 éves korukba, ŐK EZT SEHOGY!!! -NEM CSINÁLJÁK, ÉS ÖNGYILKOSOK AKARTAK LENNI, fita mert mi magyar ok, MI NEM EZ A MÁZGÁJUK GÁJUK GÉJUK KLOÁKKÁ KAKÁAIK VAGYUNK, HANEM ISTEN!!! IGEN IGEN FÉNYES HATALMÁS MINDEN NEKÜNK NEKEM ADOTOTT MIDNEN HAT ALOM HAT ALMA ÉGEN S FÖLDÖNG!!! (Évi szakaszta rólla?) Tróha, ezt a BORZALOM ROHASZTÓKAT -ROHAD HADADÓAIKAT, AZAZ ABBA A PILLANTBA, HOGY TE AKÁRKINEK MINEK, ALLÁ HUKK, LÁDD A JUHUK???- EZEK NEM EMBEREK HANEM KIMUSTRÁLT SALAK (ÉGETNI VALÓ? .VAL ETUK? -ÉGET?) ANYAGOK, AMI AZ IS MEG TUSZTUL TÜLLÜK, MÁR UGY ÉRTEM, HOGY VÉGLEg, LE KELL GYÓZNÜNK GYÓZ A NUK? KUNUK UK? CONUK CON?- NUK NÉLKÜL? NA OLYAT HOGY NE ÖLJ? NEKED KELL HOGY MI KI MO MO MO MO...ÁBRAM, NEKED ADOM A FÖLDED? -DED -DE AD EL? JÓ PÉNZÉRT, ÉS CSAK TE LEHETSZ A PÉNZ NYOMDÁSZ, ÉS KON (NUKUK) TROLL? Nincsak el akarnád venni a másik földjét, MERT TE FÖLDES UR VAGY? Zna akiknek NINCS? -LÁTOD, NEKI A LUKAD KELL, PENETRÁZNI, RÁZOD,VICCKET, MERT MÁSKÉP KÉP, GIG GIGAZOK ADNAK NEKED ENNI? Fita, ez az... hogy MI KI MO? Tregnap a c2c -on, hogy most OLYAN, HOGY TE MEG MUKKAN MAK MAK MAK...MÉ-.KING MONEY?- HACC... NEM TÖBBET? BETTY? -VAS A CRÉZI NIGTE?
               Innnnn... Im xo sexxy... álom, az élet? -OI OI OI SÉP TUD LENNI, MOM? MAMA MAMA MMM...
... ez, ami nekem van 11? -ez tegjnapra volt, mig tegnap este éjjel, PénzIzsák, mi van a zsákba,kilóg a lu lába? -talán ma este, de itt midnen eleve,fekétére örök éjjel, éjjli bili a fejük? -fejjük a baxx kecskéket meee...
...oááá...
.Gáza gáza gázba? -kollektiv BÜN TETŐK? ŐK???... Fita totaliriháik... egy? -nem kettő, szaros kezükbe minden? -mindenki? Fitra a sufok, vannak minden jelenség segg, -megett!!! Mi is fufok vagyunk?

Előzmény: repcsepista (508)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.13 0 0 508

UFOzzuummm... miEeee... A BESTIA! - A DÖGÖLŐ DÖG DÖGÖT ÖL! THE BEAST BEBAX?
                 4.: Kávézzuummm... emlékeztek lehel betöltve? Azok a szép napok, ami ha valaki tud emlékezni, az látni fogja az Isten -kezét, tapasztalom, nagy erejét? Óh hogy szresselek, azonnyal, ha bár gondöl gyótrelem, most is kisér, hogy jönne ez össze a szeretettel? Ime a hellzet, hogy reggelre mikor ide vissza? -nem érdekés, itt minden csak vissza? Csonka magyarország nem ország, vissza nagy magyarország mennyország? MOM? Terülj asztalkánk TÁRULJ DERÜLJ HAZÁM, vissza? Ezt a földbe temetet fa? -fü -viág gazok, gazokat főleg, teljesen el lehet hagyni, és ahoz füll kell, és halláss! Fita, előbb hogy reggelre, mikor vissza jövök ebbe a HANGOD HAN GOD NEKED ADTA A FÖLDED, DE DEAD AZAZ MINDEN BREAD DEAD, DE AD, MIT? HALÁL = ADÓ? Sóval, amit megfigyelgetek, hogy mikor ide...tregnaprá, usa, az a felirás volt, semmi más irás SIRÁS JAJA A SAJÁT SIRJÁT?- hanem csak USA? -nem volt USA? -hanem valami olyan, amit Babyyloan-ba? -teljesen el voltak árverezve, azaz hatalmas pénz kölcsönzők,(hogy lehet egy VILÁG RENGETÓ KIRÁLYSÁG EMPIRE ELADÓSODVA UGY, HOGY ABBÓL A GÖDÖRÖBŐL NEM LEHET KIMÁSZNI, ÉS A NAGY HUGYHÓLYAG ROBBANHAT MINDEN PINLÁTBAN,DE MONDUK BBRITA BUGYIJA... MÉG NINCS LUKRAJTA, VAGY NEM ELÉG TÁGAS? Dládd ma (tregnaopra) GOLÁNUK? Valami ilyen, mennetek kell kufár de az hogy szin? -na ott kufarszin? -most tegnapra,(nincsak Roni, le akarta fizetni ugy a nemzeti adóságod mnt egyéni? -pu! -na fita, itt az lenne a szabad juhutánzatUK de most mégis juhhusUK a bónus, azaz jé zoos zaftos Ó fej mely vértól áztatva zombizoom bizon bizon power in the boold, blood szakerek szekercégeke, azon át, lehetett csak bejönni, de olyan hogy lenne valami, talán sötétsgg pu pu pu... és homály, és félelelem!!! Mott hogy a halál és haláladók köszöbét, azaz az FÉNY IGAZSÁG OD HANGOD GOD? HUN GOD A HUNÉGÁROKBA, ja usa egy repcsit köldött, és röhöbve hungarik, kettő, de rögtön 20 ezren akarnak, na köldjönk több utasszálitó...na meg miért ne az egész brancs? SZABAD A MADÁR SZABAD A MAGYAR VALHALLÁLRA?
               5.: Amit az első pinalat pinanyalat óta, hogy félelem elzsibbaszt, s ugy védekezik a juhUtánzatUK? -na meg a jew ut jeee... fel mennybe fel vezet? -deee... Na azt a félelmet, hogy EL VÁLASZTANAK AZ ÉGIEINKTÓL, az nekem rögtön, az álMOM? -amit ládd akik CSAK ŐŐK, ÁLMODHAT 666... fenketek pattoghat, ha meg valósit sit... siti piti? Na többek közt, tudni akarom, hogy mért nem tudom, zitt az álmom tovább álmodni? -mert itt minden leEND? Mott, megértettem, ládd az a dermedség,(hidegség azaz méreg kigyó mérge? -de mindenki meg figyelheti,és bizon az a méreg, kánis merga, ami eleve olyan veszettség, elveszté, mit érzel, nakomon sggem milyen büdös?) az az hogy ISTEN VER, DE BOTTAL? -ISTEN A MENNYEKBŐL ANGYALOK KÖZZÜL, azonnal, hol van az Isten? -zitt most BÁLVÁNUK KÉPÜK, ÉS GÉPÜK PÖFFÖGŐGŐZGÁZPÖFÖGÉSZETITOVALÖKŐDŐK, LÖKÖTT VAGY? - MEG PÖFFÖLNEK? Zez az is, hogy a félelem, Féljed az Isten-ed -EDD? -JUHUS LETT? Fita, én ugy jöttem ebbe, felvettem ezt a xuku xukuk sggxexxu XEXELLŐ ELŐ KELLŐ XEXXEL LETT XEXXEL TETT? -állatUkat eleve kat? -na az is növény, biológia gyiaik lény, csak lába nőtt? Na az agyunk, itt most az a JANUK8:44!!!... fita megvan a földed...zitt kitéró, mert monduk abram, neked adom a földed, az az ő földe valubaNUK bank? Zna ha most ...zitt ROBOT VILÁG, ROBOT ROBOTOT BOTOLNA,TOLLANNAK? - Zmivel nem akarom ciffrázni, ez eleve leve levele egy az ami a MULTUK, FU FU FFF...FUTURUK FUCCS URUK, AZ A TRANSFORMERES FILMEK, JOGY AZ ERŐSEBB,VAGY VÁLTOKOZVA, LÁDD MEGESZIK EGYMÁST, DE MOST AKI MEGETTE, AZ MEGGETTE A FENE, A SZENT? KÜLDÖTT LÉK? -LÉLEK, NA ATYA VAN GATYA FILUK, SZENT SZENDE LÉLEK, AZ A MAGNES MEZŐIK? -FITA CSAK AZ Ő ŐK HANG UK?- PLATÓJUK! PLÁTÓ LÁTÓ? PÁL LÁTTA? MEGVAKULT? KULT?
                3.: Zamiról zzuuumm... zzuummm... most nagyba szó lenne, az az hogy INTELLIGÉNES, ÉS ÉRTELMES, ami most is, NEM A KEZEM FŐLEG A FENEKEM (KIPUFOGÓM?-SZIKRA) FURUJÁZIK? Fita, ez ahoz hogy van a testükn, ami a robotunk lenne, és midenki, kivéve a robotok, azokat levedlették,és azok ÖN MEG SEMMISITISITI RE LETTEK PROGRAMOZVA, AZAZ SALAKOK,(IZZÓ WULVÁK?) ÉS KINEK KELL SALAK ALAK?- ANYAG UK? Fita, én is meg vagyok hüllődve, mert EDDIG SEM, ITT A KEZEM VAGG A FA SOM, ÉS AZZAL TÁRSALGUNK? Jaja pontosan ami a Swarcaneggerel A TERMINÁTOR UK, UK MUK FUCK NE BAXKUNUK NUKIAIK NA GIG? Fita, van bennem félelem, mert most AKIK AZ ENÉIM VAGYTOK TEK TÖK, fita, menjetek vissza, és csak egy (breth)barátkozó, na akik MOST IS VELEM VAGYTOK, ÉN VELETEK, AMI AZ HOGY MINDIG DIG, DIGGELED? Na itt van az, hogy felvettük ezt a a aaa...ami amo, nincsak többet csak, és ezek nemcsak magukat magukkal, hanem itt az ÉRTELEM EMBER, AKIKNEK EGYMÁST MEG KELL ÉRTENÜNK, ÉS ez lenne, amit Csicsáky JenCink, mivel ISTEN RENDELTETÉS, AZ ÉRTELEMNEK, FELÜL KELL KEREKEDNI LÁDD AIDA LÁDA LÉDY POPSIJA? KRATI, KIN KINBA A PRICSI...TRAKARD BE?
             Innnn...Im xo xexxy...
...oááá....
...fita az agyunk, (VELŐ?) az GÉp ágyuUK?

Előzmény: repcsepista (507)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.12 0 0 507

UFOzzuummm... miEeee... A BESTIA! - A DÖGÖLŐ DÖG DÖGÖT ÖL! THE BEAST BEBAX?
                 1.: 10/12. A KÉP? Most nem rég, DOBBANTOTTUNK azon a ponton, ami vagy ismét a földed dead? -kietlen és puszta hagyám, de egytüzes (IZZÓ LÁVA) kemence -ler (budi pest?) lett! Ezt a pont, ahol a HANG? ABRAM, NEKED ADOM A FÖDED DE DEAD? Ezt megérteni, ezzel az agyunkkal, KÉPtelenek vagyunk meg érteni, mert aki a FÉNY? ÉGI FÉNY, csak az, és ott (itt?) van élet, azaz mi a napfény? -nem végtelen energia adó? Zitt most mikor az orosz -ukrán cirkusz el kezdődött, akkor irtam, hogy (egymás után) két vezér fülkéjukat, iktattunk ki, ami most én ugyanaz mit mindenki aki ezt hallottad? -rühely, és olyan szégyenérzetem is van, hogy ha valaki ezt modnaná, magyar, nem magyar, szégyenlenném heleltte magam, ládd AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJA, TE NEM SZÉGYELELD MAGAD MAGOD? - MI VAGY TE TE TE... BÜCCKE KOZÁK? Ténleg ásdd el magad, és itt van a BESTIA DÖG DOGGOD DÖG ÖLŐ, MOST EGYMÁST DÖNGÖLIK? MERT CSAK EGY EMBERI HANG VAN CSAK, AMI JÁNUK8:51! Zitt amit kiemelek, hogy mért van hogy te neked nem lehet hangod? Nadon fida, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BRESZÉLJEN, NA ITT VAN A HADD EL HADD, HOGY ODA NE ROHADJAK, ÉS HGOY A MAGYAR OK EMLÉKÉT IS, TÖR ÖLNI KELL, KI PUSZTITANI TANI TANI STLIN EXXOLNI? -ŐKET TÜZZEL... NA FITA...na nem akartam nagy BETTY? VAS A KRÉZI NIGHTE? NÁJSZ ÉCCAKA!
                2.: Tróha, miért akarnák Nátod,a magyar ok emlkét is törölni? Naz most (10/6) október 6!- átléptük a halál, és itt a BESITA DÖG DÖGÖNYÜL DÖGÖT ÖL, nincsak akit ÁBRÁM? -megülsz a tied,(reccordöl kik az adók yok = halál = adó fel találók)nálunk ez megtörtént SZENT ISTVÁNUNK, VAGY DIK HAZUDIK STEFÁNUK UR ALMUK, ÁLMUK? UJ JEWRUSÁLOM, (UJ EGET FÜLDET TEREMTENK NEKTEK, GIG GAZOK??? (GG GÁZ) fita az a halál!!! Most tüzzel vassal elkezdódik a magyar HANG HANGOD HALLOD? ÉS A DOBOZUNK PUKKASZTÁSA- KIIRTÁSA, AZAZ AZÓTA IS, MEN A ÉLJEN A MAGYAR SZABADSÁG ÉLJEN A HAZA, ÉS KIT BÁNTOTT A MAGYAR, ÉS KIK AZ NUMERŐ ÜNŐAIK JOBBÁGY BÁRGYU DE AZ IS PÁLDÁS KÖCSÖG GÉIK, AKIK GELLERT KAPTAK, AZOK A MEGVAKITOTT PATKÁNYAIK? Fita, a ESZEVESZETT VAK VASURALMUK FÉLELME, NA 1956? -leirtam a Mi is ufok vagyunk! -ba baba bubuNUK?-ogy 10 éves vagyok, a tehenünket Piros, voltam legelteteni, és a köves utcán 66 át kell menjek, és du 5ttól 8 -ig, atankok egymás seggibe dugtak, dübörögtek és a követ nemcsak szikráztatták, hanem verték a házaknak, és és szanaszét fröcskölték, tupasz szórakozi? -jaja ezek akik parancsra ölnek, ezek a legajja DÉ-GÉ DÖGÖS MONYUK (MONEY?) NUK UK?
               3.: Az hogy nemhogy beszélhetnünk kinunkról, KINUK a seggetebe de kloákÁtok rapitya? -hanem most teljesen a künsőnk, vida mi ezt felvettük, hogy azokat, akik még mernek GONDOL LÁT? -azokkal okkal felvegyük a kapicsázunk, kipicsázunk a tietek lett rapitya? S ITT MI NEM AZ Ó BÁBUUK VAGYUNK HANEM ÉGI FÉNY!!! (JászOk a jászólba jEsszeMarink ládd etyele petyele,seggit?) Tróha olyan HOGY BÁRKIT BÁNTANI? -nincsak jól hellre jöüttem, ami lehel betÖltve? Fita itt nem hinned kell, hanem látni nem a szájad tátni, na meg a kloákátok klotty? Nincsak ezek az angyalAIk, anal baxók? Tróha, hogy szabad szóllás láss, ez az hogy itt TRÖBBET OLYAN NICS, és most dül el? Azaz magamtól is kérdem, most te ténleg ÉGI FÉNY? -jaja Tulrull RULL Turull Madár (UFO-k? -made in Hu? Who ho ho hooo...) Zna, ami ha most...MONDUK AZZAL HOGY A 0 * NIHILLA HELLA ELLAH ELIT KÖZPONTA, AZ AZ ÁBRAM NEKED ADOM A FÖLDET, AHOL EZT MONDTA NEKI, A HANGOD, HALLOD?- A 0?- (ZÉRÓ NUKUK) KÖZ PONT UK UT UJ JEWRUSÁLOM, FEHÉR FEKETE LETT NAKATOK LEPI SÁLOM?- ÉS MOST HA NINCS, azaz ha megtörténik A BAL (Egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom, bedagadt mnd a két tojásom...) JÓSLATUK...láttiuk, (fita ez is az, hogy Istent? .senki nem hallhatja látthatja jah csak a jahvAIk? -hozzá,ez az ami KIRÁLYOKKIRÁLYA URAK URA, NA MOST KÖZTÜNK VANNAK AKIK ISTENEK ISTENE NA MAG MAK MAK MAK ...MAKING MA? -MAKING MONEY????) KING IS GOD, ÉS GODOK GODDOGA DÖGE GÖRE GÁBRE...NA MIHÁLY, ITT NE HÁJ, KICSI KUGYÁD DÖGÖD NE CSINÁLJ? NA MEG CSITT CSAK PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT? KOT KOT KOTKODÁCS, ÁCSI, ÁCSMESTER? MINDENNAPRA? 1 ARANY TOLÁS, ITT KAPAPÁL PÁLOTT SZÁJUH A KOVÁCS, AKKOR EZ A FÖLDGÖMB, EGY IZZÓ LÁVA BOLYGÓ LETT! Fita, ezek csak siva sivalkodó sivatagDÖGADÓK?
              Innnn... Im xo xexxy...
...oááá...
KINGEK KINGE DEGLETT BOLHA FING FIN-GOD?- SE AZ INGÉBE?
....FITA, tegnap 11? -David Sereda Graphics... ma jönne fel, de minden amibe hinni kell, meg Aida mesterkélt két $$>
FÉNY? -HELLEN? LEHELL! EGYMÁST LEHELLJÉTEK? HELL? HELLÓ?

