Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.30 0 0 294

Sziasztok!

Ma szerencsétlen napom volt!

Délelött átmentünk Tószegre, persze fényképező nuku. Majd geó bele egy nagy tócsába én utána! :)) Egy hölgyre ráugrott (fehérnadrág) mondanom se kell! Szegény assszony csak annyit mondott nem baj ugorj fel mostmár teljesen. Mostmár mindegy. Majd egy férfit akart megharapni! Amúgy jól vagyunk!

Janik & Georgió

valkó Creative Commons License 2007.08.30 0 0 293
Sajnos hol ide nem tudunk belépni,ma például iwiwre nem megy.
valkó Creative Commons License 2007.08.30 0 0 292
Nagyon boldog névnapot kívánunk Zsebyke!Andi-Mohababa
boxmops Creative Commons License 2007.08.30 0 0 291

akkor a javítások::D:D:D:D

föll-föl

ár-már

bocsi az egépeléskért,csak az ölemben fexik Kyra és sötét a szoba,nem látom rendesen a "gombokat".

További szép napot!!!

Előzmény: boxmops (290)
boxmops Creative Commons License 2007.08.30 0 0 290

Hahó Fórumosok!!!Jó reggelt!!!

Én vagyok ma a első :P

Mindenhol locsi pocsi van,ahogy nézem...Útálom ezt az idő...

A héten voltunk lovagolni,és tudom,nem csak én szeretem a lovakat,remélem nem bánjátok,hogy ha rakok föll képeket:)))

Zsúúú,merre vagy?

Amcsi:jelentem pocakos jól van,csak megviseli kicsit a front,egész éjszaka dolgozott,ár a szívbaj kerülgetett,nehogy megszüljön 50.napra mert behalok.

Topicgazda Janik!!!Merre vagy?Hol vannak Geo képei?:P

na,akkor az ígért paci...Igaz milyen gyönyörűűűűűűűűűű????

1.2.Szerelmes vagyok:P

3.A mamai paci és én...

4.-5.Lányom a lovon

6.Egy új gyönyörűséééééég

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.29 0 0 289
Amcsi22, Angelyorki: köszönöm Nektek is! Már teljesen elérzékenyültem, annyi emberkének az eszébe jutottam ma. Juhéééé! Úgy örülök neki:)
Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.29 0 0 288

Zsebi-Bea!

Sok-sok boldog névnapot kívánunk!

Amcsi & Toto

angelyorki Creative Commons License 2007.08.29 0 0 287

sziasztok!

Bea BOLDOG NÉVNAPOT!

Muti a képeket amiket a csodagéppel csináltál :)

pusz: Szilvi

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.29 0 0 286
Inobaba, Lilith76 és Yorkshire köszönöm a figyelmességeteket!!! Pussz, Bea
inobaba Creative Commons License 2007.08.29 0 0 285

Nagyon boldog névnapot kívánunk, Zsebi Beának!

Inobaba*Macika

Lilith76 Creative Commons License 2007.08.29 0 0 284

Beusnak Boldogságos Névnapot!!!

Gézu és Lilla

mainap Creative Commons License 2007.08.29 0 0 283

TE JANIK !!!!

Ez aztán mindennek a teteje!!! Méghogy a kutyák hozzád kerülnek.... Így is úgy elvannak kényeztetve hogy az már rémes.... Zsúúúúúú tépjük meg egymást a közönség kedvéért kérlek !!! De létrát hozzál mert tudod hogy a bokádig sem érek !!!í :)))))

Jóéjt

K&Q

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.29 0 0 282

Klári és Zsúú"

Én eldöntöttem az ügyet, a kutyák hozzám kerülnek! Ti meg ketten azt kezdtek egymással amit akartok! :)))) Hajtépés stb....... :))))))) vagy amit akartok...

