Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3518
a csörözés már kiment a divatbol???
Nézzetek végig egy akármilyen külföldi összefoglalot tuti hogy 2-3 gol fordulonként mindig csörrel esik...
Dferr ellen Rob ha csörözi akkor tuti bemegy az a qrva nagy ziccer de sikerült jol fölébaccnia belsövel...
Bezzeg a Béla megoldotta volna...de még a Szacsa is...:)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3517
Ha viszont a fiatalokat kéne támogatni akkor miért ment el Gyuro meg a másik srác???:(
Mert szerintem sokkal inkább Gyuro (aki már bizonyitott) mint Rob...
Előzmény: The Evil (3514)
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3516
Ne csináld már, "Földes,Csernyijenko,Rob", ezek közül egyik sem ésszel játssza a focit, kivéve talán Robot, akinél azért látszik, hogy 1-nél több variációt is ki tud gondolni egy-egy meccshelyzetre :)
Előzmény: fcf (3513)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3515
:-))))
valoszinu Csongi is olvassa a DK-t és lehet ez lesz a szombati összeállitás...(csak akkor megovják a soproniak mert Juli nem jácchat:-))
Amugy teccik ez a 3-3-4 felállás szerintem minden meccs eredménye kb 6-4 lenne:-))
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3514
Bazzeg nekem ne csak olykor-olykor legyen eredményes, meg sohase látványos! Csernijenko-féle játéksokkal nem jutunk sehová. Lehet, hogy ma még jó, de tán inkább építkeznünk kéne, egyre jobb játékosokkal, mint pl. a brazilok vagy Kovács Attila, Balassa Peti stb. A Rob meg kölcsönben van, neki duplán kell küzdenie, hogy visszajusson az Ftc-be, ha meg szar, akkor mi sem fogjuk megtartani, szóval attól ne félj nem fog megszakadni.
Előzmény: isz-akos (3512)
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3513
Nekem Csernyijenkoval nincs semmi bajom,Robbal is csak annyi,hogy túl sokra tartja magát,és nagyképű,de a képességei megvannak...
Amúgy itt egy megoldás a szeretemeztacsatártvagynemszeretem-kérdésre:
Milinte
Kiskapusi,Balassa,Vilotics
Usvat,Julinho,Németh
Földes,Csernyijenko,Rob
Leo

Na? :)

Előzmény: isz-akos (3505)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3512
Parmi!
Remélem a proféta szol belöled!:-)
De szerintem a Fradibol nem világklasszis játékosok kerülnek el alacsonyabb szintre...
A Zalán hozzáállásával sem vagyok elégedett de ö néha legalább villog...
Csernyijenko meg a tipikus német focit játsza azaz nem tul látványos sokkal inkább küzdelmes és csak olykor olykor erdményes...
de még mindig jobb mint a Rob semmilyen stilusa...remélem megváltozik (a kedvemért) és a mezét a bajnokavatáson nekem adja:-)
/Chipé meg a 3-mas számu mez lesz:-))
Előzmény: Parmi (3507)
Parmi Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3511
Gondolom, az Újpest meccsre gondoltál, mert a Dunaferr ellen még egy gól sem jött össze sajna, nem hogy négy...!

Győző!

Ha a telefonszámváltozásos sms-re gondolsz, akkor azt megkaptam!

Előzmény: The Evil (3508)
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3510
Bocs, az UTE-meccsre gondoltam!
Előzmény: The Evil (3508)
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3509
Obo!

Azthiszem a helyemben senki nem gondolt volna arra,hogy egy áprilisi tréfából ez lehet...(már ha tényleg ennek köszönhető...)
Azt,hogy sokan és komolyan olvasnák a DK-t tv-sek,újságirók,még nem nagyon figyeltem meg,bár volt egy-két érdekes összefüggés(pl.monori torna után irtam,hogy milyen jó ez a Vilotics,aztán a másnapi sportban megjelent,hogy a klub leigazolná,és a szurkolóknak is szimpi a játéka,stb.,pedig a monori volt az első meccse,Fehérváron nem is játszott...mondjuk ezt hasraütésre is lehet irni,csak eszembe jutott).
Azt pedig,hogy Szigli tényleg biztos-e a dolgában,és a vasas vezetői által emlegetett fontos dokumentumok csak blöff-e,nem tudom,de remélem...