Előzmény: repcsepista (506)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.12 0 0 506

UFOzzuummm... miEeee... Én Mi? -NŐvény, xo xexi?
                 4.: Kávézzuummm... Két krumli egy zsákba, pestizsákba? Most hallom, hogy postazsák, ki a feladó? -mi van a zsákba, macska, kilóg a low lába? De előbb, ha figyelitek, valami történt, hogy át léptük, főur, kerülje ki ezt a teve dang? -na mi át lépétük? Ime Óh Éig Fény, tünj fel már az Égövén, legszebb hajnal, Óh Égi Fény? Most hogy jöttem be, na nekünk ÖRÖK FÉNY AURA? -az is, de testünk, az ugy lenne, hogy az fény -anyag? Zna, most azokra gondoltam, akik át tudták, tudnák, tudNUK, lépni a halál adóinkat, ami rögtön, amit itt is, azt akarném, de apuék most mielőtt, leültem, hosszan figyelmeztettek, mert Jó az álmodozás, na itt olyan nincs, most vissza, hogy a fény meg a nincs? -emléke se, most azért ... az összes sirataim, hogy ha most látNátok, hogy csak ugy, hogy ha NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉÉÉ... ÉLJEN, NA MEG OLYAN ISMERŐS, AMI AZOK AZ ÉGI FÉNY (fénytestVér?)GYEREKÉINK. Ezt ugy, hogy most a kiskölök, mondja a fiam, baxnak képzeli magát, jaja mint ti, az hogy nekünk is gyereknek kellett lenni, és ugy maradtunk, na most rájöttetek? -leesett?
                5.: Zna fidelem, most ugy, hogy átléptük a halál -sötötség köszöbét, és most akartam tudni, hogy mikor most menj be, a menny, az ténleg mennyezetek, vagyik fokozatosan olyan hogy hajnalodik, virrad már, ami olyan érzés? Minta ha mellembe, nem luk, hanem olyan fény, mint mikor találkoztam, itt, valóság a mi Égieink Madarainkal? Hogy szem? -nem látott olyat, most az az, hogy nincs szem? Örültség hogy a magyarok szemita (semi da? -aida)nyelvet beszéltek, ami ugyanazt mint ma, (nagyon kevés a változás?---nicnsak olyan mint egy terméskő, nem lehet megkarcolni?) azaz ezt ugy, hogy itt is,a magyarok Ég és föld, na AKIK A FÉNYBEN VANNAK, azoké minden, de örök egybe, nincs osztozkodás?- ládd a fÖld oszt lopóik? Na most az hogy két krumli egy zsákkba, vissza hogy itt csak az a tudás van, am most...már többzör kerülgettem, hogy miért nincs FÉRFI? Ez az, hogy Szüz Mária hellet, az ATTJUHUKNAK, ELŐ HIM, KOS UK UK? - kellett volna meg jelleni ni ni ninive? -NEVE? Fita, ez az É PIT ÉSZEK, nincsak csoda de csoda olyan bolgók függőkertjeink vannak, végtelen, midnem, sőtt nincs határa ára?- és az ugy hogy A FÖLD IS AZ VALA, de valami... fita az Égieink, ebbe nem lehet bele szólni, ládd ez nálunk, hogy belügyibe begyibe, nem lehet bele bükni, egy madárnak, kigyó? -na most az Égieink, csak az ÖRÖK FÉNY ÖRVÉNYE VAN, és ez, most apum, mikor olyan hülye vagyok, nam tudok semmit se össze meg ki exkábálni, ládd nem volt mit ennünk, nemcsak nekünk hanem akiket egyzerüen, halálra adóztak, ládd apai nagyapám, nem tudta az évi 1000frnt, és allá iratták vele, ha az álamnak hagyja a házat meg a kis telket!-szóllös? Apura 1000 ezer évi jövedelmi adótt róttak, és a foglalók 5! -reggeltő estig a kis faxom kis mászérszék botba, ott volt a mühelye, ha jött valami munka, akkor apu egy félzsákpaszuly, vagy krumli tengeri stbbb... anniért meg fódozta nadrágod, baxxátok meg... mert etetni kellett őket!-külömbün is senkinek nemvolt 1filér se, azt elvették az avósok? - most mi lett?
                6.: Fita, akárki akarja hogy könyvet irni, minden óhajom,(de az Égi FÉNY oda vissza!) csak az igazat, és amiket brelőttem -villogtam, ugy ahogy mon dom piszkozat, jaja semmit ne változtassunk, azaz fita, itt hinni? -na én megprószáltam, és mindig majdnem sikerült öngyilkosnak(kos?) lennem, mert fita, EZT CSAK TUPASZ, LÁDD A FIAIM, OLYAN 20 ÉVESEK, ÉS EZT ŐK NEM CSINÁLJÁK SEHOGY, leirtam egy jó párszor, és nézzétek meg a gyerekéinket? Fita, most hogy megálmodtam, ládd a fiaim meg én is, hogy mi lesz a kis tökössel, jobban el lesz zárva, mint a lelelenc gyerekek? Borzalom ha szülei nincs, itt a kis feleségem, ha elhagyta egy szülő is gyerekét, hol a nyiri bugyli bicska? Fita, apuék igaz, kapcslátba voltak a Tulrull Turul Madarainkkal, akik ha nem tudNUK is, velünk vannak, és itt most...EZT NE HAGYJUK ABBA SEMMI PÉNZÉRT! Na most hogy lévették a Mi is ufok -vagyunk, de mert... Sóval, semmi rettegtetés, mert én is hinni akartam, hogy NINCS HALÁL, mert akkor... most már nem tudnék, nektek lenni? -eszünk? Fita a szó szól szoros értelmében, hogy az amit ugy megtekertek (kertek) pupos a pupposok, , ládd ITT VALÓBAN, BUGA ANAL BAXÓ ANYGYALAIK, na vissza a Két krumli egy zsákba? Fita, most ahoz hasonlit a legjobban, mert igy néz ki, 0 X 0? NA AZ X NINCS, esetleg * Y * Y< vicca,miért NEM AZ ATYA JELENT MEG, FÉNY = JELEN, NNCS FÉNY? -FÉM? Mott az hogy MI VAN? NA TÉNLEG CSAK ÖRÖK HÁZZASÁG, HA VALAKI GONDOLÁTBAN IS, HÁZASSÁG TÖRŐ, AZ UTTÖRŐ? ELŐRE PAJTÁS, PAJTÁS KUKORICA HAJTÁS, AKI FOGJA KEZEMET, CSÖKOLJA MEG IZÉ IZÉ... A GYÜRÜM?
               Innnn... Im xo sexxy...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (504)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.11 0 0 505

Szia repcse
Bocsii hogy árulkodtam ♡ (a fekete szivet nem találom, pedig esküszömm felirtam valahová) ... csak azért csináltamm mert szeretlek, mintha tényleg a testvérem lennél...
Nehéz a fényt szolgálni amugy. A fény toleráns, de a törvény nem, és meg fog jelenni, ha a fény tisztaságát (másokért) meg kell védeni. Tehát az se jó, ha én rontom el, ahogy ez korábban megtörtént, és az se jó, ha te se.
(ez a rossztörvény is a fény törvényei szerint müködik, tehát a hirdetőnek a fény nem jelenne meg, ha nem tudná betartani a rossztörvényt sem.)
Ettöl függetlenül viszont ez nem baj... Ezek a rossz idők, ilyenkor a fény is toleránsabb de sokkal fontosabb hogy sokkal ritkább... egyébként a fény azt fogja keresni, aki keresi azt (vagyis tudja hogy fontos és megemlit bármi picit.. -ez nehéz) és azt aki viszontszereti (ez a minimum.) de csak azt tudja felvállalni, aki passzol is hozzá... (ez korábbi érdemek eredménye))
Ez a dolog nem én vagyok, emiatt fontos az empátia és az a titka annak hogy miért ilyen nehéz (én csak megprobálom kiszámolni, ami nem is a kötelességem...)
Egy ilyen korszakban, a doktrinák szerint, a fény látásának jutalma minden képzeletet felülmúl. A "fény dicsérete" (fontossága) miatt pl. te minden dolgon amiröl beszélsz, amit láttál, azon uralkodni fogsz, és azért vagy erős, mert látod ezeket a dolgokat. Miért? Mert nagy uralman keresztül lehet csak megtanulni a bölcsességet.~
Ez csak az egyik példája annak, nemtudom, a matematikához itt arra kell gondolni hogy milyen ritka ez az egész... ebben a korszakban.
(minden területen amelyek egymástol alapvetően különböznek, egyszerre jelen lesz; a sokszorositás és a nagyságrend fogalmát is felülirja, Mindezt azért hogy a magasabb, elképzelhetetlen szint jutalmát is megvalositsa, vagyis detto a ritkaság és az ellentét követelményeinek teljesitéséért.. fénytörvény.)
https://www.youtube.com/watch?v=3u0_KHOkgrk
Tehát én is láttam azt, hogy a vizio nagyon erős (éles) tud lenni, tehát ez ellentétesen erős, és nagyon ritka is...
Még valosidöben is van; erös fényben nekem lehetett látni, hogy a gondolatok sorrendjéböl hogyan fognak alakulni a dolgok egy másik korszakban. gondolat=actiont jelent;
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~https://soundcloud.com/user-926669797-666282237/freespace1-10~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Szoval toleránsnak kell lenni, és nem szabad (nekem) a terveimhez se ragaszkodnom, mert akkor beleesnék Brahma csapdájába...
Látható volt....
meg ilyesmi..
joo tudom az én hibám az, hogy flörtöltünk... (tetszett csak de nem akartammmmmmm)
nem lesz büntetése mert emiatt (mások) megfognak védeni attol (a 27-es nagyon erös és nagyon szeretne hatalmat; szegénykémnek nincs mert akkor 37 lenne) nekem azt mondták nagyon sokáig tartott volna az a karma (visszaerősités) ha nem akadályoznám meg az ilyesmit (legalább mások ne legyenek boldogtalanok)
👇
(mennem kell,. a többit nincs időm átnézni, majd folytatjuk, pussy)

repcsepista Creative Commons License 2023.10.11 0 0 504

UFOzzuummm... miEeee... Én Mi? -NŐvény, xo xexi?
1.: 10/11. A KÉP? hogy csak NÖvények, amiket kereXteznek,(Y .X. Y.) tröha olyan ember? -az itt egy xex kerextezés, azaz egy (KÉT)NŐ? -de ahoz két krumli kell, fita, Xelve?- amiit a xex (xyx)az egy automata kerext keret keresztez és, olyan hogy férfi NŐ? -azaz HIM ÉN, (cicid?) NŐ NEM? Mikor most jöttem vissza, az ami NŐ nem, az egy virág és tátogató, és az az VERES BABILŐNIAI A NŐ? -ÜL (fita, az ágyam ágyunk lábánál, valóság) A FENEVADON, AZ TÉNLEG AD A MÉREG POHARÁBÓL ANNAK, AKIK CSAK LATROSKODNAK-HIMRINGYÓSKODNAK KURVÁSKODNAK, (FITA ITT AKIK PÉNZÉRT DOLGONAK, AZIOK MIND AZOK!!!) ami most ládd csak a XEX MÁNIA ÉS ORGIA, azaz xex xex xex... tex tex tex.. szenteltessék meg NAGY NEVETEK, nevetek, bduhuhuhuhuuuu... ha ha ha... Fita, BbLila lába közzé nyomok, GONDOLÁTBANK (NINCSAK BANK A BOTOL ÉS BOT LÁSS) SE ÖLJ, GONDOLÁTBANK (DE AUYTOMATIKUS, DE NE TEDD MEGG!!!) SE XEX? -ÖLJ? Naz, A MAGYAROK HOGY ÖRÖK ÉLETPÁROK VANNAK, CSAK AZOK VANNAK ÉS AZ OK ÉR? - VANNAK!!! Ez hihetetlennek hangzik, mert monduk, a kigyóógyik gyik a MOka mo mo mo...xex xex xex...tex tex tex...na most az az.hogy miEeee...baxás kása! Fa szuHuk, FITA, itt valubank az fa szuk fel áll, az ész megáll,na ez minden, és onanizál? -KASZÁL? -AZAZ CSAK AKINEK HUSUK KIVÁNATOSZ, TOSSZ TOSSZT? fita többet csak a BAXINGER, BAXDÜHÜK, KANGÖRCS, nem számit csak luk anal angyaLUK lenyen, legen leg-end?
                 2.: Mott nincs olyan itt, amit felesÉg -fürj?- hanem csak xex partner, (Sod rom Go mora?) na most ezt csak ugy, MOTT A HALÁL KÖSZÖB ÉN (XEXI LÁDA) 10/6 ÁT LÉPTÜNK VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZt? Zvalami, hogy vannak bogarak is, és látták hogy grasshapper? -hampingok vagyunk? -sáskák? -sóskák? -büdös bünös bürkük? -bükük, na kik mik, mi ki MOék a teremtók és parancs -pamacs- pamacsádék nagy fa ládák picsádák?- ADÓK? Érdekkes cass, az állatok, tok, nincsak az át menet hogy a növények kuszni kezdenek, és itt van, a lábon járóxexi láda lédy? Nam most, csak kigyóógyik kigyó bigyó mi ki MOék, ládd az iratokba, MÉRGES KIGYÓ FAJZATAIK? Fita miért haragzanak a BABY LÓNYA LÁNYA IKRA? Zitt az iratukba, ládd hogy hogy NEM A TEREMTŐJUK UK? JUHUUU... kÉRDELEK MI A GÜLÜMBÜ, MOST A DISZNO SONKÁRA, ÁRA, VAGY JUH BORDA, MELLIK XEXIBB? Maga a KIVÁN ALMA? Nincsak ami van, azaz AKIK EZT TEREMTETTÉK - TEREMTIK? A SEMMIBŐL? PÉNZ? SZARTAN GANÉ ÉS GANÉ DOM BOOK? Fita, ez az egész, kezdődik - 00? Fita,mi A MUNKA, ÉS BUNGA? Troha alláj hugyozom, ezt ténleg ami JANUK8:44!? -EZT LE KIMUSTRÁLT ANGYAL ANAL BAXÓK, HOZTÁK LÉTRE, ÉS CSAK EGY SEGG LUKUK? NINCSA VÉG BÉL LUK UK? ELEVE VÉGE? AZ ÉG ÉS FÖLD, TEREMTŐJE,MIELŐTT LETT VOLNA? -LŐTTEK? JUH HUSUK LETT, JÉ ZOOMBIZOOM BIZOMÁNI ÁRUHÁZ?
                3.: Zitt minden Csak BETEG XEX INGER -ZINGER? ZSIGER? AZAZ REPRODUXCION? -PROGRAM, NA MOST ITT SENKINEK SE SZABAD LENNE, BEADÁST ÉS ADÓT KAMATOS -KAMATYÓ FIZETNI, A GOD DUK DÖG DÖGJEINEK, MERT AZOK KÉPEK ÉS GÉPEK CSAK, ÉS EZT UGY, HOGY A NÖVÉNYBŐL ÁT OK, KEREXTELŐDIK A HUS, ÉS MOST LETTEK HUSEVŐK? Fita, mi akik most mégis, LEVEGŐHÖZ JUTHATTUNK, HOGY? -Na én is itt, teljesen, XEX SEGXEXXÜK XUKU XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PAC...ŐRÜLETBE VAGYOK, DE ÉN NEM AKAROK ŐRJÖNGENI, ÉS CSAK GENÉ JUK UK? JUH HUKK? -DISZNŐ ÓDISZ ÓLAIKBA, RÖFFÖGNI? NA MOST NEM KAPSZ KAJÁT?(fitallah, minden többet csak a NUKI PUKI SOKK?-KÉJE) Fit, itt az is csoda, hogy egy páran, meg SZÓ SZÓL, ami nem olyan xexi, azaz fitalajuk, zén rögtön az összes KÉPEKET, UGY VALLÁSOS VAGY VILÁGI? -MIÉRT NEM A VALÓSÁGOD? VELŐ? NA AZ AZ ÖVÉK, LÁDD AZ AGY VELŐNK, AZ AUTOMATA CSAK XEXRE REPRODUKCZSION ON OON REAGÁL CSAK!!! KIK MIK A SIONT, ÉPITIK, na most, ITT MI TÉNLEG MAGYAR OK, MI FÉNY LÉNYEK? MI A LÉNYEG? MÉG A FÉNY IS MI ÉRTÜNK, ÉRTÜNK, ÉRTJÜK EGYMÁST, EGY HANG? Zna és mi ti ti ti tá? -na azért vagyunk, hogy minden csak az ÖRÖK EGY EMPÁRT FÉNYÜNKFÉNYE MAMÁNK, ATYÁNK, FÉNYTESTVÉREINK, TALLPRA! MADÁR? -PÁROK?
           Innn... Im xo xexxi...
...öááá...
...bürök,bütyük, vigyázz az orodra ütök...