pussz jóéjt mindenkinek

Georgió & janik

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.29 0 0 281
Nagyon kedves vagy Janik! Köszönöm, hogy gondoltál rám. Igen, ma tartom a névnapomat :))) Megjött a fényképező amit ennek örömére netről rendeltünk, a mai fényképeket Zsebiről már azzal ügyködtem, tök klafa. Majd rakok fel párat - bár azért még szokni kell :) Meg apitól kaptam valami különleges rózsát - én mondjuk mindennek gondoltam, de annak nem :) És nagyon-nagyon sokan gondoltak már rám, akiknek igazán örültem :)))
Előzmény: Törölt nick (279)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.29 0 0 280
Dehogy baj! Ez egyébként ugyanaz a kabi, ja :) De azért nézegesd a kutyiruhás oldalakat, hátha idén is lesz hasonló. Báááár, én láttam ennél sokkal aranyosabbat is az egyik ilyen oldalon azóta :) Ha érdekel, majd utánanézek  a címeknek.
Előzmény: Amcsi22 (278)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.29 0 0 279

Sziasztok!!!

Megvolt a nagy sétánk is, igaz fényképezőgép nélkül!! :((

De aludtunk is, a városba is voltunk a munkahelyemenis. És úgy döntöttem elég volt a lustaságból bemegyek megkezdem a munkát szombaton. Már egy kicsit hiányzott!

"Zsebi-baby" Nagyon-Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! Nemtudom hogy ma tartod-e, mert Beatrix névnap van. De van aki ilyenkor tartja!

És Geótól!

Sziasztok

Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.29 0 0 278

Ez szomorú!

Nagyon édes Zsebi ebben a ruciban. Ráadásul Toto olyan "fagyos" télen, hogy gondoltam neki is beszerzek egy hasonlót.:-(((

Bár nekem egy másik kép van róla, de szerintem egyről beszélünk.

Azért, ha nem baj iderakom. Úgyis ez az egyik kedvenc képem Zsebi-babyról.

Azért köszi!

Előzmény: Zsebi-baby (277)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.29 0 0 277

Erre a kis irhakabát utánzatra gondolsz ugyi? Hááát, ezt speckó az állatorvosánál vettem nekijjje, de tavalyi modell volt. Az interneten is lehetett kutyaruhás oldalon venni, de már mi sem tudtunk onnan rendelni, mert kifiutó modell volt és elfogyott, le is vették az oldalról. Még csak hasonló sem volt fenn a neten sehol, így én is megvettem a dokinál az uccsó darabot, ami igaz egy kicsit nagy lett Zsebire, de meglett az álmom :))))

Előzmény: Amcsi22 (271)
mainap Creative Commons License 2007.08.29 0 0 276
Inkább a Shaki egyedül.. aztán néha benézel:)))))és meghívjuk Janikot meg Geót a csokiszökőkúttal együtt:)))
Előzmény: yorkshire (275)
yorkshire Creative Commons License 2007.08.29 0 0 275

ÁÁÁÁÁÁÁÁ Shaki marad :D Csiba is:D

Én megyek helyettük hozzád :DDDD Húú de várjá mert azt megbeszéltük ,hogy mi nem bírnánk együtt ki sokáig :DDDD Na akor most mi legyen? Küldöm a fiam :DDDDDDD

De küldök én is egy kis sütikét (vagyis részletet a sütikéből) :DDD Jó hosszúúúú égig érő torta vóóót:)

mainap Creative Commons License 2007.08.29 0 0 274
HÁT EZ A MAI NAP SEM AZ ÉN NAPOM ........ PEDIG ÚGY REMÉNYKEDTEM A VÁLÁSBAN , PERSZE A SHAKIRA HOZZÁM KERÜL ÉS CSIVI IS !!! VITA NÉLKÜL ...HOZZÁ TESZEM:)))
Előzmény: yorkshire (273)
yorkshire Creative Commons License 2007.08.29 0 0 273

Sziasztok!

Klári!

Én téged ? Elhagyni? Hááát ezt nem gondoltad végig asszem:DDDDDD Hát ,hogy a fenébe tudnálak én elhagyni? Heeee most hangosan nevettem ... Tood miért?

