Keresés

Részletes keresés

VASASügyi Miniszter Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3861
Bocs!

Mit felejtsek el?

Üdv:

karesz

Előzmény: The Evil (3859)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3860
Az MTK ellen lecserélése után kapott piros lapot a fehérvári Zombori Zalán, miután letöltötte eltiltását, a bíró lökdöséséért és reklamálásért állították ki.

Mátyus: - Miért megy oda a bíró, persze, hogy meglökdösik... Zalánról én vagy jót, vagy semmit sem mondok, de a következő visszatérését már most várom. No, meg, gondolom, a bírók is...

Korsós: - Zalán nem olyan fiatal, és tapasztalatlan, hogy két ilyen hiba magyarázható lenne. Külföldön egyébként szerintem nem divat már szöveg miatt piros lapot kapni, de adni sem. Grazban játékos, és edző sem szokott a bíróval foglalkozni, arra ott van az elnök. Ő mindig megmondja a magáét, ami azért jó, mert nem marad kritika nélkül a játékvezető m?ködése, viszont az elnököt nem lehet eltiltani.

Horváth: - Ez az időszak Zalán futása? Azt gondolom, a bírót nem nagyon bosszantja, hogy pirosat adott neki, de Zalánt nagyon zavarja majd az a büntetés, amit most kap. Kizárólag az ő érdeke, hogy lehiggadjon.

Dárdai: - Butaság, amit csinál, nem is kicsi. Látom az összefoglalókat, az osztályzatokat, innen tudom, hogy ő húzóember a Videotonban, amelynek most jól megy. Ezzel viszont a csapatnak, és főleg magának árt, tönkreteszi saját munkáját. Félre ne értse: az indulat megfékezése intelligencia kérdése is.

Babos: - Egy profi játékos ilyen hibát nem engedhet meg magának. Egyszer előfordulhat az emberrel ilyesmi, de abból egy életre tanulni kell. Az MTK-ban engem is állítottak ki szöveg miatt, de azóta ki nem nyitom a számat, történjék bármi a pályán.

The Evil Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3859
Felejtsd el, üdv!!!!
Előzmény: VASASügyi Miniszter (3858)
VASASügyi Miniszter Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3858
Üdv Mindenkinek!

Nos, ahogy ígértem:

Elnézést kérek Tőletek, az óvás okozta kellemetlenségekért! Ahogy a pályán sem voltatok meggyőzően jobbak, úgy a zöld asztalnál is igencsak furán született ítélet... de hát ez van... a testület döntött, nem hibázott a Vidi... úgyhogy azért is elnézést kell kérnem tőletek, mert esetleg nem megfelelő hangnemet, stílust használtam...:-((

Üdv:

Karesz

Paoloragazzo Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3857
"A zoldSport reszletes nyomasgyakorlasa a Vasas-ra, hogy megiscsak erdemes lenne az ovas. Remelem
kurvara beegnek!"

Most akkor zöld, vagy angyalföldi?
Vagy csak cselesen bújnak a Fradisták, hehe.(((((

Előzmény: Chip-TFF (3853)
VDTN Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3856
No, telitalálatom volt a pszichológussal a Zalánnal kapcsolatban. Kár, hogy nem járt rendszeresen. Sajnos, most lesz ideje rá.
Egyébként pont a Puhl nyilatkozta valamikor a fénykorában, hogy egy jó bírónak szelektív hallásának kell lennie, mert a meccs hevében a fél csapatot ki lehetne állítani beszólásért.
És csak most jöttem rá, hogy én ezt félreértettem!!!!
Ha valaki látta a Vasas-FTC meccset és jól olvas szájról, az azt is láthatta, hogy az isteni Gera többször elküldte a bírót melegebb éghajlatra, de még sárgát sem kapott.
Tehát erre vonatkozik a szelektivitás! Attól függ KI küldi el a bírót a jó.....
Előzmény: Chip-TFF (3854)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3854
Nah, a Zalanrol is van egy kis cikk:

"
Zomborit legutóbb reklamáláértállították ki, ezúttal pedig a bírótlökte meg
Kerekes Zsombor három meccset kihagy
Zombori Zalán már csak négyszer játszhat

K. I.

A Vasas és a Videoton esetén kívül több ügyet is tárgyalt a fegyelmi bizottság. Az egyikben érintve voltak a székesfehérváriak is, hiszen a Sopron ellen kiállított Zombori Zalán volt a téma. Az idén már második alkalommal kiállított középpályást 2001. június 6-ig tiltotta el a testület, vagyis csak az utolsó négy fordulóban léphet pályára. A labdarúgó azért kapta a példás büntetést, mert a hétvégén meglökte Makai János játékvezetőt, akinél reklamált is. Zombori egyébként alig két hónappal ezelőtt az MTK elleni találkozón is pirosat kapott reklamálásért. Nos, Zomborival ez a csúfság júniusig nem történhet meg, hiszen addig sem a bajnokságban, sem a kupában, de még a juniorok közt sem szerepelhet.

