De akkor ez viszont nem nagyon érv a mostani klubok+mlsz vs. szurkolók témában.
Tegnap mondjuk nagy hülyeség volt azt nyilatkoznia a fradista gyereknek, hogy nem a foci, hanem a szurkolás miatt járnak (jártak) meccsekre, nesze muníció a demagóg szurkolóüldöző gépezetnek.
Köteles megjavult Belgiumban. Gulácsi legalább véd Ausztriában. Fradibuszra sem lehet sok panasz.
Nehogy már a két angol kettőben bohóckodó valamelyikével kezdődjön a magyar válogatott összeállítása. És csupán halkan megjegyzem, eddig azt hittük kapus poszton nagyjából megvagyunk. Kurvára nem úgy tűnik nekem.
javítson ki valaki, de úgy tudom állami pénzen ez is fel lesz újítva, és a haladás itt játszik majd amíg megkapja az új stadionját :) Nem kell ehhez hazajönni :)
Marci, azért gondolkodj már el egy kicsit azon, hogy hány éve volt utoljára Mo-on olyan, hogy egy vendégcsapat szurkolói egymást ölték a jegyekért. Most, amikor üresek a stadionok, legalábbis vicces a probléma felvetés, hogy az ultrák vezetői saját zsebre feketéznének a jegyekkel. Másrészt mi soha nem leszünk annyira buzik, mint az olaszok :).
Egyrészről a legtöbb komment bicskanyitogató, másrészről abban is van igazság, hogy néhány ultra/hooligán kurvára rosszul ül a lovon.
Mert az egy dolog, hogy ez a regisztráció/szkenner/jegyvásárlási mizéria egy faszság, de néhány vezér fasz a b-közepekből szerintem azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Mentalitásról papolnak, közben 99%-uk csak a pénzért csinálja. Olaszországban pl. jegy üzérkednek, nem tudom, ez itthon is létező dolog volt-e. Lényeg a lényeg mindkét fél hibás az ultrák és az mlsz is, de több vaj a szövetség füle mögött van.
Hogy te mit hiszel és miért gondolod hogy nem Király a válogatott első számú kapusa nem tudom.
Én Románia és Finnország ellen is is Királyt láttam a kapuban és jól védett, volt idő mikor nagyon sztárolták de voltak jobb formában és jobban védő Magyar kapusok például Szücs , Babos, Végh akik a válogatottban is bizonyitottak de visszonylag kevés lehetőséget kaptak.
Jelenleg nincs olyan játékban lévő magyar kapus aki jobb mint Király.
Kötelest, Megyerit, Gulácsit, vagy Dibuszt jelenleg nem tartom jobb kapusnak Királynál.
Tulajdonképpen arra, hogy ki kell jelenteni, eljárt felette az idő. Nem hiszem, hogy ő a válogatott első számú kapusa, és van egy sanda gyanúm, hogy most télen szépen hazatér ( haza zavarják ) a Haladáshoz. Kicsit bohóckodásnak tűnik már, amit csinál.
Viszont szegény Királyunk mivel vág vissza? 19 forduló alatt 3 meccsen védett a bajnokságban, é beszedett 12 gólt 1 ligakupa meccs, ott meg kapott egy ötöst. 4 meccsen védett, és kapott 17 ! gólt.
Ez még lemaradt: Nemcsak a középpályás, a szurkolók sem szeretnék, ha a magyar kapus visszatérne. Már odáig is elmentek a drukkerek, hogy gúnyos megjegyzést tettek, konkrétan a nevével viccelődtek. Az egyik hozzászóló szerint – akivel többen egyetértettek – Bogdán neve azt rövidíti, hogy ha ő áll a kapuban a Bolton máris egy gól hátrányból indul („BOGDAN = Bolton One Goal Down Already Now”).
Királynak nagyon nem jön be a Fulham eddig. Ma a Watfordtól otthon 0-5. 0-1 volt amikor beállt, kiállították Bettinellit és 11-essel jöhettek Tőzsérék. Bogdánt pedig kezdi kiszorítani Lonergan. Ráadásul az egyik csapattársa Pratley, aki úgy tudom a Bolton csk-ja is, Lonergan mellett kampányol. Megyeri kispad évek óta. Gulácsi egyre többet hibázik mostanában.
Iszonyatosan gyenge volt ez a Fradi-Pápa. A Vidi és a Paks kiemelkednek a mezőnyből játéktudásban meg játékosállományban is. Más csapatból én nem is tennék be válogatottba játékost, csak légiósokat. A többiek vergődnek.