Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni ovi ügyben. Igen, azt tudom, hogy fel kell venniük, de mégis farral állnak a dologhoz. Nekem ez a bánásmód nem tetszik. Mert mennyivel másképp hangzana az, hogy "Kedves anyuka! Sajnos ebben az oviban jelenleg nincs férőhely, ezért és ezért, de tudjuk ajánlani ezt és ezt az óvodát, ahol szeretettel várják a kisfiát, bla-bla-bla..."
Ehelyett annyit közölnek, hogy nincs hely, vegyen ki az anyuka vagy apuka szabit, vagy oldják meg valahogy. hát könyörgöm, hol élünk???
Sajnos nincs ismerősöm, akire rá tudnám bízni. Nekem sem öröm, hogy oviba kell vinnem, főleg így, hogy ennyire megértőek :-(
Azért ma megpróbálok valamit az önkormányzatnál, hogy ezt mégis hogy képzelik...
Survivor!
Anyám! Én is nemsokára kezdek a munkahelyemen, de hogy mire megyek vissza? Nem szeretnék én is ilyen helyzetbe kerülni. De attól tartok, hogy nálunk sem lesz jobb a helyzet.
Horgolótűcske!
Nagyon jó lett a boleró!!! Anyukámat ezért nyígatom, hogy kössön nekem egy ilyet :-)
Köszönöm a dicséretet jól esett nagyon piszok nagy munka volt a gallér a 600 szemeivel a bolerón na meg a hajtás mert 3 nap alatt csináltam a lányom itt volt nálam a hévégén és azt várta mikor lessz már kész. Sajnos nem tudtam blokkolni mert az ágyba vitte aludni magával mikor kész lett és reggel meg ment haza az ö lakásába de gondolom az elsö mosás után ki blokkolja saját magát a fonal.Most hajtom a bolero mintákat neki mert ugy látom nagyon szereti öket és akkor minek csináljak mást.Ha találtok horgoltat aminek olvasható a mintája gondoljatok rám.
Pulendrákus!Köszi a dicséretet, lace weight a fonal tulajdonképpen ey sál alau a minta amit csak össze kötsz a gallérralkörben.Egyszeru és nagyszeru minta:D
Jucus! Hiányoztok nekem de olyan sok a hsz hála istennek nálatok hogy csak olvasgatok neha.Vagy csak a képeket nézegetem
Gonoszka nagyon sovány a Lány mert éjjel dolgozik vendég látoban.Itt volt nálam egész hétvégén föztem mint abolond evett is,de tudod mikor ejjel dolgozik az ember az nem segit sokat. Jelentkezett iskolába de még nem tudjuk hogy felveszik-e nem kaptunk még papirt akkor majd egyetemi elökészitöre fog járni 1 évig mert hiányzik neki egy pár jegy ami a tenger biologushoz kell felvételre az egyetemen. Mert az akar lenni ``marin biolog`` . Alig várom mert az legalább nappali tanulás és biztos fel szed magára egy pár kilót.
Régóta olvasgatlak benneteket,én kalocsait himzek,magam drukkolom.Amiért irok a segítségeteket kérném,hogy hol lehet drukk.mintát kapni vagy csináltatni,mert a drukk.mintáim már lassan tönkremennek.Ebben ha valaki tudna segíteni.Elnézést a tegező módért,de valahogy igy jön a kezemre az irás.
Ez valami szövőkeret-féle? A képek alapán annak látszik. Edényfgókat lehet vele csinálni, jól értem? Azt hittem, olyasmi, mint a körmöcske, bár akkor nem négyzet alakú lenne...
Jelentkezem én is. Lassan már több hónapja hogy csendesen olvasgatlak benneteket. "Belekotyogni a nagyok dolgába" még nem mertem mostanáig. Ha lehet és a közelben lesz az erdélyi találkozó, én is szivesen résztvennék.
téged is sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából
antal_laci
hogy te megint milyen szépséges flottát alkottál. :-)
H.Stefi
jobbulást nektek, ahogy melegszik az idő ezek a fránya náthák is jönnek, amig nem lesz igazán meleg...
Andus
ez az ovi dolog elég vacakul hangzik. Mit mondtak? Mivel indokolták ezt a "szemétséget" ?????
Tűcske
NAgyon szép lett, és milyen vékony a lányod....
Survivor-Évi
ez nagoyn rosszul hangzik. NAgyon utálom az olyan embereket, akik a hátad mögött sutyorognak és nem mondják a szemedbe... Szóval nem irigyellek, remélem azért hamarosan rendeződnek a dolgok.
Képzeld közben nekem is van új hírem, nem vesznek vissza, nem áll úgy a cég, azt mondták játszak túlélésre.. Kúúúl. :-( Mondjuk igy legalább nem kell bölcsit fizetnem , viszont bevételem is csak a gyes lesz+csp...
Egyszóval részmunka után kell néznem, mert azt meg tudjuk szervezni apával.
CSopi
ez nagyon fájdalmas leht, gyógyulj meg gyorsan
LRJudit
mélyen átérzem Burda iránti fájdalmad, ma fent jártam pesten, klapka, vásárcsarnok, vasedény, és nem találtam a Burda boldot, pedig tudom, hgoy ott van, mert már voltam ott többször is.. Ilyen vaksi lennék???
Tökéletes lett. De mond, nem az öcséd az a képen? :-))))) Nagyon csinos a fiatalember, nemkülönben a szülők és nagyszülők is. Szóval szép család vagytok.
Jolimama, Rebeka ,Boldog szülinapot kívánok nektek! Névnaposoknak pedig boldog névnapot ! Betegeknek mielőbbi gyógyulást! , pár napig nem voltam ,így volt mit vissza olvasnom, nagyon szépeket kézimunkáztatok,a vertcsipke nagyon szép,csak fájdítja a szivem! ,mert arra most nincs időm:-( a boleró ,sapik,kalapok,kosárkák,na és a flotta!!!MIND NAGYON SZÉP!
Én meg azon gondolkoztam, hogy mióta itthon vagyok nyugdíjban, azótan nincs időm semmire. Igaz ezerfelé szaladgálok, de szerintem le is lassultam egy kicsit. Vagy elkényelmesedtem????
Nem tudom mikor mentél vissza dolgozni, de abba is újra bele kell szokni.