Mert eszembe jutott ,hogy ha akarnálak sem tudnálak egyhagynitégedsehogysemmmm:DDD Na asszem ezt csak Te + Én tudjuk ,hogy miért írtam de ÍGY IGAZ!!!!!!:DDDDDD

Szóval Adli most tood mondtam ,hogy pesten van ezéé meg azéé ,és tegnap még azt mondta ,hogy maradjak itthon ... De háát jött a teló ,,hogy azonnal menjek utána:D És basszus én majdnem éjjel indultam estébé.... Reggelig itt ültünk és beszéltünk telón , neten + mindenen:D Szóval most naoon álmos vagyok és a fejem is fáj mint állat ... Szakad rám az ég + írtó dili idő van stb. A kutyuim a lábukat sem teszik ki az udvarra . Kivittem őket ,és ott álltak az eresz alatt... Brrrrrrr

utálom a kertes házban a kutyázássssst. Ja de ezt már írtam :))))) Ja ők is utálják ... Sokkal jobb volt a panelban !!!!!!!

Ott csak lementünk ,sétáltunk ,és irány haza. Itt meg ( így is bent van mindenki a lakásba) és hát láttad milyen cirkusz van ha én nem vagyok kint velük akkor ők az ajtót kaparják és jönnek be sorba :(((((( Szóval én mindig azt hittem ,hűűűűű de jó + könnyebb lesz aztán a fenét:(

Janik!

Köszi a reggili kalóriát:D Besöpörtem egy kis csokimorzsát:DDDD

Szal akkor Geózsúr lecc:DDD

Én mondjuk nem szoktam ilyet csinálni nekik :( Csak karácsonykor van " csomagolt meglepi ajándék" :DDD

Na megyek készülök és kb 4 nap és jevek:)  ,vagy ha akarjátok akkor majd fent beugrom egy pill-ra (mert net ott is van ...hehehehe

Pussz mindenkinek addig is.

Bogiról tud valaki valamit???

Előzmény: mainap (270)
mainap Creative Commons License 2007.08.29 0 0 272

Na csak várjatok !!! A szemfüles " ördög" sosem alszik :))))

Előzmény: Amcsi22 (271)
Amcsi22 Creative Commons License 2007.08.29 0 0 271

Janik!

Igen, igen! Kérek!

Belga tejcsokival, epret!

Nem félsz Te semmitől?:-)))))))

Még a képeket is fel merted rakni?!

Én meg egész éjszaka alig aludtam, mert csak a csoki volt az eszembe!

Zsebi!

Őrizgetek egy képet (hihi nem is egyet) Zsebiről, ahol egy hasított bőr bundás mellényszerűségben csücsül.

Azt szerettem volna kérdezni, hogy ezt a kis rucit hol vettétek? Vagy varratad?

Zsúúú!

A virágos kávé alatt, a penészvirágra gondoltam!:-)))))

Klári mondta, hogy ilyen!

Valkó!

Előbújhatsz!

Elment a csúnya bácsi! (vagy néni)

Előzmény: Törölt nick (268)
mainap Creative Commons License 2007.08.29 0 0 270
Mindig elhagysz :))))))
Előzmény: yorkshire (265)
mainap Creative Commons License 2007.08.29 0 0 269

Na várjál csak Kedves Janik !!!!

Legközelebb félreteszem azt az udvariaskodó modorom !!!! Úgyhogy reszkessetek !!!! Azért egy kis nutellát nekem is hagyhatsz :))))) Én is imádom.... Ne is haragudj de ez egy tragédia ezekkel a képekkel nyitni már kora reggel !!!

Szép napot nektek :))))))

Pusszzzz

Klári&uini

Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.29 0 0 268

Még egy kis izgatás! :))

Janik

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.29 0 0 267

Sziasztok, jóreggelt!

Jelentem mind a 3-an elfértünk az ágyon, Geó ari volt megengedte, hogy megegye a szárazkajáját, kolbászát stb..még ekkora zabaevőt. Geó 2 hét alatt nem eszik meg ennyit. :)) Sajnos "Zsúú", mamár megy haza a staffi.

Kedves "mainap" nem emléxel, hogy temondtad ha erre jársz meglátogatsz bennünket!? Igaz, mi általában telón beszélünk! :)) Jó múltkoriban is erre jártatok, nem?