Előzmény: repcsepista (503)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.11 0 0 503

UFOzzuummm... miEeee... FÉNY? - = JELEN!? -NINCS FÉNY? -VOLT? -EGYÁLTALÁN? -hol volt? -hol nem volt? Egyszer volt egy tót? -seggin fóton (foton) fót volt, mégis., ki volt?
                  4.: Kávézzuummm... FÉNY? -ÉGI FÉNY? -JELEN! NINCS FÉNY, APOKULÁAIK APOKALIPTITA, -GYEHENÁIK TÜZE, JELEN? Zitt hogy termttsünk embert? - ami KÉPÜ PU -NUK? PUNOK, NŐK, FITA AZOK EMBEREK VOLTAK, MING ROM ROMBA TÖKÖLŐK MÓR MORA, DÖG ÖLŐK? Zez hogy akik ezt, teremtették, hol vannak? -mi ki MOék? Zitt most, mikor igy ahogy most is a kigyóbigyó agyam foss, zitt az előszél tegnap este, hogy van olyan, hogy lenne egy emberi hang, mert akik teremtsünk embert, azok eleve a BbLila lába közzé nyomok, na mik ki az irástudók, a fart farizeusa GO LÁNUK? -ok, szadiceUSA RUSSIA?- UK, ha azt GOD DUG DÖG ÜK? (FITA CSAK BUGA ANGYALUK, ÉS AZ ÖRDÖG AGYA, DÉMONUK, AZAZ ŐK NEM FÉLNEK BÖZSIKÉTÓL? Vicca, ha a juhus jé zoombizuuk, jaja We trust in GOD, PÉNZ beszél, kutya az is U? K?... fita azok akik dőzsÖlnek, ma a fiam, ezek akik EGETFÖLDED, A TIED, FEL ROBBASSZÁK, EZEK OLYAN JÓ DOLGUK VAN, HOGY A KUTYA IS AKKOR VÉSZ MEG, MIKOR NAGYON JÓ DOLGA VAN? Zezz ez a gyerek, itt mese nincs, nemcsak hang, de itt van a fény, ehez megint amit tegnap esti előszél, mert PRÓBÁLTAM, mnt egy kutya, hogy bennünk a FÉNY? -NA MOST ABBA ÖRÖK (EMLÉK?) MINDEN BENNE IS MEG KÉSZ ÉS KÉZNÉL, ÉS MOST ZERINTEM, AKIK EMBEREK, most vissza... de be fejezem a gondol látot látod, hogy olyan, hogy neked, tanulni kéne, az ha minden (FEN FÉNY.AHOGY FENT LENT?) benned, ládd amit láttam, hogy előbb EGY NAGY... MOST AZ HOGY ÁBRÁM? NAGY ÓRIÁS SZOBOR JELENT MEG, ÉS MOST, AHOZ HOGY ITT IS FEN TUDJUNK VAGY NUK,MARADNI... AZ HOGY TÖRÖLTÉK VAGY LEVETTÉK, A Mi is ufo-k vagyunk! -az most megmindig itt az a háttér, amit csak ugy hogy meghaltam, azaz átléptük a halál adók, köszöbét bét, és mi lett? -popsink kint van, még? (közbe, fita itt az UFO-k közt menn, az utolsó roham, ládd mikor a fény ufósok, összeállunk TALLPRA MAGYAR, A TÜNDÖKLŐ LŐ? NAPARANYSZARVAS JEGYÉBEN, FÉNY? -JELLEN! - agkor most több változatát láttam, hogy ez a fÖld, megtisztisztul, AMIT próBÁL?-nék? Lakodalom van a mi utcánkba, most esküszik a cigán vajda lána, nemrég a felesÉgem a fiának, tudod hogy kis tökösöd od, jaja egy az egybe az apukája, a legnagyobb cigány a világon?
                  5.: Na ezeket a kérdéseket, otthon, te egyáltalán nem is gondolhattad,ma se, ez itt a kaka kánismarga? Zna itt van a kis Winterglacesünk, eszükn, jaha nem kapálsz, nem kakálsz? Fita, itt akik a Világosság gyeremekéink, azok ...na talán a Winterglacesünknek, hogy itt mi felvettük a bukkott angyali ZubboNUK, ami megint, bszoritom be izé? Na OTT AHOL MOST AZ ABRAM TÖRTÉNETE KEZDŐDÖTT VÉGZŐDNEK? - valószaru az a SZOBOR AZ Ő? Zna mosT OTT, EGY NAGY OLYAN MINT EGY FEKETE HÓEMBER, ÓRIÁS KAZÁN A BELE, GYOMRA, AKIK KAKIK KAKILNAK, DE NEM KAPÁLNAK, ARATNAK KASZÁLNAK, AHA KASSZA, MEG NAGY A FA SZA? AKIKET TEREMTETTEK, AZOKBA BENNE VAN AZ IDÓZITETT BOMBA,(ZITT MDNENBE AMI SÁR SZAR FORMAIK) LÁDD A PAWNE flmbe, és most azok egy sorba állnak, és mennek be ennek a NAGY ÓRIÁS KAZÁNUKI FEKETE HÓEMBER, A SZERELMED, NAAZOK IS AKIK SZERELNEK? Ó LUKBA? ÉS OTT ROBBANNAK! Egy bitta, hogy most vegyük ugy ahogy az orgona sipok, oktávok vannak, ugy vagyunk, ládd VIBRÁCZON minden, és itt allattunk, nekik az csak a god zillah halizunk, halla luja, csak a fa? NA EZE A BOLGÓ BOLGÓKL ALATT...na apuék, nem egészen, csak azt akatam, hogy a fény az külön van, és hogy itt nincs olyan, hogy amit ezek, akik esetleg az ÓRIÁS MEBER, ládd ezek nem azok! Az ember az FÉNY! JELEN! Mehhalt már Vájc Kálmán, többet nem mászkál mán, de Mikorka Kálmán, mikor kakálmán, na most? Ő is meber volt, ember volt ő is? -ők?
                6.: Ogy ezek, amit az Égeinktól, hogy rosszak?- hogy lehetet rosszat létre hozni, apuék, nem!- csak foss az agyad! -na tessék, ez ők adhadták tuttul a fiAIknak?-INK? ÜNK? ---fita ha van értelem, van ét terem? Oh tremézet mézed... Sóval, olyan nincs hogy fény nélkül lenne valami,hanem ténleg ez egy robotUK? (csak hellre kell teni őket, azért vagyunk is, előőrsek -felderitók? Fita, ami most is történik, az megett UGYANAZOK VANNAK, és beirtam, hogy a palesztinok megett is, ufósaik vannak, sőtt...mikor az egyik palesztint s kis trakjával kilótték, seggit ettem, hogy a kezükbe kerüljön, azaz az irgalmas samaritánus antan ténusz téma féle szerünyi, na most gineket akartak adni, de az nekünk is van, ginipig? Fita, most ha át léptünk a halálUK, vagy a mi halálunk, olyan nekünk nincs, namost, ezt megérteni, hogy AKIK A FÖLDMIVELÉSBÓL ÉLTEK, HALTAK? NEM MERT ITT CSAK AZZAL AVVAL NEM AVEN, HEAVEN, AZ HOGY RÖGTÖN TE A FRISS GYÜMÖLCS ZÖLDSÉG ÉS A TE FÁDRÓL (nincsak Évikének ládd...nincs sajátfölde fája kertje?) AZAZ ITT KELL LEGYEN MINDEN EMBER PÁRNAK, SAJÁT EGYEN EGYENKÉNK, EDÉNY -ÉDEN KERTJE, KERETJE, LÁDD A GYEPÜ, AZ AZ HOGY MINT TANYASIAK AI AKI KAPÁL, KAKÁL? AKIK NEM KAPÁL,NEM KAKÁL!
Innennn... Kié a Föld?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (502)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.10 0 0 502

UFOzzuummm... miEeee... FÉNY? - = JELEN!? -NINCS FÉNY? -VOLT? -EGYÁLTALÁN? -hol volt? -hol nem volt? Egyszer volt egy tót? -seggin fóton (foton) fót volt, mégis., ki volt?
                1.: 10/10. A KÉP? Tekenőbe tiszta viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza iá iá jó? Szamár, baxod ahol megáll? -baxhatod? Fita a csökönyösséget, meg hogy van valaki aki hall, gondoldok, meg lát hellettetek? ( ő ők termtettek bevernek kevernek neked? -csak düjj be?-ugy maradj?)Sumirok szamarak? (Samáriaának leánya Jocobb kutjánál? -ha arra érted, hogy án bárki párján parján vagyok, akkor a haszam meg fa szem, szerszám MO mo mo mo...) -fita azok a magyar ok, és menn a Juhász a számáron szám ára,földig ér a lába, PÁSZTOR BOTA, KERESI A JUHÁT,és mi vagyunk a vagyoNUK UK? -juHUS UK? - fa xuk xuhuk?- mehemed, ti vagytok a tehenek buuu... nnics bu? BUM? BIG BENG BANK DANGGG...Magamnak, van a fény, és az örök fényÉg,ming ha nincs fény, az elég? Fita, apuék, ez nem olyan az, amit te akarsz, és ezt nem neked? -nektek? -a tieidnek lett csinálva! -akkor miEeee... kihagyom ahol lehet a fita, meg na na na...pirók? Csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát, nyalja fel a VILÁG? -SARÁT..na na na...pirók, elfeljtetted mikod a farod vakartam? Ahoz hogy legyek, mindenek előtt FÉNY (JÉZUS VAGY JÉ ZOOM ZOOMBIZOOM MMM...) Zitt gyerekeke$en ca$$ lel ke$en szól? -még megváltód sava? - $$$...00 $$$... e$$ e$ő e$$ $$$... holnap hol a nap?- estig e$$...sose napján viradat, jött meg a folyásom,bedagadt, mind a két tojásom...(nem az van?) Vagy ténleg, egy eső csep hult le a fáról? Ezt a Mi is ufo-k ban! -bank? - hogy örökkörforgás (Bolyaink?) és forgácsa gacca, atáma gatyám tele lett, van, mnden ami van vissza körök körök ökrök, vissza hulla a fénybe? -igy vagy ugy, fénnyé válik?
                2.: Zna itt is az számit, szám, nem szól szám, ne fáj fejem, jaja mert eleve fejbre lettél (kiválasztott és kivált segges, mell eltrakará a napot ott?) kollintva, lefejtek (fita, én nem tudtam eddig meg számlálni őket, sütét ufok arama HADAIK? -AKIK EGYMÁSSAL IS VETEEKDNEK A KONCON?) HOL SIRJAINK DOMBORULNAK, KIS UNOKÁINK (AJJA ÉS MINDIG AZAJASABB KERÜLHET CSAK FEL ÜL DE ÁLL? -MEDDIG, MING EL NEM SÜL?--FITA MOST AZ VAN, VAN? ) AJJAKAIN AINOK AIDÁK, AIKAINOK -MAYA BELLAHOMAIK? (CSAK GRELERE ERES LEHET TÖBBRET??? - LE BORULNAK? Fita, a fiaim szerint, ma már egy szem magyar gyerek nincs!? -minden, mindenki amik ember szabásu mAimolóik, igy mondják nekem, ha magyarok közzé mész, akkor csak az van, tudod mi a baj apám, nincs pénz? -PÉNZ VAGY?- ÉLET? tRóha ne feledjuk, most ITT VAN A FÉNY, ÉS TE IS AZ VAGY, ez az hogy akikben nincs fényem, énem, lehet? NEM MI ÉLET? ZITT ÉN MAGYAR, NEM BESZÉLNI ÉLNI, NEM ÉRTENI? Na a cirkuszuk kuxu xuxu xuku, Bábelnál, sötét AIviLágEreik, AINVÁZIÓAIK,ma is tartana, tartarra hogy végleg?- befelegzett BBRITA BIDI BUGYIJA LEBEG AZ ATOMFELHÓK ALATT FELETT, MÓ -RICKA VIGAN FOSSA (NEKÜNK??? -CSAK A PÉNZ NYOMÁSJOGA, MEG KON TROLL...BIBIPP BIBIPP...) AZ CSAK EGY WC-TRONUK TE JÓ FALAT? - AZ EGYETLEN FALAT, JÓ KIS MEG NAGY KOSÁR ÁRA TE VAGY A JÓ JUHUK HUKK... PÜSPÖK FALAT? Közbe, rengkivül villanyos szék lenne nekükn, az villogás kása, nem kigyoogyik kogyik gyik a MO -MO riskák ricckák hátizsága, hát rét görnyedtél girnyóJUK? Dfita, itt rögtön minden reakacizzion on on on...ez már meguint zsidózik? -nem adózik?--nincsak ha láttad a Chronikles of Riddick filmet? -nem dül be, mert nem tud? FÉNY? - az éjszagába?
                3.: 1849 Oktróber 6? -666... TRIO HÁREM A KISLÁNUK YÁNUK, (ATA FAKA SZEN FARKA MOÉ BOTUK NUK?) SZETN DIK STEFANUK, ITT VAN GIZIKE NEM GŐZEKE, (FITA A FEL SZABDULÁS LÁDD KI STTALINEXOLNAK MINDEN FÁT, AMI GYÜMÖLCS TERMŐ?) AZ ANYÁ-TOK ANALUK IS VOT EGY LÁN -TALÁN VOT ANY-ÁTOK AZ ANALÁT A RÉZ ANGYALÁT A PU TOK? - átléptük a halál köszöbét, a halál UTON ÁLLÓINKKAL? Vesztettünk már Mohácsnál többet is, monduk ARAD, A SZAR A SZAGOD ÁRAD? -NA A BESZARÓINK (CORON ÁSÓAINK? -HAZÁTLAN BITANGÓK AIDÁKÓK LEBUGYI GATYA B DÁKÓAIK AJJA ) MIATT? AHA JUHDÁCOK? DÁCOK, RÁCOK (RACCÁAIK) ÁTOK? Jellóbb hogy miért -minek vagyunk,na most itt? -itt a billjük, te vagy bene, menne a MOcsingájuk, vidd ki vagy idd ki? -az az udódid, kid dik? Most egy kriti Krati kina pricsi... kuss? Zitt ezen a terepen, azt teperik (tepertyü) le, aki NEM BÁNT SENKIT, MERT FÉNYE VAN, MADÁR MAGYAR -MAGYAR GYAURA NAGY SZAROK MEG KICSIAIK NAGYOK LETTEK, MIKOR? KÁR MÁDÁR KÁROGHAT CSAK AZ KUTYA DÖGJEIK DOG GOD A HANGOD UUU, AMI CSÁCSOGNI MADÁRKA MADÁRKA, CSÁCSOGÓ MADÁRKA ÁRA? NINCSEN PÁRJA,MERT SZÉT VERTÉK MIELŐTT LEHETETT VOLNA? SMINRA! VOLNA! SZÉDITESZT, JAJA NEM ÉRZED HOGY FEJBE KÓLLINTOTTAK, ÉS NEKTEK MÉG A fA SZA SZA- KASZA, APU KASZA? -KŐ? Fita, itt a HÁTTÉR, hogy láthatatlan -hallhattatlan (fül nem halott, szem nem láthat? -vak vezeti a világ? -azaz szó egy szól?- szót?)erők mérkőzése ütközése, hogy kiÉ lett végül is fÖld Bözsike, ami most a magyaroknak is van UFO? Nincsak itt meg hasonUlás hason láss, itt a fa szom? -ha hason haszon,-hol a kloákkÁtok tátong gana, tudna beszÉlni de klattyogni? Fita, én HA MAGYAR OK, ÖRÖK FÉNY LÁDD ...levezettem a Mi is ufo.k, fitaljal előbb MI IS UFO.-K VAGYUNK! -azaz mi magyar ok, mi csináljuk magunkat, ami ládd EGY AZ EGYBEN, LEHET TALÁLKOZNI A MI ÉGIEINKKEL, és azzal, csak azzal van vége ennek a a aaa... olyan kibaxás kása kaxxa jön a kaszás, ami sose volt lesss...
                Innennn... de valóban HA MÉGIS JÉZUS = FÉNY!!! Ez az, hogy csak egy dufa, dühfa fak? FÉNY? -JELEN! -CSA CSA CSA...A FÉNY -TESzTVÉRKÉIM SZAMARA IÁ IÁ IÁ...BAXOD AJOL MEGÁLL, NEM BAXUNK? -KI, SENKIVEL SEMMI? BAXÁS KÁSA? -ÁRA?
...mi a picha, tregnap este -éjjel, Richard Hoaglan a Luárral, ára, ami most csusztatás van? Fitel, amit te ugy hogy a te saját szemedeel, nyisd ki, nem látsz semmit, az hókuszuk pókuszuk, baxhatNUK? Minden ami éghetó, ég? -mi nem?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (500)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.10 0 0 501

witchycraft
- he got serious cheating thoughts (prefers as a king, been careful, because that's why it all will come back soon)
- her wife prayed to me. (to her enemy.) for lack of a better one.. because of the obvious-public victory
- next unborn dharma is sure to be blocked; instead should expound how horrible and slimy, is the 27's victory.... (it's cruel.)
-egyéb: former period of cheating thoughts was just first, and not so serious ((not so repeated and big)) ... but this is, new session dangerous, and also has high stakes...
- my child: now you can consider how horrible is the winning or losing in the law.. (because you would lose areas permanent) i'm sorry, as my witchy, you can do anything with singles.
I will try to recover that; i'm so so so sorry.♡
remember, my case, if i see well, only active writing has powers.
and even rules can change-in, sometime as the current dharma's brain changes, but short times...
now goodbye, and goo let me suffer in work (not completed.

