Keresés

Részletes keresés

Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3542
Sajto ide vagy oda, ha az MLSZ helyt ad az ovasnak akkor azzal sajat magarol allit ki negativ bizonyitvanyt, hiszen MI NEM HIBAZTUNK. Ugyanez a hercehurca volt tavaly is Cheregivel a Bekescsabaiak miatt es ott normalis dontest hoztak. Remelem most is igy lesz... Bele se merek gondolni az ellenkezo esetbe...
BaZx Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3541
Sporttárs! Sinkovics soha nem volt Vasas drukker. Fradista! Ennek ellenére most valóban jól ír. A Vasas elnöke gyalog menjen a picsába. Egyébként játszott már többször is a Vasas öregfiúkban Orban Viktor, de szerintem ő legalább úgy kötődik Fehérvárhoz is, úgyhogy nem kell ebben politikát keresni. A szemét angyalföldiek szarban vannak, találtak egy hibát, amibe belekapasznak. Remélem elutasítják őket, vagy,ha nem, akkor az egész MLSZ intézőbrigád mehet a kurva anyjába. Amúgy Szigliék lehettek volna annyira okosak, hogy ha már Mészáros a Vasas vezetője a meccs előtt rákérdezett Korsós papírjaira, akkor ne állítsák be, élve a gyanúval, hogy azok már előre mesterkednek valamiben.
HAJRÁ LOKI&VIDI!
VDTN Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3540
Tegyük fel: Elvetik az óvást, de a fellebezés miatt elhalasztják az április 11-i derbit egy héttel későbbre, április 18-ra. Vajon kivel játszunk rá három napra?
vdk Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3539
Hali!

Elég kemény szavakkal írtok az MLSZ-ről, szerintem nekik eszükbe nem jutott volna hivatalból eljárni a saját f...sáuk miatt, tehát azért ebbe erősen kellett a Vasas! Szerintem valószínű azért huzzák még az időt, hogy kiderüljön mennyire roppan meg a csapat, ha nagyon akkor elutasítják, (bár nem tudom mennyire kedvenc a Vasas), ha nem akkor biztos meszelés. Tényleg a Matáv ellen mikor kezdődik szombaton a meccs?

vdk

Ui.: Írjatok az MLSZ fórumjaiba is, ha a Sinkovics a Sporton keresztül gyakorol nyomást mi tegyük az MLSZ fórumain. Mondjuk: Ártatlanul bűnhődni

VDTN Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3537
A cél morálisan megroppantani a Vidit (Erre utalt a gyalog is). Jön a Sopron, megyünk Kispestre, verhető ellenfelek és egy esetleges 6 ponttal kellemetlen helyzetbe hozhatnák a pesti nagykutyákat. BKV ellen bemasíroznánk a kupadöntőbe is, úgyhogy valamit tenniük kellett.
Előzmény: Matu (3536)
Matu Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3536
Nos ehhez tessék hozzászólni:

"Az osztrákok már februárban megkérték Korsós játékengedélyét

Az MLSZ hibája miatt kieshet a Videoton

Munkatársainktól

Április 1-jén robbant ki, ám már korántsem tréfa a Korsós-ügy.

Ahogy az már sejthető volt, a Vasas vezetői szerdán benyújtották az óvásukat a Magyar Labdarúgó Ligához. Az MLL-ben megtudtuk, április 10-én, vagyis a jövő hét keddjén ül össze a fegyelmi bizottság, és ekkor tárgyalják az ügyet -addig azonban nem nyilatkozhatnak. Az angyalföldi vezetők korábban egy olyan dokumentumról beszéltek, amelyik perdöntő lehet az ügyben, és ezt a papírt csatolták is az óvási kérelmükhöz.

Nos, birtokunkba jutott egy fax, amit az Osztrák Labdarúgó-szövetség 2001. február 1-jén küldött el a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, megkérve abban Korsós Attila nemzetközi játékengedélyét. Az alábbiakban a fax magyar fordítását olvashatják.

„JÁTÉKENGEDÉLY MEGKÉRÉSE

Regisztrációs szám: ÖFB 2001/100325

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,

Korsós Attila (született: 1971. 12. 25., Győr) az Osztrák Labdarúgó-szövetségnél jelezte, hogy a Bundesligában szereplő Admira Wacker csapatánál bejelentkezett. A játékos állítása szerint eddig az önök szövetsége egyik tagegyesületének, a Videotonnak az alkalmazásában állt. Kérjük önöket, hogy a játékos nemzetközi játékengedélyét állítsák ki. Előre is köszönjük a fáradozásukat. Amennyiben nem válaszolnának, a FIFA szabályainak értelmében a futballista számára egy ideiglenes játékengedélyt állítunk ki.