Két debreceni labdarúgó ügye is téma volt. Siklósi Csaba megúszta egy mérkőzésre szóló eltiltással, ám csapattársa, Kerekes Zsombor, aki a Kispest elleni találkozó után rontott neki Dubraviczky Attila játékvezetőnek, három meccsen nem szerepelhet. Egy bajnokin nem léphet pályára Árki Gábor, a Lombard középpályása, akit az Újpest ellen két sárga után küldtek zuhanyozni.

A sok sárga illetve piros lap miatt a DVSC harmincötezer, az NB I B-s Marcali tizenkétezerötszáz, a Nagykanizsa, a Kaposvár, a Hévíz, a Siófok, a Békéscsaba és a BKV Előre pedig egyaránt tízezer forintot fizet a szövetség kasszájába.
A Zalaegerszeg-Ferencváros mérkőzés után történt rendbontás miatt -a levonuló játékvezetőt köpködték a szurkolók -a zalaiak soron következő két hazai mérkőzésén le kell zárniuk a játékoskijáró két oldalán lévő szektorokat. A Debrecen-Újpest Arany-Ászok kupamérkőzésen a vendégszurkolók egy méretes fadarabot hajítottak a pályára, ezért a piros-fehéreknek a vendégszektorba tizenöttel több rendezőt kell csatasorba állítaniuk a Lombard elleni kupaelődöntőn.

A huszonnegyedik órában

Pietsch Tibor

Zombori Zalánt szombaton megint kiállították. A Videoton 7-es számú dresszben játszó labdarúgója az MTK elleni március tizedikei bajnokin is idő előtt mehetett zuhanyozni, a büntetését megkapta azért, az eltiltás egy hete járt le. A középpályás a Sopron elleni mérkőzésen újfent a kezdőcsapat tagja lehetett, ám négy perccel a vége előtt az öltözőbe parancsolták. Nem kezezésért, nem a rivális felvágásáért, de még csak nem is az utolsó emberként való szabálytalankodásért húzta elő a játékvezető a piros lapot, hanem azért, mert - az MTK-meccshez hasonlóan - összet?zésbe került a találkozó bírájával.