repcsepista Creative Commons License 2023.10.10 0 0 500

UFOzzuummm... miEeee... Ég és föld megszünik, (emléke) de az én beszédem magyar -madarak FÉNY SZÜLEIM-FÉNY TESTVÉREIM (UFŐ) meg maradnak?
                4.: Kávézzuummm... mikor kis srác voltam, akkor ha nem lenne semmi, miEeee... akkor ez sem lehetne? Na emgem, egyedül a nagyocsém ugy irtózatosan orba tud vereni, hogy ha monduk, egy ilyet, csak kicsi korom, most nagy? -hagyjad már és nagyon érzem, hogy utálja, ha gyerekKorom, és ez nekem, most is gátolna, mert ténleg nagy gyerekség,hogy ha nem lenne, ÖRÖK ÉLET, akkor ez sem lenne? Ez az hogy mikor bekapcsolom ezt a szmitógépet -conputer agyunk, az 000...vagy 1 x 1? -x 1 1 1...Mott mi lenne, ha ténleg minden bennem lenne, örök lenne, és minden én értem? - értem? -is van! Most honnan lettek, akik mindent? -tudnak tudók, s itt fen áll, a farkam, nekem is van? - wooo... nemis tudtam, ládd Terca néne,tehát farkas vagyok? -ki az anafarkas,és lobbo? -kinek nagyobb a farka tarka? -hogy NUKia nem is beszéd? Nincsak a szaudi király, NUKI arszenát akar, nagy?-most a NUKIK NUKI UK kukuk, adnának nekik urániumot, de egyptom is bevágta az igényt, ki nem? Na a jordán király se akar kimaradni, és itt bizon, vagy egy NUKi se többet, vagy ugy hogy egy se, azaz mind köldi az övét, légy, hopp egy légy, üdvözÖlve?
                5.: Mott egy olyan, hogy csak fény van? Tegnapra, hogy volt ahol most usa? -van? Fita, hogy mi lenne a meGOLDás, na amcsiba, mikor a kis marIca, még a mama hasába, vannak olyan mondások, ami deigen, lehetne tiszta pénz,(minek?) és csak adománok NUK? -az amit most baxik inkom? -ez az hogy ha ténleg a kis Winterglacesünk, hogy van olyan 3.5 millió magyar, aki követ, ami nincs olyan, hanem magyaRULL gondolkodunk? Hum God? Rögtön, tiszta(fény?-igazság?) magyarország, és itt most azon a sikon, folytatni nem fogom, hanem akkor is MEGSZÜNT AZ HOGY KIN?-FÁJDALOM, ÉS ITT HALÁL KIVÁNSÁG -OD?- ami most... Soxor leirtem, hogy egy szivrohamba, itt a kis Wtgcs? -röviditem a mostani nevét, hogy sajnos gonldoni kell, most hogy a munka, hazavágta minden ihhletét? Ez megvan a talmud iratokba, hogy a munka az öl, butit és nyomorba dönt, de most ez vonatkozna mindenkire, és előbb, ez miatt, ami hogy fogom csak a kis családom, pénz nélkül, sajátönnálló ugy hogy az egyén teljes rendelkezzen zenész önmagával,,ami mi az hogy Trull Madár fény szabadság? Ne veszitsük el, MOST OKTÓBER 6, 13 ARADI VÉRTANU, MOST ÁT LÉPTÜK A HALLÁLUNK, VAGY HALÁL UK? KÖSZÖBÉT BÉT, GYERTEK UTÁNNUNK, AMI VISSZA IS, MERT EGYŐNKET, MOST ÉN MONDOM,NEM ADUNK ODA FOGADOTT LÁNUK FILUKUK UK, LETTEK, TEHÁT MOST MIND MEGTALÁLTUK, A FÉNY TESTVÉREINKET, MOST PIROS VAGY FEHÉR VÉRÜNK VAN? Na künnü, meg könnyes, ugy látszik a ti világosságoTok,mint a nap fénye?
              6.: Most sodor a sodor, kiegenessitjük a kanyart? -kaxát? Hogy a VILÁG? -végtelen, az az ogy tegnap, csak USA létezik ugy, hogy egy fekete felirat, amit előbb, hogy csak FÉNY VAN, ÉS A FÉNYBA A FÉNYGYEREKEK ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK, ÉS BOLDOGSÁG VÉG (BÉL) NÉLKÜLI, ÉS AZ NEM VOLT LESSS...HANEM A FÉNYBE CSAK JELEN, JOGY TIDNÁL MEG JELLENI, A SÖTÉTBE, VOLT- LESSZ, HA MOST..Na fita, vissza, hogy itt midnen feketére föstve, és azok a feketegömbök, az mi is azok vagyunk, kivül? -az! Osztán, most vannak a LENTIEK, AZ A HÜLLŐ KIGYÓÓGYIK GYIKAMO FAJTÁK, ÉS ITT EZ AMI ITT AMI MOST EZ A NÖVÉNYÜK? Zitt nekem, mikor kis gyerek valák, kis korom, most nagy? -ho ho ho...teremjetek jó gyümölcsöt? -fita, ki mondtam, meg kinek, hogy nehéz nektek az ösztönötökön, uralkodni? Zna az ufó kutatók, csak a sötétben tapogatózhatnak, mikor az ide látogatók? Zitt valóban, részvény tárasáagok, azok itt... fita, itt olyan valami van, hogy ezek, amit mikor kicsi voltam, hogy miért nem egy GÖMBBE, azaz az ami vagyunk, egy csoda ember, aki ládd az hogy látták Jézus? -csak el ragadtatta magát. felmenni,(azok magyarok ma is) meg lejönni, és az hogy utolsó vacsora? -jaja terülj asztalkám? Na most mi lett azokkal, aki mi adunk nektek enni, egymást egyétek, ládd jé zoos, zombibozook?
               Innnn... ma beszéltem, egy nagyon jóakaratu nő tesvérünkkel, s az hogy te ufo vagy, azt nem lehet elhinni, de hogy egyétek a husim, meg vérem igyátok, az igen! .-igen? -fita, aki ezt olvasod, én nem ufot láttam, meg Jézus hus?- itt bajba vagyok, mrt te fény vagy, ami neki-nekem van neked is! BÜN TETŐK, VAN ZSEBÜNK? HÁTIZSÁK? -pesti vagy?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (499)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.09 0 0 499

UFOzzuummm... miEeee... Ég és föld megszünik, (emléke) de az én beszédem magyar -madarak FÉNY SZÜLEIM-FÉNY TESTVÉREIM (UFŐ) meg maradnak?
                 1.: 10/9. A KÉP? -A van és nincs között, nincs át menet, esetleg a nyakasokon nagy nacsalnyikákon? Hogy értsük hogy eze hiszem -eszem? - szem? -ezt nem hiszem nem eszem, mert szemét?- nem eszik forron a kályhát hát a spPALhellt (Lehell?) ott? Az első szél, megbántam hogy embert? -az emlékezik, itt biológia kigyóogyik a MO bigyózás történik, fát ültetnek és fát vágnak, azaz mi a hus? Hogy amit mára álmom, ha magamnak, nincs semmi, semmi de semmi, és most ugy zse, hogy USA, -na az az, mint a FALON IRAT INRI, nem tok, mert csak olyan, nincs csak fény, és most abba ott ahol USA? United, tedd ide, oda? -óda, State of America, na ezt gondoltam! Fita, én csak álmomba, meg képzeletemben vagyok, és ez az egész, semmi de semmi nem létezik,van? -ládd a BbLila lába közzé nyomok, az ég és föld össze tekeredik mnt pap iratok, tekrrcsek,és semmi nem maradt, kivéve a hangom, hangod, ami most az egy a fényeddel,(Trull Madárrr... ár?) na az megmarad! Ez az, amit Sanyink, Óh termÉszet, dicsŐ természet mely szem, nem láthat téged, na most itt...nekem a két nagyapám földe kéne, de fóleg a csemegés, na meg a falum fü fák virogok illata, (nem kell oda sok cula?) mindig MINDENNAP karácsont meg hiusvét ünnepelek Elek, hol a telek? Győrtelek? Pusztaszer?
                 2.: Na az hogy mi lenne, ha nem lennének oroszok, nyemecek, ládd 1945. -muris magyarul beszÉlni a magyar ország? -lufa corona orszaga, zoom zombizoo vágóhidak, fita az hogy pássápÖlés vannak a NAGY DISZ NŐ ÓLJAIK,(nincsak a ŐRIÁS DISZNŐ HUGY HÓLYAG, HÁLYOG A SZEMETEKBE, MOST MILYAN NAGY? -NA MOST MILYEN NAGYOT FOG PUCC?) és nem e mindennap disznoodisz torjAIk TIVORNYÁIK ORGIAIK, ami na pösze hogy a juhusUK a Király? Zitt most olyan, hogy GONDOL CSAK GOND ÖL, ládd azzal...végül is Dávid és a Góliát, vivnak ma is, LÁDD ORDITVA FORDITVA VAN, mert ha lefegyvereztek bennünket, hogy egymást ne bántsuk, na most itt oda vissza -oda, hogy potn elenkecke, TE NEM VAGY! -ÉL BENNED A HALÁL? Fita, akit megÖlsz a tied, és itt az hogy...az kUROAINK NÉLKÜL, fita, többet azonnal hogy MEGÉRKEZNEK SANTA DIK KID? -STEFANUK? Zitt az hogy valaki GONDOLKODIK, zitt azokat, az okat az kiirtandó állatállom ÁLOM? ÁLMOM? Nincsak azokat, ládd a magyar -magyar OK, OKe? Zna fita, közbe azt, hogy NINCS SEMMI, DE HALÁL -ADÓ = ADÓK KODÁK HORR HORDÁIK? - KOTTÁK, KATÁROK TROT KATEROK, SAGAZOK GAZ ÁROK ÁRUK ÁRKOK ÁT KUK? -HUS ÁRAK, ÁRUK, RUKIK, VÁGO HIDAK HADÁSZAT ÁR MEG IDÓ ÁJJ MEG IDŐ, LŐTTEK? -MÉSZÁR SZÉKEK, SZÉK HELLEK, székelyek, addid itt, meddig, mig meg nem meg jött az ecszetek, vagy oláh ecet?
                3.: Tróha, zitt az hogy most ...amit miért tettek vették le, a Mi is ufo- vagyunk! -tani tó piszkozatunkat?- a piszok elmulik, de az én beszÉdem megmarad hat 666... Tregnapra hogy ténleg, USA? -AZÉRT VAN, MERT MOST ITT...GONDOL KOD KOT KOT KOTKODÁC, KU KU RÉKUUU... ITT A REGGEL ITT A REGGEL ISMÉT VAN EGY UJ NAPUNK! GONDOL OD? Fita, ha a magyarIstenAtyám FÉNYATYÁM bennem van? -Zitt Jézus, névvel névelő, agyabugyam buggyan, nem tudom, nem látom, megprószáltam varriálni, varri, az war és ótvar? -jaja Ó fej mely vértól áztatva, mehhalt kinok között, na most aki gondolkódik hánykódik, róka, okád ok? (fita, Atám, a gatyám, ez én vagyok, ha lehet had muljék el tüllem ez a bili tele ...na meg a gatyám?) Na had rögzitsem, most USA, az egy ez, fekete iratok, és mi is fekete gömBök -UFŐK? -gondolkodol, na most ez az ami xexuállat rém álom (ládd a kis Wintrglces, harapdálja valaki, vissza harap, és allá nyul? te akarod ezt, fita nicnsak ténleg van fénye, mert ez Ő lenne? -na meg maga maga?-mot ha gondolkodol, fita, az rögtön, rém álom? -hülyesÉg? -nem hanem hüllő hideg ridek, és s husoba kaparász, meg akar termékenit enni?) fita, az hogy uj eget földead teremtek nektek, ez maga az Édesanyám nyám nyám nyám nyálam -nyelve a FÉNY ÉT? Nincsak, ha egy olyan hogy GONDOL LÁT? hUgyi értitek, hogy mit akanék, mellesleg, magamnak itt mindennek eleve vége? -és csak a FÉNY marad, AZ AZ hogy az TE MEG ÉN VAGYOK, VAGYUNK? SZEMEM FÉNYE! (VAN MÉG 1 MNT A LUNAK EGY IS AKINEK VAN LTHATÓ, -FÉNYTESTVÉRKÉJE? -NINCSAK ITT ITT EZ IS AZZAL, Sleuth fel is ugy, lehel-el ((ll?) betültve? ) Dfita, ha az ÖRÖK ÉLET NAPJA VAGY, mindek minden ha te ujat, kis meg nagylábuj, kis lábas meg nagy?- azaz a fény, az mulandó anyag? Na most azért jöttem elő, a Pawne filmmel, mert azok, akik puqUT, (Q KÖRZÉS) fita azok külsőre szépek, valuban angyaLUK, luk? -UK? - és maga PUSZTITÓ UTONÁLLÓK UT ÁLLATOK TOK TOKO, AMI MOST A VÉGSŐ SZÓ SZÓL?- VIG ADÁSUK, NUKI SOK, ÉS NUKIZOOM...FITA, JÉSUS = JÉZOOS? -NA MEG AKI AMI (HUSA =USA?) NEM KIVÁNATOS TOSZT? Fita, van a kigyógyik a MO? -na most MO VAGY MOM?
                Innnn... olyan hogy halál, az az hogy ha vak vezeti a világtalant, ez kezdődik a földeSuri beadások, és az a halál? Amit akartam, hogy csak a fény maradt, és most akit levágnak, azok az ADÓZZ TATÁK, ÉS STATÁRIUM MAIS? AZ ISTEN CSINÁLTA KI, ŐKET? VAGY Ő ŐK TERMTETTEK? NEM MI MAGUNK???
...oááá...
...zitt a gyerek, hogy jöttek meg kapta az ötleteket...
...jééé..hova lett 8?

Előzmény: repcsepista (498)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.09 0 0 498

