Keresés

Részletes keresés

LRJudit Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114769
És van egy gyönyörű terítő, minta nélkül! Naaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!:'(
Előzmény: TJucus (114768)
TJucus Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114768

Hoztam Nektek egy jó kis recés oldalt. Nézzétek.

http://picasaweb.google.hu/coconec/Filet#

pmárti Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114767

Szép estét mindenkinek!

sajnálom a most munkába álló és a munkahelyet kereső fiataljainkat, na meg Andust is hogy nem sikerül az ovi, de az önkormányzatnak ilyenkor kutya kötelessége közbejárni hogy legyen a kis gyereknek ovodai férőhely, örüljenek neki hogy nem segélyért megy az anyuka hanem dolgozni akar, és a munkahelye is visszaveszi! Gonoszka téged is sajnállak, hogy nem tudsz visszamenni, de látod Survivornek sem olyan felhőtlen a régi munkahelyre való visszatérérs! Igen az emberek írigyek, és talán ezt a rossz gazdasági helyzetünk még tetézi is.Na erről ennyit!

Csiripke! Azt a nagyon szép nárciszos terítőt honnan vetted le? Nagyon tetszik, talán egyszer nekidurálnám magam:-)))Jobban vagy már? Kalapkúrát vegyél:)))),ja Te alkoholallergiás vagy bocs!!!!

Antal Laci hogy Te milyen szépséges hajócskákat készítettél, ezeket már árulhatnád jópénzért:-))))

Fpárduc neked is gyógyulást!!!Én a fenyőmézre esküszöm ezekben a meghűléses időkben, de az aromaterápia is jó,citrom és fenyő- meg eukaliptusz olajat szoktam ilyenkor párologtatni.

Jobbulást kívánok minden betegeskedőnek!

Jolimama! Nagyon szép kis tablót készítettél a virágokból, nagyon szép napod volt! Puszi Márti

LRJudit Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114766

Ja kérem! Ahhoz nem is kell sok szög!

Akkor vehetnél gyöngyszövő keretet.

Előzmény: Survivor69 (114763)
Andus1975 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114765
Ha így nem megy, majd megy másképp az ovi. Szóltam egy-két embernek, hátha...

Nálunk is van családi napközi, végső megoldásként még az is ott van. De elég sokba kerül havonta.
Előzmény: Survivor69 (114763)
Survivor69 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114764
Hát tényleg nem, de mit lehet tenni?
A pletyi mint tudjuk alapból létezik, úgyis beszélnek az emberről, bármit tesz, úgyis kitalálnak róla ezt-azt, ezzel az ember megtanul együtt élni.
De ez egy nagyfokú butasággal megtetézve kissé aggasztó.

tényleg megyek etetni :)
Előzmény: Jolimama (114759)
Survivor69 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114763
Szépjóestét kívánok :)

Jucus, Andus, Gonoszka köszönöm a biztató szavakat, együttérzést, majdcsak elleszek valahogy. A legjobb barátnőm is ott dolgozik, úgyhogy van kihez szólnom, de úgyis sok lesz a meló, el leszek foglalva, nem kell másokkal törődnöm nagyon :)

Gonoszka ez igen igen rossz hír :S Nem is tudom mit csinálnék, ha a GYESből kéne "gazdálkodnom". Az hideg vízre nem elég, nemhogy másra. Elkeserítő :S
De mi az, hogy nem vesznek vissza??? Megtehetik?

Andus részvétem. Komolyan. 2 év alatt annyi minden meg tud változni egy munkahelyen, hogy őrület, az ember csak kapkodja a fejét :S
Ez az óvoda dolog meg külön megdöbbentő. Itt a házban is volt egy kislány, akit szintén nem vettek fel oviba sehova, a szüleinek viszont muszáj volt dolgozni és a nagymama sem tudta már olyan sokat vállalni. Nem tudom, hogy mi úton-módon találtak megoldást, de már magánovin gondolkodtak.
Ami őrület, mert olyan drága, hogy csak arra keresnének ketten, de akkor meg minek dolgozni? Ha otthon marad a gyerkőccel, anyagilag ugyan ott van. (nullán)

Szeretettel üdvözlöm a legfrissebb családtagokat :)