Előzmény: Oborzil (3506)
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3508
isz-akos!
Azt a lábat (Csernijenkóét) én se félteném! :) S jobban örülnék, ha a salakos pályán halna meg, a délelőttönként a juniormeccseken! Egyszerűen BÉNA!!!
De ha már Dferr meccs, akkor Rob nélkül nincs kiállítás és első két gól; és ha nincs első két gól + kiállítás, akkor lehet, hogy második két gól sincs...
Előzmény: isz-akos (3505)
Parmi Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3507
Szóval: ha mindketten annyi lehetőséget kapnának, mint mondjuk egy Földes nevezetű egyén, akkor kiderülne, hogy egyik sem rosszabb játékos........

A Rob hozzáállása (a Fradika így, a Fradika úgy...) számomra is kifejezetten unszimpatikus, de a játékával ellensúlyozhatná ezt. Egyelőre nem teszi, de fogok én még isz-ákossal együtt ünnepelni Rob sorsdöntő gólját követően...!

Csernijenkó pedig sosem volt olyan játékos, aki szépségdíjas gólokat lő. Bár Horváth Feri sem volt az... Na most ez hülye hasonlat (...), a lényeg szerintem hogy Ruszlan sem lenne rossz megoldás elöl.

Előzmény: isz-akos (3505)
Oborzil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3506
VDTN!
Faddira emlékszünk, hogyne emlékeznénk, hiszen jogosan követelhetene magának helyet minden idők legrosszabb Videotonjában. :) Nem is ő rúgta azt a gólt Újpesten, hanem az élete első NB I-es meccsét játszó Gyenti, aki azért valamivel pengésebb volt nála, Faddi különben soha nem rúgott gólt színeinkben, abban a szezonban még nem is játszott, csak éppen a MU ellen, illetve most, hogy utánéztem, egyszer azért becserélték.
Egyébként meg tök mindegy, milyen körülmények között kaptunk most ki, lényeg a nulla pont három meccsen, fél év múlva már senki nem fog emlékezni a körülményekre, csak az fog számítani, hogy ezek miatt a hiányzó pontok miatt leszünk hatodikak és nem harmadikak.

MCsaba_d! (mi a fene ez a _d, nagy divat a nickeknél)

Nagy tévedés, hogy annak idején azon a Békéscsaba-meccsen múlt a bentmaradásunk, az a meccs az őszi idény közepe felé lett volna, akkor tényleg utolsó előttiek voltunk, de végül nyolcadik helyen végeztünk, a Csabát meg tavasszal 4-2-re vertük és küldtük a másodosztályba.
Akkor már pont megindultunk felfelé, az azt megelőző és az összes többi őszi hazai meccsünket is nyertük, biztos vagyok benne, hogy akkor is nyertünk volna. Én voltam a legdühösebb, amiért nem játszottunk, a játékosaink döntöttek úgy, mert úgy játék nélkül is övék lett a prémium.

fcf!
Mindenesetre ez úgy néz ki, nagyon rossz vicc volt!
Én már máskor is vettem észre, hogy volt hatása annak, amiket ide írtunk, ha akkor nem is ilyen súlyos, nem egyszer olvastam innen idézetet újságokban, de a Knézy szájából is hallottam vissza másnap gyanús dolgokat. Az a helyzet, hogy jóval többen olvasnak minket, mint ahányan ideírnak, mégha a sok sületlenség sokakat el is riaszt innen.

Arra meg mostmár én is kíváncsi leszek, pályára merjük-e küldeni mégegyszer Korsóst a döntés előtt, megkockáztatva mégegy óvást, tartok tőle, annyira Szigli sem biztos az igazában. (szörnyű, hogy egy ilyen alak szakértelmétől függ a csapat sorsa, én a kutyámat sem bíznám rá, ha lenne)