UFOzzuummm... miEeee... MOM USA? -volt riwolt ki volt, egyáltalán, vagy megszünt? -miért -kiért, aki meg ért, vagy rahadt lett, megrohadt (emésztó férgek) le potty a fáról?
                 4.: Kávézzuummm... amit én teszek, eszek? -fény, azt mindenki aki fény nyel,fényel, kénnel? Amit a nukiba láttam, az olyan mint a kén és foszfor keverék, de nem fény, mert a fény nem bánt senkit, és nem tesz kárt semmiben! -nem tud! Mott hogy át léptük a halál köszöbét bét, ládd akik a köszBÜN? -BÜN TETŐK? Fita olyan érzés se, a ÉGI FÉNYBEN NINCS! Jah tegnap esti szél, mi az hogy intelligens, ami in teli génes? -zitt nagy hézag van, mert nem tud ismét kint okozni, a másikat maga alláh vágni, pássápÖlni, és itt csak az az INTELLEGÉNCIA? CION, AZ UR SOINUKBA TRÓNOL? Az hogy mester, a bőszvihar dühöng, hullámok hátán hullám kél? Na aki ami? -fita hogy lehet egy sintetica -artifak -rombotica czyborGÉ? -gép, GÉep Ida? -gyeplővel, fita ha már irányitan kell, mintha vak lu lenne, de ha szem ellenzős az is? Ha itt lenne intellegencia, bizon nem lenne idő vége? -végük? Ezt mott ugy, hogy láttam fekete gömböket, mikor ennek a gollóbisnak a nap és föld azon ponta, ahol a föld a napot teljesen betrikolja, és a fekete golyók, azok is ufok! Nizzük, ez egy kigyóógyik a MO, MOziuk, és mi ülünk a MozjukUKba, ládd itt vanna a FÖLD BORTOKOSOK, ami mott...
                5.: Fita, itt olyan magyar madár szabadság van, hogy te te te...zitt ami van, az hogy mi az hogy magyar madár szabadság, ha nincs pénzed? (az nem elég, hanem te kezdbe van, minden pénznyoMO , meg el nyoMO?) -ezzel azonnal ha gondol látni akarod, VAS URALOM? Ami van,az az hogy mikor itt ebbe a föld anya GOD? Zitt ahol most vagyunk, ez rögtön, hogy ide bejöttem, az ugy nézni ki, hogy leszáltam a lurul, na meg a ponyvás szekér, ami most bizon amit ufo? Ezt ugy, hogy én az én magcsaLádommal, egy nagy magas toronyház tetetején, és fénybe, és a fekete patkányok, nem tudnak a házhoz közel jönni, mert megvakulnak, azaz a sötét szellemek pucc? Fiteljal mit látunk rukumtukum a fizikaik szemünkkel? -azaz mivóta, te idinóta? (fita ahogy az álmodra nem emlékszel, erre se Swédenbruggónk, Domrádi Gabi És megrendülnek a föld oszt lopok?) Na hogy ezek, nem félnek parancsra???- kárt okozoni a lakosságnak? Igen igen jöttek fináncok, és mindent ami ládd érték, dohány bor s ha nagy takarmány, midnen össze szedtek, és mi nekem tetszertt, hogy a szalma széna kazlakat nagy szuronyokkal szurkálták, dohányt kerestek? Ha megtalálták, mentél örök tél zibiribiribibi raboskodni? Na itt az iraqi háboruuk, ki tapussuk belélük Jessust? (fita,azok nem jézoo zoozok bozzok, hanem ZoroAster?) Na itt azonnal, ha lenne, lehetne egy emberi brrr... na azt akkor, rögtön el hallgatták, ugy elvérték, hogy élete végéig, nyomorék volt, hogy lehet az, hogy ezek nem félnek, mert én félek helletük is? -te te te... ti ti ti...tá?
                6.: Na itt az intelleganék, fita, ha gondoláttában is ölsz, akkor NE TEDD MEG! Na most itt eleve, itt a fekete gömbök-ufósok, azok JÁNUK8:44! -GYILKOS (fiteljal báránybőr bunda?) KIGYÓGYIK A MO, AGYUK, AIDAI(DAY DOOMSDAY GÉP A LÉNYEG? NINCS BENNÜK FÉNY, DE A LEHETŐSÉGE SE? Na most, ezek ezt a bolgót, vagy pepe lett, na most a legkisebb olyan hangok, hogy olyan AIDAI DOOMDSDAY INTELLEGENCIA AMI INTELLEGANCIA ÉRTELEM NÉLKÜL? Most az ami amit a föld, az a HÜLLŐ REPTILLA HIDEGVÉRÜ FÉLGÉP, FÉL BIOLÓGIA ÖTVÖZETEIK, ládd mikor a SZOVJET ÓRIÁS SÁRKÁNKIGYÓT SZÉTSZEDTÉK, AKKOR FÉL KIGYÓ, FÉL GÉP? -akik a Gépet kezelték,azokat fel ettették még miga kigyó tátogott! Most az amit hogy előbb...fita most azok, ládd az hogy leszedették a Mi is ufok vagyunk! -az előbb csak ugy, hogy most ITT, MENN A FÉNYES UFOK, ÉS MOST AZOK CSAK UGY, HOGY MINDEN A TE TUDATODDAL, AZAZ NINCS OLYAN, HOGY TE NEM TUDNÁL MAGADRÓL IS, MEG MINDENRŐL, AMI APUÉK, NEM HOGY VALAMIT MEGTUDNI, HANEM MINDENT, EZ ÉRTHETÓ,MERT AZ AZ EGÉSZ EMBER? Na ami van, hogy abba a pinutumba, ládd és ugy jöttem be, hogy CSAK ODA AHOL SZERET ETET, ÉS IGEN IGEN A MAGYAR -OK, mindenki lehet magyar ok, NEM BÁNT SENKIT, OLYAN FÜTYRE LÁBAM SEM LENDITEM, MOST A JOBBAL A SZEKEREN, HOGY AZT? -BÁNTSAM? AKI NEM BÁNT ENGEM, NA ITT VAN RÖGTÖN A HALÁL =ADÓ, A HALÁL ADÓÓLJAIK? Fitellah, minek kell a egetfödlet robbasztó fegyverek doomdsday gépezetek? Fita, most az két sor, ami a szovjet sárkan kigyó, meg megmost USA? -NINCS, AMI NEM JELENTI HOGY MEGSZÜNIK,HANEM LÁDD AMI A SZOVJET SARKAN KIGYÓVAL TÖRTÉNT,NA MOST ITT AZ VAN, HOGY MOST TALÁLKOZUNK MAGUNKKAL? Á KI VAGY, LÖVÖK? BAXHATNUK, LŐTTEK?
              Innnn... no no le ta, a marIca kislány, kislány kislány csókolom a kis szádat...
...oááá...
...fita lehet hogy Pawne?

Előzmény: repcsepista (495)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.09 0 0 497

Szerbusz Winterglaces ufosunk?
                Azzal kezdem, hogy senkit nem akarnék bántani, és ha mégis, mert félre értett, vagy nincs benne igazság =fénye, bocs, mert én csak örök örömök s boldogság vég nélkül, magyarRULL madár (tulrull Turul Madár ufo repcse csészalj s fény villanások, villogok, de megbántani a fényemmel, senkit se tudok,JáNUK8:51) szárNyalok, de csak lépes méz? -virágpor nektár, málna szörp, gyümölcs izek stbb, na meg nyalom a szád?
           ...Hogy milyen csoda a magyar ok élete, talán most tudnék adni egy kis izelitót belőle. Mindenki a saját maga gondol lát világába él, és ez az az ufo jah? Már akartam elmondani, hogy mindenkinek kell legyen saját (szeme) világa, és csak a fény-igazsága van, van fénye vagy nincs? Te is ufós vagy, és próbáltam leirni, de most ismét, mert miért tudol, betapzni az én gondol lát világomba, gomba vagy bomba? Na ahogy a felesÉgem, mikor itt egymásra találtunk, csak őt láttam abba a fébnyében,ugy, mint téged, és azok, itt?- most ufósoknak hivják az Égi fény jelenségeket, s akik most valamit mégis a magyar ok iránt irány (jót) éreznek, azok is fény -lények, és téged szemtől szembe láttalak, beszégettünk, amit megrpószáltam be villogni, ami mindenkinek van saját fénygömbje -nap, mig len? Fita, most van az egyének világa, vagy sötétsége, sgge, ami ami mi...
          ...Uj bekezdést, mert hogy... te is tanyasi vagy, ami most itt akik itt vannak, azok semmit de semmit nem tudhatnak magukról, azaz nálad ugyanaz a hellzet, mnt nálam, hogy a kis örök életpárom feleÉgem utánnam jött! Na most, itt is neked olyan erős a KÉPzelett vilgod, ami olyan, hogy szinte valóság, sőt az lenne ne?- a valósáGOD? -HANGOD OD ODUD? Fita, abba a pillantban mikor a Bün tópikban olvastalak lak, hol lak?- már ott is voltam, s itt az idó összeadással rakással baj van, mert a fényben csak örök idővan, itt mindenebre ebbe ebe benne van a idózitett semmivé válása?
            ...Mit tudnál nekem villogni,seggit enni, hogy ki tudnék ugrani a saramból nyakig? Má már fuldozok, és amit most irtál, az az hogy vissza kell tudnunk emlékezni, hogy mi volt ez előtt miEeee...egy biztos hogy kigyóbigyózás, és termjetek jó gyümölcsöt, és olyan termést, ami nekik, igy a KIGÓÓGYIK A MO, ELLÉLVAZIK,most mindenki a zsidókra gondol, ami itt csak pénz által husUk imádata van, és most nagy olyan, hogy ugyzse fogom tudni leirni, hogy itt gömbök, azaz fény meg fekete gömbök vannak, és akik fénygömbösök, azok valami csoda olya paraz világunk van, amit esetleg, ládd a fekete gömbük, evanGÉlizálni akarnak minden mandrót? ... zitt én láttam a kigyók világát, meg vallagukat, és bijjon, itt mi is kigyó ivadákok vagyunk, felvettük a kigyóbőrt, és most természetes, a nagyobb kigyó fefalja a kittyebi-ét, ládd ábrám, vedd a hátIzsákba a pacalod, -nem feltétlen, mnden az Uré uhé druhé persze a java,áldozzunk a bélnek?
          ... Neked megvan az tanyasi csigaházad, ne meg egy olyan, hogy egy saját bolygód van, és most az életpárod, ide le zutty... mindenkinek van, kivéve akik a kigyó mennük, önkéntes eledelük? Jé zoo? - zoomzoom. zümm zümm? Mott én odajöttem, ahol ember szeretet van, FÉNY) a magyar ok ho ho hooo...Hogy te találkoztál velem, az az hogy te is falusi hallusi husim? -vagy? -fita az nem számit, és semmi meg nem maradt, ami a xexuállattal kapcsolás láss? -GONDOL LÁTTA? Wo ooo...Fita,fel tételezem, hogy estleg ezt többen is olvassák, ha másért nem, kivánzsik? (fita, te az vagy ami én, mi?) Most akik itt ufók, be be villognak, azok vagyunk mindenőnk, akik fénnyel élnek, mert amit eszel, mit?
          ... Fita, most átléptük az adó -halál -adókat, na most itt mi...ezt régebben, kataLizáTorok, ha lecsücsülök, nincs előttem a csülök, mndent össze török?
         ...Tök élesen, tökéletesen el lehet szakadni, ezt mi a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉGE, HOGY A FÖLDTŐL EL SZAKADJUNK, s azt mndenki tudja, de akit meg szakitanak, (de a fény csaldokat,fita ezeket mnden magyar gyere kid, tudja!!!) buta barom marha (jobbágy bárgyuuk köcsöge, na látd az ténleg tudatylan, nem magyar de szüle?) ne harapj a saját alma szalma?
        ...szerbusz, a legtisztább ét! -fény ét?-akarod látni mit eszel?
  ... jah, semmit de semmit ne erőltessünk? -az idó mindent me GOLD?

Előzmény: Törölt nick (491)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.08 0 0 496

jajjj ne haragudj,, hogy ennyire szétszort...
és szomoru is vagyok, nem szeretek ilyenkor irni...
Sajnálom ha hazudtam... 😑😑
Tegnapelött volt egy kicsi ghostos álom

ilyen mindig csak akkor van, ha neked (vagy a twitternek) irok....

szoval tapiztak (a hasamnál és a mellkasomnál), elöször csak egy kezet láttam, de arra emlékszem hogy visszatapiztam máshol és aztán elkezdtük egymást harapdálni, a végén pedig erösen beléharaptam és ellöktem, ö bosszubol a nemi szervembe markolt, erösen, aztán felébredtem....
https://www.youtube.com/watch?v=lQZu6YpMH0w
Az ilyen álmoknál mindig müködik az, hogyha megkéred őket hogy hagyjanak aludni, akkor nem jelentkeznek.... Vicces volt, egyébként.
Őszintén szolva nem tudom mit irjak, nincs elég témám, igy főképp neked fogok válaszolni.
Tudod én máshogy irok., nagyon sok dolgot nem tartok jelentősnek, de jelentéktelennek sem; nincsenek álmaim, vizioim (régen sokkal több volt ~,) aztán ha kapok valami tanitást (ihletettségben,-) azt nem szavakba kapom meg; nekem kell azokat szavakba rendeznem, hogy a kép szerint analog legyen...
ez persze nem mindig sikerül, de fölül tudom ellenörizni (a tapasztalat alapján szoktam pásztázni,-) igy tudom azt ha sikerül. Például a multkori kis szöveget is sikerült megjeleniteni pár orára; bármit is láttál abban, az olyan volt mint mi és nem szoktunk ilyen mélyre lemenni; ha ezek a dolgok elöjönnek, (vagy ha valaki eljön hozzám akkor~) ezeket a dolgokat letagadjuk.
Tegnap azt is éreztem, hogy szeretnek; ez egy jo szivmelengető érzés, de a fény sokkal nagyobb ennél, nem is lehet összehasonlitani... (Ez az irás célja, és gyakorlatilag csak magamnak)
Aztán hirtelen megbántottak (tegnap) igy megint elvesztettem a fonalat.. Ennek az eredménye is tart 1 teljes napig, és hidd el gyakran megtörténik.. mert ezek most a legrosszabb időim.
Emlitettem hogy a multkoriban lótusz szutrát tanitottak nekem; nos ez igaz, de az a szutra veszélyes téma. 2 db hosszú, kicsi tölcsért láttam, hasonlót a feketelyuk ábrához... Megvolt töltve az egész fénnyel, de nem volt éles fénye, hanem mintha belülröl lett volna megvilágitva. Nem hiszek a lotusz szutrának, de ezeket a két furán hangzó mondat mellé tették, a többi szöveggel összefüggésben. Olyan példát adtak, hogyha a tölcsér csucsában, ha létrehozol egy objektumot, akkor lejjebb mindenhol szintén (magátol) létrejön az összes objektum, azért mert a magasabbat sokkal nehezebb létrehozni. (az arányosság itt nem alkalmazható)
Aztán küldtek jelszavakat, ezek olyanok hogy korábban csak átsiklasz felettük, ilyenkor viszont fényt találsz bennük: rendkivül mély, kifinomult, csodálatos. Ezen kivül is voltak, a lényeg hogy a szöveg nagyrészét el tudtam olvasni, és valahogy elképzelni az érdemek megkülönböztetése, vagy a lotusz szutra meghallásábol származó érdemek részt.
De én nem feltétlenül, és csak vonakodva hiszek a lotusz szutrának...
Ez az egész csak elméleti spekulácio. (Ha nem igy lenne, akkor népszerű lenne))
Ezután már dolgozni kellett (azelött meg nem emlékszem,- másfél nap) a munka pedig ripityára törte az ihletettségemet.
Másnap is történt egy rosszabb dolgom... Szoval ilyen ez,, fiatalság, bolondság és az ilyenek miatt az öreg-témákat nem tudom huzamosabb ideig megtartani..
Egy a lényeg:: hogy mára már megritkultak.
Jolvan, most menjünk az izédhez...
Ábrám: Tudom hogy ez fontos neked. Sokszor kaptam utalást arra hogy király leszel, sokszor láttam a viselkedéseden is, pl. hogy sok nagy dolog közt szemlélődve te nyugodtan eligazodsz.... (nagylelkűség alapja) Egyébként a fény tulajdonosainak nem nehéz királynak születniük, de aki ilyen, az a közeli születésében azzá válik, vagy nagyon gazdag lesz ami hasonló érzés... a fény segit abban is hogy nemes légy; és a korábbi győzelmed ,-nálam-, is ezt segit elérni.
UFOk: 'Hát szerintem te biztos hogy láttál ufot.
Ha nem igy lenne akkor nem tudnál roluk ennyi mindent, nem tudnád ezeket leirni, megkülönböztetni, anyagukat pl. felismerni... (de még csak nem is érdekelne ennyire.) Én inkább szellemes vagyok, ufot csak vizioba láttam pár éve, de tinikoromban, kezdőként (már elértem a fényt) többször is láttam tündért. Ha gondolod majd elmesélem ezeket....
Fekete korompor: Én hiszek neked, amikor azt mondod hogy az enyém az a fekete korompor. Nem látom ezt se de.... vaksötétek a gondolataim akkor,- és csak várakozok. Tudom hogy nem tart örökké, csak nagyon sokáig... jo mondjukk a fény se tart örökké de az visszatér, a megszerzett tudás pedig örökké tart.

Javitásaim: A szeretet rész botrány, de nem tudom kijavitani/kifejezni. A szeretetet ki lehet bőviteni fénnyel, akkor egy mindent elsöprő érzelem lesz, de nem a szeretet az elsődleges, hanem a tudás. Ha nem igy lenne, Buddha kijelentette volna, hogy ő szeretet; azt viszont kijelentette, hogy ő tudás. 

Bocsi hogy késtem csak ez a 40 napos honap....... nagyon ragados volt nekem és most is küzdök az erös szomorusággal... nagyon lassan

mulik el, a sebem már nem gennyezik csak nagyon fáj, nem tudom még mi lesz de karácsonynál elöbb nem valoszinü... (hogy megjavulok.

szeretlek.. egy icipici fény miatt is nagyon sokkal tartozomm.

sya.

Előzmény: repcsepista (482)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.08 0 0 495

UFOzzuummm... miEeee... MOM USA? -volt riwolt ki volt, egyáltalán, vagy megszünt? -miért -kiért, aki meg ért, vagy rahadt lett, megrohadt (emésztó férgek) le potty a fáról?
                1.: Kávézzuummm... egész éjjel, reggel 5-ig, MOM USA-UNKat kerestem, de eltünt, a térképről is, csak züd -ződ mint föld félteke, amcsinak (MOMUSA?) még a fél teke se, de EMLÉK? MOM MAGYAR -MAGYAROK FÉNYÜNK -FÉNYE ISTENATYÁSANYÁS -GATYÁS GYEREKÉI -TESVÉRKÉINK FÉNY -HONAINK (UFO) MENNYORSZÁGAINK? Fita, ha bennünk van minden, itt ISTENATYÁNKMAMÁNK FÉNYEK FÉNYEK FÉNY A SZEMÜNKBA SZÜLEINKKEL, ÉS FÉNYEK FÉNYEK FÉNY TESTVÉREINKKEL, EMLÉK? TEHÁT MINDEN A GONDOLÁT HALL LÁSS (EZT AKIK ÁLLANDÓAN TÖRÖLTENTEK EZ A SZÓ HALLÁSS A CSIKLÓJUK? -VAL LÁSS???) HAN GOD LENNE, MINDEN BENNE, SZÓLJ EGY SZÓT,(ESSO SZOPATNAK MA SZÜL-ETTE MALACUK) VAGY? tRóha most át léptük a halál? -a halál adókkal, ami a HAN GOD, JAJJ PANASZOS ÉS NINCS MÁS? NEM LEHET? Zna itt ha van olyan hogy a halálból fel támadás, azok a halál adók, és az egekbe há hájj hujja hujja haja hajja az, égnek áll, vagy kopaszi kákók, JÖN A FA VÁGOD GOD GOOD, HA KISZÁRADTÁL? HA TE TI TÁ, MINDEN FA FAK? Fita, most fáJ a bal oldali, alsó (csak három fogamhiányzik, és most ha el kezdenek...) bölcsesség fogam, nem akartam kihuzatni, és én kokonátot rágva,meglazitöttam,(ha tudtam volna, de öregsegg? -ski gondolja?) és most elkezdett fájni,és mi öröm mi öröm, lesz az uj földöng, csak ha arra gondolok, hogy kihuzattam, mert fáj, és meg szabaduliok tülle, na meg a lámpám a dudám, a cuplungok, látod a kipufogóm? Na ami megromlik, öregszik, s ez az egész csak FÁJ DALOM FEJ FA FAK-OK? KINEK NAGOBB A MAUZÓLEUMA? FAKIN FÁRAÓK?
                 2.: Na elmulok mállok vállok a kinom gondolátta, majd a nagy homály a sötötét ég? Fiteljal, mi van? -mi lehet ennek a vége, (zitt Winterglaces, nincsak mama,((EGYÁLTALÁN?)) nem ilyan lovat akartam?) ami most mi magyar -ok, mi át léptük a halál, hall áll, te ti tá,eltudNÁTO hinni, hogy most csak GONDOL (ÖL? -HOL A SGGXYY XEXUÁLLATOD?) LÁTBANK, EL RAGADTALAK, ÉS GONDOL LÁTUNK LÁTTUK? -BANK, MINDEN KIVÉTEL NÉLKÜL, AKI AZ ÉN GENOM NEMI NEM MI BANK KÁROK VAGYUNK, LÁDD SLOMÓÁIK, (FITA ELLENSLOMÓK NÉLKÜL SLOMÓCÁK? ) MI KI MO-ÉK? Zna foita, most hogy ÁTAL MENNÉK, ÉN A TISZÁN LADIKON DE HOL VAGY KON, MERT CSAK ŐK TUTAJOZNHATNAK, SMIVEL FIZETSZ, PÉNZ VAGY TEST? -HA HUSOD KIVÁNTATOD ÉS KIVÁNATOS TOSST? Zna az hogy, most vannak az iratok, ami igy... UNITED STATE OF AMERICA, és az csak a levegőbe fekete betük? Na most, itt minden csak madarul rull beszÉlne, nem 7 szilvafas, hanem egy nyelven, azaz mndenkinek van egy, legalább? Zna én csak magyar RULL kori sirok? Na azok se,hanem betük, és EGYESÜLT SÜLT ÁLLAMOK, NEM KIRÁLY SGGÜK, VALA VALLA GOD? -AZ A BRESZÉD ÉD EDD E TEST, UGGANIS ESETLEG AZ URADNAK HA RÁZZOD, A FARK ÁRA, KEGYELMÉT MÉT? EL NYERED,KI A GYŐZTES? NA AKIKNEK A LEG NAGYOBB NUKI PU? VALA GOD, ORSZÁG UT?
                3.: trÓha, mindenki akinek van szeme (fénye fény e) az mindenek előtt GONDOL JAHA? -MAGÁT NEKEM, CSAK NEKEM, DE CSAK NEKEM VAN SZEMEM, MERT SZEM (MAGOD? -HANGOD?)ITTAS VAGYOK? MINDEN SZEM, CSAK AZ ENÉM, NEM ADLAK MÁSNAK, ESTLEG HA NŐ? -A HIZZ A MENNÜ? -MENNY = MENNÜK? ZOOM ZOOMBI ZOO BOZOOK MINDENKIVEL NEM BAXNAK A BAXÓK? NEM E? Zitt most ugganaz a GÉN -GANÉ DOM BOOK UK? LÁDD IRAT TARI? -INRI? - A FALON? ÉRDE KESS (CASS) MERT A FAL, SŐTT ITT AZ HOL VAN, KŐ KÖVÖN NEM MARADTHAT 666... Fita közel sem közeLitem meg a SZENT FÖL DIM, DIMENZIONONOKAT, DE A FAL? -AZ AZ HOGY FEL FALTAK MINDENT AMI FEL FALHATÓ, ÉS NINCS TOVÁBB FAL, DE AZ IRATUK? -UT, LÁDD A SYYZ SLICC... SEES MAY MAJOM? Ime a bökken NŐ? -az hogy USA? -EGYESÜLT? -ÁLLAMOK MOK MOK MO MO MO...KIGYÓÓGYIK GYIK A MO? Zna a MO, hogy AMO? Most ugrik a MOjMUKUK, a vizbe? -kéneköves tavUK eleve, azaz zitt az iratUKárba, többek közt a BbLila lába közzé nyomok, na az is csak KÉPzzz... egy ember de pár? -nem maradt,(volt?) ami csak ugy, hogy az ember érti a szavát át koz? -ember ember, meg tudz verni, nylon bugyit nem tudz venni, minek? -azt is vettél de csak Lilát, megállj ember?- fa száll? -nem kapsz pnát? -na van analuk elég? -müpna?-Sára ára?
                Innnnn... fita, minden a FÉNY, és ha akarod látni az ISTENATYÁMMAMÁM MMM... TESTVÉREINKET, CSAK NYISD KI A SZEMED? -SZEMÉT?
...oááá...
... felettéb jó volt tegnap a c2c-on, azaz ezentul,(már minálunk babám, már minálunk min állunk, babám, az jött a szokásba szopás szoptata) te meg rendelheted, hogy olyan AIDA utódod lett,(Zeus üstökével) amit ténleg GÉN -OLTÁROZNAK, NEM OLTÁRI?

Előzmény: repcsepista (494)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.08 0 1 494

UFOzzuummm... miEeee... a cél, acél? -szentesiti az eszközt, megette a fene, bubánat, megbántam hogy ember lettem, jézoos ok, meg a zamboozók, elől a zambizoMO moozik, bikák, 7 kövér vagy 7 sovány? Men a bika hentes fele, lőg a tőke ezer fele, link lank lakatos, nektek jár 1 mnt a lunak, gatya fsss...
                 4.: Kávézzuummm... men a mübalhé? -meddig? tRöha átléptük a halál köszöb-öt, köszöbün állókkal, meg küszöböstül, kösz, de mi magunk vagyunk, azaz nekünk van UNK? UNOKA? Óh behó, a habos sütemény,mogyoró van az ó tettején, nekem is van anukám -apukám, nem is tudtad? Fita, itt olyan fog alma, beleharaptál? Ha teremjetek jó gyümölcsöt, akkor te egy gyümölcsfaJUK, vagy? Fita galyok, amik elszaradtak ágok, és azok maguknak termelnek gyümölcsöt? -csövények? Kérdem, ha te teremtmenüük vagy, ami itt maga az ember? -teremtése, ami a Dam? Fita, nem beszél hozzánk többet, most mi van? Zitt amit teremtettek, az a Dambull? -fita még Rbot Icca, de most zaporozsja, ami csak a TERMTŐK MAGA MAGUK?- FITLEJAK MI VAN?- és Madam, na most, emlitettem, kérdeztem az Égieinket, miEeee...s xuku xuku xuku...azaz ide xexölni jöttek le, az Égieink? Fita, Sichin bácsi, hogy össze keveredtek a (MEBER? -LEHETETLEN!?) robotaikkal, ami nem feltétlen az, ami itt most te nem xexxel az állatokkal, na kérdem, ha te husuk vagy, akkor te nem állatUKtok? .nincsak Jézoo zoozomozoo...Az ember, képtelen gondonli is, és itt megint, hogy kerültem én ebbe bele? -bele? Na én előre felkészülve (sully) azért jöttem le, hogy pontosan megtudjuk NUK? -miEeee...
                 5.: Ogy teljesen vannak ember utánzatok, és azoknak is van (érzelme, jaja a husod kivántos tossz) szelleme? Ma az idöcsém, te rosszabb vagy, hrrr...ördög, te vagy az antigrizAnti, ami én csak érteni akarom, hogy mi az hogy adót kell fizani, kinek, minek? Mindenem az urnak adóm,mnden az övék, szivemet popsid?Na meg én csak szeretni tudok, az büntetés? -na a nóta vége, ne hivjam többet, és modom, ha van Isten, mert neki van, akkor mutasd meg, erre rám vágta a telefont! Akik Istenbe hisznek, azok ŐT A NAPTÜKÖRBE?- meg látják, mikor? Mikor juhturóspunaSzára danol? Na most, a Mi is ufok vagyunk! -villogásaim, az az amit mára, hogy hogy lehet IstenAtyánk, FÉNYÜNK FÉNYE SZEMÜNKFÉNYE FÉYTESTÉVREINKET, AKI A FÉNYSZÜLEINK, ÉS FÉNYEFÉNYE SZEMÜNK FÉNYÜNK TESTVÉREINK, hogy gyereKéink? NA AMIT LEVEZETTEM VOLNA, na kérdeztem tőlle, hogy mikor azt mondtad hogy te meg az öcséd, nem tudjuk hogy Ő milyen nagy ember, benne volt a kezed, a Mi is ufók vagyunk! -hogy törölték?- nem szólt semmit! (na fita, ami van és akik ténleg a tesvéreim vagytok, bizon soKan alszanak, meg csak baxxoskodnának?)Na abba, az első ugy hogy szemtől szembe, találkoztam a FÉNY -TESTVÉRÜNKKEL lirtam egypárszor, előbb a szó hogy Jézus, na FÉNY? ÉS TE AZ VAGY, LÁTOD ÉS AZ ÓRIÁS NAPTÜKÖRBE LÁTTAM, IGEN OLYAN MINT JÉZUS IKERTESVÉRE VAGYOK! Ezt mikor 1999 -december otthon voltam, és találkzotam a VIRRASZTÓINK? -TE JÉZUS IKERTESVÉRE VAGY! Az irtaim,most át vágok amit mára, aminek nem csak amit ide beivillogok jelentése van, hanem itt van, AMIT már leritam, hogy a FÉNY ÉS NINCS FÉNY, -NA A MI ATYÁK IS FÉNY, FÉNYMAMÁNK MMM... MEG MOST FÉNYTESVÉREM ISTENEMBER, FITA EZ EGYBE VAGYUNK A FÉNYBE, ÉS ISTENTESVÉRTEIM = FÉNY! IGEN IGEN FÉNYEK VAGYUNK EGYSZERRE! EZ AZ HOGY A SZÜLEINK NÉLKÜL,? -VAN FÉNYE FÉME?
                 5.: Nagyon csunyán beszél velem az idöcsém,mert mondom bazdmeg,(ez csunya?) te a testvérem vagy,mégis megölnél, (el hallgattatnál örökre, ami én mindenkinél erőszakosabb vagyok, mert akarok lenni neked, nektek?) de akkor vége a jó ...SÜTKÉREZTETI A HASAD?- ÉLETEDNEK, meg most jaja, hogy vagy, hogy vagytok, ez menn mindekire, akik most, mi a fene,hogy minden irAtom törölnek? (fita,akkorizs csak örök fényélet van!!!) Na ténleg, itt is akikNEK nincs ördöge, azok verik hozzám a BbLila lábaközzé nyomok,na meg homok, azaz Jézoos zombizook husa? -FITA, nem az ez az egész? Zna most...az amit a BbLila lába közzé nyomok na meg ham ham ham homokosok? -mi a hus?-ha megemsztétted vagy nem mi lett lehet balőle? Sóval, most ez vissza menne oda, ami itt van kedves Winterglaces? -s a következő, hogy csak örök emberrpárok berregnek berzenkednek FÉNY, -vannak, és most az ami ha te most...fita mondtam az idöcsémnek, na ennyit nem tudtam vele eddig, beszÉlni? -fita minden az!!! -és minden a beszÉdes édenkertek benna van, akiban FÉNY -TESTVÉRES ÉG, és ISTEN=SZERET ETET VAN, VAN? Na iitt igy tudhatod huzhatod meg hogy vannak az AIDAIK? Zett most megint, majd jobban, de most te A TE GONDOLÁTOD -ÁLMOD -ALMOD? Zna akikben nincs szeretet (FÉNY =ISTEN) az csak ölni tud, meg kárt okozni, és abba ők sokkal, talán itt nem lehet össze mérni, mint van a VILÁG GOD, AZ A HANGOD DÖG DÖG, vagy VAGY CSAK A SZERETETTEDEL, TUDOD MEG VÉDINI MAGAD,MEG AZOKAT, AKIK A TE GÉNED, GENYÓ? Fita, AMIT kivettem, és nemcsak ez vam, ennek a gömbnek, láttam amit kietlen és puszta vala, és szürke, azaz te tőlled van a NAPOD FÉNYED MEG MOST LÁDD OLYAN, MINT A PROMÉTHEUS FILMBEN, és most ez? - szószeint KI NOD? -FÖLDJE, és az akit, látt egész éjjel azt a szürke...világott =föld, az akit A DAM, NA AZ ITT VAN!
                Innnn... ne feldjuk, apuék, GONDOL KOZZ, PTTU BÁTÁM, RÁ VAGYTOK KÉNYSZERÜLVE, CSAK A TÖKÖDÖN, A FÖLDÖNGG...fita senki, de senki NEM tud gondolkodni hellettem, helletted, (itvan hogy elválik?) senki, szecska, szitka, kubaccka? Zitt van az, hogy még van a magyarIstenATYÁNK, de FÉNY, madara vagy dara?
...fita, az álmom, na most az ami az NUKI PUKI,az nem az anyag, hanem akik ládd a a aaa... mikor a gondolát, vagy most az ami az az ATOM, korevával kezdődik...(hgyalázat,.fel fele megette az oroszok meg usa? -a film, mikor az ürge szive ha megáll, akkor egy NAGY PUCK, KIFINGOTT MINDEN AKIBEN... FITA, AKI NEM GONKO DIK, KIOGYÓGYIK A MO-DIK, ÖNNÁLLÓAN, ABBA VAN A A AAA...DOOMSDAY (SAMSON AKSON)MACHINIHÁJA, MOST SORBA ÁLLNAK (MENNEK HAZA, JÖN ÉRTÜK A MACCHINÁJUK REPTURA) NA OTT VAN, AHOL A NUKUKNUKA HAMUKA, NA... DZSUGANUKIK NUKUUK? EGY OLYAN MINT A HÓ EMBER, ÉS AZ NEM ITT VAN! Na nemjön... most várok ugy, hogy egy gizsit ki szelleőztetem maga,és esetleg...
-bejött, Paune?
... oááá...

Előzmény: repcsepista (493)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.07 0 0 493