- A jegyzőkönyvben állítólag az szerepel: két kézzel, hátulról, szándékosan meglökte Makai János játékvezetőt.
- Nem löktem meg! Ha meglöktem volna, elesik.
- Akkor miért kapott megint piros lapot?
- Kettő egyre vezetett a Sopron, igencsak feszült volt a hangulat, amikor néhány perccel a vége előtt a bíró nem fújta le a Földes Gabi elleni szabálytalanságot. Legalábbis szerintem fault volt, tizennyolc-húsz méterre lehetett a vendégek kapujától, nagyon jó szögben, azaz egyenlíthettünk volna.
- Ehelyett emberhátrányba kerültek...
- Az eset után Makai János pont előttem futott, nem láthatta, hogy mögötte állok. Aztán hirtelen meg akart fordulni, én pedig magam elé tartottam a kezem, nehogy összeütközzünk. Még egyszer mondom, nem löktem meg.
- És ahhoz a vádhoz mit szól, hogy verbálisan inzultálta a meccs bíráját?
- Ezt nem tagadom, valóban keresetlen szavakkal illettem őt.
- Vagyis jogos volt a piros.
- Nézze, elterjedt rólam, hogy nehézfiú vagyok, és néhány játékvezető ennek megfelelően kezel. De igen, járt a piros lap.
- Azt is hallani, hogy ön miatt pattant ki a balhé, mely során tucatnyi dühös fehérvári drukker ugrott be a pályára.
- Van benne valami... A kiállítás kétségkívül felkorbácsolta az indulatokat, a szurkolók amúgy is nehezen emésztették meg, hogy vesztésre állunk. Szerencsére nem lett nagy baj az egészből.
- Ön azért mégiscsak rosszul jött ki a dologból: hétfőn a tartalékcsapathoz irányították.
- Elfogadom, sőt megértem a szakmai stáb döntését. És azzal is tisztában vagyok, mindezt csakis magamnak köszönhetem.
- Azért tudja, furcsa ez, beszélgetünk már egy ideje, és ön szinte mindent elismer, mindenre azt mondja, hogy jogos volt, az ember már-már felteszi magában a kérdést: ez az a Zombori Zalán, akit egy hónapon belül kétszer is kiállítottak, aki az egyik fegyelmi tárgyalásról a másikra jár? Mondja meg őszintén, mi történik önnel a meccseken, már elnézést, de mitől borul el az agya?
- Nem tudom. Ha úgy érzem, engem vagy a csapatomat hátrányos helyzetbe hozzák, egyszer csak bekattanok. A következő percben már lehiggadok, kitisztul a fejem, és persze bánom, amit tettem. Csakhogy akkor már az öltözőben csücsülök... Most is csak ültem egyedül, csendben, és arra gondoltam, ott volt az esély, hogy az MTK elleni bajnokin történt kiállítást és az azt követő eltiltást követően egyenesbe jöjjek. Szerintem nem ment rosszul a játék a Sopron ellen, gólt is rúgtam, szóval jól alakult minden. Ha nem kaptam volna piros lapot, és úgy szenvedünk vereséget, aligha érhette volna szemrehányás a teljesítményemet. De kiállítottak, és ez tönkrevághatja a karrieremet.
- Azért ez túlzás, nemde?
- A helyzet az, hogy a szerződésem nyárig köt a Videotonhoz, és jelen pillanatban fogalmam sincs arról, az idei bajnokságban pályára léphetek-e még a nagycsapatban. Van egy olyan érzésem, a sors nincs kibékülve velem.
- Ezt meg miért mondja?
- Korábban is volt ilyen érzésem, és a szombaton történtek után ez csak erősödött bennem. Tudniillik nem sokkal azelőtt, hogy felmutatták nekem a piros lapot, kaptam egy rúgást a lábamra, fájt is rendesen, ezért cserét akartam kérni. Végül nem kértem, folytattam a játékot, de azóta többször is eszembe jutott, ha akkor lekéredzkedek a pályáról, akkor most nem arról beszélnénk, hogy már megint velem van baj.
- A kívülállók okkal kérdezhetik: miért nem tanult a korábbi esetből?
- Azért ez nem úgy megy, hogy egyszer eltiltanak, aztán megfogadom, hogy most aztán befogom a számat, és soha többé nem állíttatom ki magam. Tudom, lépnem kell, megfordult a fejemben, hogy külső segítségre van szükségem a talpra álláshoz. Ezért azt tervezem, felkeresek egy sportpszichológust. Különben... Korábban már jártam is Budavári Ágotánál.
- És használt a terápia?
- Valójában nem, mert egy-két alkalom után megszakadt a kapcsolatunk.
- Édesapja, a huszonhatszoros válogatott, a Sport1 szakkomentátora, Zombori Sándor mit szól mindehhez?
- Apuval nem szoktam erről beszélni. Különben sem hinném, hogy tudna tanácsot adni, elvégre ő nem került hasonló szituációkba a pályafutása során. Legfeljebb azt mondaná, fiam, nem lehet ilyet csinálni.
- A Telesportban Puhl Sándor úgy fogalmazott: „Én tudtam Zombori Zalánt kezelni, nekem volt hozzá kulcsom". Mit értett ezalatt a játékvezetők főnöke?
- Puhlnak tekintélye, nagyon nagy tekintélye volt a futballisták előtt, egy játékos háromszor is meggondolta, hogy hozzászóljon-e. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy utódjait nem respektálják, de Puhl Sándor azért mégiscsak Puhl Sándor volt.
- Ha az MTK ellen vagy most szombaton Puhl Sándor vezetett volna, akkor nem szembesül a pirossal?
- Biztos vagyok benne, hogy nem.
- Megbüntették Székesfehérvárott?
- Hát az nem elég, hogy a juniorokhoz szám?ztek?! Oda, ahol négyen-öten edzenek... Amúgy igen, megbüntettek, de most egyáltalán nem az foglalkoztat, hogy anyagilag rosszul járok.
- Csongrádi Ferenc mit mondott a Sopron elleni bajnoki után?
- Semmit. Az MTK-meccset követően viszont kijelentette, hiába tart jó labdarúgónak, ha így viselkedek, azzal a csapatot sújtom, és ez esetben kénytelen lesz nélkülözni. Továbbá megjegyezte: a huszonnegyedik órában vagyok, ha most nem kapom össze magam, akkor felejtsem el, hogy egyszer még nagy játékos leszek.
- Márpedig gyanítom, az akar lenni.
- Persze hogy az, de... de most padlón vagyok. Az a legrosszabb az egészben, hogy a fiúkkal az elmúlt egy-másfél évben felépítettünk valamit, a másodosztályban elsők lettünk, az élvonalban az első hat között végezhetünk, a kupában a legjobb négy közé jutottunk, azonban én nem vehetem ki a részem a menetelésből, nem segíthetem a gárdát. Őszinte leszek: jól érzem magam a Vidinél, hiszem, hogy engem is szeretnek a fehérváriak, ám most attól félek, sokan elfordulnak majd tőlem. Elárulom, nemrég még az is felmerült bennem, hogy abbahagyom az egészet.
- Huszonhat évesen?
- Azóta rájöttem, nem az a megoldás, hogy megfutamodok. Eldöntöttem, nem fejezem be, megpróbálok talpra állni.
- Nem fogadkozik, nem ígérget, hogy most aztán megváltozik, nem dumál a bíróknak, csak a focival foglalkozik? Ilyenkor az a szokás...
- Egyszer már mondtam, nem fogadkozom, sokkal inkább lépnem kell. Az elmúlt napokban többször is feltettem magamnak a kérdést, miért jó az nekem, ha elkönyvelnek ügyeletes rosszfiúnak. Nem akarok én fekete bárány lenni, csupán futballozni szeretnék, lehetőleg minél magasabb szinten. És akkor talán a sors is megbékél velem.
Csongrádi Ferenc, a Videoton mestere:
Sajnos azt kell mondjam, Zalánnal a hétköznapokon is vannak gondok. Nagyon makacs, szembeszáll mindenkivel, a végsőkig kitart amellett, amit ő gondol, miközben nem látja be, hogy néha alkalmazkodnia kellene a társakhoz. Zalán ugyanakkor csodálatos képességekkel megáldott futballista, állítom, a labdával többet tud, mint a válogatottban játszók nagy része. Egyfelől óriási tehetség, másrészt hiányzik belőle az áldozatkészség. Próbálkoztam én mindennel, beszéltem vele szépen, beszéltem vele csúnyán, megbüntettem, kihagytam a csapatból, most meg a tartalékokhoz irányítottam. Sokan kérdezik, miért nem rúgjuk ki? Nos azért, mert azzal nem oldanánk meg semmit. Szeretnék neki segíteni, mert vallom, ha időben észhez tér, értékes futballista lehet. Rajtam nem múlik, én adok majd neki még egy esélyt."
Gellei Imre, az olimpiai válogatott szakvezetője, aki korábban a Vasasnál volt Zombori edzője:
Zalán kiváló játékos, még mindig nagy ígéret. Olyan típusú futballista, aki a vélt vagy valós egyéni sérelmeit igyekszik megtorolni, de a szándékai tiszták. Sokkal többre hivatott annál, amit idáig elért, már rég a válogatottban lenne a helye. Amikor az angyalföldiek edzője voltam, nemhiába szorgalmaztam, hogy jöjjön a Vasasba. Azóta persze sok minden történt vele, örülnék, ha a jövőben a játékáról s nem az ügyeiről beszélhetnénk. Remélem, most már tanul a hibáiból, én mindenesetre nagyon szurkolok, hogy a pályán és ne azon kívül lássuk."

Névjegy
ZOMBORI ZALÁN
Született: 1975. május 25.
Sportága: labdarúgás
Válogatottságainak száma: 1
Élvonalbeli mérkőzéseinek száma: 145/18 gól
Magassága/testsúlya: 185/73
Egyesületei: Montpellier (francia), Vasas, Montpellier, Csepel, Újpest, Vasas, Videoton
Edzője: Csongrádi Ferenc"

Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3853
ZoldSport reszletes nyomasgyakorlasa a Vasas-ra, hogy megiscsak erdemes lenne az ovas. Remelem kurvara beegnek!

"A Vasas vezetői most azon gondolkodnak, hogy fellebbeznek-e
Korsós-ügyben nyert a Videoton

Munkatársainktól (<- Mar megint ez a varazslatos firkasz)

Íme a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságának első fokú határozata: a Vasas Labdarúgó Kft. óvását, amit a március 28-i Arany Ászok-kupa-negyeddöntő után Korsós Attila jogosulatlan szereplése miatt nyújtottak be, a bizottság elutasítja, és a pályán elért eredményt (0-2) igazolja. Mindezt Gera Károly, a bizottság elnöke olvasta fel, majd megindokolta a döntést.
No, de ne szaladjunk ennyire előre...
A tárgyalás kezdetekor Nagyházi Zoltán, a Vasas jogi képviselője szóban kiegészítette a korábban beadott papírkötegben foglaltakat. Az ügyvéd - két oldalán Gyalog András ügyvezető elnökkel, valamint Mészáros Zoltán szakosztálymenedzserrel - ismertette az Osztrák Labdarúgó-szövetség kedden megérkezett faxát, amely szerint 2001. január 31-én a Korsós Attila aláírt egy átigazolási lapot, és ez - az angyalföldiek álláspontja szerint - azt jelenti, hogy a játékos elkötelezte magát az Admira Wacker Mödlinghez. Az ügyvéd úgy folytatta, hogy véleménye szerint a hazai és a nemzetközi labdarúgásban egyaránt tiltott az, hogy egy labdarúgó egyszerre két helyen is igazolva legyen, éppen ezért Korsós a kérdéses időpontban nem lehetett a Videoton futballistája. Később hozzátette, hogy mivel a folyamat elindult, és az ÖFB a korábban ismertetett dokumentumok alapján kikérte a játékos nemzetközi játékengedélyét - Nagyházi megfogalmazása szerint - csupán az hiányzott, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség borítékba tegye, majd elküldje Ausztriába a játékengedélyt.

Az ellenoldal szerint ez a pont igencsak fontos momentum a történetben.
Sőt, Szigli István fehérvári sportigazgató szerint Nagyházi Zoltán feltételezésekbe bocsátkozott, merthogy Korsós nem igazolt az Admirához. A támadó ugyanis csupán azért írta alá a papírt, hogy a német és az osztrák Bundesligában használt transzferlistára felkerülhessen. Szigli példaként hozta fel, ők hasonlóképpen jártak el most télen a brazil futballistái ügyében. A sportvezető hozzátette, ehhez a klubjuk is hozzájárult, ennek ellenére ez a papír nem azonos az átigazolással vagy a szerződéssel. Ráadásul a fehérváriak még 2000. december 3-án megegyeztek Korsóssal abban, hogy amennyiben nem tud külföldre igazolni, továbbra is a Videoton játékosa lesz, mivel a Salzburg 2001. június 30-ig adta kölcsön a játékost. Ráadásul Szigli állítása szerint minden dokumentum a magyar szövetségben volt, és ez is az ő igazukat bizonyítja.
A Vasas azonban nem adta fel.
Az MLL bizottságához még az előző napokban egy bizonyítási indítványt nyújtottak be, amelyben több dokumentum beszerzését kérték. Ezek között szerepelt a már korábban többször emlegetett átigazolási lap megkérése, a Videoton FC Kft. játékost lejelentő lapja (vagyis hogy a székesfehérváriak úgymond kijelentik a játékost, és közlik, hogy osztrák sportszervezetnél folytatja pályafutását), valamint kérték az átigazolási szándékot jelző okiratot jól látható dátummal. Ezeket a fegyelmi bizottság kedd délre beszerezte, ám a fordítást már helyben kellett megoldani.
Nem sikerült viszont lekérni az Osztrák Labdarúgó-szövetség, az Admira Wacker Mödling és a Salzburg állásfoglalását, hogy véleményük szerint jogosultan szerepelt-e az összecsapáson Korsós.
Szigli elismerte, hozzájárultak ahhoz, hogy amennyiben sikerül elszerződnie, akkor a támadó külföldön folytathassa a pályafutását, ám a FIFA szabályaira hivatkozva állította: addig, amíg egy játékos nem ír alá szerződést, minden jogkövetkezmény nélkül elállhat az előzetes megállapodástól.

Ezek után kapott szót a leginkább érintett fél, vagyis Korsós Attila.
A játékos elmondta, hogy semmiféle dokumentumot nem írt alá, kivéve persze azt, ami a transzferlistára felkerüléshez szükséges volt. A labdarúgó ismertette, hogy profiszerződés aláírásáig nem jutottak, ahhoz pedig, hogy amatőrként Ausztriában folytassa, előbb a Salzburggal kellett volna szerződést bontani - igaz, a szövetség akkor sem engedélyezte volna számára a játékot. Egy bizottsági kérdésre válaszolva Korsós elmondta, január 14-én ment ki az Admira Wackerhez, és három hét alatt egy edzőmérkőzésen szerepelt, majd amikor a csapat olaszországi edzőtáborba indult, közölte a vezetőkkel, hogy amíg a szerződése nem intéződik, addig nem megy el a túrára.
Az ügy szempontjából kevésbé lényeges, ám elgondolkodtató, hogy a futballista ezek után teljesen leállt az edzésekkel, és éppen ezért még ma sem alkalmas a játékra -bizonyítja ezt az is, hogy a Vasas elleni 14 percen kívül hazaérkezése óta még nem lépett pályára a Videoton felnőttcsapatában...

Miután mindenki elmondta a magáét, következhetett a döntéshozatal időszaka - és ez jelen esetben azt jelentette, hogy a bizottság csaknem másfél órára visszavonult konzultálni.
Aztán, mint kiderült, ez idő alatt a tagok le is fordították a délben beérkezett osztrák faxokat, ennek tartalmát Burján Attila, a bizottság titkára ismertette. Elmondta, hogy az egyik papíron - amely a játékos adatait rögzíteni hivatott formanyomtatvány - a pecséten és Korsós Attila aláírásán kívül semmi nem szerepel, vagyis úgy lett hitelesítve a dokumentum, hogy az ki sem volt töltve. A második és a harmadik papíron szerepeltek a játékos személyes adatai, s ezek ahhoz kellettek, hogy az Osztrák Labdarúgó-szövetség elindíthassa a futballista nemzetközi játékengedélyének kikérését.
Majd ezek után jöhetett a fentebb már közzétett ítélethirdetés, de természetesen az indoklás sem maradt el. Gera Károly ismertette, hogy Korsóst 2002-ig köti szerződés a Salzburghoz, ám ez a csapat 2000. november 3-tól 2001. június 30-ig kölcsönadta a Videotonnak. Majd ez év január 31-én a futballista aláírt egy papírt, ami a transzferlistára kerüléshez kellett, az Admira Wacker kérésére az osztrák szövetség megkérte az MLSZ-től a futballista nemzetközi játékengedélyét. Az MLSZ nemzetközi osztálya erről február ötödikén értesítette a Videotont, az egyesület pedig két héttel később hozzájárult a játékos a kiadásához. Március kilencedikén egy profistátusra szóló kérelem született, majd Korsós március 26-án visszavonta a kérelmét a nemzetközi engedély kiadására (ez az MLSZ-ben április másodikán került iktatásra). Közben Korsós 26-án hazatért a Videotonhoz, és jelentkezett a Fejér Megyei Labdarúgó-szövetségnél is. Ugyanezen a napon a Videoton bemutatta a szerződést az MLL-ben, két nappal később pedig Korsós pályára lépett a Vasas ellen. Az MLL kérésére a Videoton írásban is megerősítette, hogy nem került sor Korsós átigazolására az Admira Wackerhez, és mindezt az MLSZ április ötödikén megerősítette.
Mindezek alapján - a fegyelmi bizottság és a Videoton szerint - Korsós visszalépett a megállapodástól, még mielőtt hivatalosan az Admira Wacker játékjoggal rendelkező igazolt játékosa lett volna, a kupameccs időpntjában ellenben már tisztázott körülmények között visszakerült a játékengedélyét birtokló Videotonhoz.
Ennyi a történet, ám elképzelhető, az ügynek még sincs vége.
Gyalog András ugyanis lehetségesnek tartja, hogy a Vasas fellebbez, amelyre nyolc napon belül lehetősége van.
„Mindenképpen tüzetesen át kell tekinteni az indoklásban szereplő kronológiai sorrendet, utána döntjük el, hogy benyújtjuk-e a fellebbezésünket. Egyébként azt is furcsának találtam, hogy az Osztrák Labdarúgó-szövetség hivatalos átigazolási lapját a bizottság nem a fontosságának megfelelően vette figyelembe."
A győztes fél képviselője, Szigli István érthetően elégedetten fogadta az ítéletet:
„Örülök, hogy a bizottság megerősítette az álláspontunkat, amelynek helyességéről egy percig nem voltak kétségeim. Jó, hogy a döntéshozók részletesen megvizsgálták az ügyet, és miután minden felvetődő érvet mérlegeltek, elutasították az óvást, és alátámasztották az igazunkat. Készülünk a BKV Előre májusi kupaelődöntőre." "

The Evil Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3852
Az NS kissé keserűen veszi tudomásul az MLSZ döntését... Nyomorultak

Persze tök mindegy.

The Evil Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3851
Sporttárs, jut eszembe, ha szombaton visszaértél a meccsre (és nem volt dolgod), igazán felhívhattál volna!
kokoo Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3850
Szasiztok!!!!

Gratulálok nektek, végre győzött a futball, és nem zöld asztal...:)))))Hajtsatok fiuk, mi bennt maradunk, ti pedig bajnokok lesztek!!!!

HAJRÁ SOPRON&VIDI!

The Evil Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3849
Hello baw2000!

Remélem jó meccs lesz és no balhé!
Add át üdvözletem Günther Győzinek a Guardiából, ha ismered! Ismered? :)

Előzmény: baw2000 (3843)
The Evil Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3848
BUGA!

Nem sétálgattam, hanem munkából tértem hazafelé!
A brazil lány nincs itt, bárcsak itt lenne! Addig kénytelen vagyok Julinha helyett Julinho-val beérni :)))

Előzmény: HGY (3847)
HGY Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3847
Chip!

Mobilszámomat elküldtem emilben.

Parmi!

Úgy látom egy véleményen vagyunk. Az sms-ben küldött üzenettömeg nehezen volt megfejthető, mivel elég érdekes sorrendben érkezett.

sporttárs!

A szurkolókról írt véleményed egy helyen kurvára sántít. Ugyanis ugyanezen srácok voltak a csapat mellett akkor is, amikor sokan már rég elfelejtették, hogy merre van a Sóstói-stadion. Vagy éppen nem volt divat arra járni. Most megint úgy látom, hogy a slepp visszatalált (sajnos) hozzánk. Az viszont pozitív dolog volt, hogy a vezetők nem álltak neki lebaszni bennünket a meccs után. Pedig most éppen lett volna némi alapja.

The Evil!

Hogy a francba lehet éppen sétálgatni a belvárosban, amikor sorsdöntő dolgok történnek a csapatot érintően? Persze biztos nem voltál egyedül. Újra itt a brazil lány?

Üdv:SZEVI (BUGA)

Előzmény: Chip-TFF (3846)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3846
baw2000!

Sajna en nem tudok elmenni mert epp Nemetorszagban leszek, de szerintem nem lesz se mu- se igazi balhe.

Udv.: Chip...

Parmi! Aporpo! Te vagy valaki majd irhatna egy beszamolot a www.redbluedevils.com -ra majd a Kispestiek es a sajat szurkolasunkrol + az ultra szemszogbol tortentekrol. Koszi!

Előzmény: baw2000 (3843)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3845
soproni:

Legjobb tudomásom szerint kb annyit, mint a GYERÜNK és a HAJRÁ a magyarban.

Ha tévedtem akkor valaki javítson ki :)

FORZA VIDI!!!

Sunz

Előzmény: soproni (3844)
soproni Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3844
Hi! Itt vagyok!
Megnyetétek a megovást?
Viszont Zomobri letiltva?
Hát........ egy jo, egy rossz hír.
Amugy nem vagyok tisztába a "FORZA" szo jelentésével.

Forza Sopron! :))))))))))))))))

baw2000 Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3843
Szevasztok!

Gratula az RBD tevékenységeihez ... Nálunk fogtok műbalhézni??:)))))))))))

Várunk titeket.. Személy szerint barátként!

üdv!
ULTRAS KISPEST FOREVEEEER AND EVERRRR!! :)

The Evil Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3842
Én nem sok összefüggést látok a berohanás és Danika betegsége között. A többi berohangáló ugyanis eddig még nem volt leukémiás, bár ez csak az én naiv feltételezésem. Szóval ezt ne keverjük ide szerintem.
Valóban "kb. 4 ember" futotta a soproniak felé, viszont a kb. 4 ember mögött futott még kb. tíz is, pár méterrel lemaradva. Az, hogy Máté nem volt köztük, bizonyít egy s mást, még ha Te nem is észleled ezt. Kérésedre szívesen kifejtem majd, ha magadtól nem jössz rá.
Abban igazad van, hogy nem kéne az egészet Danika nyakába varrni. Nem is varrom, még ha úgy is tűnik, pusztán azért emlegettem őt nevén a legtöbbször, mert 1. ő ment be legelőször 2. Újvárosban is beugrott 3. Győrben is volt balhéja (a buzi rendőrökkel), más dolgokra most nem emlékszem. Szóval nem az a helyzet, hogy "húúúú, szegény gyerek, most hirtelen elszakadt a cérna", hiába is próbálod így beállítani a dolgot. Na tessék, itt van pl. 1 különbség Máté és Danika közt.

Felőlem egyébként mindenki azt csinál, amit akar, de másokkal nincs joga kibaszni. Se Danikának, se másnak, még annak ellenére se, hogy az RBD, melynek ő is tagja, immáron kilencedik v. tizedik éve működteti a klubot ...

Előzmény: Parmi (3833)
Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3841
Chip: te is láttad?:)) Bazza szivem megszakadt azért..:)))) Én is néztem az RTL-klub összefoglalóját..:)))) Öröm volt nézni..:)

Ehhez kapcs. de off: Van egy kollegám aki Vasas-drukker, ő teljesenkiborult ettől..:))))))

Hehehe Így járt!!!

GYŐZÖTT AZ IGAZSÁG, IRÁNY AZ UEFA!!!!

U.I.: Remélem másodfokon sem váltouik meg a dolog...

FORZA VIDI!!!!

Sunz

Előzmény: Chip-TFF (3839)
extasee Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3840
Nos én 8 bajnoki és egy kupameccset számoltam össze!
Azaz 9 - KILENC mérközésröl tiltották el Zombori Zalánt!

Ez nem gyenge...
Kivégezték elég rendesen!
Ez van...

Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3839
extasee!

Ennyi meccsel szamolhattunk. Node azt hittem, hogy a kupameccsek mas kalapba tartoznak ilyen teren...

Evil Sunz!

Gyozott az igazsag! (En az RTL-KLUB-bol ertesultem, ahol egy nagy kerek beszamolot lathattam az esemenyrol. Ott mutattak egy Vidi mezt, ami ala volt irva a jatekosok altal. Azt hogyan lehetne megfujni onnan?:)

Előzmény: extasee (3838)
extasee Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3838
Zombori Zalán június hatodikáig nem léphet pályára!

A Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságának döntése szerint Zombori Zalán (Videoton) - akit a szombati, Matáv Compaq-Sopron elleni bajnokin kiállítottak - június 6-ig nem léphet pályára.
A szintén piros lapot begyűjtő Kerekes Zsombor (Debreceni VSC) három, míg csapattársa, Siklósi Csaba egy mérkőzést kénytelen kihagyni. A Lombard FC Tatabányában szereplő Árki Gábor szintén egy találkozóra szóló eltiltást kapott.
A DVSC csapata 35 ezer forintot köteles befizetni a liga kasszájába.

Hát akkor most számoljuk ki hány meccs is esik bele! Kupameccsekkel ? A döntöre már letölti!

Eddig a tippem bejött, sajna...

Evil Sunz Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3837
FIGYELEM!!!!!!!

NB1.hu

Budapest, április 10., 17.20

Az MLL fegyelmi bizottsága kedd délután elutasította a Vasas-Videton kupameccs kapcsán benyújtott angyalföldi óvást.

A Vasas képviselői azzal érveltek, hogy Korsós két helyre írt alá – Admira, Videoton –, de ezt a fegyelmi bizottság nem fogadta el, ezért első fokon elutasította a budapesti piros-kékek óvását. Mészáros Zoltán, a klub menedzser-igazgatója honlapunknak így kommentálta a döntést: ő személy szerint nem fellebbezne, de vezetőtársai Gyalog András ügyvezető és Tóth József szakosztályvezető még „futnak egy kört”, mielőtt meghozzák az esetleges fellebbezésre vonatkozó döntésüket.
(simon z.)

FORZA VIDI!!!!!!!!

Parmi Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3836
Nekem úgy mutatkozott be, hogy ő a Gili... Akkor az a variáció tünik a legvalószinübbnek, hogy ő odaadta vkinek közületek, és azt az illetőt kereste.

A parmi@freemail.hu-ra irj, ha irsz, mert itt más mail cim van az adatok között megadva!

Előzmény: G. Peti (3834)
Parmi Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3835
Bár amikor én odaértem (a szünet végére) már csak Gili tartózkodott ott, meg kokoo, meg az az egyén akiről fcf is ir - nem túl pozitiv hangnemben... Megjegyzem (most...)))) nem fcf-ben van a hiba...)))
Előzmény: soproni (3779)
G. Peti Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3834
Parmi!
Ez nagyon érdekes, mert a 2. félidőben a Gili kérdezte tőlem, hogy kinek adták oda a naptárakat? Na mindegy, majd megkérdezem tőle. Ha már elfogyott, eltűnt, megsemmisült stb. akkor írok neked e-mailt.
Parmi Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3833
G.Peti!

A naptárakat Gilinek adtam oda (30 darabot!) a szünetben! Gondolom ismered őt, tőle tudsz kérni! Ha mégsem, akkor postai csere-bere útján küldök még neki egy-két darabot.

LD!

Úgy hallottam, hogy a délutáni órákban lesz a tárgyalás!

Győző!

Elnézést egy mondatomért (valahogy úgy hangzott, hogy az RBD eddig többet tett a Vidiért, mint az itt lévők összesen), hiszen utána egyből kapcsoltam, hogy Te nyomban megdöntöd az állitás helyességét, hiszen évek óta fontosabb kaliberű dolgokban is segitetted a csapatot!

Egyébként sokat gondolkodtam, hogy Danika betegségéről irjak-e ide. Hiszen akik nem ismerik, azoknak fogalmuk sincs, hogy mit élt át a srác egy éve, hogy szinte a halálból jött vissza (ez nem túlzás). Azért nem irtam, mert magától a puszta ténytől nem hiszem, hogy jobban értenék a helyzetet a többiek! Egyébként pedig (talán Evil irta) nem azért fogunk büntetést kapni, mert kb. 4 ember a soproniak felé is futott, hanen azért mert bement a futópályára vagy 20! És ezek között a Máté is ott volt, hiába mászott vissza nagyon hamar. Vagy hogy gondolod? Enyhitő körülmény, hogy egyes, nem hivatalos időmérések szerint néhány "jaj de hülye vagy, te barom" után, a beugrálástól számitott 15,3 mp-n belül már vissza is mászott a renitensek fele a szektorba??? Szóval nem kéne az egészet Danika nyakába varrni!

isz-ákos!

Nem mondtam soha, hogy egyetértek a bemászással, csupán azt próbáltam sugallani, hogy megértem őket! (ahogy ezt Chip is irta)

soproni!

Én voltam az egyik, aki odament a szünetben, Chip még ott volt RBD-s pulcsiban (konkrétan még fcf-re emlékszem, de lehet voltak mások is)

Előzmény: G. Peti (3832)
G. Peti Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3832
CIAO!

A meccset már mindenki kiértékelte, arról nem beszélek.

Kinek adtátok a naptárakat Fehérváron? Senki sem tudta közülünk.

Nagyon szép a stadionotok! Én csak ámultam-bámultam, mint a falusi parasztgyerek, amikor Pestre megy.
Volt büfé a vendégszektorban!

LD Creative Commons License 2001.04.10 0 0 3831
Tudja valaki, hogy hánykor tárgyalják az óvást?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!