Baráti üdvözlettel, Osztrák Labdarúgó-szövetség.

Főtitkár: Alfred Ludwig"

Akár ez a fax is szerepelhet a csatolt iratok között, hiszen ezek alapján az osztrákok megkérték Korsós játékengedélyét. Nos, a dokumentum utolsó bekezdésében említett FIFA-értelmezés szerint az MLSZ-nek hat héten belül kellett volna válaszolnia a társszövetségnek, utána állíthatta ki a játékengedélyt az ÖFB.

Ezek után akár az is elképzelhető, hogy ugyan igaza van a Vasasnak, ám a Videoton mégsem hibázott.

Az ugyanis egyértelmű, hogy ebben az esetben az MLSZ-nek kellett volna megküldenie válaszát. Mészáros Zoltán, a Vasas szakosztálymenedzsere ezzel kapcsolatban elmondta, ők már érdeklődtek, és a magyar szövetségből nem reagáltak az osztrákok kérvényére.

Huszár István, az MLSZ nemzetközi osztályának vezetője nem kívánt nyilatkozni, ami érthető is, hiszen az ügy óvás alatt áll, és mint a szövetségi vezető jelezte, ilyen esetekben, hogy a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságát ne befolyásolják, nem szívesen nyilatkoznak. Ennek ellenére az kiderült, hogy az MLSZ minden iratot átadott az MLL fegyelmi bizottságának.

Úgy tűnik tehát, hogy vétlenül is rosszul járhat a Videoton.

Szigli István fehérvári sportigazgató továbbra is állítja, biztos saját igazukban:

„A szabályok szerint jártunk el, nem ismerjük az óvás hátterét. Biztos vagyok benne, hogy április 11-én játszunk a BKV Előre ellen" -vélte optimistán Szigli. A sportigazgató megjegyezte továbbá, hogy amennyiben az MLSZ hibázott az esetben, akkor az a szövetség magánügye...

Persze, 1998-ban a Détári-, és 1999-ben a Kerényi-ügy is az MLSZ magánügye lehetett volna -a három-három bajnoki pontot viszont elvették a vétlen kluboktól.

Mészáros Zoltán biztos a Vasas igazában, éppen ezért nyújtották be az óvást a Magyar Labdarúgó Ligához:

„Nem értjük, hogy a szövetség és a liga vezetői hogyan foglalhatnak állást olyan esetben, amikor a Vasas beadványát nem is ismerik. Márpedig az elmúlt napokban hasonló esetek történtek, és ezen nyilatkozatok a Vasast negatívan érintették"- fejezte ki értetlenségét a vezető. Továbbá hozzátette azt is, nem érti azt a nyilatkozatot, amit a Nemzeti Sportban Szigli István tett szerdán, miszerint a Vasastól nem szokatlan az óvás.

„Személyesen ismerem és tisztelem Szigli Istvánt, ám a nyilatkozatát nem értem. A Vasas hat éve nem óvott mérkőzést, és az emlékezetes Debrecen-Vasas találkozón is Hartmann Lajos játékvezető egy bedobott szotyiszacskó miatt fújta le az összecsapást, a szövetség pedig hivatalból járt el. Egyébként megkérdeztem az 1941 óta a Vasas alkalmazásában álló Illovszky Rudolfot, aki szintén nem emlékszik olyan esetre, hogy a klub óvást nyújtott volna be" - érvelt Mészáros

Az ügyben megkérdeztük Szigli Istvánt is, ő azonban nem kívánt reagálni a felvetésre.

A helyzet változik - a hibák maradnak

Nem lehet tudni, mi lesz a Korsós-ügy vége.

Éppen ezért felesleges bűnbakot keresni, ám úgy tetszik, valaki rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta a Videotont. Azt a csapatot, amelynél most, ha nem is ünnepelni, de bizakodni, nem pedig idegeskedni illenék a folytatást illetően. Jöhet szombaton a Sopron bajnoki meccsre vagy akár a BKV Előre jövő héten szerdán a kupatalálkozóra, a papírforma fehérvári sikert jósol.

Ehelyett most idegeskedhetnek a fehérváriak, úgy, hogy a jelek szerint senki sem hibázott.