UFOzzuummm... miEeee... a cél, acél? -szentesiti az eszközt, megette a fene, bubánat, megbántam hogy ember lettem, jézoos ok, meg a zamboozók, elől a zambizoMO moozik, bikák, 7 kövér vagy 7 sovány? Men a bika hentes fele, lőg a tőke ezer fele, link lank lakatos, nektek jár 1 mnt a lunak, gatya fsss...
                1.: 10/7. A KÉP? MI VAN ELŐBB? SZÓ SZÓSZÓ? SZÓL? Tróha, most?- átléptünk a fény oldalunkra, ami ha most keressük, ládd miEeee... mi volt e? -volt e szó, mit (meat) vissza vontál? Mi hát, hátIzsák a valóság? Kellett e nekem, egy hátIzsák, na meg a seggemre egy kelés? -a nap, keleten kellett?) Monduk a szavaknak vak? -van e jelentősÉge? Szó ami szól, és só? -hátsó, hátIzsák ok? -pu posok fosok faor, pupp hátán pup? Tróha átléptünk a halál köszübét bét, meg most vissza, mert a fényÜNK gyerekéink? -Mig a mi (Mi is ufok vagyunk!) álmunk, valóságRA válik, na van olyan hogy nincs? -jaja pénz?-ami van, kell keresni, ládd a szemem, az eszem, e szem? -szem e? Van kalapJUK nincs, van nincs avan van...Mot ha beszélünk ÉLÜNK? Nem beszél velük többet, azaz nem tudni magyar?-nem is hallani látni? -süket nyemec -nemes (cincog váncog a foka kattogna) lettél az él? MI élünk, ti haltok halltok, értünk? Zitt az hogy látok? -azaz az összes iratokat, ami ládd csak egy nyelv van, ami V V V...vivát viv át, apád kaszát?- nadon fida, azt senki se érti, értheti mert a halotAIkból fel támadának, ami most, ha át léptük a halál köszöbét bét? Zett zatt, hogy van a világosság, és csak örök az van,(fita azt kell csinlni, de mindnek maga mag magja magam magod magUNK?) és azt gondolni, hogy nincs, olyan gondolát nincs!-halál? -álla ára?
                2.: Mott az, hogy hogy tudNUK a valóságbank, hogy mit beszélünk ÉLÜNK? -vagy hallunk? IGEN igen jö volt a c2c-on a néne, mert minden REZZÉGÉS, és itt volt a gurunk, ő a gecit a Kundu Indu Linán, (nem kell pna?) a gerincén fel tranxfolmálja a feje tettejére,(tivis corona) és órákig tud élvezni? -minek a gerinc? Zna most, ha kiléptünk a tesTÜKből, most a test, az breteg! -ugyis hogy romlik foszlik oszlik, és végeredmennyekbe trágya?-mindem ami ehető, az gané -trágya, körös kör forgalo, lom, ládd a tempt lom oszt ok?- és 1000 Évi,( 7.dik, hat csukra) olyanok lettetek retek murok káposzta a fejetek, lentról rull nézve, mnt sárban ganék? Mott az anyAgli terhek, ládd ugy 4 évesek a gyerekéink, a kétfiunk, a felesÉgen az övé, és ugy onnan, egész 17 éves korukig, naponta 1 két óra?) BbLila lába közzé nyomok,meg magyar őstörténelem,(fita minden bennünk, tehát ők az pstörnélemre is, nemgiaz!? -ami a magyar család ok, szét választathatarlan??? paplan, paptalan, fita ami napig attól félnek, hogy olyan vagy??? -szája cája kloákája kaja) ami rögtön...megmutattam nekik, hogy ... elkezdtrm kiabálni meg büdöskölykök...semire valók...buták, minek vagytok... stbb, mind a két fiam keservesen könyessen hangosan elkezdtek sirni, és látod,fáj? -igen! -miért? -mer nem igaz amit mondol, NA LÁTJÁTOK? ami a testi kinok megszünnek, mert senki eddig még nem maradt a porhüvelyÉjbe, azok se, akik jézoos kristpihuUK? - ok, mi ki MO mások, kiválasztoták és azokat akik kiváLASTtotáik, kiváltságAIk,goyomok? -homoók, jaja ók máskép KÉP?- gondolKódnak? Kod kulcs, a spájzodhoz, azaz feneketek az övék KÉ? -rázzod?
               3.: Zitt akik velem véreztek izzadtok (fita megemelitem a kis Winterglaces aki vicces) a VILÁGOSSÁG KÖZT, ÉS VILÁGTALANSÁG KÖZT, NINCS ÁT MENET!!!... ezt apuÉnk, fita, most teljesen üreslett...azaz mindenkinek kell legyen álma, fa? -aranyalma? ITT csak fája (faja???) dalom, lakodalom van a mi utcánkba, azaz semmit nem tudnak, sitt akik itt NAGY OK akarSTOCK BÜNTETŐ BANKÁROK, lenni, nagyott akarnak mit? Fita, mivel csak az hogy a szemünk előtt van, ÁBRÁM, neked adom a földed,és nagy nagy nagy ... leszel szeletelsz? -ennek a husa kivánatosazt annak szecsaka, a fasirba? -fasirt? Zitt az hogy a magyar gyerekÉnek, a körpatkókühümedecénket (a föld miatt, vagy ha ezek megunkra UK? -találnak NUK? -ládd...fita, itt nem vagy...Él benned jézoos azaz zommbi lehetsz, ládd mi ki MO husa? USA? -RUSSIA szia, bekaptad nyemec? Nmost ha te magyar RULL, elkezdel gondolkodni, azt a fájdAlmat, (ÁLMOM ÁLLONM A SARAT?) ami ránk kentuki töke kincscsüng, men a bika hentes fele, a századok, na lemosni a gyalázatot, az az hogy te EGYESEGYEDÜL VAGY,A MEZŐDÖNG? -nincs senki csak bogancsok? Fita, na átléptük a halál, hall áll? -igen igen a fekete üszög kén kéne kövess koromsár szarUK, na az arany az is szar, és nem minden arany ami fénylik, és ha az NAPIGAZSÁG GOD, AZAZ LEGYEN FÉNY, ÉS CSAK AZ VAN! Fita, itt az hogy ÖRÖK TRIÁNO NO NO NOZI, MOZI MOZIAIK? Na végeredménnyek ne a NAGY BÓGÓBE? Fita, mindenki most ami van, a saját viláGODbank bank, (Bánk Bánk, ki tudja merre, merre visz a Véged? -beled? -beltelek) na most (FÉNY UFO?) madarakká kell váljunk válunk, a halál se választhat666... el bennünket, ásó kapa?- kik gig kezébe, ha nem te magad ásod magad?
               Innnn... ha elhagyod a bünt, az az hogy nekünk senki nem nem? -parancsalhat 666... de mise, mise? -minek a szemed, szemetek?
...oááá...
... fita a néne, nagyon jó, azaz itt ami van, egymásra...mikor az Égi bolygók? -bolyongok a város peremén...
...nekem se jön be,ami tegnap este éjjel, a néne, azaz mivan a 6-tal, na meg nem is találom?
...nihncsak, ZimmermanusAIk, aki kaiki, az velük van? -kakiba?

Előzmény: repcsepista (492)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.07 0 0 492

UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyar, lura -ufóra, egy lépés előre, egy hátral, de ne üljünk fel a vaslapátra?
                 4.:Kávézzuummm... most a képernyőn a hirekbe, hogy mnden idók legangyobb átverése, jazugsága? - Armstrong bakancsa nyoma, ami a holdon? -nem passzol, amibe a holdon volt? -akkor kinek a nyoma? Mot az álmom, hogy ébren vagyok, nem mert közel négykor felébredtem, és ezt gondoltam, vagy álmodtam, mert amit láttam, hogy azorszok egymaguk képesek marsot csinálni, mentek vissza mars... ebből az egészből, és magyarigazibu bull, kik vannak ennek a borzalom szellem-fizikAI sötétség -nyomor megett? Zitt vissza, másodikszor találkozok a MI ÉGIEINKKEL, pita, te is katona vagy, (eezel mutatkoztak be) ami ládd...talán a legnagyobb utálAtom, hogy nekem parancsukra CSUKRA, na nekem kinyilott, és van olyan, mikor kinyillot, valam OLYAN FÉNY MNT AZ FRRO OLAJ, ÖMLÖTT ÁT MINDEN PORCIKÁMON A TALLPAM, RÖGTÖN TALLPRA MAGYAR, na az szőszerint, és ez a tudtomra adták az öveghangó, s akkor is tibetiek, és bizon, azok is magyar ok? Ezt most, ugy, hogy tegnap jöttek nanók, manok, és papok, (fita, csak a megélhetés és foglalkozásuk, nincsak a watikán papok, a magyarok nem élnek a lehetőségükkel, fita Attila bántotta őket?) akik ha nem bánt senkit, béke porira és most terülj asztalkánk, na nem,mert olyan mint az Ég tárháza, mregnyillot, mellesleg, az ami az a Jessze Jász ÓL? -Máriánk, az a lepény, és szöszerint lépes méz, és itt az ész megáll? -virágpor nektár?
                  5.: Nemrég kérdem a kis feleségem,mi lenne ha növényeknek lenne lába, gyereide, és megenne, azaz trágya, gyükér am gané, és a saját ganéja is? Fita a gyomor a pokol? (megesz megemszt bennünket i?)Mott mi is trágya körök lennék, sőt,csak akkor gondolkoznak, ha trágyázuk az agyukat? (pénz) Zitt van valami, GONDOL LÁT VILÁG OK? Én, valamit mégis kell csinálni a FÉNY -HONAINK, HON VOLT,HON NEM, HON VAN, DA AHOL JOG IS VAN, NA AZ ÁLLATOKNAK, VANNAK VADAK, ÉS SZELIDITtEK, ÁLLATUK, NEKIK CSAK, LE TEJELNEK, NA MEG MINDEN PORCIKÁJUK A KIGYÓÓGYIKUK GYIK A MO, MOZISOKÉ MOZIBA? JÉ ZOO ZOOMBIK MEG ZOOMBIKÁIK? Fita, most nem nagyitok, mikor mégkis gyerek voltam, akarom tudni akaram tudni akaraom, na volt mikor anyum elvert, mintduzi a farkát, és nem fájt, meg azt az őröletem, meg se karcolta!-MA SEM NYOMJA EL, AMI AGYOMOR NYOMOR NŐ? KIMENŐ BEMENŐ? ZITT MOST hogy a környezetem, NEM KAROM HALLANI AZ ŐRÜLTSÉGED, és most, akik nem akarnak hallani, azok halltak, vagy haltak? Amiról már tiz ezerzer, hogy az a FEKETE KOROM SÖTÉT KOROM FÜST VILÁG, na mi ugy hivjuk, azt is, mert a VILÁG, ELENKEZŐJE, VISSZAHIVÓ HIVŐ HIV Ő?- aminek van olyan ufo armadÁIK, ami nem lehet itt, mert ezek ahoz képpes, még degellett bolha fing? Ez az, ha abból egy is idebrevillant, ez nem meccs nekik, hanem talán éléstáruk áruk? Fita, nembitta hogy azok azok? -hizz ezek mit tudnak NUK, csereberézni, ldd a mieink, Eisenhavernek... a mi teknikánk...na nekik BUZZURÁLER DZSUGANUK, ÜBERÁLL?
                 6.: Zitt mese nincs, ezek akik itt a HADIPAR PER PATWARUIK, ezek onnan kapják az ötletet? Az Ancient Alien -be, pont most hasonlitják össze, az égen cikázó ufo jelenségek alakjAIt, ami itt már alakra közel vannak, na meg etethetik őket, ami monduk teljes szabadkezet kaptak a szelid és vadbarmAIkra? Hogy nem itt van az,ahol ránk támadtak, és azt ténleg egy magnes porkorom valami, amit próbálgatok, de most egy magam, képes vagyok őket, hogy dematarizálni, ha ha van magnes magjuk, azokat, és uttána csak szét oszlasznak, (vezér fülke) azaz magnes vas fém szénpor hamu? Fita, rendkivül frontos, most át léptük a halál a hallálUKkal, akik az utunkba álltak, Zna most ami van,mi a fénybe léptünk be? -ami most egy lépés, az jobb lábunkkkal ott,a bal lábunkkal, seggbe rugdalkzódunk, Nincsak, ha ők nem mehetnek be, te se én se mise tise senkise? -ha mise hamise ham ham ham...nincsak harap a kutya -dög? -jaja ha nincs barmuk, akluk a gödrükbe csapdáikba esett állatok, nincsak a PÉN NYOMÓKAT, EL NYOMOK NYOMOR VASBETON DZSUGELEKAT,, NINCSAK SEMMIT SE HALLHATTOK LÁTHATTOK, NA ITT vicca, mert ezek vakállatok, és mist vak vezeti a világtalan ok, ami mégis, nagymama, ha te meghalsz én is!- kisfiam, nincs halál, mer nem vagyunk zsidók! -jah, az már más, az ortok fokhagymás?- fokhagymás abárdölT szallonás, vagy Jé Zoo zoombikázunk?
                 Innnn... fita, én nem láttam ufo, hanem Mi is ufok vagyunk! -zna ami van, most ténleg, át léptük a halál, fita ha minden meg kell tudnunk előzni, NUK? -na vissza lépünk a fénybe?
...oááá...
..fita.... köszönök, FÉNY fff... CSŐ?

Előzmény: repcsepista (490)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.06 0 0 491

jó, itt egy példa:

am really sorry..

yesterday was especially good like a sunshine oasis in a constant-vary storm...

they teached me lotus sutra aswell.... (after the letter)ˇ

>> ide jön a link, amit elszinez (ugyanígy) és az jol néz ki (igy)

🙄 🙄 maybe that was the last, yes.

🙄 but nvm, according to rules, that's my problem personally.

sztemmm* alszok rá egyet-kettőt, és majd meglátom. ne haragudj, de nem birtam összefoglalni...

repcsepista Creative Commons License 2023.10.06 0 1 490

UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyar, lura -ufóra, egy lépés előre, egy hátral, de ne üljünk fel a vaslapátra?
                1.: 10/6. A KÉP? Most hogy tömegesen át léptük a halál köszübét bét, és akik halál innen vannak, sőtt ellenkező irányba (irán egy gizs nukja? -vagy sziria, vagy egy nuki, véletlen a szentek szende... fida itt az épületesek épületeik, azaz na egy deglet bolha fing?) vége? -végük, na az se, tehát mi a picha csattogna klatyog a klotyo klatty TRONUK TRONA slatty...slattyogunk a halálba, iá iá iá...kis szamár nagyszamÁR baxod ahol megáll iá iá iá...) Zna ez már kigyó méreg a javábul bull sit papiron s a pap irók (szaruk fsss... az agyarok) ékezete, tin-ta papiron pergamenta, meg mentett lény,pacal,imádjad őt? Hogy msot sorba, hogy miket figyeltem meg, hogy az oroszok egy óra alatt, hazavágták juhutóspunát ugy, hogy a turó is meg a juhtirós gyárak puna nyilása lássa, se tátog klotyog többet!? Zami, zitt figyelni kéne, de rajtunk (van a világ? -nyelve, Fénnymamánk fénye nyelve? -kivül, itt egy fül se, se szem se, szemetek? Fita, ha usa meg russia atom háboruznak, az minden, hogy a PÉNZ IMÁDATUK, PÉNZ GOD GIVER OF DEAT DEAD? (fita minden ismátlődni fog, és olyan hogy meg kell halnod, az a luaktok örökké a NUKizook a nukizzUK?) most mi lett az igérettegtetőkkel a BÜN TETŐKKEL? KELL? Zitt igen igen érdekes Wintergacer, van gacc, hogy legyengültem, de most az hogy utászok? -Bizon uton állók, amit tiz ezerzer, hogy 2 éves valék, és az AVO-k? -(nincssak most JuhusUK Krazler is avo avon?) -nincsak kit védenek, azaz nagyon jó moduk valánk, apu nagyon ügyes jó üzelember, (fita a magyar magyar ok tudatosok,azok ténleg mágusok, ládd teremtsünk halandót?) s én is itt bilioomos lehettem volna, de rám szállt az DROGONOK DFOG KART-ELLAH, és az az...most EGY LÉPÉS ÁT LÉPTÜK A HALÁL KÜSZÖBÉT BÉT BEATTLEHEM, ÉS VISSZA A TÖBBIEINKÉRT, ami most...Fita, a Mi is ufok vagyunk! Zitt egy adventiista ének, (fita te csak cuapsz magyar okvagyok, nem elég? -apunk kasza? -kő?) Oly édes érzemény, hogy Jézus (FÉNY MADÁR) az enyém, SZÁRNYÁVAL takarva véd engemet, vagy most is? IGEN!
                2.: Amiról szó se lehet, de igenis nemis nem mi mi ki MO? -mo mo mo...FÖLD BIRTOKOS KOS NINCSAK ÁBRÁM, NEKED ADTAM A FÖLDET, NA MOST NEKÜNK IS VANNAK ÁBRÁM, A TIED? -nemesek KIVÁLT SEGGEK VAGYUNK, ÉS TI CSAK ALATTUK SÜTKÉREZHETTEK, AMI A SEGGÜK ELTAKAR RÁ A NAPOD? -vagyunk, hogy FÉNY JÉZOO JUHUKK UK VALALÁL HALÁL HÁLA HAL ÁLLA IS LEFIZETTE AZ ÁR ÁT?- IS MAGYAR OK, ÉS A MAGYAROK MIND FÉNY MADARAK, AZAZ TURULL TURUL RULL, AZ VON ALIZÓ, MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ...Zna most, íismét csak ugy, hogy NICOLA TESLA, aki ténleg azért ugrott bele a sárba, met az ORSZÁG-OK SZEKERÉT ki akarta huzni -tolni a sárból, és most ...Elubb a Horváth István féle hydrogén carburátor, ami én ugy gondolom, hogy mi ténleg teljesen szabad mindenkiEINKnek ingyen ernergia ( a napok a csillagok is) áll rendelkezésÜNK (UNK vad ÜK?) re hjoz reávig edsztendőt.vagycsak az van, lennél szive kintyitni a vaksolód? -sőtt van más energia? Zna rögtön a bredadókat adókat, ugy megszüntetni (merem verem kiverem gondolni, ogy én is vagyok?) hogy örökre, s fényt a belükbe lükverc, mert ezek csak azok, az ok? Zna minden az hogy, az ember -gyerek legyen, egyen fényt, meg játszunk, mivel? - a kis kigyó bigyódal? (neked is van, vgy csak nekik, nakik?) Nincsak az is teljesen elektromos kis üléses? Zna most, van egy olyan mint egy antenna, (kör?) és most van egy doboz, és abban van egy vagy több amit rellék, (hogy van egy kerek is, na azok az ufok?) és ahoz hogy meg csinyaljam, az a space ész tecnika kéne, demost azért, ládd HA AZ ORSZOK ÉS GOLÁNUK? - ATOMHÁBORUZNAK, akkor most... ÉN SEHOGY... Zitt az, hogy amiket, hogy miért NEM LEHET NEKEM BESZÉLNEM A NYOMORUNKRULL MAGYAR M AGYARAGYA M RULL? sitt a gizs Winterglacer, de van mikor irtóra gyötrődök,(na az ha te arra rá hangolsz, ölsz?-fita menekülnél, Hazádnak rendületlenül, nekem csak a szerető fényÜNKfénye szemem fénye tesvéreim mmm...) mert azokat, ládd én, nincsak itt én is olyan...siti piti, na az a pitikpiti, van tóllem pitibb?
                  3.: Minden a HAN GOD -DAL, kellene legyen, és dalolunk az élet szép, vagy most harr horr harr- cukUK? -nincsak örök cukkolnak, hecc fel torreádor öld meg a bikát,ami engem... a gyerek akit szerettem, mert az apukaja (anu kaja a pu kaja?-ki ad nektek enni csecset, nagylábujJUK szopatnak) ládd olyan mnt az én apum, szeretett...na mindig valami harapni valóval (de Isten szeret etet!!!) kedveskedett, és hungarista (zitt teljesen más, mint amit gondoltatnak egyáltlaán, mert most azok ajabbak tüllük is,csak lükverc, nem versz? -jaja a családfád) család vala, és ládd... zitt a gyerek, azaz a vagon fa rá borult,(de ma is az mnden?) és meghalt, és nekem...ma is, hogy ezek az emberek,mnd mnd mind...a mai napig pig, eltünnek az életemből?-nincsak egyedül vagy? Zna most jön már a bika, másnap... mert megláttam a gyereket, s ő is azok közt közt, akik csufolnak mert nem tudtam... a zokogást vissza tartani, hanem taknyom -nyálam összeszakadt, és fff...és hogy lehet, lácc meg akartam volna ölelni a gyereket, és nincs benne az, ami bennem? -mamma mia?...Zna itt kint,mint Bob Lázárnak, el tünt minden papirom, s otthonról is megkaptam, minden ami veled kapcsolátós (neved is, fita nem véletlen, hogy az idöcsém, na látta az ufonikat, és hörög hrrr ördög,(kérdem, ki az a magyar facér aki ki meri mutatni foga fehérit) törölve van, meg van a papiratuk? Tróha, lecsuztam hogy egy két iker ház 10 emeletes (440 Unit x 1000 dolcsi akkor?) egy szerbiai MAGYAR TESTVÉR KÖZÖSSÉG tag,(fita az egész Körpatkómedencénk, csak MAGYAR MAGYAR OK SZERET TETTEL, ma is az MIÉNKÉ kéne kéne? -na fita, NUKIJUK UK PUVAL? Znekem nekünk adta, és mindenki hogy irják alláh, havonta 5 ezer dollcsit kapnak, a vége verekedés lett, (és többet, kivertek, végülis, azaz Fercsi bátánk, hagyj már őket a pichába, hogy ha mégegyzer meg szólalok, pofán leszek verve? (fita balck beltest, fogadtak aki felugrik és eltört a lába? -kezet nem emeljél senkire, de azért van védelMÜNK ÜNK) Fita, itt az amit a DROGON DROG GOD DÖG KÁRT T-EVŐK, na annak a TETEJE DZSUGANUK DZSUGANA, NUKUK NUK KIA? TRONUK TRONA ROTTY...CSAK EGY NAGY LUK, UK? JÖM MÁR A BIKA? Fita, akivel 30 évig, majd nem mindennap együtt valánk, na ő (a gurunk, na az angyalok, azok kimondottam pén GOD és imádjhad őt őket, na meg féljed?) is mindenben az ellenem ma is, (trdre kutya, a magyar hit papja?) és igy bucsuzott: nagyon egyedül fogz maradni, fita az az...most ténleg, OLYAN HOGY HALÁL NINCS! CSAK MIDNENKI AZON ABBA A TUDÁT ÁLLAPOTBAN VAN, (SWÉDENBURG, DOMRÁDI GÁBOR, ÉS A FÖLD OSZT LOPOK MEGRENDÜLNEK?)HOGY NINCS MÁS, MEG KELL HALNI? AZ AZ, HOGY TELJEN ODA ÓDA ADTAD MEGAD -MAGOD A HALÁL ADÓIDNAK? Zfita,amit az A szabad energiáról, na meg tegnapra, azokat nemrég? -na mikor elindultultunk bicske, azaz FENSIKONGUNK NUK? -nincsak valakik, valamik a háttérből, Istenek? - a magnes mezeikból, bizserákölnek?
                Innnn... előre hátra, ne üljünk fel a vaslapÁTra, de Óóóó... Óriás kerék...
...öááá...
...zavar van, mert tegnao este-éjjel, az egyiptomi pirmasikról volt szó, mig mikor csak egy fénykép?- Zimmermanus beőrült? Nincsak space?- háboruuk, máris, hol a pacal?