Markosi!
Hogy mások közülünk miért nem szeretnek titeket azt nem tudom, én ugyan fasszopózni nem szoktam a meccseken, de sosem bocsájtom meg nektek , ahogy azon a tavalyelőtti meccsen a kiesésünkért remegtetek, akiknek volt, végig fülükhöz tapasztották táskarádiójukat, hogy a siófoki meccsről értesüljenek, akiknek meg nem volt, előbbiek köré csoportosultak és nagyokat káromkodtak minden odakapcsolásnál, hogy még mindig nem vezet a Siófok, nagy élvezetet jelentett volna számotokra, hogy lássatok minket kiesni, akkor nem jött össze. Azóta valahogy mindig az aktuális ellenfeleteknek szurkolok, na jó, a zöldek ellen inkább azért, hogy mindketten kikapjatok (sajna ez nem megy).
Egyébként meg jellemző a klubotokra, hogy noha le volt zsírozva a döntetlen azon a meccsen, segget csináltatok a szátokból.
Az is jelemző eset volt, amikor tavaly kipattant a Chergi miatti óvási ügy, a győriek mellet éppen ti toltátok ide (a topicba) a pofátokat örömködni, hogy milyen jó is lesz, ha amíg ti a BL-ben jeleskedtek (ez sem jött össze), addig mi egy újabb évet húzunk le a másodosztályban.
További szálka a szememben, hogy még mindig komcsi fészek vagytok (persze tisztelet a kivételnek itt és az összes felsorolt vádaknál is), az a tavalyi vörös hadsereg drapi is mindent elmondott rólatok.
Jah, még egy adalék, noha tavaly tavasszal már 100%-os feljutók voltunk, azért kellett szerdánként a kupában falusi csapatokkal megyei selejtezőket játszanunk, mert ehhez a dunaújvárosi labdarúgó szövetség ragaszkodott.
Mindezek fényében tehát enyhülésről szó sem lehet köztünk, bár rivalizálás sem sokáig lesz, reményeim (és az előjelek) szerint a nyárom annyira meggyengültök, hogy jövőre kiestek és tíz évig újra nem lesz egymással dolgunk.

isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3505
A CSERNYIJENKOT NE BÁNTSD Ö LEGALÁBB meghal A PÁLYÁN még ha nem is egy világsztár...
Ö lött tovább minket a kupában is (nyir1háza ellen) és az ute elleni meccsen sem féltette a lábát és golt lött (ellenben Robbal aki inkább a dferr. meccsen nem ért bele golhelyzetben a lasztiba nehogy megrugják...)
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3504
A Robról el tudom képzelni, hogy tud nagyon jól is játszani, ha elkapja a fonalat, a Csernijenkóról nem!!
Előzmény: isz-akos (3503)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3503
Csináljunk egy Rob ellenes klubbot:-) Chipék már megalakitottáka Csongi&szacsa&Földes elleni brigádot :-))
Mi leszunk az "ellenfelei" és mi a Robot nem kedvelö osztag tagjai leszunk:-))
(Rob Vagy illeszkedj be és játsz hasznossan vagy huzz vissza a zold legelore..!)
Hajrá Vidi
Előzmény: Architectural Student (3500)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3502
Sajnos megint igazad van.Ha meg figyeled forditva már egyik se meri megtenni, a volt psti csapatát lefikázza.Nálunk a ZAVA soha nem mert volna f@sszopo fradirol rosszat mondani pedig halálra alázták.
Előzmény: Architectural Student (3500)
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3501
Mármint irányitóként gondolod,ugye?
Előzmény: Architectural Student (3499)
Architectural Student Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3500
ehhez az is kellene, hogy magyarország a külföld szemében ne csak ebből a tályogból álljon, amit Bp-nek hívnak - szóval ne az ugarra szerződjön egy játékos, ha vidékre megy (ld.: a hülye Rob, aki bemutatkozásként lefikázta a Vidit)
Előzmény: CRESPO (3497)
Architectural Student Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3499
csak azért kérdem, hogy van-e még valaki, akit pályára lehet küldeni
Előzmény: fcf (3498)
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3498
Úgytudom Zalán játszhat,remélem hasznunk is lesz belőle,bár én Sipeki felépülését jobban várom...
Előzmény: Architectural Student (3495)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3497
Tavaly amikor bajnokok lettünk, a sok f@sz pesten nézett hülyén,ezek mindig is lenéztek minket vidékieket.Lekéne őket szoritani a francba az 5. helytöl lefelé,mekkora buli lenne ha az első 5-ben nem lenne pesti csapat.HAJRÁ VIDÉK!!!
Előzmény: Architectural Student (3496)
Architectural Student Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3496
igen, unalmas, hogy bármilyen huszadrangú pesti csapat kekeckedhet, ha egy vidéki az ellenfél
Előzmény: CRESPO (3494)
Architectural Student Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3495
ez teljesen igaz
legalább megint ilyenen csúszhat el egy jó bajnoki szereplés
Zombori játszhat már?
Előzmény: fcf (3493)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3494
Én DUNAFERR szurkolo vagyok,de tényleg ne hagyjuk a picsám tele van a pesti dominanciával. HAJRÁ DUNAFERR!
Előzmény: Architectural Student (3492)
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3493
Akárhogyis,ha nem fogadják el a vasas óvását,akkor is qrva rosszat tesz ez a csapatszellemnek,a csapat körüli hangulatnak,az biztos...
Előzmény: Architectural Student (3492)
Architectural Student Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3492
Förtelmes, amit a vasas művel
egyáltalán, milyen létjogosultsága van egyáltalán a vasas focicsapatának?
ha megszűnnének, senki se károgna utánuk
biztos, hogy nekünk kedvezhet csak a döntés, aztán meg példát kellene statuálni, hogy minden szíre-szóra ne lehessen már vádaskodni - mondjuk, két osztállyal lejjebb sorolni a vasast, ha már annyira fontos 500 szurkolójuk, hogy 100 millókat dobnak ki az ablakon a kedvükért.
elég feltűnő, hogy mennyire zavar némelyeket a VIDI jobb szereplése
("megint nem lenne pesti csapat a kupadöntőben, aztán a vasas meg nem indulhatna valami nemzetközi kupában - ne hagyjuk már gyerekek...")
hajrá vidike
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3491
Passzol a velemenyunk...
Előzmény: CRESPO (3490)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3490
Hi.Irtam a VASAS topic-ba nézzétek meg légyszi.Irjatok a dolgrol.
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3489
Hali!