Kusza helyzet, és most mindenki azt kutatja, ki hibázott és hol (gyaníthatóan a Magyar Labdarúgó-szövetségben), némileg konkrétabban azt kell valahogy kideríteni, hogy ki felejtette el rendezni Korsós Attila ügyét az osztrák szövetséggel. Ki volt az, aki nem válaszolt a Bécsből érkezett hivatalos papírra.

Ez az, amit most még nem tudni. Mint ahogyan azt sem, hogy mindez figyelmetlenség, feledékenység, esetleg a hozzá nem értés miatt történt.

Kusza ez a helyzet.

Kusza és lehangoló, hiszen most nem a Korsós-ügyről, hanem arról kellene szólnia e cikknek is, hogy Csongrádi Ferenc remek csapatot kovácsolt a Vidiből. A korábbi kilátástalanságot, pénztelenséget, gyengélkedést felváltotta Fehérvárott a futball-láz, a klub biztos anyagi lábakon áll, nem csupán dobogóesélyes, hanem a kupagyőzelem is elérhető közelségbe került.

Hacsak be nem bizonyosodik a Vasas igaza, vagyis hogy Korsós Attila jogosulatlanul játszott a kupanegyedöntőn a Fáy utcában.

Pedig sokan szimpatizálnak a Videotonnal az országban, és ugyancsak sokan már-már a 1985-ös UEFA-kupa-döntőt emlegetik, hogy talán majd most... Persze, a reménykedők is tudják, hogy Milinte Árpád nem Disztl Péter, Balassa Péter nem Disztl László és a technikás Julinho sem tud annyit, mint anno Csongrádi Ferenc, sőt Földes Gábor sem emlékeztet Szabó Józsefre, ám ezt a Videotont olykor így is öröm nézni.

Érthető a fehérváriak felháborodása, ők megdolgoztak a sikereikért, azt ne vegye el tőlük senki.

Csakhogy mi Magyarországon élünk, ahol minden megtörténhet. Bizonyára sokan emlékeznek két, hasonlóan kínos ügyre. Az Újpest 1999. november 13-án bajnoki meccset játszott Szombathelyen, soraiban azzal a Kerényi Norberttel, akit kiállítottak az MTK elleni juniormeccsen, az MLSZ illetékesei szerint azonban játszhatott Szombathelyen. Később aztán kiderült, valaki figyelmetlen volt a szövetségben, s az lett a dolog vége, hogy hiába nyertek a lilák, a Haladás kapta a három pontot.

Vagy a Détári-ügy.

A fél ország várta, hogy Döme újra játsszon az NB I-ben, a vasutasok hívták, ő rábólintott, aztán ahogy illik, 1998. október 24-én a Szombathelynek rúgott bemutatkozás gyanánt egy felsősarkos gólt. Neki is engedélyt adott a szövetség, hogy ezt később felülbírálja. Az illetékesek akkor is hasonló szakértelemmel jártak el, mint Kerényi esetében, hiába győzött a BVSC, a három pontot a Haladás kapta.

A Videoton jóhiszeműen járt el, ez aligha vitás.

Ha lesz bűnbak, azt nem Fehérvárott kell keresni.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy Magyarországon hiába váltják egymást a szövetségben, a hibák garantáltan megmaradnak.

Ám, ez aligha vigasztalhat bárkit is...

Sinkovics Gábor"



dd1976 Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3535
Undorító, hogy a Vasas óvni akar! Inkább fociztak volna. Nem vagyok Videoton szimpatizás, sôt az ETO-nak szurkolok, de ebben az ügyben a Vidi mellett állok. Remélem a Vasast nem nyomják be helyettetek az elôdöntöbe!

Hajrá Gyôr!!!

Dodó

Ui: Azért rossz érzésem van. Eszembe jutott a hírhedt szotyis zacskó ügy.

Előzmény: VDTN (3534)
VDTN Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3534
FMH-ból:
"Úgy láttuk, hogy a rendelkezésre álló dokumentum alapján óvható a mérkőzés, Így megtettük a megfelelő lépéseket. A többi a fegyelmi bizottság dolga - mondta tegnap Gyalog András, a vasas ügyvezető elnöke, majd rövid szünet után, kissé talányosan megjegyezte: Más érdekek is meghúzódnak a háttérben..."

Hányingerem van...

Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3531
Affene.. ennyi helyesirasi hibat ! :))) Asszem kicsit tulzasba vittem a karomkodast es a sorozest egyarant... szal bocsika...
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3530
Csak azt nem ertem, hogy mi a faszt kell ezen jovo het Keddig csamcsogni? 1-2 nap alatt el lehetne donteni a dolgot ha AKARNAK! A kurva anyjukat baszakodnak mar itten!! A faszom tele van mar a kurva kibaszott MLSZ MLL geci hordallyal! Nem igaz, hogy egyszeruen ilyen tesze-tosza egy tarsulat! Csak egyszeruen azon vannak, hogy minnel tovabb huzzak az ember idegeit! De ha -ne adj isten- rosszul dontenek, akkor nem fogjak zsebre tenni amit tolunk kapnak! AZ BIZTOS!

Gyozo!

Hogyan hivjalak fel ha aszonnyak allandoan hogy a szamon elofizeto nem kapcsol6o???

Mindorokke az egyetlen igaz szekesfehervari csapatert a VIDEOTONER! (Jajj de regen irtam mar igy le!)

extasee Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3529
Nos akkor mégvalami...

Most nézem a sport1 hirdetéseit!
Mit látok?
Ápr 11. Vidoton-BKV 18-30kor
Ez azt jelentené ,hogy a meccs 19-00-kor kezdödik...
TV-s MECCS!ÁÁÁÁ...Tudjátok mit jelent... :)))

És az fel sem vetödött senkiben, hogy a juniorbajnokságban érdekelt csapatunktól levonnának 3 pontot?(Dferr-Vidi 2-1 G:Korsós)
:)

Nem lesz ebböl az óvásból semmi...
Most még felfutóban van az ügy, most kerülnek elö a Vazsazs igazát bizonygató iratok , ez a csúcspont...Még néhány nap és PUKK...

Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3528
Igen ezzel, én is így vagyok... sajnos elég sokat vissza fog venni, de remélem ez csak egy rossz megérzés...
A másik fele a dolognak, meg az, hogy még nincs semmi sem lefutva, tehát várjuk meg, hogy mi lesz a vége.. De rohadt messze van még a jövő hét Kedd...:(((

Remélem azért még nagyon nem ijednek meg a srácok, s szombaton a kötelezőnek tűnő 3 pontot elhozzuk itthon...

Előzmény: isz-akos (3527)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3527
szerintem akkor menjunk ausztriába tunteni:-))
Tobb okbol is jo:
1 ott nem lesznek lila-zold majmok
2 nem értik a cigányozásunkat emiatt nem fognak minket megbuntetni:-))
3 ott amugyis hozzá vannak szokva a tuntetésekhez...
Komolyra forditva...
szerintetek ugyanolyan lesz a csapat lendulete mint eddig vagy visszavesz ez az ugy...?
Attol félek ( NE LEGYEN IGAZAM) hogy nagyon is sokat:(
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3526
isz-akos

hagyd a faxba, ne húzd fel magad feleslegesen, még nincs döntés sem. Akkor majd lehet felhúzni magunkat, de akkor én javaslok egy tüntetést az MLSZ-székház előtt pesten, mert ez így nem jogos. Szerintem sok fehérvári összejönne, bár attól félek sok pesti (ződ meg lila) is....

A FAXBA!!!

FORZA VIDI!!!!

Előzmény: isz-akos (3524)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3525
Evil, vazz ezt még látni sem akarom...:(((

Ha ez beigazolódik, és igaz, és esetleg elveszik a meccset tőlünk (mellé úgy, hogy a Kancsó még tevékenyen részt sem vett) akkor asszem lassan hullania kellene megint 1-2 fejnek az MLSZ-ban vagy MLL-ban vagy a faxom sem tudja, hogy most hogyan hívják. Kikértünk egy engedélyt, meg is adják, és senkinek sem tünik fel, hogy lejárhat a 6 hét? Meg hogy az osztrákok is pályáznak a dologra?
Áhhh, ez hihetetlen... ezt a fejetlenséget....