Előzmény: repcsepista (488)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.06 0 0 489

szia vidíts fel légyszi

Előzmény: repcsepista (482)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.06 0 0 488

UFOzzuummm... miEeee... akik nembántanak senkit, főleg egymást, azok a fényünkben örök Nappal (mndennap együtt-egybe mennyünkbe élünk, akik bántanak -bántalmazmaznak a sötétben botorka MOé bota,és egymást botozák falják, bujálkodnak, élmulnak,mintha sose lettek volna? -smirna! -volna! -széditeszt? -nem, szépit (szopat) teszt?
                4.: Kávézzuummm... nekünk nekem, nincs olyan hogy halál, tehát átléptük a halál köszöbét, a köszöbön állőAIkkal együtt, nekik van halál? -az nem jelenti azt, most mindenki meg hal, nem hall, mert csak sáremberek, azaz most ha az amit test? Fita, s okoskodni nem akarok,de vegyük az elektormos áramot, és mi az elektromosság? - ha zárlatos? -letestel? -zna ezt mindenki ismerheti, de ugy hugy kit érdekel? (Istenek (ördögök fényveszetett veszettek, kihültek stbbb...tbccc VAIDS) a magnes mazőkből, terekből?) Amiért ide bejöttem, hogy mindent nekünk magunk? - az a geczi lenne, ondó? -az csak az anyagi részünk lenne, de most ha a HAN GOD, ábrahamiAInak adta a földed, az csak az ő teste -földe lenne, vagy most minden gané -géne (trgyágya DOM bookba benne, lenne a veved, 70% lé, de mérges zárlatos tosst) mint ők,mert most maGODnak ami a füvény, minden ami növény, (xexxuállatAIk) annyin lesztek? -mint tenger fövénye homok. a lábadk özzé nyomok, szemcse, szem egyzse,mit esztek,(fita, ez ténleg egy kanniba Maya Bellámi, kigyóogyik bogyó bögyő begyed MOzizás) mnt csillag az égen, hulló csillagok? Ha mindenkibe aki egy (sia) edénybe, porhüvelyeik, azaz szent edények vagytok, és egyben szent (koser ser será será, jó bornak kell cégér)eledelek? -jó gyümölcsöket teremjetek, most jönnek a bikák? -ami meg terméh.-kenyitenek, és most Ő ŐK TEREMTETTEK BENNETEK, TITEKET, NEM MI MAGUNK? NEM MI ÉLET? ÉL BENNEM CHRISPIHUSA? -HUSUK? ÉN MÁR NEM ÉLEK, MI A PICHA, HUS HEGYEK VÖLGYEK KÖZÖTT, ZAKATOL A VONAT... ZSIR TORNUK UK?
                5.: Most du.van, és igen igen nehéz, teljesen elhagyni a földet, a föl ded?-dead? Most az hogy, akár atomoznak, akár nem, mi a fényben vagyunk, és az az... ami... fita Luluval, meg breszéltük, hogy aki előbb meg hal, az jelenkezik, na ő előbb elhagyta a porjövelyét,, s annyira prórolt, hogy a lesgszarab 90 cent, 1,50 dollcsi borokat nyakalta éjjel nappal? -egyszer már ott volt, de visszajött, és nemsokára, hogy olyan részegre itta magát, hogy elindult a Wolsvagonnal, haz, és megállt, és ott aludt, mert nem tudta hol van? Fita, ez a gyerek, ezt leirtam talán nem is egyszer a Mi is ifók vagyunk! -piszkozataimba,ami most is, teljesen kint vagyok a prhüvelyemből, (csak ugy ha te is? -tálálkozunk a szobornál?)és ami emlék, az ha azzal, hogy mindent meg kell tudnunk? -mott apuék, hogy mennyit kell tudnunk, mindent, az egészet, és ez az...hogy te meg én gén, mi fény gének ének vagyunk, és amit te látni akarsz, azt te pontosan át látod! (a sarlós halál és a szitakötő?) A testünkbe előbb,sötét fekete tudatlan ham ham ham ...szellemek özönlenek be, és azokat meneszteni kell! -az a meg világosodás, (ezért frontos ezen ezzel piszkozatok köpetek?) és egy akinek fénye van, az örök van, hogy több nagyobb, a szellem -világAInkba, csak TELJES EGÉSZ LÁT, MINDENT LÁT AMI ITT IS AZ CSAK TE AZT NEM LÁTHATOD? - EMBER = SZIKRA VAN CSAK, NINCS AZ HOGY VAN NAGYOBB, VAGY KISEBB...na most ezt a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, ami ez most is, befolyásol, és az ami a hátsó tudat, (HÁTIZSÁK?) csak AZ akkor szünik meg, ha mind a két lábban a MENNYBE, FÉNYBE, de mit itt vagyunk, az az hogy itt... Vissza, hogy Luluval harmad vagy egy hét, és jelzett a körték kiégtek,azaz mindig le kellett kapcsolni a villanyt, ha beszégettünk. Na most én csak annyit, nektek hogy kapcsold fel a villanyt,és annyi?
                 6: Na egy az egyben találkoztam vele,és egy alaguton át, egy olyan mint a törpe -világ és a kikötés, nem érinthetek meg semmit!!! Na most, ő meg mindenki, ládd Durink is, (ha látna is ufo, tagadná, ládd az idöcsém?(Dfita az ami ma magyarország,fita a fiaim is, ezek nem magyarok!? MO 3MO 20:15)) egy nagy...olyan mint a mennyegző lett, és többet nem láttam őket! -akkor jobban leirtam! Na most, az ami tudát, ha innne, ebből indulunk ki, akkor az hogy VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK? -Fita a feudalizmussal kezdődik, hogy olyan hogy MAGYAR EMBER GYEREKID DIK? -ember többet, az emléke se, azért a magyarokat, nemcsak a porhövelYünket, na MUMMY filmek jók, és valóban az hogy csak a pora, maradt, de maga a magnes mag -mezeje MEG van? Nosza, ami hogy...FITA, itt a szomszédom, a futbal CAPAT, szószezrit magyar ház, vala, és az elnőke, kitünő mészáros, és minden ami mészárru, a legfinonbabb, és most magasan olcsóbb, csak majdnem előállitása ára, és mindennap imádkoztam, hogy tudjuk fizetni a bankot, és most...Teljes egésszében akik fény Jézus, na csak egy GYEREKÉI VAN A MI FÉNYEKFÉNYÜNK MENNYEI SZÜLEINKNEK, ÉS TE NEKED, NEM OLYAN KELL LENNI MNT JESSZEMARINK, HANE HANI, AZOK VAGYUNK! Most ami fantaszta, a fiiam, akik szintén zenész?- kaja osztók?-SOKSZOROSITÓK? -EGYETEK, NŐLJÖN MEG A BEGYETEK... Egy esőcsepp huil (hult) le az Égből...FÁRÓL?
               Innnn... nincsak, a GONDOLÁT VILÁGUNK, ÁT VILÁGIT TANA?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (487)
repcsepista Creative Commons License 2023.10.05 0 0 487

UFOzzuummm... miEeee... akik nembántanak senkit, főleg egymást, azok a fényünkben örök Nappal (mndennap együtt-egybe mennyünkbe élünk, akik bántanak -bántalmazmaznak a sötétben botorka MOé bota,és egymást botozák falják, bujálkodnak, élmulnak,mintha sose lettek volna? -smirna! -volna! -széditeszt? -nem, szépit (szopat) teszt?
                 1.: 10/5. A KÉP? -most közel ezt a gömböt, ami most meglepett, hogy ténleg a gömb körbe görbe (fita mi a földet gör-nek) felszine, olyan mnt ha rád borulna, (Égboltozat?) azaz az hogy lapos, az hogy gömb és minden ami a föld felszinén, a testünk is, az igy +? - ugy is szoktuk mondani, hogy ho ho hooo...nem esik az ürbe,miden ami a (viz) felszinén? -zna az oka, a sárga arany föld tömb? -és egy nagy vas-fém golyója van, amit legutóbb? Minden a magnes mezőibre játszódik le, ha nincs fénye? -de a fényőtdtől, a fényEddtől (Adver) függ minden mindened, ami mégis van a TUD ÁT? -TUD ATOM MOM? -Fita MAGYAR ORSZÁGOM MENNYORSZÁGOM, és az a MAGYAR OK FÉNYMADARA KARÁCSONYI MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ...hna ezt többzör, hogy iszonyatos sebességgel száguldanak a bolyóg, és az Égi testek az ürben, AZ IS MAGNESES TÉR -TEREK, és ezt a gömböt, fehér fekete mágnes mezők terek veszik ugy körbe, hogy a szinük állandóan változna? Közbe, most át léptük a halál köszübét bét, és hogy midenkinek legyen a hite, NEM, az Ő KÉPe -gépe, ami minden élő, és vannak a gépek, amiket lehetne angyaloknak,az a teste, azaz vagy van szamara, és azzal, vagy ő az? -lett az, mert a másik szamarát is akartam, ami az övé. csökönyös, megállt,mrgdöglőtt, baxod ahol megáll? Fita itt a feklete söttét szellemek, levszik a gyereKÉinkat, gyere kid, dik lett?
                2.: Amit most ÁT LÉPTÜK A HALÁL HALL ÁLL KÜSZÖBÉT BÉT, ...3 -6 -7 -8 MASTURBÉT, (MASTRUM GOMBA) ÉS TURBÉ-.KOLHAT 666... MI ADUNK NEKTEK ENNI, A FENEKETEK CSAK, PATTIGHAT (FITA WRBŐCZI ARANY BULLA BULI BOTA?) SAKK PATT? A FEUDALIZARDOK FÖLDES KURIAIK KURÓK KÓR KÁR HALÁL KURIÁIK TERHÉT LE KELL DOBBNI A VÁLLUNKRÓL HÁTUNKRÓL A BÜNIZSÁKAIKAT KAT , CIPELJÉK JÁK JAKI JÁK ŐK, AZAZ KIRÁLY! -TE TETTED EZT,(KIRÁLYI POPOK POPSÁG) ITT VAN EDD MEG AMIT TE-TI SZARSZ SZARTOK SZAR TOK, HOGY NE PUKKADJ MEG, MEG HOLA FOGAS, LÁMPAVAS? MATERNYIKÁT LÁMPA VASRA,VIGICCS MINDEN TÁJON ÁT...NE KOPPÁNUNKAT? NA MEG AKIK CSAK KÁROGNAK? KRÁGOKNAK, AL THE TIMES RÜHESEK?- A TÜDŐ BAJOSOK? -LEPRÁSOK? VAIDS! Mott az hogy, mindenkinek kell legyen saját álma alma, az eném teti tá dá? -.lettetek, hogy brefogadtatok, és most mi ha egymásra, de egy más? -jaja csakörök KÖRÖK NAP KEREKEK?- egy egyén egyÉnek, örök egy Fényünkben, egymást szeretjük, etetjük, nem egymást eszzük, ládd akik csak bibi bánt, port hamut szórnak a saját fejükre, ha lenne, nyakUKra, nincsak a kigyóógyik a MO, bota, van feje?-aha a fáraÓik, gyikát elnyelte? -mit gondolsz, te egy gyikuk vagy,elől a gyika gyia MO, botosok nagybot sorendbe,kinek van a legnágóbb? -fita, itt ezeknek, magnes vas fém fény? BÜVÖLŐ? -PÉNZ IMÁDÓK ÉS IMÁDAT UK UT? -erejük van, erük, eredetük? FÉMESEK A RIWÖLDE FÉNY ÜK?
                3.: Sóval, NEKÜNK NEM PARANCSOLHAT 666... SENKI, nana most amiket ide be tudtam pasSzirózni, azt mindenki saját maga szeme szem-e, meg láthatja, most rögtön azonnal, mert most mi mimi mmm... ÁT LÉPTÜK A HALÁL KÜSZÖBÉT BÉT? BATMAN, NEM BATTA MEG? -MAGAD? A cövetkeccó a jhellzet, most az ahol lakom LAKOMA van a mi lakásunkba, zna most... fita, te neked nekem minden te neked nekem kell látni ami EL KÉPZELNI NI NI NINIVE? -nincsak nem tudták át venni? -meg venni, le I ROM, rombölni? Ami amiért ezt a házat, nagy telekkel nagy mühellel, megvettük, mert itt...mi tesvéri közössÉG össze (jössz e?-ufo reptura de csak a sajátod, nem kell köcsön, és nem adunk kölcsön semmit, ládd sárlika a Juhlika) tudunk jönni, gyülekezni, és most... EZT UGY, AHOGY A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, most ugy mint a Dr.Who telefon fülke, most a mühely, nagy él és tárunk, ami monduk, ládd a telefon fülke, (ha van füle mile) de mindenőnket, a ami érdekes, a NANOK? (PAPOK? JAJA PAPA?) NŐK? -CSOPORTOSÁVAL AL DE FEHÉR... RUHA LEPEDŐKBE, és itt az az ellenszenv, ami ezt a XEXUÁLLATOT, FŐLEG A BESTIA DÖGEVŐIK,MÉÁREG KIGYÓÓGYIK A MO SZESZEGŐIK, na csak a nanoknak láttam, azt a fehér lepedő pongyolát, lát, amibe Jézust = FÉNY, látták azok, akik nem bántanak, még olyan GONMDOL LÁT? -SE LEHET? Na lepény, ami ugy ahogy végtelen MENNYISÉGBEN meg miNŐségben,és van s ima, meg mézes! Most innen, ládd egy szem pillantás se, ez ami MOzé látta a MOZIAIKBA, AZ IGÉRET FÖLD? Fita egyik fél lábunk itt, a sárba, a másik ott, és mikor itt elvégeztük a kis meg nagy dolgunkat, akkor is...NA FITA, A BbLILLAH LÁBA KÖZZÉ NYOMOKNAK, NYOMOZÓINAK, SE NYOMA -NYOMOR MOR MORA S ROM-ROMBA TÖKE, SZÁRA, SÁRA SÁRLÁSA LÁSSA? -SE HIRE SE NYOMA SE HAMVA MARADT?
                Innnnn... Na mott, fita ami az iratokbank, az nem azért igaz mert az irásuk UK, hanem most APUMÉK, kezdek ládd... fecsegni, minit egy fecske? -ott egy fészek, apád részeg?
...öááá...
... nem az, amit...haneee...
...https://www.coasttocoastam.com/show/2023-10-04-show/
... az ürge,rühely rühühühüüü...

Előzmény: repcsepista (486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!