Na jojjon ket cikk az NB1.hu -rol... Asszem az a kocsog firkasz jo nagy galibat csinalt, de ha elkapom...

"Hírforrás: - NB1.hu

Debrecen/Székesfehérvár, április 4., 17.05

Úgy tűnik, egyik Magyar Kupa elődöntőt sem tudják megrendezni a hivatalos játéknapokon, vagyis április 10-én vagy 11-én.

A Debrecen és a Lombard vezetői saját maguk kérték a mérkőzés elhalasztását, a miértre Margitai Zoltán, a tatabányaiak technikai igazgatója adott magyarázatot:
- Az Újpest elleni meccsünket a Sport1 közvetítése miatt vasárnap játsszuk, így a debreceniek által javasolt keddi időpont nekünk nem felelt meg. A következő bajnoki fordulóban viszont a Loki pénteken lép pályára – szintén a televíziós közvetítés miatt -, tehát nekik a szerdai nap nem volt jó. Éppen ezért Makray Balázs és Bíró Péter közös beadványban kérték a Magyar Kupa-bizottságot, hogy az elődöntőt egy későbbi időpontban lehessen megrendezni.
A Videoton-BKV Előre összecsapás elhalasztására viszont egészen más okból kerülhet sor. Ha egyáltalán sor kerül rá… Ugyanis – mint azt már korábban megírtuk – a Vasas Korsós Attila jogosulatlan szereplése miatt megóvta a Videoton elleni MK-meccsét, és nem valószínű, hogy egy hét alatt jogerős határozat születik az ügyben.
Szóval, ahogy azt a magyar futballban megszokhattuk, teljes a káosz. Egy héttel a hivatalos játéknap előtt senki sem tudja, a két mérkőzésből legalább egyet megrendeznek-e? Pedig a körültekintő szervezés semmibe sem kerül…
(bándy)"

"Hírforrás: - NB1.hu

Székesfehérvár, április 3., 9.10

A Videoton vezetőedzője szerint jogosultan szerepelt Korsós Attila a Vasas elleni kupameccsen.

Csongrádi kijelentette, hogy biztosak abban, hogy Korsós papírjai rendben vannak, különben nem nevezték volna a kupamérkőzésre. A szakvezető szerint nem kell félniük, nyugodtan készülhetnek a BKV elleni elődöntőre. A vezetőedző elárulta, hogy két játékosa – Csehi Zoltán és Gyurováth Sándor – nagy valószínűséggel Nagyváradon folytatják pályafutásukat. A brazil Futucáról Csongrádi megjegyezte, hogy szerződtetése nem rajta múlik, ám örülne, ha a játékos csapatát erősítené.
(sztipanov) "

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!