Más: Sok topicnak van már logoja, és nem "csak" sima címe. Én is csináltam magunknak egyet, ha teccik jelezzétek, és eljuttatom a megfelelő helyre....
Ez az:

FORZA VIDI!!!

isz-akos Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3524
MTI) - Az MTI értesülése szerint valószínűleg az április 10. és 11. hivatalos játéknapokon egyik elődöntőt sem játsszák le a labdarúgó Magyar Kupában. A Vasas szerda délután nyújtja be hivatalosan az óvását a Videoton ellen 2-0-ra elvesztett negyeddöntő után, ezért a BKV Előrének egyelőre nincs ellenfele. A másik ágon a Debrecen és a Lombard megegyezett a találkozó elhalasztásáról, erről azonban a versenybizottság még nem kapott hivatalos értesítést.
Az angyalföldiek azért tiltakoznak, mert szerintük a Videotonban jogtalanul szerepelt Korsós Attila, aki összesen 14 percet játszott.
- Bízunk benne, hogy a fegyelmi bizottság gyorsan tárgyalja az ügyet, beadványunkban sürgősségi ülés összehívását kértük - mondta az MTI-nek Gyalog András, a Vasas ügyvezető elnöke.
Gera Károly, a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságának elnöke arról tájékoztatott, hogy nem lesz rendkívüli tárgyalás, az óvási üggyel jövő kedden foglalkozik a testület.
A debreceniek és a tatabányaiak május 2-án szeretnének találkozni egymással. A jövő keddi időpont a Lombardnak nem felel meg, mert előtte vasárnap játszik bajnoki mérkőzést, a szerda a Debrecennek nem jó, mert utána pénteken lép pályára.
Szilágyi György, a Magyar Kupa-bizottság elnöke szerint a két klub csak a testület engedélyével dönthet az időpontváltozásról, ilyen irányú kérelmet azonban még nem kapott.
A Videoton-BKV Előre találkozó hivatalos kezdési időpontja: április 11., 20 óra. Ha azonban a Vasas benyújtotta az óvást, akkor a hétvégéig összeül a Magyar Kupa-bizottság és a találkozó elhalasztásáról dönt.

Félek tőle nem találkozunk:(((
És ha kiderül hogy az MLSZ baszott el valamit akkor mi kapunk valami kártéritést????
BASSZA MEG AZ MLSZ
BASSZA MEG AZ MLSZ
BASSZA MEG AZ MLSZ
BASSZA MEG AZ MLSZ
Sok hozzánem értő köcsög fasszopó havi több 100 000 HUF fizetésért elbassza töb kis csapat naggyá alakulását...bezzeg ha a drága fagyikárol lenne szo akkor tuti hogy elsikálná igy vagy ugy az MLSZ...igy meg mi szivhatjuk a büdös gecis faszt!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs de qrva ideges lettem...

The Evil Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3523
Az osztrákok már februárban megkérték Korsós játékengedélyét
Az MLSZ hibája miatt kieshet a Videoton

Munkatársainktól (téééényleeeeeg?)

Április 1-jén robbant ki, ám már korántsem tréfa a Korsós-ügy.

Ahogy az már sejthetõ volt, a Vasas vezetõi szerdán benyújtották az óvásukat a Magyar Labdarúgó Ligához. Az MLL-ben megtudtuk, április 10-én, vagyis a jövõ hét keddjén ül össze a fegyelmi bizottság, és ekkor tárgyalják az ügyet -addig azonban nem nyilatkozhatnak. Az angyalföldi vezetõk korábban egy olyan dokumentumról beszéltek, amelyik perdöntõ lehet az ügyben, és ezt a papírt csatolták is az óvási kérelmükhöz.

Nos, birtokunkba jutott egy fax, amit az Osztrák Labdarúgó-szövetség 2001. február 1-jén küldött el a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, megkérve abban Korsós Attila nemzetközi játékengedélyét. Az alábbiakban a fax magyar fordítását olvashatják.

„JÁTÉKENGEDÉLY MEGKÉRÉSE

Regisztrációs szám: ÖFB 2001/100325

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,

Korsós Attila (született: 1971. 12. 25., Gyõr) az Osztrák Labdarúgó-szövetségnél jelezte, hogy a Bundesligában szereplõ Admira Wacker csapatánál bejelentkezett. A játékos állítása szerint eddig az önök szövetsége egyik tagegyesületének, a Videotonnak az alkalmazásában állt. Kérjük önöket, hogy a játékos nemzetközi játékengedélyét állítsák ki. Elõre is köszönjük a fáradozásukat. Amennyiben nem válaszolnának, a FIFA szabályainak értelmében a futballista számára egy ideiglenes játékengedélyt állítunk ki.

Baráti üdvözlettel, Osztrák Labdarúgó-szövetség.

Fõtitkár: Alfred Ludwig"

Akár ez a fax is szerepelhet a csatolt iratok között, hiszen ezek alapján az osztrákok megkérték Korsós játékengedélyét. Nos, a dokumentum utolsó bekezdésében említett FIFA-értelmezés szerint az MLSZ-nek hat héten belül kellett volna válaszolnia a társszövetségnek, utána állíthatta ki a játékengedélyt az ÖFB.

