Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

csak1szermondomel Creative Commons License 2015.01.18 0 0 1224

Tiszteletem! 

A tapasztalataimat szeretném egy igen részletgazdag bejegyzésben megosztani, hátha mások okulnak belőle. 

A történet 2014 júliusában kezdődött, a testvéremnek akart a család közösen autót vásárolni és betévedtünk Fótra az AAA Autóhoz ami akkoriban már igen nagy marketing kampányt folytatott, így értesültünk a "visszatérésükről".

A hónap utolsó péntekjén a szüleimmel elmentünk körbenézni a kínálatot (testvér nélkül) és megtetszett nekünk egy Suzuki Swift, kipróbáltuk és úgy gondoltuk jó lesz de nem akartuk úgy megvenni, hogy nem próbálja ki az akinek szántuk. Megkérdeztük, hogy 1 napra félre tudnák-e tenni az autót, azt a választ kaptuk, hogy semmi gond de némi kp-t tegyünk le foglalóba, hogy biztosan meglegyen másnap az autó. 50e forintot hagytunk ott, bizonylatot kaptunk róla. Másnap, a megbeszélt időpontban a testvéremmel megjelentünk, hogy a lefoglalt autót Ő is megnézze és megvásároljuk (neki teljesen mindegy volt milyen autót kap, úgyhogy felőle megvehettük volna pénteken is nélküle de nem tettük, sajnos).

Ekkor kiderült, hogy az autót péntek este eladták. Az értékesítőt számon kértük, hogy ez hogyan is lehetséges azzal védekezett, hogy ő este 9-kor lelépett mire egy másik kolléga eladta az autót, ő is tiszta pipa de már nem tud mit tenni, duma-duma hátán. Kértük vissza a foglalónkat amikor kijavított, hogy az nem foglaló volt, csak letét! (utólag tudtuk meg, hogy a foglalót duplán kellett volna visszafizetniük, ezért a pénzátvételi bizonylatra angolul azt nyomtatták, hogy "deposit" és szerintük annak a jelentése nem foglaló, ekkor nem akartunk nyelvészkedésbe bele menni). 

Mielőtt megkaptuk volna a pénzt kijött hozzánk az értékesítők főnöke, Roli. Jelezte nekünk, hogy most érkezett hozzájuk egy felszereltségében, futásban évjáratban teljesen azonos (csak színében más) Swift, nézzük meg hátha tetszik és érdekel. Mivel a testvéremnek május óta kocsit akartunk venni beleegyeztünk, hogy megnézzük. Nem találtunk benne kivetni valót, pár hiba merült csak fel a próba és megtekintés közben melyekre szóban ígéretet kaptunk, hogy kijavítják a jövő hét folyamán, ugyanis akkor lesz újra szolgálatban az értékesítőnk. Kértünk telefonszámot amit megtagadott, mert a munkaszerződése tiltja, hogy kiadja :) de megnyugtatott, hogy ne aggódjunk kedden biztosan dolgozik, megcsinálja az eredetvizsgát, átíratja az autót és kijavíttattja a szerelőjükkel (aki hétvégén nem dolgozik) a pár apróságot. Megvettük az autót, beszámították a foglalónkat letétünket és megcsinálták a papírokat. Már ekkor feltűnt, hogy elképesztően sokat kell várni mindenre! Elütöttük azt az 1-2 órát míg előkészítették az adás-vételit, aztán megkaptuk a beígért téli gumi szettet és hazavittük az autót (szombat).

Kedden visszavittük az autót a megbeszéltek szerint, hogy elvégezzék rajta az eredetvizsgát és a megbeszélt javításokat. (Az autót nem használtuk addig egyáltalán). Első meglepetés: nincs ott az értékesítő. A portán kérdezték, hogy nincs telefonszámunk hozzá? Nem volt megbeszélve? Mondtuk, hogy dehogynem volt, viszont telefonszámot elmondása szerint nem adhatott ki.. a portán a két ügyfélszolgálatos összenéz és hangosan röhög! Kértük, hogy csinálják meg a javításokat ekkor komoly arccal a szemünkbe mondják, hogy ha a Balázs ígérte nekünk a javítást, rajta kérjük számon, Ők ebben nem tudnak segíteni, csak az eredetvizsgában. Itt döntöttük el, hogy az eredetvizsgát megcsináljuk ott, aztán örökre elfelejtjük őket, nem megyünk oda többet. Újabb 2-3 óra várakozás után kész lett az autó, haza vittük. Szerdán a közeli okmányirodában átírtuk, csütörtökön olajcserére vittük, pénteken használta először a testvérem az autót. Aztán jött a szombat! 

Szombaton még elvitte őt és édesanyámat Esztergomba az autó de haza már nem hozta csak 1,5km-t indítás után. (Amióta nálunk volt kb. 300km-t használtuk a kocsit) Iszonyúan égett szag terjengett mindenhol és megállt az autó. Azonnal telefonáltam az AAA Autónak és érdeklődtem a 7 napos cseregarancia felől, még nem jelezve, hogy már vásároltunk tőlük. A felvidéki akcentusos hölgyike nagy lelkesen magyarázta, hogy 107 ponton vizsgálják a kocsikat és kérdések nélkül cserélik 7 napon belül. Ezután szóltam arról, hogy pont 1 hete vettük az autót, a cserében gondolkodunk, elég ha telefonon jelzem ezt és hét közben viszem vissza az autót vagy még aznap kell bevinnem. Megszeppenve kért, hogy tartsam a vonalat és kb. 5 percig váratott, majd kérte, hogy vigyem be az autót és Fóton mindent intéznek. Így is tettünk, trélert hívtunk és Esztergomból Fótra vittük az autót.  

Jött Roli, az értékesítők főnöke, ott volt Balázs az értékesítő (aki kicsit sem szégyellte magát, hogy kedden nem tudott ott lenni az eredetvizsgán, hibajavításon) és "megnyugtattak", hogy biztos semmi komoly. Hétfőn a szerelő első dolga lesz, hogy átnézi az autót. Felvettük a reklamációs jegyzőkönyvet, ahol kértük a 7 napos cseregarancia lehetőségét ami a reklamációs jegyzőkönyvre nem volt rányomtatva, nem volt opció, így kézzel írták rá!! Kérdeztük, hogy eddig hányan éltek ezzel a lehetőséggel, azt válaszolták még senki sem. Jeleztük, hogy megtörtént az autó átírása, biztosítás van rajta de nagyon barátságosan és biztatóan kommunikálták, hogy kapunk 1 hetet kiválasztani egy másik autót, nem kell ott rögtön szombaton másik autót kinézni. Úgy jöttünk el, hogy azt hittük sínen van az ügyünk. 

Kedden felhívott Balázs, hogy a 7 napos cseregarancia sajnos nem lehetséges, a részleteket nézzük meg a szerződésünkben, nekünk is megvan láthatjuk, hogy nem felel meg az autó állapota az abban foglaltaknak. (nettó 1 millió feletti vételár, 7 napon belül, max 500km futás és olyan műszaki állapot, mint amikor elhoztuk). Ugye az utóbbinak az autó nem felelt meg, mivel nem indult, minden másnak igen. Ámde ezt már szombaton is tudták, hiszen ők is próbálták beindítani. Akkor bezzeg nem jutott eszükbe szólni, hogy hoppá a 7 napos cserét felejtsük el, inkább biztattak minket, valószínűleg azért, hogy minél hamarabb lerázzanak. Szemtől szembe fűt-fát megígérnek, teljes segítőkészséget szimulálnak de ha konkrétumokról van szó mindig másra mutogatnak!

Kérdeztem az autóról, mi a hiba oka, mikor lesz kész stb. - mellébeszélt, nem tud róla semmit, bevizsgálják és 30 napjuk van értesíteni őt amúgy is csak utasították, hogy tájékoztasson minket. Felhúztam magam ezen és csütörtökön édesapámmal elmentünk Fótra személyesen "ügyintézni". A portán újra az egész hibajelenséget, a szombatunkat, kvázi mindent újra el kellett mondani, hogy tovább kerüljünk egy kompetens emberhez. Átirányítottak egy másik értékesítési vezetőhöz, ő is a telephelyvezetőre mutogatott, mint addig mindenki más, hogy ő volna illetékes reklamációs ügyekben, csakhogy nincs bent de értsük meg, hogy a hatályos törvény szerint 30 napjuk van válaszolni. Kérdeztem melyik törvény, nem tudták megmondani. Kérdeztem, hogy 30 napig ott kéne állnia az autónak, hogy méltóztassanak válaszolni? Azt válaszolták, hogy ez milyen kérdés persze, hogy ott állhat. Ezt nem engedhettem meg. 

Péntekre ígérték, hogy bent lesz a főfejes menjek vissza (immár harmadjára) Ekkor már egy ügyvéddel mentem oda, irtunk egy levelet is amit át akartunk vetetni és hangfelvételt készítettünk a beszélgetésről. A levélben tájékoztattuk őket, hogy felháborítónak találjuk, hogy az autó 1 hete ugyanott állt ahol a trélerről letoltuk és a szóbeli hitegetésből elegünk van. Az ő költségükre autót bérelünk és a fogyasztóvédelemhez fordulunk. A telephelyvezető nem akarta átvenni a levelet, mondta, hogy postázzuk. Végül az ügyvéd nyomására hajlandó volt átvenni a levelet úgy, hogy ráírta "a benne foglaltakat nem ismeri el de átveszi azt". (kapásból nem neki címeztük, hanem az ügyvezetőnek aki egy cseh fazon volt akkor) Ezután úgy döntöttem, hogy nem hagyom ott az autót mert egyáltalán nem bízok bennük, elhozom és magam diagnosztizáltatom akár javíttatom is. Másnap, augusztus 9-én szombaton egy héttel az odaszállítás után elhoztam egy trélerrel és aláírattam egy tájékoztatást az éppen bent lévő kis főnökkel. Ő telefonon beszélt a nagyfőnökkel, akivel előző nap én is beszéltem, hogy mitévő legyen. Megkérdezte, hogy a reklamációmat továbbra is fenntartom-e, én határozott igennel válaszoltam. Végül megkaptam a kulcsokat és segített a trélerhez tolni az autót. Ugye mondanom sem kell, 1 órámba került mindez :)

Hétfőn beszállíttattam egy márkaszervizbe, ahol kiderült, hogy leégett az önindító + egy sor hibajelzést ad az autó computere. Árajánlat alapján 60e Ft a javítás + diagnosztika, amit megrendeltem. Másnapra augusztus 12-ére készen volt az autó. A diagnosztika után ABS gyűrű csere, első-hátsó lambdaszonda csere stb-stb javaslatot kaptunk. Augusztus 13-án kaptam egy levelet a telephelyvezetőtől, hogy a reklamációnkat lezártnak tekintik mivel az autót elszállítottam a telephelyükről az ő hivatalos döntésük előtt. Én 14-én írtam egy választ, hogy határozottan jeleztem a kollégájának, reklamációnkat továbbra is fenntartjuk, levelét nem fogadjuk el és " A felesleges pereskedés elkerülése végett békéltető tárgyalást javaslok. Soron kívüli válaszát várom" Innentől kezdve semmilyen választ tőlük nem kaptunk semmilyen megkeresésünkre!

Az autót megcsináltuk saját költségünkön természetesen számlával igazolva (trélerezéssel, mindenestül 300e forintot követeltünk). Küldtem egy felszólító levelet a panaszunkkal és követelésünkkel. Küldött az ügyvédünk fizetési felszólítást, mindent figyelmen kívül és válasz nélkül hagytak. Majd közjegyzőnél fizetési meghagyást tettünk. December 10-én járt le az ellentmondási határidő de az AAA Autó ügyvédje csak december 15-én mondott ellent a fizetésnek, a késést olyan hihetetlen történettel indokolta, hogy majd leestem a székről. 10-én délután jutott hozzá az anyagunkhoz, este akarta feldolgozni és benyújtani az ellentmondást de sajnos feltörték az autóját, ellopták az anyagokat, az ügyvédi azonosító kulcsát stb. nincs helyettese, nem tudta máshogy megoldani a dolgot, csak késéssel. A közjegyző elfogadta ezt a kifogást, nem lett automatikus inkasszó, úgyhogy mehetünk a bíróságra ha továbbra is fennáll a követelésünk. Így állunk most! 

Összegezve a tapasztalataimat (annak aki lusta volt végig olvasni :) ). Az autóikat nem vizsgálják be alaposan lutri, hogy kinek mi jut. Szemtől szembe segítőkésznek mutatják magukat csak az eladás érdekli őket, fűt-fát megígérnek csakhogy vásárolj de érdemben tesznek az emberre. Folyamatosan pszichológiai hadviselést folytatnak az emberrel az elképesztően sok várakoztatással, az egymásra mutogatással, felelősség hárítással, erőfölény fitogtatással. Kivárásra játszanak, nem érdekli őket a reklamációd, úgyis megunod és lekopsz. Semmilyen megkeresésre nem válaszolnak, gyakorlatilag bíróságra kell menned ha bármilyen fogyasztóvédelmi törvényt érvényesíteni szeretnél. 

Ami még fontos tapasztalat! A fogyasztóvédelmi hatóság konkrétan sz@rt sem ér! Valóban 30 napja van az írásbeli válaszra a kereskedőnek ha panasszal fordulsz felé de az érdemi javítást 5 munkanapon belül el kellene kezdenie. Ez nincs túl jól szabályozva és ezt a kiskaput játssza ki az AAA Autó a panaszosokkal szemben. A fogyasztóvédelem megkérdezi, hogy leadhattad az írásos panaszodat, igen? Ok akkor a 30 napot megvárjuk. Utána ha nem válaszol a kereskedő, a fogyasztóvédelem felszólítja a válaszra! de nem az érdemi cselekményre, vagyis a javításra. Fél év alatt eddig semmilyen hasznát nem vettük, sőt még valamilyen ügyvédi beadványt is elutasítottak, hogy nem jog és hatáskörük intézkedni a kért dologban. Róluk ennyit! 

Summa summarum: kerüljétek el jó messziről az AAA-t!!! 

kissbéla51 Creative Commons License 2015.01.17 0 0 1223

Vásároltunk egy autot az aaa-Fóti telepén,álmaimban soha ne jöjjön elő soha többet.Szeretném megosztani a nagyvilággal az eseményeket.Kiválasztottuk az autót

kiprobáltuk és lefoglalóztuk ,utána meg irták a szerződést ez kb 5 orába került. Másnap átutaltuk a vételárat,hogy két nap mulva mehetünk az autoért ezt mondták.

Volt egy ablak emelöjav igértek négy téli kereketés akku cserét mivel nehezen indult.Azota 2 hét telt el,7-szer voltunk a telepen de semmi sem készült el a pénzt viszont benyelték.Ma elhoztuk az autot a bal első ajtót ugy csinálták meg,hogy a jobb hátsóbol kivették az alkatrészt amire két hetet vártunk,hogy megjöjjön 

prágábol mert ott a központ és egy telefon van ahol lehet reklamálni de az is prágába csörög. Ha valamit elmondunk nincs is rá válasz. Ha a telepen probál

az ember valamit reklamálni mindenki hazudik,de nem kispályásan a szemembe mondja azt amit papirra leirtunk és a szerződésben van az úgy nem igaz.

Ha megprobáljuk bizonyitani akkor oda jönnek és öten-hatan leugatnak.Egy abszolut profi csapat akik erre vannak kiképezve,egy piszkos szemét banda.

Olyan módszreik vannak hogy erre nem lehet felkészülni.Se venni se eladni nem szabad mert semmit nem tartanak be. Ha kihivnak,hogy megveszik az autodat

mire bevizsgálják a negyed árat sem adják érte ha tiltakozol körbe állnak és jó ha meg nem vernek pl 800000 ft-os autóért kináltak 270 000 ft-ot és

1'50 km -röl hivták oda az eladót.Ma ott állt két ember de 11-óta négy téligumit igértek nekik meg egy tank benzint-igy szolt az alku,de17orakor még semmit

se kaptak már majdnem verekedés tört ki.Nem kapták meg sem a kerekeket sem a tankolást.Kb tiz ember volt aki mindenfélét reklamált amit már hetek óta

nem kaptak meg.Mindenkit becsapnak. Az autot ök irták át a nevünkre de sem az eredetiségvizsgálati papirt sem az adásvételit sem a csekkeket nem adták

oda azt mondták.hogy arhiválták az én bizonylataimat-vicces.Az autoval a pénzzel az igéretekkel mindennel csalnak.Amit meg néznek fényképezzék le

mert kilopnak mindent a már eladott autobol.A milyekböl még a lábtörlőt is kiszedték egy piti tetves hazug banda.

NE MENJENEK IDE, HA MUSZÁJ AKKOR NAGYON KÖRÜLTEKINTŐEN.

lautnermark Creative Commons License 2015.01.14 0 0 1222

" a három napos visszafizetés garancia működik-e náluk"

Az meg mi?

bosszankodo68 Creative Commons License 2015.01.14 0 0 1221

Sziasztok.

2014. Decemberben vettem tőlük egy autót, megnéztem az olajszintet másnap és nagyon megfogyott. Harmadik nap visszavittem,és kaptam egy reklamációs jegyzőkönyvet. Most arra várok hogy visszajelezzenek. Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e már valaki ilyen helyzetben,megcsináltatják-e, vagy a három napos visszafizetés garancia működik-e náluk. Sajnos utólag néztem rá erre a fórumra, ha ezt tudom nem megyek hozzájuk. Ha én megcsináltatom kifizetik vagy elbuktam és mehetek bíróságra. Aki már csalódott és ezt az utat végigjárta, megköszönném ha visszaír.

gsis Creative Commons License 2015.01.01 0 0 1220

Ne hogy a tranzakciós illetéket is ők állják !!

Előzmény: lautnermark (1218)
Totyasrác Creative Commons License 2015.01.01 0 0 1219

Jó a FB oldaluk, nem mondom:

Előzmény: 35c14hajcsár (1215)
lautnermark Creative Commons License 2015.01.01 0 0 1218

"ebből levontak 6600ft mert a bankból ki kell venniük a pénzt"

Ez komoly?

Előzmény: terexdemag (1213)
B.GY Creative Commons License 2015.01.01 0 0 1217

Ha nem érte volna meg neked,nem hagyod ott.Akkor már magadat szidd ne őket,ha megszopattak.

S-team SE Creative Commons License 2014.12.31 0 0 1216

Na, jó, hogy van ilyen topic :)

Olx-en adtam fel hirdetést, miszerint ilyen és ilyen autót KERESEK. Gecc, hetekig jött az automata sms, hogy megvennék az autómat, hívjam fel őket. Még ha lenne is eladó autóm, én hivogassam őket? Idióták.

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.31 0 0 1215

Többen látják ha a véleményed megírod  a Facebook oldalukon is! https://www.facebook.com/aaaauto.hu

Egyszer talán észbekapnak az

Álnok Álántás Áutókereskerdők, ahol

Állandó Állati Átb*szásban van része minden ügyfélnek, és 

A legszemetebb A legmocskosabb társaság A ( z ) Autókereskedelemben!

Boldog Új Évet nekik Magyarország határain kívül!

Fórumozóknak ugyanezt határokon belül!

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.31 0 0 1214

Egyszerűen mocskok!

Remélem minnél többen előre olvassák , és ha lehet a Fb oldalukra írd meg, hátha itt még többen látják!

terexdemag Creative Commons License 2014.12.31 0 0 1213

Sziasztok.

Tárgy év decemberben meg hirdettem egy személy gépkocsit szerintem reális áron.

Ezek a professzionálisan képzett senkiháziak felhívtak, hogy őket a meg hirdetett áron érdekli a nem épp jó állapotban lévő autóm. Időpontot egyeztetünk , a megadott időpontban ott is voltam. Röpke 3 óra várakozás után próbakör és mindta az ember szerinte az ár korrekt ismét várakozás. kb 1 óra múlva behívtak és megkínáltak az ár egy harmadával hosszas alkudozás után megkaptam az eredeti ár ami szerintük korrekt két harmadát. ebből levontak 15e ft adatkezelési díjat és 6600ft mert a bankból ki kell venniük a pénzt. De ami nekem igazán fáj: elmondtam nekik az autóról folyik a vízpumpa nincs fűtés rossz mind a két zár. Két nappal később látom a honlapjukon jó állapotú törés mentes szervizkönyves a benne hagyott komoly hifi nélküli autómat dupla áron hirdetik.

Én soha többet még vevő ként sem megyek be ezekhez az aljas szemétládákhoz. Nagyon sajnálom azt akit becsapnak a tőlem szarért húgyért megvett autóval amit 2 nappal később szervizkönyves kifogástalan autóként hirdetnek duplájáért.

Totyasrác Creative Commons License 2014.12.22 0 0 1212

Haverok, buli, Fantakanna? :D

Előzmény: Törölt nick (1211)
lautnermark Creative Commons License 2014.12.22 0 0 1210

Én csak azt nem értem, hogy miért foglalkoztok sms-kel? Autót akar/nak venni, de nincs 100 ft-k arra, hogy felhívjanak? Akár kereskedő, akár magánszemély. Ilyenekkel minek foglalkoztok?

Előzmény: B.GY (1209)
B.GY Creative Commons License 2014.12.18 0 0 1209

Nem értem,hogy aki olvassa ezt a fórumot az minek megy oda? Kollégámat is felhívták.Árulja az Avensisét.Mondtam neki,hogy el se induljon:)

Előzmény: alantas ígérget (1208)
alantas ígérget Creative Commons License 2014.12.18 0 0 1208

Ma mink is megtapasztaltuk az alantas gátlástalan pofátlan senkiházik viselkedését.

Meghirdettük az autónkat de még a képeket töltöttük és már is jött az sms, hogy érdekli az autó hívjuk fel őket. Nem hívtuk de pár óra elteltével ők hívtak majd közölték hogy érdekli őket az autó menjünk be. Elmondtuk, hogy az autó első perctől szervizelve van mindet tudunk igazolni amúgy nagyon jó állapotban van szóltunk, hogy csak akkor megyünk be ha 1000000 ft megadnak. Közölték, hogy rendben ez korrekt ár az autó értéke 1350000. Közölték velünk, hogy 9-30 - ra menjünk oda mondtuk ez lehetetlen de nagyon sietünk. Meg is érkeztünk 10- re odaadtuk a forgalmit majd közölték, hogy szólnak addig üljünk le. 2 óra múlva megkérdeztük,hogy ugyan már mikor kerülünk sorra ekkor közlik még 45 perc. Majd 13-00kor közlik hogy mi jövünk. El sem hittük. Felveszik az adatokat beindítják a motort mert ketten nézik ugye erre az egyik bamba fejű a járó motor közben elkezdi kitekerni a motorolaj beöntő sapkát. A férjem úgy szólt rá, hogy ki ne tekerje már mert kivágja az egész olajat.(dízel autó) Na nagy nehezen elindulnak a próba útra én nem fértem be mert a 90% nyári gumik a hátsó ülésen is elvoltak helyezve. Visszatértek majd közölték most már csak 10 perc és mondják az árat. 14- kor behívnak egy tárgyalóba majd közlik 700.000 azt hittük elájulunk mondtuk, hogy ez vicc ne szórakozzanak majd visszamegy és megpróbál segíteni. AHA újabb 1 óra majd közli, hogy 900 000 mondtuk akkor miért rángat be mikor az ár megvolt beszélve időpontra jöttünk és már fél napot itt ülünk majd újra elmegy és fél óra múlva közli hogy 950000 és vége na ekkor még benyögi a 24000 ft költséglevonást mondtuk hogy, elég most már fejezzük be vagy 950000 és nincs levonás ekkor közli, hogy ki kell venniük a bankból a pénzt ez még fél óra és amiért a pénzt ők kiveszik az 6500 ft ezt nekünk kell megfizetni na ekkor mondtuk, hogy elég. Ekkora büdös bunkókat még nem láttam.Ezek teljesen hülyének néznek mindenkit. Ja még annyit,hogy másfél hónappal ez előtt bementünk autót nézni de nem találtunk majd kíváncsiságból megkérdeztük, hogy mennyit ér az autó akkor 1150000 ajánlottak mivel nem hagytuk ott most mindvégig azt hallottuk, hogy ez nekik rosszul esett gondolom így adták vissza. Rohadjanak meg míg ott voltunk legalább 20 mentek el az első ajánlatuk után nekik volt eszük. De vajon meddig csinálhatják ezt ilyen gátlástalanul. Na mindegy meg van a tervem velük majd ők is érezni fogják. Arról is beszámolok majd             

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.10 0 0 1207

ALAPELV NEM CSAPJUK BE AZ EMBEREKET :)

DE AZ ÁÁÁ AZ ÁLNOK ÁLÁNTÁS ÁUTÓKRESKEDÍS :) ÉS MEGVEZET AHOL TUD :)

Előzmény: Törölt nick (1206)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1205

Hüle eladó ( KÖZTÜK ÉN IS ) meg megy és jól átb verik:)

Előzmény: Törölt nick (1204)
Forerunner Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1203

Engem is felhívtak tegnap, hogy vigyem el a kocsit Fótra, megadják az árat amit kérek, csak átnéznék. Ekkor találtam erre a fórumra. Hát döntöttem nem megyek el, nem utazok 200 km-t a semmiért. Ha komoly vevők akkor eljönnek megnézni, ezért nem veszek ki szabadságot....

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1202

Én is csak később olvastam a fórumot 8 árát vártam a semmire!

Előzmény: bilszi (1201)
bilszi Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1201

Ritkán fórumozok, de most egyszerűen lehetetlen nem leírni, ami ma történt velünk! Pénteken feltettem az autónkat a "használtautóra". Két perc múlva jött az sms az aaa-tól, hogy megvennék a kocsinkat. Felhívtam. Ajánlottak egy árat, miután sokmindent megkérdeztek tőlem. Nem volt magas az ár, de találtunk náluk egy jó autót, amibe beszámíttattuk volna. Ma 11-re kaptunk időpontot. 4! óra várakozás után felemeltem a hangom és kértem vissza a forgalmit, amit már az elején elvettek. Addig le sem esett, hogy miért - Persze, hogy azért, hogy ha időközben megunnád a várakozást, akkor ne tudj lelépni! Ekkor rögtön találtak egy tárgyalót, ahol közölték velünk az autóért kínált beszámítási árat. A mi autónk egy Renault Megane, ami 2006-os sok-sok működő extrával, több esztétikai hibával, ami a használatából adódik, de egy ilyen cég könnyen javíthatná, egyébként motorikusan tökéletes... A telefonban 600.000-et ajánlottak érte. Mire sorra kerültünk ez az ár SZÁZKILENCVENHÁROMEZER-ÖTSZÁZ forint lett!!! Egyszerűen majdnem leestünk a székről!!!! Pofátlanság! Hogy képzelik??? Ezek nem normálisak! Jutottak eszünkbe a gondolatok. Vagy inkább mi nem vagyunk azok, hogy képesek voltunk 4 órát várni rájuk. Kicsit agresszíven visszakértük a forgalmit, mire az ember ajánlott 393ezret rögtön. Mondanom sem kell, hogy ez is nevetséges! Elindultunk hazafelé. Menet közben felhívtak, hogy átgondolták és 520ezerig is el tudnak menni.... Egyszerűen felháborító! Ráadásul a kinézett autóval kb negyed annyit mehettünk próbaútra, mint a mi autónkkal mentek. Szó mi szó: mindenkit óva intenék attól, hogy elmenjen hozzájuk!!!

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.01 0 0 1200

Messze lakok onnan:) De jó ötlet. Idővel majd minden megszépül de kicsit dühös vagyok.. részben magamra, egy óra alatt le kellett volna jönnie hogy tiplizni kell onnan. Eladtam azóta a vasat normális áron, ÁÁÁ is megkapta volna annyiért de úgy érzem a várakoztatás az emberek kifárasztása egy taktika csupán ezek részéről!  Úgy szeretnék egyszer egy ÁÁÁ-ssal találkozni a munkám során:) Szerintem akor kerülne sorra amikor én náluk sorra kerültem.....tehát soha:) Mindegy túléltük és mára csak egy bosszúság maradt belőle és egy tanulság ne higgyek a messziről jött multiknak!

Előzmény: Törölt nick (1199)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.12.01 0 0 1198

Látom azért fejlődnek már......időpontra hívnak .........ugyan de nem tartják be!

Én egy napot vártam, mert szerintük sokan voltak - tanuljon belőle mindenki!

Odautaztam, vittem a családot, hogy ha végeztünk elmegyünk még vásárolni. De egész nap elment a semmire.

Szemetek ennyi, és látom, hogy nem egyéni a tapasztalatom, hanem általános.

Előzmény: átvertautós (1196)
átvertautós Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1196

Óva intek mindenkit hogy az AAA autókereskedéssel szóba álljon.Egy nagy átverés az egész.Mi megbeszélt időpontra érkeztünk autó eladásra.A forgalmit azonnal elvették majd 2 óra múlva ugyanarról a helyről /az ajtó melletti kis asztalról/ veszekedések árán kaptuk vissza.Az ügyfélváróban 3-4 óra hosszát várakozó elégedetlen ügyfelek voltak.A  legtöbb ember hasonlóan velünk nem került sorra és őket is időpontra hívták.A többieknek a megbeszélthez képest nevetséges összegeket ajánlottak.Szomorú hogy ilyen vállalkozások működhetnek Magyarországon ami kimondottan az átverésre épül.

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1195

Használtautóra kell feltenni, én is ott adtam el a sajátom. Ha van hiba, lehet érdemes előtte megnézetni, és megjavíttatni, vagy annyit engedni az árból amibe a javítás kerül!

Előzmény: Törölt nick (1194)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1192

Amúgy szerinteetk mit tegyek?

EUROtax szerinti ára autónak 1.8 millió, de nem jó rajta: ESP, tolatóradar, Magnó PIN kódját nem tudom. Diagnosztikára rátéve hibája nincs. Mivel sürgösen el kell adnom. menniyért tegyem fel használtautó. hura. nem akarok egyetlen vevőt sem becsapni, ezért írom le, h mi a hibája? 1.4???

köszi a értelmes hozzászólásokat

Előzmény: Reanult-rajongó (1191)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1191

Amúgy most renault-baumgartnerhez viszem, mert most azok hívtak. Mondtam neki telefonba az összes hibát, mondván nehogy nekem azzal jöjjenek, h itt meg itt hiba van. Azt mondta, h őket így is érdekli. valakinek valami tapasztalata velük?

Előzmény: Reanult-rajongó (1190)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1190

Volt ott egy papa.....szóba elegyedtem vele. mondom neki én szoktam olvasgatni az aaa autó fórumot és ott azt írták, hogyha kijönnek az első árral felvásrálásnál, akkor vissza kell őket küldeni háromszor. Mondatm neki- Papa, legyen erélyes.

Az öreg olyan erélyes lett , h a 230 ezres első árat felvitte 490-re egy régi opelért. Utána megköszönte, h mondtam ötlete. Úgyhogy már csak ezért megérte elmenni, h beleköpjek a levesükbe. Amúgy az ott lévő autók elképesztő árakon vannak. Régi kasznis suzuki Swift 800 ezer. Meg 5 éves suzkira odaírják, h 4000 km van benne. Kérdeztem aaa-s srácot, h valaki ezt beveszi nektek? Nem mert rá válaszolni. Egy próbát nekem megért, meg öreg csávó biztos áldja a nevem a mai napig.

Előzmény: Csaba Luttye (1188)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1189

WC-t nem tudom....nem kölött

Előzmény: Törölt nick (1186)
Csaba Luttye Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1188

Senkinek nem javaslom ,hogy velük kezdjen. Minden a lehúzásról és az átverésről szól. Míg be nem érsz mindent megígérnek ,aztán jön a fekete leves. Az ígért ár egyharmadát sem akarják megadni ,arra hivatkozva ,hogy a kocsi jó állapotban van de értsem meg nekik keresni kell rajta. Rengeteget kell várni , Az eladók bunkó módon viselkednek. Rettenetes hely !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!