"Amcsi22" Képzeld van fehér nutellám, így reggelire egy kis nyalakodás!??? Kértek???

De mintha írtam volna, ha valaki erre jár szívesen várom bejelentkezés nélkül is!

A telefonom működik már, visszakaptam a számomat!

3 hónap múlva úgyis zsúrt kap Geó :)) 1-1/2 éves lesz. Babapikótával legyen vagy sperrel?

Kellemes napot mára is. Itt gyönyörű az idő! Azt hiszem lefárasztom Geót, egyáltalán nincs meleg, nap se süt. Tehát irány az élet!

Sziasztok

Janik  & Geóka

yorkshire Creative Commons License 2007.08.29 0 0 266

Zseby!

Megnéztem a riportot:((((((((((((((((((((((((((((((((

Na most megyek aludni....már ha tudok...... :((((((((((

Cukker írta ,hogy kéne állatrendőrendőrség. Hát van . Jó sok állat aki ezt a hivatást választotta .

De nem is tudom miről beszélek mikor az emberek egy emberen is keresztül lépnek az utcán mondván biztos részeg ... és nem hívnak orvost.

Így halt meg egy hónapja egy barátom is:(

Agyvérzést kapott és a diszkóból hazafelé menő fiatalok még ki is festették őt rúzsokkal stb... Kómában volt szerencsétlen. Hát 0% alkohol volt a vérében de hozzá sem hívott senki mentőt. Egy kollégája találta meg a fa tövében aki szintén dolgozni ment :(

Szóval  most a riport után azt kérdezem itt magamtól ,hogy

ÁLLATRNDŐRSÉG? VAGY RENDŐRÁLLAT?  Mert az aki átnézett azon szerencsétlen kiskutyán az nekem nem ember.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yorkshire Creative Commons License 2007.08.29 0 0 265

Sziasztok!

MINDKÉT MACINAK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!!!!!!

Jaj az a szerencsétlen kutyus:( Cukker írta a másik fórumon ,hogy csikket nyomott el a gazdája ( az a barom) szerencsétlen kutyán:( Hát én vele is ezt csinálnám.

Egyszerüen nem értem az ilyen féregeket .... Én már attól is kész vagyok ha a kóbórló kutyuk éjjel itt itt marakodnak és sír valamilyik:(

Csajok!

Mi van a csokiszökővel? Én is akarok csokiiiiiiit:D Mondjuk ma bepalacsintáztam de azért még adnék a kalóriának :DDD

Janik!

Édes az a kis staff:) Meddig van nálad? A milyenk nagyon rossz gyerek volt... A panelt átrendezte meg ilyesmi:D És megette a lambériát is :DDDDDDDDDD

Klári !Te hova lettél ma a yahooról:D Basszus én elmondtam az egész tegnapom és a mai napom :D És akkor jöttem rá ,hogy nem is vagy már ott :D 200 képet csináltunk és akartam küldeni:P De ha nem kell hááááát jóó van:D  

Amcsi ! Kávét is kérek! De a virágosból és nem a szuttyadtból amit Klári emlegetett pár napja:D Akartam ma írni iwiwen de az meg olyan lassú volt ,hogy majd máskor  írok.

4 napig nem leszek megint de legyetek jók és tartsátok a frontot:D

Ja Janik !

MOST CSAK PESTRE MEGYÜNK ! SE EGYIPT,SE TÖRÖK:DDDDDDDDD SZAL JÖVÖK ÁM VISSZA:D

Most pihi van mert szeptemberben lesz a tárgyalásom  és már naooon várom . Jelentem ez lesz a második. Már rég túllennék rajta csak a felperes nem olvassa a fórumot....hmmmmmmm... és nem hallotta azt sem amikor bediktáltam az új lakcímem a Bírónőnek.... És a panelba küldette az idézést... aztakrucifixét.... Milyen kis cseles:D Höööö...

Na én meg milyen kis álmos vagyok :D Szal jóéjt mindenkinek . Húzok aludni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!