Ezek után akár az is elképzelhetõ, hogy ugyan igaza van a Vasasnak, ám a Videoton mégsem hibázott.

Az ugyanis egyértelmû, hogy ebben az esetben az MLSZ-nek kellett volna megküldenie válaszát. Mészáros Zoltán, a Vasas szakosztálymenedzsere ezzel kapcsolatban elmondta, õk már érdeklõdtek, és a magyar szövetségbõl nem reagáltak az osztrákok kérvényére.

Huszár István, az MLSZ nemzetközi osztályának vezetõje nem kívánt nyilatkozni, ami érthetõ is, hiszen az ügy óvás alatt áll, és mint a szövetségi vezetõ jelezte, ilyen esetekben, hogy a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságát ne befolyásolják, nem szívesen nyilatkoznak. Ennek ellenére az kiderült, hogy az MLSZ minden iratot átadott az MLL fegyelmi bizottságának.

Úgy tûnik tehát, hogy vétlenül is rosszul járhat a Videoton.

Szigli István fehérvári sportigazgató továbbra is állítja, biztos saját igazukban:

„A szabályok szerint jártunk el, nem ismerjük az óvás hátterét. Biztos vagyok benne, hogy április 11-én játszunk a BKV Elõre ellen" -vélte optimistán Szigli. A sportigazgató megjegyezte továbbá, hogy amennyiben az MLSZ hibázott az esetben, akkor az a szövetség magánügye...

Persze, 1998-ban a Détári-, és 1999-ben a Kerényi-ügy is az MLSZ magánügye lehetett volna -a három-három bajnoki pontot viszont elvették a vétlen kluboktól.

Mészáros Zoltán biztos a Vasas igazában, éppen ezért nyújtották be az óvást a Magyar Labdarúgó Ligához:

„Nem értjük, hogy a szövetség és a liga vezetõi hogyan foglalhatnak állást olyan esetben, amikor a Vasas beadványát nem is ismerik. Márpedig az elmúlt napokban hasonló esetek történtek, és ezen nyilatkozatok a Vasast negatívan érintették"- fejezte ki értetlenségét a vezetõ. Továbbá hozzátette azt is, nem érti azt a nyilatkozatot, amit a Nemzeti Sportban Szigli István tett szerdán, miszerint a Vasastól nem szokatlan az óvás.

„Személyesen ismerem és tisztelem Szigli Istvánt, ám a nyilatkozatát nem értem. A Vasas hat éve nem óvott mérkõzést, és az emlékezetes Debrecen-Vasas találkozón is Hartmann Lajos játékvezetõ egy bedobott szotyiszacskó miatt fújta le az összecsapást, a szövetség pedig hivatalból járt el. Egyébként megkérdeztem az 1941 óta a Vasas alkalmazásában álló Illovszky Rudolfot, aki szintén nem emlékszik olyan esetre, hogy a klub óvást nyújtott volna be" - érvelt Mészáros

Az ügyben megkérdeztük Szigli Istvánt is, õ azonban nem kívánt reagálni a felvetésre.

A helyzet változik - a hibák maradnak

Nem lehet tudni, mi lesz a Korsós-ügy vége.

Éppen ezért felesleges bûnbakot keresni, ám úgy tetszik, valaki rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta a Videotont. Azt a csapatot, amelynél most, ha nem is ünnepelni, de bizakodni, nem pedig idegeskedni illenék a folytatást illetõen. Jöhet szombaton a Sopron bajnoki meccsre vagy akár a BKV Elõre jövõ héten szerdán a kupatalálkozóra, a papírforma fehérvári sikert jósol.

Ehelyett most idegeskedhetnek a fehérváriak, úgy, hogy a jelek szerint senki sem hibázott.

Kusza helyzet, és most mindenki azt kutatja, ki hibázott és hol (gyaníthatóan a Magyar Labdarúgó-szövetségben), némileg konkrétabban azt kell valahogy kideríteni, hogy ki felejtette el rendezni Korsós Attila ügyét az osztrák szövetséggel. Ki volt az, aki nem válaszolt a Bécsbõl érkezett hivatalos papírra.

Ez az, amit most még nem tudni. Mint ahogyan azt sem, hogy mindez figyelmetlenség, feledékenység, esetleg a hozzá nem értés miatt történt.

Kusza ez a helyzet.

Kusza és lehangoló, hiszen most nem a Korsós-ügyrõl, hanem arról kellene szólnia e cikknek is, hogy Csongrádi Ferenc remek csapatot kovácsolt a Vidibõl. A korábbi kilátástalanságot, pénztelenséget, gyengélkedést felváltotta Fehérvárott a futball-láz, a klub biztos anyagi lábakon áll, nem csupán dobogóesélyes, hanem a kupagyõzelem is elérhetõ közelségbe került.

Hacsak be nem bizonyosodik a Vasas igaza, vagyis hogy Korsós Attila jogosulatlanul játszott a kupanegyedöntõn a Fáy utcában.

Pedig sokan szimpatizálnak a Videotonnal az országban, és ugyancsak sokan már-már a 1985-ös UEFA-kupa-döntõt emlegetik, hogy talán majd most... Persze, a reménykedõk is tudják, hogy Milinte Árpád nem Disztl Péter, Balassa Péter nem Disztl László és a technikás Julinho sem tud annyit, mint anno Csongrádi Ferenc, sõt Földes Gábor sem emlékeztet Szabó Józsefre, ám ezt a Videotont olykor így is öröm nézni.

Érthetõ a fehérváriak felháborodása, õk megdolgoztak a sikereikért, azt ne vegye el tõlük senki.

Csakhogy mi Magyarországon élünk, ahol minden megtörténhet. Bizonyára sokan emlékeznek két, hasonlóan kínos ügyre. Az Újpest 1999. november 13-án bajnoki meccset játszott Szombathelyen, soraiban azzal a Kerényi Norberttel, akit kiállítottak az MTK elleni juniormeccsen, az MLSZ illetékesei szerint azonban játszhatott Szombathelyen. Késõbb aztán kiderült, valaki figyelmetlen volt a szövetségben, s az lett a dolog vége, hogy hiába nyertek a lilák, a Haladás kapta a három pontot.

Vagy a Détári-ügy.

A fél ország várta, hogy Döme újra játsszon az NB I-ben, a vasutasok hívták, õ rábólintott, aztán ahogy illik, 1998. október 24-én a Szombathelynek rúgott bemutatkozás gyanánt egy felsõsarkos gólt. Neki is engedélyt adott a szövetség, hogy ezt késõbb felülbírálja. Az illetékesek akkor is hasonló szakértelemmel jártak el, mint Kerényi esetében, hiába gyõzött a BVSC, a három pontot a Haladás kapta.

A Videoton jóhiszemûen járt el, ez aligha vitás.

Ha lesz bûnbak, azt nem Fehérvárott kell keresni.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy Magyarországon hiába váltják egymást a szövetségben, a hibák garantáltan megmaradnak.

Ám, ez aligha vigasztalhat bárkit is...

Sinkovics Gábor

Sinkovics te bazzeg ne sajnálkozzál, örüljél a hülye fejeddel hogy a csapatod kikotort magának mégegy (halovány) esélyt!
Mellesleg, ez a sok szar amit a kedves munkatársak leírtak, nem jelent semmit, hisz pl. arra már nem voltak képesek, hogy felhívják az osztrák szövetséget, és megkérdezzék, hogy vajon ki is állították-e az ideiglenes játékengedélyt? Vagy felhívták, de csalódniuk kellett? Szánalmas.
Ha az Admirának 5 légiósa van, és több nem lehet, akkor Kancsó semmiképp nem lehetett az ő játékosuk.

Találkozunk április 11-én este nyolckor!

CRESPO Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3522
EVIL!Leht hogy, már vén vagyok.Azzzééé köszi.
Előzmény: Evil Sunz (3521)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3521
CRESPO

Na asszem most csak annyit, hogy odairták azt is, hogy akinek nem inge ne vegye magára.. ha nem is ezekkel a szavakkal...

Jahh egyébként Hi mindenkinek..:)))

FORZA VIDI!!!!!

Előzmény: CRESPO (3520)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3520
MARKOSI. Most olvasom hogy miket irkálsz.Én soha nem szurkoltam ellenetek és még rengeteg ujvárosi haverom!Amikor nyomultatok az UEFA kupában minden meccsen ott voltunk rengetegen,tudom erre most azt válaszolod,hogy csak azért mert nálunk akkor nem volt foci, pedig ez nem igaz!Sőt büszkék voltunk, hogy abban a megyében élünk ahol a VIDI.A mai napig kint van a falamon a DUNAFERR mezem és sálam mellett a tiétek is.HAJRÁ DUNAFERR! UI:Azon az ominozus siofoki meccsen rengeteg cimbivel szoritottunk értetek!!!!!!!!
Parmi Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3519
A Gyuró teljesen más tészta...

