Keresés

Részletes keresés

LD Creative Commons License 2001.04.09 0 0 3688
Nevetséges két gólt kaptunk... Az elsőnél Vilotics aláfut, Zombori (természetesen) lemarad, Milinte ki tudja hová ugrik, Németh meg lyukat rúg. Nem sok ilyet láttam eddig. (Szerencsére...) Az összefoglaló alapján Kiskapusi gólja szabályos volt, viszont Zombori tényleg meglökte a bírót. Hátulról, két kézzel. Volt egy pillanat, amikor lehetett látni. Amúgy lassan én is ott tartok, hogy sz@rok az egészre, egyrészt mert rendesen le vannak osztva a lapok, a héten csak a Győrt és a Lokit verették meg, pesti csapat+a szintén állami pénzből működő D.ferr+a Compaq-ot megnyerő, ezzel az első nagy multi céget a futballhoz csábító Matáv nem eshet ki, ez a maradék között "dől el", ill. ha valaki ezelók közül a csapatok közül túlságosan előre merészkedik azt rövid úton leállítják. Erre sajnos mi is tudnánk példákat mondani. A másik, hogy amíg ilyen hülyegyerekek hőzönghetnek a meccsen addig nem nagyon lesz pozitív a futball (akár helyi) megítélése. A pofájuk nagy, persze igazán bunyózni egyik sem mert. Kiváncsi leszek, hogy pl. a Megyeri úton ezek közül eddig hány járt, és ott is ekkora pofája volt-e. Kívülállóként (mint Videoton szurkoló, de nem RBD-s) mondom, és remélem nem köveztek meg érte, de ez innentől rajtatok (is) múlik, hogy ezeket az embereket közösítsétek ki magatok közül, és ne hagyjátok, hogy negatív irányba befolyásolja a megítéléseteket. A szurkoló dolga, hogy szurkoljon, ne a pályán rohangáljon a csapatnak kárt okozva ezzel. Van egy elég radikális ötletem ezzel kapcsolatban, de inkább nem írom ide...
Architectural Student Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3687
bizony, egy nagy határ szar volt ez a hétvége Videoton-szemszögből. Kész. Ezek után mindenki igazolva érezheti magát, aki lesajnált minket...de! szerintem a történtek nagyban köszönhetőek éppen ezeknek a lesajnálóknak (bírói kar, MLSZ), ugyanis nekik sikerült az idők folyamán így felhergelni minket! Kíváncsi vagyok, milyen döntést hoznak ezek után majd a Korsóssal kapcsolatban! Innen aztán nehéz lesz egy morálisan megbízható és egységes csapatot összehozni!
Azán folytatódik a tendencia, miszerint a gólképes játékosainkat ki kell szórni, ugye.
HAJRÁ VIDEOTON HAJRÁ VIDEOTON HAJRÁ VIDEOTON
HGY Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3686
Kár lenne, ha most egy-két ember hülyesége miatt egymásnak ugranátok, és főleg az lenne kár, ha ezután nem jönnétek meccsre (amit egyébként nem hiszek!).
Sajnos az RBD egy-két emberének valóban elment az esze, de ettől az RBD nem lett se nem jobb, se nem rosszabb tábor, mint eddig. Én is elítélem a beugrálást, s főleg a soproniak felé történő megindulást, de emiatt nem kell rögtön temetni ezt a társaságot. A meccs után a klubháznál volt szerencsém beszélni a Fenyvessel, a Dósával, meg a Sziglivel, s legnagyobb meglepetésemre egyik sem említette ezt az egészet (itt Evilnek üzenem, hogy egyáltalán nem lenne elfogadható a vezetőktől, ha a kapu mögé száműznék az RBD-t!!!) és a Dósa is csak annyit említett, hogy ez pénzbe fog kerülni. És ezzel lezárták a témát, talán nekünk is így kellene tennünk. Kérek mindenkit, hogy ne forduljatok el a Videotontól emiatt, hiszen az ilyen események az elmúlt tíz évben nem volt -- és hiszem, hogy nem is lesz -- jellemző a szurkolóinkra. Azt mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy igenis mindent megtesznek az MLSZ-ben ellenünk, s a Loki ellen és ezt sem játékos, sem pedig szurkoló nem tudja határok nélkül elviselni. Kövezzetek meg, de Zombori ügyben Evillel teljesen egyetértek. A Zalán sajnos nehezen kezeli az indulatait, s az már neki is sok volt, hogy szinte minden meccsen kiállítanak valakit közülünk, amelyek döntően befolyásolják a mérkőzéseink eredményeit.
Az óvásról annyit, hogy a vezetők teljesen nyugodtak és biztosak abban, hogy a Vasas óvását elutasítják. Már látták azokaz az iratokat, amiket a Vasas csatolt be és semmiféle döntő okmány nincsen közöttük. A Salzburggal történt megállapodásunk alapján pedig a Kancsó pályára lépése teljesen szabályos volt.
Ami a beugráláson kívül elszomorító volt számomra, az a deffenzív futball, ami sajnos -- az UTE elleni meccset kivéve -- már sorozatosan jellemző a játékunkra. Emellet a Csongi totál elcserélte magát, ami nagyban hozzájárult a vereséghez. Talán a játékfelfogásunkat illetően kellene változtatni, ugyanis az elkövetkező öt meccsből négy idegenben lesz (KFC, FTC, ZTE, Loki) és figyelembe véve a mögöttünk álló csapatok teljesítményeit, nagyon nehéz dolgunk lesz. Az egyetlen meccs, ahol totális támadó focit játszottunk, az az Újpest elleni volt, ahol a két brazil játéktudásának (és annak, hogy nem tudnak magyarul, így a taktikát sem volt lehetőségük felfogni) köszönhetően sima győzelmet arattunk. De ez sem győzte meg nagyszerű vezérünket, s szombaton is sikerült egy csatárral kezdenünk a vélhetően "életveszélyes" Sopron ellen.
Végezetül és összességében: ne pörögjetek túl a szombati események miatt és legalább mi fogjunk össze, hogy az a nagyszerű szurkolás, ami mindig is jellemzett bennünket, ne törhessen meg pillanatnyi hülyeségek és fellángolások miatt!