Judit kedves köszönöm szépen a fáradozásod. Az e-bay szóba sem jöhet, úgy érzem ebből valami léces szögeléses variáció lesz :S Azért az a műanyag csak jobb lett volna :S
Most gyakorolom a cluny levélkéket, de oly rövidek az ujjaim, hogy csuda és bárhogy figyelek, előbb-utóbb elfáradnak az ujjam, összébb húzom őket és így olyan nyomik lesznek a levélkék, hogy szégyen :S
Ehhez kell a keret. Az nem fárad :)))

Na megyek megetetem az oroszlánt, aztán talán még lesz időm jönni :)

Puszik :)
Jolimama Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114762
Margaréta, köszöntelek én is a topikon, érezd jól Magad közöttünk, és gyere sokszor, és kotyogj csak bele a beszélgetésekbe:-))
Tetszik a házicipőd is.

zsófia0622, Téged is szeretettel köszöntelek, bízom benne, hogy sikerül segítséget kapni.

Kedves zsazsi, remélem sikerül megkötnöd az áhított pulcsit.

Gabella, nagyon ügyes vagy, hogy megcsináltad a mintát. Jól gondoltam, hogy körbe kell kötni.
A kis méhecskéd nagyon aranyos:-))

Jucus, nagyon készülök a találkozóra, jó lesz megint együtt lenni:-))
Jolimama Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114761
Csöpikém, nagyon sajnálom, hogy ennyi betegséggel küzdesz.
Remélem, hogy hamar meggyógyulsz most már, jön a tavasz, meghozza.

imregi-Ági, bele kell jönni, hogy az idődet be tudd osztani. Menni fog, meglátod.
Remélem, hogy most már gyönyörködtél a fonalban, az egyik különösen nagyon tetszett nekem is.:-)

Gonoszka, sajnálom, hogy Te sem tudsz visszamenni a munkahelyedre. Remélem, hogy sikerül jó megoldást találni.
Jolimama Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114760
Annamari, kicsit már későn, de a Húgodnak boldog névnapot kívánok.
Én is megnéztem a szalagavatós képeket, szépek voltatok:-))

csnemarika, azért megnézem a fonalat a Pennybe, de nem fogok venni. Még régebben könyvesboltba sem tudtam bemenni úgy, hogy nem vettem valamit. Ma már eljutottam odáig, hogy bemehetek, nézegethetem a könyveket, és érzem a könyvek illatát.
Ma már csak egyről nem tudok lemondani, ha meglátok egy újabb, különleges horgolótűt, akkor bizony az nagy kísértés.:-))
Igen, a szülinapi gyertyát elfújtam:-)) kívántam is, de ugye az titok, nem mondhatom el, mert akkor nem teljesül.

Sajnos az idei Olimpián sok minden nincs rendben, több komoly sérülés is történt, a legsúlyosabb a halálos baleset.
Jolimama Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114759
Andus, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az óvoda, remélem, hogy tudsz intézni még valamit. Kell, hogy legyen megoldás.
Kár, hogy ilyen messze lakunk, így nem tudok segíteni, pedig szívesen megtenném.

horgolótűcske, igazán jó lett a boleród. Hamar készen is lettél vele.

Survivor Sajnálom, hogy az első nap nem érezted jól Magad a munkahelyeden, de biztos alakul majd a kapcsolatod a munkatársakkal.
Nagyon nem jó dolog, ha arra kell figyelni, hogy kinek mit mondhat az ember. Sajnos, sok gond lehet abból, ha másként adják tovább, ha valamit mond az ember....... Tapasztalatból tudom én is, sajnos.
TJucus Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114758

Párducka, orcsepp nem használ? Gyógyulgass továbbra is remélem hamarosan jól leszek.

Persze aki jeget néz, ne csodálja, ha megfázik. :-)))))

Előzmény: fpárduc (114749)
TJucus Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114757

"És a jókislány szótfogad és köti a kabátot." Aranyos a sztori, bocs a humorért.

Nem vagyok egy nagy kötős, de ezek szines tűk lenyűgöztek. Nagyon tetszik.

Előzmény: bgabella (114748)
Jolimama Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114756
Szép estét:-))

taptapo nagyon jók lettek a kalapok, sapik. A zoknit már vártam, hogy megmutasd. Biztos jó tartós lesz.

Victoire, érdekesek ezek a kötött tojások. Aki nem tud horgolni, nagy hasznát veheti.

fpárduc, a videót külön köszönöm. Nagyon tetszett, már meghallgattam többször is.
Sajnálom, hogy még mindig beteg vagy, a nátha nagyon kellemetlen tud lenni.
Én beállítottam a felvételt videón, és majd holnap fogom megnézni a korcsolyát, annyi ideig nem tudnék fent maradni.
pulendrákus Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114755
csak a képet nem tettem ide:
Előzmény: pulendrákus (114753)
pulendrákus Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114754
Gyógyulást!
Én ilyen meghűlős időszakokban fenyőolajat szoktam mindenfele rakni, éjjelre még a párnám mellé is teszek egy kis textildarabkára, nagyon jót tesz.
pulendrákus Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114753
Ez szép lett. Én nem analizáltam túl a mintát, de amit mutatott Kikiri valamenylik este, azon nem volt ekkora lik. És szerintem az nem is horgolva volt kezdve. De a minta, az valóban nagyobb likat mutat középen, az eredetin még nem számoltam szemeket. :-)
Most ideteszem Kikiri pulcsijának a képét:
csnemarika Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114752

Mentholos orrkrém, kamilla gőz.

Hátha...nátha...

csnemarika Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114751

bgababella! Tündéri a méhecskéd:-)) Nemcsak a jelmeze.

Este még benézek, lassan  - vagy gyorsan? megyek haza!!

fpárduc Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114750
Gabella! Aranyos a méhecskéd!!!!
:D
Szerintem már alig várja, hogy ott lehessen a farsangon! :)
fpárduc Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114749
Megjöttem!
Megint nem igazán szelelek, azaz néha van némi fennakadás a levegő áramlásában, és ha addig fújom, míg a fejem megfájdul, akkor utána kb 20 percig el vagyok....
Ennyit az állapotomról.
Most gyorsan visszaolvasok, és aztán elmegyek aludni, hogy az éjszakai műszakot bírjam. :)
bgabella Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114748
Aztán ameddig nem elég nagy a munka, hogy körkötőtűre szedjük, addig a harisnyakötőtűvel kötögetjük.

Képzeljétek! Anyu reggel felhív:
- Van fehér fonalad?
- Van, persze. Mert kell?
- Nem. Kötni kéne egy kocsikabátot s.o.s.-ben.
- Mi????
- X-né mondta, hogy a hétvégén hozzák haza az unokáját, és kéne egy 56-os kocsikabát neki, mondjuk hétfőre.
- ????????
- Vagy mikor elkészül. Mondtam, hogy biztos megcsinálod!
- Ja, akkor jó.

Szóval most mindjárt neki is fogok. :-)
bgabella Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114747
Köszi mindenki!

Harisnyakötőtűk vannak nálunk is, ha érdekel valakit!Fa harisnyakötőtűk

Csillagos minta. 16 pálcát horgoltam egy körbe, annak a szélső szálait szedtem fel harisnyatűre. 4-esével. Ez volt az első sor, tehát a minta első sora. A minta minden páratlan sort jelöl, a páros sorok végig simák! És körbe haladunk. Az 5. sorban van az első szaporítás. Mindig csak körben dolgozunk, nem fordulunk meg!

Így értelmes?

Sajnos a héten már nem tudok jönni, és jövő hét is bizonytalan, mert dolgozom. Remélem, értelmesen leírtam.
Előzmény: csnemarika (114746)
csnemarika Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114746
Igen:-)) @ megy!
Előzmény: nyüzike (114744)
csnemarika Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114745
Akkor jó:-)) Szóval akkor a fiatal generációhoz tartozom, és punk-tum!
Előzmény: LRJudit (114742)
nyüzike Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114744
küldenél címet?
Előzmény: csnemarika (114741)
LRJudit Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114743
Minden elismerésem: gyerek, méhecske, kötés......
Előzmény: bgabella (114726)
LRJudit Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114742

Hát....öööööööööö..............izé.....

á dehogy!

Előzmény: csnemarika (114741)
csnemarika Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114741

Hát, megköszönném:-)  A gyűjtögetés ugye nem a kezdődő öregség jele?

Előzmény: nyüzike (114739)
margitmama Creative Commons License 2010.02.18 0 0 114740
zsófia0622!! ITT VAGYOK ,MIBEN SEGITHETEK!???? Olvasom hogy mintát keresel?? Ha magad drukkolsz akkor , jó lenne megcsinálni ,a mintát!! pausz papir kell hozzá egy tűcske és sűrűn kiszúrni. De a cimemre irhatsz @  is. ott jobban megbeszélhetjül.üdvözlettel margitmama
Előzmény: Törölt nick (114706)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!