Emlékezhetsz Te is, Csongrádi a tavasz rajt előtti ankéton kijelentette, hogy milyen kevés a csatárunk, hiszen a Csehi sérült (talán jobb is így...), a Csernijenkó hol sérült hol nem, mellettük a Földes van meg a ROb. Ekkor nagyon "jelentkezésre állt a kezem", hogy ha ilyen marha rosszul állunk csatárilag, akkor miért a tartalékcsapattal edz az a játékos, aki tavasszal 17 meccsen 15 gólt lőtt??? A másodosztályban, ez igaz! És?????? Emlékszem, mikor a Preisinger a másodosztályban lett gólkirály, feljutottak a Zetével, és a legtöbb gólt lőtte az első ligában is...

Előzmény: isz-akos (3517)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3518
a csörözés már kiment a divatbol???
Nézzetek végig egy akármilyen külföldi összefoglalot tuti hogy 2-3 gol fordulonként mindig csörrel esik...
Dferr ellen Rob ha csörözi akkor tuti bemegy az a qrva nagy ziccer de sikerült jol fölébaccnia belsövel...
Bezzeg a Béla megoldotta volna...de még a Szacsa is...:)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3517
Ha viszont a fiatalokat kéne támogatni akkor miért ment el Gyuro meg a másik srác???:(
Mert szerintem sokkal inkább Gyuro (aki már bizonyitott) mint Rob...
Előzmény: The Evil (3514)
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3516
Ne csináld már, "Földes,Csernyijenko,Rob", ezek közül egyik sem ésszel játssza a focit, kivéve talán Robot, akinél azért látszik, hogy 1-nél több variációt is ki tud gondolni egy-egy meccshelyzetre :)
Előzmény: fcf (3513)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3515
:-))))
valoszinu Csongi is olvassa a DK-t és lehet ez lesz a szombati összeállitás...(csak akkor megovják a soproniak mert Juli nem jácchat:-))
Amugy teccik ez a 3-3-4 felállás szerintem minden meccs eredménye kb 6-4 lenne:-))
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3514
Bazzeg nekem ne csak olykor-olykor legyen eredményes, meg sohase látványos! Csernijenko-féle játéksokkal nem jutunk sehová. Lehet, hogy ma még jó, de tán inkább építkeznünk kéne, egyre jobb játékosokkal, mint pl. a brazilok vagy Kovács Attila, Balassa Peti stb. A Rob meg kölcsönben van, neki duplán kell küzdenie, hogy visszajusson az Ftc-be, ha meg szar, akkor mi sem fogjuk megtartani, szóval attól ne félj nem fog megszakadni.
Előzmény: isz-akos (3512)
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3513
Nekem Csernyijenkoval nincs semmi bajom,Robbal is csak annyi,hogy túl sokra tartja magát,és nagyképű,de a képességei megvannak...
Amúgy itt egy megoldás a szeretemeztacsatártvagynemszeretem-kérdésre:
Milinte
Kiskapusi,Balassa,Vilotics
Usvat,Julinho,Németh
Földes,Csernyijenko,Rob
Leo

Na? :)

Előzmény: isz-akos (3505)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3512
Parmi!
Remélem a proféta szol belöled!:-)
De szerintem a Fradibol nem világklasszis játékosok kerülnek el alacsonyabb szintre...
A Zalán hozzáállásával sem vagyok elégedett de ö néha legalább villog...
Csernyijenko meg a tipikus német focit játsza azaz nem tul látványos sokkal inkább küzdelmes és csak olykor olykor erdményes...
de még mindig jobb mint a Rob semmilyen stilusa...remélem megváltozik (a kedvemért) és a mezét a bajnokavatáson nekem adja:-)
/Chipé meg a 3-mas számu mez lesz:-))
Előzmény: Parmi (3507)
Parmi Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3511
Gondolom, az Újpest meccsre gondoltál, mert a Dunaferr ellen még egy gól sem jött össze sajna, nem hogy négy...!

Győző!

Ha a telefonszámváltozásos sms-re gondolsz, akkor azt megkaptam!

Előzmény: The Evil (3508)
The Evil Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3510
Bocs, az UTE-meccsre gondoltam!
Előzmény: The Evil (3508)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!