Üdv:SZEVI

Előzmény: The Evil (3684)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3685
Evil:

Igen, ezen már én is gondolkoztam.. Az F és G elég nyugalmas, de így egymásután ez a két meccs (Dunában kb 5 méterről fujtak szembe, meg ez...) nagyon evette a kedvem. Azt hiszem, az idegenbeli meccseket egy ideig kihagyom, két indokból is.
1. Nem akarom magam laposra veretni néhány marha miatt
2. Van 3 év felfüggesztettem talonban...

Asszem eme második érv eléggé érthetővé teszi...

Az F szektor meg azért is szipatikusabb mert ott voltam a legeslegelső VIDImeccsemen apámmal, még gyerekként. Ez valamikor a 80-as évek végén..

Most a szurkolókkal kapcsolatban nagyon eltört bennem valami....

A kilátások? Valaki itt már irogatta lejjebb, hogy nagyon nehéz derbik jönnek. És a csapatok már tudják mi az ellenszerünk. SZélen vezetett labdák beadásokkal, és sajna halott a védelmünk...

És hány meccs lesz még ilyen-olyan indokokkal amit 1-0-ás vezetésről vesztünk el 1-2-re?

VIDI my Heart, VIDI my Life!!!!

FORZA VIDI!!!

Előzmény: The Evil (3684)
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3684
Nekem is sok mindentől elment a kedvem, de azt nem hagyom hogy beugrálós hülyegyerekek szakítsanak el a Viditől.
Ja, és ha a tábor megint megy a kapu mögé (ha klubelnök lennék, ez vitán felül állna), mint Brávácz idején, én baszok rá, majd nézem Oboékkal a meccset a G-ből.
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3683
Evil és mindenki!

Megkövetlek, hiszen NEM VOLT IGAZAM! A Zalánt tényleg a reklamálásért álithatta ki a bíró. Nem láttam az összefoglalóban hogy hozzáért volna. Pedig a szektorból úgy látszott. Sorry mindenkitől. De azért így is elkeserítő a dolog. Ő most valószinűleg néhány meccset kihagy, a Julinak, meg megvan a 2 sárgája, ha Kispesten megszerzi a 3.-at akkor a Fradi ellen ki irányít majd?
A danikáék meg? Nem is mondok rájuk inkább semmit...

Azt hiszem lassan úgy leszek a VIDIvel is, mint a MILANnal. Mindekettőért a tűzbe mennék, de míg az egyik elérhetetlen, addig a másikra nem látom értelmét elmenni. Majd itthon szurkolok nekik ami belefér.....
Sajnálom fiúk.....

FORZA VIDI!!!

E.S.

Előzmény: The Evil (3681)
Matu Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3682
Elképesztő volt nézni az összefoglalót. Két iyen szerencsétlen gólt kapni. :(((( Sajnos Árpi is benne volt rendesen, de újra csak azt lehet mondani, hogy a helyzeteket ki kell használni. Nincs mese. Lehet két ilyen f*sz gólt kapni, de rúgni kell 4-et és kész. Úgy látszik a brazil gyerekek nélkü nem megy a góllövés.
A pályára való beugrálásról inkább no komment. Puhl megmondta a "frankót". Szerintem akkora büntetést kap a csapat, hogy attól koldulunk. Zalán pedig akár csinált valamit akár nem az biztos hogy jópár hétre elmeszelik.
Remélem talpra tudunk állni és a Kispestet meg tudjuk szorítani a jövő héten.

Nagyon kussvan az óvásról...

The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3681
Ez kurva jó, hogy a Zalán nyakába varrod az egészet, gondolom húsz perccel a kiállítása előtt még ugye ő volt az isten, nem győzted dörzsölni a szemed a gólja után. A bíróhoz meg hozzá sem ért, ez nevetséges, hogy lökte volna. Közelében nem járt, amikor a bíró megfordult, és kiállította. PetDrag-gal értek egyet, a Zalántól már minden durva a bíróknak, egyszerűen utaznak rá.
Ha már valakinek a nyakába kell varrni a vereséget, akkor osszuk el szépen Némo, Árpi, Vilotić, Kiskapusi és Csongi között. Némo mi a faszér' húzza vissza a lábát a labda elől a gólvonalon? Észnél van? Árpi mégis mit csinált az első gól előtt? Mire várt? Hogyan helyezkedett? Vilotić mégis merre rohangált Perger gólja előtt? Miért nem fejelte el a bedobás után a labdát a 2. gól előtt? Hogy pattanhatott le a labda egyáltalán? Kiskapusi miért háttal ment oda Sirának a gól előtt? Csongi miért nem tud arra lépni, hogy három soproni a védősoruk előtt 15 méterrel egy vonalban védekezik? Helyzetünk nem volt utána. Ettől függetlenül az 1-0 megvolt, hátul nem kellett volna elcseszni.
Visszanézve a góóóólt, ez a kis hülye danika éppen olyan volt, mint az az ebolás majom a rtl klubon az összefoglaló előtt. Szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3680
Most egyet értek veled. Mindenben. Az RBD ezek után ne is csodálkozzon ha a nép bizalma elpártolt tőlük. Idáig egy állati jó csoportnak tartottam őket. De:
1. Dunában sem tudtuk magunk közül a csürhét kiszorítani, sőt, sokan közülük beszáltak a balhéba.
2. Most Fehérváron maga az RBD vált egy nagy csürhévé. Tisztelet a kivételnek, mert voltak olyanok akik még a berohanás alatt is a szektorban maradtak és a csapatot buzdították! ŐK AZ IGAZI RBD!!!!!

FORZA VIDI!!!

Előzmény: PetDrag (3677)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3679
15 perc mulva az m1-en összefoglaló!!

E.S.

Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3678
Matu:

Igaz a szponzorokról semmi hír de a döntő az nem május, hanem junius 11-én lesz, legalábbis nekem ez az utsó infóm...:)

E.S.

FORZA VIDI!!!

Előzmény: Matu (3676)
PetDrag Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3677
1. Tegnap este megfogadtam, hogy határozatlan ideig felfüggesztem a Vidi meccsek látogatását (mást amúgy sem szoktam, max. válogatott) és a DK-t sem fogom olvasni (ezt már meg is szegtem...)
2. Tegnap nem néztem végig a meccset, mert amikor a "szurkolók"(sic!) bemásztak hozzánk a G szektorba hazamentem... (jöhetnek a kövek!)
3. Obo kedvéért: Zalánt nem a 2. soproni gól után állították ki, hanem egy 16-oson belül történt "valami" utáni reklamálásért(?)/lökésért(sic!).
4. Az nem edző, aki ilyen felfogásban játszatja a csapatát egy Sopron ellen (bocs kookoo and co.)
5. Az nekem "nem csapat", ahol egy olyan játékos sincs, aki egy potyagól után sem figyel(meztet) a bedobásra. Vazzeg, mivel a 2. gól előtti bedobás ott volt valahol előttünk vagy 5-en üvöltöttünk a Némónak (ha jól emléxem ő kúrta el a bedobásunkat), hogy álljon már a vonalra Vincze elé, hogy zavarja... de nem, ő csak befutott a 16-osig... (az igaz, hogy egy ilyen "odaállásért" - ki tudja miért - szólt a fasz makai)
6. Kiállítás-bíró: én nem láttam, hogy a Zalán meglökte volna a makait, de azt el tudom képzelni, hogy beszólt neki. Hogy mit, azt biztosan soha nem fogjuk megtudni, lehet, hogy ártalmatlan volt, de tőle már minden "durva" ezeknek a fasz bíróknak...
7. A bíróról (kiegészítve az előzőt): nem "csalt" szerintem jobban, mint amit már megszokhattunk (ha a "kezezéses" gól szabályos volt, akkor visszavonom!)
8. "Szurkolók"(sic!): egyszerűen felháborítónak/megdöbbentőnek/elítélendőnek tartom ezt a fajta megnyilvánulást! Itt már volt róla szó, hogy esetleg kaphatunk pénzbüntetést, pályabezárást (hogy több ötletet ne is adjunk a ns újságíróknak...), de én azt is kiemelném, hogy a "családi" szurkolókat ezzel nem állították a csapat mellé, holott a kitartásuk példás! Volt... BTW: ki volt az a két "fasz" fehér felsőben? Őket dunában láttam először, majd legközelebb tegnap a pályán... ugyan már! ELKESERÍTŐ!!!

Megyek, megnézem a GOLx3-t...

Matu Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3676
Tudomásom szerint 22:20-kor lesz és az m1-en (bár a port.hu 22:05-öt ír) Lényeg, hogy este tíz után lesz!

"Fehérváron rend és nyugalom van.

Érződik ez a játékosokon, a vezetőedzőn, és persze a nemzetközi kupaszereplés eléréséért minden követ megmozgató klubvezetőkön is. Szigli István sportigazgató például arról számolt be: előrehaladott tárgyalásokat folytat egy új szponzori körrel arról, hogy a kilencvenkilenc százalékban a város tulajdonában lévő csapat tulajdonjogának 30-35 százalékát egy hosszú távú együttműködés keretein belül eladná a befektetőknek. Úgy tűnik, a brazilokkal megerősített Videotonra így nemcsak szakmailag, hanem anyagilag is biztos jövő vár.

Az Arany Ászok-kupában az elődöntőbe jutott hazaiakkal kapcsolatos legfrissebb hír, hogy Szigli István szombaton megállapodott a kupaellenfél BKV Előre vezetőivel, hogy a két csapat május 8-án 19 órakor mérkőzik meg a Videoton-stadionban a döntőbe jutásért. "

Tud valaki erről? Milyen új szponzori körrel folytanak ezek előrehaladott tárgyalásokat? Ne legyen igazam, de rosszat gyanítok....

A másik: május 8-án lesz a BKV elleni meccs? Normálisak ezek? Nem május 11-én lesz a döntő? Valaki legalábbis ezt az időpontot írta.

Szvsz a következő 5 fordulóban fog igazán eldőlni mi lesz a csapattal hosszútávon...

Előzmény: The Evil (3673)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3675
Szevasztok!

Érdekesnek találok egy-két hozzászólást.

1. A Kiskapusi gólj azért volt érvénytelen, mert lökéssel (azaz visszarántotta a védőt) indult, és a bíró már befújta. Ő ettől függetlenül továbbment, a sárga azért volt, hozzáteszem teljesen jogosan. Majd nézzétek meg.
2. A f@sszopó Zombori kiállítása is teljesen jogos volt, mert szintén jól láthatóan 2 kézzel hátulról lökte meg a bírót. Namost ezt a bíró minek vegye ha nem atrocitásnak. Még ki sem vette a lapot a sbéből én már mondtam is hogy: "EZ A FASZI NEM NORMÁLIS". Hozzáteszem azt is, hogy a szitu a következő volt:
A Zalán a soproni kapu felé állt, a bíró pedig mögé futott be, ekkor a Zalánunk megfordult, és két kézzel meglökte. Én utánna már elképzelhetőnek tartottam azt is - visszagondolva - hogy a lendülettől ment neki a bírónak, de a videó jobban fogja mutatni (remélem).
3. Köszönhetően tisztelt D. vezérszurkolónak, a mai naptól kezdve nem fogok semmilyen idegenbeli meccsre eljárni.
- A berohanás teljesen felesleges volt. De ez már ki lett tárgyalva.
- A soproni szurkolók zaklatása is. Chip látta, hogy én is odamentem a szomszéd szektorba, és mikor odaértem akkor döbbentett le egy bácsika.
"MINEK CSINÁLJÁTOK? ÁRTOTTAK ŐK NEKTEK?"
Teljesen igaza volt.
4. A büntetések. Zombori minimum 5 meccset kap. A CSAPAT egy zsák pénzt fizet, és emellett legenyhébb esetben is a szektort bezárják, de nem kizárt hogy a stadionban is a következő meccs(ek) zártkapus(ak) lesznek.
5. A D. vezérszurkoló agyával meg már beszélhetne valaki, mert a Dunaferr meccsen is már ugy kellett a futópályáról kirángatni. Ilyenekre nincs szükségünk.

És a végére: GARTULÁLOK A SOPRONNAK! MEGÉRDEMELTEN NYERTEK ELLENÜNK!

Ettől függetlenül az én szivem továbbra is PIROS - KÉK !!!!!

FORZA VIDI!

Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3674
En meg ugy lattam, hogy 22:20-kor lesz az m1-en...
Előzmény: The Evil (3673)
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3673
Az összefoglaló asszem 21:25-kor lesz az m2-n, nálam az szarul jön be, felveszi valaki videóra? Állat lenne!!!
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3672
Chip!
Sajnos valószínűleg igazad lesz! :/
Plusz ráadásul sajnos most okot adtunk a tévéknek, újságoknak a Vidi elleni hangulatkeltésre. Mindezt azzal a rohadt berohanással... Knézy mindennek el fog mondani minket este, és bazzeg tök igaza lesz!
Előzmény: Chip-TFF (3671)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3671
Latom valaki lecserelte a cimet... :/ 2 emilt irtam a Moderatornak de nem tortent semmi. Az a GIF kep ami itt volt szerintem jo volt a celnak. Most valaki joindulatuan lecserelte, csak arra nem figyelt szegeny, hogy .jpg-et csinalt belole ami jo ha 70%-os es akkor meg sokat mondtam. :((( Uzenem a sracnak, hogy GIF-ben 100%-os a minosege es kisebb a merete (mert a gif 8 bites formatum a JPG meg eleve onnan indul, hogy 24bit tehat a meretet felszorozza 3-al es csak utana al neki tomoriteni... Szal nemcsak nagyobb lesz a kep, hanem csunyabb is...) Lehetne valamit tenni ellene? Megtudhatnam ki volt a joszandeku ember, hogy megdiskuraljam vele? ;)

Ivan!

Este az fog csak kiderulni, hogy Puhl Sanyi a Makai segget fogja nyalni egy esetleges ujabb ingyenvacsi erdekeben... :( Azt is kinezem beloluk, hogy a 2-ik golunkat sem fogjak mutatni ugy ahogyan 1(!!!) ujsagban sem emlitik meg... (Legalabbis eddig sehol sem lattam.)

zeuszka Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3670
Én sem voltam kint, de a 2. ponttal tökéletesen egyetértek. Volt két jó meccsünk tavasszal, és már mindenki bajnokesélyes csapatról beszélt, pedig... az a helyzet, hogy igenis a biztonságos bentmaradás az, amiben bízhatunk. Hiába vertük meg az UTÉt, vagy a Vasast, meg tűnnek szarnak jelenleg, biztosan elénk fognak tolakodni, és a 6. hellyel már maximálisan elégedettek lehetnénk.
De jelenleg az is kissé messzinek tűnik, tekintve a sorsolásunkat.
Ott van az a hatalmas lehetőség a kupában (ha minden jól megy, és mi játszhatunk a BKV-val...), azzal kell élni és kész, ez a keret azért ANNYIRA nem erős.
A berohanásról szót se érdemes ejteni, szánalmas.
Előzmény: west24 (3660)
Montoya6 Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3669
Én csak azt láttam, hogy a hülye bíró kezében villan a piros...
Előzmény: The Evil (3668)
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3668
Eheheheh, "hogy Zombori SZERINT szabálytalankodott a soproni", én sem tudok írni :))

Amúgy látott valaki közületek olyasmit, hogy ZZ meglökte a bírót????? Szerintem csak simán elfutott mellette, és közben mondott valamit... Mindegy, este valószínűleg kiderül.

Előzmény: The Evil (3667)
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3667
"Miután a 85. percben Zombori Zalánt kiállította a játékvezető, a hazai drukkerek megindultak a vendégszektor felé.

A biztonságiak szerencsére gyorsan eszméltek, így meg tudták állítani a felbőszült szurkolókat, és elmaradt a botrány. Eközben egyébként a játékvezető megállította a játékot, és addig szünetelt a találkozó, míg a székesfehérvári B-közép tagjai vissza nem tértek a helyükre. Zombori – aki idén tavasszal másodszorra kapott pirosat – azért jutott a kiállítás sorsára, mert meglökte a játékvezetőt, ugyanis szerinte a bíró nem fújt le a soproni szabálytalanságot. (horog)"

Ez a horog legalább írni tudna, vagy legalább beszélne magyarul! "...ugyanis szerinte a bíró nem fújt le a soproni szabálytalanságot". Mi az, hogy szerinte nem fújta le a szabálytalanságot? Miért, más szerint lefújta? Vagy esetleg azt szerette volna kifejezni horog mester, hogy Zombori szabálytalankodott a soproni? Szánalmas...

The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3666
Mondjatok amit akartok, de Zalán játszott a legjobban szombaton a mezőnyben, a közelébe nem ért senki. És azt se mondjátok, hogy nem futott. Amíg el nem fáradt (kb. 60-65. perc), addig kurva jól nyomta. És ne felejtsétek el, hogy kihagyott egy hónapot az eltiltás miatt, még a tarcsiban sem játszhatott.
A Zalánt meg valószínűleg azért nyomják tele sárgával meg pirossal pofázásért a bírók, mert olyanok mint ti. Elkönyvelték őt valamilyennek, és onnantól már szinte a száját se kell kinyitnia.
Érdekes, hogy itt mindenki szerint ősszel Zalán volt az isten, lásd 5 meccs/2 gól; meg hogy pédául csak azért kaptunk ki Győrben, mert "az a kurva Csongi" 1-0-nál lehozta őt; most meg hirtelen nem fut, szar játékos, a csapat kerékkötője, menjen a picsába, satöbbi. Számomra ez elfogadhatatlan mentalitás.
Én inkább hiszek Zalánnak, mint akármelyik fasz bírónak. És különben is, ha mégis elküldte a kurva anyjába a bírót, és jogos volt a piros, akkor se mondom azt, hogy ettől a Zalán szar focista, legfeljebb hülye. Egyébként ha megnézel egy meccset a tévében, csomó játékos elküldi a kurva anyjába a bírót vagy a partjelzőt. Aztán a bíró persze csak azt állít ki, akit akar.
Előzmény: isz-akos (3664)
west24 Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3665
Evil!

Zombori témában nem ragozom tovább a dolgokat iszákos nagyjából leírta alényeget! Talán még annyi, hogy az ember (beleértve a bírókat is) jobban elviselné a Zalán butaságát, ha közben a játékkal is foglalkozna és egy kicsivel nagyobb lenne a tudása (magyarul jó értelembe vett sztárjátékos lenne).
A bírókról meg annyit, hogy ha megfigyelted akkor nem csak minket súlytanak a szerencsétlenségükkel, sajnos a mai bírói testület ugy ahogy van meg sem közelíti az elvárható európai átlagot, egyszóval gyengék... Egyértelmű, hogy védik egymást ezért ne is csodálkozzunk rajta, ha a Vidi megkülönböztetett figyelmet kap a bíróktól, hiszen a tavasz folyamán szinte nem is volt olyan meccs, ahol a Vid miatt a szurkolók, edzők, de sokszor még a TV riporterek is elmarasztalták a játévezetőket. Ezt hívják kollektív önvédelemnek.

isz-akos Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3664
The Evil!
Azért furi hogy a játékosok közül állandoan Zomborinak szakad el a hur...
Miért nem állitották ki reklamálásért pl. Milintét, Balassát, Viloticsot, Szalai Tomit, Földes Gabit, Csernyijenkot, Némot...etc?
Miért van az hogy mindig az pofázik a legtobbet aki a legkevesebbet fut...Még Árpi is többet fut kapus létére mint Zombori irányito létére...
Nézd csak meg ha visszajon Juli a csapatba hogy ö föl-alá sprintel mint a félkegyelmü fut játszik hajt és a végén ünnepel...Zombori ehhez képest 0.
Csongi meg magába nézhetne hogy hazai pályán beállunk bekkelni egy sopron ellen...
Elismerem eddig bejött ez a kontra játék (nem kaptunk ki idén 1 nél több gollal) de most hogy zsinorban x-edik meccsunket vesztettuk el talán több hangsulyt kéne adni a támadásokra is mert attol hogy védjuk a kapunkat még nem tudunk golt löni...plán még ha hibáznak a védök (mint tegnap)
Szóval le a deffenziv bunkerfocival és éljen a támadó szellemü labdarúgás...
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3663
Chip, ha hülye fasz danikát meg tudod érteni, mert "elszakadt nála a húr" (és akkor mi van ha elszakadt, ki a faszt érdekel??? Ki ő?), akkor pl. a Zalánt miért nem tudod megérteni, elvégre velük basznak ki legjobban, tudod, végülis az ő bőrükre megy ki a vásár. Attól még lehetne esze persze, de szerintem most pl. nem csinált semmit a bíróval.
Előzmény: Chip-TFF (3633)
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3662
Mármint a 2. pontból ezzel értek egyet: "Állandóan nem lehet a bírókat okolni az elvesztett meccs miatt". Amúgy szerintem lenne elég erős a keretünk, és igenis a bírók is benne vannak, hogy nincs több pontunk. Vilotić, Kiskapusi, Zombori, Julinho, Zombori, szerintem 10 meccsből 5 embert másnál nem állítottak ki a rájátszásban. És az 5-ből talán csak Kiskapusi kiállítása volt érthető Győrben, bár a bíró ott is fasz volt, nem adta meg Zalán gólját, Kiskapusi első sárgája jogtalan volt (bár a második 100% jogos, ő volt a hülye, ha már így alakult), ráadásul engedte, hogy szétrúgják a játékosainkat.
Előzmény: west24 (3660)
The Evil Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3661
A 2. és a 3-al egyetértek, de a Zombori dolgáról tán nem kéne véleményt mondanod, ha egyszer nem is láttad a meccset. Erre jó a nemzeti szar sport, mindenki megtudhatja, hogy mi a "frankó", csak el kell olvasnia a lapot.
Zalán 1 ujjal sem ért hozzá monkey-makaihoz, de én még azt is kétlem, hogy egyáltalán pofázott volna. Szerintem kb. egy "bravó, spori" jellegű megjegyzést eresztett el, de úgy látszik a magyar bíróknak ilyen harmatos lelkük van...
Előzmény: west24 (3660)
west24 Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3660
Tisztelt Vidi FANatikusok!

Én személyesen nem láttam a meccset, de amit az elmeséltekből kivhámozok, abból levontam a tanulságot...
1. Zomborit azonnali hatállyal ki kell tenni a csapatból, nincs helye egy ilyen elmebeteg gondozásra szoruló játékosnak egy nagy terveket szövögető csapatban.

2. Állandóan nem lehet a bírókat okolni az elvesztett meccs miatt. Esetleg át kellene értékelni a szeretett csapatunkról alkotott véleményt. Szerintem és ezt nem csak most mondom, hanem 2-3hete is ezt álítottam ez a csapat a borsodi ligában egy jó középcsapat, de nem jobb, igaz em is rosszabb, a 5-6. hely szerintem a jogos elvárás a fiúktól. Persze jobb lenne a dobogó, de sajnos ahoz még gyenge a mai Vidi.

3. A szurkolóknak is magukba kellene nézni, hogy amikor amugy is feszült a hangulat, akkor miért kell még plussz idegesíteni a csapatot beugrálással, balhékkal???

Egyenlőre ennyi, most nincs több időm, de majd még írok, mert van még pár megoszatni való gondolatom.

Üdv mindenkinek! HAJRÁ VIDEOTON!

LD Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3659
Kicsit lehiggadva én is hozzátennék pár mondatot. A bíróról. A második gólunk (ahol én ültem onnan) szabályosnak tűnt, bár Kiskapusi nem reklamált. A kiállítás viszont nevetséges. Igaz, hogy Zombori egy f@sz, minek pofázik, ha tudja, hogy utaznak rá a bírók, viszont az NS-sel ellentétben egy ujjal nem ért hozzá senkihez. Plusz meg lehet nézni, hogy pl. az a gyökér szektás gera minden meccsen tele szájjal anyázza a bírót, mégsem kapott még csak egy sárgát sem. Alig várta a bíró, hogy kiállíthasson valakit. Elég egyértelmű a tendencia. Amúgy Zombori meg inkább fusson, ne pofázzon. A képességei alapján már rég válogatottnak kéne lennie, csak nincs agya. Reméltem, hogy ebben a pár hétben elgondolkodik, de sajnos nem sikerült neki. Ezzel együtt egy köcsög volt a bíró. Sajnos a csapatban is volt pár ember, aki nem hozta amit kellett volna, bár nagyon tartalékosak voltunk, alig jutott ember a padra. Más csapat sem nagyon viselné el 5-6 stabil kezdő plusz pár jó csere hiányát. Ezért kerülhetett pályára Gáspár, aki botrányos volt. Ami ment az NB2-ben, az itt már nagyon kevés. Szalait pedig azért cserélte le, mert megsérült.
A "szurkolói" berohanás botrányos volt, az ilyen embereknek (?) nincs helyük egy stadionban. És mi a f@szért kellett összeverekedni (kerítésen keresztül... Azért annyira bátrak nem voltak, hogy szemtől-szembe felálljanak, magyarul bemenjenek a szektorba...) a soproniakkal, akik semmi rosszat nem csináltak, azon kívül, hogy lelkesen szurkoltak a csapatuknak. Az ilyen eseményekre várnak a tisztelt fővárosi döntéshozó urak, hogy mégjobban lehúzhassanak minket. És még valami. Most tényleg bajba kerülhetünk, a következő 5 meccsből megyünk Kispest, Ftc, Zte, Loki, jön a Vasas. Még akkor is visszacsúszhatunk a 8-10. helyre, ha nyerünk kettőt. Ha egyet sem... Reménykedjünk. Ennél csak jobb jöhet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!