Üdv! sziasztok! Napokban vásároltunk egy 2011-es,1,6 crdti motoros verdát.Kérdésem a következő lenne: ha kiszereljük az akkut állagmegóvás érdekében, a beszereléskor a rádió, vagy egyéb dolgok kódot fognak kérni? Sajnos az kereskedő nem tudott bővebb infóval szolgálni. Köszi a válaszokat
hali. Ma voltam a KIA szalonba ,megrendeltem az uj kocsimat. 1,4 benzin, fekete szin,teli,nyar gumi szett hozza. 2 het mulva megjon,majd lovok be ide fotot rola :)
Tud valaki nekem segíteni eredeti angol megnevezéssel vagy pontos cikkszámmal? Egy 2013-as JD Kia Ceed SW kihúzható kalaptartójáról lenne szó. Akárhogyan keresem, sehol sem találok se használtat, se újat/utángyártottat.
Az eredeti Kia kalaptartót picit drágállom 138.000.- + Áfa értékben.
A TPMS-t kötelezővé tette a Zunijó. Ahogy írod is, vizsgán elvileg számon kérhetik.
Az autóvásárlónak annyi mozgástere maradt, hogy olyan típust választ, amelyben a gyártó az ABS-szenzorokkal oldja meg a defektfigyelést. Az valamivel pontatlanabb, de nem okoz gondot a lemerülés, felnik csereberélése, stb.
Persze ez kicsit olyan, mintha gombhoz vennénk a kabátot. :-)
Ha egy adott autótípus egyébként minden igényünknek megfelel, ne ez legyen a döntő érv a vásárlásnál.
Plusz a másik nagy öröm, ha 4 év után az első vizsgánál nem működik (ha egyáltalán tényleg kipróbálják). Azonnali vizsga bukás. Bár állítólag öt év az akku élettartalma a szenzorban, de manapság ki tudja. Én részemről meglennék nélküle is....
Egy Rio van a látókörömben a gyengébbik, 100 LE-s háromhengeressel, a gazdája bevallása szerint néhány kilométeres, rövid városi utakra használva 8 liter fölött van a fogyasztása, autópályán 6 liter körül.
Sziasztok, használja még valaki a 1.0-és 120 lovas motort? Tudom, hogy a gyári 4.9 nem hozható, de 7.6os átlagom nagyon messze van, ha megszakadok 7,2 egy nyár alatt Budapesten + kirándulás. Van más tapasztalat?
én tavaly vettem kb januárban egy garnitúrát: téli hankook+16"alufelni+szerelés 180ért (a szenzorok asszem 12e volt - de azt nem vettem, viszont legalább én választottam ki a felniket :) ) a Méta utcai felnisnél
Szia ! Voltam gumisoknál és ahogy írod ennyi jött majdnem mindegyiknék pont ez a gumi amit írsz. Gondolkodom még a dolgon . De látom nem tudom olcsóbban ezt meguszni .
Anno (2016-ban) 213 ezer volt a garnitúra amit én vettem. 4 db Hankook 205/55 R16 + felnik (acél) + TPMS. Pappas autónál. Tudom nem segít a választásban. de információnak talán jó
a Kiánál volt (van?) téligumi szett akció, acélfelni, TPMS szenzor, Hankook gumi 240 körül volt összesen. Azóta bezzeg állandóan 6-10 fok van. Én 4 évszakosat vennék a helyedben, bár azt mondják februárban beüt a tél. Szóval, ki tudja..
Olyan kérdéssel fordulok most hozzátok ,hogy nemsokára én is Kia ceed combi tulaj leszek . Viszont a kérdés az ,hogy a kocsin Alu felni van nyári gumival . Kell venni mindent felni,téligumi és szenzor. Valaki esetleg valamelyikben tud segíteni ? Használt felni és hozzá megfelelő szenzornak örülnék ami nem horror de használható ,gumit vennék újat. Köszönöm.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy az 1.6 crdi 136 lóerős motornál, az euro 6-os változat adblue-val van ellátva? Mert, ha igen, akkor érdemesebb még euro 5-ös motorral venni? Köszi a válaszokat!