Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Jajj, jajj! Akkor én valamit nagyon elolvastam, siettemben??? Lehet!!
Na nem baj, még szerencse, hogy akkor csak egy kicsit siettem. :-)
Elnézést! de akkor kinek olvastam szülinapot? így jár az, aki nem tudja követni állandóan az eseményeket. Sajna most is épp 10 perc állási idő van, de még jó hogy benézetm, így tudok korrigálni egy kicsit.
..foly... Köszi, most már kapok levegőt. Én is kaptam szurit, de ez egy sima hóhányásból eredő nátha. Remélem, hogy már túl vagyok a nagy részén. Még lázam sem volt....nem reklamálni akarok :-)
Az pedig fontos:-))) Cicát szeretnék simogatni:-)))Júniusban még nem tudom, hogy melyik hétvége lesz foglalt, családi ünnepek miatt. Amint megtudom, szólok.Jön a tavasz, megélénkült a topik:-)) Találkozók tervezése, de jó:-)
Az előbb néztem: június 15-ig csak előre bejelentett csoportokat fogadnak. És tavaly már arról is volt szó, hogy belépődíjat fognak kérni..
Nekem jó, bár nem tudom a Jolimama hogy símogat cicát az arborétumban...
És csak halkan: én nem szeretem, idgenkedem az arorétumoktól, mint kiránduló helytől. De régebben jártam kinn, le lehet telepedni, vannak ülőhelyek. szét lehet széledni...
Sziasztok! Az éjjel én is azon gondolkodtam,hogy az április nagyon sűrű így a június jobbnak tűnik. Az arborétumba egész osztályok is járnak buszokkal kirándulni. Nagy területen van és nagyon szép olyan mint egy gyöngy szem. Mosdok is vannak.Addig meg kérdezzük,hogy lehet-e ott rendezni? Ha rossz idő van akkor kell másba gondolkodni szerintem.De majd kialakul.Akik vonattal,busszal jönnek Őket úgy is autóval kell szállítani. Üdv.Kzsuzsó
Sziasztok! Most jól kitoltatok velem! :) Gondoltam, benézek pár percre, és erre mi történik? Meglátom ezt a csoda csillagos pulcsit, és már 3/4 órája ezen jár az agyam! Muszáj megkötnöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sapka és mini-modell ügyben köszönöm a dicséreteket!
Ja! És nem akartok talit szervezni mondjuk Békés vagy Csongrád megyében? Még a Kecskemét nem lenne rossz, de áprilisban túl sűrű a program, minden hétvégén van valami...
Még egy sapi elkészült, és ez az egyetlen kép róla: