Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Jolimama! Akkor még egyszer! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Boldog szülinapot Rebekának is!
Még a tegeződéshez! Anyu ugye magázza az anyukáját (de sziával köszön neki), viszont apu meg tegezte őt. Tehát mamát a saját lánya magázza, a veje pedig tegezte. Na ez fura volt nekem gyerekként. De apu előbb ismerte mamát, mint anyut, mert együtt dolgoztak.
Más! Tudjátok, mit kötök? :-) Nem lesz nehéz kitalálni, ha olvastátok a hétfő esti, kedd reggeli termést! :)
Egy pár sap-kalapot horgoltam, még nincs vége a télnek. A zoknival megszenvedtem, a talpát külön kötöttem, hozzáfogott szállal és a sarkát külön illesztetten készült.
Születésnapodon, nem kívánunk egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy nagyon boldog ezen a szép napon. Szívünk szeret ezt ne feledd, a legtöbb mit adhatunk; A topikos szeretet.
Azon mosolygok itt magamban reggel óta, hogy mennyire egyfelé forognak a kerekeink. Kiválasztottam pár képet, hogy majd azok közül válogatok. És Ti szinte mind azokat tettétek fel, amikre én is gondoltam. Azért ez jelent valamit.
Márti, Veled meg még ugyanazt is tettük fel végül.
Te sosem fogsz megöregedni. Az élet lassan elvonul majd az arcod fölött, ennyi lesz, semmi több, és te attól még szebb leszel. Öreg csak az, aki már nem érez semmit.
Erich Maria Remarque
Köszönjük Nektek, hogy most csupa virág lett a fórum! Egyáltalán- jó helyen járok? Ennyi árvácskát még!!!!!
Ugye szabad írnom, Jolimama, hogy nem véletlenül ez a kedvenced....? És mintha ta Magad is hasonló támasza lettél volna egy kis gyereknek...?
Nekem teljes pompájában virít az óriási Clíviám - ezt Neked szánom, Rebeka - mivel nem vagy mindennapi vendég. Olykor csodálom a szakköröd - meg a Te - munkáid!
Jolimamának nagyon feszül a Billergiám bimbaja - bár még nem feslik... Kicsit szúrós, kicsit szálkás ugyan, de szívós és megbízható mint egy tyúkanyó, ami nagy kincs is a mai világban!
Jolimamának és minden születés- és névnaposnak kívánom, minden elképzelése váljon valóra, erőben egészségben. Sokáig legyenek még ebben a nagy családban.
Nemgyőzöm kapkodni a fejem a sok szépség láttán. Kosarak, tojások, terítők és persze Laci flottája ami megint nagyon szépre sikeredett.
Kecskeméti talival kapcsolatban, én is szeretnék részt venni. Nekem ez csak 50km.
A főtér nekem is tetszik. Közel van minden, és tényleg a város lelke.
Sajnos csak bekukucskáltam, engem is levert valami baci. Jánosom múlt héten egész héten lázas volt, azután kezdtem én levert lenni, és nyomom az ágyat, amikor tudom.
Jolimami, Rebeka 55! Nagyon boldog születésnapot szeretnék kivánni, jó egészséget, meg mindent, amit Ti kivántok.
A tegezés-magázás témájához szólva. Mikor 21 évesen elkezdtem dolgozni a repülőtéren, akkor az első dolgok egyike volt, amit elmondtak a kollégák, hogy a reptéren mindenki tegez mindenkit. Kicsit furcsa volt, és 13 év ott dolgozás után is volt olyan kolléga, akinek úgy köszöntem "Szervusz Imre bácsi!" Nemrég néztem végig egy kolumbiai sorozatot és ott teljesen bevett szokás, hogy szülő-gyerek kölcsönösen magázza egymást. Nekem nagyon tetszik ez, nagyon jól ki tudják fejezni spanyolul a magázódást, valahogy nem olyan "rideg". Igaz, Dél-Amerikában arra sincs külön szó, hogy "ti", azt ugyan azzal a szóval mondják, mint azt, hogy "Önök". :-)
Szép jó reggelt, mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha Miss Texivel keményítek valamit, és az a valami nem fehér színű, akkor lehet olyan gond, hogy kicsit "megszínezi" a fonalat a keményítő? Vagy nem fog látszani semmi, és bátran keményíthetem vele? Milyen higítással érdemes csinálni, hogy szép legyen? Még soha semmit nem keményítettem.
Úgy is lehet, hogy az arborétumba megyünk, és elugrunk cicasímogatni hozzánk. Apa már sejti, hogy aznap dolga lesz, vagyis lesz sofőrünk... Talán...
De az is megfordult a fejemben, hogyha nem vagyunk túl sokan, akkor a főtér környékén is letelepedhetünk. Sok a pad, a fű-fa-virág, vannak aszalok is, igaz a sakkozóknak, a környéken ott az összes valamit számító üzlet.
Odajár a fél város gyereke csúzdázni az eredetileg "0" km-nek készült alkotáshoz.
Gond legfeljebb akkor van, ha éppen van valami kirakodó vásár, akkor összébb szorul a hely.